PDA

View Full Version : Özellikleri Düşüyor!

berksus
14.Şubat.2010, 20:45
Sercan Y.'ı ara transferde takıma aldım.Şimdi bir baktım gibi çoğu özelliği düşmüş.Sakatlık olmadı,bir şey olmadı.İlk 11 oynuyor.Antremanla ilgili bir sorunda değil çünkü maicon,opare gibi oyuncuların özellikleri her geçen gün artıyor...

İşte SS:
http://img404.imageshack.us/img404/4827/18sercanyildirim2.png

sentugo
14.Şubat.2010, 21:08
Bu antreman programıyla ilgili birşey.. Merak etme.. İlerideki günlerde aynı özellikleri artıcaktır.. Bazen oluyor böyle şeyler.. Oyuncu antrenmana uyum sağlıyor bu şekilde..

ForCimbom
14.Şubat.2010, 21:16
fm 2009da da aynı şey oluyor bende sercan yıldırım'a.. garip bir durum.. çözemedim...

berksus
14.Şubat.2010, 23:20
Yani ileride düzelicek mi? Birde ona amr pozisyonunu öğrettim.

sentugo
14.Şubat.2010, 23:24
Yahu ne gerek var Amr.. Belkide o yüzden düşmüş olabilir.. SOnuçta Yüzde 10 ya da Yüzde 20 etkiliyor antrenmandan..

Ama dediğim gibi geri gelecek o özellikleri hatta çok daha artıcak.. Sen ilk 11 oynatta

gungorbdk
15.Şubat.2010, 00:06
Yahu ne gerek var Amr.. Belkide o yüzden düşmüş olabilir.. SOnuçta Yüzde 10 ya da Yüzde 20 etkiliyor antrenmandan..

Ama dediğim gibi geri gelecek o özellikleri hatta çok daha artıcak.. Sen ilk 11 oynatta

Bende öyle düşünüyorum, Sercan'ın daha sıkı antremana ihtiyacı var. Potansiyeli fazla, senin antreman programın Sercan'a göre düşük gelmiş ve üstüne de pozisyon öğretmeyle mevcut programı düşürmüşsen, özelliklerin azalması normal. Ancak potansiyelinin düşme olasılığı olmadığı için ilk 11'de oynatıp antreman programında biraz artış sağlarsan tekrar yükselmeye başlar.

Cengo
15.Şubat.2010, 03:08
Ne kadar çok alakasız pozisyona sahip olursa o kadar daha fazla yüzdesel dağılır CA, bu da özelliklerin düşük ancak CA'nin yüksek olmasına sebep olur.

Sercan -9 değil miydi? Hangi PA ile çıktı acaba?

dogan61
15.Şubat.2010, 04:38
Kardeş herangi bi uyumsuzluk, moralsizlikle böle inişler olur fakat birden fırlama yaşanır böyle genç oyuncularda... Yalnız sen ona AMR verirsen.. Santrafor özelliğinde olan Bitiricilik, Soğukkanlılık, Kafa, Zıplama gibi golcü özelliklerinde yüzdesel olarak düşüşler yaşar. .Sonuçta normal antremanından çıkıp, mevki antremanına hafif geçişler yapıyor... Bu gerçekten çok öenmlii.. Oyuncuyu nerde oynatacaksan oranın mevkisinde kalsın...

yigitgk
17.Şubat.2010, 17:28
AMR yüzünden ;)

aktas55
17.Şubat.2010, 18:11
Ben klasik fm'in antreman paketini kullanıyoru rahat oluyor öneririm.

KaPaLı
17.Şubat.2010, 18:13
Ne kadar çok alakasız pozisyona sahip olursa o kadar daha fazla yüzdesel dağılır CA, bu da özelliklerin düşük ancak CA'nin yüksek olmasına sebep olur.

Çıkan REGENler AML-ST veya DC - DMC - MC olarak çıkıyo bunları sadece DMC yapsam mesela CA sabit ama özellikler daha yüksek olur doğrumu ?

Deus Dominus
17.Şubat.2010, 19:58
Ben klasik fm'in antreman paketini kullanıyoru rahat oluyor öneririm.

default antremanla da oyuncular hızlı gelişiyor ama c.a. çok dağılıyor. potansiyele çok daha hızlı ulaşıyorlar. Özel antremanları denememizin sebebi oyuncunun c.a.'sını istediğimiz özelliklere dağıtmaya çalışmak, mevkisine göre.

serorio
18.Şubat.2010, 01:20
Yani ileride düzelicek mi? Birde ona amr pozisyonunu öğrettim.

amr pozisyonu ben de öğretmiştim bi kaydımda oyununa çok olumlu etkisi oluyor.değeri falan çok artmıştı bende