View Full Version : Milli takım açıklandı
tarikko
26.Şubat.2010, 17:32
Mart Çarşamba günü Honduras ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın kadrosu açıklandı. Milli takımda sürpriz isimlerin dikkat çektiği görüldü. Bu sezonun formda takımı Bursaspor’dan Ozan İpek ve Volkan Şen’in, Denizlispor’dan Çağlar Birinci, Galatasaray’dan Emre Güngör, Trabzonspor’dan Remzi Giray Kaçar ve kaleci Onur Kıvrak kadroda yer alırken, en sürpriz isim olarak ise Beşiktaş’ın genç oyuncusu Necip Uysal dikkat çekti.
A Milli Takım’ın aday kadrosu şu şekilde;
Volkan Demirel (Fenerbahçe)
Onur Kıvrak (Trabzonspor)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)
Emre Güngör (Galatasaray)
Servet Çetin (Galatasaray)
Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
Giray Kaçar (Trabzonspor)
Caner Erkin (Galatasaray)
Çağlar Birinci (Denizlispor)
Hamit Altıntop (Bayern Münih)
Volkan Şen (Bursaspor)
Mehmet Aurelio (Real Betis)
Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)
Nuri Şahin (Dortmund)
Arda Turan (Galatasaray)
Necip Uysal (Beşiktaş)
Ozan İpek (Bursaspor)
Tuncay Şanlı (Stoke City)
Halil Altıntoıp (E.Frankfurt)
Mevlüt Erdinç (Paris Saint German)
Kazım Kazım (Toulouse)
Ntvspor
eXcitinG
26.Şubat.2010, 17:39
İyi de kadroyu kim seçti acaba ?
BeeTLeJuiCe
26.Şubat.2010, 17:41
Oğuz-Ersun-Engin 3lüsü seçti sanırım kadroyu. Fena bir kadro değil ama forvet hattı biraz yetersiz kalmış sanırım.
El Barto
26.Şubat.2010, 17:43
Fatih Terim'de buna yakın kadrolar seçiyordu o zaman herkes o niye yok bu niye yok o niye var diyordu. Sahi Fatih Hoca neden bıraktı ki? :)
tarikko
26.Şubat.2010, 17:51
Fatih Terim'de buna yakın kadrolar seçiyordu o zaman herkes o niye yok bu niye yok o niye var diyordu. Sahi Fatih Hoca neden bıraktı ki? :)
Abi daha Hiddink gelmedi.Bu Oguz Cetin'in kurdugu kadro sanirsam.Hiddink hele bir gelsinde kadrosunu anlariz o zaman..
eXcitinG
26.Şubat.2010, 17:54
Yine, yeniden İbrahim Toraman yok. Hayret ve hayret birşey.
Sekopej
26.Şubat.2010, 17:55
Sonuçta Hiddink'in yardımcısı Oğuz Çetin, onunla mutlaka görüşmeleri olmuştur ve ona göre bu kadro belirlenmiştir.
Hiddink geldikten sonra da her hafta Kayseri, Bursa maçlarını falan takip edeceğini sanmıyorum, oyuncu seçiminde yine Oğuz ve Engin yardımcı olacaktır. Zaten mili takımda oynayabilecek oyuncularımız belli, seçimler hep benzer olacak.
Melekovic
26.Şubat.2010, 17:56
Güzel seçimler, bazıleri yenilenme adına seçilmiş gibi gözüküyor,şimdiden hazırlamak iyidir kadro birbirine alışsın anlamında da bizde forvet o kadar az mı ki yine Kazım. Bir de ortasahada en cok oyuncumuz olan yerde yine Mehmet Aurelio. Ne kadar güzel 5 metreye pas atamayıp hem Lille'li hem Fenerli oyunculara 30 saniye top aratan Deniz Barış var Selçuk var,topallasa da bir Mehmet var.
Mehmt Aurelio'yu kazanırsak işlem tamamdır.önümüzdeki 4 sene aydınlık.
tarikko
26.Şubat.2010, 18:10
Bu arada Semih'in neden olmadagini anlamadim sahsen..Ozer'de sakatligi gectikten sonra kadroya girecektir umarim..
Trabzonspor
26.Şubat.2010, 18:44
Bu sıralar formda olan Umut neden alınmamış ona şaşırdım doğrusu.
KanaKe
26.Şubat.2010, 19:34
2. lig oyuncularini milli takima nasil cagirabiliyorlar anlamis degilim yani koskoca Türkiye milli takiminda Aurelio'dan baska ön libero oynayacak adammi kalmadi.. Aurelio disindaki secimler iyi gözüküyor..
Ilhan
26.Şubat.2010, 19:51
İbrahim Toraman'ın olmamasına çok şaşırdım doğrusu. Değişik pozisyonlarda gayet başarılı olmuştu son dönemde.
Mehmet Topuz da çağırılabilir artık sanırım, Fatih Terim gittiğine göre. Onun da milli takıma katacak çok şeyi var.
sitte
26.Şubat.2010, 20:01
Şimdilik önemsiz maç olduğunu düşünürsek iyi bir kadro ...
BlackEagle19o3
26.Şubat.2010, 20:23
İbrahim Toraman neden yok? Biri bana mantıklı bir şekilde izah edebilir mi...
di canio
26.Şubat.2010, 20:52
Bu hazırlık maçına eski oyuncuların yerine genç ve yeni oyuncuları tercih etmelerini beklerdim. Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu vb. gibi oyuncuları bu maç için çağırmayıp daha yeni oyuncuları bir gösterselerdi bize. Sinan Bolat çağırılmamış, İbrahim Toraman'ı eskiden beri isterim çağrılsın. Özellikle de gurbetçi genç oyuncuları çağırıp milli takımda oynatabilirdik. Başka milli takımda oynamalarının da önüne geçerdik böylece.
El Barto
26.Şubat.2010, 21:14
Bu hazırlık maçına eski oyuncuların yerine genç ve yeni oyuncuları tercih etmelerini beklerdim. Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu vb. gibi oyuncuları bu maç için çağırmayıp daha yeni oyuncuları bir gösterselerdi bize. Sinan Bolat çağırılmamış, İbrahim Toraman'ı eskiden beri isterim çağrılsın. Özellikle de gurbetçi genç oyuncuları çağırıp milli takımda oynatabilirdik. Başka milli takımda oynamalarının da önüne geçerdik böylece.
İnşallah Milli Takımın başına bir gün böyle düşünebilme yetisi olan biri gelecek.
Crocodile1963
26.Şubat.2010, 21:14
Arkadaşlar alınmasınlar ama sırf Beşiktaş'tan adam almak için takımında şans bulamayan Necip'i, Milli takıma almışlar. Oyuncuları Milli Takıma adapte etmek için seçtiler ise o ayrı . . .
Fearless Coward
26.Şubat.2010, 21:30
BJK'den Necip'in olması ilginç.İlk 11'de oynayan Türkler niye yok BJK'den de Necip var şaşırdım doğrusu.Büyük ihtimal Necip'i BJK'den adam yok diye almışlardır oynatmazlar herhalde..Oynatırlarsada nasıl oynayacağını ölçmek amaçlı oynatırlar başka ne amaçla oynatacaklar ki zaten..İyi bir kadro gibi ancak forvetteki seçimin doğru olmadığını düşünüyorum..Formda olan Umut Bulut olabilirdi..
El Barto
26.Şubat.2010, 21:37
Komik olmayın yahu Beşiktaş'tan adam yok diye Necip çağırıldı demek hem Necip'e ayıp, hem de Milli takımın başında takımı seçen adamlara küfür etmek demek. Böyle hesaplara giriyorsa zaten bu milli takımı açıklayanlar durmasınlar orada.
Üfürükten bir Honduras maçı için Beşiktaş'tan adam alalım diye Necip'i aldılar ha? :p
BlackEagle19o3
26.Şubat.2010, 21:38
Necip'in alınması iyi olmuş, ilerde inşallah nazar değmezse banko oynayacağı takıma alışsın, ortamı görsün...
Necip'in potansiyeli biliniyordu; bu sene de A takımla Türkiye Kupası maçlarında ve 2 lig maçında sahaya çıktı ve taraftarın gözdesi oldu.Hazırlık maçlarındaki harika performansı da cabası, pek önemli maçlar olmasa da bu maçlar.Sezon içerisinde kalan maçlarda mutlaka forma şansı bulacaktır.
Kadroya girmeyi Deli İbo da formuyla hakediyordu fakat yaş sınırına takılmış anlaşılan.Pek yaşlı diyebileceğimiz adamlar yok çünkü takımda.
Ahmet Göktaş
26.Şubat.2010, 22:08
BJK'den Necip'in olması ilginç.İlk 11'de oynayan Türkler niye yok BJK'den de Necip var şaşırdım doğrusu.Büyük ihtimal Necip'i BJK'den adam yok diye almışlardır oynatmazlar herhalde..Oynatırlarsada nasıl oynayacağını ölçmek amaçlı oynatırlar başka ne amaçla oynatacaklar ki zaten..İyi bir kadro gibi ancak forvetteki seçimin doğru olmadığını düşünüyorum..Formda olan Umut Bulut olabilirdi..
Zoruna gitti sanırım Necipin çağırılması ?
Arda ilk milli takıma ne için çağırıldıysa Necip de onun için. Ok.
--------------------------------------------------------
Ayrıca Sabri'nin alınıp , Toraman'ın alınmadığı bir kadroda kesinlikle art niyet ararım , artık bazı kişilerin , bazı takım oyuncularının piyasası düşsün diye takıma aldırtmadıgına inanıyorum.
Tıpkı aylardır oynamayan yada göz önünde olmayan bir lige giden oyuncuların , değerlerinin düşmemesi için her zaman kadroda olması gibi. !
uAburak89
26.Şubat.2010, 22:32
Sabri bu sezon gayet iyi bir futbol ortaya koyuyor. Alınmasında ne gibi bir sakınca var ?
Ahmet Göktaş
26.Şubat.2010, 22:34
Necip'in alınmasında ne sakınca var ?
RaSenGan
26.Şubat.2010, 22:35
Necip'in alınmasında ne sakınca var ?
2-3 maç oynadı sadece diğerleri yarım sezon oynadı.
Ahmet Göktaş
26.Şubat.2010, 22:41
Necipin alınması bu derece dokunuyor yani ? Zaten bir adam alınmış bari onu kabullenin be.
uAburak89
26.Şubat.2010, 22:45
Ben Necip ile ilgili bir şey yazmadım. Necip geleceği olan oyuncudur, çağrılması gayet normal. Sabri de formdadır, çağrılması değil çağrılmaması anormal olurdu. Ama sen öyle şeyler yazmışsın ki, Sanki Necip'in Milli takıma çağrılması Sabri'ye bağlıymış gibi.
Edit: İbrahim Toraman'ı ben şahsen beğenmiyorum, aynı şekilde Kazım'ın da bu takımda yeri yoktur bana göre. Tabii biz seçimleri yapamadığımız için yapacak bir şey yok.
Bu arada kadro seçimi gösteriyor ki, kim gelirse gelsin buna benzer kadrolar olacak hep. Fatih Terim'i eleştirmiş olmak için abartılıyordu her seferinde, her kafadan ayrı ses çıkıyordu. Umarım artık bunlar olmaz da, daha fazla birlik olabiliriz.
Deus Dominus
26.Şubat.2010, 23:31
Sabri sakat değil miydi? GS'de hiç görmedim son maçlarda milli takıma çağırılmış ama :)
uAburak89
26.Şubat.2010, 23:36
Madrid maçında kulübedeydi Sabri, takımla beraber çalışıyor birkaç gündür.
Fernando Gago
26.Şubat.2010, 23:37
Genel olarak geleceğe yönük bir kadro olmuş tabi Aurelio'yu saymazsak .. Olumlu bence
Deus Dominus
26.Şubat.2010, 23:43
bende Sabri'nin niye çağırıldığını anlayamadım. Uğur Uçar seçilebilirdi.
TR.CaPTaiN
26.Şubat.2010, 23:52
Hiddink ülkenin sahip olduğu oyunculara göre kendine bir harita çizen, sistem belirleyen bir hoca. Dolayısıyla her ne kadar anlaşmış olsak da, hatta Oğuz hocayla bazı konular hakkında görüşmüş olsalar da bence bu kadroda etkisi çok azdır. Bu kadroun sadece bir hazırlık maçı için fazla kafa patlatılmadan hazırlanıldığını düşünüyorum. Hiddink geldiğinde de belki 3 aşağı 5 yukarı aynı kadro olacaktır ama seçimi Hiddink yaptığında kadroyu onaylayan kişi sayısı artacaktır. Gerçi kadroyu onaylayan kişi sayısının önemi yok ama sonuçta mütabakatın daha sağlam olacağını düşünüyorum.
Bizim kadro yapımız 4-3-3'e uygun gibi gözüküyor. 4'lü defansın önünde form durumuna göre Mehmet Topal, Aurelio gibi bir önlibero, onların önünde Emre, Hamit ikilisi(form durumuna göre Nuri de bu bölgede değerlendirilebilir) kanatlarda Arda, Tuncay, Mehmet, Özer, Volkan gibi alternatifler ve ileride de Semih, Halil, Mevlüt, Nihat gibi oyuncularla başarılı olabiliriz.
Alicanfmfan
26.Şubat.2010, 23:55
O yok , bu yok işte o yüzden bizden adam olmuyor :)
Sabri'nin sakatlıgı tam anlamıyla geçmedi , ama sakatlanmadan önceki formu parmak ısırtıyordu herkese.km
Hakan Balta'da yokmuş.
RaSenGan
26.Şubat.2010, 23:55
Necipin alınması bu derece dokunuyor yani ? Zaten bir adam alınmış bari onu kabullenin be.
İ.Toraman alınsa kimse bir şey demezdi emin ol.
BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 00:00
Sabri Ne Zamandan Beri Sakattı Adam Sakatlanmadan Evvel Tamam İyi Olabilirde Sakatlıktan Sonra Ramos Olmadı Ya Bu:D Biraz Değişik Bir Kadro Olmuş Sanırım Tek Forvet Oynamayı Düşünüyorlar Bu Kadro Tam Tek Forvetlik Kadro Ortasaha Şişirilmiş Kanat Adamları Alternatifli Sanırım Eski Türkiye Sistemimize Geri Dönüyoruz Tek Forvetli Yıllara.
Sanırım Kadro Büyük İhtimal Şu Şekilde Olacak Sakata Gelmezse Eğer.
Volkan
Gökhan Servet Ceyhun Çağlar
Aurelio Nuri
Kazım Tuncay(Emre) Arda
Mevlüt
Ama Büyük İhtimal Yüzde 90 Emre Oynayacak Gibi Hatta Takım Kaptanı Olarak da Sahaya Çıkabilir. En Hazır ve Formda Oyunculardan
Melekovic
27.Şubat.2010, 00:00
Dönem dönem olur böyle vakalar bir takımdan hiç de alınmayabilir,şart değil yani. Bir bakarsın gün gelir 7 adet oluverir. Onu takımın kendisi sağlayacak. Hiç yok ya da 1 adet diye o takım küçük mü görülecek katiyen hayır.
Bu tür şeylere takmamak lazım,Beşiktaş'ın taşıdığı armayı niye bir tek Beşiktaş'ın taşıdığını anlatmaya gerek yok herhalde.Alınganlık göstermemek lazım.
Kasımpaşa da taşıyor ama o başka branşta fullediği için ,Yılmaz Vural'ın parmağı yok yani,eskiden.
Fearless Coward
27.Şubat.2010, 00:03
@ Ahmet Göktaş ;
Ben BJK'yi kötülemek istemedim tam tersi niye Necip değilde diğerlerinin çağırılmamasına şaşırdım.Sadece o kadar ayrıca zorumada gitmedi.
El Barto
27.Şubat.2010, 01:22
Yahu Nuri Almanya'ya karşı oynarken kaç yaşındaydı? Adamı çıkartıp Milli takım havası solusun istediler ki çok akıllıcaydı. Honduras ile yapılacak bu üfürükten maça ben olsam daha önce hiç Milli takıma seçilmemiş genç, gelecek vaad eden, özellikle gurbetçi oyuncuları alır oynatırdım. Hem Milli takım havası solusunlar, hem bağlamış olalım başka milli takımlarda oynayamasınlar.
BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 01:43
Yahu Nuri Almanya'ya karşı oynarken kaç yaşındaydı? Adamı çıkartıp Milli takım havası solusun istediler ki çok akıllıcaydı. Honduras ile yapılacak bu üfürükten maça ben olsam daha önce hiç Milli takıma seçilmemiş genç, gelecek vaad eden, özellikle gurbetçi oyuncuları alır oynatırdım. Hem Milli takım havası solusunlar, hem bağlamış olalım başka milli takımlarda oynayamasınlar.
Yalnız Fifa'nın Kuralı Gereği Hazırlık Maçlarında Forma Giyen 21 Yaş Altı 1den Fazla Uyruğu Olan Oyuncular İçin Hiçbir Resmi Maçta Oynamama Şartı Nedeniyle Ulusal Takımını Değiştirebilir İfadesi Var.
Yani Çok Fazla Önemi Yok Ama Şöyle Yapılıp Oyuncuya Milli Takımda Güven Duygusu Aşılanıp Daha Bir Hevesle Oynaması Sağlandırılır
El Barto
27.Şubat.2010, 02:06
Yani hiç olmazsa adam kendi ile ilgilenildiğini görsün, ortamı görsün vs. :)
ultraslanerdem
27.Şubat.2010, 02:24
ben bu zamana kadar as oynamış oyuncuların seçilmesinden yanayım. sonuçta hiddink yeni geldi ve türk oyuncuları tanımıyodur. alışması gerekir sonuçta...
KaPaLı
27.Şubat.2010, 09:45
A Milli Takım’ın aday kadrosu şu şekilde;
Volkan Demirel (Fenerbahçe) ( Sinan Bolat )
Onur Kıvrak (Trabzonspor) ( Ömer Çatkıç ) ( Tolga Özgen )
Gökhan Gönül (Fenerbahçe) ( Koray Arslan ) ( Orhan Şam )
Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) ( Aykut Demir ) ( Serdar Kesimal )
Emre Güngör (Galatasaray) ( Gökhan Süzen )
Servet Çetin (Galatasaray) ( Barış Başdaş )
Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
Giray Kaçar (Trabzonspor) ( Sezgin Coşkun )
Caner Erkin (Galatasaray) ( Hakan Aslantaş )
Çağlar Birinci (Denizlispor)
Hamit Altıntop (Bayern Münih) ( Hurşut Meriç )
Volkan Şen (Bursaspor)
Mehmet Aurelio (Real Betis) ( Barış Ataş )
Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) ( Murat Ceylan )
Nuri Şahin (Dortmund) ( Korhan Öztürk ) ( Nizamettin Çalışkan )
Arda Turan (Galatasaray) ( Engin Baytar ) ( Mehmet Eren )
Necip Uysal (Beşiktaş)
Ozan İpek (Bursaspor)
Tuncay Şanlı (Stoke City) ( Tunay Torun )
Halil Altıntoıp (E.Frankfurt) ( Adem Sarı )
Mevlüt Erdinç (Paris Saint German) ( Umut Bulut )
Kazım Kazım (Toulouse) ( Mustafa Pektemek )
Yanların yazdığım adamlar bu sezon Turkcell Süper lig'de en dikkat çeken 25 yaş altı oyuncular ( istisnalar var tabiki ) Madem ki bu hazırlık maçı. Teknik heyetin görevi bu adamları hazırlamak. Hepsi değişsin demiyorum. Tabiki arada '' ABİ '' görevi görecek oyuncular olacak ama bu listedekilerden 5-6 tanesini alsalardı 1 kere o havayı solusaydı bu oyuncular hem piyasaları artacaktı hemde bu adamlar performanslarını daha yukarıya çekmek için çaba göstereceklerdi. Sözde Euro 2012 hazırlık yapıyoruz ama çağırılan kadro 1-2 istisna hariç sürekli çağrılan adamlar. Euro 2008'de oynamış adamlar çoğu.
Ve dikkat ettiğim hala daha başkasına kaptırmaya devam ediyoruz. Serdar Taşçı - Mesut Özil - Taner Yalçın - Oğuzhan Özyakup daha birsürü adam. Eğer hala daha bizim Scout sistemimiz yoksa Milli takım yetkilileri http://www.cezasahasi.net/search/label/Gurbetçi Futbolcular buradan yararlansınlar bari. Düzenli olarak gurbetçi oyuncularla ilgili raporlar sunuyo blog sahibi.
eXcitinG
27.Şubat.2010, 11:55
En çok VoLkan ve Ozan İpek`e sevindim. İkisi de hakediyor.
Necip konusunda beLki de en potansiyeLLi genç oLarak o görüLdüğü için o çağrıLmış oLabiLir. Ama İ.Toraman, Umut BuLut, Mehmet Eren de kadro da oLmaLıydı.
Bu kadro kesinLikLe Hiddink in kadrosu oLamaz. Hiddink böyLe kadro yaparsa bizden çok çeker. Biz Hiddink`i hakedene forma veriyor diye yere göğe sığdıramadık, böyLe ayrımcıLık iLe başLayacaksa ki ben sanmıyorum işimiz var.
Melekovic
27.Şubat.2010, 12:07
Sergen'den sıra al abisi,önce ondan çekeceği var.
Bu arada yani etik olarak şu anda çok fazla etliye sütlüye bulaşmaz Hiddink,o yüzden bu aralar yardımcı antrenörlerin zamanı,bir takım kuralım da cümle alem görsün demişlerdir,bakalım görecez.Gerçi ben göremem o gün işten geç çıkarım herhalde.
di canio
27.Şubat.2010, 14:24
Bu kadar tartışıyoruz ama herkesin istediği oyuncuları çağırsalar yine yaranamazlar. Bizim çağrılması gerekir dediğimiz oyuncular gibi kadroyu yapanların da çağrılması gerekir dediği oyuncular var, onları çağırıyolar. Bizler burada işkembe-i kübradan sallıyoruz. Bir tek o oyuncu var, bari onu kabullenin gibi düşünceler hep olacaktır. İlla ki büyük takımlardan oyuncular olmalıymış gibi.
Emin değilim ama duyduğum kadarıyla Yaz başında Amerika turu olacakmış. Orada gençleri çağırırlar sanırım.
footballer33
27.Şubat.2010, 15:21
Kazım var, Semih ve Umut yok, Giray Kaçar var Toraman yok. Koskoca BJK'de kadroya giren tek isim Necip. Bu ne biçim kadro böyle. Bakalım Hiddink gelince ne değişecek.
eXcitinG
27.Şubat.2010, 15:26
Sorun BJK,GS,FB den adam girmiş, girmemiş oLayı değiL. İLLa bu takımLardan adam geLicek diye kaide de yok. Ama standart oLsun, formda oLana veriLsin forma. İsim takıntısı yapıLmasın. Yoksa Fatih Terim devam etseydi, ne gerek vardı ki bu kadar curcunaya.
Beşiktaş ta en formda isim kim ? İbrahim Toraman.Başka varmı ? Yok. Trabzonda Umut süper form yakaLamış vs. Yani bu adamLar formda oLduğu zamanda oynayamayacak ise ne zaman oynayacakLar diye sorarLar.
MiLLi takım isimLerin kuruLu oLduğu oyuncuLarın oynadığı takım değiL, Formda oLanın oynaması gereken takım oLmaLıdır.
ForCimbom
27.Şubat.2010, 16:30
bende Sabri'nin niye çağırıldığını anlayamadım. Uğur Uçar seçilebilirdi.
uğur un berbat bir form düzeyi var, sabri ise sakatlığı dışında oynadığı maçlarda tr nin en formda sağ beki olduğunu göstermişti zaten...
ForCimbom
27.Şubat.2010, 16:34
bir de, topu topu bir iki maç yapan necip çağırılıyor da, bir orta saha olmasına karşın ve aldığı çok az sürelere rağmen 3-4 gol atan emre çolak neden yok?
barahir
27.Şubat.2010, 16:36
bir de, topu topu bir iki maç yapan necip çağırılıyor da, bir orta saha olmasına karşın ve aldığı çok az sürelere rağmen 3-4 gol atan emre çolak neden yok?
Çünki ikisi farklı tip oyuncular..
Fearless Coward
27.Şubat.2010, 17:21
Ya bu seçimi zaten Oğuz Çetin-Ersun Yanal ve bi kişi daha vardı o yapmıştır büyük ihtimal..Hiddink'in böyle bir kadro yapacağını düşünmüyorum.
Necip gereksiz. Forvet yetersiz.
anilton
27.Şubat.2010, 21:47
Bu kadro Fatih Terim'in kadrosu...
Hiddink gelinceye kadar da bu böyle sürer...
Hiddink takımın başına geçip oyuncu izlemeye başadıktan sonra F.Tekke,Gökdeniz,Toraman,M.Topuz,Ömer Aysan,Özer gibi isimleri kesinlikle görecektir...
KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:50
uğur un berbat bir form düzeyi var, sabri ise sakatlığı dışında oynadığı maçlarda tr nin en formda sağ beki olduğunu göstermişti zaten...
Niye hep büyük takımlardaki oyuncular formda olmak zorunda ? Sabri sakattı ama hala bu oyuncuyu almanın sebebini anlamıyorum. Sakat oyuncuyu alacağına formda olan adamı almak en iyisidir. O zaman çok formda diye Ömer Aysan'ı alsaydı. Oda sakatlıktan çıktı.
Trabzonspor
01.Mart.2010, 12:44
İsmail senin yazdığın isimlşere katılıyorum da Onur'u neden çıkardın onu bilmiyorum.Adam oynuyor hemde ne güğzel Ömer artık geçti zamanı.Onur artık milli takımada kazandırılmalı Şenol hoca bize kazandırdı milli takımada kazandırılmalı.Çokta yararlı olur.Vıolkan değişmez isim olmaktan çıkar.
KaPaLı
01.Mart.2010, 12:48
Yok yok çıkarmadım o yanlış oldu ilk kez çağrılan adamların yanına yazmamıştım. Onur'un alternatiflerini yazdım. Onur şu anda formuyla en iyi Türk kaleci zaten.