PDA

View Full Version : İstanbul Büyükşehir Bld. - Fenerbahçe [23.Hafta]

Kage
26.Şubat.2010, 18:19
http://i50.tinypic.com/99nonc.png

yaman76hakanFB
26.Şubat.2010, 20:56
Bursa maçından önce oy kullanmamıştım..Çünkü Fenerbahçe kaybeder demeye dilim varmaz..Bunu yazmıştım..

Bu maçta yine oy kullanmıyorum..Normal şartlarda Fenerbahçe bu ligde her maçın favorisidir.. Favoriler her zaman kazanmaz; ama bu Fenerbahçenin favori olduğu bir maçı kaybetmesidir sadece..

Ama bu haliyle,bu kaleciyle,bu defans kurgusu ve bu "dahi"Daum'la ve hatta herşeyi çok bildiğini sanan bu yönetimle Fenerbahçe hiçbir maçın favorisi değildir.. Bizim halı saha ekibi bile bu takıma gol atarsa şaşırmam..Belki 13 veya 15 yeriz ama inanın iki tane atarsak kimse şaşırmasın..(Şaka bir yana; sadece savunmanın ne kadar S.O.S. verdiğini misallendirmek istiyorum..)

Bu maçta Fenerbahçenin üç puan alması sürpriz sayılmalı; Büyükşehirin değil.. Zaten o stadda bir lanet var sanki..

Alicanfmfan
26.Şubat.2010, 20:57
Stad büyüsü umarım devam ederde rakibimiz puan kaybedip , liderlik yarısında yara alır , umarım:)

Melekovic
26.Şubat.2010, 21:07
Teknik direktörleri bir maçlığına değiştirip sahaya çıkarlarsa Fener 5 atar.

Yoksa tek farklı galibiyet bekliyorum en fazla 2; beraberlik surpriz olmaz 70'e kadar maç tek farklı giderse.

Fearless Coward
26.Şubat.2010, 21:13
İBB'de Hasagiç gibi bir kaleci olduğundan FB en fazla 2 gol atar diye düşünüyorum.İBB'de de forvetler gününde olursa bu maçtan puan ve ya puanlar alabilirler.

Alicanfmfan
26.Şubat.2010, 21:33
Hasagic Fenerbahçe maçlarında genelikle oynamıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Şubat.2010, 21:56
Eğer Fenerbahçe Lille maçını kazansaydı o moralle rahat kazanır derdim ama öyle olmadı...Bu nedenle 1 veya 0 olacağını düşünüyorum maçın iddia deyimiyle...(Tabi Tum-İskender gününde olursa)

el.nino
26.Şubat.2010, 22:56
gerçekten stad büyüsü bozulmazsa fenerbahçe puan kaybeder.ama nedense fenerin kazanacağını düşünüyorum:)umarım öyle olmaz.ya 1-0 ibb ya 1-0 fb:D

TR.CaPTaiN
26.Şubat.2010, 23:58
İBB büyüklere ters gelen, iyi mücadele eden bir takım ama haftalar ilerledikçe puan kayıplarının telafisi zorlaşacaktır. Dolayısıyla oyuncularımız bunun bilince, ciddiyetinde olacaklardır. İlk devre genelde kötü futbola rağmen puan toplayan takım ikinci devre iyi oyuna rağmen puan kaybeden takım görüntüsüne büründü. Bunda şanssız sakatlıkların ve bireysel hataların çoğalmasının da önemli bir payı var. Umarım bu sefer güzel oyunu 3 puanla da süslemeyi başarırız. Skor tahminim: 4-1 alırız.

KaPaLı
27.Şubat.2010, 09:23
Son antrenmana 13-14 futbolcu katılmadı. Daum'un elinde çıkaracağı 11'den başka adam kalmadı. Bu maçı kazanırda biraz olsun moral gelir takıma inşAllah.

C h A o S
27.Şubat.2010, 12:07
İbb'de de 8 eksik varmış.Zor bir karşılaşma olacağına benziyor.İbb 1 puan alır ..

CeNTeR_TR
27.Şubat.2010, 12:52
Puan kaybı herşeyi zor sokabilir.Kesin kazanmamız lazım ama çok eksik var fakat rakiptedede 8 eksik varmış.1-0 olsun bizim olsun mantığıyla devam edersek işimiz zor aksi bir durumda ise farklı bile kazanabiliriz..

el.nino
27.Şubat.2010, 18:52
İbb'de de 8 eksik varmış.Zor bir karşılaşma olacağına benziyor.İbb 1 puan alır ..

hatırlarsan ibb gs maçında da 8 eksikle oynamıştı:)bilemiyorum yani.değişik bir sonuç çıkabilir ortaya

tarikko
27.Şubat.2010, 20:36
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Fenerbahçe karşılaşmasına eksik bir kadroyla çıkmak zorunda olduklarını dile getirerek, ''Maça genç bir kadro ile çıkacağız. Umarım güzel bir maç olur ve hak eden kazanır'' dedi.

Dizar, Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz, Martin Kus, Abdülkadir Kayalı ve Okan Buruk'un Fenerbahçe karşısında forma giyemeyeceğini ifade etti.

tarikko
27.Şubat.2010, 20:45
Bizde de baya eksik var.Ama kazaniriz bu maci bence.Bu puan kayiplarinin telafisi yok artik..

izmer96
27.Şubat.2010, 22:40
yorum yapilicak takimlar IBB ve FB olunca ne soyliycegimi bilemedim bi an cunku 2 takiminda gunluk performanslari degisiyor IBB bazi gunler cok mukemmel oynuyor bazende 2. lig takimi gibi , Bence Fener gununde olursa 2-1 alir bu maci ama son maclardaki kotu performanslari ustunede eksikler yuzunden kotu oynarlarsa bu mac kotu oynayip kazanilabilicek maclardan biri degil diye dusunuyorum

yaman76hakanFB
28.Şubat.2010, 00:49
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak.. Her branşta,basketbol başta olmak üzere futbol,voleybol ayırımı yapmadan her branşta Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak..

-Kalecime güvenmiyor,inanmıyorum..Bu maç beni kurtarabilir; ama bir sonraki maç yakmayacağını garanti edemem..

-Defansımın göbeğine güvenmiyorum.. Neredeyse 10 yıldır aynı golleri yiyoruz.. Ajda'nın şarkısındaki gibi; "kimler geldi,kimler geçti.."

-Santraforuma güvenmiyor ve inanmıyorum.. Taraftarın üzerinde psikolojik baskı uygulayarak zorla,iteleye kakalaya sahiplenmeye çalışıyorlar..Ama taşıma suyla değirmen dönmez..

-Hocamın "dahi" olmadığını,hatta ucuz tarafından basit bir "kurnaz" olduğunu ve nabza göre şerbet vererek bize mavi boncuk dağıttığını adım gibi biliyorum.. (Halkımıza mâlolmuş bir tabir vardır: Herkesi saf,kendini akıllı zannedip ucuz numaralarla günü kurtarma derdindekilere "köylü kurnazı" derler..)

-Bu yönetimin her hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından "gereğini yapacağız" diye bizi teselli edip ertesi sezon yine aynı hamam,aynı tas durumlarını gördükten sonra artık onlara da inanmıyorum.. Bugüne kadar sadece ve sadece amatör branşlara verdikleri destek için onların orada kalmasını istedim,sohbetlerimde savundum ama "Tanjeviç" skandalından sonra orada da ciddiyeti yitirdiklerini anladım.. Artık herşeyi biz biliriz havasından çıkmaları bu saatten sonra çok ama çok zor..

-Kısacası; bir Fenerbahçeli olarak, bu sezonki kadar karamsar olduğumu hiç ama hiç hatırlamıyorum.. Aragones'li karanlık günlerde bile "yönetim gereğini yapar" umuduyla bekliyorduk.. Artık o ümitte kalmadı..

-Bu şartlarda nasıl yarın Büyükşehir'i yeneceğimizi iddia edebilirim ki? İnşallah yeneriz ama kendimi kandırmak istemiyorum.. Yalanlardan bıktım artık.. Geçen gün Volkan Demirel konuşuyor: "Bu duruma biz düşürdük, çıkaracak olan da bizleriz.." Eline bir metin tutuşturup ezberletmişler, aynı nutuklarla idare ediyorlar.. Çünkü aynı demeçleri geçen yılda kelimesi kelimesine söylediler..

-İnanan inansın.. Bu takıma inanmıyorum..Ve bunları söylemek canımı acıtıyor..

TR.CaPTaiN
28.Şubat.2010, 13:39
Sarı-lacivertlilerin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Önder, Bekir, Bilica, Andre Santos, Gökhan Gönül, Cristian, Emre, Vederson, Alex, Güiza (Semih)

Ntvspor

KaF KeF
28.Şubat.2010, 13:43
Bence artık Gökhan Ünal'ın oynama zamanı geldi.Keşke 11'de o başlasa..

Fernando Gago
28.Şubat.2010, 13:44
Hiç umudum yok bu maçtan 3 puan altın değerinde olur :D

E.Cartman
28.Şubat.2010, 13:45
İBB, Fener'e hep ters gelen bir takım ve maçında Olimpiyatta olması İBB'nin şansını artırıyor bence büyük ihtimal berabere biter bu maç :)

Neron_FB
28.Şubat.2010, 13:56
Denizin yerine Önderin oynaması güzel, ancak gökhanın yine ileride oynaması kötü.. Kadro bir yana fenerbahçenin puan veya puanlar kaybetme lüksü yok.. O sebeple maçı alırız. Hatta ilk yarıyı 2-0 önde kapatır, ikinci yarı da 1 gol yer, taraftara dejavu korkusu yaşatır ancak maçı kazanırız..

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 14:25
İBB puan ya da puanlar alacaktır çünkü;
1-FB Avrupa yorgunu
2-FB Lille'ye son dakikada elenmenin moral bozukluğu ile maça çıkacak
3-İBB oyuncuları büyükleri her zaman zorlamış bir ekip.Bugün de aynısının olma ihtimali var
4-Lugano sakat
5-FB'nin başında Daum varken FB şampiyonluğu unutsun.Adam günü kurtarmak için herşeyi deniyor.Fenerbahçe'nin son haftalarda her maçı son dakika golleri ile kurtarmıştır.(Bursa(ZTK),Manisaspor ve daha birçoğu)

uAburak89
28.Şubat.2010, 15:01
İSTANBUL BŞB.
Hasagiç
Rızvan
Barbosa
Marcus
Gökhan Süzen
Sylla
Efe
Serhat
İskender
Tevfik
Ali Güzeldal

F.BAHÇE
Volkan Demirel
Deniz
Bekir
Bilica
Andre Santos
Gökhan Gönül
Selçuk
Emre
Vederson
Alex
Güiza

MeMo
28.Şubat.2010, 15:08
5-FB'nin başında Daum varken FB şampiyonluğu unutsun.Adam günü kurtarmak için herşeyi deniyor.Fenerbahçe'nin son haftalarda her maçı son dakika golleri ile kurtarmıştır.(Bursa(ZTK),Manisaspor ve daha birçoğu)

Böyle bahsettiğin adamla 2 şampiyonluk yaşamamız da ilginç bir olay...

Sekopej
28.Şubat.2010, 15:17
Deniz acaba sağ bekte mi oynayacak? Bekir'i sağ bektense stoperde görmek isterim. Fenerbahçe olumusz yönde bir rekora doğru gidiyor, büyük takıma yakışanı yapıp, bu galibiyetsizlik serisine son verecektir, bu kadar uzun süre galip gelememe 40 yılda 1 olur, 2002'den bu yana 40 sene geçmedi.:p

uAburak89
28.Şubat.2010, 15:38
Evet Deniz sağ bekte oynuyor.

Edit: Sağ kanatta olabilir, henüz tam net değil. xD

Rsa
28.Şubat.2010, 15:43
Deniz sağ açık oynuyor.

uAburak89
28.Şubat.2010, 15:45
G. Gönül - Bilica - Bekir - Santos
Deniz - Selçuk - Emre - Vederson
--------------Alex--------------
--------------Guiza--------------

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 15:56
Böyle bahsettiğin adamla 2 şampiyonluk yaşamamız da ilginç bir olay...
Fenerbahçe kaç haftadır galibiyet alamıyor ya da kaç haftadır son dakikalar maç kurtarmıyor?Daum hoca değil kesinlikle bu olaya Guardiola örneğini de verebiliriz çünkü kadro iyi Guardiola'nın yaptığı bişey yok Daum'un şampiyon yaptığı seneler FB'nin kadro kalitesi iyidir sadece:)

uAburak89
28.Şubat.2010, 16:06
İskender 1-0 yaptı durumu.

Ali Güzeldal çok iyi bir ara pası verdi, İskender Volkan'ı geçip boş kaleye gönderdi topu.

Neron_FB
28.Şubat.2010, 16:08
Fenerin göbek iğrenç ya.. izleyesim gelmiyor.. guiza da görsün nasıl gol atılır..

Homer J.S
28.Şubat.2010, 16:08
İskender Alın Dk:29

nannar
28.Şubat.2010, 16:09
yenice açtım yayını, açar açmaz 1-0 olmuş :) İBB çekilmese bari geriye... Yalnız olası bir puan kaybında Fenerbahçe baya sıkıntı yaşar....

uAburak89
28.Şubat.2010, 16:12
Deniz topla buluştuğu zaman tribünlerden tepkiler geliyor.

RaSenGan
28.Şubat.2010, 16:12
Kardeşim de büyük bir istekle gitmişti maça çökmüştür çocuk :D

Fenerbahçe maçı çevirir gibi geliyor bana İBB bir gol daha atmazsa.

Neron_FB
28.Şubat.2010, 16:16
Spikerler taraftara tepkili protestolardan dolayı ama olimpiyat stadını bu kadar dolduran taraftar ne yapsa yeridir. Kazanmamız selçuk-deniz-bilica gibi oyuncuların fenerde kalmasını sağlayacaksa kazanmayalım.

nannar
28.Şubat.2010, 16:17
zor yaww... cansız takım İBB :) Ama belli de olmaz...Bazen gaza gelip deli gibi oynuyor bu tür takımlar...

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 16:18
Kaç haftadır söylüyorum Bilica ile FB yürümez diye maçı izleyen arkadaşlar dikkat ettiyse topu yine Bilica kaçırdı ve İskender'in önüne geldi:)FB'nin stoperler iyice çökmüş.Lugano FB için ne kadar görmüş olduk:)

nannar
28.Şubat.2010, 16:18
Yaparsa yine Alex yapacak gibi birşeyler...

nannar
28.Şubat.2010, 16:21
gol bence bu frikik...

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 16:23
Goooooooooooooooooooool! ama ofsayt:n:

Neron_FB
28.Şubat.2010, 16:24
deniz ilk kez vurabildi o da offside sayıldı.

nannar
28.Şubat.2010, 16:24
aha deniz attı :) ama ofsayt

nannar
28.Şubat.2010, 16:25
Andre Santos kaleciyi engelledi ofsayt ile :)

Homer J.S
28.Şubat.2010, 16:26
İlk yarı sonucu 1-0..

Maç böyle biterse Galatasaray puan farkını 5'e çıkartabilir.

KanaKe
yahu biz daha ibb ye karsi bile üstünlük kuramiyoruz birde lille'ye elendik diye üzülüyoruz yazik vallahi bu kadar taraftara bu havada o stada kadar gitmisler takimi desteklemek icin.. bu kadar puan kaybindan sonra sampiyon olacagimiza inanmiyorum olacagimiz varsada olmayalim daha iyi ibb,kasimpasa,manisa gibi takimlara karsi üstünlük kuramiyorsak biz sampiyonlugu haketmiyoruz demektir... sene sonu sampiyon olamayinca ne olacak onu simdiden merak etmeye basladim a.yildirim suclu birilerini bulur yine istifa ettirir.

Neron_FB
Bu pozisyon ofsaytmı değilmi anlayamadım bu kuralı bilmediğim için. Bildiğim tek şeyse böyle bir pozisyonda ofsaytı ilk kez gördüğüm

Rsa
28.Şubat.2010, 16:27
Bilica takımı yakmaya devam ediyor.

Bekq
28.Şubat.2010, 16:28
Bu pozisyon ofsayt arkadaşlar. Çünkü Santos kalecinin bariz bir şekilde önünü kapatıyor ve pozisyona dahil olmuş oluyor.

KanaKe
28.Şubat.2010, 16:32
pozisyon ofsayt veya degil ne önemi varki koskoca fenerbahce ibb karsisinda dökülüyor adeta hakem makem demesinler millet yemiyor artik.. adam gibi mücadele etsinler artik daum'u da suclamiyorum elindeki kadro ile en iyisini yapmaya calisiyor deniz selcuk gibi adamlarin yetenekleri kisitliysa bunda daum'un bir sucu yoktur fakat asil suc devre arasinda takviye yapmayan yönetimdedir..

nannar
28.Şubat.2010, 16:34
Bu pozisyon ofsaytmı değilmi anlayamadım bu kuralı bilmediğim için. Bildiğim tek şeyse böyle bir pozisyonda ofsaytı ilk kez gördüğüm

Santos aktif alanda kaleciyi engellediği için % 100 ofsayt ;)

Neron_FB
28.Şubat.2010, 16:36
Santos aktif alanda kaleciyi engellediği için % 100 ofsayt ;)

doğrudur ben ilk kez denk geldim sadece böyle bi pozisyona o kadar. zaten deniz ve selçuk gol attıklarında pek sevinemiyorum.

Fearless Coward
28.Şubat.2010, 16:36
İBB'ye helal valla o kadar eksikle yeniyorlar..

Rsa
28.Şubat.2010, 16:41
Deivid ve Cristian oyunda ikinci yarı.

nannar
28.Şubat.2010, 16:42
Yalnız birçok arkadaşla tartıştıgım konuyu burda da yazayım. Galatasaray, Fenerbahçe,Beşiktaş ya da Trabzonspor bu yıl çok kötü değiller. Ligin kalitesi eskisi kadar düşük değil.Eskiden olsa nereye gidersek gidelim kaç atarız diye gider ve genelde 4 büyüklerden biri 80+ puanla şampiyon olurdu. Son yıllara bakıldığında Anadolu ekipleri çok kaliteli kadrolar kurarak zirveyi zorluyorlar. 4 büyüklere karşı çok arzulu oynadıkları zaten aşikar fakat diğer takımlara karşı da aynı isteği ve arzuyu gösteren takımlar artık ilk 5'te kendine yer bulmaya başladılar ; Bknz : Sivasspor, Kayserispor , Bursaspor

Yani artık ligde hiçbir takımı yenmek kolay değil. Ben içerde dışarda hiçbir maça kesin alırız gözüyle bakamıyorum.Akşam Kasımpaşa da bizi çok zorlayacak. İnşallah kazanırız ancak dediğim gibi sadece mücadele eksikliğine ya da transfer yapılmamasına bağlamayın puan kayıplarını. Geçen hafta Bursa maçında, ondan önceki hafta Manisa maçıydı sanırım ,o maçta hep iyi mücadelesi vardı Fenerbahçe'nin ancak bireysel hata yapmaya müsait Deniz ve Bilica takımı sıkıntıya sokuyor...

Neron_FB
28.Şubat.2010, 16:42
deniz ve selçuk çıktı cristianla deivid girdi

nerazzuri
28.Şubat.2010, 16:46
Deivid 2009-2010 sezonunda ilk kez maça çıktı sanırım.

nannar
28.Şubat.2010, 16:48
Daum kendi ipini çekti gibime geliyor... Deivid'in etkili olacağını zannetmiyorum pek...Orta alanda İBB kapanmaz ve orayı kalabalıklaştırırsa 2. yarıda daha etkili olur... Bu Efe İnanç da baya sağlam oyuncu. Oğlan iyi oyun kuruyor...

nannar
28.Şubat.2010, 16:50
Yalnız 2. yarı başladığından bu yana İBB çok ama çok amatör bir taktikle sahada :) Böyle oynarlarsa maç döner...

Rsa
28.Şubat.2010, 16:53
Alex, 1-1.

KaF KeF
28.Şubat.2010, 16:53
Alex De Souza..1-1

nannar
28.Şubat.2010, 16:54
alex attı :) haklı çıkmaktan nefret ettiğim anlardan biri :n:

Ama güzel gol oldu

uAburak89
28.Şubat.2010, 16:55
Jeneriklik bir gol oldu.

CeNTeR_TR
28.Şubat.2010, 17:00
2.yarıya çok üstün başladık ve güzel gidiyoruz.Deniz ve Selçuk'un oyun dışı kalması bizim için iyi oldu.2. golü bulabilirsek çok daha iyi olacak.

krAlex sen gidince işimiz çok zor çok..

nannar
28.Şubat.2010, 17:02
Bilica yapar bir penaltı falan :) Yalnız İBB'nin aklı başına geldi golden sonra.İlerde basmaya başladılar. Goıl olur bu maçta artık ama kim atar bilinmez...

nannar
28.Şubat.2010, 17:07
Fırat Aydınus saçmaladı... Pozisyona düdük çaldıysan direk kırmızı çekmesi lazımdı... İBB 10 kişi kalmıştı :)

KaF KeF
28.Şubat.2010, 17:08
%100 kırmızı karttı..

nannar
28.Şubat.2010, 17:09
Yok yaww... Bizim hakemler kural falan bilmiyor :) Sırf yorum valla :n: Son adam Guiza'yı düşürdü , düdüğü çalıp sarı kart çekti :n:

nannar
28.Şubat.2010, 17:13
ibb kapandı yine... FB gol atabilir her an :D

Rsa
28.Şubat.2010, 17:15
Fırat Aydınus muhteşem işlere imza atıyor.

vego
28.Şubat.2010, 17:15
alex atıldı dk 79 radyoda doğru mu duydum ayak havada die ????

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 17:16
Alex atıldı FB 10 kişi kaldı dk 80

nannar
28.Şubat.2010, 17:16
alex gitti...

nannar
28.Şubat.2010, 17:18
maça bakmayanlar için hemen özetleyelim...Alex bir önceki pozisyonda pası attığında pası hakemin topundan döndü ve rakip koşu yapınca Alex gidip adamı düşürdü ve hakeme kızdı biraz. Sonraki pozisyonda da o öfkeyle rakibe sert girerek kırmızı yedi... Sakinliğini koruyamadı Alex hakemin topugundan dönüp rakibe giden topun ardından. Bizim Caner'in Atl. Madrid maçında yaptıgına benzedi yani...

Rsa
28.Şubat.2010, 17:19
İBB 2-1 yaptı.

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 17:20
Ve Gol İskender'in gol 2-1 oldu

nannar
28.Şubat.2010, 17:20
2-1 ibb attı

KaF KeF
28.Şubat.2010, 17:23
o zaten maçın kader anıydı.Daha ne yapsın?

izmer96
28.Şubat.2010, 17:23
Son 4 dakikada boyle biterse fenerbahce 7-8 kisi eksik IBB ye yenildigi icin bazi seyler degisicekdir

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 17:24
Doğru söylüyosun abi kırmızı kart doğru gibi geliyo yanlız bana sinirini yenemeyip çok sert bi hareket yaptı Alex ama hakem sarı kart veremezmiydi verebilirdi de

ozaniel
28.Şubat.2010, 17:26
Kurtarıcı Gökhan Ünal girdi oyuna.

KaF KeF
28.Şubat.2010, 17:26
Son 4 dakikada boyle biterse fenerbahce 7-8 kisi eksik IBB ye yenildigi icin bazi seyler degisicekdir
Fenerbahçe tam kadro zaten..

C h A o S
28.Şubat.2010, 17:27
İ.B.B puan alırsa bizim ve Bursa açısından güzel olucak.

Melekovic
28.Şubat.2010, 17:27
Fenerin IBB amuda kalksa bile yenmesi lazım,hatta 9 kişi kalsa bile. Önce bir güzel oyun oynasın sonra hakeme başlayalım.

Tabi bu tüm diğer takımlar için geçerli , Bursa dışında güzel futbol oynayan takım göremiyorum.İsimle bir yere varmaya çalışırsan buraya kadar.Fenerde ciddi bir revizyon gerekiyor. Yoksa bu hakem hatalarından daha kötüleri yurtdışında da yapılıyor hatta geçenlerde yapıldı da,onlar neyin misyonunu tamamlıyordu.

Artık hangi takımı tutarsanız tutun rakip takımları itham etmekten vazgeçin.

Bekq
28.Şubat.2010, 17:28
Bu senede şampiyon olamayacağız. Geçmiş olsun.

Semih hala kadroya giremiyor. Güiza'yıda al git Daum.

izmer96
icimden bir his bu mac bittiginde fenerli yoneticiler ve daum hakeme yuklenicekler diyor sirf basarisizligin ustunu bi sekilde kapatmak icin

DisCo
Maç 1-0 giderken aynı Fırat hocamız Baroni'yi de oyundan atmadı.

Bu şu anlama geliyor. Fenerbahçe hem yenik hem 10 kişi kalacaktı.

Sonrasında Fenerbahçe'nin Guiza ile olan atağında İstanbul BB.'li oyuncuyu atmadı. Çünkü Baroni'nin pozisyonunu bir şekilde telafi etmeliydi.

Alex'in kartı ise haklıydı.

MeMo
28.Şubat.2010, 17:30
Şampiyonluk hayal artık bu haftadan sonra...

KaRaBükLü KraL
2-1 bitti İskender Büyüksün Be(İBB) 2-1 Fenerbahçe:D

C h A o S
Ve maç bitti.Tebrikler İBB.

MeMo

Sonrasında Fenerbahçe'nin Guiza ile olan atağında İstanbul BB.'li oyuncuyu atmadı. Çünkü Baroni'nin pozisyonunu bir şekilde telafi etmeliydi.

Evet zaten Fırat hocayı tarafsız yönettiği maçlardan tanıyoruz...

The.Crow
Bu maç için de aynısı geçerli. Tamam Alex'in kırmızısı haklıydı ancak her takıma aynı standart neden uygulanmaz. Penaltı atmayalı aylar oldu. Hemen aklıma gelen geçen hafta Alex'in boynuna yediği öldürücü dirsek. Neyse bakalım haftaya bakıcaz. Umarım bütün hakemler aynı standartta maç yönetirler.

Rsa
28.Şubat.2010, 17:32
Lugano'nun dönüşüyle umarım Bilica yedek kalır.Bıktım bu adamın hatalarından.

nannar
28.Şubat.2010, 17:32
geçmiş olsun Fenerbahçe , Tebrikler İBB :) Akşam maçı kazanmamız lazım yaw...

DisCo
28.Şubat.2010, 17:33
Evet zaten Fırat hocayı tarafsız yönettiği maçlardan tanıyoruz...

Alex'in kartı konusunda eleştirilmemeli diye düşünüyorum. Çünkü hani herşey yolunda gidiyordu da Alex'i attı gibi bir izlenim oluşuyor. Belkide ben yanlış düşünüyorum.

Ancak Türk hakemleri hatayı hatayla kapattıkları sürece bir adım ilerleyemezler. Fırat Aydınus'ta bundan dolayı eleştirilmelidir.

nannar
28.Şubat.2010, 17:35

Baroni ciddi anlamda uyarılmalı. Johnson ya da Ayman ayarından adam yaww :) Her maç giriyor dan dun... Hakeme de yükenilse Fenerbahçe'nin başarısızlığını gizleyemezler... Son 3-4 haftadır durum aynı...

DisCo
28.Şubat.2010, 17:37
Sahayada bir sürü madde yağdı.

Silva sakatlandı. Sanırım gözüne geldi. Hakeme çakmak geldi. vs.

The.Crow
28.Şubat.2010, 17:38
Gırtlağa sarıldı diye kırmızı , tehlikeli hareketten bize kırmızı tamam hepsi haklı. Peki rakiplerimiz bu kırmızıları neden görmüyor. O durumlarda Televizyonlardaki yorum hakem görmedi hata yaptı denir ve geçiştirilir. Nedense bizim pozisyonlarımız hep görünüyor rakiplerin kırmızıları bir türlü görünmüyor.

NOT : Fırat Aydınus TSL de maç almaya başladığı sezondan itibaren incelenirse en az her sezon 2-3 olaylı Fenerbahçe maçı vardır.

Haftaya bakıcaz artık. Ayrıca bu maç son 3 haftadaki kadar iyi oynamasak ta rakip pozisyonsuz maç kazandı. Bu şanssızlığı da artık kırmamız gerekir. Defans artık Lugano-Bekir olmalı.

Fearless Coward
28.Şubat.2010, 17:38
İBB'yi tebrik etmek lazım bence 1-0 tesadüf olabilirdi belki ama 1-1'den sonra yine öne geçtiler..Hakem hakkında bir yorum yapamayacağım ama Daum ve Guiza'dan artık bir şey beklemeyin derim..Gökhan Ünal'ı da boşuna aldılar adam yedek kulübesinde oturuyo bi nescafe verinde içsin adam..

KanaKe
28.Şubat.2010, 17:40
Baroni ciddi anlamda uyarılmalı. Johnson ya da Ayman ayarından adam yaww :) Her maç giriyor dan dun... Hakeme de yükenilse Fenerbahçe'nin başarısızlığını gizleyemezler... Son 3-4 haftadır durum aynı...

Son 3-4 haftadir degil 10. haftadan beri bir düsüs var takimda bunu görmüyor yönetim... yada görmek istemiyorlar isilerine gelmedigi icin :)

GodfatheR
28.Şubat.2010, 17:40
Bu takıma revizyon şart.

Hem de öyle sadece futbolcusu da değil, tümü gidecek.

Daum ve ekibi gidecek arkadaş. Nerde kondüsyon nerde efsane gibi anlatılan Koch'un kondüsyonerliği. Daum'un zaten pili bitmiş bu saatten sonra yerli hocadan yanayım işi bitmiş avrupalılardan gına geldi artık. (bkn. Aragones,Daum)

Aziz Yıldırım'dan da artık gına geldi. Senin derdin Türk futbolunu düzeltmekse git federasyon başkanı ol kardeşim, takım günden güne eriyor umurunda değil. Ayrıca ne kendi ne de yönetimi futboldan anlıyor. Transfer yapmayı sadece Brezilya'da futbolcu izlemek olduğunu sanan bi yönetim şekli var buna Aykut Kocaman'da dahil. Nerde H.Bilal Kutlualp'in bitiriciliği adam Premier Ligden Anelka'yı tuttu getirdi sen daha Dentinho'yu getiremiyorsun.

Brezilyalıların kökü kazınmalı. Bu adamlarla başarı gelmiyor artık. Lugano'dan başka iyi yabancımız olduğunu düşünmüyorum. Hele Alex sahada sürünüyor çıkıp bir gol atıyor göz boyuyor yok öyle şey. Bu takım Emre'nin üstüne kurulmalı, bu takım artık 4-4-2 oynamalı 4-3-3 oynamalı Alex gitmesse bunların hiç biri gerçek olmayacak belli ki.

Bana göre bugün sezon bitmiştir, puan farkı önemli değil ben bugün bu takıma olan inancımı yitirdim. Yazıklar olsun size yönetiminden topçusuna, teknik ekibinden en alt kademede çalışan personeline kadar yazıklar olsun.

En çok üzüldüğüm şey Olimpiyat stadını dolduran o cefakâr taraftarı böyle kahretmeniz. Vallahi yazık billahi yazık.

yaman76hakanFB
28.Şubat.2010, 17:41
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak.. Her branşta,basketbol başta olmak üzere futbol,voleybol ayırımı yapmadan her branşta Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak..

-Kalecime güvenmiyor,inanmıyorum..Bu maç beni kurtarabilir; ama bir sonraki maç yakmayacağını garanti edemem..

-Defansımın göbeğine güvenmiyorum.. Neredeyse 10 yıldır aynı golleri yiyoruz.. Ajda'nın şarkısındaki gibi; "kimler geldi,kimler geçti.."

-Santraforuma güvenmiyor ve inanmıyorum.. Taraftarın üzerinde psikolojik baskı uygulayarak zorla,iteleye kakalaya sahiplenmeye çalışıyorlar..Ama taşıma suyla değirmen dönmez..

-Hocamın "dahi" olmadığını,hatta ucuz tarafından basit bir "kurnaz" olduğunu ve nabza göre şerbet vererek bize mavi boncuk dağıttığını adım gibi biliyorum.. (Halkımıza mâlolmuş bir tabir vardır: Herkesi saf,kendini akıllı zannedip ucuz numaralarla günü kurtarma derdindekilere "köylü kurnazı" derler..)

-Bu yönetimin her hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından "gereğini yapacağız" diye bizi teselli edip ertesi sezon yine aynı hamam,aynı tas durumlarını gördükten sonra artık onlara da inanmıyorum.. Bugüne kadar sadece ve sadece amatör branşlara verdikleri destek için onların orada kalmasını istedim,sohbetlerimde savundum ama "Tanjeviç" skandalından sonra orada da ciddiyeti yitirdiklerini anladım.. Artık herşeyi biz biliriz havasından çıkmaları bu saatten sonra çok ama çok zor..

-Kısacası; bir Fenerbahçeli olarak, bu sezonki kadar karamsar olduğumu hiç ama hiç hatırlamıyorum.. Aragones'li karanlık günlerde bile "yönetim gereğini yapar" umuduyla bekliyorduk.. Artık o ümitte kalmadı..

-Bu şartlarda nasıl yarın Büyükşehir'i yeneceğimizi iddia edebilirim ki? İnşallah yeneriz ama kendimi kandırmak istemiyorum.. Yalanlardan bıktım artık.. Geçen gün Volkan Demirel konuşuyor: "Bu duruma biz düşürdük, çıkaracak olan da bizleriz.." Eline bir metin tutuşturup ezberletmişler, aynı nutuklarla idare ediyorlar.. Çünkü aynı demeçleri geçen yılda kelimesi kelimesine söylediler..

-İnanan inansın.. Bu takıma inanmıyorum..Ve bunları söylemek canımı acıtıyor..

BU TAKIMA İNANMIYORUM.. BU YÖNETİME İNANMIYORUM.. BU HOCAYA İNANMIYORUM.. BU FUTBOLCU KADROSUNA İNANMIYORUM.. YAZZIKLAR OLSUN YAAA, YAZZIKLAR OLSUN.. KAHROLUYORUM, KAHROLUYORUZ.. YETER ARTIK YA,YETER..

Birileri kulüpler birliği koltuğuna zamkla yapışacağına artık kendi kulübüne sahip çıksın.. Hiç bu kadar acz içinde kalmamıştı koskoca Fenerbahçe.. Yan hakemler bile elleri titremeden kedi-fare gibi oynarlarken takımımızla.. Sen sefasını sür kulüpler birliğinin..

MeMo
28.Şubat.2010, 17:45
yaman76hakanFB,Osman

2'nize neredeyse kelimesi kelimesine katılıyorum.Artık resmen aciz durumdayız.Elden bişey gelmiyor.3 senedir eriye erie bugünlere geldik.Tek sorumlu Aziz Yıldırım'dır.

Neron_FB
28.Şubat.2010, 17:46
Baroni ciddi anlamda uyarılmalı.

baroni ciddi anlamda gönderilenler kervanına katılmalı bence... Bilica-Deniz-Selçuk-Baroni-Ali Bilgin acilen gönderilmeli..Yakışmıyorlar büyük takıma.. İkinci aşamada gidebilecekler de Guiza-Semih-DAUM

DisCo
28.Şubat.2010, 17:47
Buda önemli bir nokta.

Guiza ağlamaklı oldu diye herkesin vicdanı ön plana çıktı. Şahsen ben hiç kimsenin öyle bir konuma düşmesinden hoşnut olmam. Bunun getirisi olarakta bir çok oyuncu ve yönetim taraftarı sağduyuya desteğe çağırdı.

Alınan bu skorlar ile kimbilir ne kadar taraftar göz yaşı döktü, morali bozuldu.

Yönetim, oyuncular, teknik heyet bunuda görmelidir.

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2010, 17:49
Hakem hatalı kararlarıyla hakkımızı yedi.Doğru olan.

Hakem bizim yenilmemiz için sahadaydı.Yanlış olan.

Lütfen buna dikkat ederek hakemin kararlarını eleştirin.

Neron_FB
28.Şubat.2010, 17:51
Hakem hakkımızı yedi yemedi bana ne !! Hakeme gelene kadar tartışılması gereken çok şey var.. Yalan mı ? :S Hiç bi hakemin art niyetli olduğuna inanmoyorum. Daum selçuk denizle başlamasaydı zaten geriye düşmezdik ki bence..Bilica yerine iyi bi stoperimiz olsaydı mesela.. ooff off

MeMo
28.Şubat.2010, 17:53
Nihat Özdemir hala çıkıp hakemden bahsediyor.Resmen yazık !

KanaKe
Diyecek fazla birsey yok... Devre arasinda en iyi kadroya en genis kadroya sahibiz diyip transfer yapmayan yönetim sucludur.. Daum felan degil.. Sucu baskasinda aramayin Daum ile Aykut Kocaman devre arasinda takima transfer isterken yönetim karsi cikti ne oldugunu görüyoruz simdi..

tarikko
Yaziklar olsun ya yaziklar olsun.Olmaz boyle bisey.Bu saatten sonra sampiyonluk falan cok zor artik.Aksam GS'de yenerse 5 puan oluyor.Yahu bu kadarda olmaz ki.Bu mactada yenemiyorsan ne zaman yeneceksin.Daum birakip gitsin yahu artik bu takimi.Olmuyor iste olmuyor.Adam dk. 80 olmus hala oturuyor yerinde.Birde sinirli sinirli laflar ediyor klubede.Deniz sag kanatta basliyor maca resmen komedi :) Alsana Deivid'i bastan..

Sampiyonluk bu oyunla falan cok zor artik.Bir seylerin degismesi gerekiyor...Yeter Artik !!!

yaman76hakanFB
28.Şubat.2010, 17:55
Şimdi NTV'de Nihat Özdemir centilmence Büyükşehir'i tebrik ettikten ve mücadelelerini takdir ettikten sonra tek tek hakem hatalarını sıralıyor.. Katılıyorum.. Fırat Aydınus'un eski maçlardaki hatalarına geri döndü..Söyledikleri doğru.. Ama bugüne kadar yönetim olarak siz ne yaptınız kardeşim.. Hangi hakem hatasının takipçisi olabildiniz.. Eğer dediklerine inanıyorsan,şu gün ve şu saatten sonra Fırat Aydınus herhangi bir Fenerbahçe maçına verilirse yönetim olarak istifa edin? Madem öyle, madem bu adamın bilinçli olarak bunları yaptığını iddia ediyorsun.. Ya bunları söyleme, söylüyorsan da sahip çık.. Ama kulüpler birliği koltuğu tatlı, yumuşak.. Orayı bırakıp hangi skandal kararın takipçisi oldunuz.. Aradan bir hafta geçmeden aynı hakemler Fenerbahçe maçında veya başka bir maçta düdük çalıyor.. İki gün sonra Koray Gencerler yine Fenerbahçe maçına verilirse hiç şaşırmam mesela..

Neron_FB
28.Şubat.2010, 17:56
Diyecek fazla birsey yok... Devre arasinda en iyi kadroya en genis kadroya sahibiz diyip transfer yapmayan yönetim sucludur.. Daum felan degil.. Sucu baskasinda aramayin Daum ile Aykut Kocaman devre arasinda takima transfer isterken yönetim karsi cikti ne oldugunu görüyoruz simdi..

yahu evet haklısın da deniz'de bizim göremediğimiz ne görüyor daum ? cristianda yada.. Alternatif hiç yok değil ki onları oynatmasın beni koysun ben bile oynarım

goosfraba
28.Şubat.2010, 18:00
ben ali koç'un bu kulübe başkan olabilme ihtimalini sevdim. ama bu ihtimali de ne yazık ki aziz yıldırım elinden aldı ali koç'un.

ilk devre bazı eksiklikleri görüp bunu basın önünde dile getirmesi sonu oldu ali koç'un. hangi maçtı hatırlamıyorum ama eksiklikleri dile getirmişti. o açıklamasından sonra ali koç'u basında gören oldu mu acaba? ben göremedim.

aziz yıldırım kendisine rakip görmüş olacak ki, saf dışı bırakma eylemine girişti. ali koç ile bağlar koptu sanıyorum ki.

bu takıma ali koç gibi gerçekleri görebilen, gördüğünde bunu dile getirebilen, gerçeklerden kaçınmayan, transfer konusunda iş bitirici, eline yüzüne bulaştırmayan birisini istiyorum şahsen. ali koç gibi.

devre arası deivid'i yollamayan, stoper eksikliğini görmezden gelen, brezilya'ya oyuncu almaya gidiyorum diyerek tatil yapıp gelen bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız.

hakem kırmızı vermedi penaltı vermedi gibi yorumlar var, maçı izlemedim sadece skora, yapılan değişikliklere ve buraya atılan yorumlara göre yazıyorum bunu.

önce bir yönetimi konuşalım bence. bu takımın nasıl yönetildiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini konuşalım.

sonra bazıları ezbere konuşup 3 yıl şampiyonluk sözü, sene sonunda da 3 yıldız sözü verince havalara zıplamayalım. önce bir düşünelim. baştakiler ezbere konuşuyor çünkü.

KaRaBükLü KraL
28.Şubat.2010, 18:01
Nihat Özdemir hala çıkıp hakemden bahsediyor.Resmen yazık !
Maçın bitiminde bu konu aklıma geldi.Fenerbahçe ne zaman yenilse hakemler şöyle hakemler böyle ne bileyim hakem şunu görmedi vs.vs daha da uzatılır.Halbuki Fenerbahçe Klübü içindeki sorunları görmeyip hala hakeme kulp takmaya çalışıyor.Gerçekten rezalet olarak nitelendiriyorum.Hakeme bakacaklarına Daum'a sayısız futbolcusuna baksın ki sorunun hakemde olmadığını bi görsünler

KaPaLı
28.Şubat.2010, 18:01
Gökay İravul oynasa bugün Selçuk - Deniz'den daha iyi oynardı. Bıraksın gitsinler. Sen o bütçeyle kadroyla iyi oynatamıyosan takımı hiç durma. Bugün böyle veren hakem ertesi hafta rakibe aynı pozisyonda faul bile vermiyo. Ama bu hafta doğru karar ertesi hafta yanlış karar oluyo.

Fırat Aydınus'un 1 tane doğru düzgün yönettiği Fenerbahçe maçı gösterin bakalım. Gösteremezsiniz çünkü yok.

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2010, 18:02
İbb'nin ilk golündeki ara pas güzel.Alex'in attı goldeki vuruşta estetik açıdan baya iyi gerçekten.Bu mağlubiyet bizim adımıza baya iyi oldu.Umarım akşam Galatasaray'da Fenerbahçe puan kaybettiği zaman puan kaybetme alışkanlığını devam ettirir de zirve iddiamız daha da güçlenir.

MeMo
28.Şubat.2010, 18:05
Maçın bitiminde bu konu aklıma geldi.Fenerbahçe ne zaman yenilse hakemler şöyle hakemler böyle ne bileyim hakem şunu görmedi vs.vs daha da uzatılır.Halbuki Fenerbahçe Klübü içindeki sorunları görmeyip hala hakeme kulp takmaya çalışıyor.Gerçekten rezalet olarak nitelendiriyorum.Hakeme bakacaklarına Daum'a sayısız futbolcusuna baksın ki sorunun hakemde olmadığını bi görsünler

Yönetimin en büyük sorunu senin dediklerini yapmaması.Ne zaman yenilse falan demişsin nerden çıkardın anlamadım.Eskişehir maçıydı galiba Aziz YIldırım çıktı Kulüpler Birliği'nden istifa ediyorum diye onu bile beceremedi.Fırat gibi Fenerbahçe düşmanı hakemlere müdahale edilmesi lazım tabi ama önce kendi takımına bakıcaksın.

Ki bu yönetim bunu bile beceremiyecek biliyorum...

IcedEarth
28.Şubat.2010, 18:08
Büyükşehir Belediye bir kez daha Fenerbahçe'den 3 puanı çaldı... Bu takımın neden hiç taraftarı yok anlamıyorum, fena top oynamıyorlar aslında...

yaman76hakanFB
28.Şubat.2010, 18:08
ALINTI:

[quote=Rossoneri;1660476]ben ali koç'un bu kulübe başkan olabilme ihtimalini sevdim. ama bu ihtimali de ne yazık ki aziz yıldırım elinden aldı ali koç'un.

ilk devre bazı eksiklikleri görüp bunu basın önünde dile getirmesi sonu oldu ali koç'un. hangi maçtı hatırlamıyorum ama eksiklikleri dile getirmişti. o açıklamasından sonra ali koç'u basında gören oldu mu acaba? ben göremedim.

aziz yıldırım kendisine rakip görmüş olacak ki, saf dışı bırakma eylemine girişti. ali koç ile bağlar koptu sanıyorum ki.

bu takıma ali koç gibi gerçekleri görebilen, gördüğünde bunu dile getirebilen, gerçeklerden kaçınmayan, transfer konusunda iş bitirici, eline yüzüne bulaştırmayan birisini istiyorum şahsen. ali koç gibi.

devre arası deivid'i yollamayan, stoper eksikliğini görmezden gelen, brezilya'ya oyuncu almaya gidiyorum diyerek tatil yapıp gelen bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız.

hakem kırmızı vermedi penaltı vermedi gibi yorumlar var, maçı izlemedim sadece skora, yapılan değişikliklere ve buraya atılan yorumlara göre yazıyorum bunu.

önce bir yönetimi konuşalım bence. bu takımın nasıl yönetildiğini ve nasıl yönetilmesi gerektiğini konuşalım.

sonra bazıları ezbere konuşup 3 yıl şampiyonluk sözü, sene sonunda da 3 yıldız sözü verince havalara zıplamayalım. önce bir düşünelim. baştakiler ezbere konuşuyor çünkü.

Ağzınıza sağlık.. Sezon başından beri,hatta o sekiz maçlık galibiyet serisi devam ederken de bu sitede, bu forumda ısrarla birşeylerin yanlış gittiğini yazıyordum.. Hatta dün bu sayfada,bu ankete benzer kaygılarımı dile getirdim.. Keşke onlar haklı çıksaydı.. Keşke bizi mahcup etselerdi.. Maçı kazansalar da söylediklerimin ardında duracaktım; ayrı mesele.. Malesef ki malesef, 25-30 senedir Fenerbahçe ile yatıp kalkan birisi olarak BU TAKIMA,BU HOCAYA, BU FUTBOLCU KADROSUNA ve HEPSİNDEN ACISI BU YÖNETİME İNANMIYORUM..

MeMo
28.Şubat.2010, 18:13
Ali Koç geçen sene de demişti gerekli transferleri yapıcaz çünkü o da biliyordu bunların gerektiğini ama yönetim gene beceremedi birşey...

yaman76hakanFB
28.Şubat.2010, 18:18
Yönetimin en büyük sorunu senin dediklerini yapmaması.Ne zaman yenilse falan demişsin nerden çıkardın anlamadım.Eskişehir maçıydı galiba Aziz YIldırım çıktı Kulüpler Birliği'nden istifa ediyorum diye onu bile beceremedi.Fırat gibi Fenerbahçe düşmanı hakemlere müdahale edilmesi lazım tabi ama önce kendi takımına bakıcaksın.

Ki bu yönetim bunu bile beceremiyecek biliyorum...

Ağzına sağlık kardeşim,ağzına sağlık.. Bu ses aynı acı, aynı üzüntü ve aynı öfkenin sesidir.. Şimdi yine nutuklar başlar: "Gereğini yapacağız.." Ne zaman yaptınız ki..

ThersoN
28.Şubat.2010, 18:20
özeti izledim iki takım da kötü oynamış bence
Alex'in yaptıgı hareketin Caner'in Madrid maçında yaptıgından pek farkı yok
Cristian atılsaydı Guiza'ya o engellemeyi yapan ibbli savunma oyuncusu da atılabilirdi
Ofsayt nedeniyle geçerli olmayan gol bence de ofsayt ama verilmese kimse bişiy diyemez, dos santos kalecinin önünü kapatıyor falan diyorlar ama o değil bence topa hareketleniyor her şekilde yardımcı hakem kaldırmak zorunda

MeMo
28.Şubat.2010, 18:28
Alex,Emre,Gökhan,Lugano bu 4 isimden dışarda kalan tüm vasat oyuncular gönderilmeli.Özer,Topuz gibi isimlerde önümüzdeki sene bu takıma alternatif oluşturacak adamlar olmalı.Büyük bir revizyon şart bu yönetim bunu yapamayacak malesef...

nerazzuri
28.Şubat.2010, 18:30
2003 revizyonu gerekiyor takıma gerçekten. katılmamak elde değil bu yorumlara.

MeMo
28.Şubat.2010, 18:36
Bu arada Daum'da hatalar yaptı ama.Onu sorumlu göstermek ayıp olur.Daum'un bu hale gelmesinde en büyük suç yönetimin.Adam Deniz'i sağ açık oynatmak zorunda kaldı.Forveti Guiza sene başından beri istediği adamları doğru düzgün alamadılar.Devre arası transfer istedi yapamadılar.Daum'u hedef göstermek kolaycılık olur.

Ahmet Göktaş
28.Şubat.2010, 18:44
Maçtan haberim yoktu baktım İBB yenmiş , tebrik ediyorum belediyeyi. Şuanda yanılmıyorsam Fenerbahçe 1 maç fazlası ile 3 puan önümüzde.

Lig iyice kızıştı , Herkesin şansı var bence.

Sekopej
28.Şubat.2010, 19:08
İBB'yi tebrik etmiyorum çünkü galip gelecek bir oyun oynamadılar. Ne organie atakları var doğru düzgün pozisyonları. Bu haldeki bir İBB'yi yenemiyoruz, düşünün halimizi.

Bence kalecnin önünde değil, yanında, hakem gol olduktan sonra bayrağı kaldırıyor, top atıldığında değil, engelleme olmadığını gördüğü halde ofsayt vermesi ilginçti.

Hele verilmeyen kırmızı kart var ki, bu hakeme Türkiye'nin en iyisi diye derbiler veriliyor. Ben kendini attı diye Güiza sarı kart gördü sanıyordum kırmızı çıkmayınca, skandal bir karardı.

10 kişi kaldıktan sonra, artık yorgunluktan yürüyecek hali kalmayan Emre'ye bir kez daha acıdım. O da yeter artık derse oynayacak oyuncu kalmaz. Şubat ayında galip gelemedik, ha gen umutsuz değilim ama topu dikine taşıyabilecek Mehmet ve Özer'in bir an önce kadroya dönmesi lazım.

Deivid ise aynı Deivid. ŞL'de gollerini atarken de beğenmiyordum şimdi de beğenmiyorum.

Ilhan
28.Şubat.2010, 19:22
Belediye doğruları oynadı, Fenerbahçe bu kalitedeki bir ekibi yenecek pozisyonları bulamadı. Gökhan Gönül'ün kişisel çabası sonucunda gelen bir gol.

Cristian her geçen gün "Acaba yanlış transfer mi?" kuşkularını kaldırıyor kafamdan. Evet, sonuna kadar yanlış transfer. Fenerbahçe takımına transfer yapılırken kafada "Acaba tutar mı?" gibi bir kuşku doğarsa o oyuncu transfer edilmemelidir. Aylar sürmeli Fenerbahçe'nin oyuncu bulması. Defalarca kez izlenmeli, oyuncunun istatistikleri bulunmalıdır.

Vederson sol kanat oyuncusu olamaz bu takımda. Bu kadar cesareti düşük bir oyuncunun, ofansif hamlesi az bir oyuncunun sol kanat oynaması yanlış.

Belediyenin kadrosu kısıtlı. Sakat oyuncusu da çok. Fenerbahçe'nin de çok ama, Belediye ile Fenerbahçe karşılaştırılamaz kalite açısından.

Belediye'yi kutluyorum. Çok doğru oynayarak maçı kazanmasını bildiler.

TR.CaPTaiN
28.Şubat.2010, 19:31
Fırat Aydınus bilmeyerek gole giden adamın engellenmesini sarı kartla geçiştirdi. Yan hakem de bana göre net gol olan pozisyonu ofsayt gerekçesiyle bilmeyerek kesti. Bundan önce Beşiktaş maçındaki çok önemli hatasına rağmen ligin en iyi hakemlerinden biri olarak gördüğüm Fırat Aydınus'un gözümde değeri Selçuk Dereli kadardır. Maçın Fenerbahçe açısından yorumu da uçmuş ama yapacak birşey yok.

Önümüzde 11 haftalık bir dönem 33 puanlık bir yarış var. Acilen toparlanıp tüm engelleri geçmeliyiz.

Ilhan
28.Şubat.2010, 19:32
İBB'yi tebrik etmiyorum çünkü galip gelecek bir oyun oynamadılar. Ne organie atakları var doğru düzgün pozisyonları. Bu haldeki bir İBB'yi yenemiyoruz, düşünün halimizi.

Bence kalecnin önünde değil, yanında, hakem gol olduktan sonra bayrağı kaldırıyor, top atıldığında değil, engelleme olmadığını gördüğü halde ofsayt vermesi ilginçti.

Hele verilmeyen kırmızı kart var ki, bu hakeme Türkiye'nin en iyisi diye derbiler veriliyor. Ben kendini attı diye Güiza sarı kart gördü sanıyordum kırmızı çıkmayınca, skandal bir karardı.

10 kişi kaldıktan sonra, artık yorgunluktan yürüyecek hali kalmayan Emre'ye bir kez daha acıdım. O da yeter artık derse oynayacak oyuncu kalmaz. Şubat ayında galip gelemedik, ha gen umutsuz değilim ama topu dikine taşıyabilecek Mehmet ve Özer'in bir an önce kadroya dönmesi lazım.

Deivid ise aynı Deivid. ŞL'de gollerini atarken de beğenmiyordum şimdi de beğenmiyorum.

Serkancığım net bir şekilde kalecinin açısını kapatıyor Fenerbahçeli futbolcu. Net bir ofsayt. Ayrıca Cristian'ın yaptığı hamle direkt kırmızı kart. Güiza'nın pozisyonunda da kırmızı kart verilmesi lazım.

Ayrıca hakem top kendisine çarptığı için de hemen sonraki pozisyonda Alex'e kart çıkarmaya korktu.

Sonuç olarak hatalar var, ama her iki taraf için de var. Kasıtlı bir hata yok bir taraf lehine.

Sekopej
28.Şubat.2010, 19:36
Kalecinin açısını yanındayken nasıl kapatıyor, top çaprazdan geliyor, Santos kalecinin yanında, önünde. Ha kuralda yazıyorsa, yanında oyuncu var diye etkilendi diye, o zaman tamam ama topun geldiği yere bakın, Santos'un ve kalecinin durduğu yere bakın. Top karşıdan geliyor ve kaleci topu görüyor.

Hakem hata yapar, buna lafım yok ama böyle hata da yapmaz. Mesela Alex'e sarı verse tehlikeli hareket der geçersin pek konuşulmaz, Baroni vurdu, isabet ettirse sakatlayabilirdi rakibi isabet etmedi, sadece faul verdi, kırmızı verse olabilir derdin ama son adamı indiren oyuncuya kırmızı kart değil sarı kart veriyorsan, bence bir an önce hakemliği bırakmalısın Selçuk Dereli gibi artık yetersiz olduğunu görüp, arkadan gelenleri yolu açmalısın.

KanaKe
28.Şubat.2010, 19:44
Deniz'in bugün attigi golün aynisini Emre Lille karsisinda atmisti hatta Lille kalecisi itiraz etmisti hakeme Güiza görüs acisini kapattigindan dolayi fakat hakem golü verdi demekki bizim hakemler avrupali hakemlerden daha iyi biliyor kurallari.

Ilhan
28.Şubat.2010, 19:47
Kalecinin açısını yanındayken nasıl kapatıyor, top çaprazdan geliyor, Santos kalecinin yanında, önünde. Ha kuralda yazıyorsa, yanında oyuncu var diye etkilendi diye, o zaman tamam ama topun geldiği yere bakın, Santos'un ve kalecinin durduğu yere bakın. Top karşıdan geliyor ve kaleci topu görüyor.

Hakem hata yapar, buna lafım yok ama böyle hata da yapmaz. Mesela Alex'e sarı verse tehlikeli hareket der geçersin pek konuşulmaz, Baroni vurdu, isabet ettirse sakatlayabilirdi rakibi isabet etmedi, sadece faul verdi, kırmızı verse olabilir derdin ama son adamı indiren oyuncuya kırmızı kart değil sarı kart veriyorsan, bence bir an önce hakemliği bırakmalısın Selçuk Dereli gibi artık yetersiz olduğunu görüp, arkadan gelenleri yolu açmalısın.

Deniz topa vurduktan sonra top Santos ve kalecisinin arasından geçiyor, ama tam arasından geçiyor. Kalecinin topu kurtarma açısında görmesi imkanlı değil, yani uçsa da kurtarmaya kalksa. Kalecinin hemen dibinde olduğu için Santos, hakemin ofsayt kararına itiaz etmek yanlış olur diye düşünüyorum. Ama vermeseydi de çok itiraz edilmezdiç

Cristian'ın pozisyonu dünyanın her yerinde kırmızı karttır. Direkt rakibe çirkince bir hareket. Hatta Alex'in kırmızısından daha çirkin. Güiza'nın düşürülmesi ne kadar kırmızıysa, Cristian'ınki de o kadar kırmızıdır. Bu daha kırmızı diyemezsiniz.

Alex'in kırmızı kart görmeden önceki pozisyonundan bahsediyorum, top hakeme çarpıyor ve Belediyeli kapıp gidiyor, Alex arkadan ayağını takıyor ve sarı kartlık bir faul yapıyor, sonra da faul verilince bir de dönüp hakeme kızıyor, sanki hakemin suçuymuş gibi. Üstüne bir de kırmızı kart görüyor. Alex çok yanlış yapmıştır, buna bakmak lazım hatalardan öte. Hata varsa belediyenin aleyhine de vardır.

Fernando Gago
28.Şubat.2010, 21:46
Yönetim ezberlenmiş hareketlerine devam ediyor .. Gerçek hataları görmezden gelip direk hakemde suç bulunuyor .. Hakemin Fenerbahçe'nin lehine ve alhine birçok hatası var ama bundan önce Daum'ın taktiksel hataları ve yönetimin transfer politikasının ne kadar yanlış olduğunu göz önüne getirilmesi lazım .. Deniz sağ açık .. Bilica Bekir göbekte .. Oyuna kurtarıcı olarak giren Deivid hareket etmekten aciz .. Semih Gökhan klübeye çakılı .. Bu takımdan fazlasını beklememek gerek .. Galatasarayın kadrosuyla Bizim kadroyu karşılaştırın aradaki uçurumu göreceksiniz ..

Alicanfmfan
28.Şubat.2010, 22:08
Helal olsun İbb'yi yine aldılar 3 puanı , Abdullah Avcıya ve Arif Erdem'e giderek hayranlıgım artıyor.

Alicanfmfan
28.Şubat.2010, 22:16
Ayrıca Baroni'ye net bir kırmızı kart vermemiş Fırat Aydınıs ayıp vallahi cok sert basmıs.

Edit , Aynı şekilde Güiza'nın indirildigi pozisyonda net kırmızı kart.

The.Crow
28.Şubat.2010, 22:19
Her hafta forumlarda aynı şeyleri görmek sıkmaya başladı özellikle de futbol bölümündeki bu konularda.

Alicanfmfan
28.Şubat.2010, 23:05
Serkan , Dos Santos kalecinin görüş acısını engelliyor ve hareketli bu pozisyon %100 ofsayttır.Kırmızı karta katılıyorum hakem yanlıs davrandı , İbb'nin son golüde topun gerisinde pozisyonu kovalayan oyuncu onun için ofsaytla alakası yok :)

nerazzuri
28.Şubat.2010, 23:12
Şimdi şöyle bir nokta var Alican.

Santos'un top ile alakası yok.
İbb'li futbolcu'nunda topa hareketlenen oyuncunun da top ile alakası yok.

İbb'li futbolcuda Santos kadar 1.derecede gole etki ediyor.

sakary Ali
28.Şubat.2010, 23:16
Şimdi şöyle bir nokta var Alican.

Santos'un top ile alakası yok.
İbb'li futbolcu'nunda topa hareketlenen oyuncunun da top ile alakası yok.

İbb'li futbolcuda Santos kadar 1.derecede gole etki ediyor.
top ile alakası yok ama bence kalecinin müdahele yapmasını engelliyor.

nerazzuri
28.Şubat.2010, 23:18
Yapmayın Allah aşkına, top en köşeye gidiyor yere yığılıyor zaten kaleci nasıl bir müdahele yapacak.

RaSenGan
28.Şubat.2010, 23:30
Kalecinin görüş açısını engellemiyor mu ?

nerazzuri
28.Şubat.2010, 23:37
Top vurulurken Santos nerede bir bakın. Görüş açısı nerede başlar, top zaten bir saniye içinde kaleye gidiyor.

Aydin
01.Mart.2010, 01:45
İbb'nin 2. golünün ofsayt olmadığı kesin. Top adamın önünde. Fenerin sayılmayan golünde de aktif alan olayı var. Topa hareketlenmeye bakıyorlar diye biliyorum. Santos önde ve topa hareketleniyor. Ama son zamanlarda bu kural çorba oldu. Verilse de kimse birşey diyemezdi bence.

Cristian'a kırmızı kart verilmeliydi. Alex'in kırmızısı doğru. İbb'li oyuncuya da son adam diye kırmızı verilmeliydi.

Bunların hepsi benim fikrim size göre başkadır. ama Fırat Aydınus'a sallıyor bazı arkadaşlar. Sonra da doğru olarak yönetime sallıyorlar. Aydınus maça o kadar etki etmedi bana kalırsa. Guiza'nın pozisyonu derseniz, cristian'ın pozisyonu var karşılık olarak. onun dışında verilen kararlar doğru gibi gibi.

Aziz Yıldırım da öğrensin sonunda, maç sonunda hakeme sallamanın, atar yapmanın bir yarar getirmediğini. Hiçbir takımın yöneticisi bunlarla ilgilenmemeli. Aziz Yıldırım "ben hakem konuşmam" diyor ama konuşması için de Nihat Özdemir'i yolluyor her olaylı maç sonrası. Aziz yıldırım "biz kötü oynarız ama hakem de bize yapılanları çalsın" demişti kulüpler birliğini bıraktığını söylediğinde. Burada siz de ona "siz de yöneticilik yapın" derseniz sonuna kadar haklı olursunuz işte.

Bekq
01.Mart.2010, 13:04
Cristian'ın pozisyonu tamamen kızgınlıkla yaptığı bir hareket. Yani o faulden 5 dakika önce aynı adamla itişmişti. Daha sonrasında cezasını kesti. Kırmızılık bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Zira bu kadar basit kırmızı kart çıkmamalı(bkz: Cüneyt Çakır).

Güiza'nın pozisyonunda ise son adam ve direk kırmızı olması gerekirdi. Fakat hakem sarı kart verdi. Bu hakemin Beşiktaş'lı olduğu söyleniyor çoğu yerde. Tam doğrusunu bilmiyorum.

Böyle hakemleri hala işinde görünce federasyondan tiksiniyorum.

Alicanfmfan
01.Mart.2010, 13:33
Berkay lütfen nasıl basıyor gaddarca ayagına direk kırmızı kart yahu top ile alakası yok.

anilla
01.Mart.2010, 13:36
Cristian'ın pozisyonu tamamen kızgınlıkla yaptığı bir hareket. Yani o faulden 5 dakika önce aynı adamla itişmişti. Daha sonrasında cezasını kesti. Kırmızılık bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Zira bu kadar basit kırmızı kart çıkmamalı(bkz: Cüneyt Çakır).

Güiza'nın pozisyonunda ise son adam ve direk kırmızı olması gerekirdi. Fakat hakem sarı kart verdi. Bu hakemin Beşiktaş'lı olduğu söyleniyor çoğu yerde. Tam doğrusunu bilmiyorum.

Böyle hakemleri hala işinde görünce federasyondan tiksiniyorum.

Bence Güiza'nın yerde kaldığı pozisyon direk kırmızı ancak aynı şekilde Baroni ninki de direk kırmızı adama sinirlendi diye sakatlayıcı bir hareket yapma hakkını kendinde bulamaz basit bir kırmızı olmazdı cıksaydı bu iki pozisyon dışında hakemin verdiği kararlar doğruydu sanki..Nihat Özdemir'in mac sonrası ntvspor da yaptığı "talihsiz" acıklamaları da sinirine bağlıyorum

nannar
01.Mart.2010, 13:37
Maçı izlediğimi yazayım da sonradan "baktın mı da yazıyorsun?" demeyin :)

Hakem Baroni'nin bence % 100 kırmızı gerektiren hareketin i es geçtikten sonra bu hatayı başka bir hata ile örtmeyi kafasına koymuştu ve bunu da Guiza'nın son adam tarafından düşürülmesine sarı kart çıkararak yaptı :) Kesinlikle 2 karar da yanlıştı. Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü kesinlikle doğru karar. Anre Santos topa hareketlenerek aktif alana giriyor. Hakem bir hatasını başka bir hatayla kapatmasaydı keşke ama inanın FB maçı hak edecek hiçbirşey yapmadı

Sekopej
01.Mart.2010, 13:58
Fenerbahçe'nin kazanmayı hakettiği maçlarda kaybettiği de oldu, o nedenle kazanmayı hakedemese de hakem orada kırmızı ve golü vermeliydi.

Baroni'nin pozisyonu tartışmaya açık, şöyle açık, bence de kırmızı kart ama hakem der ki, görmedim, çelme taktı sandım, ayağına bastı sandım vs diyerek kırmızı vermediğini açıklayabilir. Ama Güiza'nın pozisyonunda neden sarı kart verdiğini açıklayamaz...

Ya ilkini vermediği için mi denirse, bu düpedüz eyyamcılığa girer, bir hakem eyyam yapıyorsa da zaten en kötü hakem demektir. Hakem daha önce verdiği/vermediği kararlardan etkilenmez, etkilenecekse, assın düdüğünü.

eXcitinG
01.Mart.2010, 14:03
VaLLa Fenerbahçe taraftarı varken Daum`a gerek yok. Zaten taraftar daha iyi yönetir takımı Daum`dan. İstediğini çıkartıp, istediğini oyuna sokma gibi bir gücLeri de varken bence tez eLden Fenerbahçe yönetimi takım kontroLünü Taraftara vermeLidir.

Herşey bir yana. Şu noktadan itibaren Aykut Kocaman takım başında oLsa Fenerbahçe hiçbirşey kaybetmez ama çok şey kazanır. Aziz bey tükürdüğünü tekrar tekrar yaLamamak adına Daum da haLa ısrar ediyor. Aynı performansı Zico gösteriyor oLsaydı şu anda Kapı önünde oLurdu.

Sekopej
01.Mart.2010, 14:12
Yok abi, Aragones geçen sene istikrar denildiği için kapının önüne koyulmadı ya Daum da koyulmayacaktır sezon sonuna kadar.

Sinirlenecek çok şey olduğundan, o yuhalanma olayını unutmuşum. Selçuk'un kaptırdığı topla golü yedik(her zaman olduğu gibi, bu adam top kaptırdığında kalemizde tehlike olmaması mucize:)), 1-2 kötü pastan sonra da ıslıklanmaya başladı. Peki Deniz? Adamın ne suçu var, stoper oynayacksın diyorlar oynuyor, ertesi maç sol bek oynayacaksın diyorlar oynuyor, sonraki maç sağ açığa geçiyor, ayıptır 1 oyuncuya da bu kadar yüklenilmez. Kendisi de bilmiyor mu sağ açık oynamayacağını, biliyor ama oynayacak oyuncu yok, mecburen oynuyor.

Hakem vermese de golünü de atmıştı, hakem o golü yememiş olsa, ve o golle maç dönse (soyunma odasına golle gitmek psikolojik açıdan çok olumlu olur) acaba o yuhalayanlar gönül rahatlığıyla sevinebilecek miydi?

Artık her oyuncu risk almaktan, sorumluluk almaktan kaçacak, Emre yeter bana ne diyecek, yuhalanıp çıkarılma kokusu yaşamamak için toptan kaçacaklar. İşte bu asıl takımı dağıtır ama umrunda mı takıma bu baltayı indirenlerin.

Eğer Aykut Kocaman yetkiliyse, yetkisini kullansın, Daum'un aklında sürekli Aykut beni kovdurtup yerime geçecek düşüncesi var, bu nedenle de rahat değil hatta bu nedenle Aykut'u zor durumda bırakacak işleri bilerek yapıyor. Ya Aykut Kocaman ben yetkiliyim diyerek Daum'a sözünü dinletecek ya da bırakıp gidecek. Yoksa Daum'un bu kafasındaki teori bizim başarıya ulaşmamazı sürekli engelleyecek.

eXcitinG
01.Mart.2010, 14:18
Daum`un kredisi bitti zaten. Takımın da bitti, Aziz Başkanın da bitti. Sezon sonunda kompLe herkes gider. Ben sana söyLeyeyim. Ha bundan sonra bir mucize oLup takım toparLanıp şampiyon biLe oLsa bu yaşananLar unutuLmamaLı ve bu değişime yine de gidiLmeLidir.

Aziz YıLdırım miLadını doLdurdu, Daum doLdurdu, takım içerisinde ki oyuncuLar doLdurdu. Zaten ekonomik açıdan Türkiye nin en güçLü takımısın. Yeni yapıLanma Fenerbahçe için hiç de zor oLmayacak birşey oLsa gerek.

Bu gün senin yedek kuLübende Deniz, SeLçuk gibi adamLar yerine. Mustafa Pektemek, Sezer, Burhan gibi oyuncuLar oLsa herşey daha farkLı oLurdu.

Şu anda Fenerbahçe de oyuncusundan, yöneticisine, taraftarına kadar herkeste hata var ve herkes suçLu.

RasAnt
01.Mart.2010, 14:22
Bu kadro yapısı bu BREZİLYA sevdası olduktan sonra daha çok appiahlar anelkalar kezmanlar guizalar yok olur gider takımdan.

Sekopej
01.Mart.2010, 14:26
Şampiyonluk gelirse Aziz Yıldırım devam eder, gelmezse ve belki kupa alınırsa çalkantılı dönem olur yine devam eder, sezon kupasız kapatılırsa, 3 sene şampiyonluk sözü hatırlatılır ki Fenerbahçe'de muhalefet var ama Aziz Yıldırım'ın yaptıkları için karşısına güçlü aday çıkarmıyorlar, O'nu zorlamıyorlar. Ama Ali Şen ilk günden verilen 3 sene şampiyonluk sözünün başına dert açacağını söylemişti, hep muhalif görünse de son seçimlerde fazla ön plana çıkmadı Ali Şen, şimdi daha ciddi desteklediği isimler olabilir.

Tabi, illa muhalefetin başa geçmesi gerekmiyor, artık bir değişim gerekli diyerek Aziz Yıldırım da kenara çekilip, kendi desteklediği bir adayla olağanüstü kongre kararı alabilir. Aziz Yıldırım zaten başkanlığı bıraktığı gün bu kulübün onursal başkanı olacaktır, kendisi vermiyor ama yeni yönetim tesislerin bazılarına O'nun ismini verip yaşatacaktır.

Ama ben hala Lugano, Özer ve Mehmet'in takıma dönmesiyle daha mücadeleci ve ileride de daha etkili bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum. Alex'in yokluğunda oynanacak 2 maç var, çift forvet deneyecektir. Oynanacak derbiler var, takım olma duygusu ortadan kalkmazsa ben hala yarıştan ümitliyim.

eXcitinG
01.Mart.2010, 14:30
İşin garibi bende Fenerbahçe nin tekrar yarışa geri döneceğini düşünüyorum. KaLdı ki zaten herşey bitmiş durumda da değiL. İki arka arka ya gaLibiyet iLe beLki tekrar Lider biLe oLabiLir. Ama sorun o değiL. Çifte kupa iLe sezonu kapatsanız ne oLur ki ? Ne değişir. Aynı Beşiktaş ta ki duruma düşersiniz. Sonra bizim gibi çok ağLarsınız, Yeter Aziz Yeter diye bağırırsınız.

RasAnt
01.Mart.2010, 14:33
yok yok sakın şampiyon fln olmasınlar bu bizim sonumuz olur.Ligi Bursanın ardından 2. tamamlasınlar kupadan elensinler inş böyle olur.Aziz yıldıırım yerine Ali Koç gelsin sonra Fenerbahçem hakettiği yerlere gelsin.Ama ben Aziz Yıldırımın başkanlığını bırakacağını düşünmüyorum

eXcitinG
01.Mart.2010, 14:48
3 YıL söz verip, başarı vaad edip sonunda bunLarın hiçbirisini yerine getirmeyen birisinin haLa orada duracağını sanmam ben.

KanaKe
01.Mart.2010, 14:48
sezon kupasiz kapatilirsa istesede istemesede birakir, biraktirirlar :)

Aydin
01.Mart.2010, 15:28
3 YıL söz verip, başarı vaad edip sonunda bunLarın hiçbirisini yerine getirmeyen birisinin haLa orada duracağını sanmam ben.

Ben bu senaryoyu hatırlar gibiyim abi. Şampiyonun kim olacağı kesinleştiği anda yine bir Aziz yıldırım "ben gidiyorum, biraz arkamdan ağlansın sonra kararımdan dönerim" şekli olur. gündem değişir. şampiyon olan takım konuşulmaz da aziz yıldırım ve Fenerbahçe'nin geleceği konuşulur.

MeMo
01.Mart.2010, 17:17
Ben bu senaryoyu hatırlar gibiyim abi. Şampiyonun kim olacağı kesinleştiği anda yine bir Aziz yıldırım "ben gidiyorum, biraz arkamdan ağlansın sonra kararımdan dönerim" şekli olur. gündem değişir. şampiyon olan takım konuşulmaz da aziz yıldırım ve Fenerbahçe'nin geleceği konuşulur.

Bu sefer taraftar arkasında olmayacak ama burayı atladınız...

Varonil
01.Mart.2010, 18:37
Kara bir Şubat ayını geride bıraktık sonunda.Şu ortadaki ki yanlışlar var ve bu yanlışlar neticesinde Avrupa Ligi'nden elendik ve lider girdiğimiz 2.ci yarıda rakibimizin 5 puan gerisine düştük.

Maç için konuşabileceğim nokta,Alex'in golüne hayran olduğumu belirtmek istiyorum.Geri kalan kısım ile ilgili konuşmak .. Kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Ama şunu söyleyebilirim ki (lig için konuşacağım) kazanamadığımız 4 lig maçında da büyük şanssızlıklar yaşadık.Kaybetmememiz gereken puanları kaybettik.Ve inanıyorum ki bu takım kendi gibi oynadığında hiç tahmin edilmeyen yerlerden 3 puanla dönecektir.

Şimdi geride 11 lig maçı ve alınacak 33 puan var.Şampiyonluk için herşey Fenerbahçe'nin kendi elinde.Yeter ki futbolcular,teknik heyet ve yönetim buna inansın.11 puan geriden gelip şampiyon olmuştuk,bu yıl da daha iyisini yapabiliriz.

TR.CaPTaiN
01.Mart.2010, 18:40
Aziz Yıldırım'ın istifası bir takımın şampiyonluğunu bile gölgeleyecek kadar önemli bir hareket oluyorsa bu, Aziz Başkan'ın Fenerbahçe ve Türk futbolu için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösterir. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ''ben bırakıyorum'' demediği sürece kolay kolay onu kimse yıkamaz. Aziz Yıldırım futbol harici tüm alanlarda bu kulübe çağ atlatmış bir başkandır. Futbolda da öyle medyanın abarttığı kadar büyük bir başarısızlık yok ama Aziz Yıldırım ve taraftarın omuzomuza vererek büyüttükleri maddi gücün tam manasıyla karşılığının alınamaması var. Dünyada ekonomisi en iyi 20 takım arasına giriyorsak Lyon'un Fransa'da ve Avrupa kupalarında yaptığını bizim de Türkiye'de ve Avrupa kupalarında yapmamız gerekirdi. Kendi ligini domine etmiş, her sezon şampiyonlar liginde gruplardan çıkmayı başarabilmiş, takımdan en önemli oyuncuları bile ayrılsa onları aratmayan bir takım. Örneğin; Tuncay mı gitti ? Hemen yeni bir Tuncay keşfedilmeliydi. Aurelio mu gitti ? Hemen yeni bir Aurelio bulunmalıydı. Gereksiz piyangolarla oyalanmaya hiç gerek yoktu. Yönetimin bir diğer yanlışına gelecek olursak; bir takımın teknik direktörü transfere ihtiyaç var diyorsa, transfere ihtiyaç olmasa dahi teknik direktörün isteği yerine getirilmelidir. Çünkü yarın bir başarısızlıkta yönetim Daum'a, ''Hoca niye Deniz sağ açık oynuyor?'' dediğinde; Daum çıkar der ki; ''Ben en kötü olasılıkları düşünürek(fazla sakat,cezalı oyuncular) ofansif bir oyuncu istedim. Siz isteğimi yerine getirdiniz mi ?'' Ha bana kalırsa devre arası acil transfer ihtiyacımız yoktu, bu kadar fazla sakatlık olmasa gayet durumu götürebilecek oyuncularımız vardı ama vurgulamak istediğim konu; teknik direktörün isteği konusudur.

Son 4 maçta kaybedilen 10 puana rağmen ben sezonu kapatmış kadar karamsar olunmasını anlamıyorum. Yeter ki taraftar, yönetim, takım tek güç olsun. Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.

nannar
01.Mart.2010, 18:42
yok yok sakın şampiyon fln olmasınlar bu bizim sonumuz olur.Ligi Bursanın ardından 2. tamamlasınlar kupadan elensinler inş böyle olur.Aziz yıldıırım yerine Ali Koç gelsin sonra Fenerbahçem hakettiği yerlere gelsin.Ama ben Aziz Yıldırımın başkanlığını bırakacağını düşünmüyorum

biz ,yani GS kaçıncı oluyor bu durumda ? :D :p

:n: ben sanırım... hatta sanmam, eminim :D Eğer Galatasaray şampiyoın olursa Aziz Yıldırım sırf gündem değiştirmek için olaylı bir şekilde basına yansıtarak önce istifa eder, sonra yandaşları olan taraftarları organize edip adına yürüyüşler, "geri dön" çağrıları düzenletir ve sonra da geri dönerek "kötü günler bitti, yeni Fenerbahçe ile 5 yıl üst üste TR ligini alacağız, Avrupada da kupa kaldıracağız" der :D Demek parayla mı?

El Barto
01.Mart.2010, 18:50
Guiza'nın girdiği hiç bir pozisyona bariz gol olur denemediği için kırmızı kart çıkmadı heralde. :D

Melekovic
01.Mart.2010, 18:53
En güzel yorum bu oldu,o kadar konuşmaya gerek yok,tek cumle tamam,her şeyi özetledi El Bartonunki.

O zaman hakem Fenerbahçe seyircisinin etkisinde kaldı.

nannar
01.Mart.2010, 19:07
Guiza'nın girdiği hiç bir pozisyona bariz gol olur denemediği için kırmızı kart çıkmadı heralde. :D

En güzel yorum bu oldu,o kadar konuşmaya gerek yok,tek cumle tamam,her şeyi özetledi El Bartonunki.

O zaman hakem Fenerbahçe seyircisinin etkisinde kaldı.

2 yorumda günün özeti olmuş :)

Knightmare
01.Mart.2010, 19:49
:D yaratıcı insanlar

KanaKe
01.Mart.2010, 19:53
Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.

tek temennimiz bu yönde zaten yillardir fakat aziz yildirim cok kibirli birisi yani birisi basarisizsin dedi mi asla kabullenmez ki kabullenmiyorda ben en iyisini bilirim diyor öyle baskanlik olmaz basarisizsan cikacaksin bunu kabul edeceksin ve düzeltmek icin ne gerekiyorsa yapacaksin ama kabullenmeyip deniz ve selcuk gibi adamlarida bu takimda tutarsan olacagi budur yarin öbür gün taraftari karsina alirsin sonun gelir hic istenmedik bir sekilde yuhalanarak istifaya cagirilarak ayrilmak zorunda kalirsin bu kulüpten..

sananes
01.Mart.2010, 22:10
fenerbahçe alt yapısından oyunu cıkaramıyo diyoruz golleri atan iskenderin geçmişine bakıyosun fenerbahçe alt yapısından.o cocuk sırıtır mı bizim kadroda bence sırıtmaz ondan daha yeteneksiz bi cok oyuncuyu barındırıyo kadromuz ama bizden daha çok biliyo sonuçta yönetenler...

Flawless Victory
01.Mart.2010, 23:29
Son 4 maçta kaybedilen 10 puana rağmen ben sezonu kapatmış kadar karamsar olunmasını anlamıyorum. Yeter ki taraftar, yönetim, takım tek güç olsun. Şampiyon olsak da olmasak da yanlışlar unutulmasın. Yani şampiyon olduğumuzda bizim alternatif oyuncumuz Selçuk olmasın, böyle bir maddi gücümüz varsa, ki var, Hamit olsun. Emre cezalı duruma düştüğünde onun bölgesinde Deniz olmasın, Nuri olsun. Önemli olan parayı başarıya dönüştürebilmek.

Çok şey istiyorsun bence. :) Hamit yedek kalmaya mı gelecek?

Ben Fenerbahçeli yöneticinin Alex'in kırmızı kartına verdiği tepkiyi hayretler içinde izledim. 5 yaşındaki çocuğa göstersen pozisyonu gece rüyasına girer. Yolda birine öyle vursan cinayet sebebidir. Bi de hakeme yükleniyor art niyetli diye. İnsan üzülüyor böyle şeylere. O adam değil de tek sen mi adamsın? Bu adamın çoluk çocuğu namusu yok mu? Maç sonrası heyacanla söylenen sözlermiş, bu palavrayı bıraksınlar artık. Bir insan neyse odur her zaman. Bir insan ağzından bir söz kaçırıyorsa heyecanla, o kişi bir gün sonra özür diler, kusura bakmasın der. Ama o sözleri söyleyen yönetici kesinlike bunu yapacak biri değil. Ben o hakemin abim olduğunu düşündüm, gerçekten çok canımı sıktı bu sözler. İnsan futboldan da, futbol topundan da, çim sahasından da nefret ediyor böyle kişilerin yönetici olduğunu görünce. Bu kişi bir futbol takımına ne verebilir ve futbola neler kaybettirebilir bir düşünelim. Yazık tek kelimeyle, yazık!

TR.CaPTaiN
02.Mart.2010, 00:22
Benim bahsettiğim kısım işin teknik direktör kısmı değil; yönetim kısmı. Yani sen yönetim olarak alırsın kaliteli oyuncuları gerisini teknik direktöre bırakırsın. As takımınla çıkmadığın maçlarda Bursa kupa maçındaki duruma düşmezsin. Kadroda 18'deki oyuncuların kalitesi ne kadar birbirine yakın olursa başarıya o kadar yakın oluruz.

Flawless Victory
02.Mart.2010, 00:29
Benim bahsettiğim kısım işin teknik direktör kısmı değil; yönetim kısmı. Yani sen yönetim olarak alırsın kaliteli oyuncuları gerisini teknik direktöre bırakırsın. As takımınla çıkmadığın maçlarda Bursa kupa maçındaki duruma düşmezsin. Kadroda 18'deki oyuncuların kalitesi ne kadar birbirine yakın olursa başarıya o kadar yakın oluruz.

İşte taraftar böyle düşününce yönetim de saçıyor paraları. Hiç altyapıdan oyuncu çıkarmayı düşündünüz mü? :) Altyapıya ağırlık versinler 3 koysun, 5 alsınlar ilerde bu gençlerle yıldız topluluğu olalım yok. :)

Nedvedmania
02.Mart.2010, 00:40

Alıntıdır Hakan Şükür :D

TR.CaPTaiN
02.Mart.2010, 00:41
Bence tüm yükü altyapı oyuncularına bu şekilde yüklemek yanlış olur. Örneğin; Emre oynamadığında Gökay'a formayı kolay kolay hiçbir teknik direktör veremez. Alt yapı oyuncularına belirli bir refah düzeyine ulaştıktan sonra forma vermek daha mantıklı geliyor. 18-20 tane birbirine kalite olarak yakın oyuncular bulundurup, bir-iki tane de altyapı oyuncusunu onlara ekleyip, işleri tamamen yoluna koyduktan sonra onlara da yavaş yavaş şans vermek daha iyi olur diye düşünüyorum.

El Barto
02.Mart.2010, 00:50
Alıntıdır Hakan Şükür :D

Hakan Şükür'ü dinlemedim eğer almışsa o benden almıştır.

Nedvedmania
02.Mart.2010, 00:54
Hakan Şükür'ü dinlemedim eğer almışsa o benden almıştır.

Gerçekten dinlemedinmi :D Oda Aynı şeyi söyledi :D

Şu şekilde :

Erdoğan ARIKAN - Hakan Şüküre Soruyor Güiza'nın pozisyonu mutlak gol şansından
ötürü kırmızı kart değilmi sence?

Hakan ŞÜKÜR: Hakemler Güiza'nın
kaçırdığı golleri göz önüne alarak güizanın oldugu bir pozisyonda
mutlak gol şansı yok demiş olabilir

El Barto
02.Mart.2010, 00:58
Üzülerek söylüyorum ama kalplerimiz bir Hakan Şükür ile heralde. ıyyyyk.

scar face
02.Mart.2010, 20:25
El Barto nun bunu söylemesi normal de Hakan gibi bir futboluna mal olmuş bir kaliteye yakışmamış bu açıklama...Bizden bundan komedi çıkarıyoruz ya helal olsun...Kral tökezledi gülün gülün...

gerrrard
02.Mart.2010, 21:40
El Barto nun bunu söylemesi normal de Hakan gibi bir futboluna mal olmuş bir kaliteye yakışmamış bu açıklama...Bizden bundan komedi çıkarıyoruz ya helal olsun...Kral düştü gülün gülün...

Bir sözle kral düşüyor mu Burak? Ciddi söylemiş gibi konuşuyorsun.

scar face
02.Mart.2010, 23:26
Bir sözle kral düşüyor mu Burak? Ciddi söylemiş gibi konuşuyorsun.

Güiza için kast etmedim Fenerbahçe Spor Kulübü üzerine yazdım onu Gökay...

Alicanfmfan
03.Mart.2010, 00:18
Espri yaptı söylerkende ciddi degildi bunuda alıp alıp geçmeyin...