Beşiktaş
Berabere
Diyarbakırspor
Bir Dost
Hellbells
Bu gazla kolay kazanacağımız bir maç olur. Defansif anlamda iyiyiz gol yollarında da iyi olursak bol golle kazanırız.
Gövde gösterisinin tavan yapmasını beklediiim bir maç .. Büyük konusmak gıbı olmasn ama rahat kazanırız dıyorum taraftarımızın destegıyle ..
FERRARİ VE TORAMAN SINIRDA
Beşiktaş`ta Diyarbakırspor maçı öncesi İtalyan oyuncu Matteo Ferrari, sarı kart cezası sınırında bulunuyorLigde bu sezon Galatasaray, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında sarı kart görerek 3 karta ulaşan Ferrari, yarınki karşılaşmada sarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 16. haftasında Manisaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.
İtalyan oyuncu, Kasımpaşa maçında ise gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüş ve Eskişehirspor karşısında görev almamıştı.
Bu arada, durumu bugün netlik kazanacak İbrahim Toraman da sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
AA
Bu maça gitmek istiyorum ama gidemeyeceğim gibi duruyor.Yinede gün doğmadan neler doğar..![]()
Yükselişimize devam ederiz gibi geliyor.Maçın sahamızda olması ve Diyarbakır'ın bize oranla güçsüz kadrosu bizi favori kılan etmenler.Maçın sonucunu yine ileri hattaki oyuncularımızın becerileri belirler bence.İnşallah kayıpsız geçeriz bu maçı ve inşallah maça gitme imkanı bulurum..
So what?
Saike
Gol yemeyiz.
Besiktas adim adim sampionluga ucacak![]()
bence bjk kazanır...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
zor mac olur kimse fark beklemesin bence, 1-0 2-0
Niye canım daha geçen hafta 3 tane atmadık mı?Rıdvan zaten ondan çok atamıyo Beşiktaş![]()
Az önce Diyarlı futbolcuılarla cuma namazında beraberdik. Yorgun, bitkin ve hayattan bezmiş bir halleri vardı. Özellikle Şener' in suratı sirke satıyordu. Adamların durumu hakkat zor.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Çok zor dönemde Diyarbakır ve biz de tam tersine herşey yolda.
Fark atıp herkesin kafasındaki Beşiktaş gol atamıyor kanısını silmemiz lazım.
Nobre de artık bir zahmet gol atsın.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nobre değil de Bobo oynarsa fark atarız...
Nobreden umudum yok benim, mümkünse en kısa zamanda gitsin.
Batuhan atsın gol batuhaan![]()
Diyarbakır zor bir dönemde ama bunu atlatmak için maça asılabilirler.. Bir gol bulup dirençlerini kırarsak fark gelebilir. Toraman ve Üzülmez oynamayacakmış maçta.
Diyarbakır çok sürpriz bir ekip oldu bu sene benim için.Hiç beklemediğim maçlardan puanlar aldılar.Gönlümden Beşiktaş'ın puan kaybetmesi geçsede mantığım buna izin vermiyor![]()
2-0 Beşiktaş.
Al işte Nobre ilk 11 :s Yine gol atmakta zorlanacağız anlaşılan...
Beşiktaş kazanır kazanmasınada ben Diyabakır kazanacak diyorum. Kazanırsa süpriz bilmiş olayım diye.![]()
Güzel yöntem. :P
Nobre ve Yusuf çıkmalı !
ben bunu yazarken diyarbakıspor beşiktaşın galibiyet serisini bozmak üzere bitmiştir muhtemelen hatta maç merzifonlu kaleci tokgöze teşekkürler güzel maç çıkardı.fenerbahcem için güzel oldu besiktas tribunlerine tebrikler cok hoş göruntuler oldugunu okudum sözlükte falan
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tebrikler Diyarbakırspor. Bütün zorluklara rağmen İnönü'den puanı çıkardılar son bölümde iyi pozisyonlarda yakaladılar galip de çıkabilirlerdi ama 1 puan onlar adına da Beşiktaş'ın rakipleri adına da sevindirici oldu.
Beşiktaş: 0 Diyarbakır: 0
Maç Sonucu
Gol atamazsan kazanamazsın.Bu akşamki maçı en iyi bu cümle özetler sanırım.Maçı kazandıracak pozisyonlarımız var ama gol yok.Savunma yine iyiydi.Diyarbakır'ın duran top sonucu direkten dönen topu haricinde pozisyon yok hatırladığım.Bizde ise bir kaç tane net pozisyon vardı ama değerlendiremedi pek muhterem ileri uç elemanlarımız.Bu takımın en çok kazanan 2 lisinin en az katkıda bulunan isimler arasında olmaları ne acı..Mustafa hoca yine yaptı yapacağını ve iyi giden kadroyu yine bozdu.Açıkcası kızamıyorumda.Hocamızın stili bu.Genel olarak başarılı olduktan sonra bir şey deme hakkına sahip olmadığımı düşünüyorum.Rakiplerimiz baya sevineceklerdir bu puan kaybımıza.Neyse sağlık olsun.Umarım bu maçı CSKA maçıyla telafi ederiz..
So what?
Saike
Diyarbakırspor bütün maç savunma yaparak 1 puanı aldı..Son dakikalarda akıllı oynasalar belki gol atabilirlerdi..Yine de Tebrikler..
Beşiktaş'ın yakınmaması gerek resmen kaçırdıkları net 1-2 pozisyonla fırsat teptiler..
Yusuf-Nihat-Bobo gibi bu sezon toplamda sadece 1 gol atabilmiş bir ileri uçla başlaması puan kaybının en büyük nedeniydi bence.
Burada Gökhan'ı da unutmamak lazım.Beşiktaş'a dur diyen isimdi çoğu pozisyonda..Çok iyiydi bugün..
Diyarbakır defansif bir oyun sergilese de İleri ikili becerikli olabilseydi Diyarbakır golü de bulabilirdi .. 1 puan onlar için büyük kazanç Tebrikler Diyarbakırspor ...