1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Kitap Bölümü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Kitap Bölümü

Kültür Sanatta kitapla ilgili çokça ve önemli konular var .. Bu yüzden Kültür Sanat başlığı altına Kitap bölümü de açılabilir .. Sinema Televizyon Müzik ve Kitap .. Yeni çıkan kitapları tanıtabilir Kitap hakkında yorumlarımızı yapabiliriz .. Kitap konusu alt metinlerde kaynıyor gibi ..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Genel olarak fazla talepte yok maalesef..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Eskiden var idi.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Açılırsa güzel olur.Belki bölüm haline gelince daha fazla ilgi görür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi

Zaten Football Manager dışında gereksiz birçok bölüm var. Dahada fazlasını açmak saçma olmazmı?

Kültür-Sanat yeterlidir kanımca.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi

Zaten Football Manager dışında gereksiz birçok bölüm var. Dahada fazlasını açmak saçma olmazmı?

Kültür-Sanat yeterlidir kanımca.
    Football Manager - Futbol - Genel Paylaşım Forumu

Ben 24 saat FM oynayan insanların kitaba fazla rağbet etmeyeceklerini düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Football Manager - Futbol - Genel Paylaşım Forumu
    <meta name="description" content="Football Manager ve Futbol Genel Paylaşım Forumu" />
    Açıklama olarakta bu yazılmış. Neyse çokta derine inmek istemiyorum. Sonuçta burası bir football manager RESMİ sitesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Açıklama olarakta bu yazılmış. Neyse çokta derine inmek istemiyorum. Sonuçta burası bir football manager RESMİ sitesi.
    Kusura bakmayın ama, Forum oyunları, Televizyon, Msn, Yahoo, Gtalk, gibi bölümler varken, Kitap bölümüne gereksizlik yüklemeyin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim fikrimi sorarsanız ki sormuyorsunuz.

Burası ağırlıklı football manager konularını ilgilendiren bir alan ama aynı zamanda sosyal paylaşım alanı. Bu nedenle ikisini birbirinden ayıramayız.

Football Manager herkesin ortak noktasıdır. Diğer alanlar ise ilgiye göre şekil alır. Kitap okumaya bayılırım. Faydasıda sözlerle ifade edilecek kadar basit değildir. Ancak buna ilgi olmuyorsa açmanın manası yoktur. Ancak genel başlıklarda yer alabilir.

Sheriff Misafir

Şu an bile hali hazırda doğru düzgün kitapla ilgili bir konu yok. Talep olsa açılır tabi ama talep yok. Bu konuda paylaşımlarınızı kültür-sanat alanında yapın gerekli görülürse ayrıca bir alan açılır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post

Kusura bakmayın ama, Forum oyunları, Televizyon, Msn, Yahoo, Gtalk, gibi bölümler varken, Kitap bölümüne gereksizlik yüklemeyin bence.
    Üstteki mesajımda "Zaten Football Manager dışında gereksiz birçok bölüm var. Dahada fazlasını açmak saçma olmazmı?" yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bencede belli bir kesim varsa ilgili onlar için açılabilir.. Bence pek mahsuru yok.. Bunu şöylede düşünebiliriz;

Bir şarkıcı şarkı söyler ama eğer birilerini birşeylere teşvik edecekse bir yardım maçında futbolcu olarak oynayabilir. Önemli olan amacın ne olduğu.. Bu bölüm açılırsa belki forumdaki belli bir kesim hatta bende dahil bilmediğimiz kadar kitabın yararlarını öğrenebiliriz.. Aslında kendi forumumda çokça e-kitap paylaşan biri olarak yararlı gördüğüm ve kapağındanda ilgimi çeken kitapları indirip incelerim ama piyasada çokça kitap var ve benim bilmediğimi bir başkasına sorarak yardım alabilirim..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

football manager'in kitabını yazarsanız neden olmasın : ))
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    200 bin üyenin alacağının garantisini verirseniz seve seve

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    10 bin adet satmadan bölümü açma abi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kitaba ilgili bir insan okumayı az buçuk seviyor kabul edersek ilgisi dahilindeki konuyu altlardan da olsa bulup çıkarır, yoksa kendisi dahil eder. Ancak şu aşamada bir alt bölüm açmak kitaba olan ilgisizliği yüzümüze tokat gibi vuracağından açıkçası ben korkuyorum. O yüzden pek kültür-sanat-kitap-sinema-tiyatro'nun rağbet görmediği forumda bu bölümleri görmek pek mümkün olmaz. Genele vurulduğunda ihtiyaçta olmaz.

Mesaj Yetkileri