Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım

Nesil
    2006

Exclamation Aziz Yıldırım

Aziz Yıldırımı duramadan iyi yada kötü yönden eleştiriyorsunuz ama Türk futbolu için büyük yatırımlar yaptı
    Fenerbahcenin başına geçtiğinde kasasında sanırım 5-6 milyondolar olan klubu 150 milyondolara getirdi her yıl vergisini tam ödeyerek diğer klublerimiz gibi oyuncuların transfer üçretlerini tam göstermeyip vergi kaçakcılığı yapmadı zaten o klupler şuan maddi açıdan sorun yaşıyor şuan Türkiyeye Fenerium gibi marka mağaza açıp tekstil açısından Türkiyeyi geliştirdi ve derbi günü bazı mağazaların yıllık geliri olabilecek miktarda ürün sattı Türkiyeyi avrupaya tanıttı Türkiyenin en iyi görünüşlü stadyumu yaptı Türkiye'ye ortega alex anelka gibi yıldızlar getirrek futbol kalitesini artırdı o kadar kişiye iş imkanı sağladı Türkiyenin ilk spor klubüne ait t.v kanalı kurarak bir ilke imza attı adeta bir geçim kaynağı oldu ne yazıkkı aziz yıldırım sayesinde sadece fenerliler değil cimbomlu kartalı diğer klub taraftarlarıda ekmek parası sağladı eğer aziz yıldırım kötü bir yöneticiyse yazıklar olsun yıllar önce yanında olan ulusoy şimdi nerelerde

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Türk futbolu için yatırımlar mı yaptı, kendi kasası için mi yatırımlar yaptı ?

altyapıdan oyuncu çıkmaz, avrupada tur yok; yani tanıtımda yok .. anelkaya verilen parayla kaç adet fabrikanın yapılabileceğini, kaç kişiye ekmek sağlanabileceğini bilseydiniz bu kadar övmezdiniz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Türk futbolu için yatırımlar mı yaptı, kendi kasası için mi yatırımlar yaptı ?

altyapıdan oyuncu çıkmaz, avrupada tur yok; yani tanıtımda yok .. anelkaya verilen parayla kaç adet fabrikanın yapılabileceğini, kaç kişiye ekmek sağlanabileceğini bilseydiniz bu kadar övmezdiniz
    anelka sayesinde nic39 die bir tekstil şirketi açıldı kötü oyuncu olsa premier ligden takımlar istemezdi ve 2 yıldır Türkiyeye enç ok puan getiiren takım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by batuhan1907
    anelka sayesinde nic39 die bir tekstil şirketi açıldı kötü oyuncu olsa premier ligden takımlar istemezdi ve 2 yıldır Türkiyeye enç ok puan getiiren takım
    2 yıldır Türkiye'ye en çok puan getiren takım diyerek Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olduğunu iddaa etmeyeceksin umarım.

nic39 anelkanın şahsı markasıdır fb veTC ye bı katkısıyoktur.fb gercekten cok ıyı puan getırıo ulkemız ıcın baksanıza son 2 yılda ust sıralara tırmandık zaten...ayrıca azız yldrm cok ıyı bı baskan dıyıl ıyı bır ınsaatcı sadece fb ye yaptıgı her yardımın mutlaka bı gerı donusu wardır.hem turk sporuna o kadar hızmet yaptıysa neden kımse sewmıo???

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Berkaiser
    2 yıldır Türkiye'ye en çok puan getiren takım diyerek Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olduğunu iddaa etmeyeceksin umarım.
    herhalde etmeyeceğim şuanki durumuzda olmamızı sağlıyor eğer olmasaydı şampiyonlar ligine tek takım gönderecektik gs başırılı oldu helal olsun ama devamı gelmedi hagi popescu gidince gs yavaşladı avrupada silindi ve tromso gibi bir takıma elende evet chealsede yenilmiş olabilir ama en azından onların böyle bir galibiyete ihtiyacı yok onlar arsenalı devirince tromso galibiyetini untuturacak bir takım ama galatasaray avrupada başarılı olmak demek her sene kupaya katılıp iyi bir derece elde etmek ama ne yazıkki galatasaray bunu başaramıyor artık avruapada başarılı bir galatasaray yok sadece mazihinde kupası olan bir galatasaray var bir gün real madride bakın bir de galatasaray yılladır real kupa kaldıramıyor ama gücünü avrupadaki başarını konuşturuyo işte başarı bu demek 4-5 yıl boyunca kupa kaldıramasan bile avrupada başarılı olduğunu söylenmesi sağlamak bir başarıdır

Aziz Yıldırım'dan iyi bir başkan olmaz; ama iyi bir Yatırımcı, Yönetici olur..
    -

herhalde etmeyeceğim şuanki durumuzda olmamızı sağlıyor eğer olmasaydı şampiyonlar ligine tek takım gönderecektik gs başırılı oldu helal olsun ama devamı gelmedi hagi popescu gidince gs yavaşladı avrupada silindi ve tromso gibi bir takıma elende evet chealsede yenilmiş olabilir ama en azından onların böyle bir galibiyete ihtiyacı yok onlar arsenalı devirince tromso galibiyetini untuturacak bir takım ama galatasaray avrupada başarılı olmak demek her sene kupaya katılıp iyi bir derece elde etmek ama ne yazıkki galatasaray bunu başaramıyor artık avruapada başarılı bir galatasaray yok sadece mazihinde kupası olan bir galatasaray var bir gün real madride bakın bir de galatasaray yılladır real kupa kaldıramıyor ama gücünü avrupadaki başarını konuşturuyo işte başarı bu demek 4-5 yıl boyunca kupa kaldıramasan bile avrupada başarılı olduğunu söylenmesi sağlamak bir başarıdır
    Son szölerine katılmıyorum; bu kötü durumumuzda bile Galatasaray dendimi rakip korkuyor
    -

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Aziz Yıldırım'dan iyi bir başkan olmaz; ama iyi bir Yatırımcı, Yönetici olur..
    aynen katılıorum...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Son szölerine katılmıyorum; bu kötü durumumuzda bile Galatasaray dendimi rakip korkuyor
    ona bakarsan Fenerbahceden de korkuyorlar ama sadece taraftarı gaza getirmek için tabi söylediğim cümle avrupa için geçerli

gercekten korkmayan takım yok

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

tamam fb nin kasasını parayla doldurabilir peki bunu nasıl ve hangi yollarla doldur du biliyomusun?
    bide son 2 sezondur nasıl şampiyon oluyor biliyomusun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu konu da yorum yapmamak için kendimi tutacağım.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ekoklu3
    tamam fb nin kasasını parayla doldurabilir peki bunu nasıl ve hangi yollarla doldur du biliyomusun?
    bide son 2 sezondur nasıl şampiyon oluyor biliyomusun?
    en azından vergi kaçakcılığı yapmıyor ve her yönden yasallar ve nasıl kaldırdılar diyorsun o iki yılın birinde ulusoy başkandı diğerindede levent bıçakcı bunları biliyormusun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hee bu arada futbolcu transfer ve ödenen ücretleri borsaya doğru gösterip bir diğer vergi kaçırmayan klupte Beşiktaş biliyorsun değilmi çünkü başta diğer rakipleri gibi vergi kaçırmıyor demişsin!

Nesil
    2006

genel olarak konuştum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

genel olarak konuştum
    o zaman genel olarak konuşma

azız bey ın wergı muhabbetıyle ılgılı coook guzel tezahurat war ama burda solenmezzzz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by koray_capello
    o zaman genel olarak konuşma
    isim vermemek için yaptım ama halada vermek istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

isim vermemek için yaptım ama halada vermek istemiyorum
    niye genel olarak konuşma diyorum çünkü diğer rakipleri gibi.. demişsin.ee fenerin rakipleri kim Beşiktaş ile Galatasaray.herhalde malatyanın,denizlinin v.s fenerin rakibi olmadığına katılıyorsundur.ee zaten 2 tane takım var o zaman bjk ile gs.2 tane takıma genelleme yapılmazki.Galatasaray gibi vergi kaçırmıyo de bunda gizlenecek birşey yokki herşey ortada gs liler de biliyor bunu.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

en azından vergi kaçakcılığı yapmıyor ve her yönden yasallar ve nasıl kaldırdılar diyorsun o iki yılın birinde ulusoy başkandı diğerindede levent bıçakcı bunları biliyormusun
    evet onları biliyoruumm... ama şimdi onlar sölemek istemiyorumm.. burda

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by koray_capello
    niye genel olarak konuşma diyorum çünkü diğer rakipleri gibi.. demişsin.ee fenerin rakipleri kim Beşiktaş ile Galatasaray.herhalde malatyanın,denizlinin v.s fenerin rakibi olmadığına katılıyorsundur.ee zaten 2 tane takım var o zaman bjk ile gs.2 tane takıma genelleme yapılmazki.Galatasaray gibi vergi kaçırmıyo de bunda gizlenecek birşey yokki herşey ortada gs liler de biliyor bunu.
    ne biliyim yaa yazdım işte show amaçlı kusura bakmayın

Nesil
    2006

evet onları biliyoruumm... ama şimdi onlar sölemek istemiyorumm.. burda
    herkes böyle diyor sadece üstüne alınma ama şunları birisi söylesin

ya bi tanede mi fenerli yok aranızda olanda adama destek vermiyor adam gibi konusunu acmıs yorumlarınızı bekliyor sizin yaptıklarınıza bakın sırf 6S liler konusuyor boyle takım tutulmaz takımını tutugunu yorum yaparak gostereceksin ,ilk mesajları okudum 6S li arkadaslar neden hep kotü yönleri yazıyorsunuz?Çünkü iyi yönleri gösterememssiniz,kollarınız agrır yazmaktan o yuzden bi 6s li yazıo digerleri gaza gelio sonra fb lilerde yardım yok ne diim nasıl bişey dir bu bende isim vermicem...AYIP be isterseniz uzaklaştırın ama adminler mod.lar bi bakarlar ne yazıor bu konuda diye!!!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05
    ya bi tanede mi fenerli yok aranızda olanda adama destek vermiyor adam gibi konusunu acmıs yorumlarınızı bekliyor sizin yaptıklarınıza bakın sırf 6S liler konusuyor boyle takım tutulmaz takımını tutugunu yorum yaparak gostereceksin ,ilk mesajları okudum 6S li arkadaslar neden hep kotü yönleri yazıyorsunuz?Çünkü iyi yönleri gösterememssiniz,kollarınız agrır yazmaktan o yuzden bi 6s li yazıo digerleri gaza gelio sonra fb lilerde yardım yok ne diim nasıl bişey dir bu bende isim vermicem...AYIP be isterseniz uzaklaştırın ama adminler mod.lar bi bakarlar ne yazıor bu konuda diye!!!
    yorum yooook

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bu 6S dediğin takım...
    Türkiyede ilk ve tekleri gerçekleştiren takımmı acaba tam anlayamadımda...

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05
    sen once turkıyenın en buyuk kluplerınden bırını dogru durust yaz ondan sonra kendıne muhattab ara...burda butun takımlar esıt nasılkı fener bahcenın adı kısa halıyle duzgun yazılıosa sende galatasarayınkını duzgun yazacaksın.sadece bu ıkısı ıcın degıl butun takımlar ıcın gecerlı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu 6S dediğin takım...
    Türkiyede ilk ve tekleri gerçekleştiren takımmı acaba tam anlayamadımda...
    Abi cevap verme.Bırak kendi kendine konuşsun.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Abi cevap verme.Bırak kendi kendine konuşsun.
    doğru sölüyosun bırakalım kendi çaplarında eğlensinler

yok ole bısey yaw bı halt ettıysen ozurunu dılıyceksın yada hıc yapmıcaksın...herkez aynı seyı yapsana nasıl olur???

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri