View Full Version : Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığına Devam Kararı Aldı.
Universal
05.Aralık.2009, 23:23
Aziz Yıldırım, kulüpler birliğinden istifa etti.
http://www.youtube.com/watch?v=Otv7n9T7ycU
Videodan açıklamaları izleyebilirsiniz.
barahir
05.Aralık.2009, 23:27
Hayırdır inşallah..
GodfatheR
05.Aralık.2009, 23:28
Tek sorun buydu zaten takım toparlanır artık (!)
RaSenGan
05.Aralık.2009, 23:29
Bu yenilgilerden sonra bir yerden istifa etmek istedi heralde.Baktı başkanlıktan etse olmayacak burdan etmiş.
Suicider
05.Aralık.2009, 23:32
Takımın hakkını daha rahat savunmak için istifa etmiş sanırım hakemlere yüklenecek baya
Fernando Gago
05.Aralık.2009, 23:33
Türk futbolunu kurtarmayı(!) bir yana bıraksın da şu takımın rezilliğine baksın Yerinde bir karar olmuş Umarım gündem değiştirmeye çalışmıyordur .. Yemezler
TR.CaPTaiN
05.Aralık.2009, 23:36
Geç kalınmış bir karar. Aziz Başkanın düşündüğü model şimdilik bu ülke futboluna çok yabancı. Neyse çok şükür sonunda bu yükten kurtuldu. Hayırlı uğurlu olsun.
Universal
05.Aralık.2009, 23:38
Başkanlığı bırakma sebebi, hakemler bize yanlış karar verirken ve medya yanlış bilgiler yazarken konumu itibari ile yanıt verememesinden dolayı olduğunu söyledi. Zaten basın toplantısında çok sinirliydi.
barahir
05.Aralık.2009, 23:39
Aklıma gelmedi de değil aslında..
KaF KeF
05.Aralık.2009, 23:40
En iyisini yaptı yoksa hakkımız daha fazla yenmeye başlardı..
El Barto
05.Aralık.2009, 23:43
Bir toplanıp yürüsek mi ki acaba böyle iyiydi yahu. :D
Hayırlısı olsun bakalım önce Özhan Canaydın'ı yedi bu kulüpler birliği şimdi de Aziz Yıldırım'ı. Acaba Yıldırım Demirören mi başkan olsa? :p
Universal
05.Aralık.2009, 23:44
Bir toplanıp yürüsek mi ki acaba böyle iyiydi yahu. :D
Hayırlısı olsun bakalım önce Özhan Canaydın'ı yedi bu kulüpler birliği şimdi de Aziz Yıldırım'ı. Acaba Yıldırım Demirören mi başkan olsa? :p
Aziz Yıldırım zamanında ayrıldı. Bence bu kulüp tamamen kapanmalı. Ben Türk Futboluna hiçbir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sadece TSL'de ki takımlar katılıyor.
Revolution
05.Aralık.2009, 23:47
Aziz Yıldırım hakemleri eleştiriyor tamam hakemler hata yapmış olabilir. Evet yapıyorlar da zaten ama anlamadığım şey şu Aziz Yıldırım neden Anelka,Luciano,Nobre elle gol atarken hakemleri eleştirmiyordu,madem bu kadar demokratik. Neden o zaman da hakemler çok hata yapıyorlar filan demiyordu. Kimse yanlış anlamasın Fenerlilere bişey demek istemiyorum tek tepkim Aziz Yıldırım'a.
barahir
Klüpler birliği şimdiye kadar ne karar aldırmış ne faydası dokunmuş ki Türk futboluna merak ettim..
Suicider
Türkiye liglerinde hakemler böyle maalesef ben hiçbir takımı tuttuklarını düşünmüyorum hangi maçta hata yapmıyorlarki? Tabiki bu yaptıklarını savunmuyorum keşke hatasız bir maç yönetseler ama olmuyor herkes isyan ediyor diğer klüp başkanlarıda isyan ediyor ama yenilgiden sonra klüpler birliği başkanlığndan istifa ettim falan derse ben gündemi değiştirmeyi çalıştığını düşünürüm.Neden maçtan 1 gün önce yada 1 gün sonra değil de maçtan hemen sonra ? Birde birkaç çarpıcı açıklama yaparsa yarın gazetelerde eskişehir in galibeyeti değil Aziz Yıldırım olur...
GeNç KaRTaL
05.Aralık.2009, 23:48
Eskişehirspor maçında maçın kaderini etkileyecek hakem hatası oldu mu?
SAİT71
05.Aralık.2009, 23:56
Aziz Yıldırım hakemleri eleştiriyor tamam hakemler hata yapmış olabilir. Evet yapıyorlar da zaten ama anlamadığım şey şu Aziz Yıldırım neden Anelka,Luciano,Nobre elle gol atarken hakemleri eleştirmiyordu,madem bu kadar demokratik. Neden o zaman da hakemler çok hata yapıyorlar filan demiyordu. Kimse yanlış anlamasın Fenerlilere bişey demek istemiyorum tek tepkim Aziz Yıldırım'a.
Hangi başkan eleştirmişte sanki bir Aziz yıldırım eleştirmemiş gibi konuşuyorsunuz orasını anlamıyorum. Bu ülkede bir tane Aziz yıldırım mı kaldı bu konuda yargılanması gerekn:icon_eek::icon_smile:
her başkan aynı tavrı koyuyor...
Bana görede fikrim şudur. Takımın taş gibi olursa ne hakem birşey yapabilir ne rakip. Ben kadromuzu yeterli bulmuyorum..
nannar
06.Aralık.2009, 00:21
hayırlısı olsun ... olmuş da zaten :p
TR.CaPTaiN
06.Aralık.2009, 00:23
Selçuk Yula birkaç hafta önce içeride Aziz Yıldırım'a Kulüpler Birliği başkanlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin haklarını koruyamadığı ve bu birlikten istifa etmesi konusunda çok büyük baskı olduğunu söylemişti. Sadece maç içi değil, maçlardan sonra gittikçe artan ve genelde Fenerbahçe'yi vuran caydırı ceza (!) hususu da bardağın önemli kısmını kaplıyor. İmam çıkıp konuşursa cemaat kimbilir neler yapar mantığından dolayı da federasyon hakkında konuşamıyordu. Muhtemelen Aziz Başkan içerideki baskılara sonunda hak verdi ve baltaları çıkardı.
Vieri
06.Aralık.2009, 00:28
Bana kalırsa kartlar konusunda hataları vardı
GodfatheR
06.Aralık.2009, 00:28
İlk yarıda Lugano'ya yapılan hareket yüzde bi milyon penaltıydı. Yoruma açık bile değil bu pozisyon. İlk golden öncede Youla'nın Bilica'ya yaptığı bir faul var hakem bunu da es geçti.
Ahmet Göktaş
06.Aralık.2009, 00:32
Değişen birşey olmaz.
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 00:43
Aleyhte yapılan hakem hataları üst üste gelince ne kadar can sıkıcı bir durum oluyor bunu çok iyi biliyorum.Fakat şöyle bir şey var.Baltalar çıkarıldı ve Fenerbahçe camiasının verdiği göz dağından sonra federasyon hakemleri Fenerbahçe maçlarında daha dikkatli olmaları yönünde uyardı.(Bu hataları hakemlerin kötü formlarına bağlıyorum.Aksini düşünmek içinden çıkılması zor bir hal alır çünkü) Her şey yoluna mı girecek? Bence Aziz Yıldırım önce kendi takımına versin uyarıyı.Hepsi silkelensinler bir ondan sonra baksınlar hakem hatalarına.
GodfatheR
06.Aralık.2009, 00:47
Başkan futbolcularla görüşeceğini söyledi zaten verdiği demeçte. Başkan topçulara ne söyleyeceğini basının önünde söylemeyecek heralde kapalı kapılar arkasında verilir ültimatomlar, çekilir kulaklar :)
Sheriff
06.Aralık.2009, 00:49
Herşey iyi zaten bi hakemler kötü, tebrikler Aziz Yıldırım(!). Bundan sonra bakalım ne olacak.
BeeTLeJuiCe
06.Aralık.2009, 00:50
Her hakem gibi standartı oturtamadı diyip olayı özetleyim bende :)
Üstüne dedikleri gibi, gol olan kornerden önce verilmeyen bir faul, ve Lugano'nun verilebilecek bir penaltısı es geçildi.
Gerçi top mop oynamadık bahane aramamak lazım.Eskişehir aslanlar gibi attı 2 golünü yendi.
SAİT71
06.Aralık.2009, 00:54
Bizim oyuncuların formsuzluğu camiayı alakadar eder. Hakemler en iyi performansı vermesi lazım. Onu biz kendi içimizde hallederiz. :)
GodfatheR
06.Aralık.2009, 00:57
Hakem bi ton hata yapsın skora direk etki etsin. amaaan Fener zaten kötü oynuyor ne farkeder densin ne güzel be var mı öyle şey.
E.Cartman
06.Aralık.2009, 01:10
Hakemlerin yaptığı hataları sadece hakemlere bağlamamak lazım sonuçta onlarda insan onlara ne kadar iyi eğitim veriyoruz buna bakmalıyız bence...
RaSenGan
06.Aralık.2009, 01:15
Hakem bi ton hata yapsın skora direk etki etsin. amaaan Fener zaten kötü oynuyor ne farkeder densin ne güzel be var mı öyle şey.
Lehine karar verilirken bir şey olmuyor birkaç maç hakem alehine karar verince hemen hakeme yüklenin ne güzel be var mı öyle şey :) Takımın elle kolla goller atınca,birkaç maç lehine kararlar verilince laf yok hakem bir iki maç hata yaptı hemen hakem suçlanıyor.Hakem hata yapmasa da kazanamıycak ki Fenerbahçe.Şu anda son maçlarda Fenerbahçe'nin durumu ortada.
GeNç KaRTaL
06.Aralık.2009, 01:16
2 sene önce bize söylenirken vardı valla..:icon_smile:
GodfatheR
06.Aralık.2009, 01:19
Aygün hayretsin vallahi. Sen İnönü'de çal o penaltıyı maç 1-0 olsun bak bakalım öyle mi bitiyor. Sen bugün çal buz gibi penaltımızı maç olsun 1-0 bak bakalım bugün ki maç böyle mi bitiyor. Bu sene kaç tane hakemle maç kazanmışız onu da çok merak ettim bizden çalınan puanlardan fazlaysa susucam vallahi.
NisRoc
06.Aralık.2009, 01:20
Sonunda.. Hayırlısı olsun demiyorum, hayırlısı buydu zaten.
PesimiSTyLa
06.Aralık.2009, 02:03
Galatasaray, Sivas, Manisa maçlarında öyle demiyordunuz ama?
Galatasaray maçında biz ilk gol ofsayt, penaltı değil derken zaten maçın hakkı fenerindi deniliyordu. -ki sakin kafayla düşününce de mantıklı olduğunu söyleyebiliriz-
Bugün yapılan hatalar da öyle bariz falan değildi. Luganonun pozisyonunda el saka indirdi onu ama onun öncesinde de Selcuk sol koluyla el sakayı perdeliyordu. Verilmeyen kartlar da var mesela? Özellikle bilicaya. Luganonun penaltısına dönersek o tip pozisyonlar her maçta oluyor ve maalesef hiçbir hakemde çıkıp çalmıyor. En son manisa maçında Kewella rakip ahtapot gibi sarılmış boğuyordu ama penaltı çalınmadı. Kimse cesaret edemiyor çalmaya.
Börk
06.Aralık.2009, 02:09
Allah razı olsun Aziz Yıldırım:)Maç içerisinde de yenik durumdayken bir gözlüğüyle oynuyor,bir sakalıyla oynuyor:DYerinde duramadı vallahi.Hakemler ise çok berbat.
Vieri
06.Aralık.2009, 02:13
maç ile ilgili yorumlarınızı maç başlığına yapar mısınız? Başlığın devam etmesi adına uyarımı lütfen dikkate alınız.
tarikko
06.Aralık.2009, 23:23
Başkan doğru olanı yaptı.Bence daha önceden yapmalıydı böyle birşey..Neyse hayırlısı olsun..
GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 00:06
Yıldırım Demirören olsun yeni başkan..:icon_biggrin:
Universal
07.Aralık.2009, 00:22
Bu arada ilk mesaja video eklenmiştir.
Gncl1905
07.Aralık.2009, 00:27
Yıldırım Demirören olsun yeni başkan..:icon_biggrin:
Bende aynı fikirdeyim, iki büyüğümüzün başkanları başkan oldu; Beşiktaş'ın kide olsun...
Her ne kadar bu kulüpler birliğinin ne işe yaradığını çözememiş olsamda, iyi birşeydir herhalde :)
GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 00:36
Bende aynı fikirdeyim, iki büyüğümüzün başkanları başkan oldu; Beşiktaş'ın kide olsun...
Her ne kadar bu kulüpler birliğinin ne işe yaradığını çözememiş olsamda, iyi birşeydir herhalde :)
Kulüpler birliğinin başkanı olsun,bizim olmasın..:icon_biggrin: Bu manada yazmıştım ben aslında.:)
Gncl1905
07.Aralık.2009, 01:30
Kulüpler birliğinin başkanı olsun,bizim olmasın..:icon_biggrin: Bu manada yazmıştım ben aslında.:)
O biraz zor gözüküyor :) Yıldırım Demirören'in ben daha başkanlığı bırakmayacağını düşünüyorum :)
Sekopej
07.Aralık.2009, 02:18
Çok iyi oldu, yeter bu göreve geldiğinden beri hiç aleyhine yapılan hatalarda konuşulmuyordu. Mesela Kazım'a verilen 4 maç ceza, hakemi tartaklayan, itip kakan 3 maç alıp cezası 2'ye düşer, sahada yumruk atanlar 3 maç ceza alır ama Kazım 4 maç? Sebebi de komik, koridoru tekmelemiş.:D Mesela bu 4 maça itiraz bile etmedi Fenerbahçe, gerçi etmemesinin edeninde Kazım'ın disiplinsiz davranışlarının da etkisi vardı. Hakem hatalarına girmiyorum bile çünkü hakem aleyhine yapıyorsa lehine de mutalak hata yapmıştır ama tv görüntülerinden Fenerbahçeli oyuncu ceza alırken, başka neden kimsede bu uygulanmıyor mesela?
Alınan başarısız sonuç nedeniyle gündem değiştirmek diyenlere de gülüyorum. Geçen sene Fenerbahçe tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçirdi, o zaman istifa ederdi ya da konuşurdu eğer amacı o olsaydı. Bu artık camianın üzerinde kurduğu baskıya dayanamayıp aldığı bir karardır.
kendi takımına baksın yorumlarına da katılıyorum ki kendisi de Samandıra'ya gideceğini belirtti. Bu istifa hem oyuncular üzerine de etki edecektir, sizin bu ruhsuz, mücadelesiz oyunlarınızın ardından alınan sonuçlar beni bu noktaya getirdi diye. Bu tür olayları iyi kullanıyor Aziz Yıldırım.
Aykut Kocaman'da istediği ama Aykut'un kibarlığından yapamadığı yumruğu Aziz Yıldırım masaya vuracak, umarım bu yumruğun etkisiyle yıkılan 5-6 oyuncu olur da, önümüze daha rahat bakarız.
sananes
07.Aralık.2009, 04:27
Sonunda.. Hayırlısı olsun demiyorum, hayırlısı buydu zaten.
neden buydu hayırlısı ?
MeMo
07.Aralık.2009, 12:38
Galatasaray, Sivas, Manisa maçlarında öyle demiyordunuz ama?
Galatasaray maçında biz ilk gol ofsayt, penaltı değil derken zaten maçın hakkı fenerindi deniliyordu. -ki sakin kafayla düşününce de mantıklı olduğunu söyleyebiliriz-
Bugün yapılan hatalar da öyle bariz falan değildi. Luganonun pozisyonunda el saka indirdi onu ama onun öncesinde de Selcuk sol koluyla el sakayı perdeliyordu. Verilmeyen kartlar da var mesela? Özellikle bilicaya. Luganonun penaltısına dönersek o tip pozisyonlar her maçta oluyor ve maalesef hiçbir hakemde çıkıp çalmıyor. En son manisa maçında Kewella rakip ahtapot gibi sarılmış boğuyordu ama penaltı çalınmadı. Kimse cesaret edemiyor çalmaya.
Yani şu mesajı okuyup da gülmemek elde değil.Sanki sadece o maçlarda mı oldu?Maç maç değerlendirirsek neler çıkacağını sen de biliyorsun.Ayrıca o maçlarda da bana sorarsan doğru düzgün bir hata yok.Zaten birer tane hata ver GS maçını saymazsak.
Fener aleyhine yapılanlar bariz değil Aziz Yıldırım büyütüyor gündemi dğeiştiriyor,Galatasaray aleyhine yapılanlar bilinçli,vs.
Memedov
07.Aralık.2009, 13:37
Halamın bıyıkları olsa, amcam olurdu.
Olan olmuş hala neyin mücadelesini veriyorsunuz. Sanki bizim tuttuğumuz takımlar çok iyi oynuyor ve mücadele ediyorda hakemler maçı katlediyor. Kazanırken hakkını vericeksin. Anadolu takımlarındaki yabancılar takır tukur top oynarken bizim futbolcular babalarının çiftliği sanıyorlar heralde bu camiaları.
neyse hayırlısı neyse o olsun, Aziz Yıldırım bence en iyi kararı verdi. Bu takım böyle giderse Daum efendi ile birlikte Aziz Yıldırım'da gider. Sene başından beri dedik bu iş Daum ile olmaz bunun aksine Aziz Yıldırım 3 sezon üst üste şampiyonluk vaadetti. ilk 8 hafta iyi giden teker o haftadan sonra patladı ve hava kaçırmaya başladı. Umarım bu teker daha fazla birşeyleri kaçırmaz.
Trabzonspor
08.Aralık.2009, 14:05
bu takım ıyı gıderkende aynı hakemlerle oynandı neden hatalar kendı lehlerıne yapıldımı konusmazlarda ıyı oynamadık galıbıyet alamadık demıyorda sureklı hakem tartısması yapıyorlar.Hakemler artık çok yıprandı hangı maça hangı hakem atanacak merak edıyorum herkes bırınden derst yanıyor.
ForsakeN
09.Aralık.2009, 16:44
Yıldırım devam ediyor!
Kulüpler Birliği adına açıklama yapan Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun 22 Ocak 2010'da yapılacak olağan genel kurula kadar görevinin başında kalması kararı alındı. Kulüpler Birliği Merkez Hakem Kurulu'na yönelik güvensizliği de dile getirirken, bir sonraki genel kurula TFF Başkanı Mahmut Özgener'in de katılacağı açıklandı.
Sporx
TR.CaPTaiN
09.Aralık.2009, 17:36
29 Ocak'a kadar başkanlığı sürecek
Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı İstanbul'da yapıldı. Astoria Residence'da bulunan Kulüpler Birliği Vakfı ofisinde yapılan toplantıya Kulübümüz Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile diğer kulüplerin başkanları katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Külüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım'ın 29 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olağan Genel Kurul'a kadar başkanlık görevini sürdüreceğini açıkladı.
Göksel Gümüşdağ, basına yaptığı açıklamada, toplantıda MHK'dan memnuniyetsizliklerin dile getirildiğini ve bu konuda görüş birliğine varıldığını belirterek, 16 Aralık Çarşamba günü yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de davet edileceğini söyledi.
Gümüşdağ bir soru üzerine "Toplantıda sadece Fenerbahçe'nin değil, 18 takımın da problemlerini değerlendirdik. Biz memnuniyetsizliklerimizi ve sıkıntılarımız konusunda görüş birliğine vardık.Başkan Mahmut Özgener'e de bunları anlatacağız. Sayın Aziz Yıldırım'ın sıkıntısının sadece bu maçla(Eskişehirspor-Fenerbahçe) ilgili değil, oynanan tüm maçlarda yaşanan sorunlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Vakfın başkanı ve yönetim kurulu, yayın ihalesi ile ilgili önemli çalışmalar içinde oldu. Bu durumu da göz önünde bulundurarak olağan genel kurula kadar devam kararı aldık" dedi.
Fenerbahce.org
Yayın ihalesi gibi ciddi bir konu ortada kalmasın (!) diye böyle bir karar çıkmış gibi gözüküyor. Her ne kadar 1.5 ay gibi kısa bir süre kalmış olsa da Aziz Başkan ikna olmayıp, şimdiden resmen bırakmalıydı.
scar face
09.Aralık.2009, 17:36
bu takım ıyı gıderkende aynı hakemlerle oynandı neden hatalar kendı lehlerıne yapıldımı konusmazlarda ıyı oynamadık galıbıyet alamadık demıyorda sureklı hakem tartısması yapıyorlar.Hakemler artık çok yıprandı hangı maça hangı hakem atanacak merak edıyorum herkes bırınden derst yanıyor.
Başkanın açıklamalarında kötü oynuyoruz ama düzelecez cümlesi var dinlemedin galiba.
Tabi ki hakemlerden dert yanacaz 3 maçtır canımızı yakıyorlar.Napalım susalım mı?
PesimiSTyLa
09.Aralık.2009, 17:51
Niye şaşırmadım gitmediğine acaba :p
Fernando Gago
09.Aralık.2009, 17:58
Aziz Yıldırım kişiliği hakkında büyük şüpheler uyandırıyor .. Bu ne çocuk oyuncağı mı
MeMo
09.Aralık.2009, 18:21
Aziz Yıldırım kişiliği hakkında büyük şüpheler uyandırıyor .. Bu ne çocuk oyuncağı mı
Sanki 1 sene daha kalıcak gibi konuşmuşsunuz.1 ay daha kalmasının belli bir amacı var.Yayın ihalesinde hem Türk futbolu hem de Fenerbahçe için bir şeyler düşünüyor.
Bu şüphe uyandırıyorsa işimiz var...
Fernando Gago
09.Aralık.2009, 18:55
Sanki 1 sene daha kalıcak gibi konuşmuşsunuz.1 ay daha kalmasının belli bir amacı var.Yayın ihalesinde hem Türk futbolu hem de Fenerbahçe için bir şeyler düşünüyor.
Bu şüphe uyandırıyorsa işimiz var...
25 milyon taraftarı olan bir klübün başkanıysan böyle bir kaşık suda boğulmaman gerekir .. Bu Aziz Yıldırımın ilk vukuatı da değil :)
TuNdRaLoWeR
09.Aralık.2009, 18:59
Arkadaşlar yapmayın Aziz Yıldırım'ın bize sağladığı desteği hangi başkan sağlayabilirdi? Bugün bu klüp Hooijdonkları Carlosları Alexleri Anelkaları Ortegaları nasıl görebilirdi? Yaptığı en ufak yanlışta her şeyi silip atıp sadece o hataya kitlenmeyin lütfen.
Doğrudur yanlıştır yorum yapmıyorum, her iki taraf içinde en hayırlısı olsun..
IcedEarth
10.Aralık.2009, 00:19
Ehehe bir Aziz Yıldırım Klasiği :zuhaha
Sekopej
10.Aralık.2009, 00:37
Yayın ihalesinde en etkili ismin Aziz Yıldırım olacağını ve kulüplerin beklediği yüksek geliri sadece O'nun sağlayacağını bildiği için tüm kulüpler, en azından ihale döneminde de birliğin başında olup, bu işi de başarıyla tamamlamasını istediler.
Tüm kulüplerin menfaatine olan bu isteği de Aziz Yıldırım, yerine başkası geçerse aynı etkiyi yaratamaz diye kabul edip görevine devam ediyor. Aziz Yıldırım maçtan sonra konuşuyor diye rahatsız olanlar, 2 ay daha rahat edebilirler işte.:p
TR.CaPTaiN
10.Aralık.2009, 01:01
Böyle bir klasiğin başrol oyuncusu olmak herkese nasip olmaz. Bir tarafta istifa ettikten sonra arkasından küfür edilen insanlar diğer tarafta nerden istifa etse yoğun ısrarlarla geri döndürülen Aziz Başkan.
DisCo
10.Aralık.2009, 05:19
Herkes birşeylerin kararını alıp dönebiliyor. Dünyada ilk kez yapılan birşey deği.
Tabi yinede iyice düşünüp öyle açıklama yapmakta fayda var. Neticede bu açıklama yapılmadan öncede ihale yapılacağı belliydi ve Aziz Yıldırım'dan başka büyük pay koparacak kimse olmadığıda belliydi. Bunun bilincinde olan Aziz Yıldırım madem bu yüzden devam kararı alacaktı hiç o açıklamayı yapmamalıydı. Devam etmiş, bırakmış pek bir önemi yok ama bu tarz vizyon sahibi kişilerin çelişmeleri farklı anlamlar çıkarılmasına yol açıyor.
KaPaLı
10.Aralık.2009, 10:08
Senin başkanında destek verdiği için olabilirmi : )
Bütün kulup başkanları ( bunların içinde sizin desteklediğiniz takımlarda var ) Aziz Yıldırım'ın kalmasını istediği için kaldı Aziz başkan. Çünkü şu anda Adnan Polat , Yıldırım Demirören veya X kişisi gelse dahi kimse Aziz YIldırım kadar elini güçlü tutamaz. Yayın İhalesi özellikle Anadolu takımları için çok önemli. Onlarda mecburen Aziz Yıldırım'a destek oluyolar.
Suicider
10.Aralık.2009, 13:01
Senin başkanında destek verdiği için olabilirmi : )
Bütün kulup başkanları ( bunların içinde sizin desteklediğiniz takımlarda var ) Aziz Yıldırım'ın kalmasını istediği için kaldı Aziz başkan. Çünkü şu anda Adnan Polat , Yıldırım Demirören veya X kişisi gelse dahi kimse Aziz YIldırım kadar elini güçlü tutamaz. Yayın İhalesi özellikle Anadolu takımları için çok önemli. Onlarda mecburen Aziz Yıldırım'a destek oluyolar.
Madem öyle zaten Aziz Yıldırımda bütün klüp başkanlarının onu istediğini biliyor neden maçtan sonra istifa ettim diyor?1000 kere düşünüp 1 kere konuşmak lazım sonradan pişman olmamak için..
KaPaLı
10.Aralık.2009, 13:04
Sinirle birşey söyleyip sonradan pişman olduğun oldumu hiç ?
Suicider
10.Aralık.2009, 13:07
Sinirle birşey söyleyip sonradan pişman olduğun oldumu hiç ?
Benim olabilir ben sıradan bir insanım ama ama kaç milyonluk taraftarı olan bir klübün başkanı olsaydım daha dikkat ederdim neyse olan olmuş yapcak birşey yok
KaPaLı
10.Aralık.2009, 13:11
Aziz Yıldırım'ın ne kadar kararlı olduğunu açıklamadan görebilirsin zaten. Ama dün toplanan kulup başkanlarının yoğun baskılarıyla kalmış. Destek verenler arasında Galatasaray'da var Beşiktaş'ta tüm anadolu takımlarının başkanlarıda.
Suicider
10.Aralık.2009, 13:13
Aziz Yıldırım'ın ne kadar kararlı olduğunu açıklamadan görebilirsin zaten. Ama dün toplanan kulup başkanlarının yoğun baskılarıyla kalmış. Destek verenler arasında Galatasaray'da var Beşiktaş'ta tüm anadolu takımlarının başkanlarıda.
Tamam bende biliyorum öyle olduğunu neyse tamam Aziz Baba Kral :icon_razz::schaf:
Sekopej
10.Aralık.2009, 14:38
Aziz Yıldırım'ın takımın kötü gidişine bir şekilde müdahale etmesi gerekiyordu. Oyunculara karşı, bakın bu kötü gidiş nedeniyle birli başkanlığını da bırakıyorum diyerek yüklenmiş olabilir.
Haftalardır yaşanan kayıplara karşı hem yönetimin hem de Aykut Kocaman'ın sessiz kalması beni çok rahatsız ediyordu, bu haftaki kayıpla en azından masaya yumruğunu vurdu Aziz Yıldırım ve ben istifa etmiş olmasına ya da etmemesine, geri dönmesine bakmıyorum, bir tepki verilmesine memnun olduğumu belirtmiştim.
Şöyle de bir durum var, yayın gelirleri son yapılan düzenleme ile düştü Fenerbahçe'nin, daha doğrusu 3 büyüklerin pastadan aldıkları pay düştü, şimdi ihalede alt limiti en üstte tutup, bu şekilde tüm kulüplerin geliri artması hedeflenmekte. Fenerbahçe'nin gelirinin %20'sini yayın geliri karşılıyorsa, diğer kulüplerin %40-50 hatta anadolu kulüplerinde bu oran %70-80'e çıkıyor.
Böyle bir ortamda Aziz Yıldırım bırakıp gitse, mağdur olan Fenerbahçe olmazdı, yeni ihalede elbette Fenerbahçe de gelirini arttıracak ama diğer kulüpler daha çok fayda görmüş olacaklar. Aziz Yıldırım'ın en az 400 milyon dolar olmalı diye bir açıklaması vardı, bu ısrarını sürdürecek ve takımların haklarını koruyacak. Zaten o nedenle Aziz Yıldırım bırakmamalı diyer günlerdir her kulüp açıklama yapıyor, böyle laf sokmak yerine bence teşekkür etmelisiniz devam ettiği, haklarınızı savunduğu için, başkanlarınızın, yönetimleriniz ettiği gibi.