PDA

View Full Version : Film - Altyazı uyum sorunu ?

Ahmet Göktaş
24.Şubat.2010, 23:39
Arkadaşlar film indirdim bi tane , türkçe altyazı indirdim birde, isimleri aynı yaptım aynı klasöre koydum , ancak altyazı ile film birbirini tutmuyor. Onlarca program denedim , resimli anlatımlarla yaptım yok olmuyor bir türlü. Altyazı önce başlıyor diyaloglardan ve karışıyor ileride iyice. Bu işi bilen biiri varmı nedir bunun sorunu acaba sinirlerim bozuldu?

RaSenGan
24.Şubat.2010, 23:41
İllegal Ahmet :p Bazı videolarda sağ tıklayınca alt yazıya geciktirme seçeneği vb. ekleyebiliyorsun ama bilgisayarında açtığın programda böyle bir özellik yoktur.En iyisi başka bir alt yazı bulman.

Ahmet Göktaş
24.Şubat.2010, 23:47
Tüm altyazıları denedim ya ayarlıyorum programla hepsini ilk 20-30 saniye uyumlu gidiyor sonra konuşma yokkken altyazı geliyor , konuşurken yazı yok felan. :(

Ahmet Göktaş
25.Şubat.2010, 00:04
Tmmdır hallettim lanet olsun 2 saat olmuş tam uğraşalı. Yinede izleyeceğim filmi okula gidemesem bile inat değilmi :p :D

DisCo
25.Şubat.2010, 00:22
Yönetimin ortak aldığı kararlar sonucunda forum içerisinde korsanla ilgili konuşmak yasaktır.

Bu nedenle konuyu kapatmak zorundayım. Korsanla ilgili konu açmamanızı ve mesaj yazmamanızı rica ediyorum. Gördüğünüz noktalarda ise raporlarsanız sevinirim.