Log in

View Full Version : Kayserispor - Galatasaray [20. Hafta]

DisCo
04.Şubat.2010, 20:09
http://i47.tinypic.com/2i8yfdi.png

BaFraLı
04.Şubat.2010, 23:41
İnşl. deplasmanda güzel bir galibiyet alırız.Dikkatli izleyin Alicanfmfan'da tribünde olucak :D

Varonil
04.Şubat.2010, 23:58
Haftanın en önemli maçlarından birisi.Galatasaray futbol adına kötü geçen bir kupa maçının ardından ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacak.Antalyaspor mağlubiyetinin ardından bu maçta kazanmak şart.Kayserispor üst sıralarda bulunmanın getirdikleri ile birlikte Galatasaray karşısında iyi bir motivasyonla oynayıp rakibine zor anlar yaşatacaktır.Keyifli bir maç olacak.

yunusgs
05.Şubat.2010, 00:58
Kazanamazsak zor durumda kalacağımız kesin.Hakan Balta ve Mehmet Topal yine yok zannedersem.Keita mutlaka oynamalı bu maçta.Eğer Denizli ve Antalya karşısında oynadığımız futbolu oynarsak Kayserispor cezayı kesecektir.Ama bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.Zira Rijkaard'ın bir özür borcu var.

GodfatheR
05.Şubat.2010, 01:03
Arda tek forvet çıkacakmış. G.Saray'ın kazanma şansı en uzak ihtimal gibi gözüküyor.

RaSenGan
05.Şubat.2010, 01:05
Zorlanmadan,rahat bi şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Keita bu hafta kadroda olacak sanırım.

Homer J.S
05.Şubat.2010, 10:57
Son maçlardaki kötü oyun beni endişelendiriyor.

Galatasaray'ın ihtiyacı olan şey daha fazla Rijkaard, Uğur Meleke'nin söylediği gibi..

Maçtan 1 puan alacağımızı düşünüyorum.

DisCo
05.Şubat.2010, 13:30
Kayserispor'un gücünü biliyoruz ama biz daha güçlüyüz.

Önemli olan gücü sahaya ne kadar yansıtabileceğinizdir. Biz gücümüzü %60 oranında yansıtırsak sahaya deplasmanda olmamıza rağmen kazanırız. Kötü oynarken kazanıyor olmak işin en tatlı kısmıdır. Artık şansımızı fazla zorlamadan iyi işler yapmaya başlamamız lazım.

Talihsizlikler yaşanıyor. Gol bölgesine en azından lig için çözüm ürettikçe çözümsüzlüğe giriyoruz ama Galatasaray'ın tarzı bu..

İmkansızlıklarda hayalleri gerçek yapar. Tek umudumda bu zaten. Yoksa kenar yönetimden birşey beklemiyorum.

uAburak89
05.Şubat.2010, 13:41
Zor olacak ama kazanacağız, buna inanıyorum. 1-0 olsun bizim olsun. Oynayacak oyunculara da güveniyorum, teknik heyete de.

Stejan67
05.Şubat.2010, 13:52
bence kayserının yenecegını dusunuyorum.gs kötü gidişatını bu maçtada sürdürcek.inş yanılırım lig daha zevkli hale gelir.

C h A o S
05.Şubat.2010, 20:11
Kayserili yöneticilere en güzel cevap bu maç olacaktır.Aslanlarımıza güveniyoruz..

gfbcagatay
06.Şubat.2010, 01:16
Haftanın en ciddi maçlarından biri Galatasaray kötü oyununa devam ederse mağlubiyet bile alabilir,tercihim beraberlik.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 04:25
37 yıldır yenilmiyormuşuz galiba bu hafta yenemesek bile beraberlik olur 38 yıla çıkar Kayseri'ye de güzel bi hatıra olur:)

Suicider
06.Şubat.2010, 12:17
Takım son birkaç maçtaki gibi oynarsa makukula hat trick yapar cangelede 2-3 tane atar rahat..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 12:28
Keita. Sahada durması yeter.

ForCimbom
06.Şubat.2010, 12:31
Takım son birkaç maçtaki gibi oynarsa makukula hat trick yapar cangelede 2-3 tane atar rahat..

-se ile -sa ile olmuyor işte bu işler :)

kasyerispor kendi kendini avlayacak ucuz numaraları ile...

2-3 tane atıp alırız maçı...

Suicider
06.Şubat.2010, 12:46
-se ile -sa ile olmuyor işte bu işler :)

kasyerispor kendi kendini avlayacak ucuz numaraları ile...

2-3 tane atıp alırız maçı...

umarım senin dediğin gibi olur ben sadece son birkaç maçtaki formumuzdan ve forvetimiz olmamasından dolayı kötümserim ;)

CeNTeR_TR
06.Şubat.2010, 13:30
Kayserispor umarım kazanır.Bu kadar eksiği olan bir Galatasaray takımını bir daha yakalamak zor olur.Forvetsiz çıkacaklar maça malum.Kayseride iyi top oynuyor özellikle Makukula ve Cangele Galatasaray savunmasının kilidini kırabilirler.

yunusgs
06.Şubat.2010, 13:56
Kayserispor umarım kazanır.Bu kadar eksiği olan bir Galatasaray takımını bir daha yakalamak zor olur.Forvetsiz çıkacaklar maça malum.Kayseride iyi top oynuyor özellikle Makukula ve Cangele Galatasaray savunmasının kilidini kırabilirler.

Aslında Galatasaray için forvetsiz demek biraz yanlış oluyor.Biz çok uzun zamandır nokta santraforsuz oynuyoruz.Orta sahadaki herkes gol atmaya müsait.Kewell,Mustafa Sarp,Arda,Keita,zaman zaman Barış.Bu yüzden asıl sorunumuz geri dörtlüde.Gol yemezsek maçı nasıl nasıl 1-0 da olsa kazanacağımız kanaatindeyim.

CeNTeR_TR
06.Şubat.2010, 14:02
Aslında Galatasaray için forvetsiz demek biraz yanlış oluyor.Biz çok uzun zamandır nokta santraforsuz oynuyoruz.Orta sahadaki herkes gol atmaya müsait.Kewell,Mustafa Sarp,Arda,Keita,zaman zaman Barış.Bu yüzden asıl sorunumuz geri dörtlüde.Gol yemezsek maçı nasıl nasıl 1-0 da olsa kazanacağımız kanaatindeyim.

Yunus , Bir Baros Nonda Jo gibi bir forvet olsa tereddütüz Galatasaray kazanbilir derdim şahsım adına.Ama gol atabilecek oyuncu yok şuanda gol atabilecek oyuncudan da geçtim Arda haricinde gole yakın oyuncuda yok büyük ihtimal çıkacak 11 de.Takım zaten formsuz Türkiye Kupası ve son Lig maçında gördüğümüz üzere.Kayseri kazansında maç isterse 6-5 bitsin :)

yunusgs
06.Şubat.2010, 15:04
Yunus , Bir Baros Nonda Jo gibi bir forvet olsa tereddütüz Galatasaray kazanbilir derdim şahsım adına.Ama gol atabilecek oyuncu yok şuanda gol atabilecek oyuncudan da geçtim Arda haricinde gole yakın oyuncuda yok büyük ihtimal çıkacak 11 de.Takım zaten formsuz Türkiye Kupası ve son Lig maçında gördüğümüz üzere.Kayseri kazansında maç isterse 6-5 bitsin :)

Haklısın tabiki.İş bitirici bir forvet herkes ister ama demek istediğim biz Antep maçında ve önceki bazı maçlarda da forvetsiz oynadık.Bir şekilde gol atılır ama defanstaki aksaklıklar şu anda daha büyük sorun.

LaigLeNoiR
06.Şubat.2010, 18:01
Bu maça iddaa da 1 verdim :) Kayserispor'un kazanmasını istiyorum o yüzden.

yunusgs
06.Şubat.2010, 18:53
Kayserispor - G.Saray (İşte 11'ler)

Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın önemli maçında zirve mücadelesi veren Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.

Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de an be an takip edebilirsiniz.

KAYSERİSPOR
Süleymanou
Serdar
Aydın
Bayran
Hakan
Gökhan Emreciksin
Saidou
Abdullah
Mehmet
Cangele
Makakula

YEDEKLER
Gökhan
Savaş
Semih
Ömer
Volkan
Hasan Ali
Cenk
Troisi

GALATASARAY
Leo Franco
Uğur
Neill
Emre Güngör
Caner
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Keita
Elano
Arda Turan
Dos Santos

Suicider
06.Şubat.2010, 18:55
Servet yok geçen maçta paslardaki istikrarı(!) yüzünden kesik yedi sanırım bakalım inşallah aramayız onu onun dışında kadro olabilecek en iyi kadro şuan

yunusgs
06.Şubat.2010, 18:56
Geri dörtlü,Antalyaspor maçına göre nispeten daha iyi.Hiç değilse Uğur kendi bölgesinde oynayacak.Servet'in kesik yemesi iyi olmuş,son maçlarda çok formsuzdu.Keita'nın dönmesi de gayet güzel.Bu kadro ile kazanacağımızı düşünüyorum.

C h A o S
06.Şubat.2010, 18:59
Rijkard'ın Servet'i takımdan kesmesi beni şaşırttı.Emre Güngör ikili pozisyonlarda Servet'e göre 2 gömlek aşağıda.İnşaallah kazanırız.Keita'dan çok şeyler bekliyorum bu maçta..

ForCimbom
06.Şubat.2010, 19:02
Rijkard'ın Servet'i takımdan kesmesi beni şaşırttı.Emre Güngör ikili pozisyonlarda Servet'e göre 2 gömlek aşağıda.İnşaallah kazanırız.Keita'dan çok şeyler bekliyorum bu maçta..

soğuk algınlığı varmış sanırım servet'te...

Homer J.S
06.Şubat.2010, 19:10
Servet gripmiş evet..

Ama umarım pas atmayı öğrenmeden takıma geri dönmez.

MaTRaKaN
06.Şubat.2010, 19:15
Takım güzel 3 puan alırız.

C h A o S
06.Şubat.2010, 19:15
Servet'in geçirmiş olduğu gripte önemli bir etken olsada form düşüklüğününde bugün oynamamasında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum.Zira Servet geçen sene ne sakatlıklarla başa çıkıp oynamıştı..

LaigLeNoiR
06.Şubat.2010, 19:19
4 savunma 2 ön libero 4 forvet arkası ile sahaya çıkıyor Galatasaray ilginç bir taktik :)

Homer J.S
06.Şubat.2010, 19:29
Rijkaard takımın dengeleriyle çok oynuyor ama bakalım sonucunu alabilecek miyiz..

Ha birde ekleyeceğim bir şey var.. Elano'nun ilk 11 başlaması çok doğru. Orta sahada bir pas trafiği oluşturabilmek için 1. dakika Elano, 90. dakika Elano, bu kadar basit.

uAburak89
06.Şubat.2010, 19:34
Kayserispor ve Galatasaray kulüpleri arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Galatasaray Yönetim Kurulu, aldığı kararla Kayserispor maçını ayrı bir locadan izleyecek.

İki kulüp arasında Ali Turan transferi dolayısıyla başlayan gerginlik karşılıklı yapılan yazılı açıklamalarla doruk noktaya taşınmıştı. Son olarak Kayserispor’un bu sabah yaptığı açıklama Galatasaray Yönetim Kurulu’nun Kayserispor maçını kendilerine ayrılacak bir locada izleme kararı almasına yol açtı.

Kadir Has Stadyumu’nun şeref tribününde Kayserisporlu yöneticilerle birlikte oturmama kararı alan Galatasaray’ın bu tavrına Kayserispor’dan ne tepki geleceği merak konusu!

maraton.com.tr

Helal olsun yönetime..

Homer J.S
06.Şubat.2010, 19:43
Başladı karşılaşma.

uAburak89
06.Şubat.2010, 19:58
Takım vasatın altında, biraz Keita biraz da Arda birşeyler yapmaya çalışıyor.

Homer J.S
06.Şubat.2010, 20:00
Alıştık takımın vasatın altında olmasına..

LadroN
06.Şubat.2010, 20:16
Dos santos ta birşey var.Çok hata yapıyor.Bu arada Bir keita ne kadar çok fark ediyor ya...

uAburak89
06.Şubat.2010, 20:30
Ah Arda ah, maçın net pozisyonunu kaçırdık.

İlk yarım saat çok etkisizdik, tabii bunda Kayserispor'un presinin de etkisi vardı. İlk yarının son 15 dakikası önce oyunda dengeyi kurduk, sonra sazı elimize aldık.

LadroN
06.Şubat.2010, 20:32
Keita kondisyon olarak 90 dakikayı kaldırabilirse bu maçı kazanırız.Kayserisporun bu presten sonra yorulacağını düşünüyorum.

gerrrard
06.Şubat.2010, 20:33
Seyir zevki üst düzey bir maç oluyor. Premier lig ayarında, çok hızlı tek toplarla çıkmaya çalışıyoruz.

Genel kanının aksine bugün beklemediğim kadar iyi oynuyoruz.

Bu arada Dos Santos geldiğinden beri çok hata yapıyor. Takımda kalmak istiyorsa en aza indirgemesi lazım.

uAburak89
06.Şubat.2010, 20:40
Leo Franco'nun degajlardan vazgeçmesi lazım, Uğur'un topu şişirmemesi lazım, Emre Güngör'ün sarı kartından dolayı dikkat etmesi lazım, Lucas'a nazar değmesin :), Mehmet Topal yorumsuz, ayağında top tutamıyor, bildiğim Mehmet Topal gibi değil, Elano biraz daha dikine oynamalı, Keita zemine taktı kafayı xD, Dos Santos çok heyecanlı, Kaptan çok koşuyor, inşallah atacak golünü. :)

Addolorato
06.Şubat.2010, 20:40
Beklemedigin kadar iyimi oynuyoruz ? İlk yarı iki pas yapamadık ya şu Arda'nın pozisyonuna kadar.. Neill'ı geriden oyun kursun diye almıştık sanırım tam tersi insan bir isabetli pas atar ya o da yok. Neyseki Makukula'yı iyi savunduk ilk yarı.. İkinci yarı şansa bir gol bulursak kazanırız gibi iyi oynamasakta Kayseri'de son vuruşları iyi yapamıyor.

gerrrard
06.Şubat.2010, 20:48
Beklemedigin kadar iyimi oynuyoruz ? İlk yarı iki pas yapamadık ya şu Arda'nın pozisyonuna kadar.. Neill'ı geriden oyun kursun diye almıştık sanırım tam tersi insan bir isabetli pas atar ya o da yok. Neyseki Makukula'yı iyi savunduk ilk yarı.. İkinci yarı şansa bir gol bulursak kazanırız gibi iyi oynamasakta Kayseri'de son vuruşları iyi yapamıyor.

ilk yarının son 15 dk sını kaçırdın heralde eralp.

tarikko
06.Şubat.2010, 20:48
Mac ortada geciyor.Ikinci yari golu bulan maci koparir diye dusunuyorum..

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:05
Kayserispor 10 kişi kaldı.

Deus Dominus
06.Şubat.2010, 21:07
vay be Keita tam şovmen :) attırdı tek başına Hakan'ı :)

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:07
Sakatlayın sakatlayın Keita'yıda sakatlayın !

CeNTeR_TR
06.Şubat.2010, 21:09
vay be Keita tam şovmen :) attırdı tek başına Hakan'ı :)

Sakatlayın sakatlayın Keita'yıda sakatlayın !

Hanginiz daha objektif ? Maçı izleyemiyorumda merak ettim pozisyonu.

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:10
Keita'ya müdahale var, ama Keita biraz abarttı gibi geldi. Hakemin takdiri..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:10
Keitaya arkadan daldı hakan. Keitada acı içinde bağırdı.Seke seke kenara gitti. İnternetten izlediğim için tam net göremedim müdahaleyi keitaya göre konuşuyorum. Maç sonu TV den bir kere daha bakıp sonra yorum yaparım :)

tarikko
06.Şubat.2010, 21:12
Tamam mudahale varda Keita'da cok abartti bana gore..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:14
Yanlış hatırlamıyorsam hakem pozisyonu önden gördü. Ama hareket arkadandı. Keita acı içinde yere düşünce hakemde sarı kart verdi.

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:15
Ne maç oluyor yahu. bi o kalede bi bu kalede.

Hakem ne biçim yönetiyor yahu. Taçı bize verdi. Kullandık aradan 5 sn geçti taçı kayseriye verdi.

Hakemler maçı katletti. 2 takımada haksız fauller veriliyor.

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:17
Hakem kendi kendine pozisyon icat etti, şaka gibi ya.

tarikko
06.Şubat.2010, 21:19
Dos Santos cok kotu su ana kadar bence..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:20
Of koskoca Santos orta açmayı bilmiyor ya. Bi adam gibi orta açan yok.

tarikko
06.Şubat.2010, 21:20
Makukula cikti sonunda..Gezinip duruyordu sahada..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:22
Lucas Neill Mutlak bir golü önledi.

Al işte canere bak ya. Adam bi orta açıyor kalenin üstünden auta gidiyor. Birinin orta açmayı öğretmesi lazım.

tarikko
06.Şubat.2010, 21:24
Cangele'nin penalti pozisyonu tartisilir gibi sanki.Mecburi olarak internetten takip ediyorum ama TV'den bakinca daha net anlasilir..

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:25
Kayserinin sağ kanadı boş ama bizim Caner maçtan koptu iyice..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:25
Cangele'nin penalti pozisyonu tartisilir gibi sanki.Mecburi olarak internetten takip ediyorum ama TV'den bakinca daha net anlasilir..

Yok ya uyanık penaltı olsun diye kendini adamın üstüne atıyor :) İstese çok rahat dığer taraftan çalım atardı.

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:26

Bence penaltı, hakem onu veremedi hemen arkasından Saidou'nun pozisyonu uydurdu.

tarikko
06.Şubat.2010, 21:26
Lucas Neill Mutlak bir golü önledi

O pozisyonu Emre Gungor onledi yanlis gormediysem..

tarikko
06.Şubat.2010, 21:27
Dos Santos'u cikardi..Emre Colak girdi..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:27
Santos çıktı Emre Çolak giriyor ?^?

tarikko
06.Şubat.2010, 21:30
Souleymanou cok onemli bir pozisyonu cikardi..

uAburak89
Ah ah, Emre Çolak çok net pozisyondu.

Nedvedmania
Yapma be emre nasıl atamazsın ya

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:32
Yok ya, olmayacak, böyle biter bu maç.

tarikko
Keita'da kacirdi bos pozisyonda..

Nedvedmania
Ah be keita ya of bu kadar pozisyon kaçırılırmı ya

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:33
ne biçim hakem bunlar :mad:

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:34
Başlayacağım Caner'e şimdi, kamera şakası gibi ya...

tarikko
06.Şubat.2010, 21:35
Bitti mac 0-0..

ForCimbom
06.Şubat.2010, 21:35
caner erkin sabri'den kesinlikle çok daha kötü bir futbolcudur. bunu da bana söylettirdi caner. sabri bu adamdan çok daha akıllı yemin ederim. sanki ceza sahasında 10 tane hakan şükür var da sürekli saçma sapan orta yapıyor.

uAburak89
06.Şubat.2010, 21:36
4 net pozisyon, genel olarak vasat bir maç çıkardık. Buna rağmen pozisyon bulup atamıyorsan bir puan iyidir deyip önümüze bakmak lazım.

Addolorato
06.Şubat.2010, 21:36
Şu Bülent Tulun'un maç öncesi yorumlarına hastayım ya maçtan önce beraberlik çıkmaz iki taraftan biri kazanır bol gollü maç olur dedi bırak golü adam gibi pozisyon olmadı be nerdeyse.. Kayseri deplasmanından 1 puan iyidir demek isterdim fakat Emre Çolak onu atıcaktın ya..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:38
0-0 bitti. Maçın hakkı bu değildi.

CeNTeR_TR
06.Şubat.2010, 21:39
Güzel oldu bu puan kaybı.TebrikLer Kayserispor'a.

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:40
Kayseri'yi 10 kişi bırakırken iyi.Ayrıca her maçta hakeme şikayet ediyosun tek başına.Büyütecek bişey yok.

İyi diyen kim ? Bi önceki mesaja bak istersen. 2 takım a da haksız fauller veriyor dedim. Hem bize hemde Kayseriye faul olmayan yerde faul verdi faul olan yerde vermedi.

yunusgs
06.Şubat.2010, 21:41
Ah Emre ah,ah Keita ah.Emre o pozisyonda topun dibine girse goldü.Keita'da daha aşağıdan vursa goldü ama olmayınca olmuyor.Puan kaybına tahammülümüz yok ama Kayseri deplasmanından 1 puan da kötü değildir.

REsist JuvE11
06.Şubat.2010, 21:43
biz bu ruhsuzlukla bu performansla devam edersek uefa da işimiz zor

Deus Dominus
06.Şubat.2010, 21:44
Lucas Neill süperdi. Çok beğendim, Servet'le birlikte oynadığında Galatasaray defansı çok daha sağlam olacaktır ama golcü şu an için en büyük sorun...

Suicider
06.Şubat.2010, 21:45
Maçı izledim geldim maçın kaderini etkileyen temel faktör kesinlikle FORVETSİZLİK dir.başka bir açıklaması yoktur.bir sürü orta açtı takım yarısı dışarı gitti içeri gidenleride zaten aydın falan çok rahat uzaklaştırdı çünkü santrafor yok..

ne derseniz deyin bence takım çok kötü değil eğer bir forvetimiz olsa 2 tane rahat gol atardık maçı tamamen tv den izleyenler farketmiştir zaten...

C h A o S
06.Şubat.2010, 21:46
Söylenecek çok şey var ama tek söylüyeceğim Elano ve E.Çolak'ın pozisyonlarından birini gole çevirmeliydik.Kendi beceriksizliğimizden ve beklerin dandikliğinden puan kaybı yaşadık.H.Balta ve Sabri'yi özledim..

yunusgs
06.Şubat.2010, 21:47
Maçı izledim geldim maçın kaderini etkileyen temel faktör kesinlikle FORVETSİZLİK dir.başka bir açıklaması yoktur.bir sürü orta açtı takım yarısı dışarı gitti içeri gidenleride zaten aydın falan çok rahat uzaklaştırdı çünkü santrafor yok..

ne derseniz deyin bence takım çok kötü değil eğer bir forvetimiz olsa 2 tane rahat gol atardık maçı tamamen tv den izleyenler farketmiştir zaten...

Doğrudur.Fakat birde şu var.A.Madrid karşısına da buna yakın bir kadro çıkacağına göre iyi defans yapsak bile şu anlayışla gol bulmamız zor gözüküyor.

gerrrard
Kayseri'yi 10 kişi bırakırken iyi.Ayrıca her maçta hakeme şikayet ediyosun tek başına.Büyütecek bişey yok.

Allah Allah ne biçim bir mantaliteye sahipsin ? 10 kişi bırakırken iyimiş, bırakıcak tabi bırakmazsa Yalçın gibi "kasap" oyuncular sayesinde 4564541 sakata sahip oluyoruz. Kırmızı kart gösterdi diye artık Galatasaray lehine düdük çalmasın mı hakem ?

Hakem bugün kötüydü, ama ondan daha kötüsü yan hakemler tam anlamıyla faciaydı. Nerden buldular acaba böyle hakemleri

LaigLeNoiR
Maçın hakkı beraberlikti.

Top bir orda bir burda oynandı.

Kayserispor inanılmaz performans gösterdi, yavaş oyuncusu yoktu sanki sahada. Zevkli bir mücadele oldu.

Üst sıralarda yer alan iki takımın da 2şer puan kaybetmesi bizim açımızdan güzel oldu.

LeqenDary
06.Şubat.2010, 21:48
Dos Santos mudur nedir hemen Kayseriden uçağa bindirip göndersinler adamın daha topu alacak gücü yok... Canerde aynı 5kere orta açıyım derken dışarı gitti top..Sezonun en önemli maçlarından biriydi olmadı beraberlik...

ForCimbom
06.Şubat.2010, 21:50

kardeş bence tam tersi: ortada forvet yokken gidip saçma sapan orta yapan oyuncuların(başta caner.) basiretsizliğinden ve garip heyecanından kaybettik. bir de mehmet topal. . . ne diyeyim sana be mehmet topal ya...

Eray Dengiz
06.Şubat.2010, 21:51
Gio'ya laf etmeye gerek yok adamın daha ikinci maçı ne bekliyodunuz ki?
Gio'dan önce Caner'e bişi söylemeden direk küfür etmek istiyorum. maçı resmen katletti. her aldığı topu saçma sapan çalımlara girip ya kaptırdı ya da ileriye orta açtı. yanında Gio, Keita, Arda kafayı yedi pas vermedi diye.

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 21:51
Maçın hakkı beraberlikti.

Top bir orda bir burda oynandı.

Kayserispor inanılmaz performans gösterdi, yavaş oyuncusu yoktu sanki sahada. Zevkli bir mücadele oldu.

Üst sıralarda yer alan iki takımın da 2şer puan kaybetmesi bizim açımızdan güzel oldu.

Valla Bende 60-70. dk ya kadar maçın hakkı Beraberlik diyordum . Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Ama son 20 dk sürekli bizim üstünlüğümüzle geçti. 3-4 tane net gol kaçırdık. Hakemlerin olmadık müdahaleleri olmasa çok zevkli bir maç olucaktı.

Lucas Neill süperdi. Çok beğendim, Servet'le birlikte oynadığında Galatasaray defansı çok daha sağlam olacaktır ama golcü şu an için en büyük sorun...

Evet Neill her maç süper oynuyor . Servetle çok iyi 2li olabilirler ama birde şu servetin durduk yere top kaptırmaları , pas hataları olmasa :)

MeMo
06.Şubat.2010, 21:52
Allah Allah ne biçim bir mantaliteye sahipsin ? 10 kişi bırakırken iyimiş, bırakıcak tabi bırakmazsa Yalçın gibi "kasap" oyuncular sayesinde 4564541 sakata sahip oluyoruz. Kırmızı kart gösterdi diye artık Galatasaray lehine düdük çalmasın mı hakem ?

Hakem bugün kötüydü, ama ondan daha kötüsü yan hakemler tam anlamıyla faciaydı. Nerden buldular acaba böyle hakemleri

Keita'nın abarttığını kartlık bişey olmadığını düşünüyorum bu mentaliteye sahibim.

C h A o S
06.Şubat.2010, 21:53
H.Balta ve Sabri'nin değerini şimdi anladım.Caner bek değil arkadaş.Uğur Uçar'da bu takımın oyuncusu değil.Saçma sapan oynuyor.Pas desen yapamıyor,çalım desen 0.Ortada geziniyor.Ah Sabriii nerdesin..

gerrrard
06.Şubat.2010, 21:53
Keita'nın abarttığını kartlık bişey olmadığını düşünüyorum bu mentaliteye sahibim.

Ehh, doğru aslında bir pozisyona bakarak yorum yapanların mantalitesine sahip olduğunu unutmuşum kusura bakma.

Hakan'ın baştan beri atılacağı belliydi zaten.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 21:54
Servet'siz savunmanın ortası mükemmeldi bana göre bi kaç hata dışında Servet'in yaptığı gibi topları taca atmadılar.Sabri biran önce geri gelmeli bu kadar arayacağımı düşünmezdim.

Forvetsiz bu kadar yapacak bişey yok.Arda önündeki topa doğru düzgün vuramıyo bi de Messi'yle kıyaslanıyo 5 dk önce Messi 30 metreden ayak içi gol attı gelişine.

Neill iyi ki var çok iyi transfer oldu bence.Giovani'nin bi numarasını göremedik şu ana kadar.

Hakem Saidou Topal pozisyonunda faul yarattı tebrik etmek lazım gerçekten.3 dk uzatma verdi yine takdir edilesi.Hem bizim aleyhimize hem kayseri aleyhine düdükler çaldı.

Artık Adnan Polat'ın susmaması lazım kimi başkanlar çıkıp açıklama yapıyolar yedikleri goller sayılmıyo bizim de bunları yapmamız lazım madem maçlar böyle kazanılacak.

Atl madrid maçında da bu şekilde hücum hattı olursa ki öyle gözüküyo çok zor gol atarız bitirici vuruş yapacak adam yok.

Nedvedmania
Gio'dan önce Caner'e bişi söylemeden direk küfür etmek istiyorum. maçı resmen katletti. her aldığı topu saçma sapan çalımlara girip ya kaptırdı ya da ileriye orta açtı. yanında Gio, Keita, Arda kafayı yedi pas vermedi diye.

Yahu iseterse ilk maçı olsun. Gio Dos Santos gibi bir adamın isabetli orta açması gerekir. Bi maçta 2 tane adam akıllı orta olmazmı ya. Hatırladığım bir tek isabetli orta Keitanın kaçırdığı pozisyondu.

ForCimbom
Evet Neill her maç süper oynuyor . Servetle çok iyi 2li olabilirler ama birde şu servetin durduk yere top kaptırmaları , pas hataları olmasa :)

evet servet olmadan olmaz tsl'de. 2.yarıda makukula resmen çiğnedi emre güngör'ü...

Suicider
06.Şubat.2010, 21:55

En önemlisini unutuyosun birde Fenerlisin :)

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 21:56
evet servet olmadan olmaz tsl'de. 2.yarıda makukula resmen çiğnedi emre güngör'ü...

Nasıl çiğnedi ya bi ara top vermedi Emre Güngör bir de Emre daha yeni oynuyor çok maç yapsa Servet'in esamesi okunmaz.Yani Servet bu şekilde devam ederse.

LeqenDary
06.Şubat.2010, 21:57
O zaman oynatmasın adam kız gibi top oynuor gücü yok..Mehmet Topala ne demeli adam 90 derece dönemiyo nası top oynasın ..

yunusgs
Nasıl çiğnedi ya bi ara top vermedi Emre Güngör bir de Emre daha yeni oynuyor çok maç yapsa Servet'in esamesi okunmaz.Yani Servet bu şekilde devam ederse.

Sene başında mutlaka gönderilmeliydi Servet Marsilya'ya.Kafası orada kaldı.

Nedvedmania
Hakem Saidou Topal pozisyonunda faul yarattı tebrik etmek lazım gerçekten.3 dk uzatma verdi yine takdir edilesi.Hem bizim aleyhimize hem kayseri aleyhine düdükler çaldı.

He birde o var. O kadar olay oldu 2. yarı , Kaleci sakatlandı , kırmızı kart oldu ama sen 3 dk uzatma veriyorsun.

Eray Dengiz
06.Şubat.2010, 21:58
Yahu iseterse ilk maçı olsun. Gio Dos Santos gibi bir adamın isabetli orta açması gerekir. Bi maçta 2 tane adam akıllı orta olmazmı ya. Hatırladığım bir tek isabetli orta Keitanın kaçırdığı pozisyondu.

normaldir Caner efendi pas vermeyince adam hiçbir şey yapamadı. başkalarından aldığı toplarıda Rijkaard'ın sisteminin temel taşı olan çalım değil pas yaparak oyuna devam etti.

adamın henüz fizik gücü yetersiz fazla bir şey beklemeye gerek yok.

yunusgs
06.Şubat.2010, 21:58
He birde o var. O kadar olay oldu 2. yarı , Kaleci sakatlandı , kırmızı kart oldu ama sen 3 dk uzatma veriyorsun.

Zaten maç içinde öndeysen mümkün olduğunca zaman geçireceksin.Hiçbir hakem +4ten fazla eklemeyemiyor! :mad:

LeqenDary
06.Şubat.2010, 22:01
normaldir Caner efendi pas vermeyince adam hiçbir şey yapamadı. başkalarından aldığı toplarıda Rijkaard'ın sisteminin temel taşı olan çalım değil pas yaparak oyuna devam etti.

Hazır değilse nie aldık bu adamı..Halimize gülüyorum Nonda gibi bi forveti gönderiyorsun takımda forvet yokken, getirdiğin adamda oynıyamıyor, şaka gibi şaka..

Nedvedmania
06.Şubat.2010, 22:01

Bu ligde fiziğin yoksa oynayamazsın işte. Adam omzuyla dokunuyor bizimki 3 metre uçuyor. Hele birde Servetin rakip takımdan olup Santos la karşılaşmasını düşünemiyorum, Santos ölür heralde :)

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 22:05
Bir maça göre Giovani'yi değerlendirmek yanlış bence Arda son 10 maçta naptı onu sorgulamak lazım.Kimi zaman iyi oynuyo kimi zaman geziyo sahada.

CeNTeR_TR
06.Şubat.2010, 22:11
Shabani Nonda hayat ondaydı.O da gitti Galatasaray 2 - 3 hafta daha çok çeker bu gol yollarındaki sıkıntıyı.

wolfson
06.Şubat.2010, 22:11
YA fizik gücü mizik gücü bi yere kadar lütfen böyle yorumları tam olarak kabul etmiyorum ben :D adam kondisyon ne olursa olsun bu kadar isteksiz olamaz Rijkaard bi defa uyarmadı onu:D Adam bir defa çalıma gitti topu kaybetti :D kaybetmesi normal ama ne top istedi ne de aldıoğı topları iyi kullandı. Arda'nın performansında çok büyük düşüş var. Ayrıca eğer Dos santos'dan bi şey beklemiceksek onu sahada bu akdar uzun tutan Rijkaard'a yazıklar olsun! 80 dk izledi onu!!!

yunusgs
06.Şubat.2010, 22:19
Son 4 sezondur Kayseri ile deplasmanda oynadığımız maçların hepsi berabere bitiyor.Ya 0-0 ya 1-1 bu iştede bir gariplik var.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 22:23
Paf takımını yakından takip eden varsa Santraforumuz yok mu bizim kaliteli?

barahir
06.Şubat.2010, 22:24
Cem Sultan var sanırım..

yunusgs
06.Şubat.2010, 22:24
Paf takımını yakından takip eden varsa Santraforumuz yok mu bizim kaliteli?

Anıl Dilaver ve Cem Sultan var.Ama birden as takımı kaldırabilirler mi orası meçhul.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 22:26
Bu adamlar 18 yaşında değil mi madem Gs altyapısındalar as takımda bu kadar sakat varken de yer alamıcaklarsa göndersinler demekki gelecek yok.

wolfson
06.Şubat.2010, 22:27
Eğer forvette arda oynucak ve 80 dk dos santosun iğrenç futbolunu izliceksek Cem Sultanı sonuna kadar oynasın. Ardayı santosun yerine çek Cemi koy

LeqenDary
Doğru diyosunuz koysun cemi uzun boylu top fln tutar hiç olmazsa hucümda top tutamıoruz forvet yok...

sananes
çok kaçırmış maçın sonlarında gs.sevindim kendi takımım adına beraberliğe

DisCo
Elano bu kadar ciddiyetsiz şut atarsa, maça kurtarıcı olarak giren yıldız adayı Emre, düşünme süresi olmasına rağmen topun dibine girmeyi bilmezse bu golcü sıkıntısı çekilen ortamda daha çok berabere kalır, yeniliriz.

Orta açan oyuncuların yeteneklerinden şüphe edilmesi ise ilginç... Bu zeminde orta açabilmek tamamen şans işidir. Yeşil olması piknik için gerçekten güzeldir ama yeşil olması futbol için mükemmel bir zemin olması anlamına gelmez.

Savunmanın göbeğine düşmüş Arda'ya düzgün orta açılsa ne olur açılmasa ne olur. Bu zeminde bu oyun anlayışında bu kadro dizilişinde orta niye açılıyor bunu tartışmak lazım.

Rijkaard yine kulübesine gizlendi ve 10 kişi kalan rakibi yenemedik. Bu iş böyle yürümeyecek.

Aydin
06.Şubat.2010, 22:31
Takımın kimyası acayip bozuldu. Bu sonuçlar normal bence.

wolfson
06.Şubat.2010, 22:34
Arda marke altında tamam da barcelonada messi ful marke altında o hep orta sahaya gelip top alıyo ve ya kanatlarda boşken top alıyor. Dikkat edin messi genellikle orta sahadan top alıyor. PEki bunu arda neden yapmıyor? Taktik mi uymuyor? Eğer arda forvet oynuyorsa yazıklar olsun Rijkaard'a

RaSenGan
06.Şubat.2010, 22:35
GDO'lu takım olduk :) Toparlanmak lazım bu iş böyle gitmez.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 22:36
Arda marke altında tamam da barcelonada messi ful marke altında o hep orta sahaya gelip top alıyo ve ya kanatlarda boşken top alıyor. Dikkat edin messi genellikle orta sahadan top alıyor. PEki bunu arda neden yapmıyor? Taktik mi uymuyor? Eğer arda forvet oynuyorsa yazıklar olsun Rijkaard'a

Bi kere Arda'yla Messi'yi kıyaslamamak lazım Messi insan değil başka bişey o :D Arda son aylarda form tutmakda zorlanıyo zaten sene sonu gidecek büyük ihtimalle.

yunusgs

Bal gibi forvet oynuyor işte,elde olmayan nedenlerden dolayı.Ne yapsın kanatlara gelse forvet boş kalacak.Bir oyuncu için en zor şey alışık olmadığı mevkide oynaması.

wolfson
Bu futbol ve bugünkü kadro+taktikle şampiyon asla olamayız! Atletico ve beşiktaş maçları bir kırılma noktasıdır. İnanın bana göre Rijkaard oyunu iyi göremiyor. İzleyemiyor.

wolfson
06.Şubat.2010, 22:37
Bal gibi forvet oynuyor işte,elde olmayan nedenlerden dolayı.Ne yapsın kanatlara gelse forvet boş kalacak.Bir oyuncu için en zor şey alışık olmadığı mevkide oynaması.

Kardeşim Cem Sultanı alın :D kötü de olsa Dos Santosu alın kontra atağa çıkın :D Keitayı alın ama neden arda :D Ardayı kanata al :D Kanatta duranları forvete al bence en doğrusu bu :D

Ahmet Göktaş
06.Şubat.2010, 22:37
Santos yerine kuvvetli ve teknik bir forvet kiralansa daha mı iyi olurdu acaba. Çok eziliyor santos genellikle Premier ligdede böyleydi fazla üstüne koyamamış fizik gücünün ilk barça günlerinden beri. Biraz güçlense daha iyi olur.

Galatasarayda baroş dönmeden seri galibiyetler gelebileceğini sanmıyorum.

yunusgs
06.Şubat.2010, 22:43
Santos yerine kuvvetli ve teknik bir forvet kiralansa daha mı iyi olurdu acaba. Çok eziliyor santos genellikle Premier ligdede böyleydi fazla üstüne koyamamış fizik gücünün ilk barça günlerinden beri. Biraz güçlense daha iyi olur.

Galatasarayda baroş dönmeden seri galibiyetler gelebileceğini sanmıyorum.

Kiraladıkta ne oldu Ahmet,mefta oldu Jo.

wolfson
06.Şubat.2010, 22:45
Transferler oldukça iyi ama lanet bi sakatlık sorunu var 2 senedir. Ayrıca menajerler oyunu biraz daha izlemeli Rijkaard yedek klübesinden çıkıp 2 oyuncuyu bile uyarmıyor eminim ki. Ha Neskens ha Rijkaard... Rijkaard'ın adı var bence

gerrrard
06.Şubat.2010, 22:51

Abi lütfen yapma. Santos en az 4-5 kez teke tekte rakibin üzerinden geçerek çalım denemesine kalktı.

Bugün hiç adam eksilttiğini görmedim.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 22:54
Transferler oldukça iyi ama lanet bi sakatlık sorunu var 2 senedir. Ayrıca menajerler oyunu biraz daha izlemeli Rijkaard yedek klübesinden çıkıp 2 oyuncuyu bile uyarmıyor eminim ki. Ha Neskens ha Rijkaard... Rijkaard'ın adı var bence

Rijkaard takım 2 puan kaybetti diye suçlanmamalı adam sistem oturtmaya çalışıyor eğer bu sistem oturursa takım tam kadro olursa ilerleyen yıllarda tutulmayız.

TR.CaPTaiN
06.Şubat.2010, 22:56
Kayserispor'un iyi başladığı, sonradan dengelenen ve son dakikalarda da Galatasaray'ın baskılı olduğu bir maç oldu. Yanılmıyorsam 65-75 civarında bir 10 dakikalık karşılıklı temponun arttığı kısım oldu; daha kaliteli bir maç olabilirdi.

Cangele'nin pozisyonunda Cangele harici başka bir oyuncu olsaydı kesin penaltı diyebilirdim ama işin içinde Cangele olunca kararsız kaldım diyebilirim. Hakan'a verilen 2. sarıda Keita abarttı ama hakem müdahaleye mi verdi yoksa Keita'ya mı aldandı bilemiyoruz.

Kayserispor taraftarı da daha iyi olabilirdi. Mükemmel bir stat var fakat kuru gürültüden başka hiçbir ses çıkmıyor. En azından televizyona böyle yansıyor. O stat Bursaspor veya Eskişehirspor gibi bir takımın olsa rakiplerine önemli tribün baskısı kurabilirler.

yunusgs
06.Şubat.2010, 22:56
Rijkaard takım 2 puan kaybetti diye suçlanmamalı adam sistem oturtmaya çalışıyor eğer bu sistem oturursa takım tam kadro olursa ilerleyen yıllarda tutulmayız.

İyi güzelde ben sistem oturtacağım deyip neden ön libero mevkisine transfer istemedi?Bir tane top kullanan adam yok o mevkide.Ayhan ve Barış kesik yiyor Mehmet Topal ve Mustafa Sarp oynuyor yine aynı tas aynı hamam.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 22:57
İyi güzelde ben sistem oturtacağım deyip neden ön libero mevkisine transfer istemedi?Bir tane top kullanan adam yok o mevkide.Ayhan ve Barış kesik yiyor Mehmet Topal ve Mustafa Sarp oynuyor yine aynı tas aynı hamam.

Nerden biliyoruz istedi alınmadı belki o görmüyo mu orta sahadaki sorunu belki seneye anlaşılan bi oyuncu var.

wolfson
06.Şubat.2010, 22:58

Ben 2 puan kaybetti diye değil oyunu izleyemiyor diye suçluyorum. 80 dakika dos santosa sabretti ben evde deliye döndüm. Santos ne top istiyo ne den yararlı bi hareket yapıyor. Ardayı forvette oynatması da oldukça ilginç. Keitayı al santosun al ama ardayı alma. Ardayı bitirdi bu maçta. Sakatlar düzelince daha iyi bi takım olucaz. Ancak Santos bu takımda çok zor as olur...

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 23:01
Ben 2 puan kaybetti diye değil oyunu izleyemiyor diye suçluyorum. 80 dakika dos santosa sabretti ben evde deliye döndüm. Santos ne top istiyo ne den yararlı bi hareket yapıyor. Ardayı forvette oynatması da oldukça ilginç. Keitayı al santosun al ama ardayı alma. Ardayı bitirdi bu maçta. Sakatlar düzelince daha iyi bi takım olucaz. Ancak Santos bu takımda çok zor as olur...

Ben de bunu anlamıyorum 2 maç sonra Santos döktürcek kral olcak sabır biraz ya adam kaç aydır top oynamıyo saha berbat zaten kimse top kontrol edemiyodu doğru düzgün.Rijkaard Yalçın olayı doğru demiş yazıklar olsun o zaman.

wolfson
06.Şubat.2010, 23:04
Bak o zaman Santosu oynatmayalım en iyisi bu :D ilk yarı çıkaralım eksik oynamayalım. Bu gün kayseri 10 kişi kaldı kimse biz 11 kişiyiz sanmasın biz de eksik oynadık aslında :D Arda normalde santosun yerinde oynuyor. Onu oraya alalım. Forvete Keitayı alalım. Sağ kanata da barış özbeği alalım.

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 23:06
Bak o zaman Santosu oynatmayalım en iyisi bu :D ilk yarı çıkaralım eksik oynamayalım. Bu gün kayseri 10 kişi kaldı kimse biz 11 kişiyiz sanmasın biz de eksik oynadık aslında :D Arda normalde santosun yerinde oynuyor. Onu oraya alalım. Forvete Keitayı alalım. Sağ kanata da barış özbeği alalım.

Keita'nın forvette bişey yapacağını sanmıyorum sağ kanatta bence çok iyi işler çıkartıyo ki kırmızı kart göstertti rakibe Barış olsa kendi görürdü :D Arda naptı abi bnde bunu sorarım sana :)

wolfson
06.Şubat.2010, 23:10
Ardanın sorunu kendi mevkisinde oynamaması bence... Keita forvette bal gibi iş yapar hiç yoktan top tutar çalım atar şut çeker. Kırmızı kart olayına bi şey diyemem barış olsaydı kırmızı kart almayabilirdi kayseri :D

Lucas Neill
06.Şubat.2010, 23:11
Ardanın sorunu kendi mevkisinde oynamaması bence... Keita forvette bal gibi iş yapar hiç yoktan top tutar çalım atar şut çeker. Kırmızı kart olayına bi şey diyemem barış olsaydı kırmızı kart almayabilirdi kayseri :D

Madem Arda Messiyle kıyaslanıyo baba gibi oynucak top bile alamadı alsa dribling yapamadı.Nese ya bize ne adamlar parasını alıyo biz burda kasıyoz
:D :D

Homer J.S
06.Şubat.2010, 23:14
Şu anda o kadar sinirliyim ki..

Hani Kayserili oyuncunun kırmızı kart gördüğü pozisyon varya, işte orada Keita'ya bir şey olsaydı şu an buraya çok daha farklı şeyler yazıyor olurdum.

Sirius Black
06.Şubat.2010, 23:26
Hazır değilse nie aldık bu adamı..Halimize gülüyorum Nonda gibi bi forveti gönderiyorsun takımda forvet yokken, getirdiğin adamda oynıyamıyor, şaka gibi şaka..

Nonda gibi forvet? Ağır, hantal sistemle alakası olmayan bir forvet. Az mı isyan ettik, hemen de unutuyoruz. :) Ve eğer, daha iki yıl önce Meksika'nın en büyük umudu olarak bakılan topçuyu iki maçta yargılayıp, cezalandırıyorsak, biz onu haketmiyoruzdur.

LaigLeNoiR
06.Şubat.2010, 23:30
Kayserispor'da Makukula yerinde Aghahowa olsaydı geçen seneki Fenerbahçe maçı gibi olurdu bu arada maç.

LeqenDary
06.Şubat.2010, 23:34
Nonda gibi forvet? Ağır, hantal sistemle alakası olmayan bir forvet. Az mı isyan ettik, hemen de unutuyoruz. :) Ve eğer, daha iki yıl önce Meksika'nın en büyük umudu olarak bakılan topçuyu iki maçta yargılayıp, cezalandırıyorsak, biz onu haketmiyoruzdur.
Hiç olmazsa topu tutar bu forvetsizlikle nereye kadar gidebiliriz ? Nonda ağır olmasına ağırdı ama topu saklıyabilirdi ..

MaTRaKaN
06.Şubat.2010, 23:38
Ben düzeleceğimize inanıyorum.Böyle maçlar kimseyi aldatmasın.
Şampiyonluk garanti ;)

bjk4ever
07.Şubat.2010, 00:07

Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.:)
Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....

LeqenDary
07.Şubat.2010, 00:12
Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.:)
Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....
Çok doğru söyledin helal olsun tam demek istediğim şeyler yazmaya üşendim :D..

KaRaBükLü KraL
07.Şubat.2010, 00:15
Ben kırmızı karttan sonra oyunu beğendim ama illa iyi oynamak için karşı takımdan birine bişeyler mi olamlı ve Giovanni yerine maça Emre Çolak ile başlanmalıydı geçen hafta Rijkaard'a kumar oynuyo diyolardı Emre Çolak ile başladığı için Gio hiç birşey yapamadı keşke Emre Çolak ile başlansaydı daha iyi şeyler olurdu diye düşünüyorum ben:)

wolfson
07.Şubat.2010, 00:21
Kırmızı karttan sonra iyi oynamamızın sebebi takımın gol atma isteğinin artması ve kayserinin geriye çekilmesi :D yoksa biz taa maçın başından beri 10 kişiyiz :D hatta 9,5 kişiyiz :D :D :D

gerrrard
07.Şubat.2010, 00:27

Hani Dos Santos'u anladık haklısında Jo bu lafları hakedecek bir futbolcu değil. Everton'daki 7 gollük istatistiği bunu gösteriyor.

DenizlispoR
07.Şubat.2010, 00:34
Sıkıntıdan TV 8'i açtım dedemlerdeydim,iyice sinirlendim.İlk olarak Keita'nın pozisyonları koyuyorlar,kademedeki oyuncuyu görene kadar topu sürüyor,sonra bırakıyor.El yüzüne gelmeden bağırmaya başlıyor,kendisi futbolda harcanıyor acilen AKM'ye havale etmemiz gerekiyor :).2. olarak'ta alakalı değil ama yazmak istedim,2 farklı pozisyonu gösterdiler.Önce Herve Tum'un Es-Es maçındaki atılışını,ilk önce alkış ve sarı kart,sonra tekrar alkış ve sarı kart.Denizli-Gs maçını gösterdiler birde ,Leo Franco sarı kart görüyor akabininde alkış ve sonuç maç devam ediyor,farkı söyleyeyim 3 istanbuLLu farkı ;;).

Börk
07.Şubat.2010, 00:52
Yine bir yorum yapacağım,yine Onur abi bana kızacak.Haa bu sefer kızar mı bilemem.Burası Kayserispor-Galatasaray maç değerlendirme yeri.Neyse gelelim maça.

Lig başlayalı 20 hafta oldu.Ben 20 haftada ilk kez bir maçtan bu kadar zevk alabildim.2 puan kaybetmemize rağmen bu kadar mutlu oldum.Emre Güngör hazır olduğunu,Neill topu ne kadar iyi oyuna sokabileceğini gösterdi.Tebrikler Kayseri.Yazıklar olsun Süleyman Hurma...

2. olarak'ta alakalı değil ama yazmak istedim,2 farklı pozisyonu gösterdiler.Önce Herve Tum'un Es-Es maçındaki atılışını,ilk önce alkış ve sarı kart,sonra tekrar alkış ve sarı kart.Denizli-Gs maçını gösterdiler birde ,Leo Franco sarı kart görüyor akabininde alkış ve sonuç maç devam ediyor,farkı söyleyeyim 3 istanbuLLu farkı .

Roberts çok farklı...Takım hücümda topla alakan dahi yok.Ve adamı resmen engelliyorsun çok doğru bir karardır.

Dos Santos : Hayatımda lafına en son katılacağım bjk4ever arkadaşımın lafına katıldım.Dos santos'da ne adam olur,ne bişey.Emre Çolak bile daha fazla adam geçiyor.Serdar Eylik bile.Açtığı ortalar çürük,86 dakika sahada yoktu...

DenizlispoR
07.Şubat.2010, 00:55
Alkışlıyor mu alkışlıyor ? Futbolda yeri var mı yok ? Neyi tartışıyoruz ?

scar face
07.Şubat.2010, 01:27
Kayseri'yi tebrik ederim en azından 1 puan alarak zirve yarışında tutundular...

Flawless Victory
07.Şubat.2010, 04:20
Kayseri'yi tebrik ederim en azından 1 puan alarak zirve yarışında tutundular...

Hiçbir Anadolu takımı zirve yarışı içinde değildir, siz konuşmalarına bakmayın. G.Birliği-G.Antep gibi takımlar bu işe girmiyorsa kimse girmez. Yıllar önce 3. ligde bir takımın başına bir teknik adam getirilmişti, takımın adını hatırlamıyorum. Adam küme düşmemeyi hesaplayan takımı şampiyon yaptı, sonra başkanları "ben sana takımı şampiyon mu yap dedim, ligde kal dedim" diyip adamı kovdu.

KaPaLı
07.Şubat.2010, 10:04
Hani Kayserili oyuncunun kırmızı kart gördüğü pozisyon varya, işte orada Keita'ya bir şey olsaydı şu an buraya çok daha farklı şeyler yazıyor olurdum.

Keita'ya müdahele yokki neye sinirleniyosun Çağdaş. Adam kendi yazdı kendi oynadı. Oskarlık oyun çıkardı.

Kayserispor taraftarı da daha iyi olabilirdi. Mükemmel bir stat var fakat kuru gürültüden başka hiçbir ses çıkmıyor. En azından televizyona böyle yansıyor. O stat Bursaspor veya Eskişehirspor gibi bir takımın olsa rakiplerine önemli tribün baskısı kurabilirler.

Kaptan stada geliş bedava. Bilet 1 lira + yanında kuru pasta ve içecek veriyolardı 1 maçta nasıl kuru kalabalık olmasın :icon_lol: Adamlar yemeye içmeye geliyo.

Sen yazmıştın transfer alanında bende 2-3 şey karalamıştım benim aklımda olan ve diyeceğim şeyleri aynen yazmışsın. O kadar çok adam varken aynı bölgede 1 adam daha alıyosunuz. Geldiği zaman Gio forvet oynuyo falan diyolardı. Dün akşam Gio olsaydı forvette Galatasaray ileriye bile çıkamazdı. Adam çok güçsüz. Fizik desen yok.

Hakem yine çok hata yapmış. Hakan'a gösterdiği ilk sarı kart şaka gibi. 2. kartı söylemiyorum bile Keita oscarlık oyun çıkardı. Cangele'ye olan penaltıyı vermedi sonra ceza sahası dışında bir faul uydurdu. Orda gol olsa Galatasaray 1-0 geriye düşecekti. Ne Hakan'a verilen haksız kartlar konuşulacaktı nede Gio'nun kötü oyunu. Her hafta haksız yere birileri atılıyo kimsede sesini çıkarmıyo. ANadolu takımı olmasından kaynaklanıyo herhalde.

deniz.91
07.Şubat.2010, 11:28
Maçta iki takımda iyi mücadele etti.İlk yarı kayserispor oynadı ikinci yarı ise karttan sonra! gs etkiliydi.Gs defansı makukulayı çok iyi markaj altına aldı.Makukula etkisiz olunca da gol yollarında etkisiz kaldık.Herşeye rağmen galatasarıda tebrik ederim.

Börk
07.Şubat.2010, 11:33
Hakem yine çok hata yapmış. Hakan'a gösterdiği ilk sarı kart şaka gibi. 2. kartı söylemiyorum bile Keita oscarlık oyun çıkardı. Cangele'ye olan penaltıyı vermedi sonra ceza sahası dışında bir faul uydurdu. Orda gol olsa Galatasaray 1-0 geriye düşecekti. Ne Hakan'a verilen haksız kartlar konuşulacaktı nede Gio'nun kötü oyunu. Her hafta haksız yere birileri atılıyo kimsede sesini çıkarmıyo. ANadolu takımı olmasından kaynaklanıyo herhalde.

İsmail abi düşün.Takım atağa çıkıyor çalımı atmış ve hücuma gidiyor.Topla alakası olmayana biri Keita'ya elini koyuyor.Çok doğru bir sarı karttır.

Cangele çok akıllı ya sağ ayağını nasıl Mustafa Sarp'ın sol bacağını takıyor.Yorumcular dahi herkes söyledi bunu.

Haa bu arada Keita'nın hareketi oscarlıksa Saidou hareketi neylik ona da biz karar verelim.

yunusgs
07.Şubat.2010, 11:35
İsmail abi düşün.Takım atağa çıkıyor çalımı atmış ve hücuma gidiyor.Topla alakası olmayana biri Keita'ya elini koyuyor.Çok doğru bir sarı karttır.

Cangele çok akıllı ya sağ ayağını nasıl Mustafa Sarp'ın sol bacağını takıyor.Yorumcular dahi herkes söyledi bunu.

Haa bu arada Keita'nın hareketi oscarlıksa Saidou hareketi neylik ona da biz karar verelim.

Çok doğru Saidou,Emre Güngör'ün ayağına basıp faul yapıyor,faul Kayseri lehine.Ayrıca o pozisyonda Keita abartmış olabilir ama beline bir müdahele var.

KaPaLı
07.Şubat.2010, 11:53
Sizde diyosunuz Elini koyuyo sadece formadan çekme - sert bir hareket veya fiili müdahele hiçbirşey yok. Geçtikten sonra onun dikkatini dağıtmak için elini uzatıyo. Halısahada bile yapıyoruz bunları biz. Saidou'nun hareketine bende diyorum hakem resmen onu uydurdu. Penaltıyı çalmadı bari bunu vereyimde kurtarayım kendimi dedi.

Mademki Cangele o pozisyonda ayağını taktı. Geçen sene oynanan Bursaspor - Fenerbahçe maçında aynı hareket Sercan - Vederson arasında olmuştu. O zaman herkes penaltı diyodu. Hatta son dakikada olmuştu pozisyon 2-1 öne geçmişti Bursaspor.

gerrrard
07.Şubat.2010, 12:09
Sizde diyosunuz Elini koyuyo sadece formadan çekme - sert bir hareket veya fiili müdahele hiçbirşey yok. Geçtikten sonra onun dikkatini dağıtmak için elini uzatıyo. Halısahada bile yapıyoruz bunları biz. Saidou'nun hareketine bende diyorum hakem resmen onu uydurdu. Penaltıyı çalmadı bari bunu vereyimde kurtarayım kendimi dedi.

Halısaha değil burası İsmail. Halı sahada olan herşey profesyonel futbolda olacak diye bir olay yok. Hakan'ın ayaklarına dikkat edersen Keita'nın bileğinin kırılma ihtimali bile var orda.

Penaltı pozisyonunda M.Sarp'ın ayak biraz dışarda gibi geldi bana. Ama işin içinde "Cangele" gibi bir isim olunca bir şey diyemiyorum.

DisCo
07.Şubat.2010, 12:42
Cangele pozisyonuna hakem penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi ama Musatafa Sarp ayağını uzattığı anda düşüreceğini anlayıp kendini durduruyor ve ayağını yere basıyor. İki ayağıda yerde olduğu için penaltı verilmemesi taraftarıyım.

Futbolda elle oynamak hatadır. Bu hataya her zaman kart çıkmaz. Ama ciddi bir atağı kesersen veya golü engellersen kartın rengi farklı olsada görürsün. Çekme tarzı olaylarda da atağa kalkan bir takım oyuncusunun avantajını öldürürsen sarıyı alırsın. Bu futbolun içerisinde ta ne zamandan beri olan bir şeydir.

Bir oyuncuya arkadan girersen ister topa dokun ister dokunma sarı kartı görürsün. Çünkü topla senin aranda oyuncu varsa ve sen arkadan giriyorsan oyuncuya müdahale etmeden topa dokunman hayalet filmlerinde olur. Bunun sarı kartlığınında %100 olduğu bir gerçektir.

Keita abartmış görünüyor. Kimisi buna zamanında profesyonellik dedi. Bana görede aldığı darbenin sertliğine göre verilen bir sert tepkiydi. Canı aynı sertlikte yanmamış olabilir. Ben kendimden biliyorum. Darbe o kadar sert gelirki sana değsin değmesin ilk tepkin kurşun yemiş gibi olur. Sonra acımadığını farkedersin. Belkide bir tek bana ve Keita'ya olan bir durumdur. Belkide müthiş canı yanmıştır bilemeyiz.

Yine Galatasaray atağa çıkarken topu elle kesen bir Saidou var. Bunada kart vermedi. Hakemin kararlarında bir denge ayarı yoktu maçta.

MeMo
07.Şubat.2010, 15:20
Carlos'un Cangele'ye dokunmasına penaltı veren aynı hakemin Cangele'nin düştüğü pozisyona penaltı vermemesi de düşündürücü...

bjk4ever
07.Şubat.2010, 15:26
Hani Dos Santos'u anladık haklısında Jo bu lafları hakedecek bir futbolcu değil. Everton'daki 7 gollük istatistiği bunu gösteriyor.

Bunu guvenilir bir kaynak ile gosterebilir misin? Benim bildigim kadariyla Jonun bu sene 2 golu var Evertonda, biri Avrupa liginde digeri Ingiltere Lig Kupasinda....

ForCimbom
07.Şubat.2010, 15:55
Bunu guvenilir bir kaynak ile gosterebilir misin? Benim bildigim kadariyla Jonun bu sene 2 golu var Evertonda, biri Avrupa liginde digeri Ingiltere Lig Kupasinda....

arkadaş sanırım 08/09 yılının ikinci yarısı + bu sezon olarak demiş...

scar face
07.Şubat.2010, 16:12
Zaten Carlos un o dokunuşuna penaltı verip dün o müdahalenin es geçilmesi garip biri dokunuş :) biri müdahale ilginç gerçekten...

deniz.91
07.Şubat.2010, 16:40
Beyler konuyla hiç alakası yok ama son zamanların modası olan cangelenin boğazındakinin adı ne oluyor boyunlukmu birde nerde bulabilirim acaba onu:)
http://www.sporx.com/images/galeri/29/9082/B_d0bc705c6109d5b107a8e78dca3e3ade.jpg

scar face
07.Şubat.2010, 16:52
Artık futbolda bir çılgınlık kalecilerle başladı.Trde ilk Volkan D. ile gördük bunu çoğu futbolcuda bu nesneden var :)

Sirius Black
07.Şubat.2010, 19:30
Hiç olmazsa topu tutar bu forvetsizlikle nereye kadar gidebiliriz ? Nonda ağır olmasına ağırdı ama topu saklıyabilirdi ..

Ama bizi kanser ediyordu. :) Ne çabuk unutan bir milletiz yahu.

Değiller ancak, o yeteneklerini tekrar açığa çıkarmamak için hiçbir sebepleri yok. Baros'ta oynayamıyordu, keza Keita'da, Kewell için yok efendim sakat yok efendim oynayamaz deniyordu, rakiplerin korkulu rüyası oldu. Daha sonra belirttiğiniz tüm hücumcu fazlalığı vs. eleştirileri ise defalarca cevaplandı ki özellikle bunu incelemenizi öneririm: http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1639034&postcount=5095 ayrıca, rakiplerinizin yaptığı çoğu şeyi acımasızca eleştirmeniz ki bunu çoğu yerde açıkça görüyoruz sizi bir taraftar yapmaz yapsa yapsa bir fanatik yapar. :)