View Full Version : Antalyaspor - Beşiktaş [19. Hafta]
http://i48.tinypic.com/126e5ft.png
Bordo61Mavi
29.Ocak.2010, 03:53
Hep Bjk de kotu olamazya, bu macta daha sansli goruyorum BJK yi...
Ama lutfen bi surpiz yap SIFO :D
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2010, 07:49
Antalyaspor'u son zamanlarda hep yeniyoruz.Geçen sene 5 kere yendik.Bu sezonda ilk galibiyetimizi Antalyaspor'a karşı aldık.Umarım bu sefer de öyle olur.Yarıştan kopmamak için önemli bu maçtan alacağımız galibiyet.
Rakip taraftara stadın en dandik yerini ayırıp,üstüne 75 TL bilet fiyatı isteyen Antalyaspor yönetimine de selamlarımı yolluyorum.:o:
KaPaLı
29.Ocak.2010, 09:34
Şemsi bilet fiyatı konusunda yakınabilirsin ama stad yeri konusunda bütün anadolu kulupleri yapmasada ANkaragücü - Bursaspor - ANtalyaspor - Eskişehirspor gibi taraftarı çok olan takımların yapması lazım. Sonuçta orası onun sahası. Ve anvantajı kendi tarafına çevirmeli.
Maça gelincede Ferrari hala yok sanırım. Djehoua - Necati - Tita 3'lüsü aralara çok iyi kaçıyolar bunlara dikkat ederse Beşiktaş kazanır maçı. Nihat çok formda.
GeNç KaRTaL
29.Ocak.2010, 11:23
Şemsi bilet fiyatı konusunda yakınabilirsin ama stad yeri konusunda bütün anadolu kulupleri yapmasada ANkaragücü - Bursaspor - ANtalyaspor - Eskişehirspor gibi taraftarı çok olan takımların yapması lazım. Sonuçta orası onun sahası. Ve anvantajı kendi tarafına çevirmeli.
Maça gelincede Ferrari hala yok sanırım. Djehoua - Necati - Tita 3'lüsü aralara çok iyi kaçıyolar bunlara dikkat ederse Beşiktaş kazanır maçı. Nihat çok formda.
En azından kale arkasının tümünü verebilirler ama ona bir şey demiyorum zaten.Kurallara göre %5'ini vermek hakları.Ama gel gelelim stadın en dandik yerine o kadar para istemeleri de çok yanlış.Dünya kupası finali mi seyredeceğiz? Yoksa bizi ceylan derisinden olan koltuklarda mı ağırlayacaklar? Allah'tan artık İstanbul'da yaşıyorumda senede bir kere takımı görüyorum diye bu adamların tuzağına düşmek zorunda kalmıyorum.
RoNNiE91
29.Ocak.2010, 12:44
Kaybedersek yönetim üzerindeki baskı artıcak kazanırsak zaten 3 puanı almış olucaz.Aslında bir bakıma her sonuç bize yarıyor :)
HooijDonk07
29.Ocak.2010, 13:24
Büyük ihtimal tribunde olucam formsuz Bjkyi rahat yeneriz.
Ahmet Göktaş
29.Ocak.2010, 13:28
Sonuç umrumda değil. Necip,Rıdvan oynasın yeter....
eXcitinG
29.Ocak.2010, 14:43
Maça Nihat-HoLosko-Nobre arkaLarında da TeLLo-Ernst-Necip oLarak başLarsak boL pozisyon buLacağımızı düşünüyorum. Atarız, ama ne kadar yeriz orasını biLemicem :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ocak.2010, 14:53
Konya Şeker maçıyla üzerimizdeki kazanamama baskısını attığımızı düşünüyorum,1-2 yada 1-3 gibi bi skorla alırız gibime geliyor...
bursa_mc
29.Ocak.2010, 16:14
Konya Şekerspor galibiyetinden gelen moral bence boş.Şekerspor Süper lig kalitesinde bir takım değil.Beşiktaş'ın yenmesi gayet normal.Oley be sonunda kazandık demeye gerek yok.Antalyaspor çok formda en kötü 1 puan alırlar..
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum.Az gollü bir maç olur.
sananes
29.Ocak.2010, 19:53
iddaa'da bjkye bu seferde yenemeyecek değil ya diyerek verip kazanamadığım çok oldu bu sefer tersine oynadım lütfen yenilme antalya:)
Neron_FB
29.Ocak.2010, 20:00
Anket ilginç bi hal aldı :) bence berabere biter aksi halde bjk alır.
GodfatheR
29.Ocak.2010, 20:02
Alt bi skorla Antalyasporun kazanacağını düşünüyorum.
Deus Dominus
29.Ocak.2010, 21:36
İlk yarı bitti 0-0. Beşiktaş'ın bir-iki net pozisyonu dışında vasat bir maç oluyor.
Deus Dominus
29.Ocak.2010, 21:50
Beşiktaş penaltı kazandı, galiba elle müdahale var dedi yardımcı hakem. Komik pozisyon olmuş :D Toraman kafa vuruyor, yarım metre bile yok aradaki mesafe, Antalya'lı oyuncunun eline çarpıyor ve penaltı :)
dk:55 gol Bobo (penaltı)
Ne küfür ediyorlar yahu.
Seside kısmadı Lig Tv. Kaliteyi koruyorlar.
Deus Dominus
29.Ocak.2010, 22:05
Bobo neler yapıyor öyle :D 2. net pozisyonu harcadı :D
uAburak89
29.Ocak.2010, 22:20
Necati ile net bir pozisyonu kaçırdı Antalyaspor.
Deus Dominus
29.Ocak.2010, 22:33
maç bitti, ikinci yarı Beşiktaş'ın golünden sonra süper oldu :) her ne kadar sahadaki oyun güzel olsa da taraftar mahvetti yine herşeyi. Küfür bitmek bilmedi...
sananes
29.Ocak.2010, 22:43
bu hakemi birinci ligden almak gerek yahu hakem hata yapar anlarım da bi insan kart kullanmayı bilmez mi.yani bu sarı kartlar cok zorunda kalınmadıkça sadece itirazlara mı çıkar bi istatistik tutulsa itiraza çıkan sarı kart ile fiziksel müdahaleler için çıkan sarı kartlar orantılansa dünyada uzak ara önde çıkarız eminim.orhan ak'ın itirazdan sarı kart gördüğü pozisyondan önce boboya sarı kartı çıkartmıyosan kime çıkartacaksın ya da ömer'in ernst'e daldığı pozisyon sarılık mı o çıkartsana kırmızını ama yok bi kademe altını çıkartıyo hakemlerimiz hep.boboya atılan bi dirsekte kaynadı arada.ilginç hakemler var ligimizde.hayırlısı bjk bozdun iddaa kuponumu:D ayrıca ernst cidden fevkalede oyuncu bunun yanında bugün ömerin hareketinden sonra kalktı yerde dakikalarca yatmadı ligimizde rakip üflese dakikalarca yerlerde yatan oyuncular var ernst bi başka cidden.
tebrikler bjk
yunusgs
29.Ocak.2010, 22:45
Penaltı kararı doğruydu.Ama hakem orta sahanın ortasından maç yönetti.Bu nasıl bir hakemdir ya.Bu hakem bu lige yakışmıyor.Beşiktaş için önemli bir galibiyet oldu bu.
LaigLeNoiR
29.Ocak.2010, 23:29
Ömer'in Ernst'e yaptığı hareketi sarı kartla geçiştirdi ya en çok ona güldüm.
Tebrikler Kartal'ım artık galibiyet almalıyız.
Tebrikler kartalım artık seriye bağlamalıyız bundan sonra en azından inönüde yenilmememiz lazım.
Denizli: Daha farklı olabilirdi
Mustafa Denizli, Antalyaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Daha farklı kazanabilirdik" dedi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/denizlidahafarkl%C4%B1olabilirdi.hlarge.jpg http://www.ntvmsnbc.com/images/icons/slideshow.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25050828%2Fdisplaymode%2F1176%2Frstry%2F2505 0816%2F)
NTV Spor
Güncelleme: 23:08 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının savaşçı kimliğini sahaya yansıttığını söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş olarak ikinci yarının ilk karşılaşmasını oynadıklarını kaydetti.
Antalya gibi morali yüksek bir takıma karşı oynamanın kolay olmadığını ifade eden Denizli, ''Beni en fazla memnun eden şey takımımın savaşçı kimliğini sahaya yansıtmasıydı. Maçtan daha farklı bir skorla ayrılabilecek olan takım bizdik. Eksiklerimiz de vardı ancak artılarımız daha fazlaydı'' dedi.
Gazetecilerin yabancı oyuncu transferi ve Delgado'nun durumunu sormaları üzerine Denizli, kendisinin kararını verdiğini ve yönetime bildirdiğini, son kararı yönetim kurulunun vereceğini dile getirdi.
Beşiktaş'taki başkanlık yarışına da değinen Denizli, iki adayın da Beşiktaş için değerli kişiler olduğunu belirterek, kararı üyelerin vereceğini söyledi.
Nihat'ın düşündüğü çizgiye er ya da geç geleceğini anlatan Denizli, Ernst'in de ''dönüş sinyali'' verdiğini kaydetti.
Basın toplantısına katılan Bobo da gole kadar pozisyon bulmakta zorlandıklarını, golden sonra buldukları pozisyonları da değerlendiremediklerini kaydederek, ''Önemli olan bugün 3 puan almaktı, onu da aldık'' diye konuştu.
Özdilek: Penaltı ağır oldu
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hakem Özgüç Türkalp'in penaltı kararının tartışmaya açık olduğunu söyledi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mehmetozdilek_dusunceli_.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 23:15 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
Mehmet Özdilek, 1-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, takım olarak ritmlerini yakalayamadıklarını ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Atanın kazanacağı bir müsabaka oynadıklarını ifade eden Özdilek, ''Penaltı pozisyonunun uzaktan yakından penaltıyla ilgisi yoktu. Yan hakemin uyarısıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kararı olmasaydı maçın seyri değişebilirdi'' dedi.
Özdilek, bu maçı unutarak hafta içinde kupada oynayacakları Galatasaray maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.
Ahmet Göktaş
29.Ocak.2010, 23:57
Böyle ite kaka gitmez sene sonuna kadar....
eXcitinG
30.Ocak.2010, 00:31
Bobo ve HoLosko iki tane komedi goL kaçırdı. Az kaLsın AntaLya tek atakta Necati iLe atıcaktı ondan sonra ağLayacaktık.
GeneL oLarak maça hakimdik. TeLLo Beşiktaş ı bitiren adam. İLk yarı da ki 20 top kaybının 15 tanesini yaptı. Beşiktaş a yararı yok, zararı çok fazLa. İLk yarıda takımı tek iLeri taşıyan Tabata yı çıkarması DenizLi nin Tabata ya karşı kesin ve kesin ön yargıLı oLduğunun kanıtıdır.
Tek pas veremeyen, her topu oLumsuz kuLLanan, hep pas hatası yapan, hücumLarımızı kesen TeLLo ya dakikaLarca tahamüL etti, Takımı iLeri taşıyan, adam eksiLten, topu kanatLara atarak atakLarı oLgunLaştıran Tabata yı pat diye çıkardı. Resmen çıLdırdım.
Bıktım DenizLi nin bu egoLarından.
TebrikLer KartaLım.
GeNç KaRTaL
30.Ocak.2010, 03:31
Maç başında son zamanlarda Antalya'yı hep yendiğimizden bahsetmiştim.Bu durum yine gerçekleşti.İyi oldu.Sanırım yine ahım şahım bir futbol sergileyememiş takımımız.Maçı takip etmediğim için bir fikrim yok.Ama Kazanmamız önemli.Ritim yakalayana kadar kötü oynasakta kazanmamızda mahsur yok.İnşallah uzun bir serinin ikinci halkasıdır bu maç.İnşallah Yıldırım Demirören'in başkan olarak seyrettiği son maç olur.
KaPaLı
30.Ocak.2010, 09:23
Ne küfür ediyorlar yahu.
Seside kısmadı Lig Tv. Kaliteyi koruyorlar.
Antalyaspor taraftarı hep aynı. Ceza almadıklarından dolayı herhalde her maç dümdüz gidiyolar. İyi bu maçta koltuk falan atmadılar adam öldürmek içinç
Çok zevksiz maç olmuş. Galiba Holosko'ydu 2. yarıda kaçırdığı gol çok net atsa maç bitecek. Penaltı kararı ilginç geldi bana. Orda adam istese bile zıplarken kolunu öyle kaldıramaz. Hakem ilk başta vermiyo. Top kornere çıkınca tekrar düdüğünü çalıyo ilginç karar. Ömer kırmızı alacaktı onuda es geçti :) Bir türlü şu Ştandart yakalanamadı bizde. Ya çok abartıyolar yada çok müsade ediyolar sert oynamalarına.
bjk4ever
30.Ocak.2010, 11:05
Gecen seneki klasik 4-3-3'e geri donus yaptik galiba.
Diger maclara nazaran daha toparlanmis gorunduk, Necati'nin kafasi disinda pozisyon vermedik, kendimiz de 3-4 pozisyon yakaladik. Sadece kontra ataklarda daha dikkatli olmaliyiz ve farka gidebilmeliyiz, cunku her rakip gol kacirmaz, atti mi 85'te oturursun asagiya, kacirdigin pozisyonlara yanarsin. Bu acidan Holosko'nun ve Nihat'in toparlanmasi cok onemli.
Bu macta Fink ve Ernst de geri dondu sonunda. Ernst eski Ernst gibi oynadi, futbolun temelini cok iyi biliyor, belki de Turkiyede en iyi bilen oyuncu, inanilmaz faydali ve oyun icerisinde istikrarli. Fink de muthis oynadi, zaten bu ikili sayesinde orta sahayi ve kontrolu elimizde tuttuk, mac trafigi de olmadigina gore dususe gecmezler ve ilk devrenin son maclarindaki dusus yasanmaz herhalde.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ocak.2010, 11:07
Tebrikler Beşiktaş'ım :)
yunusgs
30.Ocak.2010, 11:45
Yanlış kadro seçimi olmasın Beşiktaş şampiyon yarışında çok daha fazla güçlenir.Kanatlarda Holosko-İsmail oynasın.Forvette Batuhan ya da Bobo oynasın.10 numarada da Tabata ya da Tello oynasın.Gayet iyi bir kadro olur.
CeNTeR_TR
30.Ocak.2010, 14:48
Penaltıyla alakası olmayan bir pozisyondan gelen gol ile kazandı Beşiktaş ama kaçanda 2 tane 100 de 100 lük pozisyonu vardı.
Antalya taraftarınada bi ara ceza gelecektir heralde :s
El Barto
30.Ocak.2010, 14:54
Yanlış kadro seçimi olmasın Beşiktaş şampiyon yarışında çok daha fazla güçlenir.Kanatlarda Holosko-İsmail oynasın.Forvette Batuhan ya da Bobo oynasın.10 numarada da Tabata ya da Tello oynasın.Gayet iyi bir kadro olur.
Sayılan isimler bence sadece isim olarak var. Holosko sakatlıktan yeni çıkmış, İsmail sol önde biraz etkisiz DL daha iyi oynuyor bence. Batuhan'ı hiç sayma o önce bir kafayı değiştirsin. Bobo bu isimlerin içinde tek eh işte denecek adam. Tello perişanları oynuyor, ne koşuyor ne yaratıcılık var. Bu adam birde Beşiktaş'ın en yaratıcı ismi. Tabata alınması gereksiz oğlu gereksizdi. Zaten Mustafa Denizli'de oynatmıyor pek. Tükürdüklerini yalayabilseler gönderecekler ama.
Beşiktaş sistemi değiştirmeli önce. Kanatlarda oynayabilecek hücuma dönük oyuncusu yok. İşte Yusuf, Nihat, Holosko vs. idare ediyorlar. Yahu Bobo bile solda oynadı zaman zaman daha ne. Bu sistem bu Beşiktaş'a gitmiyor. Beşiktaş kanatlardan oynayabilecek bir takım değil bence. KAnatları savunup göbekten oynaması lazım. Ama Mustafa Hoca şapkadan tavşan çıkartmak peşinde yine. Ne diyelim çıkarır umarım.
eXcitinG
30.Ocak.2010, 19:22
Penaltıyla alakası olmayan bir pozisyondan gelen gol ile kazandı Beşiktaş ama kaçanda 2 tane 100 de 100 lük pozisyonu vardı.
Antalya taraftarınada bi ara ceza gelecektir heralde :s
PenaLtı penaLtı değiLdi, İki kere penaLtı oLması gerekiyordu. Bobo iki kez atış atmaLıydı hatta. Bir değiL iki kişinin birden eLine çarpıyor. Daha nasıL penaLtı oLacak. Top kaLeye gidiyor. Temiz penaLtı :)
CeNTeR_TR
30.Ocak.2010, 19:41
PenaLtı penaLtı değiLdi, İki kere penaLtı oLması gerekiyordu. Bobo iki kez atış atmaLıydı hatta. Bir değiL iki kişinin birden eLine çarpıyor. Daha nasıL penaLtı oLacak. Top kaLeye gidiyor. Temiz penaLtı :)
Bence değildi.Rıdvanda dün akşamki yorumunda penaltı değildi dedi.
Ayrıca hava topuna çıkarken eller'in açılması gayet normal değilmi.
Ben zaten maç Beşiktaş'ın hakkıydı diyorum :) Tek kabul etmediğim penaltı pozisyonuydu :)
yunusgs
30.Ocak.2010, 20:56
Ben zaten maç Beşiktaş'ın hakkıydı diyorum :) Tek kabul etmediğim penaltı pozisyonuydu :)
Nasıl bir mantık bu hava topuna çıkarken elleri açmak.Voleybol mu bu yoksa basketbolda ribaund mücadelesi mi?Hava topuna çıkarken eller göğüs hizasında olur kafanın üstünde ne işi var?
CeNTeR_TR
30.Ocak.2010, 21:12
Nasıl bir mantık bu hava topuna çıkarken elleri açmak.Voleybol mu bu yoksa basketbolda ribaund mücadelesi mi?Hava topuna çıkarken eller göğüs hizasında olur kafanın üstünde ne işi var?
Yunus Rıdvan Dilmen öyle dedi ben bilemem valla :)
El Barto
30.Ocak.2010, 21:35
Rıdvan Dilmen'de her şeyi işine geldiği gibi yorumluyor. :) Sorarlar adama hiç böyle kafa topuna çıktın mı diye? :)
bjk4ever
31.Ocak.2010, 12:20
Ridvan'in zaten ne objektiflikle mac yorumladigi ortada. BJK'nin kazandigi mactan sonra BJK'yi yorumlayacagina gidiyor yarim saat GS'nin transferlerini elestiriyor. BJK-FB macindan sonra yarim saat verilmeyen penaltiyi ve ofsayt golunu tartisti. Oldum olasi sevmem zaten, mactan sonra cikip yarim saat teknik analizi ninem de yapar. Madem o kadar iyi biliyorsun, yesil sahalara in de gorelim. Indiginde 2. ligde bile basarili olamamis bir adamin yorumlari nasil bu kadar begeniliyor onu da anlamiyorum zaten.....
eXcitinG
01.Şubat.2010, 11:29
Geçen sezon en beğendiğim yorumcuydu Rıdvan DiLmen pek rengini beLLi etmez konuştuğu için hoşuma giderdi. Bu sezon varsa, yoksa Fenerbahçe. GaLatasaray ve Beşiktaş kazansada kaybetsede farketmiyor. SürekLi eLeştiri, eLeştiri.
PenaLtı temiz penaLtıdır. Rıdvanı dinLeyeceğinize açın kuraLLara bakın.
Raten
01.Şubat.2010, 14:55
Ridvan'in zaten ne objektiflikle mac yorumladigi ortada. BJK'nin kazandigi mactan sonra BJK'yi yorumlayacagina gidiyor yarim saat GS'nin transferlerini elestiriyor. BJK-FB macindan sonra yarim saat verilmeyen penaltiyi ve ofsayt golunu tartisti. Oldum olasi sevmem zaten, mactan sonra cikip yarim saat teknik analizi ninem de yapar. Madem o kadar iyi biliyorsun, yesil sahalara in de gorelim. Indiginde 2. ligde bile basarili olamamis bir adamin yorumlari nasil bu kadar begeniliyor onu da anlamiyorum zaten.....
2.Lig'de mi başarılı olamamış :) Hangi dönem o başarılı olamadığı dönem :) Ayrıca şöyle bir durum da var ;
1989-1990 Rıdvan şanssız bir sezon geçirdi. Trabzonspor’un Yugoslav oyuncusu Yesiç’in tekmesiyle sağ ayağı sakatlanan Rıdvan’ın, futbol hayatı dalgalanmaya başladı. Dört kez dizinden ameliyat olan Dilmen’e doktorlar, "Altı ay oynama" dediyse de, biraz kendi aceleciliğinden, biraz da etraftakilerin baskısıyla, Dilmen, üç ay sonra sahalara döndü. 1991’de, Galatasaray maçında sol omzu kırılan Rıdvan’ın yine altı ay sahalardan uzak durması gerekirken, uyarılara kulak asmayan Rıdvan, İzlanda - Türkiye milli maçına çıktı. 90. dakikada omzu aynı yerden bir kez daha kırılan Rıdvan’ın, bir başka maçta da ayak bileği kırıldı. Eskiye dönmek için çaba harcayan Rıdvan’ın şevki, tekrarlayan sakatlıklar ve nükseden ağrılar yüzünden kırıldı. Taktik zekası ve oyun kabiliyetiyle göz dolduran Rıdvan, yılda 7-8 maça çıkabilen, istikrarsız bir sporcuya dönüştü.
Gerçekten mantıksız konuşmuşsunuz hepiniz.Rıdvan Dilmen'in videolarını açın da izleyin biraz.
uAburak89
01.Şubat.2010, 16:53
2.Lig'de mi başarılı olamamış :) Hangi dönem o başarılı olamadığı dönem :) Ayrıca şöyle bir durum da var ;
1989-1990 Rıdvan şanssız bir sezon geçirdi. Trabzonspor’un Yugoslav oyuncusu Yesiç’in tekmesiyle sağ ayağı sakatlanan Rıdvan’ın, futbol hayatı dalgalanmaya başladı. Dört kez dizinden ameliyat olan Dilmen’e doktorlar, "Altı ay oynama" dediyse de, biraz kendi aceleciliğinden, biraz da etraftakilerin baskısıyla, Dilmen, üç ay sonra sahalara döndü. 1991’de, Galatasaray maçında sol omzu kırılan Rıdvan’ın yine altı ay sahalardan uzak durması gerekirken, uyarılara kulak asmayan Rıdvan, İzlanda - Türkiye milli maçına çıktı. 90. dakikada omzu aynı yerden bir kez daha kırılan Rıdvan’ın, bir başka maçta da ayak bileği kırıldı. Eskiye dönmek için çaba harcayan Rıdvan’ın şevki, tekrarlayan sakatlıklar ve nükseden ağrılar yüzünden kırıldı. Taktik zekası ve oyun kabiliyetiyle göz dolduran Rıdvan, yılda 7-8 maça çıkabilen, istikrarsız bir sporcuya dönüştü.
Gerçekten mantıksız konuşmuşsunuz hepiniz.Rıdvan Dilmen'in videolarını açın da izleyin biraz.
Arkadaş Rıdvan Dilmen'in futbolculuğunu değil, teknik direktörlüğünü eleştiriyor gibi geldi bana..
Raten
01.Şubat.2010, 17:02
Oldum olasi sevmem zaten, mactan sonra cikip yarim saat teknik analizi ninem de yapar. Madem o kadar iyi biliyorsun, yesil sahalara in de gorelim. Indiginde 2. ligde bile basarili olamamis bir adamin yorumlari nasil bu kadar begeniliyor onu da anlamiyorum zaten.....
Bunun için söyledim ben.
uAburak89
01.Şubat.2010, 17:05
Futbol hayatına teknik direktörlükle yeni bir sayfa açan Rıdvan, Vanspor, Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Adanaspor ve Fenerbahçe’de teknik direktörlük yaptı.
1996-1997 futbol sezonunda Ali Şen'in isteğiyle Fenerbahçe'de menajerliğe geçti. Sezon sonunda görevine son verildi, daha sonra TV programlarına yorumcu olarak katılan Rıdvan Dilmen 1998-1999 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de 0 puanla son sırada bulunan Vanspor'un başına geçti, Vanspor'u şampiyon yapıp Turkcell Süper Lig'e taşıdı.1999-2000 sezonunda Fenerbahçe'nin başına getirildi. Fakat namağlup olmasına rağmen Fenerbahçe’nin UEFA kupasından elenmesi sonucunda görevini bıraktı. Daha sonra Altay ile anlaştı. Burada da yükselme maçlarında Altay’ın başarılı olamaması sonucunda görevinden ayrıldı. 2001-2002 sezonunda anlaştığı Adanaspor’dan da ayrılmak zorunda kalan Rıdvan Dilmen; 2003 yılında Bank Asya 1. Lig A klasmanında yer alan Karşıyaka'da teknik direktör olarak görev aldı.