Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığına Devam Kararı Aldı.

Nesil
    2006

Default Aziz Yıldırım Kulüpler Birliği Başkanlığına Devam Kararı Aldı.

Aziz Yıldırım, kulüpler birliğinden istifa etti.

http://www.youtube.com/watch?v=Otv7n9T7ycU
    Videodan açıklamaları izleyebilirsiniz.
    Last edited by Universal : 06.Aralık.2009 at 15:29

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hayırdır inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tek sorun buydu zaten takım toparlanır artık (!)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu yenilgilerden sonra bir yerden istifa etmek istedi heralde.Baktı başkanlıktan etse olmayacak burdan etmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Takımın hakkını daha rahat savunmak için istifa etmiş sanırım hakemlere yüklenecek baya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türk futbolunu kurtarmayı(!) bir yana bıraksın da şu takımın rezilliğine baksın Yerinde bir karar olmuş Umarım gündem değiştirmeye çalışmıyordur .. Yemezler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geç kalınmış bir karar. Aziz Başkanın düşündüğü model şimdilik bu ülke futboluna çok yabancı. Neyse çok şükür sonunda bu yükten kurtuldu. Hayırlı uğurlu olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Başkanlığı bırakma sebebi, hakemler bize yanlış karar verirken ve medya yanlış bilgiler yazarken konumu itibari ile yanıt verememesinden dolayı olduğunu söyledi. Zaten basın toplantısında çok sinirliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aklıma gelmedi de değil aslında..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

En iyisini yaptı yoksa hakkımız daha fazla yenmeye başlardı..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir toplanıp yürüsek mi ki acaba böyle iyiydi yahu.

Hayırlısı olsun bakalım önce Özhan Canaydın'ı yedi bu kulüpler birliği şimdi de Aziz Yıldırım'ı. Acaba Yıldırım Demirören mi başkan olsa?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bir toplanıp yürüsek mi ki acaba böyle iyiydi yahu.

Hayırlısı olsun bakalım önce Özhan Canaydın'ı yedi bu kulüpler birliği şimdi de Aziz Yıldırım'ı. Acaba Yıldırım Demirören mi başkan olsa?
    Aziz Yıldırım zamanında ayrıldı. Bence bu kulüp tamamen kapanmalı. Ben Türk Futboluna hiçbir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta sadece TSL'de ki takımlar katılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım hakemleri eleştiriyor tamam hakemler hata yapmış olabilir. Evet yapıyorlar da zaten ama anlamadığım şey şu Aziz Yıldırım neden Anelka,Luciano,Nobre elle gol atarken hakemleri eleştirmiyordu,madem bu kadar demokratik. Neden o zaman da hakemler çok hata yapıyorlar filan demiyordu. Kimse yanlış anlamasın Fenerlilere bişey demek istemiyorum tek tepkim Aziz Yıldırım'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Klüpler birliği şimdiye kadar ne karar aldırmış ne faydası dokunmuş ki Türk futboluna merak ettim..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Türkiye liglerinde hakemler böyle maalesef ben hiçbir takımı tuttuklarını düşünmüyorum hangi maçta hata yapmıyorlarki? Tabiki bu yaptıklarını savunmuyorum keşke hatasız bir maç yönetseler ama olmuyor herkes isyan ediyor diğer klüp başkanlarıda isyan ediyor ama yenilgiden sonra klüpler birliği başkanlığndan istifa ettim falan derse ben gündemi değiştirmeyi çalıştığını düşünürüm.Neden maçtan 1 gün önce yada 1 gün sonra değil de maçtan hemen sonra ? Birde birkaç çarpıcı açıklama yaparsa yarın gazetelerde eskişehir in galibeyeti değil Aziz Yıldırım olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eskişehirspor maçında maçın kaderini etkileyecek hakem hatası oldu mu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Aziz Yıldırım hakemleri eleştiriyor tamam hakemler hata yapmış olabilir. Evet yapıyorlar da zaten ama anlamadığım şey şu Aziz Yıldırım neden Anelka,Luciano,Nobre elle gol atarken hakemleri eleştirmiyordu,madem bu kadar demokratik. Neden o zaman da hakemler çok hata yapıyorlar filan demiyordu. Kimse yanlış anlamasın Fenerlilere bişey demek istemiyorum tek tepkim Aziz Yıldırım'a.
    Hangi başkan eleştirmişte sanki bir Aziz yıldırım eleştirmemiş gibi konuşuyorsunuz orasını anlamıyorum. Bu ülkede bir tane Aziz yıldırım mı kaldı bu konuda yargılanması gerekn

her başkan aynı tavrı koyuyor...

Bana görede fikrim şudur. Takımın taş gibi olursa ne hakem birşey yapabilir ne rakip. Ben kadromuzu yeterli bulmuyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hayırlısı olsun ... olmuş da zaten
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk Yula birkaç hafta önce içeride Aziz Yıldırım'a Kulüpler Birliği başkanlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin haklarını koruyamadığı ve bu birlikten istifa etmesi konusunda çok büyük baskı olduğunu söylemişti. Sadece maç içi değil, maçlardan sonra gittikçe artan ve genelde Fenerbahçe'yi vuran caydırı ceza (!) hususu da bardağın önemli kısmını kaplıyor. İmam çıkıp konuşursa cemaat kimbilir neler yapar mantığından dolayı da federasyon hakkında konuşamıyordu. Muhtemelen Aziz Başkan içerideki baskılara sonunda hak verdi ve baltaları çıkardı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bana kalırsa kartlar konusunda hataları vardı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk yarıda Lugano'ya yapılan hareket yüzde bi milyon penaltıydı. Yoruma açık bile değil bu pozisyon. İlk golden öncede Youla'nın Bilica'ya yaptığı bir faul var hakem bunu da es geçti.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Değişen birşey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aleyhte yapılan hakem hataları üst üste gelince ne kadar can sıkıcı bir durum oluyor bunu çok iyi biliyorum.Fakat şöyle bir şey var.Baltalar çıkarıldı ve Fenerbahçe camiasının verdiği göz dağından sonra federasyon hakemleri Fenerbahçe maçlarında daha dikkatli olmaları yönünde uyardı.(Bu hataları hakemlerin kötü formlarına bağlıyorum.Aksini düşünmek içinden çıkılması zor bir hal alır çünkü) Her şey yoluna mı girecek? Bence Aziz Yıldırım önce kendi takımına versin uyarıyı.Hepsi silkelensinler bir ondan sonra baksınlar hakem hatalarına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Başkan futbolcularla görüşeceğini söyledi zaten verdiği demeçte. Başkan topçulara ne söyleyeceğini basının önünde söylemeyecek heralde kapalı kapılar arkasında verilir ültimatomlar, çekilir kulaklar

Sheriff Misafir

Herşey iyi zaten bi hakemler kötü, tebrikler Aziz Yıldırım(!). Bundan sonra bakalım ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her hakem gibi standartı oturtamadı diyip olayı özetleyim bende
    Üstüne dedikleri gibi, gol olan kornerden önce verilmeyen bir faul, ve Lugano'nun verilebilecek bir penaltısı es geçildi.

Gerçi top mop oynamadık bahane aramamak lazım.Eskişehir aslanlar gibi attı 2 golünü yendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim oyuncuların formsuzluğu camiayı alakadar eder. Hakemler en iyi performansı vermesi lazım. Onu biz kendi içimizde hallederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hakem bi ton hata yapsın skora direk etki etsin. amaaan Fener zaten kötü oynuyor ne farkeder densin ne güzel be var mı öyle şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakemlerin yaptığı hataları sadece hakemlere bağlamamak lazım sonuçta onlarda insan onlara ne kadar iyi eğitim veriyoruz buna bakmalıyız bence...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Hakem bi ton hata yapsın skora direk etki etsin. amaaan Fener zaten kötü oynuyor ne farkeder densin ne güzel be var mı öyle şey.
    Lehine karar verilirken bir şey olmuyor birkaç maç hakem alehine karar verince hemen hakeme yüklenin ne güzel be var mı öyle şey Takımın elle kolla goller atınca,birkaç maç lehine kararlar verilince laf yok hakem bir iki maç hata yaptı hemen hakem suçlanıyor.Hakem hata yapmasa da kazanamıycak ki Fenerbahçe.Şu anda son maçlarda Fenerbahçe'nin durumu ortada.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri