PDA

View Full Version : Togo'ya silahlı saldırı!

Suicider
08.Ocak.2010, 22:02
Otobüs şoförü öldü!

Afrika Uluslar Kupası öncesi Togo Milli Takımı'nı taşıyan otobüs Angola'nın Cabinda bölgeesinde silahlı saldırıya uğradı. Togo Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamada saldırıda 6 kişinin yaralandığı bildirildi.

Silahlı saldırı sırasında Monaco'dan Gakpe, Pontivy'den Obilale, Vaslui'den Akakpo yaralanan isimler arasında.

Ayrıca Togo Milli Takımı'nı taşıyan otobüsün şoförü saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Monte Carlo radyosunun haberine göre Manchester City'nin Togo'lu yıldızı Emmanuel Adebayor olaydan yara almadan kurtuldu.

Togo, Afrika Uluslar Kupası ilk maçında pazartesi günü Gana ile karşılacak.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

KaPaLı
09.Ocak.2010, 10:30
Şaka gibi ya. Adamlar 15-20 dk taramışlar otobüsü.

sakary Ali
09.Ocak.2010, 10:58
bu ne ya.amaçları nedir kardeşim öyle şey mi olur. ohaaaa ya

BaFraLı
09.Ocak.2010, 11:15
Adamlar tarıyorda bu otobüs giderken yanında hiç mi eskort yokmuş hiç bi polis yokmuş.İçinde Afrika'nın en iyi topçularından Adebayor bile var.Böle giderse Dünya kupasında otel odalarından paralar,telefonlar,iphoneler falan çalınır,futbolculara darp falan yapılır heralde.

bugra 1905
09.Ocak.2010, 12:37
Tolga Angola İle Güney Afrikayı Bir Tutma Be Abi
Angolanın Gelişmişlik Düzeyi İle Güney Afrikanınki Bir Değil
Bence Güney Afrikada Hiç Bir Sorun Olmaz

Sirius Black
09.Ocak.2010, 14:57
Herhalde başlığı bir tek ben, Togii'ye silahlı saldırı! diye okumuşumdur.

Suicider
09.Ocak.2010, 15:30
Togo çekiliyor!!

Cuma günü otobüsle yaptıkları yolculuk sırasında Angola sınırında silahlı saldırıya uğrayan Togo Milli Takımı turnuvadan çekilme kararı aldı. RMC radyosunun geçtiği habere göre Togo kafilesi Lome'ye geri dönecek.

Cabinda şehrine gidişi sırasında saldırıya uğrayan Togo kafilesinde otobüs şöförü hayatını kaybederken aralarında futbolcuların da olduğu 9 kişi yaralanmıştı. Bu şoke eden saldırı sonrasında Afrika Futbol Federasyonları birliğinden yapılan açıklamada ise turnuvanın devam edeceği açıklanmıştı.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

BaFraLı
09.Ocak.2010, 16:36
En iyisi yapmışlar.Angola veya Moritanya sonuçta orası Afrika yani.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2010, 19:44
Togo heyetinde de hata varmış sanırım.Otobüsle gitmemeleri gerekiyormuş ama öyle yapmamışlar.Böyle bir açıklaması varmış yetkililerin.Mantıklı geliyor düşününce.

Herhalde başlığı bir tek ben, Togii'ye silahlı saldırı! diye okumuşumdur.

:icon_biggrin:

el.nino
09.Ocak.2010, 22:25
yedek kalecileri malesef ölmüş.

BaFraLı
09.Ocak.2010, 23:37
Yazık gerçekten.

http://69.175.58.202/images/news/118586.jpg

Togo Kalecisi Hayatını Kaybetti

Silahlı saldırıya uğrayan Togo Milli Takımı'nda ağır şekilde yaralanan yedek kaleci Obiale Kossi'nin yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Daha önce ağır şekilde yaralandığı söylenen yedek kaleci Obiale Kossi hayatını kaybetti. Togo Milli Takımı'nı taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırının sonucunda ölenlerin sayısı dörde yükseldi.

Daha önce saldırı da ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan yedek kaleci Obiale Kossi hayatını kaybetti. 25 yaşındaki kaleci Fransa'nın amatör lig takımlarında GSI Pondivy forması giyiyordu.

Kossi'den önce de Togo Milli Takımı yardımcı antrenörü Abalo Amelte, basın sözcüsü Stanislas Ocloo ve otobüs şöförü de yaşamlarını yitirmişlerdi.

goal

KaPaLı
10.Ocak.2010, 10:53
Çekilmekle en iyisini yaptılar. Takım arkadaşlarının öldüğünü gördü adamlar :/

BaFraLı
10.Ocak.2010, 13:48
Ben hala bişi anlamadım bu işten.Bu kalecinin öldüğü haberi yazıyor nette ama şuan NTVSpor'u izliyorum o kaleci ile ilgili hiç bir haber geçmiyorlar.Hatta durumlarının iyi olduğu öğrenildi mi öyle birşey dedi NTVSpor'da.

tarikko
10.Ocak.2010, 14:07
Adebayor ağlıyordu.
Evet gerçekten çok kötü durumdaydı o da..