Kayserispor
Galatasaray
Berabere
İnşl. deplasmanda güzel bir galibiyet alırız.Dikkatli izleyin Alicanfmfan'da tribünde olucak
Haftanın en önemli maçlarından birisi.Galatasaray futbol adına kötü geçen bir kupa maçının ardından ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacak.Antalyaspor mağlubiyetinin ardından bu maçta kazanmak şart.Kayserispor üst sıralarda bulunmanın getirdikleri ile birlikte Galatasaray karşısında iyi bir motivasyonla oynayıp rakibine zor anlar yaşatacaktır.Keyifli bir maç olacak.
Kazanamazsak zor durumda kalacağımız kesin.Hakan Balta ve Mehmet Topal yine yok zannedersem.Keita mutlaka oynamalı bu maçta.Eğer Denizli ve Antalya karşısında oynadığımız futbolu oynarsak Kayserispor cezayı kesecektir.Ama bu sefer kazanacağımızı düşünüyorum.Zira Rijkaard'ın bir özür borcu var.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arda tek forvet çıkacakmış. G.Saray'ın kazanma şansı en uzak ihtimal gibi gözüküyor.
Zorlanmadan,rahat bi şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.Keita bu hafta kadroda olacak sanırım.
Son maçlardaki kötü oyun beni endişelendiriyor.
Galatasaray'ın ihtiyacı olan şey daha fazla Rijkaard, Uğur Meleke'nin söylediği gibi..
Maçtan 1 puan alacağımızı düşünüyorum.
Kayserispor'un gücünü biliyoruz ama biz daha güçlüyüz.
Önemli olan gücü sahaya ne kadar yansıtabileceğinizdir. Biz gücümüzü %60 oranında yansıtırsak sahaya deplasmanda olmamıza rağmen kazanırız. Kötü oynarken kazanıyor olmak işin en tatlı kısmıdır. Artık şansımızı fazla zorlamadan iyi işler yapmaya başlamamız lazım.
Talihsizlikler yaşanıyor. Gol bölgesine en azından lig için çözüm ürettikçe çözümsüzlüğe giriyoruz ama Galatasaray'ın tarzı bu..
İmkansızlıklarda hayalleri gerçek yapar. Tek umudumda bu zaten. Yoksa kenar yönetimden birşey beklemiyorum.
Zor olacak ama kazanacağız, buna inanıyorum. 1-0 olsun bizim olsun. Oynayacak oyunculara da güveniyorum, teknik heyete de.
bence kayserının yenecegını dusunuyorum.gs kötü gidişatını bu maçtada sürdürcek.inş yanılırım lig daha zevkli hale gelir.
Kayserili yöneticilere en güzel cevap bu maç olacaktır.Aslanlarımıza güveniyoruz..
Haftanın en ciddi maçlarından biri Galatasaray kötü oyununa devam ederse mağlubiyet bile alabilir,tercihim beraberlik.
37 yıldır yenilmiyormuşuz galiba bu hafta yenemesek bile beraberlik olur 38 yıla çıkar Kayseri'ye de güzel bi hatıra olur![]()
Takım son birkaç maçtaki gibi oynarsa makukula hat trick yapar cangelede 2-3 tane atar rahat..
Keita. Sahada durması yeter.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kayserispor umarım kazanır.Bu kadar eksiği olan bir Galatasaray takımını bir daha yakalamak zor olur.Forvetsiz çıkacaklar maça malum.Kayseride iyi top oynuyor özellikle Makukula ve Cangele Galatasaray savunmasının kilidini kırabilirler.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Aslında Galatasaray için forvetsiz demek biraz yanlış oluyor.Biz çok uzun zamandır nokta santraforsuz oynuyoruz.Orta sahadaki herkes gol atmaya müsait.Kewell,Mustafa Sarp,Arda,Keita,zaman zaman Barış.Bu yüzden asıl sorunumuz geri dörtlüde.Gol yemezsek maçı nasıl nasıl 1-0 da olsa kazanacağımız kanaatindeyim.
Yunus , Bir Baros Nonda Jo gibi bir forvet olsa tereddütüz Galatasaray kazanbilir derdim şahsım adına.Ama gol atabilecek oyuncu yok şuanda gol atabilecek oyuncudan da geçtim Arda haricinde gole yakın oyuncuda yok büyük ihtimal çıkacak 11 de.Takım zaten formsuz Türkiye Kupası ve son Lig maçında gördüğümüz üzere.Kayseri kazansında maç isterse 6-5 bitsin![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu maça iddaa da 1 verdimKayserispor'un kazanmasını istiyorum o yüzden.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayserispor - G.Saray (İşte 11'ler)
Turkcell Süper Lig'de 20. haftanın önemli maçında zirve mücadelesi veren Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.
Kadir Has Stadı'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden de an be an takip edebilirsiniz.
KAYSERİSPOR
Süleymanou
Serdar
Aydın
Bayran
Hakan
Gökhan Emreciksin
Saidou
Abdullah
Mehmet
Cangele
Makakula
YEDEKLER
Gökhan
Savaş
Semih
Ömer
Volkan
Hasan Ali
Cenk
Troisi
GALATASARAY
Leo Franco
Uğur
Neill
Emre Güngör
Caner
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Keita
Elano
Arda Turan
Dos Santos
Servet yok geçen maçta paslardaki istikrarı(!) yüzünden kesik yedi sanırım bakalım inşallah aramayız onu onun dışında kadro olabilecek en iyi kadro şuan
Geri dörtlü,Antalyaspor maçına göre nispeten daha iyi.Hiç değilse Uğur kendi bölgesinde oynayacak.Servet'in kesik yemesi iyi olmuş,son maçlarda çok formsuzdu.Keita'nın dönmesi de gayet güzel.Bu kadro ile kazanacağımızı düşünüyorum.
Rijkard'ın Servet'i takımdan kesmesi beni şaşırttı.Emre Güngör ikili pozisyonlarda Servet'e göre 2 gömlek aşağıda.İnşaallah kazanırız.Keita'dan çok şeyler bekliyorum bu maçta..
Servet gripmiş evet..
Ama umarım pas atmayı öğrenmeden takıma geri dönmez.
Takım güzel 3 puan alırız.
Servet'in geçirmiş olduğu gripte önemli bir etken olsada form düşüklüğününde bugün oynamamasında önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum.Zira Servet geçen sene ne sakatlıklarla başa çıkıp oynamıştı..