Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Milli takım açıklandı

Default Milli takım açıklandı

Mart Çarşamba günü Honduras ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın kadrosu açıklandı. Milli takımda sürpriz isimlerin dikkat çektiği görüldü. Bu sezonun formda takımı Bursaspor’dan Ozan İpek ve Volkan Şen’in, Denizlispor’dan Çağlar Birinci, Galatasaray’dan Emre Güngör, Trabzonspor’dan Remzi Giray Kaçar ve kaleci Onur Kıvrak kadroda yer alırken, en sürpriz isim olarak ise Beşiktaş’ın genç oyuncusu Necip Uysal dikkat çekti.

A Milli Takım’ın aday kadrosu şu şekilde;

Volkan Demirel (Fenerbahçe)
    Onur Kıvrak (Trabzonspor)

Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
    Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)
    Emre Güngör (Galatasaray)
    Servet Çetin (Galatasaray)
    Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
    Giray Kaçar (Trabzonspor)
    Caner Erkin (Galatasaray)
    Çağlar Birinci (Denizlispor)

Hamit Altıntop (Bayern Münih)
    Volkan Şen (Bursaspor)
    Mehmet Aurelio (Real Betis)
    Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)
    Nuri Şahin (Dortmund)
    Arda Turan (Galatasaray)
    Necip Uysal (Beşiktaş)
    Ozan İpek (Bursaspor)

Tuncay Şanlı (Stoke City)
    Halil Altıntoıp (E.Frankfurt)
    Mevlüt Erdinç (Paris Saint German)
    Kazım Kazım (Toulouse)

Ntvspor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyi de kadroyu kim seçti acaba ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuz-Ersun-Engin 3lüsü seçti sanırım kadroyu. Fena bir kadro değil ama forvet hattı biraz yetersiz kalmış sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fatih Terim'de buna yakın kadrolar seçiyordu o zaman herkes o niye yok bu niye yok o niye var diyordu. Sahi Fatih Hoca neden bıraktı ki?

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Fatih Terim'de buna yakın kadrolar seçiyordu o zaman herkes o niye yok bu niye yok o niye var diyordu. Sahi Fatih Hoca neden bıraktı ki?
    Abi daha Hiddink gelmedi.Bu Oguz Cetin'in kurdugu kadro sanirsam.Hiddink hele bir gelsinde kadrosunu anlariz o zaman..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yine, yeniden İbrahim Toraman yok. Hayret ve hayret birşey.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sonuçta Hiddink'in yardımcısı Oğuz Çetin, onunla mutlaka görüşmeleri olmuştur ve ona göre bu kadro belirlenmiştir.

Hiddink geldikten sonra da her hafta Kayseri, Bursa maçlarını falan takip edeceğini sanmıyorum, oyuncu seçiminde yine Oğuz ve Engin yardımcı olacaktır. Zaten mili takımda oynayabilecek oyuncularımız belli, seçimler hep benzer olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel seçimler, bazıleri yenilenme adına seçilmiş gibi gözüküyor,şimdiden hazırlamak iyidir kadro birbirine alışsın anlamında da bizde forvet o kadar az mı ki yine Kazım. Bir de ortasahada en cok oyuncumuz olan yerde yine Mehmet Aurelio. Ne kadar güzel 5 metreye pas atamayıp hem Lille'li hem Fenerli oyunculara 30 saniye top aratan Deniz Barış var Selçuk var,topallasa da bir Mehmet var.

Mehmt Aurelio'yu kazanırsak işlem tamamdır.önümüzdeki 4 sene aydınlık.

Bu arada Semih'in neden olmadagini anlamadim sahsen..Ozer'de sakatligi gectikten sonra kadroya girecektir umarim..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu sıralar formda olan Umut neden alınmamış ona şaşırdım doğrusu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

2. lig oyuncularini milli takima nasil cagirabiliyorlar anlamis degilim yani koskoca Türkiye milli takiminda Aurelio'dan baska ön libero oynayacak adammi kalmadi.. Aurelio disindaki secimler iyi gözüküyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İbrahim Toraman'ın olmamasına çok şaşırdım doğrusu. Değişik pozisyonlarda gayet başarılı olmuştu son dönemde.

Mehmet Topuz da çağırılabilir artık sanırım, Fatih Terim gittiğine göre. Onun da milli takıma katacak çok şeyi var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Şimdilik önemsiz maç olduğunu düşünürsek iyi bir kadro ...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İbrahim Toraman neden yok? Biri bana mantıklı bir şekilde izah edebilir mi...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu hazırlık maçına eski oyuncuların yerine genç ve yeni oyuncuları tercih etmelerini beklerdim. Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu vb. gibi oyuncuları bu maç için çağırmayıp daha yeni oyuncuları bir gösterselerdi bize. Sinan Bolat çağırılmamış, İbrahim Toraman'ı eskiden beri isterim çağrılsın. Özellikle de gurbetçi genç oyuncuları çağırıp milli takımda oynatabilirdik. Başka milli takımda oynamalarının da önüne geçerdik böylece.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Demre View Post
    Bu hazırlık maçına eski oyuncuların yerine genç ve yeni oyuncuları tercih etmelerini beklerdim. Volkan Demirel, Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu vb. gibi oyuncuları bu maç için çağırmayıp daha yeni oyuncuları bir gösterselerdi bize. Sinan Bolat çağırılmamış, İbrahim Toraman'ı eskiden beri isterim çağrılsın. Özellikle de gurbetçi genç oyuncuları çağırıp milli takımda oynatabilirdik. Başka milli takımda oynamalarının da önüne geçerdik böylece.
    İnşallah Milli Takımın başına bir gün böyle düşünebilme yetisi olan biri gelecek.

Arkadaşlar alınmasınlar ama sırf Beşiktaş'tan adam almak için takımında şans bulamayan Necip'i, Milli takıma almışlar. Oyuncuları Milli Takıma adapte etmek için seçtiler ise o ayrı . . .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

BJK'den Necip'in olması ilginç.İlk 11'de oynayan Türkler niye yok BJK'den de Necip var şaşırdım doğrusu.Büyük ihtimal Necip'i BJK'den adam yok diye almışlardır oynatmazlar herhalde..Oynatırlarsada nasıl oynayacağını ölçmek amaçlı oynatırlar başka ne amaçla oynatacaklar ki zaten..İyi bir kadro gibi ancak forvetteki seçimin doğru olmadığını düşünüyorum..Formda olan Umut Bulut olabilirdi..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Komik olmayın yahu Beşiktaş'tan adam yok diye Necip çağırıldı demek hem Necip'e ayıp, hem de Milli takımın başında takımı seçen adamlara küfür etmek demek. Böyle hesaplara giriyorsa zaten bu milli takımı açıklayanlar durmasınlar orada.

Üfürükten bir Honduras maçı için Beşiktaş'tan adam alalım diye Necip'i aldılar ha?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Necip'in alınması iyi olmuş, ilerde inşallah nazar değmezse banko oynayacağı takıma alışsın, ortamı görsün...

Necip'in potansiyeli biliniyordu; bu sene de A takımla Türkiye Kupası maçlarında ve 2 lig maçında sahaya çıktı ve taraftarın gözdesi oldu.Hazırlık maçlarındaki harika performansı da cabası, pek önemli maçlar olmasa da bu maçlar.Sezon içerisinde kalan maçlarda mutlaka forma şansı bulacaktır.

Kadroya girmeyi Deli İbo da formuyla hakediyordu fakat yaş sınırına takılmış anlaşılan.Pek yaşlı diyebileceğimiz adamlar yok çünkü takımda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by NightWalker89 View Post
    BJK'den Necip'in olması ilginç.İlk 11'de oynayan Türkler niye yok BJK'den de Necip var şaşırdım doğrusu.Büyük ihtimal Necip'i BJK'den adam yok diye almışlardır oynatmazlar herhalde..Oynatırlarsada nasıl oynayacağını ölçmek amaçlı oynatırlar başka ne amaçla oynatacaklar ki zaten..İyi bir kadro gibi ancak forvetteki seçimin doğru olmadığını düşünüyorum..Formda olan Umut Bulut olabilirdi..
    Zoruna gitti sanırım Necipin çağırılması ?

Arda ilk milli takıma ne için çağırıldıysa Necip de onun için. Ok.

--------------------------------------------------------

Ayrıca Sabri'nin alınıp , Toraman'ın alınmadığı bir kadroda kesinlikle art niyet ararım , artık bazı kişilerin , bazı takım oyuncularının piyasası düşsün diye takıma aldırtmadıgına inanıyorum.

Tıpkı aylardır oynamayan yada göz önünde olmayan bir lige giden oyuncuların , değerlerinin düşmemesi için her zaman kadroda olması gibi. !
    Last edited by Ahmet Göktaş : 26.Şubat.2010 at 22:18

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sabri bu sezon gayet iyi bir futbol ortaya koyuyor. Alınmasında ne gibi bir sakınca var ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Necip'in alınmasında ne sakınca var ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Necip'in alınmasında ne sakınca var ?
    2-3 maç oynadı sadece diğerleri yarım sezon oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Necipin alınması bu derece dokunuyor yani ? Zaten bir adam alınmış bari onu kabullenin be.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben Necip ile ilgili bir şey yazmadım. Necip geleceği olan oyuncudur, çağrılması gayet normal. Sabri de formdadır, çağrılması değil çağrılmaması anormal olurdu. Ama sen öyle şeyler yazmışsın ki, Sanki Necip'in Milli takıma çağrılması Sabri'ye bağlıymış gibi.

Edit: İbrahim Toraman'ı ben şahsen beğenmiyorum, aynı şekilde Kazım'ın da bu takımda yeri yoktur bana göre. Tabii biz seçimleri yapamadığımız için yapacak bir şey yok.

Bu arada kadro seçimi gösteriyor ki, kim gelirse gelsin buna benzer kadrolar olacak hep. Fatih Terim'i eleştirmiş olmak için abartılıyordu her seferinde, her kafadan ayrı ses çıkıyordu. Umarım artık bunlar olmaz da, daha fazla birlik olabiliriz.

Sabri sakat değil miydi? GS'de hiç görmedim son maçlarda milli takıma çağırılmış ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Madrid maçında kulübedeydi Sabri, takımla beraber çalışıyor birkaç gündür.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Genel olarak geleceğe yönük bir kadro olmuş tabi Aurelio'yu saymazsak .. Olumlu bence

bende Sabri'nin niye çağırıldığını anlayamadım. Uğur Uçar seçilebilirdi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri