PDA

View Full Version : Ocak Ayı Transferlerinin Oyuna Yansıtılması

bearyn
05.Şubat.2010, 00:33
Şimdi bi kaç gün sonra 10.3 yaması gelicek yeni transferleriyle güncel takım kadrolarıyla. Bu güncel kadrolarla doğal olarak oyuna 2009-2010 sezonunun başından başlıcaz. Peki bu transferler gelecek transferler olarak oyuna yansıtılamazmıydı? Yani demek istediğim 10.3'le yeni oyuna başlıcaz fakat mesela Galatasaray'da Neill, Gio, Jo falan Ocak'ta katılcak takıma. Sezon başında Linderoth, Nonda takımda olcak fakat 1 Ocak'ta sözleşmeleri feshedilcek önceden belirlenmiş şekilde. Bu şekilde çok gerçekçi olur bence. Niye böyle yapılmıyor peki bu yamalar? Başka bir şekilde oyuna yan etkileri mi var benim aklıma gelmeyen şekillerde?

OnuldinhoHizmet
05.Şubat.2010, 00:37
aslında yapması hiçte zor bir durum değil ancak yapay zeka ile alakalı sorunlar olabilir mesala o adam devre arasına gelmeden ağır bir sakatlık geçirir veyahut nonda gibi gönderilen oyuncu gönderilmeden üstün bir performans segilerde takımda kalır bunu engellemek için yapay zeka yı geliştirip bunları yansıtmaları gerekir kendi fikrimce...

Stejan67
05.Şubat.2010, 00:59
Arkadaşa katılıyorum yapay zekayla alakalı bişey ama direk takıma katılması şuanlık yeterli bence :)

gungorbdk
05.Şubat.2010, 02:19
Onu değil de oyunun Şubat 2010'dan başlamasını konuşsak? Bence böyle olmalı, madem özellikle bu zamana kadar olan transferler yazılıyor; bu zamana kadar olan maçlar da yazılmalı ve Şubat'tan itibaren oyuncular kontrol edilmeli.

wolfson
05.Şubat.2010, 10:26
Bi de neden bu kadar geçikti. Bugün 5. gün transfer sezonu biteli ama bi türlü yama gelemedi. Merak ediyorum transferler dışında yeni şeyler var mıdır ki?

sakary Ali
05.Şubat.2010, 11:38
Bi de neden bu kadar geçikti. Bugün 5. gün transfer sezonu biteli ama bi türlü yama gelemedi. Merak ediyorum transferler dışında yeni şeyler var mıdır ki?
Ayrıca sadece transferler değil oyundada birçok değişiklik olacaktır.

Stejan67
05.Şubat.2010, 11:58
Şubattan Başlaması Ve Macların Aynen Yazılması Gerçekten İyi Olurdu :)

bearyn
05.Şubat.2010, 15:49
Şubattan Başlaması Ve Macların Aynen Yazılması Gerçekten İyi Olurdu :)
Evet Şubat'tan başlaması da olabilir aslında. Tabi bunları sigames'in de düşünmesi lazım var mıdır acaba bu tarz düşünceleri bilen var mı?

martymcfly
05.Şubat.2010, 16:37
ben jo ve geovanni dos santos un gs de olacağını sanmıyorum yeni patchde.
geçen sene beckham'ı milan'a eklememişlerdi.

Aşk-ı Şehir
05.Şubat.2010, 16:54

Bence sanmalısın. :)

gungorbdk
05.Şubat.2010, 16:55

Zaten çok saçma olur, 6 aylık kiralandılar ama oyunda 1 yıl oynayacaklar. Aynı şekilde trasferler için de aynı şey söz konusu. Eğer bu patch de takımların transferlerini düzenleyeceklerse oyunu Şubat'tan başlatmamaları saçmalık olur. Bence hataların düzeltilip, takımların Eylül kadrosuyla ayarlanması gerekir.

bearyn
05.Şubat.2010, 17:04
Evet Jo ve Gio gibi 6 aylık kiralık oyuncuların kontratlar nasıl olcak? Oyun yine her zamanki gibi 2009-2010 sezonu başından başlıcak e 1 yıl kontratları mı olcak bu oyuncuların?

gungorbdk
05.Şubat.2010, 17:44
Evet Jo ve Gio gibi 6 aylık kiralık oyuncuların kontratlar nasıl olcak? Oyun yine her zamanki gibi 2009-2010 sezonu başından başlıcak e 1 yıl kontratları mı olcak bu oyuncuların?

Başka şansı var mı?

Arkadaşın dediği gibi Beckham transferi yasıtılmamış, belki bu transferler de yansıtılmaz. Hiç bi fikrim yok, gelince göreceğiz.

Fmcolic
05.Şubat.2010, 17:56
sezon başından başlasa da ara taransfere gelince imzalansa öyle daha mantıklı olur

dogan61
05.Şubat.2010, 18:32
Açıkçası 10.3.0 gelecek ama zaten oynayan oynadı Fm 2010'u oynayabildiği kadar ve neredeyse 5-6 sene ileri gitti.. Oynayanın zaten takımı rotasyona uğramıştır.. Bu yüzden şimdi yama çıksa ne olur ki... Yama çıkacak, herkes baştan takım yaratacak.. Açıkçası ben "kayıtlı oyunu" ma kıyıp baştan oynayamam....

bearyn
05.Şubat.2010, 19:20
sezon başından başlasa da ara taransfere gelince imzalansa öyle daha mantıklı olur
Benim de tam olarak istediğim o aslında ama sigames'e düşer iş burda, onların düşünmesi gerek belki de düşünmüşlerdir çoktan ama arkadaşların da dediği gibi yapay zekada bazı sorunlar oluyor heralde.

Açıkçası 10.3.0 gelecek ama zaten oynayan oynadı Fm 2010'u oynayabildiği kadar ve neredeyse 5-6 sene ileri gitti.. Oynayanın zaten takımı rotasyona uğramıştır.. Bu yüzden şimdi yama çıksa ne olur ki... Yama çıkacak, herkes baştan takım yaratacak.. Açıkçası ben "kayıtlı oyunu" ma kıyıp baştan oynayamam....
Pek katılmıyorum açıkcası. Her sene en az 20-25 kere baştan başlarım bu oyuna çünkü en fazla 2016 yılına kadar oynayabiliyorum. Regenler çoğalınca oyunun gerçekciliği kalmıyor ve sıkılıyorum.

serorio
05.Şubat.2010, 19:29
bence de mantıklı olanı oyunun şubatta başlaması olurdu...çünkü gelecek transfer olarak kira yapılmıyo sanırım. yani jo ve santos o yöntemle takıma getirilemiycek.

Ayrıca sıkıldım ben oyundan yeni yamanın gelmesini bekliyorum heyecanla.2020deyim ve çok saçmalamaya başladı oyun

martymcfly
05.Şubat.2010, 21:46
Yansıtılır arkadaşlar. Öyle birşeyin olmaması söz konusu bile değil. Sırf onlarla oynamak için FMyi alan bile olacaktır. Beckham yansıtılmamış o amerikan araştırmacısının problemidir. Yurt dışıyla herşeyi bizle kıyaslamayın. Ayrıca kontratları kiralık olarak geldiğinden ona bir çözüm bulunur.
sonuçta dünyanın en iyi liginden birine ve takımına geliyor beckham. amerika araştırmacısıyla alakası yok.
jo nun 1 temmuz 2009 da gs de oynaması kadar büyük saçmalık olamaz bence.

dogan61
05.Şubat.2010, 21:51
ben sıkılmadan oynarım sonuçta ileriki yıllara gitmişsin gerçek oyuncular bekleyemeyiz :):)

Deus Dominus
06.Şubat.2010, 02:45
sonuçta dünyanın en iyi liginden birine ve takımına geliyor beckham. amerika araştırmacısıyla alakası yok.
jo nun 1 temmuz 2009 da gs de oynaması kadar büyük saçmalık olamaz bence.

neden saçmalık olsun? sezon başında anlaşmadı bu oyuncularla bu kulüpler. Oyunda da oyuncuların kontratı 6 aylık değil sezon sonuna kadar kiralık olarak görünecektir. O yüzden sıkıntı olmaz.

dogan61
06.Şubat.2010, 02:48
neden saçmalık olsun? sezon başında anlaşmadı bu oyuncularla bu kulüpler. Oyunda da oyuncuların kontratı 6 aylık değil sezon sonuna kadar kiralık olarak görünecektir. O yüzden sıkıntı olmaz.
Ya saçmalık olmaz tabii ki.. Kiralık olacaklar çünk bi sıkıntı olmaz.. Ben yine söylüyorum.. Oyunla patch aynı anda çıkmalı.. Çünkü FMsever oyunu zaten oynuyor, 5-6 sene geçiyor ve de yeni patch.. Ne olacak şimdi kayıtlı oyuna...

ozaniel
06.Şubat.2010, 03:12
Kayıtlı oyunla devam edersin, yeni kariyer açtığında yeni veriabanıyla oynarsın. :)

dogan61
06.Şubat.2010, 03:18
Çok akıllısın kardeşim helal :):) :):)

ozaniel
06.Şubat.2010, 04:43
Başka bir çözüm yok. Oyunla yama aynı anda çıkarsa ya FM 2010 Ocak ayında çıkacak, ya da yama çıkarmayıp tüm hataları 2011'de düzeltçekler. Birçok kişi oyunun hataları yüzünden oyun açmıyor. Eğer bu kadar sorun yaşıyorsan yamayı yüklemezsin olur biter. :)

dogan61
06.Şubat.2010, 04:57
Yüklemiom zaten 0.0 la oynuom.. Zaten kadro hep rotasyonlu :):) Yamayı yüklesem de aynı olacak :):)

bearyn
06.Şubat.2010, 13:49
e sen oyun çıktığından beri 5-6 sezon mu ilerledin bu kadar ayda? İlk defa seni görüyom oyunu yamasız ve bi kere oynayan birisini

Marquenios
06.Şubat.2010, 15:01
Ne zaman gelir bu patch veya geldimi .. :)

Deus Dominus
06.Şubat.2010, 20:35
14 şubat'ta çıkacağı söyleniyor :)

gungorbdk
06.Şubat.2010, 20:51
14 şubat'ta çıkacağı söyleniyor :)

15'in de okul başlıyor. İnsan bi düşünür ya.

Sekopej
06.Şubat.2010, 21:58
Arkadaşlar 10 senedir bu oyunu oynarım, her zaman şubatta çıkan yamalarda transferler yer alır, ve sezon başından itibaren başlar. Bu oyunun kuralı budur, başka şey beklemeyin. 6 ay kiralandıysa kiralık sözleşmesi ne zaman bitiyorsa oyunda o zamana kadar kiralık durur.

Şubattan devam etmesi ya da ocak ayında yeni transferlerin gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yeni transferlerle sezon başında başlayacak, beğenmeyen 10.03'ü yüklemeden oynayabilir.

Deus Dominus
06.Şubat.2010, 22:14
işte budur :) +1

bearyn
06.Şubat.2010, 22:46
Arkadaşlar 10 senedir bu oyunu oynarım, her zaman şubatta çıkan yamalarda transferler yer alır, ve sezon başından itibaren başlar. Bu oyunun kuralı budur, başka şey beklemeyin. 6 ay kiralandıysa kiralık sözleşmesi ne zaman bitiyorsa oyunda o zamana kadar kiralık durur.

Şubattan devam etmesi ya da ocak ayında yeni transferlerin gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yeni transferlerle sezon başında başlayacak, beğenmeyen 10.03'ü yüklemeden oynayabilir.
Beğenmemekle alakası yok ki, diğer türlü daha gerçekçi olur diye bir düşünce sadece.

Sekopej
06.Şubat.2010, 22:49
Diğer türlüsü hiç olmadı ve olmayacakta ama. Ha bize 2 seçenek sunulsa devre arasına kadar oynanmış halde ocaktan başlayan ve sezon başı devre arası transferlerinin de olduğu şekilde ama böyle bir ihtimal yok.

Ben mesela 10.02 ile oynamıyorum, FM oynamak için 10.03'ü bekliyorum. Farklı görüşler, oyuna katkı adına iyi ama bu SI tarafından değiştirilmeyecek bir durum.

gungorbdk
06.Şubat.2010, 23:01
Diğer türlüsü hiç olmadı ve olmayacakta ama. Ha bize 2 seçenek sunulsa devre arasına kadar oynanmış halde ocaktan başlayan ve sezon başı devre arası transferlerinin de olduğu şekilde ama böyle bir ihtimal yok.

Ben mesela 10.02 ile oynamıyorum, FM oynamak için 10.03'ü bekliyorum. Farklı görüşler, oyuna katkı adına iyi ama bu SI tarafından değiştirilmeyecek bir durum.

Hocam bende 2006'dan beri bu zaman ki paketlerde aynı şeyin olduğunu biliyorum ama değişmesinin mantığa ve gerçeğe uygun olacağını savunuyorum. Tabii ki oyunumu 10.3'e güncelleyeceğim hatalardan ötürü, ancak transferler dediğim gibi çok da gerçekçiliği bozuyor. Şunu da biliyorum, oyunu Şubat'tan başlatmak için tüm verilerin toplanması belki uzun süre alacak paket Mart'ta yayınlanıp amacından sapacaktır ancak buna rağmen gerçeği ve mantığı ararsak ben yine Şubat'tan başlamasını savunuyorum. :P Neyse hayaller alemindeyim. Umarım bir an önce çıkar ve mevcut hatalar giderilmiş olur.

dogan61
07.Şubat.2010, 00:58
e sen oyun çıktığından beri 5-6 sezon mu ilerledin bu kadar ayda? İlk defa seni görüyom oyunu yamasız ve bi kere oynayan birisini

Herkes gibi boş değiliz.. Zamanım olmuyor...

bearyn
07.Şubat.2010, 01:38
Herkes gibi boş değiliz.. Zamanım olmuyor...
Oyunda 4 sezon ilerlemek fazla zaman isteyen bir şey değil ki!? Ne bu trip anlamadım!?;)

Flawless Victory
07.Şubat.2010, 04:31
Şimdi bi kaç gün sonra 10.3 yaması gelicek yeni transferleriyle güncel takım kadrolarıyla. Bu güncel kadrolarla doğal olarak oyuna 2009-2010 sezonunun başından başlıcaz. Peki bu transferler gelecek transferler olarak oyuna yansıtılamazmıydı? Yani demek istediğim 10.3'le yeni oyuna başlıcaz fakat mesela Galatasaray'da Neill, Gio, Jo falan Ocak'ta katılcak takıma. Sezon başında Linderoth, Nonda takımda olcak fakat 1 Ocak'ta sözleşmeleri feshedilcek önceden belirlenmiş şekilde. Bu şekilde çok gerçekçi olur bence. Niye böyle yapılmıyor peki bu yamalar? Başka bir şekilde oyuna yan etkileri mi var benim aklıma gelmeyen şekillerde?

Sakatlık, kaza, depresyon, aşırı alkol gibi sıkıntıları olabilir oyuncunun. Şu anda takıma katıldığından daha kötü halde olabilir, bu da gerçekçi olmaz.

dogan61
07.Şubat.2010, 04:45
Oyunda 4 sezon ilerlemek fazla zaman isteyen bir şey değil ki!? Ne bu trip anlamadım!?;)

kardeş trip mrip değil yanlış anlama ;) şimdi zaten bi sezonu ben bayağı bi zamanda bitiriyorum.. Çok detaycı olduğumdan dolayı kolay kolay bitmiyor.. Ben bir de üni öğrencisiyim.. Bölümümden dolayı pek zaman kalmıyor.. Fm 2010'un ilk zamanlarında başlayamadım.. Çünkü o zaman da işlettiğim yerle uğraşıyordum.. O yüzden biraz zor ilerliyorum. .Bu aralar çok vaktim olmaya başladı.. Trip yapmadım kardeş kimseyi kırmak istemem yanlış düşünme ;);) Ben ne bileyim sadece tek save'den ilerlemeyi seven biriyim ondan başladığımla hep devam ederim ;)

bearyn
07.Şubat.2010, 05:15
kardeş trip mrip değil yanlış anlama ;) şimdi zaten bi sezonu ben bayağı bi zamanda bitiriyorum.. Çok detaycı olduğumdan dolayı kolay kolay bitmiyor.. Ben bir de üni öğrencisiyim.. Bölümümden dolayı pek zaman kalmıyor.. Fm 2010'un ilk zamanlarında başlayamadım.. Çünkü o zaman da işlettiğim yerle uğraşıyordum.. O yüzden biraz zor ilerliyorum. .Bu aralar çok vaktim olmaya başladı.. Trip yapmadım kardeş kimseyi kırmak istemem yanlış düşünme ;);) Ben ne bileyim sadece tek save'den ilerlemeyi seven biriyim ondan başladığımla hep devam ederim ;)
Hem iş, hem okul hem de geç aldıysan lafım yok tabi;) Ben standart bir öğrenci olarak düşündüm. Ben mesela ilk çıktığında aldım, ilk 2 ay oynadım 3 haftada bir 4-5 sezon bitiyordu ortalama, yeni oyuna başlıyordum. Benim yaptığım öğrencilikte en azından bu kadar zamanı bulabiliyorum şahsen ;) Son 2 aydır falan da Şubat yamasını bekliyorum FM oynamak için. Neyse konuyu da dağıtmayalım bari...

dogan61
07.Şubat.2010, 05:20
Hem iş, hem okul hem de geç aldıysan lafım yok tabi;) Ben standart bir öğrenci olarak düşündüm. Ben mesela ilk çıktığında aldım, ilk 2 ay oynadım 3 haftada bir 4-5 sezon bitiyordu ortalama, yeni oyuna başlıyordum. Benim yaptığım öğrencilikte en azından bu kadar zamanı bulabiliyorum şahsen ;) Son 2 aydır falan da Şubat yamasını bekliyorum FM oynamak için. Neyse konuyu da dağıtmayalım bari...

Neyse kardeş dediğin gibi dağılmasın.. İsteyen istediği ile oynasın en iyisi.. Herkesin zevki başka.. Sonuçta yeni transfler yeni heyecan oluyor oynamak isteyen oynar ;)

Flawless Victory
07.Şubat.2010, 05:28

Ben de maçları uzun uzun oynarım yoksa tadı olmuyor.

semih_usta
07.Şubat.2010, 21:29

tek beklentim türkiye liglerindeki sacmalıkların bitmesi bende 10.2 yüzünden fm oynamayanlardanım..

dogan61
07.Şubat.2010, 22:36
Evet fm'nin böyle saçmalıkları oluyor bazen. .İlk çıktığında herşey iyi oluyor.. Ardından patchlerle oyun biraz daha gelişiyor ama oyundan birkaç hatalar geliyor.. En son çıkan patch'le de herşey düzeliyor ama herşey baştan başlıyor.. ;);)

Flawless Victory
07.Şubat.2010, 23:04
Her sene 3 tane yama çıkarırlar bi de sayısı değişmiyor. Yanılıyorsam düzeltin de. Sanki hatalar sistematik yapılıyormuş gibi. Düşündürücü. Konuyla ufak bir bağlantısını gördüğüm için yazdım. :)

dogan61
08.Şubat.2010, 01:45
Her sene 3 tane yama çıkarırlar bi de sayısı değişmiyor. Yanılıyorsam düzeltin de. Sanki hatalar sistematik yapılıyormuş gibi. Düşündürücü. Konuyla ufak bir bağlantısını gördüğüm için yazdım. :)

Aynen sistematik gibi... Herşeyiyle oyunlara ilgi çekiyorlar ve en sonunda tam düzgününü yapıp aa tamam yaa düzelttiler günahlarını almayalıma götürüyorlar :):)

dogan61
08.Şubat.2010, 06:22
Saçmalık mı güldür me yahu beni : )

Benim yaptıgım takımda da ara dönemde 2.lige oyuncu gitti. O zaman tarihten dolayı oyunda onu gödermiyim. Olsun bitsin.TFFde ne yazıyorsa o yapılır. Geçen senede ara dönemde giden gelen bir sürü oyuncular oldu. Onlarda gösterildi. Dün aynı idi de sistem bugun mu değişti? FMden bahsediyorum. Fifa nın menejerlik oyunundan değil.

Siz başka şeylere kafa yormayın. Oyunla birebir herşey aynı olacak diye bir kaide varsa bırakın oyunu oynamayı gerçekten menejerlik yapın profosyonel olarak.

Durum 1

Türkiye Liglerinin oyuncu bilgileri kontrat bilgileri aklınıza gelebilecek herşeyi TFF.orgtan temin ediliyor. Orada ne yazıyorsa o yapılır.

Durum 2

Kontratlar

@ Örnek - Dos Santos (GS)

Giovani Dos Santos TFF Bilgileri (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1307459)

Görüldüğü gibi oyuncu galatasarayda gözüküyor.
Peki ne yazıyor ''Oyuncu Haretleri '' bölümde.

Oynadığı Takım
GALATASARAY A.Ş.

Başlangıc Tarihi
29.01.2010

Bitiş Tarihi
31.05.2010

Lisans Türü
Yurt Dışı Transfer

Lisans Veriliş T.
29.01.2010

Durum 3

Eğer Jo,Dos Santos Neill gibi oyuncular 1.0.3te Galatasaray kadrosunda göremediğin taktirde ben araştırmacılıgı bırakacağım.

Sen ilk olarak Milanın Araştırma Görevlisi ve Los Angeles Galaxy takımının Araştırma görevlilerini bul. Onlara sor bakalım. Neden ara dönemde göstermediniz diye?

Gardaşım sen olayları zannedersem yanlış anladın.. Benim bi şikayetim yok gerçi de.. Okuduğuma göre arkadaşlar, hani Jo, Giovanni ve Neill gibi oyuncular ara transfer döneminde geldi... Şimdi patch geldiğinde, bu oyuncular sezon başı şimdiki takımlarında olacaklar.. Ara sezonda gelmicekler.. Ondan şikayetçiler sanırım.. Biraz gerçeklik payı olsun diye ara dönemde gelmeleri daha iyi olur diye düşünüyorlar kanımca...

KaPaLı
08.Şubat.2010, 09:31
Sizin dediğiniz çok zor birşey. Sadece Türkiye'de 3 lig var ve TFF 2. Lig'de bir çok klasman var. Bunların tek tek gol sayıları - asist sayıları - en çok pas yapan oyuncularını vs vs vs girmek gerekecek böyle birşeyi yapabilecek olan ekip yok. Araştırma işiyle bile gece gündüz uğraşırlarken böyle extra enerji ve araştırma gereken işlerle uğraşmak için ayrı bir ekip hazırlamanız lazım. Ki Türkiye için pekte iyi düşünceleri olmayan şirket böyle birşeye kalkışırmı sizce ?

martymcfly
08.Şubat.2010, 16:57
Saçmalık mı güldür me yahu beni : )

Benim yaptıgım takımda da ara dönemde 2.lige oyuncu gitti. O zaman tarihten dolayı oyunda onu gödermiyim. Olsun bitsin.TFFde ne yazıyorsa o yapılır. Geçen senede ara dönemde giden gelen bir sürü oyuncular oldu. Onlarda gösterildi. Dün aynı idi de sistem bugun mu değişti? FMden bahsediyorum. Fifa nın menejerlik oyunundan değil.

Siz başka şeylere kafa yormayın. Oyunla birebir herşey aynı olacak diye bir kaide varsa bırakın oyunu oynamayı gerçekten menejerlik yapın profosyonel olarak.

Durum 1

Türkiye Liglerinin oyuncu bilgileri kontrat bilgileri aklınıza gelebilecek herşeyi TFF.orgtan temin ediliyor. Orada ne yazıyorsa o yapılır.

Durum 2

Kontratlar

@ Örnek - Dos Santos (GS)

Giovani Dos Santos TFF Bilgileri (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tff.org%2FDefa ult.aspx%3FpageId%3D30%26kisiID%3D1307459)

Görüldüğü gibi oyuncu galatasarayda gözüküyor.
Peki ne yazıyor ''Oyuncu Haretleri '' bölümde.

Oynadığı Takım
GALATASARAY A.Ş.

Başlangıc Tarihi
29.01.2010

Bitiş Tarihi
31.05.2010

Lisans Türü
Yurt Dışı Transfer

Lisans Veriliş T.
29.01.2010

Durum 3

Eğer Jo,Dos Santos Neill gibi oyuncular 1.0.3te Galatasaray kadrosunda göremediğin taktirde ben araştırmacılıgı bırakacağım.

Sen ilk olarak Milanın Araştırma Görevlisi ve Los Angeles Galaxy takımının Araştırma görevlilerini bul. Onlara sor bakalım. Neden ara dönemde göstermediniz diye?

arkadaşım ister gül ister gülme kendi fikrimi söylüyorum. bana göre saçmadır bu iş.
eğer jo bonservisiyle alınsaydı bişey demezdim o zaman 1 temmuz 2009 da gs de olabilirdi fakat kiralık olarak geliyor ve sene sonu gidecek. arada çok fark var.

ozaniel
08.Şubat.2010, 19:26
Beckham galiba 3 aylığına gitmişti Milan'a ve 3 aylık kiralık kontratları oyunda yansıtılmıyordu diye hatırlıyorum. Eğer 6 ay kalmasını istiyorsan oyunu Belarus ligine göre başlatır, oyuna Şubat'ta başlarsın.

dogan61
08.Şubat.2010, 20:00
Beckham galiba 3 aylığına gitmişti Milan'a ve 3 aylık kiralık kontratları oyunda yansıtılmıyordu diye hatırlıyorum. Eğer 6 ay kalmasını istiyorsan oyunu Belarus ligine göre başlatır, oyuna Şubat'ta başlarsın.

Evet yapacak bişe yok. İsteyen mevbur lig seçip Şubattan başlayacak :)

Deus Dominus
08.Şubat.2010, 20:26
Bir de şu açıdan bakın. Farzedin ki Tottenham'ı yönetiyorsunuz, 10.3 yamasında dediğiniz gibi birşey yaptılar. Sezonun ortasında takımınızın önemli isimlerinden dos Santos başka takıma kiralanıyor yarım sezonluğuna :) komik olmaz mıydı?

martymcfly
08.Şubat.2010, 21:12
dos santosa ihtiyacı yok zaten tottenham'ın adamlar kurtulmaya çalışıyor :D :D

sentugo
08.Şubat.2010, 22:47
Ya zaten o iki oyuncunun profilleri düşük..

İkiside ileride iyi oluyorlar.. Gs de 1 sezon oynamaları ne değiştirir ki :D

bearyn
09.Şubat.2010, 12:18
Ya zaten o iki oyuncunun profilleri düşük..

İkiside ileride iyi oluyorlar.. Gs de 1 sezon oynamaları ne değiştirir ki :D
İkisi de tranfer edilebilir ama ücretleri çok abartı değil. Lincoln satılmasa iyidi oyun için en az 10milyon ederi vardı :icon_lol: