Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Aslan'a Kartal Desteği

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Aslan'a Kartal Desteği

Bu arada Galatasaraylı taraftarlarla Kadıköy’e gelen 30 kişilik Beşiktaşlı bir grup Galatasaray lehine tezahürat yaptı. Galatasaraylı taraftarlar da ezeli rakiplerine benzer tezahüratlarla karşılık verdiler. İki takım seyircileri arasındaki bu yakınlık son derece ilginç bulundu. Hatırlanacağı gibi Başkan Yıldırım Demirören'in, "Galatasaray şampiyon olsun, kupayı da biz alalım" şeklindeki sözlerinden sonra ortalık karışmış ve özellikle Fenerbahçe cephesi bu açıklamaya büyük tepki göstermişti. Buna karşılık Beşiktaş taraftarı ise Başkan Demirören'i desteklemişti. Taraftarın bugünkü tavrı da desteğin devamı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: maraton.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle birşey olmamıştır olmasıda düşünülemez.''çArşı alayına karşı'' nın ne demek olduğunu anlayamamışsınız galiba.bence hiç gereksiz tartışma yaratmamak ve insanlara da beşiktaş taraftarı hakkında yanlış bir izlenim yaratmamak için(gerçi bunu isteseniz de yapamazsınız) bu topiği silmeni istiyorum tarık.yoksa ben burada ne topikler açarım tüm forum karışır.ben bunlara dikkat ederken senin mod olarak daha dikkatli olman gerektiğini düşünüyorum.

içerisinde hoş olmayan kelimeler olduğundan buraya kopyalamıyorum ama isteyen girip bakabilir ve cevabını alabilir.üstümüze gelmeyin.

http://www.forzabesiktas.com/
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

1) beşiktaşlıların böyle bir şey yapacağına ihtimal bile vermiyorum. 3 büyükler arasında böyle bir şey olamaz. Keşke olsada bjk bize yatsa ama nerdeee

2) koray tepkin çok sert olmuş yumuşatırsan memnun olurum tarık arkadaşımız bunu bi yerden alıntı yapmış haberin doğruluğunu tartışabilirsin ama tarık ın yaptığı yaptığı yanlış bir şey yok o bir yerde görmüş ve buraya konuyu açmış.

ben öyle bir şeyin olduğuna inanmıyorum...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

ben inanıyorum çünkü GS ve BJK kardeştir.. bunu Demirören de ıspatladı zaten...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşlar olayın nereden alıntı yapıldığınıda yazarsanız sevinirim. bu habere inanmıyorsanız gerçekleri yansıtmamakta sebebi şudur şudur denebilir. olayları gözleriniz kararırcasına savunmak ve fanatizm duygularınız ile davranmadan yorumlayabilirsiniz.

ben bir GS li olarak buna inanmıyorum. 30 taraftar desteklesede bir anlamı yok. o taraftar büyük bir BJK kulübünün binlerce taraftarının sesi değil. Haliyle bjk gs maçına, galatasaray sonuna kadar mücadele edecek ve bjk de karşılığını verecektir. Öyle yok bu takım yatacak yok şu takım kayacak gibi saçma sapan seviyesiz mesajlar, komplo teorileri üretmeyelim.

ikinci bir uyarı son günlerde bazı mesajları ile forumu karıştırırım muhabetleri döndürenlere!! Bende bu arkadaşları bu forumda bir dk barındırmam ona göre. Böyle giderse forumda yazar yetkilerini ayarlamak zorunda kalacağız ve herkese yazarlık hakkı tanımayacağız. Ben böyle olmasını istemiyorum. Yöneticisinden üyesine lütfen herkes daha duyarlı olsun. Bu site hiç bir takımın taraftar forumu değildir!
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

fenerlile yine bir yerlere taş atmaya başladılar bakalım başka neler çıkacak bu şekilde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

galatasaraylılarda beşiktaş iskelesinden dolma bahçeden geçerken bjk marşlarını söylediler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by cifaaa
    galatasaraylılarda beşiktaş iskelesinden dolma bahçeden geçerken bjk marşlarını söylediler
    yaa bunlar doğru mu? eğer doğruysa walla helal olsun

Nesil
    2005
    Yer
    34

cimbom-kartal elele arada bende bjkliyim ve ali samiyene gidip lehine tezahürat yaptım gururlada söylerim-benim kimseyle sorunum yok ama fenerbahçe en antipatik takım takım seçildiyse gerçeklik payı vardır. fenerbahçenin yaptığı hiçbirşeyi samimi bulmuyorum (küfüre hayır vs.) aziz yıldırımı da türkiyedeki futbolu kötüye çeken insan olarak görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

mesajımı editliyorum ve şöyle değiştiriyorum neyse bişey demiyorum

(arkadaşlar bu mesaj ney diye düşünebilirsiniz yazdıklarımdan rahatsız olan arkadaşlar varmış onun için değiştirdim yani bu mesajı dikkate almayın ve alttaki mesajdan devam edin)

anlayışınıza teşekkürler...

saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by hezzo
    cimbom-kartal elele arada bende bjkliyim ve ali samiyene gidip lehine tezahürat yaptım gururlada söylerim-benim kimseyle sorunum yok ama fenerbahçe en antipatik takım takım seçildiyse gerçeklik payı vardır. fenerbahçenin yaptığı hiçbirşeyi samimi bulmuyorum (küfüre hayır vs.) aziz yıldırımı da türkiyedeki futbolu kötüye çeken insan olarak görüyorum.
    aynen katılıyorum sana... ayrıca herkes gecen 2 senede fenerin nasıl şampiyon olduğunu gayet iyi biliyor.. artık masa başındamı desem yoksa.. neyse boşverin yazmamayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bencede ii olur yazmasan. yoksa bizde sizin 4 yıl üstüste nasıl şampiyon olduğunuzu yazarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ekoklu3
    aynen katılıyorum sana... ayrıca herkes gecen 2 senede fenerin nasıl şampiyon olduğunu hayet iyi biliyor.. artık masa başındamı desem yoksa.. neyse boşverin yazmamayım
    arkadaşım iki maçta da gs yi yendik birinde berabere kalsa şimdi liderdi madem masa başı neden puanlar eşit şimdiye ilan ederdik şampiyonluğu

geçen sene yine gs yi yenip şampiyon olduk orda da gs yenseydi şampiyon olacaktı

lütfen bunları yapmayın şerefli ikincilik diye dolaşırken şampiyon kim olmuştu ne çabuk unuttunuz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben bir mesaj atarım forumu karıştırırım diye bir şeyi söyledim ama kimseden duymadım son günlerde öyle mesaj atan kişilerinde olduğunu bilmiyordum.tamamen o anki sinirimden yazdım.çünkü bende buna benzer doğruluğu olup olmayacağı tartışılacak bir sürü konu açacakken kendimi tutup açmıyordum çünkü açsamda ceza alacağımı veya konunun silineceğini biliyordum.çünkü burada feneri ve gs yi çok iyi savunabilen yetkili insanlar var.ama bu konu açılınca çok sinirlendim ve hala da öyleyim.bu forumda bjk yi tek başıma savunurum bir Allahın kulu da laf atamaz.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by sekopej
    arkadaşım iki maçta da gs yi yendik birinde berabere kalsa şimdi liderdi madem masa başı neden puanlar eşit şimdiye ilan ederdik şampiyonluğu

geçen sene yine gs yi yenip şampiyon olduk orda da gs yenseydi şampiyon olacaktı

lütfen bunları yapmayın şerefli ikincilik diye dolaşırken şampiyon kim olmuştu ne çabuk unuttunuz...
    ben bu seneyi karıştırmıyorum zaten geçen 2 seneyi diorum... ayrıca geçen senede çok büyük vukuatlar olmuştu hatırlarsan eğer...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ekoklu3
    yaa bunlar doğru mu? eğer doğruysa walla helal olsun
    ewet doğru hatta dün haberlerdede gösteriyolardı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

benim hatırladığım gs yi 1-0 yenip şampiyon olduğumuz ha biir de ts ile yapılan bir maç vardı nobreye faul yapılmış rakip sarı kart görecekken nobre oyundan atılmıştı ama fener maçı orada kazanmıştı o gün ts yense b elki şampiyon olacaktı
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    34

bu sene hadi çük şüpheli değil ama feneri hiç samimi bulmuyorum yani şimdi 2 sene önce bjk olayını biliyorsunuz hepiniz samsun kırmızı kartlar falan. beyler soruyorum size her maçı 3 golle kazanan bi takımın bir anda böyle duruma gelmesi normalmi sonrada fener şampiyon oluyor. yapmayın ya fener normal şampiyon olmuyor bence. Kusura bakmayın bu benim görüşüm

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bu sene hadi çük şüpheli değil ama feneri hiç samimi bulmuyorum yani şimdi 2 sene önce bjk olayını biliyorsunuz hepiniz samsun kırmızı kartlar falan. beyler soruyorum size her maçı 3 golle kazanan bi takımın bir anda böyle duruma gelmesi normalmi sonrada fener şampiyon oluyor. yapmayın ya fener normal şampiyon olmuyor bence. Kusura bakmayın bu benim görüşüm
    katılıyorum arkadaşım sana... bunu artık mahalledeki 7 yaşındaki çocuk bile biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

senin görüşüne saygılıyım ama hatırlarsan o sezon her takım 25 26 aralıkta kampa çıkarken bjk 5 veya 6 ocakta kampa girmişti.(bu sezon fenerin yaptığı gibi)o samsun maçı da son iki kırmızı kartı bilerek gördü bjk liler hele en sonuncusu ilhanın ki tamamen bilerek yapılmış bir fauldü. ve ilk kartlar da doğruydu bu da benim görüşüm.
    her şampiyon olan takımın arkasından bunlar söylenmiştir tekrar söylüyorum siz şerefli ikincilikleri kutlarken şampiyon kim olmuştu o zaman gs yi suçluyordunuz şimdi fb yi yani bu böyle devam ediyor kim şampiyon olmuşsa kendi başarızıslığını örtmek için rakibine saldırıyor(bunu zamanın da fenerbahçe de yapmıştı yani herkes yapıyor)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

sana katılıyorum ama bi sözüne katılmıyorum bu sene fenerliler ayağı bıraktı ellerle gol atmaya başladı bunu hepimiz biliyoruz hatırlarsanız konya faciasını buna benzer maçlar dolu fener bu sene hawadan 9 puan elde etti
    eh buda şampiyonluk için yeterli bir puan

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by __Trex__
    sana katılıyorum ama bi sözüne katılmıyorum bu sene fenerliler ayağı bıraktı ellerle gol atmaya başladı bunu hepimiz biliyoruz hatırlarsanız konya faciasını buna benzer maçlar dolu fener bu sene hawadan 9 puan elde etti
    eh buda şampiyonluk için yeterli bir puan
    evet sanki voleybol oynuyolar...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Ben kendi adıma konuşayım Beşiktaşın Galatasaray'a yatacağını falan düşünmüyorum.Zaten İnönü'de taraftar buna izin vermez.Eğer 30 kişi tezahurat yapmışsa Galatasaray lehine bu onları bağlar.Özellikle çArşı grubu böyle bir yatma olayının içine falan girmez.
    Ama şu bir gerçekki özellikle kapalı tribün hariç Beşiktaş taraftarının Galatasaray'a gereksiz bir sempatisi vardır.Ama ben kendi adıma gerçek Beşiktaşlıların böyle bir yakınlaşma içine gireceğini düşünmüyorum.
    Bu arada koray_capello'ya katılıyorum.Maalesef forumda Fenerbahçe ve Galatasaray'lı yöneticiler olduğu için hiç bir şeyi istediğimiz gibi yapamıyoruz.Açıkçası böyle bir konu diğer takımlar için açılsa anında kapanırdı.Bende bir çok konu açarım(buna benzer konular) ama hemen kapanacağına eminim.Son olarak yöneticilerden bu konunun kapanmasını istiyorum.Etik olarak açılması doğru olan bir konu değil ve belli bir suçlama içeriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet onlara sevgimizi belirtmişler.
    Not: herkes aynı değildir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sekopej
    biir de ts ile yapılan bir maç vardı nobreye faul yapılmış rakip sarı kart görecekken nobre oyundan atılmıştı ama fener maçı orada kazanmıştı o gün ts yense b elki şampiyon olacaktı
    yanlış hatırlıyorsun. nobre hakemin söylediğini sallamayıp zaman geçirdiği için sarı gördü. sonrada hakemi prıtesto edince kırmızıyı gördü. bu dünyanın heryerinde aynıdır. faul zaten vererilmiş 1 dk geçsin diye oyunun içine etmenin mansı yoktu ve cezasınıda gördü. bu zaten ilkj maçtaydı. kadıköydeki maçtan sonra fenerli spor yazarları bile maçın ts nin hakkı oldunu ve "ts gönüllerin şampiyonu" dediler. hala neyi savunuyorsun?

zaten fenerr bu tür oyunlara başvurmayı sever. iki sene öncede trabzondan korkusuna gs ts ye yatacak diye kıyameti kopardılar ama gs yendi. birkerecikte sahada kazanmayı deneseler nolur sanki?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ekoklu3, son 10 mesajın hep kışkırtmaya, tartışma çıkarmaya yönelik. buradan seni alenen uyarıyorum. bir daha herhangi bir konuda tartışma çıkarıcak şekilde ya da ortamı gericecek bir mesaj yazarsan forumdan uzaklaştırılırsın.

diğer arkadaşlara da aynısı yapılacaktır. 4 yıl üst üste şampiyonlukta veya 2 sene üst üste şampiyonluktaki şeyleri siz mi gördünüz sadece ?

bunları bırakalım ve konu başlığı ne ise oradan devam edelim.

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Ben kendi adıma konuşayım Beşiktaşın Galatasaray'a yatacağını falan düşünmüyorum.Zaten İnönü'de taraftar buna izin vermez.Eğer 30 kişi tezahurat yapmışsa Galatasaray lehine bu onları bağlar.Özellikle çArşı grubu böyle bir yatma olayının içine falan girmez.
    Ama şu bir gerçekki özellikle kapalı tribün hariç Beşiktaş taraftarının Galatasaray'a gereksiz bir sempatisi vardır.Ama ben kendi adıma gerçek Beşiktaşlıların böyle bir yakınlaşma içine gireceğini düşünmüyorum.
    Bu arada koray_capello'ya katılıyorum.Maalesef forumda Fenerbahçe ve Galatasaray'lı yöneticiler olduğu için hiç bir şeyi istediğimiz gibi yapamıyoruz.Açıkçası böyle bir konu diğer takımlar için açılsa anında kapanırdı.Bende bir çok konu açarım(buna benzer konular) ama hemen kapanacağına eminim.Son olarak yöneticilerden bu konunun kapanmasını istiyorum.Etik olarak açılması doğru olan bir konu değil ve belli bir suçlama içeriyor...
    zaten bjk'nin o maçta gs ye maçı vermesi bize yakışmaz ama ben gs yi FBye karşı destekliyorum onun için şampiyon olmalarını istiyorum. BU alemde çarşı herkeze karşı arada NTV yi açın küçük fb-gs maçı var çok zevkli geçiyo komik baya ilk devre bitiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

skor ne abi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri