PDA

View Full Version : Manisaspor - Fenerbahçe [21. Hafta]

DisCo
12.Şubat.2010, 15:49
http://i45.tinypic.com/2zylj4y.png

Fearless Coward
12.Şubat.2010, 15:50
Manisaspor'dan galibiyet bekliyorum.Çünkü Daum,Lille maçını düşünürse o kadar da iyi bir kadro sürmez.

yaman76hakanFB
12.Şubat.2010, 15:54
Bursaspor karşısındaki halimizi ve aczimizi gördükten sonra Manisanın iştahlandığına eminim.. Ama Diyarbakıra kaybedilen iki puandan sonra, burada takılma lüksümüz yok..

Manisanın şiddetle puana ihtiyacı var..

BİZİM DAHA DA ŞİDDETLE PUANA İHTİYACIMIZ VAR..ŞAMPİYONLUK İÇİN..

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Şubat.2010, 16:34
en zor yorumu bu mac uzerine yaparim diye dusunuyorum, cunku fenerli oldugumdan duygusal olacam :D kazansin istiyorum sadece :) sahaya cikan ilk 11 in sadece maci kazanmasini dusunmesini istiyorum. fmde de var ya overconfidence[asiri guven], en buyuk sorunu bu takimin. bursa maci en iyi ornegi oldu. daum un cok iyi hazirlamasi gerek takimi mental olarak. surpriz bi beraberlik cikabilir ama kazanacagina inanmak istiyorum :D:D:D

KaPaLı
13.Şubat.2010, 09:54
Fenerbahçemizin Bursaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçı öncesi yapılan son antrenmanda sağ dizinden Sakatlanan Ali Bilgin Saat 10:30'da Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde menüsküs ameliyatı olacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Profesör Doktor Ömer Taşer tarafından gerçekleştirilecek olan ameliyat sonrası tecrübeli futbolcunun rehabilitasyon sürecine başlanılacak.
Ameliyat sonrası yapılacak kontrollerin ardından Ali Bilgin'in sahalar ne zaman döneceği kesinlik kazanacak.

Takımın üstünde var bişey ama hadi hayırlısı. Lugano Lille maçında oynamak istediğini açıklamış kendi internet sitesinden.

Maça hırsla çıkacaktır Fenerbahçe'li oyuncular. Gerek geçen haftaki maç gerekse hafta içi 3 gol yemeleri nedeniyle. Manisaspor'un en tehlikeli yeri çok hızlı çıkmaları. Savunma arasına derin top atarlarsa tehlikeli olurlar. Simpson uzaktan çok iyi şutlar atıyo bu zorlayabilir takımı. Çok eksik var Fenerbahçe'de ama bunların yerinde oynayacak adamlar yerlerini dolduracaklardır.

Homer J.S
13.Şubat.2010, 11:13
Fenerbahçe'nin puan kaybetmemesi gereken bir maç, haliyle kazanacaktır.

gfbcagatay
13.Şubat.2010, 13:51
Kazanacığımızı düşünüyorum alt bitebilir maç.

KaF KeF
14.Şubat.2010, 18:47
İlk 11;
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Deniz
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Özer
Alex
Semih

Sekopej
14.Şubat.2010, 18:49
Lugano yerine Deniz var, diğerleri normal kadro. Bursa maçında alınan sonucu affettirmeleri gerekiyor, Galatasaray'ın 3 puan aldığı haftada mutlaka 3 puanı almalıyız.

tarikko
14.Şubat.2010, 19:16
Kesinlikle kazanmamiz lazim ve ben kazanacagimiza inaniyorum.Galatasaray'in 3 puan aldiginida dusunursek kazanmamiz gerekiyor.Kadromuz cok iyi Ozer ve Mehmette oynuyor insallah 3 puani aliriz..

KaF KeF
14.Şubat.2010, 19:48
Cristian 1-0....

Rsa
14.Şubat.2010, 20:20
1-1 oldu.Atamayana atarlar.

TR.CaPTaiN
14.Şubat.2010, 20:27
Şaka gibi olsa da güzel bir maç. İlk yarı boyunca sahanın her yerini kullanan, çok iyi pas yapan bir Fenerbahçe vardı. Manisa'nın da değil tehlikeli pozisyonu, şutu dahi yoktu ama son haftalardaki şanssızlığımız devam ediyor ve kalemize gelen ilk pozisyon gol oldu. Bu gol Manisa'nın ikinci yarıya daha dirençli çıkmasını sağlayacak olsa da; biz ilk yarıdaki oyunumuzu oynarsak Manisa fazla direnemez.

nannar
14.Şubat.2010, 20:28
Manisaspor'un teknik patronu büyük bir hatadan erken dönerek sahanın en kötüsü olan ve sürekli hata yapan Kemal'i oyundan aldı ve yerine Mehmet Nas'ı soktu..Mehmet Nas golün asistini yaptı ve çok yararlı oynuyor.Son andaki ara topunda da kaleciyle karşı karşıya bıraktı arkadaşını.... Yalnız Manisa'yı daha dirençli zannediyordum ben yaw... Fenerbahçe çok rahat top oynuyor... Eğer Manisa gaza gelmezse Fenerbahçe rahat alır 2. yarıda... Ama eğer Manisalılar savunmaya gömülmeyip orta alanda çoğalır ve kaptıgı toplarla yavaş değil de hızlı ve araya oynarlarsa Fenerbahçe zorlanacak gibi duruyor :D 2. yarı belli olacak bakalım herşey...

Neron_FB
14.Şubat.2010, 20:29
Fenerbahçe muhteşem bi mücadele koyuyor ortaya. Böyle giderse 1-3 1-4 alırız.. Yeter ki futbol şansı azıcık yanımızda olsun, yediğimiz golde defans ve volkanın hataları hiç yakışmadı.. (volkan konusunda şüpheliyim bi daha izlemek lazım)

tarikko
14.Şubat.2010, 20:42
Aslinda bulduklarimizi atsak maci erken koparabilirdik ama sanssizlik adamlar ilk geldiklerinde golu buldular.Ikinci yari boyle oynamaya devam edersek kazaniriz..

Rsa
14.Şubat.2010, 20:52
Çok gol kaçırıyoruz.

goosfraba
14.Şubat.2010, 20:54
Manisaspor kaleci değişikliğine gidiyor. Bir dezavantaj olabilir Manisa için.

Hugo
14.Şubat.2010, 20:55
Manisa kalecisi İlker sakatlandı. Yerine Bulut Basmaz girecek.

Revolution
14.Şubat.2010, 21:01
Alex'in vuruşunu kaleci karşıladı maç tempo kazandı iyice..

nannar
14.Şubat.2010, 21:04
Evet Fener bastırıyor...

nannar
14.Şubat.2010, 21:16
Kaçan gollere bak yaw... Manisa bunları aramaz inşallah maç bitiminde...

uAburak89
14.Şubat.2010, 21:16
Güven biraz daha becerikli olsa Manisa öne geçebilirdi.

Rsa
14.Şubat.2010, 21:25
7 dakika uzatma verildi.

nannar
14.Şubat.2010, 21:26
7 dakikalık ne oldu yawww ?

Rsa
14.Şubat.2010, 21:27
Manisa 2-1 yaptı.

yunusgs
14.Şubat.2010, 21:28
Lider olmaya çok yakınız!

Neron_FB
14.Şubat.2010, 21:29
Volkana diyecek hiçbişe bulamıyorum.. Kendine takım bulmalı gönderilmeli napıyolarsa yapsınlar... Bu kadar iyi oynanan maç nasıl kaybedilebilir ki...

uAburak89
14.Şubat.2010, 21:30
Çok güzel bir gol attı Isaac.

nannar
14.Şubat.2010, 21:30
Valla Antalyaspor'da Necati nasıl kral olmuşsa, Promise'de burda resmen kral olmuş... Adam kendini bulmuş resmen :D

Rsa
14.Şubat.2010, 21:31
Gökhan Ünal, 2-2.

Lucas Neill
14.Şubat.2010, 21:32
Maça bak yav kaç dk kaldı ki:)

yunusgs
14.Şubat.2010, 21:33
Bitti maç...

el.nino
14.Şubat.2010, 21:34
bu kadar yanlı bir hakem ömrüm hayatım boyunca görmedim.

Uchiha Itachi
14.Şubat.2010, 21:34
Tebrikler Manisaspor.Çok güzel bir sonuç.

Eray Dengiz
14.Şubat.2010, 21:35
bana birileri 7 dakikalık uzatmanın anlamını açıklayabilir mi?

C h A o S
14.Şubat.2010, 21:36
Helal olsun Manisa yüzümüzü güldürdün.

MeMo
14.Şubat.2010, 21:36

Tüm değişiklikler 2. yarı oldu,Isaac 2-3 kere yerde yattı falan filan.7 korkutmuş heralde ama bizim takımın maçı almaya niyeti yok gibiydi.

BeeTLeJuiCe
14.Şubat.2010, 21:37

İlker, Yiğit, Oyuncu değişiklikleri.

Rsa
İyi oynadığımız bu maçı kazanmalıydık, yazık oldu.

tarikko
Ilker'in gozunden sakatlandigi pozisyon ve Yigt'in sakatligi..Anlayabilmissindir umarim..

LaigLeNoiR
14.Şubat.2010, 21:38
Fenerin son dakka sansi devam ediyor.

BeeTLeJuiCe
14.Şubat.2010, 21:39
İki haftadır iyi oynayıp, son anda beraberliği kurtarmak çok yazık ediyoruz çok.

uAburak89
14.Şubat.2010, 21:40
Fenerin son dakka sansi devam ediyor.

Aynen..

Maçı 60. dakikadan sonra izleme fırsatım oldu, pek zevkli değildi açıkçası. İki takıma da tebrikler.

Memedov
14.Şubat.2010, 21:41

Geçen hafta 5 dakika uzatma verildiği halde 3 dakika oynanmasına rağmen niye bunun nedenini sorgulamadın ? bırak bu işleri.

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 21:42
Fener son anda 1 puanı kurtarmış.Bizim bedava 3 puan iş gördü desenize..

yunusgs
14.Şubat.2010, 21:43
Birde şöyle bir durum var;Bursaspor 2 maçını da kazanırsa 45 puanla zirveye ortak oluyor.

fenerbahce_1907
14.Şubat.2010, 21:43
55-60 arası kalecinin sakatlıgından oyun durdu bilip bilmeden konuşmasanız iyi olur.

tarikko
14.Şubat.2010, 21:44
55-60 arası kalecinin sakatlıgından oyun durdu bilip bilmeden konuşmasanız iyi olur.
Iste ya maci izlememisler yada laf olsun diye konusuyorlar..

titates1
14.Şubat.2010, 21:45
Her maçta zaten kaleci sakatlanıp o kadar duruyo oyun

Sekopej
14.Şubat.2010, 21:46
Diyarbakır maçından ders alınmış gibi başladı Fenerbahçe maça, hatta sezonun en etkili başlangıcıydı diyebilirim. Bu tempoyla başladığı maç sayısı azdır, golü de erken bulduk, bir çok pozisyona girdik ama olmadı, Manisa ilk atağında golü buldu.

2. devrede de aynı şekilde oynamak gerekirken nedense geçen haftanın kopyası oldu oyun. Rakip yarı alana sıkışmış bir maç, öne çıkmış savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulan rakip ve bu pozisyonlardan birini gole çevirmesi, sonra artık Fenerbahçe'nin klasikleşmiş son dakika golü.

Çok sinir oluyorum böyle oynayıp kazanamayınca, kötü oynarsın Bursa maçı gibi, sinirlenmezsin ama şu şans olmayınca olmuyor. Alex kötüydü bugün, hatta son maçlarda iyi değil. Geçen haftadan tek farkı etkili başlanması ve ilk yarı ortaya konan güzel futbol.

Kaleci sakatlandığında dakika tuttum ve 3.5 dakika oyun durdu. 3.5 dakika da oyuncu değişikliği ve sakatlıklarda her maçta duruyor. Ben 6 dakika falan bekliyordum ve hakem vermeye cesaret edemez diyordum ama helal olsun, verebildi. Ülkemizde pek göremiyoruz çünkü gerçek uzatmaları.

Maçı izlemeden 7 dakika da verilirmiymiş demeyelim lütfen, hatta uzatmalarda gelen 2 gol ve Manisalı oyuncuların vakit geçirmeleri nedeniyle 1 dakika kadar uzaması da doğruydu.

TR.CaPTaiN
14.Şubat.2010, 21:48
Oynuyoruz, oynuyoruz maç öyle bir şekilde bitiyor ki; sanki Fenerbahçe zar, zor paçayı kurtarmış gibi gözüküyor ama maça bakıldığında çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Bir takımdan beklenen nedir ? İyi pas trafiği, iyi savunma, rakip kalede bol pozisyon vs. 68. dakikaya kadar 400 pas yapmıştık, başarılı pas oranı %90 idi ve en önemlisi bu pasların çok büyük bölümü rakip sahadaydı. Mücadele vardı, güzel oyun vardı ama şans yoktu.

Manisaspor'un 5 oyuncusu sırayla yatarak 30 saniye çalmış olsa 2.5 dakika eder, Manisa'nın kalecisinin çıkışı da 3 dakika olsa 5.5 dakika eder, diğer oyuncu değişiklikleri de 1.5 dakika sürmüş olsa 7 dakika eder.

Şu maçta hakemin herhangi bir takımın tarafını tuttuğunu iddia eden kişinin ben bu maçı izlediğine inanmam. Kimse kusura bakmasın.

Bu maçtan sonra Fenerbahçe, ligde Ankara deplasmanları haricinde İstanbul dışına çıkmayacak.

İki takıma da tebrikler.

Aşk-ı Şehir
14.Şubat.2010, 21:51
Tartışmalar havada yine. Maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım ama sadece İlker'in sakatlığından oyunun 5 dakika felan durduğu söyleniyor. Eğer öyleyse 7 dakika normaldir. Ayrıca bir başka merak ettiğim konu bu maçta 5 dakika uzatma verilseydi Manisaspor kazanacak mıydı? Bunu kimse kanıtlayamaz. Sonuç olarak iki takımıda döktükleri terler için tebrik ederim. Puanları paylaşan 2 takımı kendi adıma tebrik ederim...

bjk4ever
14.Şubat.2010, 21:52
Cifte standart oldugu kesin. Evet, 7 dakika kesinlikle normal, cunku 5 degisiklik oldu ve kaleci uzun sure sakatlandi, ancak bundan daha cok sakatlik olan maclarda niye bu kadar uzatma verilmiyor? Veya 89. dakikada skor 0-1 olsa hakem 7 dakika uzatma verir miydi?

Bir de su Manisa harbiden kotu takim, 2 pas yapmaktan aciz. Bu kadar kotu oynayip bir sezonda 3 buyuklerden puan alan baska takim yoktur herhalde....

titates1
14.Şubat.2010, 21:53
Bence golde volkandan çok savunmanın hatası var deniz barış bilica ikilisi özellikle çok zor bir kalecinin o topu oraya atacağını tahmin etmesi çünkü gerçekten çok sağlam vurdu ... ayrıca pozisyon baştan ofsayt ve ikinci pozisyondada ofsayt kokusu var hakem tutsaydı bizi bunu görürdü eminim

BeeTLeJuiCe
14.Şubat.2010, 21:53
Volkan, Bursa maçından sonra diğer oyuncular için koşmadılar diyordu, bu maçta sonra diğerleride gollerde neden kıpırdamadığını sorsun ona. İki golüde çok rahat çıkarabilirdi.

el.nino
14.Şubat.2010, 21:54
Ama işte ne yazıkki sana sataşanlar yüzünden, sana sataşmayanları da bu yorumlarla sinirlendirme hakkına sahip değilsiniz.

Her neyse hakem, ben maçın 94. dakikasında izlemeyi bıraktım maçı, vasatın üzerindeydi kaldı ki hakemlerle ilgili konuşmaktan nefret ederim.. Maçlar, hakemin kararlarına ihtiyacın olmadan kazanılmalı çünkü.. Bugün fenerbahçe çok da iyi oynadı tamamen şanssızlık + volkan faktörleri engelledi 3 puanı. bu sebeple sinirliyim zaten. Kötü oynadığımız hiç bir maçta bu kadar tepki vermedim. Futbol işte adaleti beklemiceksin kazanmak için elinden geleni yapıcaksın..

bende onu demeye çalışıyorum bizim konuya girip laf atarlar.ama sonra biz yazınca konusurlar.bende laf atmam ama bunları yazınca bende 4 gözle bekliyorum fenerin puan kaybetmesini

Aşk-ı Şehir
14.Şubat.2010, 21:55
bende onu demeye çalışıyorum bizim konuya girip laf atarlar.ama sonra biz yazınca konusurlar.bende laf atmam ama bunları yazınca bende 4 gözle bekliyorum fenerin puan kaybetmesini

Sanki başka zaman Fenerbahçe puan kazansın diye can atıyosun. :n:

yunusgs
Oynuyoruz, oynuyoruz maç öyle bir şekilde bitiyor ki; sanki Fenerbahçe zar, zor paçayı kurtarmış gibi gözüküyor ama maça bakıldığında çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Bir takımdan beklenen nedir ? İyi pas trafiği, iyi savunma, rakip kalede bol pozisyon vs. 68. dakikaya kadar 400 pas yapmıştık, başarılı pas oranı %90 idi ve en önemlisi bu pasların çok büyük bölümü rakip sahadaydı. Mücadele vardı, güzel oyun vardı ama şans yoktu.

Manisaspor'un 5 oyuncusu sırayla yatarak 30 saniye çalmış olsa 2.5 dakika eder, Manisa'nın kalecisinin çıkışı da 3 dakika olsa 5.5 dakika eder, diğer oyuncu değişiklikleri de 1.5 dakika sürmüş olsa 7 dakika eder.

Şu maçta hakemin herhangi bir takımın tarafını tuttuğunu iddia eden kişinin ben bu maçı izlediğine inanmam. Kimse kusura bakmasın.

Bu maçtan sonra Fenerbahçe, ligde Ankara deplasmanları haricinde İstanbul dışına çıkmayacak.

İki takıma da tebrikler.

Abi,büyük takımlar için çıkmasada önemli değil.GS,Eskişehir ve Belediye'ye Ali Sami Yen'de puan kaybetti.FB,Diyarbakır ve Kasımpaşa'ya kaybetti.BJK,Kayseri ve Gaziantep'e kaybetti,İstanbul'da.Artık sahanın çokta önemi yok.

Neron_FB
Volkan, Bursa maçından sonra diğer oyuncular için koşmadılar diyordu, bu maçta sonra diğerleride gollerde neden kıpırdamadığını sorsun ona. İki golüde çok rahat çıkarabilirdi.

Kesinlikle öyle.. Sen takımın en uç noktasındasın, senden öncekiler hata yaptı diye küsüp hareket etmemek varmı ya nasıl bi mantık.. Hiç yakışmıyor bu mantık bi fener kalecisine

DisCo
14.Şubat.2010, 21:58
İspatlayamadığınız konular hakkında eminmiş gibi konuşmamanızı rica ediyorum, ayrıca bilinçli olarak bu başlıkta tartışma çıkaran hatta bunu itiraf edenlere gerekli işlem yapılacaktır.

LeqenDary
14.Şubat.2010, 21:58
Tebrikler Isaac Tebrikler Manisa..Maç oynamadan lider olmak güzel duygu :) ...

Sekopej
14.Şubat.2010, 22:01
Volkan'ın bankadaki parasını hortumlamışlar hafta içerisinde. Bu nedenle konsantrasyon eksikliği yaşadığını düşünüyorum, bir dönem bakıyordu böyle yenilen gollere müdahele etmeden, bu maçta da öyle oldu, yetişemeyecek olsa da bir müdahalesi, çabası oluyordu. Bugün 2 golde de izledi.

Ama ben defansı ya da Volkan'ı suçlamıyorum. Yarı sahanın da ilerisine geçen bir savunmamız var ve hızlı adamlardan da kurulu değil. Bu nedenle arkada pozisyon verilmesi normal. 2 haftadır 50 metrede oynanuyoruz maçları ama kilidi açması gereken isimlerden biri olan Alex bugün iyi tercihler yapamadı. İlk yarı çok iyi oynayan Semih, Topuz, 60. dakikadan sonra ortalarda gözükmediler. Oyunu bu kadar rakip sahaya sıkıştırmak yerine, zaman zaman geri çekilip rakibin arkada açıklar vermesini sağlamak da bir taktiktir, görüldü ki, Fenerbahçe ile artık çoğu takım böyle oynayacak.

TR.CaPTaiN
14.Şubat.2010, 22:01
Abi,büyük takımlar için çıkmasada önemli değil.GS,Eskişehir ve Belediye'ye Ali Sami Yen'de puan kaybetti.FB,Diyarbakır ve Kasımpaşa'ya kaybetti.BJK,Kayseri ve Gaziantep'e kaybetti,İstanbul'da.Artık sahanın çokta önemi yok.

Yönetimin de bilet fiyatlarını düşürmesiyle birlikte kendi sahamızda daha önemli bir seyirci desteği olacaktır. Bu etkene büyük güvenim var Yunus. Ek olarak önümüzde Kayseri,Bursa,Eskişehir,Trabzon gibi zor deplasmanlar da yok.

Alex'in ilk golde vücut çalımıyla 3-4 Manisalıyı birden oyundan düşürmesi mükemmeldi. Ayrıca deplasmandaki seyircilerimiz de çok iyidi, bir tebrik de onlara.

Sekopej
14.Şubat.2010, 22:04
Saçma sapan yazılar yüzünden güzel şeyleri hatırlatmayı unutmuşum. Alex'in ilk golde vücut çalımıyla 3-4 Manisalıyı birden oyundan düşürmesi mükemmeldi. Ayrıca deplasmandaki seyircilerimiz de çok iyidi, bir tebrik de onlara.

Evet Alex'i eleştirdim ama bu hareketi yazmayı unuttum ben de, işte geriyorlar, sonra güzellikler yerine birbirimizi yiyoruz.

Ben o golde Alex topa dokunmadan asist yaptı yorumunu yapmıştım izlerken, topa dokunmadan asist olur mu diyenler izleyip görebilir.:D

Neron_FB
14.Şubat.2010, 22:06
Oyunu bu kadar rakip sahaya sıkıştırmak yerine, zaman zaman geri çekilip rakibin arkada açıklar vermesini sağlamak da bir taktiktir, görüldü ki, Fenerbahçe ile artık çoğu takım böyle oynayacak.
Umarım oynarlar. Bu kadar şanssız bir maç bir daha olur mu bilmem. Fenere bu kadar pozisyon veren, 500 isabetli pas yaptıran takım yenilmeye mahkum olur. Ben sonuç nolursa olsun beğendim fenerin oyununu.

Madem volkanın parası hortumlanmış, keşke dauma söyleseymiş moralim bozuk babacan oynasın diye :)

Börk
14.Şubat.2010, 22:07
Isaac sana verilen paralara helal olsun.

el.nino
14.Şubat.2010, 22:08
Isaac sana verilen paralara helal olsun.

bence isaac attığı gollerin haricinde çok kötü oynadı.2 saniye topu ayağında tutamadı bence

sananes
14.Şubat.2010, 22:09
fm'de olsa şu maç oyun hatası yaa böyle iş mi olur deriz.tek yorumum budur maç hakkında.tebrikler fenerbahçem umarım her hafta böyle oynarız

BeeTLeJuiCe
14.Şubat.2010, 22:10
fm'de olsa şu maç oyun hatası yaa böyle iş mi olur deriz.tek yorumum budur maç hakkında.tebrikler fenerbahçem umarım her hafta böyle oynarız

Diyarbakır maçından sonra bende böyle demiştim, ama böyle oynamak yetmiyorki arkadaş deli oluyorsun izlerken :D

Sekopej
14.Şubat.2010, 22:12
Umarım oynarlar. Bu kadar şanssız bir maç bir daha olur mu bilmem. Fenere bu kadar pozisyon veren, 500 isabetli pas yaptıran takım yenilmeye mahkum olur. Ben sonuç nolursa olsun beğendim fenerin oyununu.

Madem volkanın parası hortumlanmış, keşke dauma söyleseymiş moralim bozuk babacan oynasın diye :)

%90 başarılı bas oranını Zico döneminde hatırlıyorum ve o dönemde de yana, geriye olurdu hep paslar, bu nedenle oran yüksek olurdu ama şimdi hep dikine gitmek isteyen ve bu şekilde atılan pasları görünce ben de geleceğe umutla bakıyorum ama 2 haftadır yaşanan şanssızlık kötü. Üstüne üstlük, Fenerbahçe daha sonradan beraberliği yakaladığı için sanki 1 puanı kurtaran taraf gibi maçı izlemeden hatta özetleri bile izlemeden atılan yorumlar da hoş olmuyor.

Yoksa, ilk Bursa maçında, Sivas maçında hatta Denizli maçında oynanan oyundan eksiği yok mücadelenin, fazlası var, girilen pozisyonların eksiği yok fazlası var. Verilen pozisyonlar yine yenilen goller sadece. (Risk aldıktan sonra arkaya atılan topları saymıyorum)

el.nino
14.Şubat.2010, 22:14
%90 başarılı bas oranını Zico döneminde hatırlıyorum ve o dönemde de yana, geriye olurdu hep paslar, bu nedenle oran yüksek olurdu ama şimdi hep dikine gitmek isteyen ve bu şekilde atılan pasları görünce ben de geleceğe umutla bakıyorum ama 2 haftadır yaşanan şanssızlık kötü. Üstüne üstlük, Fenerbahçe daha sonradan beraberliği yakaladığı için sanki 1 puanı kurtaran taraf gibi maçı izlemeden hatta özetleri bile izlemeden atılan yorumlar da hoş olmuyor.

Yoksa, ilk Bursa maçında, Sivas maçında hatta Denizli maçında oynanan oyundan eksiği yok mücadelenin, fazlası var, girilen pozisyonların eksiği yok fazlası var. Verilen pozisyonlar yine yenilen goller sadece. (Risk aldıktan sonra arkaya atılan topları saymıyorum)

serkan abi bide şöyle düşün zico döneminde inter'e chelsea'ye karşı pas yapıyolardı şimdi sivasa-manisaya kalite farkı var bence.manisa zaten yılın en kötü futbolunu oyynamıştır

MeMo
14.Şubat.2010, 22:20
serkan abi bide şöyle düşün zico döneminde inter'e chelsea'ye karşı pas yapıyolardı şimdi sivasa-manisaya kalite farkı var bence.manisa zaten yılın en kötü futbolunu oyynamıştır

Bu sene İnter,Chelsea'yle karşılaşma imkanı bulamadık Steau,Twente gibi takımlara karşı pas yaptık şimdilik.Lille maçında bunu devam ettiririz inşallah.

Sekopej
14.Şubat.2010, 22:21
Ama şimdi takımın başında Zico olsa, Manisa'ya karşı da yana, geriye pas yapacaktık hatta Zico dönemini hatırlayın, küme düşme potasında olan takımlara kaybedilen puanlarla kaçmıştı 2. senesinde şampiyonluk.

Inter, Chelsea maçlarıyla bu maç kıyaslanmaz, ben 2 hoca arasındaki mateliteyi belirtmek istemiştim. Hatta takımın başına Zico da gelse, derbilerde, avrupa maçlarında O, diğer maçlada Daum takımın başında olsa demiştim Gökhan oyuna girerken.:D Çünkü Zico olsa takımın başında, maç bu halde giderken Gökhan oyuna Semih'in yerine girerdi, forvet çıkarıp, forvet alırdı Zico.

Daum değişiklik yapıp risk alıyor, belki doğru olanı da yapıyor ama 2 haftadır önce geriye düşüp, sonra beraberliği yakaladığından, kötü olan Fenerbahçe, 1 puanı kurtardı diye algılanıyor. Daum ile Zico arasındaki fark bu, Daum avrupada da aynı şekilde oynamak istediği için orada başarılı olamıyor. Siz bana söyleyebilir misiniz ki Manchester United deplasmanında 4 forvetle mücadele edecek başka hoca vardır?

Lucas Neill
14.Şubat.2010, 22:30
Emre ceza sahası içinde yere atmış kendini sarı kart yok ilginç değişti galiba kural.Düşme hattında olan ekipler ilerleyen haftalarda ligin üstlerindeki ekipleri daha da zorlayacaktır güzel maçlar olur umarım.

GodfatheR
14.Şubat.2010, 22:37
Oyundan,mücadeleden,hırsdan,istekden herşeyden memnunum 2 haftadır rahat kazanacağımız maçları berabere bitiriyoruz. Mühim değil hala ligin en iyi futbolunu oynayan takımız. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.Canımız sağolsun.

goosfraba
14.Şubat.2010, 22:40
Birbirinizi rencide etmeden tartışırsanız forum ve sizler açısından daha sağlıklı olur. Ayrıca mesajlar daha sonra incelenip gerekli yaptırımlar uygulanacaktır. Bilginize

BaGa TaRKaN
15.Şubat.2010, 00:07
Büyük Takımlar Puan Kaybettiklerinde Niye Hemen Hakeme Sataşılır Neden Hakeme Veryansın ve Küfürler Edilir. Birde Rakip Takım Taraftarları Hemen Birşeylerde Art Niyet Aramak İçin Fırsat Kollarlar. Futbolun Bu Yanından Nefret Ediyorum. Yeter Yahu Sanki Fenerde Galatasarayda Beşiktaşta 4 4lük Kral Takımlar Dünyaya Nam Salmışlar Herkesin Korkulu Rüyası Olmuş Kupalara Ambargo Koymuş Türkiyeyi Şaha Kaldırmış Zirvede Bir Ligimiz Var. Tabi Kendinimizi Dev Aynanısında Görüyoruz Onun İçin Hep Kaybediyoruz Ya. Kendi Takımlarımızı Poh Pohlamayı Seviyoruz. Ama Zarar Veriyoruz Ülkemizede Bunun Farkında Değiliz. Taraftarlık Bizim Ülkede Çok Basite Kaçıyor. Bizim Bütün Takımların Önce Futbol Takımı Olmasını Öğrenmesi Lazım Yoksa Kendi Kendimizi Avutur Oynarız ve Kendi Kendimize Savaşırız.

eGowiCh
15.Şubat.2010, 00:39
Sezonun ilk devresinde nasıl kötü oynadığımız halde birer farklı galibiyetler elde etmiştik, şimdi de onun diyetini ödüyoruz. Manisaspor'la oynadığımız ilk maçta galibiyeti kaçıran taraf Manisaspor iken son dakika golüyle galip gelmiştik, şimdi ise tam tersi oldu. Yine geçen devre kötü futbola rağmen aldığımız galibiyetler yerini iyi futbola rağmen kaybedilen puanlara dönüştü.

Hem iyi futbol oynayıp hem kazanmalıyız, başka çaresi yok.

uAburak89
15.Şubat.2010, 00:52
Emre ceza sahası içinde yere atmış kendini sarı kart yok ilginç değişti galiba kural.

Özette gördüm pozisyonu, dalış yapmış resmen. Hakem kalk diye hareket yapıyor ama kart vermeyi unutuyor..

BaGa TaRKaN
15.Şubat.2010, 00:55
Özette gördüm pozisyonu, dalış yapmış resmen. Hakem kalk diye hareket yapıyor ama kart vermeyi unutuyor..

Yalnız O Aldatmaya Yönelik Hareketler Hakemin İnisiyatifine Bağlı Pozisyonu Devam Ettirir Kartı Vermeyebilir. Bunun Bu Kadar da Abartılacak Bir Yanı Yok. Her Yerde Bu Böyledir.

Birbirinize Karşı Pozisyonları Tek Tek İnceleyip Cımbızla Birşeyler Yakalamaya Çalışmayın Çok Ucuz Hareketler Bunlar.

Senin Maçındada Olur Başkasının Maçında da Olur Onun Maçındada Olur. Bir Takım Olmayı Önce Profesyonelce ve Adam Gibi Öğrensinler Kulüpler Sonra Adam Gibi Oynasınlar. Şuan Ülkemizde Hiçbir Takım Bu Düzeyde Değil Malesef. Görünen Köy Kılavuz İstemez

uAburak89
15.Şubat.2010, 00:58
Ben de hakemin yorumunu eleştiriyorum zaten, pozisyonun çok bariz olduğunu düşünüyorum çünkü.

sananes
15.Şubat.2010, 01:29
rıdvan dilmen şaşırmış cidden bu futbolu beğenmeyen adam neyi beğenir çok merak ediyorum.skora göre yorumcu olmaya başlıyo efendi...

Hugo
15.Şubat.2010, 01:43
rıdvan dilmen şaşırmış cidden bu futbolu beğenmeyen adam neyi beğenir çok merak ediyorum.skora göre yorumcu olmaya başlıyo efendi...

Rıdvan Dilmen futbolu beğenmiş, ta ki Gökhan Ünal girene kadar. İyi giden takımı bozduğunu söylüyor Daum'un. Fener golü atamayabilirdi de diyor.

Sekopej
15.Şubat.2010, 01:51
Rıdvan geçen hafta da sanırım bu tür takımları açmak için kanatlara inilmesi gerektiğini söylemişti, çift forvete dönünde orta saha 3 kişiye düşüyor, gerçi çok geçmeden kanadı kullanmak için Emre yerine Vederson girdi, golde ortayı yapan da Vederson'du. Golü Gökhan attı ama golü atana kadar topa değmedi herhalde. Bugün dinlemedim Rıdvan'ı ama bu nedenle eleştirmiş olabilir.

sananes
15.Şubat.2010, 01:55
evet dinledim sonradan ama ben hala skora göre yorum yaptıgını düşünüyorum yani kanattan gelmeli fenerbahce özer mehmet topuz gibi oyuncular içeri giriyo oyun sıkışıyo diyo.sezonun en iyi futbolunu oynuyo bu takım sıkıştırarak.vederson bize fayda sağlamaz attıgımız ikinci gol gökhan ünalın zorlamasıyla oldu,güzel bi orta değildi.yani gökhanı almak hatamıydı bence geç almak hataydı kazanamayan takım cift forvete dönmek zorundadır.aynı rıdvan dilmen zico'yu eleştirirken zamanında maçı kazanamıyosunuz sistemi değiştirmiyo alsana bi forvet daha bakın zamanınıda daum nobre tuncay alex hooijdonk bi arada oynatırdı kazanamıyoken derdi.yani eleştirmek için eleştiriyolar bence.son dakikalardaki doldur boşaltlar dışında kusursuz oynadı fenerbahçe

KaPaLı
15.Şubat.2010, 09:58
Hakemi eleştirenler Simpson'ın Gökhan'ın suratını dağıttığı pozisyonu görmedilermi acaba veya Santos'un tertemiz aldığı topu hakemin faul olarak görmesini. Görmek istediğiniz gibimi gördünüz acaba ?

Çok güzel maç olmuş. Manisa haddini bilerek 2. yarıda sürekli uzun topla oynamış. Semih'in şu 1 maç 10.0 rating diğer maç 4.5 rating olayına çözüm bulunmalı. 1 maçta coşuyo diğer maç ayağında top tutamıyo.

SAİT71
15.Şubat.2010, 11:27
Hakeme bir şey demiyorum... Yazık valla.. Takımı tebrik ederim yinede.. Bir ton gol kaçırmışız. Atsak Manisa'nın adı anılmayacak.. Hep böyle kendi işimizi başkalarına bırakıyoruz.. Hep diyorum Kapasitemizin birazına ulaşsak Ne Manisa Ne başka Anadolu takımları bize rakip olamaz.. Pozisyonlardada gördük adamlar pozisyon bulmadan gol attılar :D Neyse Gökhan'ın gol atmasına sevindim.. Umarım devamı gelir.. Manisa'nın bir pozisyonunda bayrak yanlıştı.. Kaleci tutmuştu ama yinede korner olmalıydı..

bjk4ever
15.Şubat.2010, 11:37
Yahu her mac sonra Ridvan Dilmenin yorumlarini tartismak birazcik abes kaciyor. Kendisinin kariyerinde Bank Asyada antrenorluk yapmasina ragmen en ufak basarisi bile yok, FB'de 5 maci zar zor cikarmis, utanmadan TV'de maclardan sonra Daum gibi bir antrenore ders vermeye kalkiyor. Maclardan sonra bende cikip konusup herkesi elestiririm, madek her moku biliyorsun cik sahaya gorelim, tv'den sallamak kolay elbette. Su Ridvan'i birde kaliteli elestirmen ve futbol ulemasi olarak goruyorlar ya, inanilir gibi degil.....

Universal
15.Şubat.2010, 11:59
Liderliği kötü kaybettik. Savunmamız çok kötü oynuyor. Santos ve G.Gönül geri dönmüyorlar. Bilica ayrı alemlerde geziyor. Lille karşısında bunları yaparsak vay halimize...

scar face
15.Şubat.2010, 14:35
Her şey bir yana da tribün nasıldı :)

Neron_FB
15.Şubat.2010, 19:53
Yahu her mac sonra Ridvan Dilmenin yorumlarini tartismak birazcik abes kaciyor. Kendisinin kariyerinde Bank Asyada antrenorluk yapmasina ragmen en ufak basarisi bile yok, FB'de 5 maci zar zor cikarmis, utanmadan TV'de maclardan sonra Daum gibi bir antrenore ders vermeye kalkiyor. Maclardan sonra bende cikip konusup herkesi elestiririm, madek her moku biliyorsun cik sahaya gorelim, tv'den sallamak kolay elbette. Su Ridvan'i birde kaliteli elestirmen ve futbol ulemasi olarak goruyorlar ya, inanilir gibi degil.....

Maçtan sonra amaçsızca hakemleri eleştirmekten çok daha mantıklı rıdvanın yorumları hakkında yorum yapmak.. Senin dediğine göre teknik direktör olmayan birinin hiçbir takım hakkında doğru yorum yapma şansı yok öyle mi :) Emin ol çoğu teknik direktörden çok çok daha başarılı ve daha çok futbol bilgisine sahip bir eleştirmen. Ve amacı Teknik Direktörlük yapmak olsaydı azmiyle en iyi yere de gelebilirdi. fenerbahçe de TD olarak kalamamasının sebebi muhtemelen UEFA dan elenmekti. Kısacası şuan Fenerin başında olsaydı daha farklı olabilirdi bence.. Ha olmalı mı hayır.. Kendisi yorumculuğu seçmişi fenerbahçede güzel top oynuyor 1-2 eksie rağmen. (rıdvandan sonra gelen zeman sağolsun süper yönetmişti takımı)

Selman Ozturk
15.Şubat.2010, 20:35
Manisaspor'u Reha Kapsal gibi oyunu okuma, taktik ve oyuncu bilgisi özürlü bir teknik adama rağmen aldığı 1 puandan dolayı tebrik etmek gerekir.

Manisaspor taraftarı Mesut Hoca'yı bir kez daha özlemle anmıştır bu maçtan sonra...

Maç boyunca düşündüğüm, ancak bir kılıf bulamadığım şu sorulara Reha Kapsal ne cevap verirdi merak ediyorum:

1. Mehmet Nas gibi bir oyuncun varken Kemal Okyay neden o sahada olur. Maçın ilk 10 dakikasında yaptıkları akla zararken neden çıkarmak için ilk yarım saatin dolması beklenir? Yanlışı örtmek için mi acaba?...

2. Güven Varol gibi teknik kapasitesi sıfırın da altında olan bir oyuncu neden kanat oynatılır ısrarla? Sadece iyi bir kesici olduğu için Süper Lig'de barınabilen bu oyuncunun sağ kanatta ya da sol kanatta mucizeler yaratmasını beklemek ona da haksızlık olmaz mı? "Sol kanatta asist yaptı ama" denebilir. O pozisyonda o asisti Komphela'yı futbola döndürseniz o da yapar...

3. Yiğit İncedemir gibi tek yaptığı şey faul ve alakasız yerden şut çekmek olan bir oyuncuda neden maç boyunca ısrar edilir? Güven'i ortaya çekerek Yiğit'in yerine sağ açıkta Ergin Keleş'i oynatmak en mantıklısı değil midir?

4. Kontra atak futbola ihtiyacın olduğu dakikalarda neden Ergin Keleş gibi fuleli ve süratli bir oyuncu varken Yiğit Gökoğlan oyuna sürülür?

Ben epey düşündüm fakat bir mantıklı izahını bulamadım. Reha Kapsal o kulübede olduğu müddetçe Allah Manisaspor taraftarına sabır versin...