View Full Version : Aslan'a Kartal Desteği
Jesus_FB
23.Nisan.2006, 04:13
Bu arada Galatasaraylı taraftarlarla Kadıköy’e gelen 30 kişilik Beşiktaşlı bir grup Galatasaray lehine tezahürat yaptı. Galatasaraylı taraftarlar da ezeli rakiplerine benzer tezahüratlarla karşılık verdiler. İki takım seyircileri arasındaki bu yakınlık son derece ilginç bulundu. Hatırlanacağı gibi Başkan Yıldırım Demirören'in, "Galatasaray şampiyon olsun, kupayı da biz alalım" şeklindeki sözlerinden sonra ortalık karışmış ve özellikle Fenerbahçe cephesi bu açıklamaya büyük tepki göstermişti. Buna karşılık Beşiktaş taraftarı ise Başkan Demirören'i desteklemişti. Taraftarın bugünkü tavrı da desteğin devamı şeklinde yorumlandı.
Kaynak: maraton.com.tr
koray_capello
23.Nisan.2006, 04:28
böyle birşey olmamıştır olmasıda düşünülemez.''çArşı alayına karşı'' nın ne demek olduğunu anlayamamışsınız galiba.bence hiç gereksiz tartışma yaratmamak ve insanlara da beşiktaş taraftarı hakkında yanlış bir izlenim yaratmamak için(gerçi bunu isteseniz de yapamazsınız) bu topiği silmeni istiyorum tarık.yoksa ben burada ne topikler açarım tüm forum karışır.ben bunlara dikkat ederken senin mod olarak daha dikkatli olman gerektiğini düşünüyorum.
içerisinde hoş olmayan kelimeler olduğundan buraya kopyalamıyorum ama isteyen girip bakabilir ve cevabını alabilir.üstümüze gelmeyin.
http://www.forzabesiktas.com/
Burak Duran
23.Nisan.2006, 10:55
1) beşiktaşlıların böyle bir şey yapacağına ihtimal bile vermiyorum. 3 büyükler arasında böyle bir şey olamaz. Keşke olsada bjk bize yatsa ama nerdeee :D
2) koray tepkin çok sert olmuş yumuşatırsan memnun olurum tarık arkadaşımız bunu bi yerden alıntı yapmış haberin doğruluğunu tartışabilirsin ama tarık ın yaptığı yaptığı yanlış bir şey yok o bir yerde görmüş ve buraya konuyu açmış.
ben öyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum...
enesao
23.Nisan.2006, 13:12
ben inanıyorum çünkü GS ve BJK kardeştir.. bunu Demirören de ıspatladı zaten...
Vieri
23.Nisan.2006, 13:31
arkadaşlar olayın nereden alıntı yapıldığınıda yazarsanız sevinirim. bu habere inanmıyorsanız gerçekleri yansıtmamakta sebebi şudur şudur denebilir. olayları gözleriniz kararırcasına savunmak ve fanatizm duygularınız ile davranmadan yorumlayabilirsiniz.
ben bir GS li olarak buna inanmıyorum. 30 taraftar desteklesede bir anlamı yok. o taraftar büyük bir BJK kulübünün binlerce taraftarının sesi değil. Haliyle bjk gs maçına, galatasaray sonuna kadar mücadele edecek ve bjk de karşılığını verecektir. Öyle yok bu takım yatacak yok şu takım kayacak gibi saçma sapan seviyesiz mesajlar, komplo teorileri üretmeyelim.
ikinci bir uyarı son günlerde bazı mesajları ile forumu karıştırırım muhabetleri döndürenlere!! Bende bu arkadaşları bu forumda bir dk barındırmam ona göre. Böyle giderse forumda yazar yetkilerini ayarlamak zorunda kalacağız ve herkese yazarlık hakkı tanımayacağız. Ben böyle olmasını istemiyorum. Yöneticisinden üyesine lütfen herkes daha duyarlı olsun. Bu site hiç bir takımın taraftar forumu değildir!
Laz_Asker_61
23.Nisan.2006, 14:27
fenerlile yine bir yerlere taş atmaya başladılar bakalım başka neler çıkacak bu şekilde
Nedvedmania
23.Nisan.2006, 14:33
galatasaraylılarda beşiktaş iskelesinden dolma bahçeden geçerken bjk marşlarını söylediler
enesao
23.Nisan.2006, 14:41
galatasaraylılarda beşiktaş iskelesinden dolma bahçeden geçerken bjk marşlarını söylediler
yaa bunlar doğru mu? eğer doğruysa walla helal olsun :D
hezzo
23.Nisan.2006, 14:42
cimbom-kartal elele:) arada bende bjkliyim ve ali samiyene gidip lehine tezahürat yaptım gururlada söylerim-benim kimseyle sorunum yok ama fenerbahçe en antipatik takım takım seçildiyse gerçeklik payı vardır. fenerbahçenin yaptığı hiçbirşeyi samimi bulmuyorum (küfüre hayır vs.) aziz yıldırımı da türkiyedeki futbolu kötüye çeken insan olarak görüyorum.
Sekopej
23.Nisan.2006, 14:44
mesajımı editliyorum ve şöyle değiştiriyorum neyse bişey demiyorum
(arkadaşlar bu mesaj ney diye düşünebilirsiniz yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaşlar varmış onun için değiştirdim yani bu mesajı dikkate almayın ve alttaki mesajdan devam edin)
anlayışınıza teşekkürler...
saygılar...
enesao
23.Nisan.2006, 14:46
cimbom-kartal elele:) arada bende bjkliyim ve ali samiyene gidip lehine tezahürat yaptım gururlada söylerim-benim kimseyle sorunum yok ama fenerbahçe en antipatik takım takım seçildiyse gerçeklik payı vardır. fenerbahçenin yaptığı hiçbirşeyi samimi bulmuyorum (küfüre hayır vs.) aziz yıldırımı da türkiyedeki futbolu kötüye çeken insan olarak görüyorum.
aynen katılıyorum sana... ayrıca herkes gecen 2 senede fenerin nasıl şampiyon olduğunu gayet iyi biliyor.. artık masa başındamı desem yoksa.. neyse boşverin yazmamayım
barahir
23.Nisan.2006, 14:48
bencede ii olur yazmasan. yoksa bizde sizin 4 yıl üstüste nasıl şampiyon olduğunuzu yazarız.
Sekopej
23.Nisan.2006, 14:49
aynen katılıyorum sana... ayrıca herkes gecen 2 senede fenerin nasıl şampiyon olduğunu hayet iyi biliyor.. artık masa başındamı desem yoksa.. neyse boşverin yazmamayım
arkadaşım iki maçta da gs yi yendik birinde berabere kalsa şimdi liderdi madem masa başı neden puanlar eşit şimdiye ilan ederdik şampiyonluğu
geçen sene yine gs yi yenip şampiyon olduk orda da gs yenseydi şampiyon olacaktı
lütfen bunları yapmayın şerefli ikincilik diye dolaşırken şampiyon kim olmuştu ne çabuk unuttunuz...
koray_capello
23.Nisan.2006, 14:52
ben bir mesaj atarım forumu karıştırırım diye bir şeyi söyledim ama kimseden duymadım son günlerde öyle mesaj atan kişilerinde olduğunu bilmiyordum.tamamen o anki sinirimden yazdım.çünkü bende buna benzer doğruluğu olup olmayacağı tartışılacak bir sürü konu açacakken kendimi tutup açmıyordum çünkü açsamda ceza alacağımı veya konunun silineceğini biliyordum.çünkü burada feneri ve gs yi çok iyi savunabilen yetkili insanlar var.ama bu konu açılınca çok sinirlendim ve hala da öyleyim.bu forumda bjk yi tek başıma savunurum bir Allahın kulu da laf atamaz.
enesao
23.Nisan.2006, 14:54
arkadaşım iki maçta da gs yi yendik birinde berabere kalsa şimdi liderdi madem masa başı neden puanlar eşit şimdiye ilan ederdik şampiyonluğu
geçen sene yine gs yi yenip şampiyon olduk orda da gs yenseydi şampiyon olacaktı
lütfen bunları yapmayın şerefli ikincilik diye dolaşırken şampiyon kim olmuştu ne çabuk unuttunuz...
ben bu seneyi karıştırmıyorum zaten geçen 2 seneyi diorum... ayrıca geçen senede çok büyük vukuatlar olmuştu hatırlarsan eğer...
Nedvedmania
23.Nisan.2006, 15:01
yaa bunlar doğru mu? eğer doğruysa walla helal olsun :D
ewet doğru hatta dün haberlerdede gösteriyolardı
Sekopej
23.Nisan.2006, 15:01
benim hatırladığım gs yi 1-0 yenip şampiyon olduğumuz ha biir de ts ile yapılan bir maç vardı nobreye faul yapılmış rakip sarı kart görecekken nobre oyundan atılmıştı ama fener maçı orada kazanmıştı o gün ts yense b elki şampiyon olacaktı
hezzo
23.Nisan.2006, 15:13
bu sene hadi çük şüpheli değil ama feneri hiç samimi bulmuyorum yani şimdi 2 sene önce bjk olayını biliyorsunuz hepiniz samsun kırmızı kartlar falan. beyler soruyorum size her maçı 3 golle kazanan bi takımın bir anda böyle duruma gelmesi normalmi sonrada fener şampiyon oluyor. yapmayın ya fener normal şampiyon olmuyor bence. Kusura bakmayın bu benim görüşüm
enesao
23.Nisan.2006, 15:16
bu sene hadi çük şüpheli değil ama feneri hiç samimi bulmuyorum yani şimdi 2 sene önce bjk olayını biliyorsunuz hepiniz samsun kırmızı kartlar falan. beyler soruyorum size her maçı 3 golle kazanan bi takımın bir anda böyle duruma gelmesi normalmi sonrada fener şampiyon oluyor. yapmayın ya fener normal şampiyon olmuyor bence. Kusura bakmayın bu benim görüşüm
katılıyorum arkadaşım sana... bunu artık mahalledeki 7 yaşındaki çocuk bile biliyor
Sekopej
23.Nisan.2006, 15:19
senin görüşüne saygılıyım ama hatırlarsan o sezon her takım 25 26 aralıkta kampa çıkarken bjk 5 veya 6 ocakta kampa girmişti.(bu sezon fenerin yaptığı gibi)o samsun maçı da son iki kırmızı kartı bilerek gördü bjk liler hele en sonuncusu ilhanın ki tamamen bilerek yapılmış bir fauldü. ve ilk kartlar da doğruydu bu da benim görüşüm.
her şampiyon olan takımın arkasından bunlar söylenmiştir tekrar söylüyorum siz şerefli ikincilikleri kutlarken şampiyon kim olmuştu o zaman gs yi suçluyordunuz şimdi fb yi yani bu böyle devam ediyor kim şampiyon olmuşsa kendi başarızıslığını örtmek için rakibine saldırıyor(bunu zamanın da fenerbahçe de yapmıştı yani herkes yapıyor)
__Trex__
23.Nisan.2006, 15:25
sana katılıyorum ama bi sözüne katılmıyorum bu sene fenerliler ayağı bıraktı ellerle gol atmaya başladı bunu hepimiz biliyoruz hatırlarsanız konya faciasını buna benzer maçlar dolu fener bu sene hawadan 9 puan elde etti
eh buda şampiyonluk için yeterli bir puan
enesao
23.Nisan.2006, 15:44
sana katılıyorum ama bi sözüne katılmıyorum bu sene fenerliler ayağı bıraktı ellerle gol atmaya başladı bunu hepimiz biliyoruz hatırlarsanız konya faciasını buna benzer maçlar dolu fener bu sene hawadan 9 puan elde etti
eh buda şampiyonluk için yeterli bir puan
evet sanki voleybol oynuyolar...
FeYYaz1989
23.Nisan.2006, 15:58
Ben kendi adıma konuşayım Beşiktaşın Galatasaray'a yatacağını falan düşünmüyorum.Zaten İnönü'de taraftar buna izin vermez.Eğer 30 kişi tezahurat yapmışsa Galatasaray lehine bu onları bağlar.Özellikle çArşı grubu böyle bir yatma olayının içine falan girmez.
Ama şu bir gerçekki özellikle kapalı tribün hariç Beşiktaş taraftarının Galatasaray'a gereksiz bir sempatisi vardır.Ama ben kendi adıma gerçek Beşiktaşlıların böyle bir yakınlaşma içine gireceğini düşünmüyorum.
Bu arada koray_capello'ya katılıyorum.Maalesef forumda Fenerbahçe ve Galatasaray'lı yöneticiler olduğu için hiç bir şeyi istediğimiz gibi yapamıyoruz.Açıkçası böyle bir konu diğer takımlar için açılsa anında kapanırdı.Bende bir çok konu açarım(buna benzer konular) ama hemen kapanacağına eminim.Son olarak yöneticilerden bu konunun kapanmasını istiyorum.Etik olarak açılması doğru olan bir konu değil ve belli bir suçlama içeriyor...
barahir
23.Nisan.2006, 16:13
evet onlara sevgimizi belirtmişler.
Not: herkes aynı değildir.
MKS_82
23.Nisan.2006, 16:24
biir de ts ile yapılan bir maç vardı nobreye faul yapılmış rakip sarı kart görecekken nobre oyundan atılmıştı ama fener maçı orada kazanmıştı o gün ts yense b elki şampiyon olacaktı
yanlış hatırlıyorsun. nobre hakemin söylediğini sallamayıp zaman geçirdiği için sarı gördü. sonrada hakemi prıtesto edince kırmızıyı gördü. bu dünyanın heryerinde aynıdır. faul zaten vererilmiş 1 dk geçsin diye oyunun içine etmenin mansı yoktu ve cezasınıda gördü. bu zaten ilkj maçtaydı. kadıköydeki maçtan sonra fenerli spor yazarları bile maçın ts nin hakkı oldunu ve "ts gönüllerin şampiyonu" dediler. hala neyi savunuyorsun?
zaten fenerr bu tür oyunlara başvurmayı sever. iki sene öncede trabzondan korkusuna gs ts ye yatacak diye kıyameti kopardılar ama gs yendi. birkerecikte sahada kazanmayı deneseler nolur sanki?
Aydin
23.Nisan.2006, 16:30
ekoklu3, son 10 mesajın hep kışkırtmaya, tartışma çıkarmaya yönelik. buradan seni alenen uyarıyorum. bir daha herhangi bir konuda tartışma çıkarıcak şekilde ya da ortamı gericecek bir mesaj yazarsan forumdan uzaklaştırılırsın.
diğer arkadaşlara da aynısı yapılacaktır. 4 yıl üst üste şampiyonlukta veya 2 sene üst üste şampiyonluktaki şeyleri siz mi gördünüz sadece ?
bunları bırakalım ve konu başlığı ne ise oradan devam edelim.
hezzo
23.Nisan.2006, 16:34
Ben kendi adıma konuşayım Beşiktaşın Galatasaray'a yatacağını falan düşünmüyorum.Zaten İnönü'de taraftar buna izin vermez.Eğer 30 kişi tezahurat yapmışsa Galatasaray lehine bu onları bağlar.Özellikle çArşı grubu böyle bir yatma olayının içine falan girmez.
Ama şu bir gerçekki özellikle kapalı tribün hariç Beşiktaş taraftarının Galatasaray'a gereksiz bir sempatisi vardır.Ama ben kendi adıma gerçek Beşiktaşlıların böyle bir yakınlaşma içine gireceğini düşünmüyorum.
Bu arada koray_capello'ya katılıyorum.Maalesef forumda Fenerbahçe ve Galatasaray'lı yöneticiler olduğu için hiç bir şeyi istediğimiz gibi yapamıyoruz.Açıkçası böyle bir konu diğer takımlar için açılsa anında kapanırdı.Bende bir çok konu açarım(buna benzer konular) ama hemen kapanacağına eminim.Son olarak yöneticilerden bu konunun kapanmasını istiyorum.Etik olarak açılması doğru olan bir konu değil ve belli bir suçlama içeriyor...
zaten bjk'nin o maçta gs ye maçı vermesi bize yakışmaz ama ben gs yi FBye karşı destekliyorum onun için şampiyon olmalarını istiyorum. BU alemde çarşı herkeze karşı:) arada NTV yi açın küçük fb-gs maçı var çok zevkli geçiyo komik baya:) ilk devre bitiyor
barahir
23.Nisan.2006, 16:44
skor ne abi.
Jesus_FB
23.Nisan.2006, 16:58
2-1 Fenerbhaçe önce
koray_capello
23.Nisan.2006, 17:02
biraz ortamı yumuşatalım..
beşiktaşın fenere oranla gs yi desteklemesi,sempati duyması diye birşey olamaz.ama her beşiktaşlı kendi halinde feneri gs den veya gs yi fenerden daha sempatik bulma hakkı da vardır.aslında bu her takımda vardır.bu sevmenin sempati duymanında dışında aslında bir menfaat meselesidir.beşiktaşlılar gs nin 100.yılında neden feneri destekledilerse,fenerin 3 sene üstüste şampiyon olmaması için bu senede gs yi destekliyor olabilirler.ama bu desteklemek ile gs taraftarı ile birleşmek veya gs ye maçı bırakmak karıştırılmamalı.türkiyenin en eski ve her zaman ilklerin klubü olan Beşiktaş tan bahsediyoruz beyler ve onun yine herzaman yanında olan destekçisi yine Türkiyenin en eski en büyük en yaratıcı en gözükara(benim görüşlerimdir) taraftarı çArşı dan bahsediyoruz.maç günü bazı beşiktaşlıların fener için yaptığı kötü,küfürlü tezahuratları işlerine geldiği için beğenen ve alkışlayan gs taraftarı ona bakarsanız maç sonrası otobüsü tesislerde karşıladıkları zaman beşiktaş sen bizim kardeşimizsin diye bağırmışlardır.bu bana nedense şunu hatırlattı.zamanında inönüde bir bjk-gs derbisinde yine gs liler bu kardeş ortamını yaratmak istemişlerdi.eski açıktaki az sayıda gs taraftarı kapalı,kapalı diye bağırır ve kapalı el sallar.sonra gs taraftarı içimdeki fener aşkı bambaşka.. diye başlar ve devamının kapalıdaki bjk taraftarından geleceğini umarlar.ee tabi böyle birşey olmaz kapalı dalga geçer biçimde cevaplar verir.yani anlatmak istediğim şey şudur ki:
çArşı öyle basit sıradan bir grup değildir.karakteri,hayat görüşü,belli bir duruşu,değişmez değerleri fazlasıyla mevcuttur.alayına isyan alayına gider yapmıştır.kimseyle ortaklık,kardeşlik,menfaatçilik gibi şeyler de yapmaz.
onun dışındaki münferit beşiktaşlıların düşüncelerine yaptıklarına da saygı duyarım.isteyen istediğine sempati duyar ve destekler.
ve son olarak konuda bahsedildiği gibi birşey olmamaıştır yani.çok emin arkadaşlarımdan biliyorum.gs lilerin bizi alkışlaması ki bizim elimizde olan birşey değil bundan dolayı öyle bir görüntü çıkmıştır ortaya ve ayrıca bjk nin gs ye maçı bırakacağını düşünen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum sadece maç günü maçı izleyin yeter.
barahir
23.Nisan.2006, 17:03
nihayet beklediğim bi bjk li yorumu yazıldı.
hezzo
23.Nisan.2006, 17:51
on saattir bizde onu diyoruz:)bi fenerli de bizim beklediğim cevabı yazsa....
barahir
23.Nisan.2006, 17:55
neymiş senin istediğin sölede yazalım
hezzo
23.Nisan.2006, 18:05
nebiliyim ben şu ana kadar özeleştiri yapan veya fener hata yampış diyen bi fenerli görmedim her zaman tutturuyosunuz fener fener diye yani yanlış anlama tabiki savunucaksın ama neyse.... kapansın konu istersene uzatmayalım tartışmanın alemi yok
francesco10
23.Nisan.2006, 18:08
çArşı öyle basit sıradan bir grup değildir.karakteri,hayat görüşü,belli bir duruşu,değişmez değerleri fazlasıyla mevcuttur.alayına isyan alayına gider yapmıştır.kimseyle ortaklık,kardeşlik,menfaatçilik gibi şeyler de yapmaz.
olay budur ,kendi klüp başkanımız taraftarın bu düşüncesini görmezden geliirse fenerlisi gs lısı bizi nası anlasn
Sekopej
23.Nisan.2006, 18:11
zaten fenerr bu tür oyunlara başvurmayı sever. iki sene öncede trabzondan korkusuna gs ts ye yatacak diye kıyameti kopardılar ama gs yendi. birkerecikte sahada kazanmayı deneseler nolur sanki?
bi kere o pozisyonda hakem fenere faul vermemişti ben doğru hatırlıyorum. zaten fener sahada kazanmıyor demişsin gs yi 2 kez yenen bjk yi inönü de yenip evinde berabere kalan fener değil mi? bunlar saha dışında mı oldu?
sözü fazla uzatmaya gerek yok kim şampiyon olursa olsun biz bu kafada olduğumuz sürece(hepimiz) onu tebrik etmeyiz aşağıya çekmeye çalışırız sonra da kendi kendimize oynarız türkiye de.....
RoCCo_42
23.Nisan.2006, 18:16
sözü fazla uzatmaya gerek yok kim şampiyon olursa olsun biz bu kafada olduğumuz sürece(hepimiz) onu tebrik etmeyiz aşağıya çekmeye çalışırız sonra da kendi kendimize oynarız türkiye de.....
zaten bu davranısları yaptıgımızdan romanyadır isvicredir öle capulcularla bile yarısamıoruz artık daha düne kadar romanya sampiyonlar ligine 1 takımla katılıyordu oda 2 elem oynuyordu ama masallah artık biz o duruma düsecez vaziyet.
barahir
23.Nisan.2006, 18:19
evet bu kimin sorunu acaba gelip uefa da daha ilk turda tromso gibi bi takıma elenen takımın mı yoksa cl de 4 puan toplayıp 4. olan takımın mı??
Berkaiser
23.Nisan.2006, 18:27
evet bu kimin sorunu acaba gelip uefa da daha ilk turda tromso gibi bi takıma elenen takımın mı yoksa cl de 4 puan toplayıp 4. olan takımın mı??
İkisinin de.
barahir
23.Nisan.2006, 18:58
bende o konuya dikkat çekmek istedim zaten:D:D:D
MKS_82
23.Nisan.2006, 19:10
bi kere o pozisyonda hakem fenere faul vermemişti ben doğru hatırlıyorum.
peki nedne vermediğinide hatırlıyormusun? bende şimdi hatırladım. o pozisyoında fener kaleciyle karşı karşıya kalmıştı. hakemde avantaja bıraktı. ama aradan pozisyon geçip gol kaçınca herkes hakemin etrafını sardı faul diye. peki faul verse nolucaktı? yine hakeme kızacaklardı pozisyonu kesiyor diye. iyide bu adam napsın kardeşim? ayrıca kadıköydeki maçıda söylemiştim. o konuda niye yorum yapmadında sadece bir cümleye cvp veriyorsun? bütün feenrlilerin maçtaki hakem hatalarını kabul etmiş sen hala fenerin haksızlığa uğreadını söylüyorsun. güldürme ya:D
Sekopej
23.Nisan.2006, 20:14
tamam kardeşim sen haklısın fener 3 senedir top oynamıyo hep hakem hatalarıyla kazanıyor o yüzden şampiyonluk son haftalarda belli oluyo demi. ya hakem hataları hep oluyo ve olacaktır da biz en ufak hatayı bile haftalarca konuşursak...(ben de hakem hatalarına karşıyım dün nobreye yapılan bir müdahale vardı ve bence faul değildi. alex topun başına geçince umarım gol olmaz diye dua ettim. çünkü biz de böyle kazanmak istemiyoruz çünkü bu takım istedikten sonra bu ülkede her takımı yener fakat hakemin verdiği hatalı kararlarla tüm maça şaibeyle bakılıyo)
Burak Duran
23.Nisan.2006, 20:19
ya konu ne ne tartışıyonuz konunun başı beşiktaş taraftarı gs yi destekledi konu ortası elle oynamalara geldi şimdi avrupa oldu
ben çözemiyorum artık
Sekopej
23.Nisan.2006, 20:23
ya konu ne ne tartışıyonuz konunun başı beşiktaş taraftarı gs yi destekledi konu ortası elle oynamalara geldi şimdi avrupa oldu
ben çözemiyorum artık
evet doğru arkadaşlar özür dilerim konuyu dağıtmam da sebebim varsa hem tekrar okuyacağım bakalım konu nerde kopmuş?:D :D :D
(ne biçim milletiz ya şu anda eminim ki tüm konular sapmış durumda bence ortak tek bi konu açalım gelen sallasın giden sallasın(sallasın yanlış anlaşılmasın yasın babında):D :D :D
TüMeR_yAğıZ
23.Nisan.2006, 20:45
Beşiktaş öyle gidipte Gsye yatacak bir takım değil.Çıkarlarına göre takımların kendi istekleri değişir.nasıl yıllar önce gs şampiyon olmasın fener olsun diye istediysek bu senede fb olmasın gs olsun diyebiliriz.ama bunu söylememiz gidipte o takıma yenileceğimizi göstermez.bu tür iddialar ortalığı karıştırmak için atılır.bizim 100.yılımızda fener - gs bir anda kardeş oluvermişti :D hiç bir takım başka bir takımın dostu değildir.çıkarları neyi gösteriyorsa ona göre hareket ederler.bizim bu seneki çıkarlarımız galatasarayın şampiyon olması gerektiğini gösteriyor.ama bunun için biz değil gs gereken özveriyi yapmalıdır.şike yapmak,sırf istediğin şampiyon olsun diye maç vermek onursuzluktur.biz beşiktaş'ız onurumuz için olabileceğimiz halde şampiyon olmayıp şerefli ikinciliklerimizle gurur duyduk.herkes çıkıp doğru dürüst maçını oynasın kazanıp şampiyonluğunu kutlasın.
Sekopej
23.Nisan.2006, 20:50
Beşiktaş öyle gidipte Gsye yatacak bir takım değil.Çıkarlarına göre takımların kendi istekleri değişir.nasıl yıllar önce gs şampiyon olmasın fener olsun diye istediysek bu senede fb olmasın gs olsun diyebiliriz.ama bunu söylememiz gidipte o takıma yenileceğimizi göstermez.bu tür iddialar ortalığı karıştırmak için atılır.bizim 100.yılımızda fener - gs bir anda kardeş oluvermişti :D hiç bir takım başka bir takımın dostu değildir.çıkarları neyi gösteriyorsa ona göre hareket ederler.bizim bu seneki çıkarlarımız galatasarayın şampiyon olması gerektiğini gösteriyor.ama bunun için biz değil gs gereken özveriyi yapmalıdır.şike yapmak,sırf istediğin şampiyon olsun diye maç vermek onursuzluktur.biz beşiktaş'ız onurumuz için olabileceğimiz halde şampiyon olmayıp şerefli ikinciliklerimizle gurur duyduk.herkes çıkıp doğru dürüst maçını oynasın kazanıp şampiyonluğunu kutlasın.
hah doğru söylemişsin bence bu tartışma burda kapatılmalı artık son söz söylendi...
Laz_Asker_61
23.Nisan.2006, 21:01
başka söylenecek birşey varmı bu sözlere
haklısın kardeş :) çok güzel yazmışsın ;)
Berkaiser
23.Nisan.2006, 21:53
Durumu çok iyi özetlemişsin.(ı)
10_Osmanozc
23.Nisan.2006, 22:27
Of Demirören of yaptığını gördün mü?
Burak Duran
23.Nisan.2006, 22:31
artık 2 büyük kaldı bjk gs nin bi kolu olarak hizmet verecek
terbiyesizlik yapıyosun kardeşim yazdıklarına dikkat
RoCCo_42
24.Nisan.2006, 10:45
NAVRAS nickli arkadas büyükler yada kücükler senin düsüncelerine göre belirlenmez tarihe göre belirlenir umarım anlamıssındır ne demek istedigimi.
BurakMania
24.Nisan.2006, 11:17
Ben öncelikle bu tur dedikodulara meydan veren sozlerinden dolayı (ligi gs kupayı biz...) sayın baskanımız DEMİRÖREN i kınıyorum. Besiktas taraftarı denilince direk akıllara ÇARŞI ruhunun gelmeside yanlıs eger kadıkoye gidip gs ı destekleyen bjk taraftarı varsa ki ben boyle bir sey oldugunu zannetmiyorum onlar zaten bizden değildir hiç bir zamanda olmamıstır. Çünkü bizim o statta RUHUMUZ YETTİ ... Bu tür söylentilere galatasaray macında gereken cevap verilecektir
Neron_FB
24.Nisan.2006, 13:58
Demirören öyle bir şey söylemiş..Niyeti kötü değildi ama yanlış anlaşılmaya elverişli bi sözdü bu..Bi daha böyle bir şey söylenmez zaten..Bu konu da kapanmalı bence artık.. BJK-GS-FB.. bu üç takım da birbirinden büyük ve asla birleşme, onu bunu destekleme olmaz..Bu sadece tek maçlık KAZANSA İYİ OLUR gibi düşünceler olabilr o kdr...
koray_capello
24.Nisan.2006, 15:20
:k::k:
çArşı kendine de karşı!
Burak Duran
24.Nisan.2006, 16:21
:k::k:
çArşı kendine de karşı!
bu kadar karşıt olmayın be :D