PDA

View Full Version : Aziz Yıldırım

Universal
25.Nisan.2006, 20:42
Aziz Yıldırımı duramadan iyi yada kötü yönden eleştiriyorsunuz ama Türk futbolu için büyük yatırımlar yaptı
Fenerbahcenin başına geçtiğinde kasasında sanırım 5-6 milyondolar olan klubu 150 milyondolara getirdi her yıl vergisini tam ödeyerek diğer klublerimiz gibi oyuncuların transfer üçretlerini tam göstermeyip vergi kaçakcılığı yapmadı zaten o klupler şuan maddi açıdan sorun yaşıyor şuan Türkiyeye Fenerium gibi marka mağaza açıp tekstil açısından Türkiyeyi geliştirdi ve derbi günü bazı mağazaların yıllık geliri olabilecek miktarda ürün sattı Türkiyeyi avrupaya tanıttı Türkiyenin en iyi görünüşlü stadyumu yaptı Türkiye'ye ortega alex anelka gibi yıldızlar getirrek futbol kalitesini artırdı o kadar kişiye iş imkanı sağladı Türkiyenin ilk spor klubüne ait t.v kanalı kurarak bir ilke imza attı adeta bir geçim kaynağı oldu ne yazıkkı aziz yıldırım sayesinde sadece fenerliler değil cimbomlu kartalı diğer klub taraftarlarıda ekmek parası sağladı eğer aziz yıldırım kötü bir yöneticiyse yazıklar olsun yıllar önce yanında olan ulusoy şimdi nerelerde

Frank_Castle
25.Nisan.2006, 20:49
Türk futbolu için yatırımlar mı yaptı, kendi kasası için mi yatırımlar yaptı ?

altyapıdan oyuncu çıkmaz, avrupada tur yok; yani tanıtımda yok .. anelkaya verilen parayla kaç adet fabrikanın yapılabileceğini, kaç kişiye ekmek sağlanabileceğini bilseydiniz bu kadar övmezdiniz

Universal
25.Nisan.2006, 20:51

altyapıdan oyuncu çıkmaz, avrupada tur yok; yani tanıtımda yok .. anelkaya verilen parayla kaç adet fabrikanın yapılabileceğini, kaç kişiye ekmek sağlanabileceğini bilseydiniz bu kadar övmezdiniz

anelka sayesinde nic39 die bir tekstil şirketi açıldı kötü oyuncu olsa premier ligden takımlar istemezdi ve 2 yıldır Türkiyeye enç ok puan getiiren takım

Berkaiser
25.Nisan.2006, 20:54
anelka sayesinde nic39 die bir tekstil şirketi açıldı kötü oyuncu olsa premier ligden takımlar istemezdi ve 2 yıldır Türkiyeye enç ok puan getiiren takım

2 yıldır Türkiye'ye en çok puan getiren takım diyerek Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olduğunu iddaa etmeyeceksin umarım.

lazyboy7
25.Nisan.2006, 20:56
nic39 anelkanın şahsı markasıdır fb veTC ye bı katkısıyoktur.fb gercekten cok ıyı puan getırıo ulkemız ıcın baksanıza son 2 yılda ust sıralara tırmandık zaten:D...ayrıca azız yldrm cok ıyı bı baskan dıyıl ıyı bır ınsaatcı sadece fb ye yaptıgı her yardımın mutlaka bı gerı donusu wardır.hem turk sporuna o kadar hızmet yaptıysa neden kımse sewmıo???

Universal
25.Nisan.2006, 21:00
2 yıldır Türkiye'ye en çok puan getiren takım diyerek Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olduğunu iddaa etmeyeceksin umarım.

herhalde etmeyeceğim şuanki durumuzda olmamızı sağlıyor eğer olmasaydı şampiyonlar ligine tek takım gönderecektik gs başırılı oldu helal olsun ama devamı gelmedi hagi popescu gidince gs yavaşladı avrupada silindi ve tromso gibi bir takıma elende evet chealsede yenilmiş olabilir ama en azından onların böyle bir galibiyete ihtiyacı yok onlar arsenalı devirince tromso galibiyetini untuturacak bir takım ama galatasaray avrupada başarılı olmak demek her sene kupaya katılıp iyi bir derece elde etmek ama ne yazıkki galatasaray bunu başaramıyor artık avruapada başarılı bir galatasaray yok sadece mazihinde kupası olan bir galatasaray var bir gün real madride bakın bir de galatasaray yılladır real kupa kaldıramıyor ama gücünü avrupadaki başarını konuşturuyo işte başarı bu demek 4-5 yıl boyunca kupa kaldıramasan bile avrupada başarılı olduğunu söylenmesi sağlamak bir başarıdır

Maymuncuk
25.Nisan.2006, 21:02
Aziz Yıldırım'dan iyi bir başkan olmaz; ama iyi bir Yatırımcı, Yönetici olur..

Maymuncuk
25.Nisan.2006, 21:03
herhalde etmeyeceğim şuanki durumuzda olmamızı sağlıyor eğer olmasaydı şampiyonlar ligine tek takım gönderecektik gs başırılı oldu helal olsun ama devamı gelmedi hagi popescu gidince gs yavaşladı avrupada silindi ve tromso gibi bir takıma elende evet chealsede yenilmiş olabilir ama en azından onların böyle bir galibiyete ihtiyacı yok onlar arsenalı devirince tromso galibiyetini untuturacak bir takım ama galatasaray avrupada başarılı olmak demek her sene kupaya katılıp iyi bir derece elde etmek ama ne yazıkki galatasaray bunu başaramıyor artık avruapada başarılı bir galatasaray yok sadece mazihinde kupası olan bir galatasaray var bir gün real madride bakın bir de galatasaray yılladır real kupa kaldıramıyor ama gücünü avrupadaki başarını konuşturuyo işte başarı bu demek 4-5 yıl boyunca kupa kaldıramasan bile avrupada başarılı olduğunu söylenmesi sağlamak bir başarıdır

Son szölerine katılmıyorum; bu kötü durumumuzda bile Galatasaray dendimi rakip korkuyor ;)

lazyboy7
25.Nisan.2006, 21:04
Aziz Yıldırım'dan iyi bir başkan olmaz; ama iyi bir Yatırımcı, Yönetici olur..
aynen katılıorum...

Universal
25.Nisan.2006, 21:06
Son szölerine katılmıyorum; bu kötü durumumuzda bile Galatasaray dendimi rakip korkuyor ;)
ona bakarsan Fenerbahceden de korkuyorlar ama sadece taraftarı gaza getirmek için tabi söylediğim cümle avrupa için geçerli

lazyboy7
25.Nisan.2006, 21:09
gercekten korkmayan takım yok:D

enesao
25.Nisan.2006, 21:14
tamam fb nin kasasını parayla doldurabilir peki bunu nasıl ve hangi yollarla doldur du biliyomusun?
bide son 2 sezondur nasıl şampiyon oluyor biliyomusun?

koray_capello
25.Nisan.2006, 21:17
bu konu da yorum yapmamak için kendimi tutacağım.

Universal
25.Nisan.2006, 21:19
tamam fb nin kasasını parayla doldurabilir peki bunu nasıl ve hangi yollarla doldur du biliyomusun?
bide son 2 sezondur nasıl şampiyon oluyor biliyomusun?

en azından vergi kaçakcılığı yapmıyor ve her yönden yasallar ve nasıl kaldırdılar diyorsun o iki yılın birinde ulusoy başkandı diğerindede levent bıçakcı bunları biliyormusun

koray_capello
25.Nisan.2006, 21:23
hee bu arada futbolcu transfer ve ödenen ücretleri borsaya doğru gösterip bir diğer vergi kaçırmayan klupte Beşiktaş biliyorsun değilmi çünkü başta diğer rakipleri gibi vergi kaçırmıyor demişsin!

Universal
25.Nisan.2006, 21:25
genel olarak konuştum

koray_capello
25.Nisan.2006, 21:27
genel olarak konuştum

o zaman genel olarak konuşma

lazyboy7
25.Nisan.2006, 21:28
azız bey ın wergı muhabbetıyle ılgılı coook guzel tezahurat war ama burda solenmezzzz

Universal
25.Nisan.2006, 21:29
o zaman genel olarak konuşma
isim vermemek için yaptım ama halada vermek istemiyorum :D

koray_capello
25.Nisan.2006, 21:33
isim vermemek için yaptım ama halada vermek istemiyorum :D

niye genel olarak konuşma diyorum çünkü diğer rakipleri gibi.. demişsin.ee fenerin rakipleri kim Beşiktaş ile Galatasaray.herhalde malatyanın,denizlinin v.s fenerin rakibi olmadığına katılıyorsundur.ee zaten 2 tane takım var o zaman bjk ile gs.2 tane takıma genelleme yapılmazki:).Galatasaray gibi vergi kaçırmıyo de bunda gizlenecek birşey yokki herşey ortada gs liler de biliyor bunu.

enesao
25.Nisan.2006, 21:34
en azından vergi kaçakcılığı yapmıyor ve her yönden yasallar ve nasıl kaldırdılar diyorsun o iki yılın birinde ulusoy başkandı diğerindede levent bıçakcı bunları biliyormusun
evet onları biliyoruumm... ama şimdi onlar sölemek istemiyorumm.. burda

Universal
25.Nisan.2006, 21:37
niye genel olarak konuşma diyorum çünkü diğer rakipleri gibi.. demişsin.ee fenerin rakipleri kim Beşiktaş ile Galatasaray.herhalde malatyanın,denizlinin v.s fenerin rakibi olmadığına katılıyorsundur.ee zaten 2 tane takım var o zaman bjk ile gs.2 tane takıma genelleme yapılmazki:).Galatasaray gibi vergi kaçırmıyo de bunda gizlenecek birşey yokki herşey ortada gs liler de biliyor bunu.

ne biliyim yaa yazdım işte show amaçlı :D :D :D kusura bakmayın

Universal
25.Nisan.2006, 21:38
evet onları biliyoruumm... ama şimdi onlar sölemek istemiyorumm.. burda

herkes böyle diyor sadece üstüne alınma ama şunları birisi söylesin

AlicanKidd
25.Nisan.2006, 22:27
ya bi tanede mi fenerli yok aranızda olanda adama destek vermiyor adam gibi konusunu acmıs yorumlarınızı bekliyor sizin yaptıklarınıza bakın sırf 6(4)S liler konusuyor boyle takım tutulmaz takımını tutugunu yorum yaparak gostereceksin ,ilk mesajları okudum 6S li arkadaslar neden hep kotü yönleri yazıyorsunuz?Çünkü iyi yönleri gösterememssiniz,kollarınız agrır yazmaktan o yuzden bi 6s li yazıo digerleri gaza gelio sonra fb lilerde yardım yok ne diim nasıl bişey dir bu bende isim vermicem...AYIP be isterseniz uzaklaştırın ama adminler mod.lar bi bakarlar ne yazıor bu konuda diye!!!

Universal
25.Nisan.2006, 22:29
ya bi tanede mi fenerli yok aranızda olanda adama destek vermiyor adam gibi konusunu acmıs yorumlarınızı bekliyor sizin yaptıklarınıza bakın sırf 6(4)S liler konusuyor boyle takım tutulmaz takımını tutugunu yorum yaparak gostereceksin ,ilk mesajları okudum 6S li arkadaslar neden hep kotü yönleri yazıyorsunuz?Çünkü iyi yönleri gösterememssiniz,kollarınız agrır yazmaktan o yuzden bi 6s li yazıo digerleri gaza gelio sonra fb lilerde yardım yok ne diim nasıl bişey dir bu bende isim vermicem...AYIP be isterseniz uzaklaştırın ama adminler mod.lar bi bakarlar ne yazıor bu konuda diye!!!

yorum yooook :confused:

enesao
25.Nisan.2006, 22:30
bu 6S dediğin takım...
Türkiyede ilk ve tekleri gerçekleştiren takımmı acaba tam anlayamadımda...

lazyboy7
25.Nisan.2006, 22:31
sen once turkıyenın en buyuk kluplerınden bırını dogru durust yaz :mad: ondan sonra kendıne muhattab ara...burda butun takımlar esıt nasılkı fener bahcenın adı kısa halıyle duzgun yazılıosa sende galatasarayınkını duzgun yazacaksın.sadece bu ıkısı ıcın degıl butun takımlar ıcın gecerlı...

Berkaiser
25.Nisan.2006, 22:31
bu 6S dediğin takım...

Abi cevap verme.Bırak kendi kendine konuşsun.;;)

enesao
25.Nisan.2006, 22:34
Abi cevap verme.Bırak kendi kendine konuşsun.;;)
doğru sölüyosun bırakalım kendi çaplarında eğlensinler :D :D

lazyboy7
25.Nisan.2006, 22:48
yok ole bısey yaw bı halt ettıysen ozurunu dılıyceksın yada hıc yapmıcaksın...herkez aynı seyı yapsana nasıl olur???

AlicanKidd
25.Nisan.2006, 22:56
gordugunuz gibi yine gidip en uc noktada bişeyi bulup herkes onu tartısıyor baska birşey demiyorum ama fenerliler de nerede yok galiba....ancak 6S yazdıgım için onu bulursunuz onu eleştirirsiniz...
Ayrıca;
http://forum.turksportal.net/vb/images/rating/rank_3.gif

http://forum.turksportal.net/vb/images/avatars/Galeri5_Spor/c_ronaldo1.jpg (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=7964)

Giriş: Dec 2004
http://forum.turksportal.net/vb/images/reputation/reputation_pos.gif
http://forum.turksportal.net/vb/images/misc/im_msn.gif (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=8470&page=2#)

http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon1.gif
bu 6S dediğin takım...

bunu yazan arkadas a soluyorum diger gs lilerede bende galatasaray İLKLERİ GERCEKLEŞTİRDİGİ İÇİN 6S YAZIYORUM.GEÇEKLEŞTİRDİGİ İLKLER;
(BİR KAÇ TANESİ)
1)fenerbahcemizden 6 yemek
2)stadlarına gittigimizde ana.bacı kufur edip, sahaya pet şişe atmak
3)bizim yasadıgımız agır yenilgilerden sonra bizden 4-6 yiyip bizi rahatlatmak
4)Fenerbahcemizi dünya klübü yapan bir kişiyi suclamak kufretmek (gs,bjk,ts,g.b.)için
5)eskiden hagi zamanında uefa yı alıp hala onla gecinmek,leedsli taraftarları bıcaklamak.
6)Bursa'dan 5 yemek(4 buyukler arasında tek)
7)şampiyonlukta yarıstıkları takıma bir sezonda oynadıgı 4 macın 3ünde yenilipde,sonra hala sampiyon olacagız demek,(olsanızda haram )
8)su ana kadarki tarihde uzun sureli kalecilerinden hepsi bizden bolca gol yedi ornek 6+4=MondraG 10
VS... UZAYIP GİDİYOR ŞİMDİ İSTER UZAKLAŞTIRIN İSTER ATIN AMA BU YORUMLARI OKUYANLAR İÇİN YETERLİ ANLATTIKLARIM...

Berkaiser
25.Nisan.2006, 22:59
AlicanKidd_05 sen bu forumda fazla barınamazsın.Benden söylemesi.

lazyboy7
25.Nisan.2006, 23:02
1 madem uefa&super cup eskı 6-0 da eskı
2 hala aynı tavırdasın.sınırlarını zorlama
3 leeds lılerın neden bıcaklandıgını sen bılmeye bılırsın yasın yetmez deplasman tecruben eksıktır ama ben cok ıyı bılıorum(o nedenden oturu hapse dahı gırmedıler)
4 GS her zaman kıskanılan takımdır we ılklerı basarandır.
5 pet sıse olayını kımse tasvip etmıo.ama o da mısıllemedır heberın olsun.once gıt madewm o kadar fenerbahcelıysen trıbunde bı mac ızle de nasıl kufur ettıgınızı duy...

TüMeR_yAğıZ
25.Nisan.2006, 23:03
Aziz Yıldırımı duramadan iyi yada kötü yönden eleştiriyorsunuz ama Türk futbolu için büyük yatırımlar yaptı
Fenerbahcenin başına geçtiğinde kasasında sanırım 5-6 milyondolar olan klubu 150 milyondolara getirdi her yıl vergisini tam ödeyerek diğer klublerimiz gibi oyuncuların transfer üçretlerini tam göstermeyip vergi kaçakcılığı yapmadı zaten o klupler şuan maddi açıdan sorun yaşıyor şuan Türkiyeye Fenerium gibi marka mağaza açıp tekstil açısından Türkiyeyi geliştirdi ve derbi günü bazı mağazaların yıllık geliri olabilecek miktarda ürün sattı Türkiyeyi avrupaya tanıttı Türkiyenin en iyi görünüşlü stadyumu yaptı Türkiye'ye ortega alex anelka gibi yıldızlar getirrek futbol kalitesini artırdı o kadar kişiye iş imkanı sağladı Türkiyenin ilk spor klubüne ait t.v kanalı kurarak bir ilke imza attı adeta bir geçim kaynağı oldu ne yazıkkı aziz yıldırım sayesinde sadece fenerliler değil cimbomlu kartalı diğer klub taraftarlarıda ekmek parası sağladı eğer aziz yıldırım kötü bir yöneticiyse yazıklar olsun yıllar önce yanında olan ulusoy şimdi nerelerde

ya masal aleminde gibisin arkadaşım.diyorsunki kasada 150 milyon dolar var.gazeteler,tvler diyorki 116 milyon dolar borç var.ve bu gerçek belgeleri ile sizin mali kongrelerde falan onaylanan rakamlar.vergi kaçakçılığı yapmayan tek kulüp diyorsun.alex ilk yıl sadece 50 milyar almış haberin varmı?vergide gösterilen rakam gerisini diğr futbolcuları sen düşün :) bu konuda en titiz davranan beşiktaş.vergiler ile ilgili her türlü bilgiyi borsada bulabilirsin beşiktaş adına.fenerium mağazası açıp türkiyede tekstili geliştirmiş.sadece gülüyorum türkiye zaten tekstil alanında dünyanın en gelişmiş en çok ihracat yapan ülkelerinden biriydi.hatta ucuz çin pazarı olmasaydı bir numaraydı diyebiliriz.ihracatımızın en önemli kısmını oluşturuyordu.aziz yıldırımın açtığı sayısını bilmiyorum mazur görün100-200 veya 1000 mağaza ilemi türkiyede tekstil gelişmiş?tv kanalı ile geçim kaynağı oldu ama tahminime göre 100 civarında kişiye.tabiki iyi bişey ama öyle bir yazmışsın ki türkiyede işsizliği bitirdi sandım :) keşke topic açmadan önce biraz araştırsaydın.yaptığı stad ve transferlere diyecek sözüm yok(simao geldiğinde çok gülmüştüm gerçi ama :D)diğer söylediklerin epey bir pembemsi şeyler.
Bu arada son cümlende ne dediğin pek anlaşılmıyor ama şöyle özetleyim geçmişi,o zamanlar aziz yıldırım ulusoyun yanındaydı,ulusoy değil.son seçimde sadece yanlış ata oynadı o kadar :)

enesao
25.Nisan.2006, 23:04
alıntı yapacaksan düzgün yappp... ayrıca mod.. lar seni uyaracaktır bundan eminim. benim ne demek istediğimi anlayan anladı. senin zekan bu kadar kısıtlı işte ters anlıyosunn..

Universal
25.Nisan.2006, 23:05
yanlış bişey yazmak istemedim ama yanıtım

Gelmemiz kolay olmadı...
Ağır ağır çıktık tüm basamakları…

Fenerium ilk açıldığında aldığım tişörtün ilk yıkamada sol kolu uçmuştu,
Boş ver Fenere feda olsun dedik…

Her türlü sonuçta,
“Hep destek Tam destek” dedik.
Yeni stadımıza kurulup, cebimizdeki son kuruşla kombinemizi aldık…
Çünkü aşıktık...

Çünkü bildiğimiz bir şey vardı.
“FENERBAHÇE MAÇ YAPMAZ CEVAP VERİR”

Neler gördük, neler...
Aynı pankartla maça çıkanları mı istersiniz...
Florya’da Beşiktaş sen bizim kardeşimizsin diyenleri mi?

Ama biz sabrettik ve bu günleri gördük…
İnandık, Güneşli günleri gördük…

Turuncu Portakallılar ve İttifakçılar,
Sorum size!

Gerçekten görmüyor musunuz? Futboldaki kalite farkımızı,
Gerçekten görmüyor musunuz? Gelirlerimizdeki farkı,
Gerçekten görmüyor musunuz? Stadımızın farkını…

Maç sonrası demeçlere gülüyorum hala şampiyon olmak istiyorlar. Hani bu zamana kadar aşağıladıkları şampiyonluğu bize iki kez hem de bu şekilde yenildikten sonra bile istiyorlar…

Ben istemezdim…
Ama onlar istiyor…

Neden mi?
Bilmiyorum…

Çünkü ben Fenerbahçeliyim,
Onları anlamam…

Anlayana aşk olsun…
Bu kafayla gittikleri sürece de,
Tanrı yardımcıları olsun…

AlicanKidd
25.Nisan.2006, 23:10
herkes fenerbahcemize karsı olunca bizimkiler kimi tutarsa tutsun [4veya6(GS)] fakir oldugu için hep ondan yana taraf tutuolar,sonra cimbom uefa cimbom super kupa
TEK EFSANE 6-0
Serhat:Tarafta 5 istedi 6 oldu, 10 istediler zaman yetmedi.
Rıdvan: 7yesek 8 atardık.
6-0 eski olsun bizim yenilerimizde var 4-0___aPpİaH-lUcİ-aLeX-aNeLkA__
TEK EFSANE BİRDE MONDRAG10 BİZDEN 2 MAÇTA 10 GOL YİYEN EFSANE UNUTULMAYACAKSIN MONDİ

Mesajlarınızda anlamsız anlamsız smileyler kullanmayınız..

Universal
25.Nisan.2006, 23:10
ya masal aleminde gibisin arkadaşım.diyorsunki kasada 150 milyon dolar var.gazeteler,tvler diyorki 116 milyon dolar borç var.ve bu gerçek belgeleri ile sizin mali kongrelerde falan onaylanan rakamlar.vergi kaçakçılığı yapmayan tek kulüp diyorsun.alex ilk yıl sadece 50 milyar almış haberin varmı?vergide gösterilen rakam gerisini diğr futbolcuları sen düşün :) bu konuda en titiz davranan beşiktaş.vergiler ile ilgili her türlü bilgiyi borsada bulabilirsin beşiktaş adına.fenerium mağazası açıp türkiyede tekstili geliştirmiş.sadece gülüyorum türkiye zaten tekstil alanında dünyanın en gelişmiş en çok ihracat yapan ülkelerinden biriydi.hatta ucuz çin pazarı olmasaydı bir numaraydı diyebiliriz.ihracatımızın en önemli kısmını oluşturuyordu.aziz yıldırımın açtığı sayısını bilmiyorum mazur görün100-200 veya 1000 mağaza ilemi türkiyede tekstil gelişmiş?tv kanalı ile geçim kaynağı oldu ama tahminime göre 100 civarında kişiye.tabiki iyi bişey ama öyle bir yazmışsın ki türkiyede işsizliği bitirdi sandım :) keşke topic açmadan önce biraz araştırsaydın.yaptığı stad ve transferlere diyecek sözüm yok(simao geldiğinde çok gülmüştüm gerçi ama :D)diğer söylediklerin epey bir pembemsi şeyler.
Bu arada son cümlende ne dediğin pek anlaşılmıyor ama şöyle özetleyim geçmişi,o zamanlar aziz yıldırım ulusoyun yanındaydı,ulusoy değil.son seçimde sadece yanlış ata oynadı o kadar :)

geliri söyle sadece söylenen borç 2010(sanırım) kadar ödenecek ayrıca niye hala okumamış birisini TFF başına getirerek futbol kalitesini düşürüyorlar anlamıyorum
vergiden bahsediyorsun ama her yıl gazeteler yazıyor besiktasın vergi kaçakcılığını şunuda biliyormusun bu yıl fenerbahce göztepe vergi idaresinde 7. olduğunu

enesao
25.Nisan.2006, 23:12
AlicanKidd_05 sen çok olamay başladın.. ayrıca imaznı küçültt... forum kurallarını okumadan nede üye oldun buraya..
bide avrupada başarılı olun öyle çıkın karşımıza.. o zaman kabul edecem sizin bizden daha iyi olduğunuzu...

meddah
25.Nisan.2006, 23:17
AlicanKidd,
Seviyeyi biraz yükseltmeni rica ediyorum..

lazyboy7
25.Nisan.2006, 23:19
bak canım kardesımden bıle kucuk bı cocuk olmana ragmen hatırlamadıgın konulara bıle degınıyosun.kurallar olmasaydı cook ıyı cvp werırdım sana...senın yapt8ıgın takımını savunmak degıl bırebır saldırıdır.ole istersen kralını yaparız bilirsin bzim kralımız cok...tekrar soluo-rum sınırlarını zorlama yoksa forum kural mural dınlemem.o anda soledıgım seylerı de ne gormek nede duymak ıstersın zaten...

AlicanKidd
25.Nisan.2006, 23:19
meddah,tamam da diger arkadaslara birşey yok paso biz fenerlilere fener uefa almadan uye olmyacakmıyız biz buraya?

meddah
25.Nisan.2006, 23:23
Son dönemde yazma cezası, uzaklaştırma cezası ve siteden atılma cezası alan Galatasaray'lı üyelerin listesini çıkarayım istersen..

Ama hayli uzun bir iş olduğu için ne sen iste ne de ben uğraşayım..

AlicanKidd
25.Nisan.2006, 23:27
:D:D bu iyidi ,sağol herkes gerekeni almıstır...istemem zaten ANLAYAN ANLADI.

lazyboy7
25.Nisan.2006, 23:29
meddah,tamam da diger arkadaslara birşey yok paso biz fenerlilere fener uefa almadan uye olmyacakmıyız biz buraya?
insan gibi yazarsan kımse sana bısey demıcek zaten bu forumda bır cok FB li arkadas war ama hıc bırı senın gıbı yapmıo...herkez yorumunu elestırısını yapıpo cekılıo dogru weya yanlıs o onemlı dıyıl onemlı olan bellı bı sewıyede yazmaları we sewıyeyeı dusurmemeleri...

enesao
25.Nisan.2006, 23:31
:D:D bu iyidi ,sağol herkes gerekeni almıstır...istemem zaten ANLAYAN ANLADI.
umarım sende gereken mesajı almışsındır.. zaten almışsın uefa yı almadan konuşamıyacağınızı puhahahahha :D :D

Berkaiser
25.Nisan.2006, 23:31
lazyboy7 doğru söylüyor.Forum kurallarına uy AlicanKidd_05.

Universal
25.Nisan.2006, 23:33
umarım sende gereken mesajı almışsındır.. zaten almışsın uefa yı almadan konuşamıyacağınızı puhahahahha :D :D

bişey diyecem yanlış anlama hala uefa diyorsunuz o zman fenere nie yeniliyorsunuz 132-111 açıklarmısın (bu mesajı küçümsemek amacında yazmadım)

lazyboy7
25.Nisan.2006, 23:34
:D:D umarım almıstır

TüMeR_yAğıZ
25.Nisan.2006, 23:34
geliri söyle sadece söylenen borç 2010(sanırım) kadar ödenecek ayrıca niye hala okumamış birisini TFF başına getirerek futbol kalitesini düşürüyorlar anlamıyorum
vergiden bahsediyorsun ama her yıl gazeteler yazıyor besiktasın vergi kaçakcılığını şunuda biliyormusun bu yıl fenerbahce göztepe vergi idaresinde 7. olduğunu
valla yıllardır gazete okuyorum beşiktaşın vergi kaçırdığını görmedim özellikle borsaya girdiğinden beri herşey sorularak yapılıyor.geliri söyle bu borç diyorsun 2010 yılına kadar hiçmi futbolculara çalışanlara para ödemeyecek fener,hiçmi transfer yapmayacak,hiçmi gideri olmayacak kulübün?eee feneriumda bir günde mağazaların bir yıllık cirosu kadar iş yapıyorsanız türkiye vergi birincisi olmanız gerekir neyse genede şükür göztepede listeye girmişsiniz.sen biliyormusun bunu;biletixden aldığınız biletlere dikkat ediyormusunuz mali değer 0 olarak görünüyor.yani sizden para alarak hediye bilet veriyorlar vergi kaçırmak için.bir çok kulübümüz yapıyor bunu maalesef.bu arada ulusoy için okumamış futbol kalitesi düşüyor diyorsun,bülent ecevit te lise mezunuydu o başbakanken ülkemizin kalitesimi düştü(yaşam standardı düştü,karıştırmayın :))çok yanlış bir örnekleme.

lazyboy7
25.Nisan.2006, 23:35
bak sana duz mantık bı cevap.
siz bizi yenıyosunuz ama neden uefa&super cup yok.

Universal
25.Nisan.2006, 23:37
valla yıllardır gazete okuyorum beşiktaşın vergi kaçırdığını görmedim özellikle borsaya girdiğinden beri herşey sorularak yapılıyor.geliri söyle bu borç diyorsun 2010 yılına kadar hiçmi futbolculara çalışanlara para ödemeyecek fener,hiçmi transfer yapmayacak,hiçmi gideri olmayacak kulübün?eee feneriumda bir günde mağazaların bir yıllık cirosu kadar iş yapıyorsanız türkiye vergi birincisi olmanız gerekir neyse genede şükür göztepede listeye girmişsiniz.sen biliyormusun bunu;biletixden aldığınız biletlere dikkat ediyormusunuz mali değer 0 olarak görünüyor.yani sizden para alarak hediye bilet veriyorlar vergi kaçırmak için.bir çok kulübümüz yapıyor bunu maalesef.bu arada ulusoy için okumamış futbol kalitesi düşüyor diyorsun,bülent ecevit te lise mezunuydu o başbakanken ülkemizin kalitesimi düştü(yaşam standardı düştü,karıştırmayın :))çok yanlış bir örnekleme.

şuanki başkanınızda olmadı ama ondan önceki başkaınızın adını unuttum galatsaray ve bjk nin kaçakcılığını fanatikte okumuştum bu arada ben bilet için biletixe extra para ödüyorsun bundan haberin varmıı sanırım 3 ytl burda politika değil spordan bahsediyoruz

Berkaiser
25.Nisan.2006, 23:37
bişey diyecem yanlış anlama hala uefa diyorsunuz o zman fenere nie yeniliyorsunuz 132-111 açıklarmısın (bu mesajı küçümsemek amacında yazmadım)

Ben açıklayayım istersen.Siz bizi yenerken biz Avrupa şampiyonu olduk.Anlatabildiysem ne mutlu bana.;)

enesao
25.Nisan.2006, 23:38
resmen küçümsemek için yazıyosun fakat uyarı almamak için (bu mesajı küçümsemek amacında yazmadım) diosunn... ayrıca sizde alın uefa yı sizde konuşun... kıskananlar çatalsın ne diyelimm..

Universal
25.Nisan.2006, 23:41
resmen küçümsemek için yazıyosun fakat uyarı almamak için (bu mesajı küçümsemek amacında yazmadım) diosunn... ayrıca sizde alın uefa yı sizde konuşun... kıskananlar çatalsın ne diyelimm..
hayır mantıkla yazıyorum güçlü olan her zaman yenmelidir ve mazihinizde bizden daha fazla kupa olduğunuzdan bizden güçlüsünüz ondan yenmelisiniz sana örnek veriyim eğer havaya kalkmak istiyorsan yerçekiminden daha fazla kuvvet uygulamalısın ve bu yüzden daha güçlü olduğundan kazanıyorsun eğer anlamadıysan yorum yok

Frank_Castle
25.Nisan.2006, 23:43
ya daha 2 sene evvel ligimizin stadyum geliri en yüksek takımı gençlerbirliği çıktı; kimse boşu boşuna yırtınmasın burada.. her takım aynı haltı yiyor o konuda ..

aziz yıldırım başkanlık sıfatını çok iyi kullandı iş hayatında, takdir edilesi bir durum, o koltuğun nüfuzunu kullanamayan özhan canaydını ise tebrik ediyorum ..

ozzy
25.Nisan.2006, 23:47
AlicanKidd_05 sen bu forumda fazla barınamazsın.Benden söylemesi.

barınamaz doğru barındırmazsınız.gerçekleri söylüyo diye takımını savunuyo diye değilmi.bunlar suç. siz konuşunca değil biz konuşunca suç ben bunu anladım burdan.aziz yıldırım gibi bir başkanınız yok diye kıskanıyosunuz çamur atıyosunuz.adamın yaptıkları ortada görmek isteyen zaten görür.sizin öyle bir stadınız yok diye sevmiyosunuz.her sene yıkıp yeni stad yapıyosunuz ama ortada sadece söz var başka bişey yok.sizin klupte para yok diye kıskanıyosunuz.eğer zamanında uefa kupasını aldığınızda gelen paraları malum başkanınız cebe atmasaydı sizinde paranız olurdu.anelka,alex,appiah gibi yıldızları türkiyeye getirdi diye kıskanıyosunuz.doğru bir yıldızınız vardı hala onu söylüyosunuz adamı teknik dröktör yaptınız olmadı başkanda seçersiniz.KISKANANLAR ÇATLASIN..

TüMeR_yAğıZ
25.Nisan.2006, 23:49
şuanki başkanınızda olmadı ama ondan önceki başkaınızın adını unuttum galatsaray ve bjk nin kaçakcılığını fanatikte okumuştum bu arada ben bilet için biletixe extra para ödüyorsun bundan haberin varmıı sanırım 3 ytl burda politika değil spordan bahsediyoruz
burada spordan bahsediyoruz ve yürüttüğün mantığın saçma olduğunu göstermek istedim.lise mezunu diye kaliteyi düşürüyor demek gülünç olmaktan öteye gitmez.önceki başkanımız serdar bilgili ve mali işlere hüsnü güreli bakıyordu.bıraktıklarında ne kulübün dışarıya bir lira,nede maliyeye vergi dairelerine tek kuruş borcu vardı.o zaman futbolcusundan çaycısına kadar herkesin aldığı paranın ödenen vergilerin kayıtları şirket hesaplarında borsada var.yazmadan önce biraz araştırsan iyi olur.bilet için biletixe ekstra ödediğin para onların karı vergi değil.biletix babasının hayrına satmıyor bileti sana.

SeZeRinHo
25.Nisan.2006, 23:51

Aziz Yıldırımın kasasını doldurmasına gerek yok canım.Biz Fenerliler biliriz onun nasıl bi insan olduğunu ama herşey para demek değil belkide Avrupa olmuyo işte bi türlü sen bi daha düşün bence

lazyboy7
25.Nisan.2006, 23:51
al birde burdan yak.aynı muhabbetlerı senledemı yapıcaz şimdi...kıskanmaktan ortadan 2 ye catladım oturduum yerde şimdi...offf yaaa bizim nie yok ole baskanımız yaaa :D wergı kacırsın yaptıgı ınsaatlardan malzeme calsın mılletın hayatını rıske atsın.diktigi elbıselerı yarım yamakal yapsın galatasaraya para wersın.durun durun hemen uA foruma yazam bunuı :D

enesao
25.Nisan.2006, 23:52
batuhan1907
"hayır mantıkla yazıyorum güçlü olan her zaman yenmelidir ve mazihinizde bizden daha fazla kupa olduğunuzdan bizden güçlüsünüz ondan yenmelisiniz sana örnek veriyim eğer havaya kalkmak istiyorsan yerçekiminden daha fazla kuvvet uygulamalısın ve bu yüzden daha güçlü olduğundan kazanıyorsun eğer anlamadıysan yorum yok"
lazyboy7
"bak sana duz mantık bı cevap.
siz bizi yenıyosunuz ama neden uefa&super cup yok."
Berkaiser
"Ben açıklayayım istersen.Siz bizi yenerken biz Avrupa şampiyonu olduk.Anlatabildiysem ne mutlu bana."
arkadaşlar gerekn cevabı vermiş puhahahahaah :D :D

SeZeRinHo
25.Nisan.2006, 23:57

Enesao biz hedef büyültükkardeşim baktık sizin gibi takım uefayı almış biz neden şampıyonlar ligini düşünmeyelim aslında şu sözünde haklısın neden uefa almıyoruz dimi onu bende anlamadım ama bu kadro uefayı alabilecek güçte tutturduk bi şampıyonlar ligi gidiyoruz...Biz vestelden 5 yeriz ama o hafta geleceksiniz ve o 5 golun faturasını ödeyeceksiniz buna mecbursunuz...neyse ödedinizde nitekim...Biz belkide daha çok 5 yicez Avrupada falan ama sizden değil kareşim...BU YÜZYILDA DEĞİL

ozzy
26.Nisan.2006, 00:02
al birde burdan yak.aynı muhabbetlerı senledemı yapıcaz şimdi...kıskanmaktan ortadan 2 ye catladım oturduum yerde şimdi...offf yaaa bizim nie yok ole baskanımız yaaa :D wergı kacırsın yaptıgı ınsaatlardan malzeme calsın mılletın hayatını rıske atsın.diktigi elbıselerı yarım yamakal yapsın galatasaraya para wersın.durun durun hemen uA foruma yazam bunuı :D

benimle muhabbet yap diyen yok zaten sana.cevap vermek zorunda hissediyosan kendini verirsin.nereye yazmak istiyosanda yaz farketmez işiniz hep sataşıp üste çıkmak çünkü başka türlü çıkamıyosusunuz neyse ya siz para toplamaya devam edin..:D

enesao
26.Nisan.2006, 00:07
Enesao biz hedef büyültükkardeşim baktık sizin gibi takım uefayı almış biz neden şampıyonlar ligini düşünmeyelim aslında şu sözünde haklısın neden uefa almıyoruz dimi onu bende anlamadım ama bu kadro uefayı alabilecek güçte tutturduk bi şampıyonlar ligi gidiyoruz...Biz vestelden 5 yeriz ama o hafta geleceksiniz ve o 5 golun faturasını ödeyeceksiniz buna mecbursunuz...neyse ödedinizde nitekim...Biz belkide daha çok 5 yicez Avrupada falan ama sizden değil kareşim...BU YÜZYILDA DEĞİL
ne saçmalıyosun sen... neymiş hedef büyütmüşler geçen sene şampiyonlar liginden uefa ya kalınca uefa kupasını kaldırcaz diyodunuz gittiniz zaragoza ya elendiniz :D :D siz şampiyonlar ligini almak mı istiyorsunuz bütün fb liler uyuyun belki rüyanızda alırsınız zuahahahhahah :D :D :D

VoLkaN BaROs
26.Nisan.2006, 00:50
Yahu siz hiç mi tarafsız bakamazsınız, hiç mi argo kullanmadan konuşamazsınız, hiç mi açılan konunun içeriğine uyamazsınız da konu neyse onun hakkında fikirlerinizi belirtemezsiniz?

Biri tutturmuş UEFA Kupası Süper Kupa bizde, diğeri tutturmuş para pul bizde, kaliteli oyuncular bizde, stad bizde, öteki tutturmuş taraftar bizde ruh bizde.

Biraz kendinize gelin arkadaşlar, siz hiç mi fikirlerinizi doğru düzgün savunamıyorsunuz? Hiç mi ikna kabiliyetiniz yok.

Bu şekilde devam ederseniz hiçkimse mutlu olmaz, adam gibi sohbet etmek isteyeler bilgisi olup paylaşmak isteyenler de 1 gün durur, 2 gün durur, 3. gün bir daha girmez bu foruma.

Laflarım tümünüze değil, ben ortaya konuşuyorum üzerine alınmak isteyen alınır ona göre pay biçer kendine, ona göre davranır bundan böyle...