1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Özellikleri Düşüyor!

Hybrid View

Default Özellikleri Düşüyor!

Sercan Y.'ı ara transferde takıma aldım.Şimdi bir baktım gibi çoğu özelliği düşmüş.Sakatlık olmadı,bir şey olmadı.İlk 11 oynuyor.Antremanla ilgili bir sorunda değil çünkü maicon,opare gibi oyuncuların özellikleri her geçen gün artıyor...

İşte SS:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu antreman programıyla ilgili birşey.. Merak etme.. İlerideki günlerde aynı özellikleri artıcaktır.. Bazen oluyor böyle şeyler.. Oyuncu antrenmana uyum sağlıyor bu şekilde..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fm 2009da da aynı şey oluyor bende sercan yıldırım'a.. garip bir durum.. çözemedim...

Yani ileride düzelicek mi? Birde ona amr pozisyonunu öğrettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by berksus View Post
    Yani ileride düzelicek mi? Birde ona amr pozisyonunu öğrettim.
    amr pozisyonu ben de öğretmiştim bi kaydımda oyununa çok olumlu etkisi oluyor.değeri falan çok artmıştı bende

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu ne gerek var Amr.. Belkide o yüzden düşmüş olabilir.. SOnuçta Yüzde 10 ya da Yüzde 20 etkiliyor antrenmandan..

Ama dediğim gibi geri gelecek o özellikleri hatta çok daha artıcak.. Sen ilk 11 oynatta
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Yahu ne gerek var Amr.. Belkide o yüzden düşmüş olabilir.. SOnuçta Yüzde 10 ya da Yüzde 20 etkiliyor antrenmandan..

Ama dediğim gibi geri gelecek o özellikleri hatta çok daha artıcak.. Sen ilk 11 oynatta
    Bende öyle düşünüyorum, Sercan'ın daha sıkı antremana ihtiyacı var. Potansiyeli fazla, senin antreman programın Sercan'a göre düşük gelmiş ve üstüne de pozisyon öğretmeyle mevcut programı düşürmüşsen, özelliklerin azalması normal. Ancak potansiyelinin düşme olasılığı olmadığı için ilk 11'de oynatıp antreman programında biraz artış sağlarsan tekrar yükselmeye başlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne kadar çok alakasız pozisyona sahip olursa o kadar daha fazla yüzdesel dağılır CA, bu da özelliklerin düşük ancak CA'nin yüksek olmasına sebep olur.

Sercan -9 değil miydi? Hangi PA ile çıktı acaba?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ne kadar çok alakasız pozisyona sahip olursa o kadar daha fazla yüzdesel dağılır CA, bu da özelliklerin düşük ancak CA'nin yüksek olmasına sebep olur.

Çıkan REGENler AML-ST veya DC - DMC - MC olarak çıkıyo bunları sadece DMC yapsam mesela CA sabit ama özellikler daha yüksek olur doğrumu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Kardeş herangi bi uyumsuzluk, moralsizlikle böle inişler olur fakat birden fırlama yaşanır böyle genç oyuncularda... Yalnız sen ona AMR verirsen.. Santrafor özelliğinde olan Bitiricilik, Soğukkanlılık, Kafa, Zıplama gibi golcü özelliklerinde yüzdesel olarak düşüşler yaşar. .Sonuçta normal antremanından çıkıp, mevki antremanına hafif geçişler yapıyor... Bu gerçekten çok öenmlii.. Oyuncuyu nerde oynatacaksan oranın mevkisinde kalsın...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

AMR yüzünden

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben klasik fm'in antreman paketini kullanıyoru rahat oluyor öneririm.

Quote Originally Posted by aktas55 View Post
    Ben klasik fm'in antreman paketini kullanıyoru rahat oluyor öneririm.
    default antremanla da oyuncular hızlı gelişiyor ama c.a. çok dağılıyor. potansiyele çok daha hızlı ulaşıyorlar. Özel antremanları denememizin sebebi oyuncunun c.a.'sını istediğimiz özelliklere dağıtmaya çalışmak, mevkisine göre.

Mesaj Yetkileri