PDA

View Full Version : takımlarınıza nasıl coachvs alırsınız!

eren968
13.Mart.2010, 00:45
Arkadaslar takımımdaki bütün gereksiz coachları sozlesmesini feshettim ancak doğru dürüst bir coach alamıyorum yerine. siz kendi takımlarınıza nasıl coach alabiliyorsunuz beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz.Bana(özellikle kondisyon ve taktik deffans atak ağırlıklı coach lazım).siz kendi takımlarınza nasıl coach alıyorsunuz nasıl bir teklif sunuyorsunuz coach almadan once personelleriniz'de birkaç değişiklik yapıyormusunuz.Coachlara,asıstan man,fitness coach,nasıl bir teklif sunuyorsunuz .bu kısım bana çok lazım transfer dönemi kapanmadan bunu halletmem lazım.teklif verdiğim coahlar bazen teklifi kabul ediyor yonetim izin reddediyor bazen teklif verdiğim coachlar ilgilenmiyor bile.Besiktas ile yeni bir kariyer açtım böyle takımlara hangi coachlar gelebilir.tarnsfer param 3mlion var.transfer yapmıcam coach lazım:).cevaplarsanız çok makbule geçer.

BaGa TaRKaN
13.Mart.2010, 00:53
Forumdaki Personel Tartışma Platformunda İstediğin Personellere Ulaşabilirsin.

Link:
http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=630

Knightmare
13.Mart.2010, 00:55
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81824

bu konuya bir bak derim. Serkan'ın paylaştığı içerik işini görecektir :)

lexoqe
13.Mart.2010, 01:11
ayrıca transfer dönemi ile alakas ıyok kapansada koçlarını alabilirsin....

The.Crow
13.Mart.2010, 03:08
Vallahi ben önce iş merkezine ilanlar veriyorum aranıyor diye. Onlardan gelen talebe göre fesh ediyorum. Önceden fesh etmek sorun yaratabilir çünkü ilana başvuran olmazsa fesh ettiğin için pişman olabilirsin. Genelde bana denk gelen hangi takımdaysam o takımın ayarına göre takım seviyesinde coach lar başvuruyor iş ilanına ben de sözleşme imzalıyorum.

sentugo
13.Mart.2010, 11:04
Vallahi ben önce iş merkezine ilanlar veriyorum aranıyor diye. Onlardan gelen talebe göre fesh ediyorum. Önceden fesh etmek sorun yaratabilir çünkü ilana başvuran olmazsa fesh ettiğin için pişman olabilirsin. Genelde bana denk gelen hangi takımdaysam o takımın ayarına göre takım seviyesinde coach lar başvuruyor iş ilanına ben de sözleşme imzalıyorum.

iş merkezine nasıl ilan falan verebiliyoruz yahu ? Ben hiç bilmiyordum bu işi.. genelde kendi kendime seçiyordum ben

BaGa TaRKaN
13.Mart.2010, 12:40
iş merkezine nasıl ilan falan verebiliyoruz yahu ? Ben hiç bilmiyordum bu işi.. genelde kendi kendime seçiyordum ben

Evet İş Merkezine İlan Verebiliyoruz Umut Hocamında Bahsettiği Gibi. İş Merkezinde Resimde Görüldüğü Gibi Sağ Alttaki İkonda İlanı Veriyoruz. İyi Sonuçlar Geliyormu Derseniz Daha Beni Tatmin Eden Elemanlar Görmedim. Kıytırık Adamlar Başvurdu Hep:D:D:D

http://i41.tinypic.com/e7dkp0.jpg

feneraydin
13.Mart.2010, 14:25
futbolu bırakan oyuncuları coach ya bence ..daha sonra özelliklerinde patlama oluo.

Knightmare
13.Mart.2010, 14:46
yaşı gelmiş, kariyerinin son zamanlarındaki eski yıldız oyuncuları kadroda bulundurmakta fayda var :) emekliliğe karar verdiklerinde anrenör, scout olarak teklif verebiirsiniz. yakın zamanda Rüştü ve deli İbo'yu bu şekilde antrenör ve gözlemcim yaptım :) ve sanırım oyuncuyken p.a.'ları neyse personel olduklarında da aynı kalıyor p.a.'ları. Rüştü'nün özelliklerinden vardığım sonuç buydu :)

Universal
16.Mart.2010, 21:03
Takıma koç alırken dikkat etmen gereken özellikler var. Bu özelliklere forumda araştırma yaparak ulaşabilirsin. Yukarıda site üyelerimizin paylaşmış bulunduğu linklerde de bunlar belirtilmiş.