Antalyaspor Kazanır.
Galatasaray Kazanır.
Berabere Biter.
Artık puan kaybına tahammül edemeyeceğimiz bir karşılaşma oynayacağız. Deplasmandayız ve rakibimiz gerçektende güçlü bir ekip. Ne kadar olumsuzluk olursa olsun 3 puanı hanemize yazdırmak zorundayız. Rakiplerimiz bocalarken bizim puan farkını açmamız gerekiyor. Kaç haftadır bunu yapamıyoruz. Bu haftada olası puan kaybında artık öne geçmeliyiz.
Artık kazanırız diye düşünüyorum..
biiletimi aldım maçtaki yerim hazır . zor bir maç olacak antalya son haftalarda sürekli puan alarak yükselişe geçti ama artık bizim için fark etmez kralı gelse yenmemiz lazım puan kaybı hakkımızı doldurduk taştı bile . benim de desteğimle maçı kazanacağımızı düşünüyorum![]()
GS için zor bir maç.Antalya sahasında büyüklere karşı dirençli oynuyor.Forvetleri de çok etkili.Berabere biter bence..
artık kazanır bence galatasaray.bu hafta sürpriz beklemiyorum ligde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Artık puan kaybına tahammülümüz yok.Bu maçtan 3 puan almalıyız.
Rakip gerçekten kendi sahasında son derece iyi mücadele eden ve bize ters gelen bir rakip.Hatırlayın geçen sene 4 puan kaptırmıştık Antalya'ya.
Şanssızlığımızı ve beceriksizliğimizi kırıp,1-0'ın üstüne yatmazsak maçı alırız diye düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
1 den fazla farkla kazanırız.
GALATASARAY
Franco
Uğur
Hakan Balta
Servet
Caner
Keita
Mehmet Topal
Barış
Arda
Elano
Kewell
ANTALYASPOR
Ömer
Kerim
Yalçın
Ayhan
Şenol
Jedinak
Ertuğrul
Sedat
Necati
Ali Zitouni
Djieouha
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
kewell mı forvet?
valla baroşun biran önce dönmesi lazım olmıyacak böyle tam bir forvetimiz yok neyse inş alırız maçı ama tırsmıyo değilim
Nonda sakat mı?
So what?
Saike
Hayır değil sakat sanırım yedekte nonda.Umarım caner bu maçta saçmalamaz..
Maç Başladı Hadi Hayırlısı
Hemen gol yedik dk 7 eski gs li Orhan Ak attı
2-0 Jedinak ...
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Taktiksel açıdan büyük bir rezaletle karşı karşıya kaldık.
2-0 Antalya önde Saldır antalya.!!!
2-1 oldu Keita attı.3-2 veya 4-2 alırız maçı.
İki takımda çok açık veriyor özellikle bizim takım çok boş alan bırakıyor Ali Zitouni Djieouha ve Necati boş alanı çok iyi değerlendiren adamlar ve bunu ilk 45 dk da gördük ayrıca Mustafa Sarp ı arıyoruz Barış ı hiç Beğenmedim Ayhan girsin bari Barış yerine
Bülent Timurlenk ve Okay Karacan yediğimiz 2 golün de ofsayt olduğunu söylüyorlar.. Doğru mudur?
Bir de Arda ikinci yarı uzun kollu forma giymiş. İlk yarı kısa kolluydu pazubandı kayıyordu hep.
Değil dikkatlice izlenirse alakası yok.
2 golde ofsayt taktiği uyguluyoruz o yüzden geldi golleri gördüm fakat tekrarları kaçırdım ofsayt olabilirde olmayabilirde
Hakan Balta bu kadar formsuz ken nasıl stoper oynatılır anlamadım Topaln stoper e çekilip ayhan oynasa daha iyiydi
atamayana atarlar oldu Necati nin topu direkten döndü Elano attı golü 2-2
Elano attı 2-2 oldu.Dediğim gibi 3-2 veya 4-2 kazanıcaz inşallah maçı.
Demedim mi İbrahimKewell ve 3-2.
Kewell attı 3-2 oldu
3-1 olacaktı 2-3 oldu atamayana atarlar.