PDA

View Full Version : ManCity & Galatasaray A.Ş.

RaSenGan
03.Şubat.2010, 18:37
Manchester City-G.Saray ortaklığı!

Manchester City... Belki de Galatasaray’ın Avrupa’da en iyi ilişki kurduğu kulüp. Sezon başında Elano Blumer, Ocak’ta da Jo Alves, yönetici Haldun Üstünel’in girişimleriyle City’den transfer edilen isimler.

İngiliz kulübünün başkanlık koltuğunda oturan Khaldoon El Mubarak, özellikle adaşı olması sebebiyle Haldun Üstünel’e büyük yakınlık göstermişti. Elano’nun bonservisini taksitlere böldüren Mubarak, Jo’nun kiralık ücretinin 4’te 3’ünü ödemeyi de kabul etmişti.

İnşaatı onlar yapacak

Ancak bu birlikteliğin bir başka boyutunun daha olduğu ortaya çıktı. Khaldoon Al Mubarak’ın CEO’su olduğu ve merkezi Abu Dhabi’de bulunan Mubadala Development Company’nin, Galatasaray’ın 800 milyon Dolar’lık Riva projesine ortak olduğu belirlendi.

Enerji, telekominikasyon, otomotiv, uzay mühendisliği, sağlık, gemi yapımı ve inşaat işlerinde faaliyet gösteren şirketin, Riva arazisinde yapılması planlanan inşaatları üstlendiği kaydedildi. Al Mubarak’ın bu nedenle Galatasaray’a belli bir oranda kredi çıkardığı ve transferdeki maddi konularda bir hayli yardımcı olduğu vurgulandı.

03.02.2010

Kaynak : Fanatik

E.Cartman
03.Şubat.2010, 19:05
Doğruysa eğer GS için ileride M.City Parent Kulup gibi birşey olur:D

o kadar da değil abi:zuhaha:zuhaha ama Polat holdingle Mubadala Development Company ortak olabilir:zuhaha

vego
04.Şubat.2010, 14:45
Khaldoon Al Mubarak’ın
03.02.2010

Kaynak : Fanatik

biz neden kendi ismimizi ingilizce yazıyoruz adamlar adaşta diyo haberde ingilizler okuduğu gibi yazıo başka dillerde benim bildiğim adlar okunduğu gibi yazılır yaw adamın adı zaten haldun:D

RaSenGan
04.Şubat.2010, 14:56
biz neden kendi ismimizi ingilizce yazıyoruz adamlar adaşta diyo haberde ingilizler okuduğu gibi yazıo başka dillerde benim bildiğim adlar okunduğu gibi yazılır yaw adamın adı zaten haldun:D

O isim Arap İş Adamı'nın ismi :) Normal ismi öyle adamın.Haldun Üstünel değil yani :D

vego
04.Şubat.2010, 15:01
O isim Arap İş Adamı'nın ismi :) Normal ismi öyle adamın.Haldun Üstünel değil yani :D
yok onu biliyorumda:D o ismin türkçeşi haldun iş adamı isminin türkçeşi haldun yani ben öyle biliyorum:s7:

Fernando Gago
04.Şubat.2010, 18:20
Araplar taviz isterler ilerki dönemlerde Bu tio ortaklıklar tehlikeli de olabilir ..

garydelgadov
04.Şubat.2010, 19:09
Tam piLot kuLüp oldu GS.:D