PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Ankaragücü [16. Hafta]

DisCo
10.Aralık.2009, 03:28
http://i48.tinypic.com/2qxw680.png

DisCo
10.Aralık.2009, 03:44
Ankaragücünü seyircisi bir karşılaşmada Fenerbahçe'yi rahatsız edecek bir takım olarak görüyorum. Bu nedenle Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi çokta anormal olmaz. Fenerbahçe'nin üzerinde 3 haftadır galip gelememe yüküde var. Takımın isim büyüklüğü bunu kaldırabilecek durumda ama oyuncuların hali tavrı için pek bunu söylemek mümküm değil. İlginç bir karşılaşma olacak.

tarikko
10.Aralık.2009, 20:07
Heralde yeneriz artık... :)

MeMo
10.Aralık.2009, 20:10
Artık kazanıp çıkışa geçmemiz lazım.İnşallah hafta içi iyi hamleler yapılmıştır...

GodfatheR
10.Aralık.2009, 20:13
Kalan 2 maçtan minimum 4 çıkarmak zorundayız. Çıkaramazsak Allah sonumuzu hayır etsin. Yine seyircisiz bir maç ve yine bir puan kaybı bekliyorum.

TR.CaPTaiN
11.Aralık.2009, 01:00
Gerek Aziz Başkan'ın açıklamalarıyla, gerek resmi siteden yapılan açıklamalarla, gerekse Aykut Kocaman-Şekip Mosturoğlu basın toplantısıyla oyunculara ayaklarını denk almaları konusunda gözdağı verildi. Bu kadar hareketli bir haftadan sonra da sahada yürüyen bir Fenerbahçe görürsek bunu yorumlamak da birşeylere yormak da çok zor olacaktır.

Maçta seyirci olmaması maçın tadından epey birşeyler kaçırıyor; fakat şuan öyle bir konumdayız ki maçın tadından,tuzundan ziyade acilen 3 puana ihtiyacımız var. Normalde deplasman maçları için 1-0 olsun bizim olsun mantığına pek karşı değilimdir ama açıkçası bu maç için tek düşünce 3 puandır. Tabi ki kaliteli futbol olursa daha güzel olur.

Ankaragücü harmanlanamamış kaliteli bir kadroya sahip. Bu kaliteli kadro geçen hafta Trabzonspor'a karşı özellikle 2. yarı oynadığı gibi kopuk oynarsa işimiz kolaylaşır.

Hakemlerin artık hata yapmadığı güzel bir maç olması dileğiyle başarılar Fenerbahçe'm.

Sekopej
11.Aralık.2009, 01:08
Ankaragücü son 4 deplasmanda gol atamadı, deplasmanda etkili bir takım değiller ama bizim takımın da sağı solu belli olmadığı için, Ankaragücü'nün geçmişte aldığı sonuçlar pek sağlıklı değrlendirme yapmamızı sağlamaz.

Eğer bu maçı da kaybedersek ligde 4 maç üste üste kaybederek rekor kırmış oluyoruz, oyuncular yeni rekor kırıp tarihe geçmek adına bu maçı kaybetmezler herhalde.

Eğer ki kaybedilirse, aslında mücadele olmadan, isteksiz, umursamaz tavırla kaybedilirse, işte o zaman 1 hafta daha beklenmez, 4 maç üst üste mağlubiyetin faturası ağır olur herkese...

TR.CaPTaiN
11.Aralık.2009, 16:17
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı!

Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de, yarınki Ankaragücü maçı öncesi tam 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekipte 3'er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan, Roberto Carlos ve Emre, yarınki mücadelede forma giyip birer sarı kart daha görmesi durumunda 4 sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşerek, ilk yarının son haftasında Trabzonspor'a karşı deplasmanda forma giyemeyecek.

Sakatlıklar nedeniyle kadrosunda mecburi değişimler yaşayan sarı-lacivertli ekibin, önemli Trabzonspor maçı öncesinde kart cezasına tahammülü yok.

Bu arada, kart cezası sınırında bulunan futbolcuların son haftalarda kart görmemek için büyük bir çaba sarf etmesi dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin son iki lig maçında sadece bir futbolcu sarı kart gördü.

AA

TR.CaPTaiN
12.Aralık.2009, 12:50
--------------Volkan

Gökhan--Lugano--Bilica--Carlos

Özer--Baroni--Mehmet--Uğur

---------------Alex

--------------Güiza

Ntvspor

tarikko
12.Aralık.2009, 13:03
--------------Volkan

Gökhan--Lugano--Bilica--Carlos

Özer--Baroni--Mehmet--Uğur

---------------Alex

--------------Güiza

Ntvspor
Çıkabilecek en iyi kadro bence şu anda.Ama Daum ortada Selçuk-Baroni sağda Mehmet'i oynatacaktır bana göre..Özer yine klübeye :)

scar face
12.Aralık.2009, 15:59
Kaptanın verdiği kadroyla maça başlarız insallah

nerazzuri
12.Aralık.2009, 16:01
Özer yine yedek başlayacak.

Baroni-Selçuk, sağda Mehmet.

Sekopej
12.Aralık.2009, 16:02
Emre'nin cezalı olduğu maçlarda Mehmet ortada iyi performans göstermişti, Emre sakatlanınca neden orada denemedi Daum onu bilmiyorum, Özer artık 11 başlasın, Mehmet ortada, sağ kanada göre daha iyi oynayacaktır, Santos yerine Uğur'un olması da, hiç yoktan iyidir. Santos durumu ne olacak merak ediyorum.

MeMo
12.Aralık.2009, 16:55
Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama ; Uğur oynamalı...

GodfatheR
12.Aralık.2009, 17:12
Özer ortada Topuz sağda oynasa daha iyi olur kanımca. Selçuk odunuyla başlamayalım da ortada kim oynarsa oynasın.

TR.CaPTaiN
12.Aralık.2009, 20:09
Turkcell Süper Ligi'nin 16. Haftası'nda Fenerbahçemizin Ankaragücü ile oynayacağı maçın ilk 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Carlos, Mehmet Topuz, Baroni, Selçuk, Özer, Alex, Güiza.

Fenerbahce.org

GodfatheR
12.Aralık.2009, 20:16
Selçuk-Baroni ikilisi yan yana oynadığı sürece bu takım topu ileriye biraz zor taşır.

Raten
12.Aralık.2009, 20:44
Maçın sonucu tamamen kanatların oyununa bağlı.Umarım kazanırız az bir süre kaldı.

KaF KeF
12.Aralık.2009, 21:20
Alex De Souza 1-0..

Universal
12.Aralık.2009, 21:20
Fenerbahçe 1-0 önde.

Yalnız Alex'in gol atmasından çok Güiza'nın verdiği asist mükemmel. Biz bu oyuncuyu forvet'e besleyici konumda oynatmalıyız. Daha yararlı olur.

Universal
12.Aralık.2009, 21:25
Ah bide seyirci olsaydı. Takım çoştu. Çok istekliyiz. Gökhan bile şut çekiyor. :)

King_91
12.Aralık.2009, 21:32
1-1 vassell

SAİT71
12.Aralık.2009, 21:34
Bu takımı yenemezsek Daum defolsun lütfen. Yeter. Ki bu maçı alırız büyük ihtimal..

3-1 felan alacağız..

Universal
12.Aralık.2009, 21:42
Ben istikrardan yanayım, ilk başta Daum'u istemiyorumdum ama; Aragones kaldıysa Daum hayli hayli kalır. Ferguson ilk dört yıl düşmemek için oynattı ManU yetmedi, Beckham'ın suratına krampon attı gene takımın başında kaldı. Daum ile devam ne olursa olsun. Başarı gelecek.

Fenerbahçe bu istek ile bu maçı alır. Ankaragücü çok açık veriyor.

Crocodile1963
12.Aralık.2009, 22:01
Ankaragücü 2 yaptı. . .

SAİT71
12.Aralık.2009, 22:04
Kesinlikle gitmeli Daum.. 1 olur 2 olur ama artık haddi aşıyor.. Bu maç bence yönümüzü tayin etme maçı.. En geç devre arasına kadar kalan sürede lider olmalıyız. Yoksa Daum kesinlikle bana göre gönderilmeli. Zaten hoca değişikliği olunca tekrar neden kovduğumuz birini getirdik bu saçmalığıda anlayamamıştım ama 3.5 milyon euroluk bir futbol oynatacak hoca getirebiliriz o paraya. Yada şöyle diyeyim bizi lider yapacak bir hoca getirebiliriz. Bende istikrardan yanayım fakat Daum ile olmaz Ertuğrul Sağlam gelsin istikrar kabulüm ama Daumun ne olduğu belli...

KanaKe
12.Aralık.2009, 22:04
Daum'un istifasini 4 gözle bekliyorum

Crocodile1963
12.Aralık.2009, 22:10
2-2 oldu . . .

KaF KeF
12.Aralık.2009, 22:10
Alex De Souza 2-2

MK14
12.Aralık.2009, 22:11
Getirin şu takıma Yılmaz Vural'ı, Aykut'u, Rıdvan'ı..

Evet Yılmaz Vural. Dövsün şu takımı sıra dayağına çeksin.
Anca böyle akıllanırlar!!

Universal
12.Aralık.2009, 22:12
Gökhan Gönül, Özer, M.Topuz, Lugano gerisini göndersinler umrumda bile değil.

SAİT71
12.Aralık.2009, 22:22
Bu maçı bir şekilde kazanmalıyız. İlk yarıyı lider bitirmeliyiz. Ben anlamam. Başkan ne yapsın. Millet parasını alamıyor gününde takır takır herşeyleri ödeniyor ama iş sahada maça gelince hiç bir şey yok. Bu takımı en kısa zamanda adam etsinler yoksa gitmesi gereken kişi Daum olacak.. 2-2 tatmin edici bir skor değil en azından 3-2 almamız lazım. Artık kredisi yok ligde şimdiye 5-6 puan önde olmamız lazımdı..

KaF KeF
12.Aralık.2009, 22:38
Daniel Güiza 3-2

Crocodile1963
12.Aralık.2009, 22:39
Dün Antalya direkleri dövdü, bugün Ankaragücü direkleri dövüyor. Ne şanstır ya. . .

nerazzuri
12.Aralık.2009, 22:40
Danieeeel Güizaaa, berbat oynasakta 3 puan almak güzel oluyor.

İstikrar istiyorsak 1-2 sene böyle kötü futbola sabretmemiz gerekiyor.

SAİT71
12.Aralık.2009, 22:41
Off bee, önemli olan kazanmak. Galatasaray 3-2 yendiya illa bizde 3-2 alıcazz.. Hadi bakalım inşallah böyle biter :)

KaF KeF
12.Aralık.2009, 22:45
Özer Özer Özer..Çizgiden çıkarttı.Helal olsun...

sananes
12.Aralık.2009, 22:46
özer cok iyiydi bugün daum oynatır herhalde artık sürekli

Universal
12.Aralık.2009, 22:47
Eze eze yendik. 500 isabetli pas ile oynadık. Ankaragücü 150 pasda kaldı. %60'dan fazla topa sahip olduk. Durmadan şutlar çektik. Uzun süre sonra maçı kazanmayı istedik. Kazandığımız içinde mutluyum.

Tabii Ankaragücü'de çok fazla pozisyona girdi ama; bir tebriği hak ediyorlar, açık oynadılar kazanmak için oynadılar erkek gibi kaybettiler.

Bu arada tekrar belirtiyorum, bu takımda Emre, Özer, M.Topuz, Alex, Lugano ve Gökhan Gönül bu takımda kalmalı ve diğer oyuncuların hepsi sezon sonu gönderilmesi gerek.

SAİT71
12.Aralık.2009, 22:48
Fenerbahçe puanını 34 yaptı... maç fazlasıyla lideriz. Umarım Kayseri takılır... Devre arası takım uyumunu bozanlar gitmeli. Bu arada o listeye Emre'yi ve Baroniyide ekleyebiliriz...

GodfatheR
12.Aralık.2009, 22:49
Özer diyorum Alex diyorum bu adamlar bu takımın en yetenekli adamları ilk 11 den eksik olmamaları lazım diorum başka bir şey demiyorum. Adam muhteşem bir asist yaptı, gitti çizgiden topu çıkarttı e daha ne yapsın. Gör bunları Daum haftaya kesme bu adamı koyma o uyuşmuş Santos'u koyma.

Evet kötü oynadık ama iyi mücadele ettik. Güiza da ne adam yahu sen bomboş pozisyonda git topu taca vur sonra attığın gole bak hayret bişey yani :)

MK14
12.Aralık.2009, 22:50
Eze eze yendik. 500 isabetli pas ile oynadık. Ankaragücü 150 pasda kaldı. %60'dan fazla topa sahip olduk. Durmadan şutlar çektik. Uzun süre sonra maçı kazanmayı istedik. Kazandığımız içinde mutluyum.

Tabii Ankaragücü'de çok fazla pozisyona girdi ama; bir tebriği hak ediyorlar, açık oynadılar kazanmak için oynadılar erkek gibi kaybettiler.

Bu arada tekrar belirtiyorum, bu takımda Özer, M.Topuz, Alex, Lugano ve Gökhan Gönül bu takımda kalmalı ve diğer oyuncuların hepsi sezon sonu gönderilmesi gerek.

Öncelikle Daum gitsin ama..

Özer'e de ayrı bir parantez açmalı. Çok güzel oynadı Maşallah..

Bu arada o listeye Emre'yi ve Baroniyide ekleyebiliriz...

Gidenlere değil dimi?

barahir
12.Aralık.2009, 22:50
Özer'e teşekkürler.. Umarım daum bu gerçeği görür artık..

Universal
12.Aralık.2009, 22:55
Haklsınız Emre'yi unuttum. Maddi durumu güçlü olan bir kulüp olarak Baroni'den çok daha iyilerini bulabilirz. O yüzden Baroni'nin kalmasına pek sıcak bakmıyorum.

SAİT71
12.Aralık.2009, 22:56
Gidenlere değil dimi?

Hayır Kalması gereken isimlerin olduğu listeye dedim..

HooijDonk07
12.Aralık.2009, 23:00
Emre Takıma geri dönsün Özer ilk 11 oynasın Santos'un Kazımla ilişkisi kesilsin Santos bek oynasın bu takım cosar.

Universal
12.Aralık.2009, 23:02
Bu arada R.C3 mutlaka hücum oynamalı. Başka bir seçenek yok. Çok ileri çıkıyor, hep hücumu düşünüyor bide o kanattan gol yiyoruz. R.C3'ü hücuma alıp Santos'u geride tutmalıyız.

Crocodile1963
12.Aralık.2009, 23:06
Aziz Yıldırım maç sonu kameraların karşısına geçip Ankaragücü'nün bir golünün verilmediğini topun net bir şekilde içeride olduğu bu hakemler ile ligin bitmeyeceğini söyleyecek mi acaba ?

GodfatheR
12.Aralık.2009, 23:06
Çakal Carlos'ta bence bilerek cezalı duruma düştü..:D

Aynen öyle ... Rio Sahilleri varken napacak Karadeniz'de ;;)

tarikko
12.Aralık.2009, 23:07
Özer !! Helal olsun be !! Müthiş bir asist yaptı ve son dakikada topu çıkardı ve bizi kurtaran isim oldu..Daum artık kesmez heralde Özer'i bu takımda Özer mutlaka olmalıdır.

Maçı hakeden taraftık ve çok iyi mücadele ettik.Paslarda ve topla oynamada ezici bir üstünlüğümüz vardı rakibe karşı.Ankaragücü'de iyi oynadı bugün.3-4 pozisyonları vardı.Ama maçı biz daha çok istedik ve kazandık.

Diğer beğendiğim isimler Alex,Gökhan ve Cristian'dı.Özellikle Cristian çok iyiydi.2-3 önemli pozisyonu tam yerinde kesti.Emre'nin yerinde çok iyi oynadı..

Tebrikler takımımıza.Bu galibiyet çok iyi oldu...

Universal
12.Aralık.2009, 23:07
R.C3 kesinlikle Trabzon'a götürülmeli, hatta bütün oyuncular götürülmeli. Kimse ceza alıpda erkenden tatile çıkmamalı.

GodfatheR
12.Aralık.2009, 23:09
Aziz Yıldırım maç sonu kameraların karşısına geçip Ankaragücü'nün bir golünün verilmediğini topun net bir şekilde içeride olduğu bu hakemler ile ligin bitmeyeceğini söyleyecek mi acaba ?

2.golden önce Bilica'ya yapılan faulü söyler belki çıkıp ya da sen söylesen biraz objektif yaklaşsan nasıl olur.

tarikko
12.Aralık.2009, 23:09
Çakal Carlos'ta bence bilerek cezalı duruma düştü..:D
Evet :) ..

Crocodile1963
12.Aralık.2009, 23:16
2.golden önce Bilica'ya yapılan faulü söyler belki çıkıp ya da sen söylesen biraz objektif yaklaşsan nasıl olur.

Geçen hafta buraları yakıp yıkan siz değilmiydiniz ? Hakkımızı alıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar diye. Bende Ankaragücü'nün çalınan 1 puanından bahsediyorum. Sen biraz objektif olsan ne olur ?

TR.CaPTaiN
12.Aralık.2009, 23:17
Ankaragücü maça sert başladı ve eğer olaya hakem erken müdahale etmeseydi muhtemelen bizim için daha zor bir maç olacaktı. Hakemin maçın başında Elyasa'ya verdiği sarı kart; 'rakibinizi ancak oyun kuralları içinde sindirebilirsiniz, kural dışı sindirime izin vermem' demekti. Aslında eğer o tip bir sindirime gidilse dahi takım sağlamsa o maçta kemik sesi duyulur.

Fenerbahçe oyunun çok büyük bir bölümünde ipleri elinde tutan taraftı, ipler elinde derken tabela istediğimiz şekilde değildi ama oyun istediğimiz şekildeydi. Özellikle yediğimiz 2. golden sonra tamamen Ankaragücü'nü bunalttık. Daum oyuncu değişikliği için çok bekledi ama almışken tam risk alarak forveti ikiledi, ortasahayı üçe düşürdü. Bence o dakikaya kadar bekleyip tam risk almaya gerek yoktu. 50. dakika civarında Selçuk'u çıkarıp, yerine Uğur'u alsaydı ve Uğur-Mehmet-Cristian-Özer şekline dönseydik golü daha rahat bulabilirdik. Topu iyi çevirdik, elimizde tuttuk fakat cezasahası çevresinde son hamleleri bir türlü istediğimiz gibi yapamadık. Fenerbahçe bugün 3 puanı sonuna kadar haketti ama futbolda kırılma anları çok önemli. Ankaragücü'nün direkten dönen topu girse 1 hafta boyunca tüm kanallar, tüm gazeteler Fenerbahçe'nin bugünkü mücadelesini es geçecekti.

Maçın yıldızlarına gelince; ilk yarıda Carlos ve Gökhan, maçın genelinde Alex ve Vassell öne çıkan isimlerdi. Cristian da maçın gizli yıldızlarındandı. Özer'e ise ayrı bir parantez açmak lazım. Özellikle maçın ikinci yarısında mükemmel oynadı, Alex'in 2. golündeki asisti, Elyasa'yı göğüs kontrolüyle geçtiği pozisyon ve son dakikada çizgiden çıkardığı pozisyon* akılda kalan hareketleriydi. Alex'le uyumu da iyidi. Taraftar Özer'in her zaman farkındaydı bu maçtan sonra muhtemelen Daum da Özer'in farkına varacaktır.

Tebrikler Fenerbahçe'm.

*Maraton programında içerde mi dışarıda mı olduğu ölçüldükten sonra daha net konuşabiliriz.

GodfatheR
12.Aralık.2009, 23:19
Geçen hafta buraları yakıp yıkan siz değilmiydiniz ? Hakkımızı alıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklar diye. Bende Ankaragücü'nün çalınan 1 puanından bahsediyorum. Sen biraz objektif olsan ne olur ?

Ben objektifim zaten sen yorma kafanı : ) Ben de ilk anda topun çizgiyi geçtiğini düşündüm ama sonra baktığımda geçmediğini gördüm sende sakince bakarsan topun çizgiyi geçmediğini görürsün.

sentugo
12.Aralık.2009, 23:21
ee son pozisyonda çizgi değil gol olmuş orda..

The.Crow
12.Aralık.2009, 23:23
Kalede Volkan hangisi olursa Babacan veya Demirel fark etmez. Sğa bek Gökhan,solbek Dos Santos, Göbek Bilica-Lugano. Sol açık Özer, Sağ açık Mehmet Topuz, Orta Saha Emre ve Baroni. Forvet arkası Alex ve Forvet Semih ( Guiza) . Bu kadro ile çıkması lazım artık Daum'un. Başka bir kadro fantazi olur gereksiz olur. Bu kadro güzel futbol oynar.

KaF KeF
12.Aralık.2009, 23:41
Roberto Carlos Veda etti..

C h A o S
12.Aralık.2009, 23:42
Yazık olmuş A.Gücü'ne.Verilmeyen golle 1 puanı alabilirlerdi.

tarikko
12.Aralık.2009, 23:43
Evet Carlos veda etti..Yolu açık olsun..İyi bir şekilde uğurlanması lazım Carlos'un..

xxvolkan09xx
12.Aralık.2009, 23:44
Roberto Carlos Veda etti..

bu cok iyi oldu. simdiye kadar yaptigi katkilardan dolayi tesekkür etmek gerekir. bence roberto carlos'un gidisi bir yabanci transfer geliyor demektir.

tarikko
12.Aralık.2009, 23:45
bu cok iyi oldu. simdiye kadar yaptigi katkilardan dolayi tesekkür etmek gerekir. bence roberto carlos'un gidisi bir yabanci transfer geliyor demektir.
O da inşallah forvete olur..

SAİT71
12.Aralık.2009, 23:49
Evet eşide gitmiş Brezilya ya zaten. Güle güle Efsane R3.. Belki Fenerbahçe de çok efsane bir futbolcu değildi ama Dünya futbolunun en iyi oyuncularından biriydi. 50-55 Yıl sonra Spor Ansiklopedilerinde R.Carlos anlatılırken tıpkı bizim şimdi Di Stefano gibi oyuncuları okuyup merak ettiğimiz gibi bazı gençlerde Roberto Carlos'u kitaplardan okuyup merak edecekler. Brezilya ve Real Madrid'in efsane sol beki.. Oynadığı takımlardada Fenerbahçe, İnter vs geçecektir.. Teşekkürler.. Hem Carlos'a Hem Aziz başkanımıza. Belki Fenerbahçe nin imajına kattığı değer kadar futboluna katmadı ama onun ismi kulübümüz kadrosunda olduya o bile yeter bana

Sekopej
12.Aralık.2009, 23:51
Özer'i çok beğendim, takım savunmasında yaşanan aksaklıklar sebebiyle çok pozisyon verdik, Cristian yerinde müdahalelerle rakibin tehlikeli ataklarını kesti, Güiza takıma 3 puanı kazandıran isim oldu, maç 2-2 olduğunda oyuncular umursamaz davranmayıp kazanmak için çabaladılar. Bunlar beni memnun eden gelişmelerdi.

Carlos'un veda edeceği belliydi, sahada bazen yaşının verdiği sıkıntılar nedeniyle zor anlar yaşasa da, takıma çok şeyler verdiği kesin, özellikle ŞL'de çeyrek finale kaldığımız sene, takıma kazandırdı özgüven. Güzel bir şekilde uğurlamamız gerekiyor, yolun açık olsun Carlos...

Fernando Gago
12.Aralık.2009, 23:52
Roberto Carlos kesin olarak gidiyor .. Büyük bir isim geldi geçti Ama özellikle bu sezon hiç yararı olmadı Umarım iyi transferler yaparız...

xxvolkan09xx
12.Aralık.2009, 23:52
O da inşallah forvete olur..

forvete yabanci transfer yapilcagini sanmiyorum. mehmet batdal'i alicaz gibi gözüküyor forvete. Ntvsporun ve Drenthe'nin lafina güvenecek olursak van der vaart'mis

tarikko
13.Aralık.2009, 00:00
forvete yabanci transfer yapilcagini sanmiyorum. mehmet batdal'i alicaz gibi gözüküyor forvete. Ntvsporun ve Drenthe'nin lafina güvenecek olursak van der vaart'mis
Van Der Vaart olayı herkesi heyecanlandırdı.Klüpte yalanlamadı ama bakalım hayırlısı.. :)

kral452
13.Aralık.2009, 00:02
Fenerbahçe Carlos'un gitmesini en iyi şekilde değerşlendirip en azıondan ofansif yönü güçlü bir adam alması lazım:)

KaF KeF
13.Aralık.2009, 00:04
Santos'u beke çekip Kaliteli ve devamlılığı olan bi Sol Açık alınabilir.

KanaKe
13.Aralık.2009, 00:05
Ankaragücü'nün tartisilan pozisyonunda top cizgiyi bile gecmemis yani tartismaya bile gerek yok net olarak gol degil. Gol olmasi icin topun tamamaminin cizgiden gecmesi gerekiyor benim bildigim.. Gecen sene Deivid'in sutunde top 3 metre gecmisti cizgiyi verilmedi o pozisyonda hickimsenin giki cikmadi gecen hafta Aziz Yildirim mactan sonra cikip saga sola tehditler savurdu diye burda Fenerbahce'lileri provake etmeyin..

Rsa
13.Aralık.2009, 00:06
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_mac446.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank12.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank13.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank14.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-12-12_ank15.jpg

SAİT71
13.Aralık.2009, 00:06
Artık transferde Hem Yaşı uygun hemde ismi olan adamlar almalıyız. Van Der Vaart bu tanıya uyan birisi. Umarım 4 milyon euro aşağısına alabiliriz. Malum 36lık adama o kadar vermek yerine Van Der Vaart'a 3.8- 3.7 vermeye razıyım..

HooijDonk07
13.Aralık.2009, 00:26
Carlosun gitmesi iyi oldu. Bence Alex'in yerinde oynuyacak Genç birisi yada Özeri orada oynuyacak diye düşünürsek bi tane Sol açıl alsak iyi olur Capel Vargas bunLar oLabiLir paraya kırıp yada 27-28 yaşlarında kendini kanıtlamış biride olabilir.

DisCo
13.Aralık.2009, 00:34
Antalyaspor - Galatasaray maçının bir kopyasını izledim diyebilirim. Bu kadar anlamsız bir oyun ortaya konursa bu kadar gol olması normaldir. Yine şans faktörü yine oyuncu kalitesinin ortaya çıktığı bir maç oldu. Dünkü Antalyaspor-Galatasaray maçı gibi. Bazen bu iki takımın göbeği bir kesildi diye düşünüyorum.

Hakemlere gelirsek geçmişte olduğu gibi yine formsuzlar. İki takımında 2. golünden önce faul vardı ve hakem vermedi. Top Vassell'e geldi ve gol oldu. Diğerinde Özer taşıdı ve gol oldu. Yine o ani pozisyonda bile tv başından anlayabildiğimiz son saniye pozisyonunu 2 hakem çözemedi. Gol olduğunu görmemek imkansız. Sonuç olarak Fenerbahçe günü kurtardı bir nefes aldı.

R. Carlos'a gelince takımdan ayrılması ayrı bir konu Fenerbahçe benim için bitmiştir tarzı bir yorum ayrı konu. Topunu oynadın düzgün ayrılabilirsin.

Son olarak Maraton programında son saniye pozisyonunun tartışması komediydi. Gelen tuvalalet kağıtları, borular, Özer konumuna geçen Erman Toroğlu... Pozisyonun bir ileri bir geri oynatılmasını canlandırması. :n:

SAİT71
13.Aralık.2009, 00:39
Erman Toroğlu zaten 1 numara :D

Birde Carlos bakalım muhabire gerçekten öyle mi dedi yoksa çarpıttılar mı? Eğer direk tv ye açıklamadıysaki ben muhabirler konuştu diye okudum, bana göre muhabirin basın yayın organlarının birazcık çarpıtmasıdır, çünkü Varlos gibi birinin böyle bir üslubu olabileceğini pek sanmıyorum .. (Direk tvye mi konuşmuş yoksa muhabirle röpörtajmı yapmış bilmiyorum)

SAİT71
13.Aralık.2009, 00:48
Bana göre Alex ile Özer bu ligi yıkarlar. Özer Alex'ten daha hızlı. O nedenle Alex daha ileride durmalı. Özer ise geriden tekniğini ve hızını kullarak topu ileri taşımalı. Alex daha ileride olursa daha iyi iş yapar. Geriden ileriyede özer taşıyıcı rolünü üstlenebilir. Alex'e yaptığı Asistte Sanki İspanya'dan bir gol izlemiş gibi oldum :D

DisCo
13.Aralık.2009, 00:51
Özer'in son vuruşları iyi değil yada bugün çok şansızdı. Alex ise savunmaya çarpan toplar olmasa en az 2 golü daha vardı.

Sekopej
13.Aralık.2009, 00:57
Özer'in asist yaptığı golde genelde öyle pasları Alex'in atmasına alışık olduğumuzdan, pası alanın Alex olması şaşırttı bizleri. Özer'de hala biraz bencillik var ama zamanla bunu da düzeltecektir. Bu haliyle bile o formayı hakeden oyuncuların başında geliyor, Santos üzerinde yaptığı ısrarı Özer üzerinde yapsın, Türk futbolu bir yıldız daha kazanabilir.

Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 01:01
Ankaragücü'nün net golü verilmemiş... yazık olmus...

scar face
13.Aralık.2009, 01:07
Fenerbahçe nin yediği 2.golde de Bilica ya faul var.Bi hakem nasıl bu düdüğü çalamaz?

Suicider
13.Aralık.2009, 02:03
Fenerbahçe nin yediği 2.golde de Bilica ya faul var.Bi hakem nasıl bu düdüğü çalamaz?

Tebrikler fenerbahçe..3. golde nasıl fenerli oyuncunun yaptığı harekete çalmıyosa o yüzden çalmıyor

scar face
13.Aralık.2009, 02:05
hangi hareket gol vuruşu mu kast ediyorsun yoksa?

kral452
13.Aralık.2009, 02:14
Umarım FB bu kadar savunma hatalarından ders alır ve aynılarını tekrarlamaz.Son haftalar da FB defansı resmen ÇÖKTÜ!

Bordo61Mavi
13.Aralık.2009, 05:39
Bu hatalar artik cok oldu butun takimlari etkiliyor. Su gol cizgisine bisey konulsun artik

Börk
13.Aralık.2009, 10:33
Metin Akan'ın topuk pasına bayıldım.2. golde Bilica'ya kesinlikle faul var.Metin Akan topa değilde Bilica'ya bakarak yükseliyor.Bilica'nın pozisyonunu bozuyor.Özer'in Alex'e verdiği pas müthişti.Çok zevkli bir maç izledim.Ankaragücü'nün golü verilmedi.Tebrikler fenerbahçe.

Suicider
13.Aralık.2009, 14:55
http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1161562607347&ref=nf

Topa geçmedi diyenler burda çok net geçtiği gözüküyor

Ahmet Göktaş
13.Aralık.2009, 14:58
Hakemin bunu görmemesi oldukça doğal bence. Saniyede gelişen bir olay .

Sonuçta Fenerbahçe hakederek kazandı ,

Tebrikler Fenerbhçe

Suicider
13.Aralık.2009, 15:46
Hakemin bunu görmemesi oldukça doğal bence. Saniyede gelişen bir olay .

Sonuçta Fenerbahçe hakederek kazandı ,

Tebrikler Fenerbhçe

Bencede Hakederek kazandı galibiyetine haksız demek için koymadım

indie
13.Aralık.2009, 22:13
Bu yan hakemlere ne olduysa bu sene, şampiyonluğa oynayan bir takımın attığı net gol verilmezken, bir başkasının yediği net golü es geçiyorlar. gözlerinin önündeki kornerleri, ofsaytları görmüyorlar. Maçı kimin hakettiği hiç önemli değil, ne zamandan beri futbolda 3 puanı hakedene veriyorlar ki? Şu maç geçen hafta oynansa kimse ağzını açıp bir şey demezdi, Aziz Yıldırımın tehditlerinden hemen sonra oynanınca bırakalım da konuşulsun biraz.

SAİT71
13.Aralık.2009, 22:36
Çizgiyi bariz geçmiş zaten. Geçmedi diyen yoktur.. Umarız bir daha bu hatalar olmaz. ne bize ne başkasına..

yankiler 1959
13.Aralık.2009, 22:47
Ankaragücünün hakkı yenilmiştir.Top çizgiyi geçti

TR.CaPTaiN
14.Aralık.2009, 12:30
Bu yan hakemlere ne olduysa bu sene, şampiyonluğa oynayan bir takımın attığı net gol verilmezken, bir başkasının yediği net golü es geçiyorlar. gözlerinin önündeki kornerleri, ofsaytları görmüyorlar. Maçı kimin hakettiği hiç önemli değil, ne zamandan beri futbolda 3 puanı hakedene veriyorlar ki? Şu maç geçen hafta oynansa kimse ağzını açıp bir şey demezdi, Aziz Yıldırımın tehditlerinden hemen sonra oynanınca bırakalım da konuşulsun biraz.

Aynı hakemler 3-4 haftadır 2 metrelik ofsayttan Fenerbahçe'ye atılan golleri temiz olarak değerlendiriyorlardı. Aynı hakemler çok kritik penaltıları çalmayarak, aleyhimize çok kritik penaltı vererek maçların kaderlerinde çok önemli oynamalar yapmışlardır. Aziz Yıldırım o sözleri söylemek zorundaydı. Bir yere kadar hakem kötü bu yüzden böyle olabilir diyebiliriz ama bazı pozisyonlarda artık iş niyet sorgulamaya geliyordu.

Ankaragücü'nün son saniye topu maraton'un pierosunda içerde gözüktü her ne kadar cm olarak ölçemeseler de. Günahım kadar sevmediğim Erman Toroğlu Ankaragücü'nün 2. golünden önce Bilica'ya yapılan faulü çok güzel anlattı; ' Metin'in ve Bilica'nın nereye baktığına dikkat çekti ' Nihayetinde yine hatalar oldu. Hakem hatası olmasın ne bize, ne başkasına.

anilton
14.Aralık.2009, 14:35
Özer'in %50'lik performansı bile Santos'tan daha faydalı olacağını göstermiştir...

Özer Alex'ten sonra kadroya yazılacak ilk kişidir.Özer Alex'ten sonra F.Bahçe'de ki en yetenekli futbolcudur...

Özer Türk Milli takımı için büyük bir kazançtır...

Trabzonspor
14.Aralık.2009, 15:08
Aziz Yıldırım çıksın desin ki şimdi Ankaraya oyun oynanıyor diye.Demez!

Hakemlerde İnsan tamam zaman zaman bizim takımlarımızda isyan etmiş ama abartmayada gerek yok sen başarısız oyun sergiliyosun hakmei bahane ediyorsun bak ertesi hafta sana kıyak yapıldı o zaman.ben böyle anlarım.

Trabzonspor
14.Aralık.2009, 15:32
Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanan maçta futbolcuların ilginç konuşmalarından mikrofonlara böyle takıldı.

Gökhan Gönül bir pozisyonda takım arkadaşına kızdı, sessizliği bu sözlerle deldi.

Seyircisiz oynanan maçların havası da bir başka oluyor. Sanki stada ölü toprağı seriliyor. Bu sessizlikte diyalogları duymamak imkansız. Dün F.Bahçe-A.Gücü maçında bunlar yaşandı.

İşte bu ilginç konuşmalardan bazı örnekler:

Gökhan Gönül bir poziyonda Güiza'ya kızdı ve 'Tutsana lan Daniyel' dedi.

Fenerbahçe'nin yediği ikinci golden sonra kenarda ısınan Semih Şentürk, "İki kere top geldi ikisi de gol oldu. Hay ben böyle şansı" diyerek tepkisini dile getirdi.

Nöbetçi golcü maçtan önce de basın mensuplarına "Durun konsantre olmam lazım. Bu maç çok çok önemli mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.

deniz.91
14.Aralık.2009, 16:29
Geçen hafta hakem hatalarından yakınan aziz yıldırımın sesi şimdi neden çıkmıyor acaba

scar face
14.Aralık.2009, 17:31
Yani öyle konusmalar var ki sanki 3 net ofsayt kesildi,2 penaltıları verilmedi.Anlık gelişen bir atakta topun zemine değmemesi ve yan hakemin yanlıs yer tutması yüzünden böyle bir sey oldu...
Arkadaslar bizim yediğimiz goldeki bariz faulü görmüyorsunuz tabi tek taraflı bakarsanız...

MeMo
14.Aralık.2009, 18:12
Özer'in pozisyonunda hakemin geçip geçmediğini görmesini istemek nasıl bir şey acaba?

Gören de hakikaten bir şey var sanır.

Sirius Black
14.Aralık.2009, 18:32
Arkadaşların demek istediği, hakem hataları yüzünden düdük attırmak isteyenler şimdi nerede yine bir çok hata oldu. :)

MeMo
14.Aralık.2009, 19:25
Arkadaşların demek istediği, hakem hataları yüzünden düdük attırmak isteyenler şimdi nerede yine bir çok hata oldu. :)

Aziz Yıldırım bunu konuşmasında dedi.Sadece bizim aleyhimize değil herkesin aleyhine yapılıyor,hakemlerin tarafsız olmasını istiyoruz.

Aslında bu normal bir şey,hakem Fener leyhine hata yapınca herkes toplaşıyor Lig Tv'de borular,tuvalet kağıtları falan devreye giriyor.

Ama daha önceki hatalarda hatta aynı maçtaki diğer hatalarda kimsenin sesi çıkmıyor.

Mesela bir örnek verecek olursak Erman Toroğlu geçen sene Deivid'in Denizli'ye attığı golde hakemin görememesi normal diyor ama bu pozisyon için %100 diyor.

Durum tam olarak bu...

SAİT71
14.Aralık.2009, 21:47
Geçen hafta hakem hatalarından yakınan aziz yıldırımın sesi şimdi neden çıkmıyor acaba

Evet ya Bilica ya net faulü vermedi gol yedik onuda söyler şimdi çıkarsa en iyisi daha fazla hakemlerin rezilliklerini yüzlerine vurmamak. Malum eşit eşit hatalar oluyor..

Universal
14.Aralık.2009, 23:50
Canı yanan konuşur. Türkiye'nin gerçek kuralı budur. Bu yüzden Aziz Yıldırım bu konu hakkında konuşmaz. O top çizgiyi geçmiş midir? Evet ama; burada evet derken bazı yayın ahlakını bilmeyenler gibi tuvalet kağıdı ile ölçüm yapmadım.

Bana sorarsanız valla hiçde üzülmedim, iyi ki de vermedi. Kazandık ve mutluyum, o golün sayılmaması umrumda değil çünkü; tuttuğum takım kazandı. Kural budur, Türkiye'de herkes böyle düşünüyor, A takım taraftarı, B takım taraftarı için farketmez. Kimse de böyle düşünmediğini inkar etmesin, herkes canı yandığı yerden konuşur, bende dobra dobra söylüyorum. Hakem hata yapmıştır, benim tuttuğum takım lehine ama; benim umrumda değil, takımım kazanmış. Şampiyon olurken sayılmayan şu gol bile aklıma gelmeyecek. İnsanlar bunu unutacak, tarih bunu unutacak.

Sheriff
14.Aralık.2009, 23:56
Haklısın Batuhan tarih verilmeyen golü değil başarıları yazacak..

scar face
15.Aralık.2009, 01:08
Geçen sene Deivid in şutu zemine öyle bir çarptı ki ancak Fenerbahçe düşmanı olan Erman Toroğlu buna gol değil derdi.

Özer in pozisyonu tamamen yan hakemin yanlış yer tutması ve topun zemine çarpmaması ile alakalı ayrıca R.Carlos yan hakemin zaten kötü olan görüş açısını kapatıyor.

SAİT71
15.Aralık.2009, 01:18
ERman hocaya baktım on metre içeri aldı gösterirken pozisyonu. Top o kadar bariz görülmedi. Biraz abartarak açıkladı. Vede tamamiyle ölçü olarak alakasızdı. Kale boyutu nerde Erman hocanın anlatım biçimi nerde.. Ama espri yeteneğini severim.. Çok akıllı birisi..

ForsakeN
15.Aralık.2009, 01:32
Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsaydım bu maçın ardından da hakemleri eleştiren bir konuşma yapar,tüm Türkiye'nin gözünde değerimi artırır,itibar kazanırdım.Böylece sadece Fenerbahçe adına değil, Türk futbolu adına konuştuğumu kanıtlardım. Geçen haftaki açıklamalarından sonra bu hafta rakibi aleyhine yapılan hataya ses çıkarmayarak tipik yöneticiler gibi davrandı

Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 02:03
Çok haklısın , uLtimatoM...