View Full Version : Antalyaspor - Galatasaray [16. Hafta]
DisCo
10.Aralık.2009, 03:26
http://i49.tinypic.com/21lv2gi.png
DisCo
10.Aralık.2009, 03:39
Artık puan kaybına tahammül edemeyeceğimiz bir karşılaşma oynayacağız. Deplasmandayız ve rakibimiz gerçektende güçlü bir ekip. Ne kadar olumsuzluk olursa olsun 3 puanı hanemize yazdırmak zorundayız. Rakiplerimiz bocalarken bizim puan farkını açmamız gerekiyor. Kaç haftadır bunu yapamıyoruz. Bu haftada olası puan kaybında artık öne geçmeliyiz.
Homer J.S
10.Aralık.2009, 18:39
Artık kazanırız diye düşünüyorum..
King_91
10.Aralık.2009, 19:17
biiletimi aldım maçtaki yerim hazır . zor bir maç olacak antalya son haftalarda sürekli puan alarak yükselişe geçti ama artık bizim için fark etmez kralı gelse yenmemiz lazım puan kaybı hakkımızı doldurduk taştı bile . benim de desteğimle maçı kazanacağımızı düşünüyorum :D
tarikko
10.Aralık.2009, 20:08
GS için zor bir maç.Antalya sahasında büyüklere karşı dirençli oynuyor.Forvetleri de çok etkili.Berabere biter bence..
sananes
11.Aralık.2009, 05:03
artık kazanır bence galatasaray.bu hafta sürpriz beklemiyorum ligde
yunusgs
11.Aralık.2009, 18:42
Artık puan kaybına tahammülümüz yok.Bu maçtan 3 puan almalıyız.
Rakip gerçekten kendi sahasında son derece iyi mücadele eden ve bize ters gelen bir rakip.Hatırlayın geçen sene 4 puan kaptırmıştık Antalya'ya.
Şanssızlığımızı ve beceriksizliğimizi kırıp,1-0'ın üstüne yatmazsak maçı alırız diye düşünüyorum.
Hugo
11.Aralık.2009, 18:46
1 den fazla farkla kazanırız.
Uchiha Itachi
11.Aralık.2009, 20:09
GALATASARAY
Franco
Uğur
Hakan Balta
Servet
Caner
Keita
Mehmet Topal
Barış
Arda
Elano
Kewell
ANTALYASPOR
Ömer
Kerim
Yalçın
Ayhan
Şenol
Jedinak
Ertuğrul
Sedat
Necati
Ali Zitouni
Djieouha
Suicider
11.Aralık.2009, 20:14
kewell mı forvet?
Uchiha Itachi
11.Aralık.2009, 20:15
kewell mı forvet?
Öyle gibi gözüküyor.Keita şu an sırtlan konumunda arkadan vurucak karşı takımı :u:
Suicider
11.Aralık.2009, 20:18
valla baroşun biran önce dönmesi lazım olmıyacak böyle tam bir forvetimiz yok neyse inş alırız maçı ama tırsmıyo değilim
GeNç KaRTaL
11.Aralık.2009, 20:21
Nonda sakat mı?
Suicider
11.Aralık.2009, 20:27
Hayır değil sakat sanırım yedekte nonda.Umarım caner bu maçta saçmalamaz..
Suicider
11.Aralık.2009, 20:55
Maç Başladı Hadi Hayırlısı
Suicider
11.Aralık.2009, 21:00
Hemen gol yedik dk 7 eski gs li Orhan Ak attı
DenizlispoR
11.Aralık.2009, 21:14
2-0 Jedinak ...
Uchiha Itachi
11.Aralık.2009, 21:19
Taktiksel açıdan büyük bir rezaletle karşı karşıya kaldık.
yankiler 1959
11.Aralık.2009, 21:21
2-0 Antalya önde Saldır antalya.!!!
RaSenGan
11.Aralık.2009, 21:22
2-1 oldu Keita attı.3-2 veya 4-2 alırız maçı.
Suicider
11.Aralık.2009, 21:53
İki takımda çok açık veriyor özellikle bizim takım çok boş alan bırakıyor Ali Zitouni Djieouha ve Necati boş alanı çok iyi değerlendiren adamlar ve bunu ilk 45 dk da gördük ayrıca Mustafa Sarp ı arıyoruz Barış ı hiç Beğenmedim Ayhan girsin bari Barış yerine
Hugo
11.Aralık.2009, 21:59
Bülent Timurlenk ve Okay Karacan yediğimiz 2 golün de ofsayt olduğunu söylüyorlar.. Doğru mudur?
Bir de Arda ikinci yarı uzun kollu forma giymiş. İlk yarı kısa kolluydu pazubandı kayıyordu hep.
Uchiha Itachi
11.Aralık.2009, 22:01
Değil dikkatlice izlenirse alakası yok.
Suicider
11.Aralık.2009, 22:02
2 golde ofsayt taktiği uyguluyoruz o yüzden geldi golleri gördüm fakat tekrarları kaçırdım ofsayt olabilirde olmayabilirde
Suicider
11.Aralık.2009, 22:06
Hakan Balta bu kadar formsuz ken nasıl stoper oynatılır anlamadım Topaln stoper e çekilip ayhan oynasa daha iyiydi
Suicider
11.Aralık.2009, 22:17
atamayana atarlar oldu Necati nin topu direkten döndü Elano attı golü 2-2
RaSenGan
11.Aralık.2009, 22:17
Elano attı 2-2 oldu.Dediğim gibi 3-2 veya 4-2 kazanıcaz inşallah maçı.
RaSenGan
11.Aralık.2009, 22:19
Demedim mi İbrahim :D Kewell ve 3-2.
Suicider
11.Aralık.2009, 22:20
Kewell attı 3-2 oldu
GodfatheR
11.Aralık.2009, 22:21
3-1 olacaktı 2-3 oldu atamayana atarlar.
sentugo
11.Aralık.2009, 22:41
Antalyanın attığı iki golde ofsayt. Ama zevkli maç oluyor.. 5 gol oldu goller kötü goller dğeil.. İzlediğime pişman değilim.. Gs daha iyi oynuyor..
Memedov
11.Aralık.2009, 22:48
Futbolun adaleti gerçekten yok. Galatasaray bulduğunu atarken, Antalyaspor bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı ve direklere takıldı. Neticede hak edenin kazanamadığı bir mücadele oldu.
Uchiha Itachi
11.Aralık.2009, 22:51
Eğer Goller Ofsayt'sa HAKEDENİN kazandığı bir maç oldu.Tabi ofsaytsa.Tebrikler Galatasarayım.Elano ve Keita bugün çok iyiydi.Kewell de öyle fakat öok agresifleşmiş son maçlarda baya belli etti.
Eray Dengiz
11.Aralık.2009, 22:52
ilk yarı antalya, ikinci yarı galatasaray top oynadı. maç ortadaydı iki tarafta haketti fakat antalya pozisyonlarını harcadı, galatasaray attı ve kazandık.
maçın kısa özeti budur.
MaTRaKaN
11.Aralık.2009, 23:22
Kimse ofsayt veya şansızlığa bakmaz.Futbolda Hakeden kazanacak diye bir kuralda yok.
Net skor,Gelen 3 puan ; 3-2 yendik.
yunusgs
11.Aralık.2009, 23:24
Bu nasıl bir ilkellik?'Ofsayt taktiği' denen ilkel yöntem ile 2 gol yedik.Rijkaard gibi birisi bunu nasıl uygular anlamak güç.
Bu ilk 11 Baros dönene kadar bozulmamalı bence.Nonda bu takımda asla yer almamalı.
Keita,inanılmaz bir futbolcu.Burada kendimizi yırttık 3 maç boyunca Keita ilk 11de başlasın diye.Rijkaard'ın aklına anca geldi ilk 11 başlatmak Keita'yı.Bence en iyi transferimiz helal olsun Keita.
Elano kendini bulmaya başladı.Oynamaya devam etmeli.
Kewell zaten bildiğimiz gibi.Görev yapıp gol atıyor ona da helal olsun.
Sonuçta 3 puanı çok zor olsada aldık ve galibiyet hasretine son verdik.
Tonguc86
11.Aralık.2009, 23:31
Allah tüm Galatasaray taraftarına başta bana bu Leo Franco yüzünden sabır versin. Ben bu yaşıma kadar Hayrettin dahil daha rakip takım orta sahadayken beni tedirgin eden bir kaleci hatırlamıyorum...
PesimiSTyLa
11.Aralık.2009, 23:42
Hakeden bizdik, kazandık. İlk gol ofsayt değil. Oyuncular aklınca çağ dışı bir ofsayt taktiği yapayım dediler, ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
2. golün bi kere gelişimi ofsayt. Djehoua ya atılan uzun top bariz ofsayt, o top kornere çıkıyor ve kornerden golü yiyoruz. 2. golün kendisinde de pasif ofsayt var gibi. Ortaa Djehoua'ya atılıyor o da net ofsayt geri çekiliyor, diğer adam kafayı vurup golü atıyor. Bu da ofsayt olabilir... Ofsayt demiyorum, olabilir. Ama pozisyonun başı net ofsayt orası kesin. Necatinin direkten dönen topunda ortayı yapan zitouni netedeyse yarım metre ofsayt. Ben tvde ilk izlemede bunu net görüp evde söylüyorum hakem göremiyor. O gol olsa 3-1 haydi gitti maç. Hakemler son maçlarımızda ince ince alehimize çok hata yapıyorlar. bunlar hiçbir takıma olmasın artık. Bugün kazandık ama neconun topu gol olsa yıkılıyordu şuan ortalık.
Maçı bize getiren 3 adam var. En başta Keita, sonra Kewell, sonra Elano. Önce elano dan başlayayım. Burada son 2 3 maçta formu yükseliyor, yakında düzelir, görürüz elanoyu dedim. Bazı arkadaslar yok bundan adam olmaz dedi. 2-3 maçtır sinyali vermişti, bugün skora da katkı yapıp maçın dönmesini sağlamada önemli rol oynadı. Maç içinde mücadelesi, öldürücü pasları da çok iyiydi.
Kewell; müthiş bitirici, müthiş hırslı mükemmel karakter. Yine çıktı işini yaptı. Daha fazla yazmaya gerek yok, her zamanki müthiş Kewell işte.
ve maçın adamı Keita. İlk yarıda aldığı darbeden sonra sakatlandığı belliydi. Bugün sakat sakat 1 gol 1 asist yaptı. Hemde ne asist. Futboldan cok sahada tekme savuran, onu bunu tutan sözüm ona topcu dedigimiz yalçın tutuyor, cekiyor, itiyor yok yıkılmıyor Keita ve golü attırıyor. Bu adamın yeri ilk 11...
Haftasonu zehir olmadı bu sefer, zor da olsa kazandık tebrikler cimbomum.
Crocodile1963
11.Aralık.2009, 23:43
Antalya kendi yaptığı hatalarından dolayı maçı kaybetti. 2-0 öne geçmişler seyirciden ses çıkmıyor baskı falan yok. 3-2 Galatasaray öne geçiyor Antalya Beldiye Başkanı sevincinden neredeyse şeref tribününden aşağıya düşecek. Yazık, Antalya orta sıralardan yukarıya çıkamaz. . .
Gncl1905
11.Aralık.2009, 23:49
Bence; ilk Antalyaspor'un golü ofsayt değil, ikinci Antalyaspor'un golü ofsayt idi, farketmez ama sonuçta, kasıt aramıyorum bütün maçlarda oluyor; zaten öyle bir ofsayt taktiği uygularsan yersin golü...
Yalnız yediğimiz ilk gol resmen komediymiş; o nedir yahu :)
Attığımız 3 golde güzelmiş; sonuç olarak sonunda kazanabildik.Diğer takımların maçlarındada sürpriz olmaz artık, değişmez puan tablosu...
Tebrikler Galatasaray...
Alicanfmfan
11.Aralık.2009, 23:59
Muhtesem bir geri dönüş Elano-Kewell ve Keita'ya hayranlıgım dahada arttı süper bir maç oldu hakem inanılmaz kötüydü...
Hugo
12.Aralık.2009, 01:09
Yediğimiz ilk gol resmen komedi.
İkinci gol ofsayt.
Hakemin tavırları bir garipti, iki takım futbolcuları için de.
Kazandık, mutluyuz. İlerdeki oyun iyi ama geride sorunlar yaşıyoruz. 3 gol atıp 2 gol yiyerek kazanmaktansa 1 yiyip 2 atmayı yeğlerim. İnşallah haftayı lider kapatırız, ne kadar zor gözükse de.
Alicanfmfan
12.Aralık.2009, 02:22
Anlamadıgım tek şey rakibimiz kacırında şanslıyız hak edenin kazanmadıgı bir maç , biz oysaki geçen hafta neler kacırdık onada futbolun adaleti denildi , lütfen bir standartı yakalayalım.
ShevAnil
12.Aralık.2009, 02:30
Anlamadıgım tek şey rakibimiz kacırında şanslıyız hak edenin kazanmadıgı bir maç , biz oysaki geçen hafta neler kacırdık onada futbolun adaleti denildi , lütfen bir standartı yakalayalım.
Takılma ya biz işimize bakalım kazanalım da, kim nasıl eğleniyorsa eğlensin :0:
Ahmet Göktaş
12.Aralık.2009, 02:45
Maçın özetini şimdi izledim , Galatasarayın yediği goller inanılmaz. Devre arası 1 stoper , hatta 1 stoper ve 1 sağ bek alınmazsa Galatasaray bu savunma anlayışı ile 2.yarıda geri kalır.
İlk gol gibi bir gol görmedim ben. Rakip takımın 6 oyuncusu bir serbest vuruşta bomboş kalıyor. Ofsayt taktiği iyi güzel şeydir de , uygulaması çok zordur. Hem Galatasraryın ne ihtiyacı olurki ofsayt taktiğine onu da anlamadım ya.
Antalyanın ciddi pozisyonları var, direkten dönen topları felan var baya. Leo Frenconun da boşu yok , Ufuk Ceylan bence daha iyi , ayrıca kontenjandan 1 oyuncu açılmış olur , sırf yabancı diye oynamak zorundamı türkiyede oyuncular anlamıyorum.
sananes
12.Aralık.2009, 05:49
gollerin 2sinde de ofsayt yok aslında ve antalya bi kaç gol kaçırdı evet ama futbol bu yakaladın mı atacaksın gs önceki haftalar öndeyken gol kaçırıp sonra puan kaybediyodu bu hafta tersi oldu.iddaa kuponumda tamda yazdıgım gibi bitti bi farkla galatasaray kazanır zevkliydi maç yani halı saha maçı havasında basladı aslında sonra düzeldi
KaPaLı
12.Aralık.2009, 09:51
İlk golde ofsayt kesinlikle yok. Orhan geriden çıkıyo 2. goldede korner öncesi ofsayt var diyo sanırım Galatasaray taraftarı ama atılan golde birşey yok. Ofsaytta olan adam Yalçın galiba Jedinak geriden geliyo. Anlamadığım nasıl savunma anlayışıdır bu. Böyle Ofsayt taktiğimi olur. 5 adam içeride bomboş. Orhan kafayı vurmayıp indirse yine gol.
Rijkaard çok hata yapıyo Arda'dan forvet arkası yaratmaya çalışıp hem üstündeki yükü artırıyo hemde Arda'nın performansını düşürüyo. Elano'yu kendi bölgesinde oynattı boşluk yarattılar oda attı golunu. Elano bu, kanat oyuncusu değil Elano.
Bide saçma gelen bana Hakan Balta formsuz yedekte Emre'ler var. Sen Balta'yı stopere çekip sol kanada Caner koyuyosun. Defans yaptığını gören yok bu adamın. Antalya'nında en etkili kanadı sağ tarafı. ( Zitouni - Kerim ) Biraz daha etkili olabilse Antalyaspor bu maçı farka bile götürürdü. Ama işte gerçek futbolcu burda ortaya çıkıyo. Kewell çıktı maçı kazandırdı. Forvet oynamasına rağmen sağa sola güzel paslar attı topları sakladı. Bu sene gidecekse çok şey kaybeder Galatasaray.
C h A o S
12.Aralık.2009, 11:18
Rijkaard maç sonunda ofsayt taktiğini kendisinin söylemediğini, maç içinde oyuncularının ortak kararı olduğunu söyledi.
tarikko
12.Aralık.2009, 13:06
Maçın kırılma anı Necati'nin direkten dönen kafa vuruşu oldu.Onu atsa rahatlayacaktı Antalya ama olmadı.Maçı Galatasaray'a getiren isim bence Keita'ydı.3. goldeki payı çok büyüktü.Kewell'da çok iyiydi..
Homer J.S
12.Aralık.2009, 16:54
Boşuna kırdım kumandayı 2-0'dan sonra.
DisCo
12.Aralık.2009, 17:33
İki takımda savunma anlayışı olarak saldım çayıra Mevlam kayıra taktiğini uyguladı. Antalya golleri bu kadar erken bulmasaydı maçı kazanabilirdi. Ancak 2-0'lık skor paniklemelerine neden oldu. Sonrada topu Galatasaray gibi bir takıma verirsen ve oyuncularıda formda olursa maçı kaybedersin. İki takımda birbirini hırpalamadı yada baskı altına almadı yinede 5 gol gördük. Buda ilginçti.
Galatasaray'ın yediği gollerde ofsayt yok. Sadece topun kornere gittiği pozisyon ofsayttı. Bunun yanında Kewell 2 haftadır olmadık hakem kararları yüzünden sarı kart görüyor. Leo Franco, yerine hemen Türk kaleciler monte edilmelidir. Elano'da belki 2 çalım atıp gol atamıyor ama oyunu çok iyi açıyor ve yönlendiriyor. Bunun yanında iyide koşuyor. Bu hafta golünüde attı. Çok daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum.
el.nino
12.Aralık.2009, 18:56
benim en merak ettiğim şu.acaba keita'yı ne zaman sarılmadan tutacaklar(tutamazlar).
MaTRaKaN
12.Aralık.2009, 19:53
Rijkaard maç sonunda ofsayt taktiğini kendisinin söylemediğini, maç içinde oyuncularının ortak kararı olduğunu söyledi.
Böle birşey varsa gerçekten Rijkaard'a yazıklar olsun diyorum.
Bu nasıl bir şeydir?Oyuncuların kendi kafalarına göre takılmasına izin verirsen,Kendi ipini çekersin Rijkaard...
King_91
12.Aralık.2009, 20:16
benim izlediğim kadarıyla leo'nun bi suçu yok gollerde . 3-4 kişiyle karşı karşıya bırakan defans suçludur bu gollerde . kaldı ki 100de 100lük bir golü kurtardı direkten döndü maçın kader anlarındandı o da . keita müthişti , kewell yine golünü attı elano'nun da formu yükseliyor . tribünde olduğum maçta kazanmak daha da sevindirici . kewell'ın kart gördüğü pozisyon tam önümde oldu cidden şaka gibiydi . tebrikler cimbomum
Crocodile1963
12.Aralık.2009, 20:24
benim en merak ettiğim şu.acaba keita'yı ne zaman sarılmadan tutacaklar(tutamazlar).
Keçeli iki hafta önce çok da güzel savunmuştu Keita'yı ;;)
Sekopej
12.Aralık.2009, 20:27
benim izlediğim kadarıyla leo'nun bi suçu yok gollerde . 3-4 kişiyle karşı karşıya bırakan defans suçludur bu gollerde . kaldı ki 100de 100lük bir golü kurtardı direkten döndü maçın kader anlarındandı o da . keita müthişti , kewell yine golünü attı elano'nun da formu yükseliyor . tribünde olduğum maçta kazanmak daha da sevindirici . kewell'ın kart gördüğü pozisyon tam önümde oldu cidden şaka gibiydi . tebrikler cimbomum
Kewell maçtan sonra hakem doğru kararı verdi dedi. Hakemin yaptığı işareti yanlış anladım, bu nedenle kenara gitmek yerine sahaya girdim, hakemde yapması gerekeni yaptı dedi.
Bir kez daha takdir ettim Kewell'ı bu açıklamalarıyla. Hem oyunu hem duruşu tam bir profesyonel. Sezon başı yedek olarak düşünülürken, 90 dakika oynayamaz denirken çıktı, oynadı, attı, attırdı. katkısı çok büyük.
ForCimbom
12.Aralık.2009, 20:47
Böle birşey varsa gerçekten Rijkaard'a yazıklar olsun diyorum.
Bu nasıl bir şeydir?Oyuncuların kendi kafalarına göre takılmasına izin verirsen,Kendi ipini çekersin Rijkaard...
çok meraklıyız yahu bu atraksiyonlara... adamın demek istediği o değil ki... anlık bir doğaçlama olabilir gayet doğaldır. her saniye her an her pozisyon için ayrı ayrı talimat veremez ki.. doğru anlamak lazım olayları yoksa garip durumlara düşebiliyoruz...
King_91
12.Aralık.2009, 20:54
Kewell maçtan sonra hakem doğru kararı verdi dedi. Hakemin yaptığı işareti yanlış anladım, bu nedenle kenara gitmek yerine sahaya girdim, hakemde yapması gerekeni yaptı dedi.
Bir kez daha takdir ettim Kewell'ı bu açıklamalarıyla. Hem oyunu hem duruşu tam bir profesyonel. Sezon başı yedek olarak düşünülürken, 90 dakika oynayamaz denirken çıktı, oynadı, attı, attırdı. katkısı çok büyük.
tamam hakem uygulanması gereken kararı uyguladı da yaptığı hareketten gir anlamı çıkarılabilirdi rahatça . hele maç heyecanıyla o hareketin taç çizgisine git öyle gir demek olduğunu anlamak çok kolay değil bence . hakem de farketti herhalde oyle anlıyacağını 2 saniye sonra arkasını bi döndü kewell dibinde :D boşu boşuna kart gördü hiç yoktan anlamında söyledim "şaka gibi"yi . hakem hatası olduğunu düşünmüyorum ben de
Nocna Mora
12.Aralık.2009, 20:54
Bence de gayet doğal savunmanın tercihidir bugün ttmaz 1 yıl sonra hep tutmaya baslar ;) Hala anlamadınız anlık bi takımımız yok ileriyi de hedefledik bu takımı kurarken
SAİT71
12.Aralık.2009, 21:01
Kewell gibi bir düzgün oyuncu zor gelir bir daha Tr ye.. O nedenle kıymetini bilmek lazım adamın..
DisCo
13.Aralık.2009, 00:40
Geçmiş maçlarda dile getirmiştim. Rijkaard'ın duran top organizasyonlarında sonra yeni denemeside ofsayt taktiği galiba diye. Beşiktaş maçında bunu o kadar iyi yaptılar ki Beşiktaş'ın sürekli ofsayta düşmesini komik karşılamıştım. Şimdi bunu uygulayabileceğiniz takım vardır uygulanmayacak takım vardır. Yine bir takım bu kadar düzenli ofsayt taktiği yapamaz. Demek ki teknik heyetten bir istek var yada oyuncular kendi aralarında anlaşıyorlar.