PDA

View Full Version : Kitap Bölümü

Fernando Gago
28.Aralık.2009, 01:50
Kültür Sanatta kitapla ilgili çokça ve önemli konular var .. Bu yüzden Kültür Sanat başlığı altına Kitap bölümü de açılabilir .. Sinema Televizyon Müzik ve Kitap .. Yeni çıkan kitapları tanıtabilir Kitap hakkında yorumlarımızı yapabiliriz .. Kitap konusu alt metinlerde kaynıyor gibi ..

Oghuse
28.Aralık.2009, 05:12
Genel olarak fazla talepte yok maalesef..

meddah
28.Aralık.2009, 14:41
Eskiden var idi.

nekop
28.Aralık.2009, 16:50
Açılırsa güzel olur.Belki bölüm haline gelince daha fazla ilgi görür.

Bekq
28.Aralık.2009, 17:43
Football Manager (http://www.turksportal.net/) Türkiye Resmi Araştırma Sitesi

Zaten Football Manager dışında gereksiz birçok bölüm var. Dahada fazlasını açmak saçma olmazmı?

Kültür-Sanat yeterlidir kanımca.

RaSenGan
28.Aralık.2009, 17:57
Football Manager (http://www.turksportal.net/) Türkiye Resmi Araştırma Sitesi

Zaten Football Manager dışında gereksiz birçok bölüm var. Dahada fazlasını açmak saçma olmazmı?

Kültür-Sanat yeterlidir kanımca.

Football Manager - Futbol - Genel Paylaşım Forumu

NirvanaFX
28.Aralık.2009, 18:01
Ben 24 saat FM oynayan insanların kitaba fazla rağbet etmeyeceklerini düşünüyorum :D

Bekq
28.Aralık.2009, 18:01
Football Manager - Futbol - Genel Paylaşım Forumu

<meta name="description" content="Football Manager ve Futbol Genel Paylaşım Forumu" />

Açıklama olarakta bu yazılmış. Neyse çokta derine inmek istemiyorum. Sonuçta burası bir football manager RESMİ sitesi.

Redrum
28.Aralık.2009, 18:13
Açıklama olarakta bu yazılmış. Neyse çokta derine inmek istemiyorum. Sonuçta burası bir football manager RESMİ sitesi.

Kusura bakmayın ama, Forum oyunları, Televizyon, Msn, Yahoo, Gtalk, gibi bölümler varken, Kitap bölümüne gereksizlik yüklemeyin bence.

DisCo
28.Aralık.2009, 18:43
Benim fikrimi sorarsanız ki sormuyorsunuz. :)

Burası ağırlıklı football manager konularını ilgilendiren bir alan ama aynı zamanda sosyal paylaşım alanı. Bu nedenle ikisini birbirinden ayıramayız.

Football Manager herkesin ortak noktasıdır. Diğer alanlar ise ilgiye göre şekil alır. Kitap okumaya bayılırım. Faydasıda sözlerle ifade edilecek kadar basit değildir. Ancak buna ilgi olmuyorsa açmanın manası yoktur. Ancak genel başlıklarda yer alabilir.

Sheriff
28.Aralık.2009, 18:56
Şu an bile hali hazırda doğru düzgün kitapla ilgili bir konu yok. Talep olsa açılır tabi ama talep yok. Bu konuda paylaşımlarınızı kültür-sanat alanında yapın gerekli görülürse ayrıca bir alan açılır..

Bekq
28.Aralık.2009, 19:09
Kusura bakmayın ama, Forum oyunları, Televizyon, Msn, Yahoo, Gtalk, gibi bölümler varken, Kitap bölümüne gereksizlik yüklemeyin bence.
Üstteki mesajımda "Zaten Football Manager dışında gereksiz birçok bölüm var. Dahada fazlasını açmak saçma olmazmı?" yazdım.

SAİT71
28.Aralık.2009, 19:36
Bencede belli bir kesim varsa ilgili onlar için açılabilir.. Bence pek mahsuru yok.. Bunu şöylede düşünebiliriz;

Bir şarkıcı şarkı söyler ama eğer birilerini birşeylere teşvik edecekse bir yardım maçında futbolcu olarak oynayabilir. Önemli olan amacın ne olduğu.. Bu bölüm açılırsa belki forumdaki belli bir kesim hatta bende dahil bilmediğimiz kadar kitabın yararlarını öğrenebiliriz.. Aslında kendi forumumda çokça e-kitap paylaşan biri olarak yararlı gördüğüm ve kapağındanda ilgimi çeken kitapları indirip incelerim ama piyasada çokça kitap var ve benim bilmediğimi bir başkasına sorarak yardım alabilirim..

Vieri
28.Aralık.2009, 21:04
football manager'in kitabını yazarsanız neden olmasın : ))

nekop
28.Aralık.2009, 21:37

200 bin üyenin alacağının garantisini verirseniz seve seve :D

RaSenGan
28.Aralık.2009, 21:55

10 bin adet satmadan bölümü açma abi :D

El Barto
29.Aralık.2009, 21:27
Kitaba ilgili bir insan okumayı az buçuk seviyor kabul edersek ilgisi dahilindeki konuyu altlardan da olsa bulup çıkarır, yoksa kendisi dahil eder. Ancak şu aşamada bir alt bölüm açmak kitaba olan ilgisizliği yüzümüze tokat gibi vuracağından açıkçası ben korkuyorum. :) O yüzden pek kültür-sanat-kitap-sinema-tiyatro'nun rağbet görmediği forumda bu bölümleri görmek pek mümkün olmaz. Genele vurulduğunda ihtiyaçta olmaz.