Log in

View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe [ 27. Hafta ]

Pages : [1] 2

goosfraba
26.Mart.2010, 18:49
http://www.yukleresim.com/images/hwzlufk1hhtff5usf07.bmp

RaSenGan
26.Mart.2010, 18:51
Takımımıza güvenim sonsuz.İyi bir oyunla maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Başarılar Aslanlarımıza.

LeqenDary
26.Mart.2010, 18:54
Oyuncularımızın hepsine ayrı ayrı güveniyorum bu maçta, taraftarımızı da arkamıza alarak maçı kazanırız inşallah..

Tahminim 2-0 ..

GeNç KaRTaL
26.Mart.2010, 18:54
Bu maçın berabere bitmesi bizim açımızdan en iyi sonuç olacak.Kazanan olacaksa da tercihim Fenerbahçe'den yana olur.

Ev sahibi olması Galatasaray'ın avantajı.Kazanmak için şansları daha çok gibi gözükse de derbide maçların havası farklıdır klasik yorumuyla 3 ihtimale de açık bir maça bağlayacağım yorumumu.

Zevkli ve centilmence bir mücadele olması dileğiyle..

DenizlispoR
26.Mart.2010, 18:56
Rahatça izleyeceğim bir maç +7 bitsin fazla gol olsun :D.

Fearless Coward
26.Mart.2010, 19:01
Bu konunun başı belada şimdiden söyliyeyim dedim..Her neyse umarım Canaydın için bu maçta kavga,küfürleşme vs. olmaz(sanmıyorum ama..) Fenerbahçe son 4 maçındada gol yemedi..Son maçlarda defansif futbol oynuyorlar..Son 4 maçlarına bakarsak az gol atıp hiç gol yemediler..Büyük ihtimalle bu maçta da defansif futbol yapacaklar..Bu maçın skorunu belirleyecek iki mevki var defans ve kale..İki takımında defansı 1 hata yaparsa bunu çok iyi şekilde değerlendirirler..Fakat ben taraftarımızın muhteşem desteğiyle bu maçı kazanıcağımıza canı gönülden inanıyorum..Umarım iki takımda bize zevkli bir derbi izletir hakemlerde skora etki etmez inş..

Estranged
26.Mart.2010, 19:08
Güiza ve Selçuk'un kendini bulacağı maçtır bu maç.olmadı sene sonunda takımdan gönderilirler.
İki takımın da çok iyi motive olacağı bir maç.Bol pozisyonlu olacağına inanıyorum,Gol sayısı hakkında yapacağım tahmin ise 4-6.Skor tahmini yapmak ise zor.Yine de maçın berabere biteceğini düşünmüyorum.

GodfatheR
26.Mart.2010, 19:10
Favori Galaatasaray görünüyor ama her derbinin ayrı bir hikayesi vardır. Umarım bu derbinin hikayesini de biz yazarız.

HooijDonk07
26.Mart.2010, 19:26
2-0 Gs yada 2-0 Fener alır.Galatasaray şahet yencek olursa Keita ve Jo dan gol bekliyorum.Fener yencek olursa Emre ve Lugano atar gibi.

tarikko
26.Mart.2010, 19:32
Sampiyonluk icin artik kader macimiz..Ya kazanacagiz ve sampiyonluk yolunda cok onemli bir adim atacagiz yada kaybedip sampiyonluk sansimizi kaybedecegiz.Son soz futbolcular ve Daum'da artik.Insallah oradan zaferle donecegiz.Inaniyoruz..Futbolcularda inanir ve mucadelelerini iyi sekilde yaparlarsa maci kazaniriz diye dusunuyorum..

Bu macta Guiza'ya guveniyorum.Emre'de oynarsa (ben oynayacagini dusunuyorum) en onemli silahimiz olacak.Hem takimi atesleme konusunda hemde saha ici oyunda..

Basarilar Fenerbahce'm..

yunusgs
26.Mart.2010, 19:32
İlk temennim dostça,küfürlerin değilde usta ayakların konuştuğu,futbol zevki yüksek olan bir maç.

İki takım içinde kazanmak zorunda oldukları bir maç.Genellikle derbilerde ev sahibi bir adım öndedir.Takımıma bu maçta güveniyorum ve kazanacağımızı düşünüyorum.Skor tahmini olarak 2-0 ya da 2-1 diyorum.

KaRaBükLü KraL
26.Mart.2010, 19:36
Takımıma güvenim sonsuz bir biçimde.Bu maçıda kazanacağız:)Rijkaard böyle zor bir maça takımı iyi hazırlar.Biraz da iyi oynarsak bu maçı alırız gibime geliyo:)

yunusgs
26.Mart.2010, 19:40
Bu arada hakem konusuna da değinmek istiyorum.TFF'yi kutlarım.Cüneyt Çarkır'ı atayarak en doğru kararı verdiler.Şu anda en iyi ve en formda hakemimiz.Umarım maçtan sonra hakem konuşuyor olmayız.İnşallah hakem şansı yanında olur Cüneyt Çakır'ın.

Universal
26.Mart.2010, 21:15
Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe sorunlu olarak çıktığı bütün derbi maçlarından zafer ile ayrılmıştır. Kaldı ki Daum, Galatasaray'a karşı nasıl oynanacağını çok iyi biliyor ve Rijkaard'a göre bu tarz derbilerde neler yapabileceğini iyi kestiriyor.

Fenerbahçe son bir kaç maçtır gol yememe taktiğini bu maç bırakıp, ilk maçta olduğu gibi rakip oyuncuya en az iki kişi ile basma ve top rakip kaleciye geldiğinde 4-5 oyuncu ile pres uygulaması yapacaktır. Çünkü; Galatasaray'ın savunması üstüne gidildiğinde inanılmaz hata yapıyor. Bu hatalardan Fenerbahçe yararlanıp gol arayacaktır.

Fenerbahçe'nin dikkat etmesi gereken iki oyuncu var, Keita ve Arda. Arda büyük ihtimalle oynamıyacak.

Fenerbahçe 3-1 kazanır diyorum. (İlk maç skoru), Goller: Emre, Güiza ve Vederson atar. Galatasaray'da ise Keita'dan uzaktan sert bir şutla gol atacağını düşünüyorum.

yaman76hakanFB
26.Mart.2010, 21:39
Olacaklar belli... Gideceğiz; her türlü küfür ve hakaret altında sahaya çıkacağız... Kimse kendini kandırmasın; misafirperverlik hayalleri görmesin; onların her zaman taşkınlık yapmak için bir bahanesi vardır... Her zaman ne yapıyorlarsa aynısını yapacaklardır... "Centilmence bir maç bekliyorum" filan... İyi hoş ama gerçekçi değil... Bekleyin ve görün... Aksi bir durumda bu mesajı bana yedirin... Bende burada herkesten "özür" diliyeyim... Olmayacak duaya amin demenin mantığı yok...

İşte bu ahval ve şerait içinde çıkacağız sahaya ve Bilica ile Volkan oyunun dengede gittiği dakikalarda bir sakarlık yapıp, ucuz ve saçma bir gol yememize sebep olmazlarsa onları o stadlarında yeneceğiz ve alnımız ak bir şekilde Kadıköy'e döneceğiz...

LadroN
26.Mart.2010, 21:40
2-0 kazanır yolumuza devam ederiz...

Universal
26.Mart.2010, 22:27
Bursa'nın kaybetmesi ile bu maçın önemi arttı.

uAburak89
26.Mart.2010, 22:29
1-0 olsun bizim olsun. Güzel futbol falan pek umrumda değil bu saatten sonra, kesinlikle 3 puan almamız gerek.

barahir
26.Mart.2010, 22:37
Maçı kazanan şampiyon olur.. Kazanmamız lazım eğer şampiyonluk istiyorsak.. Başka türlü olmaz..

Universal
26.Mart.2010, 22:40
Ortamı boşuna germeyin.

Eğer sahada herkes temiz oyun görmek istiyorsa, güzelliklerden bahsetsin. Eğer ne kadar kötülükler konuşulursa, o gün o kadar kötülük yaşanır.

bjk4ever
26.Mart.2010, 22:45
Ust olur ve FB maci kazanir gibime geliyor....

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 22:57
Bu maç üst bir beraberlikle bitecek gibi geliyor bana...

GeNç KaRTaL
26.Mart.2010, 23:23
Arkadaşlar mesaj yazarken ortamı gerecek cümleler kurmaktan kaçınalım lütfen.Tabii ki tartışacaksınız ama laf sokarak değil,geçmiş olaylarıları tekrar tekrar ısıtıp gündeme getirerek değil.Saygılı bir şekilde tartıştığınız da sıkıntı olmayacaktır.

Ayrıca ceza almış üyelerin mesajlarını forumda yazmayın lütfen.Ceza almalarının amacı zaten yaptıklarının karşılığı olarak yazamamaları.

ForsakeN
26.Mart.2010, 23:26
Neyse bişey konuşmuyoruz maç üst biter. 2-1 skor tahminim.

DisCo
26.Mart.2010, 23:32
Bu konunun cezalarıda üst biter.

Börk
26.Mart.2010, 23:37
Bu konunun cezalarıda üst biter.

Üst değil +7 bile olur:).Daha hiç bir şey olmadan 5 sayfalık olacak topic 2 sayfada kaldıysa..

baristayfur
26.Mart.2010, 23:45
Klasik bi yorum olacak ama ilk golü atanın kazanacağı bi maç olacağa benziyor.

İki takımında büyük maçlarda ne kadar konsantre olduklarını ve kontrollü düzgün oyun oynadılarını biliyoruz.

Bu nedenle iki takımda hurraa hücum yada rakibi üstüne çekip kontra taktiğiyle değil de kontrollü futbolla atılacak olan ilk golün üstüne yatmakla uğraşıcak.

Güzel,sakin,futbola yakışır bi gece umuyorum

Nedvedmania
27.Mart.2010, 00:11
İlk derbime gidiyorum Allah'ın izliyle :) (Yine sahada görevli olarak :D:D)

Her derbi öncesi yazdığım gibi "Maçın sonucunu hakem belirlemesin." Gerekirse 5-0 yenilelim ama hakemin etkisi olmasın yeter :)

Samiyende Kazanıcağımızı düşünüyorum.

nannar
27.Mart.2010, 00:16
Bu akşam Bursa kaybettikten sonra derbiye daha bir heyecan geldi :D Kazanan Fenerbahçe olursa Ali Sami Yen'deki Bursa maçında galibiyet Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna yarayabilir. Ama pazar akşamı biz kazanırsak Ali Sami Yen'deki Bursa maçında şampiyonluk için oynarız. Çok ilgin bir maç olacak ,her zamanki gibi sinirlerine hakim olan taraf kazanır.Futbol adına en son ne zaman keyifli bir GS-FB maçı izledim hatırlamıyorum. :) Yine kavga döğüş bir maç olur ve sinirlerine hakim olan taraf kazanır. Keita,Arda ve ilk 11'de oynarsa Baros sinirlerine hakim olmalı. Fenerde de Lugano, Emre ve kaleci Volkan'ın sakin olması lazım:D

vuque
27.Mart.2010, 01:03
İnşallah Kazanacağız :)

barahir
27.Mart.2010, 01:09
Kaldı 2 günden az süre haa.. Keşke her maç GS ile oynasak, GS'li arkadaşlarla nazire yaparak karşılıklı eğlenmek çok hoşuma gidiyor.. Keşke stadlarda da durum böyle olsa..

BeeTLeJuiCe
27.Mart.2010, 01:10
Olaysız, dostça bir derbi olur inşallah, golü atanın kazanacağı bir maç olur, skor 1-0 ama kim alır tam kestiremiyorum.

Geçen seneden umarım ders çıkarılmıştır, iki takımın verdiği karşılıklı kayıplar neticesinde yarıştan kopulmuştu ona göre oynarlar inşallah.

Sekopej
27.Mart.2010, 01:11
Hem Daum hem Rijkaard bugün Bursa kaybedince rahatladılar. Bursa kazansa maça 2 taraf da kazanmak için çıkacaktı şimdi ise kaybetmeyelim düşüncesinde olacaklardır.

Daum savunmayı sağlama alıp, en kötü beraberlikle dönerim, olursa da 1 gol atar galip gelirim düşüncesiyle sürecektir takımı sahaya. Eğer Fenerbahçe erken gol bulursa ya da maç uzun süre beraberlikle devam ederse, tek farklı bir galibiyet alır Fenerbahçe diye düşünüyorum.

Ama Galatasaray ilk golü atan taraf olursa maç daha heyecanlı olur, Fenerbahçe de gol bulmak için savunma güvenliğini bırakacağından maçta çok pozisyon görebiliriz.

Beraberliğin ağır bastığı, eğer gol olursa 2 tafa için de, bunun da bireysel hatalardan olacağını düşünüyorum. Mücadele üst düzey, oyun kalitesi vasat olur, Daum bu tür maçları daha çok oynadığı için tecrübesiyle 1 adım önde gibi duruyor maç başlamadan.

IcedEarth
27.Mart.2010, 01:33
Olacaklar belli... Gideceğiz; her türlü küfür ve hakaret altında sahaya çıkacağız... Kimse kendini kandırmasın; misafirperverlik hayalleri görmesin; onların her zaman taşkınlık yapmak için bir bahanesi vardır... Her zaman ne yapıyorlarsa aynısını yapacaklardır... "Centilmence bir maç bekliyorum" filan... İyi hoş ama gerçekçi değil... Bekleyin ve görün... Aksi bir durumda bu mesajı bana yedirin... Bende burada herkesten "özür" diliyeyim... Olmayacak duaya amin demenin mantığı yok...

İşte bu ahval ve şerait içinde çıkacağız sahaya ve Bilica ile Volkan oyunun dengede gittiği dakikalarda bir sakarlık yapıp, ucuz ve saçma bir gol yememize sebep olmazlarsa onları o stadlarında yeneceğiz ve alnımız ak bir şekilde Kadıköy'e döneceğiz...

Öyle bir anlatıyorsunuz ki sizin stadınızda daha farklı bire olay varmış, ne bileyim böyle çiçekle karşılıyormuşsunuz gibi... 50.000 kişinin ettiği küfürler dün gibi aklımda, kimse bana masal anlatmasın. Küfürler, tribün olayları bir derbi gerçeğidir, kimse benim stadımda olmuyor demesin yemezler.

O ahval ve şerait dediğin olaya sizin futbolcular bile destek olurken ses çıkarmıyordunuz, ne oldu birden Kurtuluş Savaşı moduna girdiniz??

Son olarak yöneticilere sesleniyorum, onlarca kışkırtıcı mesaj hala duruyor, benim mesajlarım hep siliniyor. Gerekirse beni siteden süresiz uzaklaştırın, ama bu mesajı silmeyin. Siliyorsanız alıntı yaptığım mesajı da silin, adil olun...

Aydin
27.Mart.2010, 01:58
Kışkırtıcı bulduğun ve silinmesi gerektiğini düşündüğün mesajları "destek merkezi" forumuna konu açıp söyleyebilirsin.

Bu konuda şu zamana kadar yazılan ve silinen mesajları okuyacağım şimdi ve buna göre en ufak kışkırtıcı mesaj yazan kişilerin yazarlıkları uyarı verilmeden alınacaktır. Testi kırılmadan birşeyler yapmamız gerekiyor çünkü.

Aydin
27.Mart.2010, 02:03

Doğru söylüyorsun. Kadıköy'deki maçlardan farklı bir senaryo yaşanmayacaktır Sami Yen'de de. İnşallah Fenerbahçe takımı sahaya Özhan Canaydın'ı anan bir pankartla çıkar. Bizim taraftarlar da alkışlar diyeceğim de bu da çok zor bir ihtimal.

TR.CaPTaiN
27.Mart.2010, 02:23
Bursa'nın kaybetmesiyle önemi daha da artan bir maç olacaktır. Bu maçı kazanan takım, şampiyonluk yolunda rakibine hem puan tablosu açısından, hem de psikolojik açıdan büyük darbe vuracaktır.

Fenerbahçe ideal savunma dörtlüsüyle oynadığında ve maça savunma anlayışıyla çıktığında gol yemiyor. İlerde de Alex, Güiza, arkadan destek veren Emre gibi oyuncuların baskısıyla da araya gol sıkıştırıyor. Muhtemelen derbi olması ve maçın deplasmanda olması sebebiyle maça kontrollü başlayıp gidişata göre anlayış belirlenecek. Zaten Fenerbahçe yapısı itibariyle rakibi boğan değil, bekleyip golü bulan, ardından rakip açıldığında son darbeyi vurmaya çalışan bir takım.

Emre'nin bu maça kesinlikle yetiştirilmesi gerekir. Bu sezon ortasahada tek başına çift kişilik oynayan bir oyuncudan mahrum kalmak bizim için iyi olmaz. Özellikle kanatların yeterince çalışmaması nedeniyle rakibini göbekten girerek yıkmaya çalışan bir Fenerbahçe var, zaten istatistikler de bunu gösteriyor. Göbekten attığımız gol sayısı hemen hemen her iki kanattan gelerek attığımız gol sayısı kadar. Bunda Mehmet'in içeri girmeyi seven bir yapıda olması, solda Özer'in aynı stile sahip olması da etkili tabi ki. Dolayısıyla göbek çok önemli ve göbeğin en etkili oyuncusu Emre'nin bu maçta oynayıp, oynamaması çok önemli. Cristian ve Deniz'in olmaması nedeniyle ortasahada ayağı iyi olmayan Selçuk oynayacak. Bu bizim açımızdan bir dezavantaj gibi gözükse de derbilerde Selçuk da sürpriz yapabiliyor.

Ntvspor'da maç saatinde sağanak yağış beklendiği söylendi. Sürpriz goller olabilir.

Tahmini kadrom;

-----------Volkan

Gökhan--Lugano--Bilica--Santos

Mehmet--Selçuk--Emre--Vederson

---------------Alex

---------------Güiza

Eğer Emre yetiştirilemezse; Emre yerine Mehmet, sağ kanatta da Özer oynamalı.

Başarılar Fenerbahçem.

Ilhan
27.Mart.2010, 08:33
İki istikrarsız takımın mücadelesi olacak bu maç. Bursa'nın maçı kaybetmesiyle daha büyük önem kazandı.

Galatasaray hücum olarak çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Ama savunma zaafları var. Bu savunma zaaflarını Fenerbahçe değerlendirir mi? Bu sorunun cevabının kilit adamı Alex. Maç boyu rakibi uyutup bir anda çıkarsa olabilir.

Fenerbahçe belki de kadro olarak son 5 yılın en zayıf görüntüsüne sahip. Ve ben bir Fenerbahçeli olsam, takımımın şampiyon olmasını istemezdim, sırf takımın içini temizlemek ve Daum'u takımın başından yollatmak için. Değil Fenerbahçe, Türk futboluna da zarar veriyor Daum. 2008 Avrupa Şampiyonası'nın yıldızı Semih eridi sayesinde. Şimdi Türkiye'nin Messi'sini aldıklarından bahsediyorlar. Daum varken biraz zor, biraz zor.

Universal
27.Mart.2010, 10:51
Daum'un yapısı bu İlhan abi. Anelka'yı oynatmayıp şampiyonluğu kaybeden bir isim. O gün kime inanıyorsa onu oynatan bir teknik adam. Kaldı ki ben Güiza'nın oynamasını isterim. Çünkü; Güiza oynadığı zaman Alex daha fazla iş yapabiliyor. Çünkü; Güiza koşuyor, adam eksiltiyor, pres yapabiliyor. Buda Alex'in daha fazla boşluk bulmasına sebep oluyor.

CeNTeR_TR
27.Mart.2010, 11:29
Zor maç olacak orası kesin.Fakat derbinin favorisi olmaz.Her Galatasaray maçından önce aklımdan geçen düşünce bu maçtada var fakat her sene yanılıyorum umarım bu senede yanılırım.
İyi ve güzel bir futbol olsun.Beraberlik çıkmasında başka ne olursa olsun.

King_91
27.Mart.2010, 11:50
yeni açıktaki yerimi aldım . sami yen'deki ilk maçımda galibiyet istiyorum takımımdan :D

maç hakkındaki görüşlerim ise kırmızı kart üst olur , futbol alt , gol sayısı alt olur . umarım gs kazanır :D

DenizlispoR
27.Mart.2010, 12:05
yeni açıktaki yerimi aldım . sami yen'deki ilk maçımda galibiyet istiyorum takımımdan :D

maç hakkındaki görüşlerim ise kırmızı kart üst olur , futbol alt , gol sayısı alt olur . umarım gs kazanır :D
Bir maç bu kadar güzel özetlenir :D.

Del Piero_10
27.Mart.2010, 12:35
Kazanan takımın, yakalayacağı hava ile ligi götürme ihtimalini yüksek görüyorum.

sananes
27.Mart.2010, 13:38
öncelikle kazanan şampiyon olacaktır.artık bu 2 takımın hata yapacağını düşünmüyorum.Bu maç için ise galatasarayın daha baskın oynayacağı kesin gibi benim için zaten genelde baskı kuruyorlar ali sami yen'de.önemli olan emre'nin durumu emre oynamazsa kesin yeniliriz emre oynarsa galatasaray saldırır biz pozisyonlara gireriz ilk golü atan kazanır.

mpaker66
27.Mart.2010, 13:44
bencede kazanan şampiyon olcaktır ve aziz yıldırım'ın 3 sene üst üste şampiyonlık sözü var fener bu maçı kazanmak için her yola başvuracaktır ve vuruyorda aziz yıldırımn falan hakemler için söyledikleri bence bu maçta hakemin üstünde baskı olcak ve bi hata yapcak fener lehine olursa maçı alıp şampiyon olacaklar eğer aleyhine olursa da diyecekti hakem yıktı bizi...ama ayıp yani...

GeNç KaRTaL
27.Mart.2010, 13:53
Berabere biterse de o zaman Beşiktaş şampiyon.:icon_smile: Arkadaşlar daha 7 hafta var.Bu köprünün altında daha çok sular akar.

Knightmare
27.Mart.2010, 14:18
öyle şeyler söylüyorsunuz ki :) sanki 5 puan önde olan, elinde avantajı olan bu iki takım.

eGowiCh
27.Mart.2010, 14:34
Bursaspor'u şampiyon yapmazlar. Hem Lig TV istemez, hem federasyon, hem medya, kısacası kimsenin işine gelmez Bursaspor'un şampiyonluğu. Bu yüzden derbiden kim galip gelirse onun şampiyonlukta önü açılır.

William Rookwood
27.Mart.2010, 14:39
Tahmin yürütmek iyice zorlaştı.Bi tarafta evinde cok iyi oynayan Galatasaray , bi tarafta formsuz fenerbahçe var.İyi olanın kazanabileceği bir maç.

nerazzuri
27.Mart.2010, 14:52
İki istikrarsız takımın mücadelesi olacak bu maç. Bursa'nın maçı kaybetmesiyle daha büyük önem kazandı.

Galatasaray hücum olarak çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Ama savunma zaafları var. Bu savunma zaaflarını Fenerbahçe değerlendirir mi? Bu sorunun cevabının kilit adamı Alex. Maç boyu rakibi uyutup bir anda çıkarsa olabilir.

Fenerbahçe belki de kadro olarak son 5 yılın en zayıf görüntüsüne sahip. Ve ben bir Fenerbahçeli olsam, takımımın şampiyon olmasını istemezdim, sırf takımın içini temizlemek ve Daum'u takımın başından yollatmak için. Değil Fenerbahçe, Türk futboluna da zarar veriyor Daum. 2008 Avrupa Şampiyonası'nın yıldızı Semih eridi sayesinde. Şimdi Türkiye'nin Messi'sini aldıklarından bahsediyorlar. Daum varken biraz zor, biraz zor.

Katılıyorum fakat, takımın temizleneceğinden de artık şüphe ediyoruz. Revizyon'u bile beceremiyorlar.

En azından derbileri kazanarak moral bulmak,sevinmek istiyoruz. 2 yıl daha Aziz başkan takımın başında, doğal olarak Daum'da.

TR.CaPTaiN
27.Mart.2010, 14:57
Tam aksine Serkan; Fenerbahçe'de şampiyon olan teknik direktörlerin bile garantisi yokken, şampiyon olamayan teknik direktörü Aziz başkanın görevde tutmasını beklemek pek mantıklı değil. Yani Aziz başkanın 2 yıl daha bu koltuktayım demesiyle Daum'un da kalması veya gitmesinin garanti altında olması arasında ilişki yok.

Bu tip kim kalır, kim gider tartışmalarının hiç çıkmaması için bu sezon şampiyon olmalıyız.

Arbitre
27.Mart.2010, 15:03
rüyamda bu maçı gs 3-1 alıyodu.

Revolution
27.Mart.2010, 15:04
İki takım da ne yapıp edip bu maçı kazanmak için savaşcaklar onun için zevkli bir maç olacağı kanaatindeyim.. Giovani dos Santos'un maçı olur gibi hissediyorum içimden geçen skor 2-0 bizim lehimize umarım maç böyle sonuçlanır.. Allah yardımcınız olsun aslanlar.

anilla
27.Mart.2010, 15:35
Taraftarımızla birlikte ilk dakikalarda baskı kurabilecegimize inanıyorum ancak fenerbahce ilk 15-20 dk yı kazasız atlatırsa kazanabilirler de umarım taraftar ne olursa olsun küfür etmez çünkü ceza sınırındayız umarım küfür etmez ve olay çıkartmayız da o arkadaş kendi belittiği gibi yazdıklarını yer

Nedvedmania
27.Mart.2010, 16:23
rüyamda bu maçı gs 3-1 alıyodu.

Bende geçen haftalarda görmüştüm. 4-0 biz kazanıyorduk :D 2 golu baros atıyordu diğerkerini tam kestiremedim :D

SAİT71
27.Mart.2010, 16:32
Umarım kazanırız... öncelikli olan sadece maçı konuşmamız ve ligin heyecanını yaşamamız..

Xipe Totec
27.Mart.2010, 17:14
Yarın 90 dakikanın sonunda gerçekleri göreceğiz :) Özhan Canaydın'a saygı adına tribünlerde düşünülenin aksine olayların çıkmayacağını düşünüyorum.. Kendisini fair playe adamış bir insanı anmanın en güzel yolu da o ruhla hareket etmek olsa gerek.. Olaylardan ve hakemlerden çok sahada oynanan futbolun konuşulması dileğiyle..

Universal
27.Mart.2010, 20:11
Bilerek kaçırılan penaltı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maç için geriye sayım sürerken, ezeli rakiplerin 101 yıllık geçmişinde pek çok centilmenlik dersleri yaşandı.

http://im.htspor.com/2010/03/27/503616_detay.jpg

İki takım arasındaki ezeli rekabette futbolcu ve yöneticilerin centilmence davranışları, bu zevkli mücadeleye renk kattı.

Spor tarihçilerinin derlemelerine göre, ezeli rakiplerin birbirleriyle yapacakları bir maç öncesinde, Fenerbahçe Başkaptanı Galip Kulaksızoğlu, Galatasaraylılara, ''Oberle kardeşler hasta, Hasan da sakatlanmış. Sizi karşımızda eksik kadroyla görmek istemiyoruz. Dilerseniz maçı erteleyelim'' diye haber göndererek, maçın ertelenebileceğini iletti.

Fenerbahçe'nin bu önerisini kabul eden Galatasaray, oyuncuların iyileşmesinden sonra, 20 Ekim 1914'te yaptığı erteleme maçında sarı-lacivertli rakibini 6-1 yendi.

BERABER EV KİRALADILAR
Aynı kaynaklara göre, ezeli rekabetin yeni başladığı dönemlerde Galatasaray ile Fenerbahçe sporcuları ortak kiraladıkları bir evde kalıyorlar ve beraber ava çıkıyorlardı.

İki takım sporcuları geceleri bir araya gelerek sohbet ediyorlardı. Yine bir gece sohbetin koyulaştığı sırada Galatasaray'dan Ali Sami Yen, Fenerbahçelileri, ''Said, yarın bizimle maçınız var. Git yat ve dinlen'' diye uyardı.

ERTELEMEYİ ÖNERDİLER
Ezeli rakipler arasında 17 Kasım 1922'de yapılan maç öncesinde de ilginç bir durum yaşandı.

Bu tarihte Kadıköy'de ezeli rakiplerin maçı vardı. Maç öncesinde günlerce yağan yağmur sahayı adeta göle getirmişti. Fenerbahçe Başkaptanı Galip Kulaksızoğlu, Galatasaray Kulübü'ne telefon ederek, ''Saha çok kötü, maçı erteleyelim'' dedi. Galatasaray Başkaptanı Necip Şahin, bunun üzerine, ''Anamız bizi bugün için doğurdu. Galip Bey, gelip maçı oynayacağız'' diye yanıtladı. Galatasaray, Kadıköy'e gelip maça çıktı ve Fenerbahçe karşılaşmayı 3-0 kazandı.

BİRLEŞME DURUMU VE ORTAK TAKIM KURMA DÜŞÜNCESİ
Ezeli rakiplerin kuruluşlarının ilk yıllarında birleşme durumlarının bile ortaya çıktığı, hatta iki kulüp başkanının ortak takım kurma konusunda anlaştıkları iddia edildi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin Şubat 2003 sayısında, Adnan Işık'ın belgelere dayandırarak verdiği haberde, 1912 yılında Galatasaray Kulübü Başkanı Ali Sami Yen ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Hulusi Bey'in ortak imzayla kayıt altına aldıkları belgenin, birleşmeseler dahi, 2 kulübün yabancılara karşı ''ortak bir takım'' kurma konusunda anlaştıklarını, hatta tüzüğü bile hazırladıklarını gösterdiği kaydedildi.

BİLEREK KAÇIRILAN PENALTI
Ezeli rakiplerin 23 Ocak 1925 tarihinde Taksim Stadı'nda yaptıkları Vatan Gazetesi Kupası maçında ilginç bir olay yaşandı.

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı sonrası, atış öncesinde stadın büyük balkon kısmı çöktü. Fenerbahçeli Cafer Çağatay, bu gelişme üzerine penaltı atışında topu bilerek kaleci Ulvi Yanal'a teslim etti.

KARMA TAKIM: ''FENERSARAY''
Fenerbahçe ile Galatasaray, 1934 yılında Türkiye'ye davet ettikleri yabancı takımlarla birer kez hazırlık maçı yaptıktan sonra, üçüncü maçı ''Fenerbahçe-Galatasaray Karması'' şeklinde oynadılar.

Bu karmanın forması ise iki kulübün renklerinin karışımı olan lacivert, sarı ve kırmızıdan oluştu.

MERHUM CANAYDIN'DAN CENTİLMENLİK DERSİ
Son yıllarda ezeli rekabetteki maçların genelinde olaylar yaşanırken, hafta başında vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski Başkanı Özhan Canaydın, rekabete centilmence yaklaşımıyla alkış aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin 6 Kasım 2002'de, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakibine 6-0'lık yenilgiyle tarihi hezimete uğradığı maçta, başkanlık sıfatıyla ilk Fenerbahçe derbisini izleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın, rakibinin attığı golleri alkışlayarak Fenerbahçeli yöneticileri kutlaması, maça damgasını vurdu.

Merhum Canaydın'ın bu centilmenlik gösterisi kendi camiasından bazı tepkiler alsa da Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) tarafından 2002 Dünya Fair Play Ödülü'ne layık görüldü. Özhan Canaydın ayrıca, bu davranışı nedeniyle Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen ''Fair-Play Sportif Davranış Ödülü''nü aldı.

El Barto
27.Mart.2010, 21:29
Bursa kaybetti, Eskişehir'i yendik maç 0 biterse süper olur. :)

Beraberliğin ağır bastığı bir maç ancak kazanırsa Galatasaray kazanır gibi.

Ahmet Göktaş
27.Mart.2010, 21:32
Umarım Fenerbahçe kazanır yada berabere biter.

ForCimbom
27.Mart.2010, 21:43
ultraslan şu maça adam gibi hazırlanıp deli gibi içmeden gelsin lütfen... geçen seneki maçı hatırlıyorum da sanki tiyatro oynanıyordu sahada...

ozaniel
27.Mart.2010, 21:53
Pek inanmasam da centilmence bir maç olmasını umut ediyorum. Beşiktaşlı Fener'in galip gelmesini istiyorum çünkü Daum faktörü yüzünden Fenerbahçe'nin ilerki maçlarda puan kaybetmesi daha olanaklı. Ama Fenerli oyuncular Galatasaray'a karşı özel bir motivasyonla çıktıkları için ve Galatasaraylı futbolcular ise her Fener maçı strese girdikleri için Fener maçın favorisidir.

Nedvedmania
27.Mart.2010, 22:19
Biz strese giriyoruzda fenerliler girmiyor sanki :) İki takımda stres altında olacak. Hem derbi hemde şampiyonluk maçı.

Bu arada Fenerbahçe Samiyende Son 10 yılda 2 kere kazanabilmiş buda bir dip not olsun :)

KARMA TAKIM: ''FENERSARAY''
Fenerbahçe ile Galatasaray, 1934 yılında Türkiye'ye davet ettikleri yabancı takımlarla birer kez hazırlık maçı yaptıktan sonra, üçüncü maçı ''Fenerbahçe-Galatasaray Karması'' şeklinde oynadılar.

Aslında böyle birşey her sene sonu olsa güzel olabilir. Rakip illa Real Madrid yada Barça olmayabilir. Örneğin Gs-Fb karması ile Liverpool maçı yapılabilir.

Hatta bu düşünce geliştirilip ülkeler karması bile yapılabilir :D Mesela Gs-Fb karması İnter-Juve karmasına karşı :)

goosfraba
27.Mart.2010, 22:21
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1680474#post1680474

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1680474&postcount=2

gerrrard
27.Mart.2010, 22:33
beyler, derbiye 1 numaralı biletim var. bu biletle stada 2 kişi girebilme gibi bir imkanım var mıdır? 2 kişi tek koltuk kullanımı ...

MeMo
27.Mart.2010, 22:34
Biz strese giriyoruzda fenerliler girmiyor sanki :) Fenerbahçe Samiyende Son 10 yılda 2 kere kazanabilmiş buda bir dip not olsun :)

Diğer maçların hepsinde mağlup mu olmuş?

Varonil
27.Mart.2010, 22:37
Ben artık maçın beraberlik ihtimalinin çok zayıf olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş kazandı ve 2.sıraya çıktı.Beraberlik 2 takıma da yaramayacak.2 takım da kazanmak için oynayacak.Mücadele gücü oldukça yüksek ve keyifli bir karşılaşma bekliyorum.

Universal
27.Mart.2010, 22:40

Ona bakarsak iki yıl önce Kadıköy'de golsüz maç bitmişti, bir Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde. :)

Hugo
27.Mart.2010, 22:49
beyler, derbiye 1 numaralı biletim var. bu biletle stada 2 kişi girebilme gibi bir imkanım var mıdır? 2 kişi tek koltuk kullanımı ...

İhtimal vermiyorum ben.

Nedvedmania
27.Mart.2010, 22:49

Eğer yanında girecek kişinin yaşı küçükse girersin ama büyükse çok zor.

Gerçi ben 22 yaşında bi ablayla girmiştim :D Gişeye kadar geldik görevli kabul etmedi. Arkada yoğun bir taraftar kalabalığı vardı. Bi yandan biz biyandan onlar ısrar ediyorlardı "Girsinler bişey olmaz." "Hadi abi ya birsürü kişi bekliyor" gibi tepkiler geliyordu. Görevli bi polise haber verdi. Taraftarın tepkisi iyice arttı. Polis başkomiseri çağırdı. Başımızda 10-12 tane polis vardı. Arkadaki taraftarları görünce Komiser düşündü düşündü tamam geçsinler dedi :D

Riskli iş yani :D

Hayır arada beraberliklerde var tabiki.

gerrrard
27.Mart.2010, 22:58
Eğer yanında girecek kişinin yaşı küçükse girersin ama büyükse çok zor.

Gerçi ben 22 yaşında bi ablayla girmiştim :D Gişeye kadar geldik görevli kabul etmedi. Arkada yoğun bir taraftar kalabalığı vardı. Bi yandan biz biyandan onlar ısrar ediyorlardı "Girsinler bişey olmaz." "Hadi abi ya birsürü kişi bekliyor" gibi tepkiler geliyordu. Görevli bi polise haber verdi. Taraftarın tepkisi iyice arttı. Polis başkomiseri çağırdı. Başımızda 10-12 tane polis vardı. Arkadaki taraftarları görünce Komiser düşündü düşündü tamam geçsinler dedi :D

Riskli iş yani :D

bu dediğin numaralı mı yoksa eski açık falan mı?

16 yaşında 2. kişi. küçük sayılır :p

Nedvedmania
27.Mart.2010, 23:00
Eski açık girişinde oldu benim olay :)

Numaralıda ne işin var senin gelsene Eski Açığa :D

tarikko
27.Mart.2010, 23:02
Besiktas macindan sonra bu macin onemi biraz daha artti.Mutlaka kazanmamiz lazim mutlaka..Allah yardimcimiz olsun..

anil luque
27.Mart.2010, 23:05
Berabere bitsin dostluk kazansın =)
Şaka bir yana gönlümüzden geçen her ne kadar beraberlik olsa da Galatasaray bence bir adım önce duruyor gerek saha ve seyirci avantajı gerekse oynadıgı futbol.. Fenerbahce'nın son haftalardakı formsuzlugu da cabası.. Gol yememek yetmıyor maalesef oyle olsa Beşiktaşım şimdiden şampiyondu=)

Umarım oynanan güzel futbolun konusuldugu ve herkesın 'futbol' ızledıgı bır mac olur ve berabere bıter..

RaSenGan
27.Mart.2010, 23:07
Bursa'nın kaybetmesi Beşiktaş'ın kazanması derbinin önemine önem kattı.Oldukça önemli bir maç olacak.Umarım maçın önemine uygun bir maç olur.Sıkıcı bir maç olmaz inşallah.

izmer96
27.Mart.2010, 23:13
Yine klasik bir yorum olucak fakat bu sefer cidden cok gecerli bir yorum , Sinirlerine hakim olan takimin alacagi bir mac olucak bence , ama nedense 1-1 biticekmis gibi bir his var icimde insallah yaniliyorumdur ve yeneriz Fenerbahceyi

yaman76hakanFB
27.Mart.2010, 23:18
Bugün her iki takımın bayan basketbol şubeleri Teknosa Türkiye Kupası'nda finale yükseldi... Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki ilk derbi yarın 16:30'da bayan basketbol takımları arasında oynanacak ve kazanan takım 2009-10 sezonu Türkiye Kupasının sahibi olacak... Bir günde iki tane Fenerbahçe-Galatasaray maçı... Yarın gerçekten bir spor bayramı olacak...

Hugo
27.Mart.2010, 23:34
Keita adam olur, sadece işini yaparsa sağ kanadı dümdüz eder, golleri bulur kazanırız inşallah.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 10:03
Sami Yen'de dünya derbisi

http://img.sporx.com/images/galeri/29/8559/B_a29a15e6530f55e3ec178a058f71ccd3.jpg

Türk futbolunun kalbi bugün Mecidiyeköy'de atacak. Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında, ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray-Fenerbahçe rekabetine, Ali Sami Yen Stadı ev sahipliği yapacak. Saat 19.00'da başlayacak dev karşılaşmayı, kariyerinde 7. kez derbiye çıkacak FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

BURSASPOR YENİLDİ, GÖZLER DERBİYE ÇEVRİLDİ
Turkcell Süper Lig lideri Bursaspor deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilirken, derbi maç ezeli rakipler için daha da anlamlı hale geldi.
Her iki takım da derbiden galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk yarışında yeniden iddialı duruma gelmeyi amaçlıyor. Ligde Bursaspor'un 58, Galatasaray'ın 53, Fenerbahçe'nin ise 52 puanı bulunuyor.

GALATASARAY'DA ARDA SEVİNCİ
Ali Sami Yen Stadı'nda bu sezon yaptığı 12 lig maçından 9'unu kazanan, 3'ünde berabere kalan ve rakiplerine hiç yenilmeyen Galatasaray'da, derbi öncesi kaptan Arda Turan'ın maça yetişip yetişmeyeceği merakla bekleniyor.
Sakatlığı nedeniyle son Trabzonspor maçında forma giyemeyen ve ve sadece dünkü idmanın bir bölümünde takıma katılan milli futbolcunun, tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklandı.

Galatasaray'da Harry Kewell'ın sakatlığı ise sürüyor.

FENERBAHÇE'DE EMRE SIKINTISI
Bu sezon Kadıköy dışındaki 13 lig maçından sadece 6'sını kazanabilen, son 3 deplasman maçında 3 puan alamayan Fenerbahçe'de ise Emre Belözoğlu'nun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.

Sarı-lacivertli takımda bu sezonun en etkili oyuncusu olarak ön plana çıkan, ancak eski takıma karşı Ali Sami Yen Stadı'nda sahaya çıkıp çıkamayacağına merakla beklenen Emre Belözoğlu, son antrenmana katılmadı.
Fenerbahçe'de ayrıca Uğur Boral, Ali Bilgin ve Deniz Barış, dev derbide takımlarını yalnız bırakacak. Sakat oyunculardan Cristian Baroni'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11'LER
Ezeli rakiplerin derbi maçta sahaya çıkması beklenen olası 11'leri şöyle:
Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Neill, Servet (Emre Güngör), Hakan Balta (Caner), Keita, Mustafa, Barış, Giovani, Arda (Elano), Jo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Deivid), Vederson (Özer), Alex, Güiza.

Kaynak : NtvSpor

gerrrard
28.Mart.2010, 10:42
Eski açık girişinde oldu benim olay :)

Numaralıda ne işin var senin gelsene Eski Açığa :D

eski açığa biletim olsa koşa koşa gelirim de, numaralı var sadece :p

Fernando Gago
28.Mart.2010, 13:21
Emre maçta oynayamayacakmış .

Cengo
28.Mart.2010, 13:23
Emre maçta oynayamayacakmış .

Öyle bir haber yok.

Hugo
28.Mart.2010, 13:24
Goal.com'da Emre kesin oynayacak diyor..

Fenerbahçe'de arka adelesinde yırtık olan ve Galatasaray maçında forma giyip giyemeyeceği belli olmayan Emre Belözoğlu'nun bu akşamki maçta oynayabileceği açıklandı.

Derbiye saatler kala yaşanan bu gelişme teknik heyeti sevince boğarken; Christoph Daum'un bu kararı Emre'nin kritik maçta forma giymek istemesi nedeniyle aldığı iddia ediliyor. Oynaması durumunda sakatlığının artabileceği ifade edilen Emre'nin bu maçta ağrı kesici iğneyle sahaya çıkması bekleniyor.

Bu sürpriz gelişmenin ardından Daum'un ilk onbiri de kesinleşti. İşte Alman çalıştırcının Galatasaray maçında sahaya süreceği ilk onbir: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Selçuk, Emre, Mehmet Topuz, Andre Santos, Alex, Güiza (Semih).

yaman76hakanFB
28.Mart.2010, 13:27
NTVSpor'un son dakika haberi: Emre Belezoğlu derbide oynayamayacak...

Fearless Coward
28.Mart.2010, 13:28
Bence Emre'nin durumu maç saatinde belli olur..

yaman76hakanFB
28.Mart.2010, 13:32
Bence Emre'nin durumu maç saatinde belli olur..

18 kişilik kadroya alınmamış...

Fearless Coward
28.Mart.2010, 13:34
18 kişilik kadroya alınmamış...

Bilgi için teşekkürler bilmiyordum.. :)

TR.CaPTaiN
28.Mart.2010, 13:36
Ligtv.com.tr'de de ilk 11'lerde Emre'nin adı yok. Deivid---Selçuk---Mehmet---Vederson yazıyor.

Bir teknik direktör sakatlığı, kartları tahmin edemez ama buna göre önlem alabilir. Manisa'nın bile yedek kadro çıktığı maça tutup as kadro çıkarsan, en önemli oyuncularını oynatırsan böyle bir risk almışsın demektir. Talihsiz bir gündeydik ve takımın en formda oyuncusu teknik direktörünün saçma sapan tercihine kurban gitti.

Böyle bir maçta çubuklu giyen her oyuncuya güveniyoruz ama yine de Emre'nin olmaması çok can sıkıcı oldu. Oynamamasının tek güzel yanı ise; sakatlığı ciddi boyutlara ulaşmadan yakında takıma dönmüş olacak.

tarikko
28.Mart.2010, 13:43
Icimde umut vardi oynar diye ama maalesef..Neyse artik yapacak bir sey yok.Sahaya cikacak 11 futbolcu elinden geleni yapacaktir.Emre'nin yerinde Mehmet oynar diye dusunuyorum.Solda Vederson sagda da Ozer ya da Deivid oynar..Insallah hissetmeyiz yoklugunu..

Cengo
28.Mart.2010, 13:45
Icimde umut vardi oynar diye ama maalesef..Neyse artik yapacak bir sey yok.Sahaya cikacak 11 futbolcu elinden geleni yapacaktir.Emre'nin yerinde Mehmet oynar diye dusunuyorum.Solda Vederson sagda da Ozer ya da Deivid oynar..Insallah hissetmeyiz yoklugunu..

Emre oynamazsa ortada Özer, solda Vederson oynar.

Ahmet Göktaş
28.Mart.2010, 13:46
Herşeyi anlıyorumda medyamızın şu derbiye dünya derbisi demesini anlamıyorum. Şimdi herkes diyecek çekemiyorsun falan da , maçın sonucu DailyMail da mı çıkıyor ? Yoksa Barca-Real , İnter-Milan vs. maçları gibi günlerce uluslararası medyada mı tartışılıyor ? İngiltere Fransa Almanya İspanya Fransa gibi bilimum gelişmiş futbol ülkesinde mi yayınlanıyor ? Yurtdışından yüzlerce binlerce kişi sadece derbi için İstanbula mı geliyor ? Yıllardır Türk futbolunu , Türk futbolcusunu şişirdiğimiz için bu durumdayız zaten...

vego
28.Mart.2010, 13:48
Yüzyılın karşılaşması hakkında yabancı gazeteciler neler düşünüyor?
28/03/10 11:03
http://im.htspor.com/2010/03/28/503757_detay.jpg

GAZETE HABERTURK / Alp ULAGAY

Dünya derbisi... Yılın maçı... Yüzyılın karşılaşması... Türkiye’nin en önemli derbisini ifade edecek tanımlama bulmakta zorlanıyoruz. Peki bizim bu denli önem verdiğimiz bu buluşma hakkında yabancı gazeteciler neler düşünüyor? Aklıma takılan bu sorunun cevabını bulmak için bir hafta boyunca çeşitli ülkelerden gazetecilerle irtibat kurdum. Konuştuğum kişilerden derbimizi değerlendirmelerini istedim. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki randevunun ateşli bir maç olduğu konusunda hemfikir olan yurt dışındaki meslektaşlarımız arasında ilginç fikirlere sahip olanlar da var. Galatasaray’ın Batı’yı, Fenerbahçe’nin ise Doğu’yu temsil ettiğine inananlara rastlamak bile mümkün...

iNGİLTERE
TİPİK BİR DERBİ
Amy Lawrence (The Guardian Futbol Yazarı)
Bir ülkenin en büyük iki takımı aynı şehirdense maçların heyecanı da yüksek olur. Taraftarların günlük hayatta, işyerinde, sokakta, evde her gün karşı karşıya gelmesi heyecanı daha da artırır. Bu maçın da tıpkı Liverpool-Everton, Boca-River, Inter-Milan derbileri gibi derin anlamlar taşıdığına eminim. Ama bu günlerde hiçbiri Barcelona-Real Madrid ile boy ölçüşemez. Galatasaray’ın birçok oyuncusunu tanıyorum. Doğrusu Elano, Kewell ve Jo’nun İngiltere’deki gibi istikrarsız olup olmadığını merak ediyorum. Fenerbahçe’nin en büyük yıldızı hiç şüphesiz Alex
TAHMİN: Çekişmeli bir beraberlik!

FRANSA
ÇEKİŞME VAR, NEFRET YOK
Franck Simon (France Football yazarı)
İki takım da ülkenin en başarılı ve en popüler takımları. Galatasaray’ın ünlü yabancı oyuncuları transfer eden zengin bir kulüp olduğunu biliyorum. Fenerbahçe ise şehrin Asya yakasını temsil ediyor. Bence Avrupa’nın en önemli ve ateşli derbilerinden birisi. Dünyadaki büyükşehir derbileri gibi heyecanı çok yüksek. Taraftarlar arasında bir çekişme yaşanıyor olabilir ama oyuncular arasında bir nefret duygusu bulunduğunu zannetmiyorum. Bence yıldız oyuncular şunlar: Galatasaray’dan Arda Turan, Giovani, Leo Franco, Jo ve Keita ve antrenörleri Rijkaard; Fenerbahçe’dan Volkan, Emre, Semih ve Güiza ile birlikte Christoph Daum.
TAHMİN: Galatasaray 3-1 kazanır

PORTEKİZ
BİR BATI’YI, DİĞERİ DOĞU’YU TEMSİL EDİYOR
António Pedro Pereira (Diario de Noticias Yazarı)
Bizim için Portekiz’de Benfica-Porto veya Sporting-Benfica dünyanın en önemli maçlarıdır. Sanıyorum Galatasaray-Fenerbahçe maçı da sizin için aynı önemi taşıyor. Ama Bercelona-Real Madrid’in önemiyle kıyaslamak mümkün değil. İki takımın arasında sosyal bir fark da bulunuyor. Galatasaray, ülkenin Batı’ya dönük kesimini temsil ediyor. Fenerbahçe ise tam karşıtını Doğu’yu. Yani bizim için Celtic-Rangers’taki mezhep çekişmesi gibi bir çekişme. Galatasaray’da Elano, Kewell, Jo, Baros ve Dos Santos’u tanıyorum. Fenerbahçe’de ise en önemli yıldızlar Lugano, Volkan, Alex, Güiza ve Deivid.
TAHMİN: Son istatistikler Fenerbahçe’yi işaret ediyor. Ama Ali Sami Yen cehenneminde oynamak kolay değil. Galatasaray rakibini yenmekte zorlanıyor.

SENEGAL
G.SARAY JET SOSYETENİN TAKIMI
Amadou Salif Tall (Senegal-Sud FM Spor Servisi Sorumlusu)
Bence Barcelona-Real Madrid veya Milan-Inter gibi çok ilginç bir derbi maçınız var. Daha önce Fransız kanallarında Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının özet görüntülerini izledim. Ne kadar çekişmeli bir olduğunu gördüm. Seyircilerin heyecanını bu görüntülerden bile fark etmek mümkün. İki takım da Türk toplumunu yansıtıyor aslında: Galatasaray Türkiye’deki jet sosyetenin, Fenerbahçe ise orta sınıfın takımı.
TAHMİN: Galatasaray kazanır.

FİLDİŞİ SAHİLİ
DÜNYANIN EN ATEŞLİ DERBİSİ
Abdoul Kapo (Sport Ivoire Dergisi Yazarı)
Zaman zaman Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının özetlerini izleme fırsatı buluyoruz. Fildişi Sahili’ndeki genel kanı bu derbinin çok ateşli geçtiği yönünde. İki takımı seyircilerinin de çılgın olduğunu biliyoruz. Hatta stattaki hava açısından bence dünyanın bir numaralı derbisi. Bu açıdan Real Madrid-Barcelona’nın bile önünde. Çok fazla oyuncu tanımıyorum ama vatandaşım Keita’nın büyük bir yıldız olduğunu söyleyebilirim.
TAHMİN: Galatasaray Keita’nın golleriyle 2-1 kazanacak.

HOLLANDA
FENERBAHÇE İŞÇİ SINIFININ TAKIMI
Klaas-Jan Droppert (World Soccer dergisi yazarı)
Meşaleler, taraftarların itişip kakışması, tartışmalı pozisyonların bir hafta boyunca konuşulmasıyla Güney
Avrupa’dan tipik ateşli bir derbi maçı. Galatasaray’ın seçkin bir okulun öğrencileri tarafından kurulduğunu ve bugün de ünlü kişiler, siyasetçiler ve orta sınıf tarafından desteklendiğini biliyorum. Fenerbahçe ise işçi sınıfının takımı. Kırsaldan İstanbul’a gelenler onları Bana göre dünyadaki gerçek futbol derbileri Celtic-Rangers, Real Madrid- Barcelona, Inter-Milan ve Boca Juniors-River Plate ve hatta Feyenoord-Ajax’tır. Eğer Türk futbolunun seviyesi daha da yükselirse Galatasaray-Fenerbahçe maçı da ilk 10’a girebilir. Kariyerinde yeniden yükseliş geçen Milan Baros Galatasaray’ın en önemli yıldızı. Fenerbahçe’nin en iyi oyuncusu ise bence Avrupa’daki en iyi savunmacılardan olan Diego Lugano.
TAHMİN: İki takımın da galibiyet ihtiyacı var. Ama Rijkaard bağlantısı için Galatasaray’ın 3-1 kazanmasını diliyorum.

ALMANYA
FENERBAHÇE EN POPÜLER TAKIM
Roland Zorn (FAZ gazetesi Futbol Editörü)
Türk futbolu hakkında o kadar uzman değilim ama Galatasaray’ın daha çok zenginlerin takımı olduğunu biliyorum. Sanıyorum Fenerbahçe de ülkenin en popüler takımı. Aralarında bir sıralama yapmak zor ama Inter-Milan, Real-Atletico Madrid, Rangers-Celtic, Arsenal-Tottenham veya River Plate-Boca Juniors gibi klasik derbilerden biri. Bence iki takımın da en büyük yıldızları Frank Rijkaard ve Christoph Daum. Almanya’da en bildiğimiz oyuncular da Galatasaray Servet Çetin, Milan Baros, Harry Kewell ve Fenerbahçe’den Volkan Demirel,
Emre Belözoglu ve Daniel Güiza.
TAHMİN: Buradan bir tahmin yapmak zor. Ama bu kez Galatasaray’ın kazanma zamanı gelmiştir.

İSVİÇRE
ASIL YILDIZ TARAFTARLAR
Nicolas Jacquier (Le Matin gazetesi Spor Yazarı)
Tabii İstanbul dünyanın en büyüt megapollerinden birisi. Doğal olarak derbisi de dünyanın en büyüklerinden biri. Bence Celtic-Rangers seviyesinde bir rekabet var aralarında. Daha önce Neuchatel ve Sion’un Avrupa maçlarını izlemek için İstanbul’a geldim ve bunun ne kadar ateşli bir derbi olduğunu tahmin edebiliyorum. Bence artık futbolcular yıldız değil. Sürekli takım değiştiriyorlar. Asıl yıldızlar, yıllarca aynı renkleri destekleyen taraftarlar.
TAHMİN: 2-2

tarikko
28.Mart.2010, 13:49
Emre oynamazsa ortada Özer, solda Vederson oynar.
Valla Ozer yedekte baslar gibi geliyor bana.Deivid sagda Mehmet-Selcuk ortada Vederson solda..Boyle oynariz gibi geliyor bana.Mehmet'in ortada oynamasi daha iyi olur bence..

Arbitre
28.Mart.2010, 13:51
özer yedek.topuz ortada selçukla.solda wederson:keitayı durduracak çünkü özer yapamaz onu.maçın adamıda topuzla deivid olacak bence

KaPaLı
28.Mart.2010, 13:52
Mehmet - Selçuk oynatır ortada. Özer solda Deivid Sağda oynar. Deivid'in oynaması avantaj. Derbileri bilen birisi ve Gökhan'ı rahatlatıyo onun oyun tarzı.

Arbitre
28.Mart.2010, 13:53
Mehmet - Selçuk oynatır ortada. Özer solda Deivid Sağda oynar. Deivid'in oynaması avantaj. Derbileri bilen birisi ve Gökhan'ı rahatlatıyo onun oyun tarzı.

özeri oynatırsa sol kanat yol geçen hanına döner.wederson iyidir.maçın giidişatına göre özer semih girer

tarikko
28.Mart.2010, 13:54
Solda Vederson oynamali.Ozer defansif acidan eksik bu aralar.Vederson hem defansa da katki yapacak bir oyuncu.Ozer sonradan alinir oyuna..

Arbitre
28.Mart.2010, 13:56
wederson bugün çok orta yapar gibime geliyor.keita sadece hücumcu.fenerbahçenin en zayıf kanat ora gibi gözüküyor ama bence tam tersi olacak.sabrinin defansı iyi değil.santos wederson akın akın gelir ordan

Fearless Coward
28.Mart.2010, 14:00
Keita bence ilk maçtaki kadar zorlanmaz gibime geliyor..Roberto olsaydı neyse derdim ama yinede Santos'u var bunun..Jo gününde olursa gol atabilir bence..Ayrıca Baros 18 kişilik kadroya alındı mı?

RaSenGan
28.Mart.2010, 14:03
Y
FRANSA
ÇEKİŞME VAR, NEFRET YOK
Franck Simon (France Football yazarı)
İki takım da ülkenin en başarılı ve en popüler takımları. Galatasaray’ın ünlü yabancı oyuncuları transfer eden zengin bir kulüp olduğunu biliyorum. Fenerbahçe ise şehrin Asya yakasını temsil ediyor. Bence Avrupa’nın en önemli ve ateşli derbilerinden birisi. Dünyadaki büyükşehir derbileri gibi heyecanı çok yüksek. Taraftarlar arasında bir çekişme yaşanıyor olabilir ama oyuncular arasında bir nefret duygusu bulunduğunu zannetmiyorum. Bence yıldız oyuncular şunlar: Galatasaray’dan Arda Turan, Giovani, Leo Franco, Jo ve Keita ve antrenörleri Rijkaard; Fenerbahçe’dan Volkan, Emre, Semih ve Güiza ile birlikte Christoph Daum.
TAHMİN: Galatasaray 3-1 kazanır

Fransızlar zengin olarak biliyor bizi :p

tarikko
28.Mart.2010, 14:11
Bugun butun yuk Alex'de olacak.Emre'de yok ve Alex bu macin bizim adimiza kaderini belirleyen isim olacaktir bence..

Nedvedmania
28.Mart.2010, 14:13
Vay be biz neymişiz öyle :D Jet sosyete , zenginlerin tuttuğu takım , Zengin takım, Batı takımı, Mezhep çatışması ...

Bazı haberler çok saçma olmuş ne alakası var doğu batı çatışmasıyla yahu :D

Ama yurt dışında Fenerbahçeden zengin olarak bilinmek güzel bişey tabi :D

Universal
28.Mart.2010, 14:14
Az önce Bebek'de doğum günü pastamı keserken, Fenerbahçe'nin kazanması dileğinde bulundum. O yüzden Galatasaray'lı arkadaşlar heveslenmesin maç bizim. :p

Var mı benle iddaa'ya giren, kim kaybederse 1 hafta o takımın armasını avatar yapacak. =))

Universal
28.Mart.2010, 14:15
Fransızlar zengin olarak biliyor bizi :p

Doğaldır, Galatasaray Lisesi, Dünya Çapında önemli bir lise. Doğal olarak Fransızlarda Galatasaray'ı çok iyi biliyor. Kaldı ki Borsa'da yapılan yanlış hamleler yüzünden Galatasaray şuan bu durumda.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 14:17
Ben girerim iddiaa'ya her türlü..

Nedvedmania
28.Mart.2010, 14:27
Az önce Bebek'de doğum günü pastamı keserken, Fenerbahçe'nin kazanması dileğinde bulundum. O yüzden Galatasaray'lı arkadaşlar heveslenmesin maç bizim. :p

Var mı benle iddaa'ya giren, kim kaybederse 1 hafta o takımın armasını avatar yapacak. =))

Dilekler söylenince geçerliliğini kaybeder iyi oldu söylediğin :n:

Universal
28.Mart.2010, 14:31
Dilekler söylenince geçerliliğini kaybeder iyi oldu söylediğin :n:

Sen rahat ol...

İddaa'da parayı gömdüm maça resmen.

Kırmızı kart olur, ilk golü Fenrebahçe atar, Güiza gol atar(gerçi üç maç üst üste gol atmak büyük başarı olur) ve Fenerbahçe kazanır. Eğer kaybedersek maddi olarak batarım. =))

ozaniel
28.Mart.2010, 15:01
Yabancılar Galatasaray ve Fenerbahçe'nin taraftar kitlesinin sosyo-kültürel durumunun birbirine yakın olduğunu bilmiyor. Dünya'daki bütün büyük ve çekişmeli derbilerde bu tip durumlar olduğu için yabancılara neden bu kadar önemli bir derbi olduğunu anlatmak zor.:D

Universal
28.Mart.2010, 15:26
Emre oynamıyormuş. :(

CeNTeR_TR
28.Mart.2010, 15:28
EN ÇOK PENALTI GALATASARAY'DAN

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada en çok penaltı kazanan takım Galatasaray oldu. Galatasaray bu sezon 5 kez penaltı atışı kazanırken 4 tanesini gole çevirdi. Galatasaray'da penaltı atışlarını Kewell ( 2 / 2), Nonda ( 1 / 0), Jo Alves ( 1 / 1), Elano ( 1 / 1) kullandı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ise bu sezon 2 kez penaltı atışı kazandı. Fenerbahçe'nin penaltı atışlarını kullanan Semih ve Alex vuruşları gol yaptı.

EN ÇOK OYNAYAN İKİ OYUNCU

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de 26 maç oynarken en fazla forma giyen oyuncusu kaleci Leo Franco oldu. Leo Franco 25 maçta 90 dakika sahada kalırken 4. haftada oynanan ve daha sonra 3-0 hükmen sayılan Ankaraspor karşılaşmasında da görev almıştı.

Leo Franco 25 maçta kalesinde 27 gol gördü.Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de 26 maç oynarken en fazla süre alan oyuncusu Volkan Demirel oldu. Volkan Demirel hükmen maç dışındaki 25 karşılaşmanın hepsinde 90 dakika sahada kalırken kalesinde 27 gol gördü.

SON DAKİKALARA DİKKAT!

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada Galatasaray en çok 61-75.dakikalar arasında gol buldu. Sarı-kırmızılı ekip bu zaman diliminde 15 gol atarken rakibi Fenerbahçe en çok maçların son 15 dakikalık diliminde gol buldu. Fenerbahçe bu zaman aralığında 16 gol atarken en çok golü de bu çeyrekte yedi. Fenerbahçe maçların 76-90.dakikaları arasında 12 gol yerken, Galatasaray da en çok golü (9 gol) bu zaman aralığında kalesinde gördü.

Öte yandan Galatasaray bu sezon Süper Lig'de attığı 51 golün 20 tanesini sağ ayak, 13 tanesini sol ayak, 7 tanesini kafa, 4 tanesini penaltı, 1 tanesini frikikten, 4 tanesini hükmen galibiyetten bulurken 2 golü rakip takımlar kendi kalesine attı. Fenerbahçe ise 47 golün 25 tanesini sağ ayak, 11 tanesini sol ayak, 4 tanesini kafa, 2 tanesini penaltıdan, 2 tanesini frikikten attı, 3 golü hükmen galibiyetten elde etti.

FAULLER EMRE'YE, ASİSTLER ARDA'DAN

Süper Lig'de geride kalan 26 haftada en çok faul yapılan oyuncu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu oldu. Oynadığı 19 lig maçında 56 kez faule maruz kaldı. Maç başına 2,94 faul yapılan Emre Belözoğlu rakiplerine 40 kez faul yaptı. Süper Lig'de geride kalan 26 haftada en çok gol pası veren oyuncu Galatasaraylı Arda Turan oldu. Oynadığı 22 maçta arkadaşlarına 10 gol attıran Arda Turan, transfermarkt sitesine göre 15.500.000 Euro değeriyle ligin bu sezon en pahalı oyuncusu konumunda bulunuyor.

ForsakeN
28.Mart.2010, 16:23
Sen rahat ol...

İddaa'da parayı gömdüm maça resmen.

Kırmızı kart olur, ilk golü Fenrebahçe atar, Güiza gol atar(gerçi üç maç üst üste gol atmak büyük başarı olur) ve Fenerbahçe kazanır. Eğer kaybedersek maddi olarak batarım. =))

Bence iddaayı Galatasaray'a oynasaydın. Her 2 durumda da sevinçli olurdun :D Genelde ben öyle yaparım.

Universal
28.Mart.2010, 16:25
Bence iddaayı Galatasaray'a oynasaydın. Her 2 durumda da sevinçli olurdun :D Genelde ben öyle yaparım.

Mantıklı bir yaklaşım ama; ben Fenrebahçe'yi hiçbir zaman karşıma almam.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2010, 17:14
Emre derbide yok!

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu’nun Galatasaray derbisinde sakatlığından dolayı forma giyemeyeceği öğrenildi.

Emre Belözoğlu, hafta içerisinde Manisaspor iler oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayak karşılaşmasında sakatlanmış ve sahayı acılar içerisinde sedye ile terk etmişti. Emre’nin Galatasaray karşılaşmasında oynayabilmesi için son günlerde yapılan tedaviler yeterli olmadı ve başarılı oyuncunun bu akşam takımını eksik bırakacağı kaydedildi.

LigTv

RaSenGan
28.Mart.2010, 17:17
Haydaa.Yine Caner oynuyo :mad:

KaRaBükLü KraL
28.Mart.2010, 18:00
Öyle yaw Aygün Caner'in oynamasını bende istemiyodum maalesef:(

ThersoN
28.Mart.2010, 18:03
Güzel maç olsun

eGowiCh
28.Mart.2010, 18:33
Emre'nin oynamaması çok kötü. Orta sahada M.Topuz kilit rolde bence, onun performansı ile sağ kanatta Özer'in performansı çok önemli hücum organizasyonlarında.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 18:36
Artık derbinin başlamasına 51 dakika kaldı..FB'li oyunculara sahada büyük tepki varmış bizim taraftarlardan anlaşılan bizimkiler Özhan başkanı es geçtiler gibi gözüküyor boşu boşuna ceza almayız inş. maçta :(

DenizlispoR
28.Mart.2010, 18:38
İŞTE İLK 11'LER...

GALATASARAY
Leo Franco
Sabri
Servet
Neill
Caner
Mehmet Topal
Elano
Mustafa Sarp
Giovanni Dos santos
Keita
Jo

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Lugano
Bilica
Vederson
Gökhan Gönül
Ande Dos Santos
Mehmet Topuz
Özer Hurmacı
Selçuk
Alex
Güiza

sporx.com

ForsakeN
28.Mart.2010, 18:38
İyi bir kadro olmuş. Özer'i sağ kanatta izlemek daha iyi.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 18:41
M.Topal'ın oynaması kötü olmuş inş. iş yapar ama M.Topal'ın yerine Barış ve ya Ayhan'a razıyım M.Topal,Rijkaard gelince 2. lig topcusu gibi oynamaya başladı..Bari bu sefer iş yapsın onun dışında kadro gayet iyi Baros yedek mi acaba?

Rsa
28.Mart.2010, 19:17
Van Basten'de maçı izleyenler arasında.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 19:18
Van Basten'i görmek güzel..Demekki izlemeye gelen varmış yabancı ülkelerden..

Fearless Coward
28.Mart.2010, 19:20
Ayrıca Özhan başkana pankartlar açılmış.. :)

edit : Sahaya çıkıyorlar haydi bismillah..İyi olan kazansın :D gerçi daha 7 dakika var..Özhan başkana güzel bayrak açıldı :)...FB'li oyuncularda saygıyla anıyoruz diye pankart açmışlar..

yaman76hakanFB
28.Mart.2010, 19:23

Önyargımdan dolayı bütün Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum... Umarım maç sonuna kadar bu centilmenlik devam eder...

Fearless Coward
28.Mart.2010, 19:23
Arda oynamıyor :( Kaptan Sabri..

Fearless Coward
28.Mart.2010, 19:29
Helal valla bizim taraftarlara inş. maç sonuna kadar böyle olurlar..

uAburak89
28.Mart.2010, 19:31
Maça 1-0 başlayabilirdik, atmosfer harika orada olmak vardı...

Fearless Coward
28.Mart.2010, 19:36
Çok yaklaştık yine Dos Santos fırtına gibi esiyor..Bilica çok iyi kurtardı..

uAburak89
28.Mart.2010, 19:43
Caner sürekli rastgele top şişirmese futbol oynayabileceğiz aslında...

BeeTLeJuiCe
28.Mart.2010, 20:08
Keita Mehmet'e vuruyor, kendi önünde onun elini gördümü hemen işi başka şekle getirip atıyor kendini yere, bizim hakemlerde bunu hep yiyip veriyor sarıyı. 1 değil 2 değil ki her maç bunu yapıyor...

Ayrıca kalkmayan bir bayrak varki evlere şenlik. 3 kişi birden ofsayt, gol olsa hesabını kim vericek.

Gio çok hareketli, önlem almazsa başımıza çok dert açar. Sol tarafımız iyi fakat sağ taraf defansif açıdan kötü durumda.

The.Joker
28.Mart.2010, 20:10
Keita çok iyi bir oyuncu gerçekten.Demin de oscarlık bir oyun oynadı..

uAburak89
28.Mart.2010, 20:10
Mehmet Topuz da yedi o zaman numarayı, özür dilerken gördüm çünkü ben. Üstelik karta itiraz bile etmedi.

GodfatheR
28.Mart.2010, 20:19
İlk yarının üstün tarafı bizdik. Daha iyi pas yaptık, daha çok koştuk, iyi pozisyonlarda yakaladık. Hatta golü de attık ama yan hakem neye göre kaldırdığını anlamadığım bir bayrakla golü kesti. Üstüne 3 tane GsLi nin 1 metre ofsayt olduğu pozisyonu es geçti hakem. Gel de şu hakemlere güven.

eGowiCh
28.Mart.2010, 20:20
Güiza'nın attığı gol ofsaytla ilgisi yok, Caner ofsaytı bozuyor.
Keita'nın sağdan ortaladığı, Lugano'nun kestiği pozisyon da açık ofsayt, hakem de çok iyi yer tutmuş, ancak bayrağı kaldırmadı.

İki tane Fenerbahçe aleyhine hakem hatası var maçta, inşallah daha kritik hatalar olmaz.

TR.CaPTaiN
28.Mart.2010, 20:22
İki yan hakem de birbirinden kötü. Güiza'ya kalkan bir bayrak var ki, televizyondan bile ofsayt olmadığı belliydi. Aynı şekilde Keita'ya kalkmayan bir bayrak var ki, o ofsaytı görmüyorsan yan hakemlikle işin ne ?

Mehmet'in ortasahada ofansif yönden oyuna ağırlığını koyması gerekiyor, Özer de pek etkili değil. Emre olsaydı çok güzel olacaktı. İleriye doğru patlama yapan oyuncumuz yok ama oyun fena değil. İkinci yarıda pek beğenmesem de Deivid, Özer yerine girebilir.

eGowiCh
28.Mart.2010, 20:27
Özer sene başından beri kötü, bir iki maçta iyi oynadı, o kadar. Bu maçta da geniş alanlar bulmasına ve topla pek çok kez buluşmasına karşın topları çok kötü kullandı. Özer yerine Deivid girebilir, hatta daha da ileri gidip galibiyet için çift forvete dönülebilir.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 20:43
Arda oyuna giricek..Keita 2. yarıya süper başladı 3 kişi anca alıyorlar topu ondan..İlk yarı FB,Antalyaspor gibi 8 kişiyle defans yapıp kontra'dan şansını denedi ama ofsaytı geçemediler..İlk yarı iyi olan taraf bizdik umarım ikinci yarı dahada iyi oynarız ve golü buluruz..Ayrıca Jo çok etkisiz Baros grmeli bence..

Fearless Coward
28.Mart.2010, 20:45
Giovani çok ama çok net bir pozisyonu değerlendiremedi.. :(

Edit : Guiza utanmasa Elano'yu öldürecekti yani o ne tekme öyle yav..

IcedEarth
28.Mart.2010, 20:49
Milan Baros girse ya...

Fearless Coward
28.Mart.2010, 20:49
Katılıyorum ama hazır değil sanırsam zaten Jo ne yapabilirki 8 kişi defans yapıyorlar gol atmak imkansız :(

IcedEarth
28.Mart.2010, 20:55
Alex'e şişe atmışız. Hoş olmamış, böyle adamlar tribünde olmamalı...

Fearless Coward
28.Mart.2010, 20:56
Şişeler başladı..Çok kötü gitmiş yav böyle adamlar niye maça geliyorsa :S

bugra 1905
28.Mart.2010, 20:57
0-1 Selçuk Şahin

Fearless Coward
28.Mart.2010, 20:58
Selçuk attı Leo gibi kaleciye bak sen ya.. :/

Knightmare
28.Mart.2010, 20:58
oooof Selçuk attı! süper düzgün vurdu :D

Ahmet Göktaş
28.Mart.2010, 20:59
Selçuk sakin ol olm ya :n:

Fearless Coward
28.Mart.2010, 20:59
Selçuk geçen senede atmıştı :S

BaFraLı
28.Mart.2010, 21:00
Bi kerede şans bizden gülsün ya :).

Knightmare
28.Mart.2010, 21:02
Servet'te Guiza'nın yüzünü avuçladı...böyle hareketler gördüğüm zaman sinir oluyorum ya.

Homer J.S
28.Mart.2010, 21:02
Devam etsin böyle tüm Galatasaraylı oyuncular ve teknik heyet.

Şampiyonluk şansımız bitmiştir, geçmiş olsun.

BaFraLı
28.Mart.2010, 21:03
Servet'te Guiza'nın yüzünü avuçladı...böyle hareketler gördüğüm zaman sinir oluyorum ya.

Ya bunlara takılırsak bir sürü şey çıkar.Sanki hiç bir Fener'li veya Beşiktaş'lı veya Bursaspor'lu futbolcu yapmıyo bunlar.Hermaç oluyo işte yapacak bişey yok.

IcedEarth
28.Mart.2010, 21:03
Ulan Francosundan da Canerinden de bıktık artık ya. Bırakın o formayı hakedenler giysin...

Homer J.S
28.Mart.2010, 21:05
Bari ikinci olsakta şampiyonlar ligine gidebilsek. Son 2 sezondur Galatasaray'da çok büyük bir başarısızlık söz konusu.

uAburak89
28.Mart.2010, 21:08
Geçen hafta Emre, bu hafta Leo. Ben böyle şansın...

barahir
28.Mart.2010, 21:09
Haydi kanaryam 14 dakika sonra zafer bizim olacak.. Dayanın kanaryalarım..

Addolorato
28.Mart.2010, 21:10
Ortasahadan gol yedik ya varmı böyle şanssızlık tabi sen gidip ceza sahası içinden Gio ile atamazsan gol yiyince konuşmayacaksın..

Homer J.S
28.Mart.2010, 21:11
Ortasahadan gol yedik ya varmı böyle şanssızlık tabi sen gidip ceza sahası içinden Gio ile atamazsan gol yiyince konuşmayacaksın..

Hele Leo Franco gibi bir kaleciyi transfer ettiysen hiç konuşmayacaksın.

Addolorato
28.Mart.2010, 21:12
Hele Leo Franco gibi bir kaleciyi transfer ettiysen hiç konuşmayacaksın.

Alıştık artık Sanctis'te böyle goller yiyordu gitti İtalya'da coştu. Leo Franco'yuda satarız sonra coşar Real Madrid'e falan gider..

Knightmare
28.Mart.2010, 21:12
Caner'in yararından çok zararı oluyor...tamam mücadele falan ediyor ama ne bir ortası yerini buldu bugün, ne şutu...

uAburak89
28.Mart.2010, 21:13
Hep bedel ödüyoruz, geçen hafta da yedik pozisyonları bir bir, atamadık golleri döndü geldi saçma sapan gol yedik. Bu hafta yine pozisyon bul, atama. Dönsün kalecin saçma sapan hata yapsın. Anlamıyorum ben bu işi, ilk 5'e girsek bari...

barahir
28.Mart.2010, 21:14
Son 8 dakika hadi kanaryam..

Fearless Coward
28.Mart.2010, 21:15
Yav istersek 10. olalım şu Fenerbahçe'yi yenelim yeterki ama nerdee..Bu formayı haketmiyor Caner,Leo..

Trabzonspor
28.Mart.2010, 21:18
Kardeş mesele adam almak değil takımın ihtiyacı olan kaliteli formda isimleri almak önemli,Öyle bu adamın adı var diye adam almak değil mesele kardeş.:D

barahir
28.Mart.2010, 21:18
Uzatmalarda yersek izle şimdi...

Invincible
28.Mart.2010, 21:19
Keita az kalsın atıyordu

barahir
28.Mart.2010, 21:20
Her yerinden öpüyorum Volkan.. Her yerinden ..

Knightmare
oofff ne kaçtı be! Keita çok güzel vurdu, Volkan'da aynı güzellikte çıkardı

Homer J.S
Keita güzel bir voleyi kaçırdı.

Arda'nın yararından çok zararı var, helal olsun Rijkaard'a.

Fearless Coward
Keita ne kaçırdı yav Volkan çok güzel tuttu..

barahir
28.Mart.2010, 21:22
Son dakika hadi bee az kaldı az

Invincible
28.Mart.2010, 21:23
Oh sukurler olsun kazandık

uAburak89
İlk 10 dakika hem takım hem taraftar maçı yaşadı, sonrası fos. Her açıdan sınıfta kaldık. Yazıklar olsun...

Homer J.S
Maç bitti, tebrikler Fenerbahçe, yazıklar olsun Galatasaray.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 21:24
Tebrikler diyecek bir şey yok atamayana atarar.. :S 2. Bile olamayız..Göz göre göre liderlik gitti şimdi 4. yüz..10. Olalım istersek bu maçı kazanalım ama.. Nerde o Gerets dönemi..
:S

bugra 1905
Tebrikler Fenerbahçeye Hakettiler İstediler Başardılar

Knightmare
hehe Volkan ne yaptı öyle popomla bile durdururum topları der gibi :D:D
http://i674.photobucket.com/albums/vv110/nefertum/volakn.jpg

Homer J.S
28.Mart.2010, 21:27
Maç hakkında konuşulacak bi şey de yok. :n: O derece rezil bir maçtı.

IcedEarth
28.Mart.2010, 21:27
Futbolcusu hissetmeden oynar, yöneticisi motive etmez, taraftarı baskı kurması gereken dakikada gerizekalı bir arabesk parçası söylemeye kalkar, teknik direktörü kulübede uyur. Yerinizde olmak için canını verecek milyonlarca insan var. Yapamıyorsanız bırakın yapabilenler gelsin, harcadınız milyonlarca insanı... Sami Yen'de derbide yeniliyorsan şampiyon O-LA-CAK-SIN... Başka çıkar yolunuz kalmadı...

yunusgs
28.Mart.2010, 21:28
'Şanslı' bir galibiyet tebrik ederiz.

2 penaltı çalmayan Cüneyt Çakır'a tebrikler.Bu maçın hakkı 0-0'dı.Bunu elleriyle rakibe armağan eden Leo Franco'ya da teşekkürler.

Ahmet Göktaş
Lige bak yaa... 2 hafta önce yarıştan koptu denilen Fenerbahçe ile başından beri yarışta görülmeyen Beşiktaş şuan en büyük adaylar. Ligin kalitesimi yoksa tam tersimi bilemiyorum valla. Bana göre pek zevkli bir maç olmadı. Şans ile birlikte kazanan Fenerbahçe oldu.

Aydin
Sabri kaptan çıkmış zaten. Öyle bir maçtan hayır beklemezdim. Tebrik ederim Fenerbahçeli arkadaşları. Hakettiler.

Fearless Coward
28.Mart.2010, 21:29
Bundan sonraki fikstür o kadar zor değil şansımız var hala 5 puan ne ki gördük FB ile BJK'yi fark nasıl kapandı..BJK hele..

GodfatheR
28.Mart.2010, 21:31
Volkan'ın kontrolüne öldüm yahu :n: :n: :n: Tebrikler çocuklar sonuna kadar hakkettik. Oyunumuzla, mücadelemizle hatta Samiyen'i susturan taraftarımızla sonuna kadar hak ettik. Stad, yaka farketmez Fener yener affetmez agaa her türlü :n: :n:

Şampiyonluk yolunda en büyük adımı attık. Artık sırada Kayseri ve Beşiktaş maçları var evimizde 6 puan arkasından Ankaraspordan gelicek 3 puan ile liderliği alıcağımızı düşünüyorum. Tebrikler çocuklar tebrikler : )

Ahmet Göktaş
28.Mart.2010, 21:31
Şampiyonluk için puandan öte , bazı maçlar şampiyonluk arzunu aşılar oyuncuya , yada umudunu bitirir. Bence bu akşamki maç öyle bir maç oldu. Bundan sonraki tüm maçları kazanması gerek Galatasarayın.

Hugo
28.Mart.2010, 21:38
Kötü oynamadık. Gio boş kaleye atabilse farklı olurdu.
Caner bu gece Rusya'ya, Leo kulübeye, Aykut kaleye. Galatasaray şampiyon.
Müthiş standartlı hakemimiz Çakır da Dünya Kupası finaline bu arada.

Flawless Victory
28.Mart.2010, 21:39
Son derece kalitesiz, zevksiz, sıradan, bütün yanlışların yapıldığı, yapıştırma bir dünya derbisi lafıyla şişirilen bir maçta berbat bir Galatasaray, ondan aşağı kalmayan bir Fenerbahçe... Galatasaray'ın burada eze eze yenmesi lazım gerisi hikaye. Yenemiyorsan bırakacaksın. Şampiyonluk da hayal artık Galatasaray için. Baros hayattaysa onu oynatacaksın. Jo ile ancak en kısa isim liginde şampiyon olursun. Tek kelimeyle berbat her şey.

baristayfur
28.Mart.2010, 21:41
Konuşulacak birşey yok. Oyuncusu mücadele etmezse teknik direktörü uyursa GALATASARAY ne yapsın...

Umarım gerekli dersleri çıkarmıştır herkes.

LEO-CANER-M.SARP bir an önce gitmeli bir an öncee!!!!

yerlerine futbola aç ve kesinlikle ZEKİ sporcular alınmalı! APTAL futbolcu görmek beni çok sinir ediyor.

GodfatheR
28.Mart.2010, 21:46
Golden sonra neredeyse ağlayacaktı Lig tv spikerleri : ) İptal edicem o olacak.

eGowiCh
Sahada mücadeleden vazgeçmeyen Fenerbahçeli futbolculara helal olsun. Süper oynadılar, bizi mahcup etmediler.

Tebrikler, umarım bundan sonraki maçların tamamında aynı istekle sahaya çıkar ve şampiyon oluruz.

ForsakeN
Tebrikler Fenerbahçe. Çok iyi defans yaptık.Çok iyi mücadele ettik. Volkan süper bir kurtarış yaptı. Top kontrolü müthişti :D

Ahmet Göktaş
28.Mart.2010, 21:50
volkan dünya futboluna göğüs kontrolden sonra en farklı kontrol biçimini hediye etti :n:

anilton
28.Mart.2010, 21:50
F.Bahçe çok iyi konsantre olmuş.Müthiş bir mücadele ve savunma örneği gösterdiler.Hemde bunu Cristian ve Emre olmadan başardılar...

G.Saray ise hem F.Bahçe'nin etkili savunması nedeniyle hemde Arda'nın yokluğu dolayısıyla gerekli hücum varyasyonlarını gösteremedi...

Böyle olunca oyun 0-0'a kilitlendi.Ta ki Selçuk'un ekstra şutu ve Franco'nun uyumasına kadar...

Tebrikler F.Bahçe...

El Barto
28.Mart.2010, 21:53
Keşke berabere bitseydi yahu. :) Neyse bu skor da fena değil. Fenerbahçe'ye tebrikler.

barahir
28.Mart.2010, 21:54
Maç öncesinde, Derbiyi kazananın Şampiyon olacağını söylemiştim.. Umarım dediklerim çıkar...

Rsa
28.Mart.2010, 21:57
Sağlam defans yaparak, mücadele ederek kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.

Universal
28.Mart.2010, 22:02
Bir insanın doğum gününde böyle bir hediye alması çok güzel bir duygu. :)

Yendiğimiz için mutluyum, bu maçın hakkı bir puandı, Selçuk'un hayatı boyunca unutamıyacağı bir gol attı.

IcedEarth
28.Mart.2010, 22:19
Bu arada Lugano'nun Dos Santos'a yaptığı hareket dünyanın her yerinde penaltıdır. Ali Sami Yen Stadı hariç...

Flawless Victory
28.Mart.2010, 22:19
Bir pozisyonda Keita bariz şekilde ofsaytta iki oyuncu da pasif ofsaytta hakemler bunu görmesin ondan sonra da laf söylemeyin desinler. Bu arada pozisyon bizim takımın. :)

yaman76hakanFB
28.Mart.2010, 22:20
Bugün, öğle saatlerinde bu forumdaki arkadaşlardan birisine yazdığım "özel mesaj"dan bir bölüm... Affına sığınarak paylaşıyorum:

"Futbol maçı için sana teminat veriyorum... Benim takımı ne kadar eleştirdiğimi, yerden yere vurduğumu biliyorsun... Her söylediğimin arkasındayım... Bu kadroyu Daum'a değil, kime yönettirirsen yönettir; aynı sıkıntılar yaşanacaktır... Ama bunlar bugünün konusu değil... Bu derbi hiçbir zaman teknik analizlerin içinden çıkabileceği, izaha gelir bir derbi olmadı ki... Kendi kendimizi yenmezsek onlar bizi yenemez... Rahat ol..."

bjk4ever
28.Mart.2010, 22:21
'Şanslı' bir galibiyet tebrik ederiz.

2 penaltı çalmayan Cüneyt Çakır'a tebrikler.Bu maçın hakkı 0-0'dı.Bunu elleriyle rakibe armağan eden Leo Franco'ya da teşekkürler.

Sansli bir galibiyet degil bence, catir catir oynayip gostere gostere aldilar maci, Volkan da zaten mesaji verdi GS'lilere. Penaltidan ziyade (ki penalti da degil) bence Guiza'nin ofsayt olmayan golu de konusulabilir.

Biz GS'nin Jo ve Gio transferlerini elestirirken provokator ilan edildik, ceza yedik, mesajlar silindi. Simdi GS'liler kendi soyluyor orta alanin ne denli kalitesiz oldugunu ve forvette gereksiz sisirmenin oldugunu. Hani Elano 2 yonluydu, Topal ve Sarp en iyi yerliler idi???

FB bence bu haftadan sonra sampiyonluk yarisina dahil olur, hatta FB-BJK maci final olur. GS de anca puan kayiplarini bekler, haftaya Sivas macinda puan kaybeterse (az ihtimal degil) yaristan kopar.

Crocodile1963
28.Mart.2010, 22:22
Son 4 maçta alınan üç puan var. Galatasaray şampiyonluk stresini kaldıramadı. . .

MeMo
28.Mart.2010, 22:23
Bu arada Lugano'nun Dos Santos'a yaptığı hareket dünyanın her yerinde penaltıdır. Ali Sami Yen Stadı hariç...

Bir de Kadıköy aynısını Santos'a vermemişlerdi.Belki de isimden dolayıdır bilemicem.

Güzel bir galibiyet oldu şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puan aldık.

El Barto
Lugano ile Dos Santos'un pozisyonunda penaltıyı es geçmiş hakem. Niye vermiyorsun arkadaş versene berabere bitsin. :)

Bu arada bu Daum denen adam Türkleri ne sanıyor acaba?

TR.CaPTaiN
Fenerbahçe oynaması gerektiği gibi, akıllıca oynadı. Ayağa pas yaparak, hızlı başlaması beklenen Galatasaray'ı yavaş yavaş oyundan soğuttu. Maçın 20. dakikasında Galatasaray 47 Fenerbahçe ise 100 isabetli pasla oynuyordu. Derbilerde deplasmanda sabırlı olmak gerekiyordu ve Fenerbahçe de sabırlı oynayarak araya golü sıkıştırınca önemli bir virajdan 3 puanla dönmüş olduk.

İlk yarı Özer iyi değil, değiştirilebilir demiştim ama istatistikler gösterdi ki topun olmadığı alanda Özer çok çalışmış. İlk yarı Fenerbahçe'nin en çok koşan oyuncusuymuş mesela, 80 küsürde oyundan çıktığında da 11 kmden fazla koştuğu yazdı. Bu gösteriyor ki Fenerbahçe'de hiçbir şey yapmamış gibi gözüken bir oyuncu bile müthiş mücadele etmiş. Diğer oyuncular da bunu yapınca ortaya böyle güzel bir galibiyet çıktı. Emre'nin olmadığı bir maçta ortasahayı bu kadar elde tutabileceğimizi tahmin etmiyordum, yanıldım.

Lugano döndükten sonra Fenerbahçe 4 maçtır gol yemiyordu, bunda Lugano'nun dönüşü kadar Bilica'nın da silkinip kendine gelmesinin payı var. Ama şu çok net, Lugano olmadığı zaman Fenerbahçe defansı büyük sıkıntı yaşıyor. Lugano'nun olmadığı dönemde 2-0'dan maç veren takım 5 maçtır gol yemeyen bir takım haline dönüştü. Solda Andre Santos-Vederson ikilisi ilk maçta olduğu gibi birbirlerine fazla yardımcı olarak maçtan önce kamuoyunda etkili olması beklenen Galatasaray sağ kanadını yeteri kadar tıkadılar. Sadece birkaç pozisyonda Gio hızıyla etkili oldu.

Selçuk derbilerde başka oynuyor demiştik, bizi yanıltmadı. Defansif olarak çok iyidi, buna ek olarak muhteşem de bir gol atarak oyununu süsledi.

Özellikle golden sonra taraftarımız muhteşemdi. Ayrı bir tebrik de onlara.

Bu maç camianın tekrardan şampiyonluğa ciddi manada inanmasına neden olacaktır. Şampiyonluğa inanıyoruz.

Alex'e atılan su haricinde az küfürlü, olaysız, güzel bir derbi olduğunu söyleyebiliriz.

Tebrikler Fenerbahçem.

Flawless Victory
28.Mart.2010, 22:26
Mondragon dede gel kurtar bizi..

bjk4ever
28.Mart.2010, 22:27
Bu arada FB'li arkadaslari da aldiklari hakli galibiyetten dolayi tebrik ederim.

gfbcagatay
28.Mart.2010, 22:30

geçen hafta Santos'a vermemişlerdi Kadıköy'de birşey olmaz.

Flawless Victory
28.Mart.2010, 22:33
Derbi hikaye FM şahane.. Bir maçta da hakem konuşulmasın arkadaş. İyice tiksindim TSL'den. Bundan sonra EPL.

eGowiCh
28.Mart.2010, 22:37
Azizsilin işe yaramış belli ki, bir haftadır başkan kahvaltıdan mesai bitimine kadar tesislerde bizzat ilgilendi takımla ve durum ortada. Son haftaya kadar başkan bunu yapar umarım, anca öyle akıllandı futbolcular.

DisCo
28.Mart.2010, 22:40
Derbi hikaye FM şahane.. Bir maçta da hakem konuşulmasın arkadaş. İyice tiksindim TSL'den. Bundan sonra EPL.

Hakemler maçın skoruna bu kadar etki etmese kimse konuşmaz. Yardımcı hakemler yanlış kararlarıyla Fenerbahçe'yi orta hakemde Galatasaray'ı bitirdi.

Bugün Volkan'ın yerine Leo Franco'yu konuşuyoruz. Çünkü hata yapan Leo Franco...Hakemlerin olayıda buna benziyor.

Oyuncular, teknik adamlar hiç mi hata yapmadı. Kandırmaca yapmaya gerek yok. Daum oyuna müdahale bile edemedi. Çünkü beraberliğe razıydı. Rijkaard'ta ilk defa müdahale edeyim dedi. Ondada olmayacak adamı oyuna aldı. Dengeleri bozdu. Diğer taraftan Fenerbahçe iyi savundu haketti olayınıda kabul etmiyorum. Galatasaray daha az pozisyon verdiğine göre ve daha net pozisyona girdiğine göre Fenerbahçe'den bir farkı yoktur. Buradan çıkarılacak sonuç maçın hakkı değil kendi sahasında neden daha fazlasını yapamadığıdır.

Kazanan her zaman haklıdır ancak her zaman haketmez.

TR.CaPTaiN
28.Mart.2010, 22:41
Son 20 derbide 15 galibiyet, 2 mağlubiyet, 3 beraberlik. Ciddi bir derbi karnesi.

World Hollow o1
28.Mart.2010, 22:43
İki takımada helal olsun iyi mücadele oldu güzel maç oldu ama önceki derbiler gibi pek heyecanı yoktu..

Keita çok numaracı ya :) Sempatim oluşmaya başladı sırf bu numaralarından dolayı, bi ara yere düştü dedim aha bu sefer birşeyler oldu sonra kart çıkmadığını görünce ayaklandı :)

Teşekkürler Fenerbahçe.

tarikko
28.Mart.2010, 22:44
Helal olsun size helal..Yuzumuzu kara cikartmadilar futbolcularimiz..Hakettik ve 3 puani alip geldik.Helal sana Selcuk macta cok elestirdim ikinci yari yaptigi pas hatalarindan sonra ama sanki bana cevap verdi.Iyiki de verdi :D Kaptan cok iyiydi tebrik etmek lazim.Takimi Emre'nin yoklugunda cok iyi yonetti.Gokhan muthis mucadele etti defansta saglamdi.Butun takima tebrikler kisaca harika bir galibiyet oldu.

Volkan'in son saniyelerde yaptigi degisik kontrol superdi yahu :D Baya guldum orada :D

Taraftarimizda superdiler onlarada helal olsun.Inlettiler Sami Yen'i..

Sampiyon olacagimiza inancim tam.Futbolcularda artik daha cok inaniyorlardir...

Tebrikler Fenerbahce'm..Tebrikler butun takima..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2010, 22:47
Derbilerin Golcüsü Selçuk :D
Tebrikler Fenerbahçe'ye...Hak Ederek kazandılar bence,ayrıca bizim için berabere bitmezse Fenerbahçe kazansın demiştim,öyle oldu :)

Fernando Gago
28.Mart.2010, 22:48
Sabırlı ve disiplinli oynadık Hak ettik Kazandık. Tebrikler Fenerbahçe :)

LaigLeNoiR
28.Mart.2010, 22:51
İki takımda hiçbirşey oynamadı, doğru dürüst posizyon da yoktu maçta.

Tebrikler Fenerbahçe'ye.

Flawless Victory
28.Mart.2010, 22:57
Hakemler maçın skoruna bu kadar etki etmese kimse konuşmaz. Yardımcı hakemler yanlış kararlarıyla Fenerbahçe'yi orta hakemde Galatasaray'ı bitirdi.

Bugün Volkan'ın yerine Leo Franco'yu konuşuyoruz. Çünkü hata yapan Leo Franco...Hakemlerin olayıda buna benziyor.

Oyuncular, teknik adamlar hiç mi hata yapmadı. Kandırmaca yapmaya gerek yok. Daum oyuna müdahale bile edemedi. Çünkü beraberliğe razıydı. Rijkaard'ta ilk defa müdahale edeyim dedi. Ondada olmayacak adamı oyuna aldı. Dengeleri bozdu. Diğer taraftan Fenerbahçe iyi savundu haketti olayınıda kabul etmiyorum. Galatasaray daha az pozisyon verdiğine göre ve daha net pozisyona girdiğine göre Fenerbahçe'den bir farkı yoktur. Buradan çıkarılacak sonuç maçın hakkı değil kendi sahasında neden daha fazlasını yapamadığıdır.

Kazanan her zaman haklıdır ancak her zaman haketmez.

Ben de aynı şeyi söyledim diğer mesajımda. Keita'nın ofsayt pozisyonunu trtde de konuşuyorlar. Bence hakemler hakediyorlar haklarındaki eleştirileri. Yabancı hakem daha iyi olur. Keita orda gol atsaydı şimdi maçı değil o olayı konuşuyorduk. Bu kadar ince bir durum söz konusu.

di canio
28.Mart.2010, 22:57
Kendi adıma görmek istediğim güzellikleri maçın başında da, içinde de, sonunda da gördüğüm maç oldu. Galatasaray'lı yöneticileri, futbolcuları (provoke etmeye çalışan Sarp, Gio ve Keita'yı sadece mücadelelerinden ötürü), özellikle de stada giden taraftarları tebrik ederim. Görmek istediğim derbi ortamı buydu. Gergin geçmesi normaldir derbilerin. Görmedim herhangi bir gerginlik ama bu da gerginlikler de olması gerektiği gibi olduğu için olabilir. Umarım bundan sonraki derbiler de bu temizlikte geçer. Manisa maçında olanlara karşılık, beklemesem de gelmiştir bu maçta. Sıra Kadıköy'de.

Takımımız da çok iyi mücadele etti. Çok iyi top yaptığımızı düşünüyorum. Ta ki top Selçuk'a gelene kadar :) O pasların son bulduğu kişi oluyor genellikle.

Hakemler de hatalar yaptılar. Son dakikada Lugano'nun Gio'ya yaptığı bence penaltıydı. Güiza'nın ofsayt pozisyonunu ise ofsayt yönünde değerlendirmesini normal karşılıyorum. Zira biz görüntülerde çizgiye bakıyoruz. Çizgi ayaklar hizasını gösteriyor. Ancak Güiza'nın vücudu Caner'e göre daha önde. Hakem de böyle gördüğü için verdi sanırım ofsaytı. Ancak diğer yardımcı hakem Keita'nın pozisyonunu nasıl göremez de, ofsaytı vermez anlamak mümkün değil. Genel olarak baktığımda da; hakemler hatalı kararlar verdiler iki takım lehine de.

Son olarak; Ali Sami Yen'e giden taraftarlarımızı kutluyorum. Maçın genelinde televizyondan onların sesini duydum. Kameralar onları çekerken ki coşkuları da harikaydı. Küfürler oldu Galatasaray'a. Olmamasını isterim ancak, tribün de tamamen küfürsüz olmuyor. Tadı biraz da böyle çıkıyor.

Unutmadan Volkan'a da yazıklar olsun diyorum. 1-0 öndesin, maç bitmek üzere. Ne Baros'un üzerine yürümesine, ne Keita ile uğraşmasına, ne de o son top kontrolüne gerek vardı. Tribünleri provoke etmek istiyordu sanırım.

Nedvedmania
28.Mart.2010, 22:58
Ne oldu cüneyt çakır Fener düşmanı diyordunuz ? En az 5 net atağımızı kesti. Sarı kartları vermedi...

Maç aslında güzel başladı. Stad etrafında Tesadüfen Alican la karşılaştık :) İyi faceden resimlerine bakmışım yoksa tanıyamıyacaktım :)

Maçta görevliydim. Sahaya çıkınca inanılmaz bir destekle karşılaştım. İlk defa bu kadar şiddetli ses geliyordu.

Maçada güzel başladık ama 1-2 pozisyon dışında zevksiz bir ilk yarıydı. 2. yarı da da güzel oynayan , pozisyon bulan bizdik. Ama Selçuk şansın yardımı , Leo nun büyük hatası ile gol attı. Tv özetlerinde fazla belirgin olmuyor leonun ne yaptığı. Ben tam karşıdan gördüm golü. Leo önce sağa sağa kayıyor bu esnada Top kaleye doğru ve sol tarafa geliyor ama leo neden böyle bir amatörlük yaptıysa ters tarafa yürüdü ve uçarak kurtarmaya çalıştı. Sonucunda gol oldu. sola doğru gitse çok rahat kucağıyla kurtarırdı.

Caner zaten ayrı bir olay ne zaman top ona gelse atak eriyip gidiyor.
Arda hiç oynayamadı.

Galatasarayın 4, Fenerbahçenin 1-2 pozisyonu var. Bana kalırsa maçı biz hakkettik. Ama şans bi türlü bize dönmüyor.

Keşke daha zevkli bir derbi izleseydik. Fenerlilerde fazla tad almamışlardır sanırım.

vuque
28.Mart.2010, 22:58
Takımımızı Tebrik Ediyorum...
Bazı Arkadaşlarada Burasının Taraftar Forumu Olmadığını Hatırlatmak İstiyorum...

Nedvedmania
28.Mart.2010, 23:00
Unutmadan Volkan'a da yazıklar olsun diyorum. 1-0 öndesin, maç bitmek üzere. Ne Baros'un üzerine yürümesine, ne Keita ile uğraşmasına, ne de o son top kontrolüne gerek vardı. Tribünleri provoke etmek istiyordu sanırım.

Sen daha volkanın bize dönüp yaptıklarını görmedin. Bilmiyorum Lig TV canlı yayında göstermişmidir. Adamın işi gücü provoke etmek. Küfür yemek hoşuna gidiyor sanki. 2 saniye sonra Annesine küfür edileceğini bile bile neden böyle davranıyor anlamıyorum.

DisCo
28.Mart.2010, 23:04
Şimdi Telegol'de söylediler de bende maçta fark ettim. Arda ısınırken oynayamayacağı belli. Zıplatıp duruyor fizyoterapist ama Arda yapamıyor. Rijkaard bunu görmeyip alıyorsa Arda niye giriyor onuda anlamış değilim. Ben hazır değilim oynayamam demek bu kadar mı zor. Bunun görevden kaçmakla hainlikle bağlantısı olamaz. Nasıl bir mantıktır.

Universal
Telegol'de duydum, Leo seneye %100 ayrılıyormuş.

MeMo
Biz de ne zaman derbi kazansak hep hakemle kazanıyoruz bir de şansla.

di canio
28.Mart.2010, 23:14
Ya bir de Özer sakat, ayağında platin var. Omzundan da sakatlanmıştı geçenlerde. Beklentileri karşılayamamasını normal karşılıyorum da, Mehmet Topal'ın neyi var. Çok iyi bir oyuncuydu. Onun da sakatlığı falan mı var acaba. Kendi mevkisinde de oynuyor ama her geçen gün daha kötüye gidiyor.

Nedvedmania
28.Mart.2010, 23:14
Şimdi Telegol'de söylediler de bende maçta fark ettim. Arda ısınırken oynayamayacağı belli. Zıplatıp duruyor fizyoterapist ama Arda yapamıyor. Rijkaard bunu görmeyip alıyorsa Arda niye giriyor onuda anlamış değilim. Ben hazır değilim oynayamam demek bu kadar mı zor. Bunun görevden kaçmakla hainlikle bağlantısı olamaz. Nasıl bir mantıktır.

Evet bende sahadayken ardayı takip ettim. Yüzünde acı çeken bir ifade vardı , mutsuzdu , oynamak istemiyordu sanki. Ki yanılmadım maçta da oynayamadı. Sakatsan oynamayacaksın Arda. Sen Pro. adamsın duygularını karıştırmaman lazım. Sadece hırsla maç kazanılmıyor.

KaPaLı
28.Mart.2010, 23:18
Son 4 maçta alınan üç puan var. Galatasaray şampiyonluk stresini kaldıramadı. . .

Herhalde şu konuda gördüğüm en eğlenceli yorumlardan birisi : )

Buna katılmıyorum. Mehmet Topuz'u daha maçın başında sarı kartla cezalandırdı. Haklımıydı orda kart ? Vuran Keita kartı gören Mehmet. Hadi bunuda geçtim. 2. yarıda Servet'e çıkarmadığı KIRMIZI KART zaten evlere şenlik. Bugün hakemi eleştirenler İlk yarıda Gûiza'nın tertemiz pozisyonunu kesildi. Şimdi gelir birisi Gûiza zaten kaçırırdı der saçmalar. Keita'nın pozisyonu varki 3 kişi ofsayt Allah'tan Lugano araya girdi. Zorda kalınca tek sığınılan yer hakem oluyo nedense.

Maç beklediğimden daha sakin geçti. 2 yarıda dengesizin birisi çıkıp Alex'e şişeyi atmasa olaysız bir derbi izleyecektik ilk kez. Ama çıktı birisi çıkıntılığını yaptı kulubunu cezalandırdı ( Tabii TFF kurulları bu şişeyi görürse :) ) Maçla ilgili söyleyeceğim tek şey Rijkaard'ın hoca olmadığı. Arda acıdan ayakta duramıyo. Sen Mehmet Topal'ı çıkarıp onu oyuna alıyosun. Madem gole ihtiyacın var Elano'yu öne sür. Defansın önüne çekti Fenerbahçe'li oyuncuların önünü açtı. Onlarda ikramı geri çevirmediler tabi. Mehmet Topuz - Selçuk gibi uzaktan iyi vuran oyuncuların önünü açmak çok mantıklı değil. Hemde kalende Leo Franco gibi uzaktan şut özürlüsü kalecin varsa. Yazık Aykut'a - Ufuk'a. Leo'dan fazlaları var eksikleri yok.

Golden önce Vur Selçuk dedim dememle beraber gol oldu 10 kişi üstüme çıktı :n: Çok güzel maç oldu olaysız oldu tek sevindiğim şey bu oldu zaten.

DisCo
28.Mart.2010, 23:21
Vuran Keita kartı gören Mehmet

O pozisyona vuran Keita diyorsan gerçekten maç hakkında tarafsız yorum yapabileceğine inanmıyorum.

Bekq
28.Mart.2010, 23:21
Her zaman olduğu gibi yine kazandık. Teşekkürler Fenerbahçe, Teşekkürler Leo Franco.

Universal
28.Mart.2010, 23:23
Bu arada Galatasaray'ın sahası kapanması gerekiyor. Biz kendi maçımızda sahaya su şişesi attık, Keita'ya isabet etmemesine rağmen iki maç ile cezalandırılmıştık. Galatasaray'lı bir taraftar herşey güzel giderken, temizoyun sağlanmışken, çıktı suyu Alex'in sırtına attı. Gerçi Alex orada kendini numaradan da yere atsa, sonuçta yapılan ortada. TFF adil bir ortam istiyorsa, sahayı kapatması gerekiyor. Ama tabii ne yazıkki böyle kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden bütün taraftlar ceza alıyor, buda seyir zevkini düşürüyor.

KaPaLı
28.Mart.2010, 23:23
Burak nasıl Keita değil Allah aşkına. Adam Mehmet'e vurdu. Mehmet boğuşmaya devam edince hemen vurmuşlar gibi attı kendini. Tekrar izlemeni öneririm.

Universal
28.Mart.2010, 23:25
Golden önce Vur Selçuk dedim dememle beraber gol oldu 10 kişi üstüme çıktı :n: Çok güzel maç oldu olaysız oldu tek sevindiğim şey bu oldu zaten.

Aynı pozisyonda, Selçuk'a mı geldi gene, şimdi atar geriye dememle golünü attı ve aklıma Lyon'a attığı gol geldi.

Bu arada maçı izlediğim yerde yan masada Ali Güneş oturuyordu, bir iki şike muhabbeti yaptık, anında başka masaya geçti. :)

Bekq
28.Mart.2010, 23:27
Aynı pozisyonda, Selçuk'a mı geldi gene, şimdi atar geriye dememle golünü attı ve aklıma Lyon'a attığı gol geldi.

Bu arada maçı izlediğim yerde yan masada Ali Güneş oturuyordu, bir iki şike muhabbeti yaptık, anında başka masaya geçti. :)
Lyon maçını anımsattı banada. Hatta o maç deplasmandaydı ve 4-2 yenilmiştik. Hooijdonk o maç oynatılmadı diye teknik direktör baya eleştirilmişti. 85. dakikada almıştı oyuna.

DisCo
28.Mart.2010, 23:28
Burak nasıl Keita değil Allah aşkına. Adam Mehmet'e vurdu. Mehmet boğuşmaya devam edince hemen vurmuşlar gibi attı kendini. Tekrar izlemeni öneririm.

Keita vücut koyuyor Mehmet başlıyor bir sağ bir sol :) Bilmiyorum belkide ben yanlış izledim.

Nedvedmania
28.Mart.2010, 23:35
Hooijdonk demişken Lig Tv de Hooijdonk vardı. 1-2 dk boyunca gös teması kurdum kendisiyle :D

KaPaLı
28.Mart.2010, 23:45
Kanal Turk'te Telegol var pozisyonları tek tek gösteriyolar. Maçın heyecanıyla görememiş arkadaşlar tekrar izleyebilir.

fm_monster
28.Mart.2010, 23:47
bakalım gs nasıl ceza gelecek alex e atılan su sonucu

nessus
28.Mart.2010, 23:48
hakemin nesini konuşuyorsunuz? neyini bitirmiş gsın? penaltı mı, 1-1 mi istediğiniz?

CeNTeR_TR
28.Mart.2010, 23:49
Evet yine başlamış Fenerbahçe şansa kazandı Fenerbahçe hakemle kazandı.

Fenerbahçe İnter'i yendi şans'dı.
Fenerbahçe Chelsea'yi yendi Chelsea şanssızdı.
Fenerbahçe Galatasarayı yendi hakem sağolsun.
Fenerbahçe Pendiğe yenildi Pendik çok iyi takım.
Fenerbahçe Manchestardan 6 yedi işte bu kadarsınız denildi.

Neden acaba Fenerbahçe maç kazandığında kaybeden taraf her zaman hakeme bahane buluyor veya şansa bağlıyor.

Maç yorumuna geleyim.Ortada bir maç gibi gözüktü Saraçoğlunda oynuyormuş gibi rahattı oyuncularımız.1 Şişe atıldı ondan ceza zaten gelmez :icon_wink: Selçuk yine boş geçmedi :) Volkan iyiydi bizim adımıza vasat oyuncu yokdu herkesi tek tek tebrik etmek lazım.Galatasaraydan ise Keita dışında sahada varlık gösteren kimse yokdu.Bravo 12.adam Bravo Fenerbahçe'M

Bekq
28.Mart.2010, 23:53
bakalım gs nasıl ceza gelecek alex e atılan su sonucu
+ olarak göze tutulan lazer. Saha kapatma cezası gelmezse TFF'ye olan güvenim tamamen bitecek. Zaten bitti sayılır.

Nedvedmania
29.Mart.2010, 00:01
+ olarak göze tutulan lazer. Saha kapatma cezası gelmezse TFF'ye olan güvenim tamamen bitecek. Zaten bitti sayılır.

Lazer her statta tutuluyor. Ceza verildiğini hatırlamıyorum hiç.

Suyu atan kişiyi polisler yakalamış sanırım. Bana kalırsa ceza sadece o şahısa verilmelidir. Fenerlide olsa beşiktaşlıda olsa galatasaraylıda olsa 1 taraftar yüzünden saha kapatılmamalı.

Bence asıl suçlu Tribün sorumlusu olan kişi. Adam stadda bardak su satıyor. O suyu sahaya çok rahat herkes atabilir. Ki geçen samiyen maçında bu bahsettiğim sulardan atıldı.

Ya su satılması yasaklanacak yada başka bir çözüm bulunacak :)

Knightmare
29.Mart.2010, 00:04
Burak seninle aynı görüşteyim :) ceza almamın sebeplerinden biriside bir bu Mehmet'in Keita'ya yaptığı hareket, birde Andre dos Santos'un Gio'ya yaptığı iki hareket :) Keita'nın eli yüzünde geldi Mehmet Topuz'un, sonrasında sağlı sollu 4 darbe Keita'ya, sonuncusu yüzüne gelince Keita'da bıraktı kendini yere...az dönemdi etrafında kart görmemek için ama hakem kaçırmadı.

El Barto
29.Mart.2010, 00:05
Bırakın o kadar olsun yahu. Bu takımın kazandığı UEFA kupasına şans, tesadüf dendi. Fenerbahçe'nin kazandığı maça da şans diyen çıksın bırakın. :)

fm_monster
29.Mart.2010, 00:07

Suyu atan kişiyi polisler yakalamış sanırım. Bana kalırsa ceza sadece o şahısa verilmelidir. Fenerlide olsa beşiktaşlıda olsa galatasaraylıda olsa 1 taraftar yüzünden saha kapatılmamalı.

Bence asıl suçlu Tribün sorumlusu olan kişi. Adam stadda bardak su satıyor. O suyu sahaya çok rahat herkes atabilir. Ki geçen samiyen maçında bu bahsettiğim sulardan atıldı.

2 taraftar yüzünden 2maç ceza verildi kadıkoy deki maçta

Universal
29.Mart.2010, 00:07
Laser tutan adam, Lille maçınada gitti deplasmana. O adam zaten gazeteye çıktı aranıyor diye. O kişi her stadda gidiyor ve hep laser tutuyor. Hala bulunamadı.

CeNTeR_TR
29.Mart.2010, 00:08
Bırakın o kadar olsun yahu. Bu takımın kazandığı UEFA kupasına şans, tesadüf dendi. Fenerbahçe'nin kazandığı maça da şans diyen çıksın bırakın. :)

Ben demedin Sayın El Barto :) Ama baksana bize her maçdan sonra şans deniniyor :)

El Barto
29.Mart.2010, 00:10
Ben sana cevap vermiş gibi oldum ama sana değil cevabım Turgut. :)

Ama dendi, deniyor. Hatta bunu Aziz Yıldırım demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Fenerbahçe'nin kazandığı maçlarda da çıksın o kadar bırakın diyorum rahatsız olmayın. :)

CeNTeR_TR
29.Mart.2010, 00:12
Ben sana cevap vermiş gibi oldum ama sana değil cevabım Turgut. :)

Ama dendi, deniyor. Hatta bunu Aziz Yıldırım demedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Fenerbahçe'nin kazandığı maçlarda da çıksın o kadar bırakın diyorum rahatsız olmayın. :)

Ben anladımda bana olmadığını yanlış anLaşıLmasın diye Sayın Barto :)

Aynen Aziz Yıldırım Demişti.Şimdi deniliyor zaten ya alıştık artık sadece dile getirdim :=)

Nedvedmania
29.Mart.2010, 00:13

Eee :) Ben diyorum ki verilmemeli. Bu ne demek. O kararda yanlış :)

O kadar kamera neden kondu stadlara. Suçlular yakalansın gerekli cezalar verilsin diye. Toplu bir olay olmadığı sürece saha kapatma verilmemeli.

Bekq
29.Mart.2010, 00:14

Lao Tse'nin bir sözü var.

"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor" diye. Cuk oturdu.

Nedvedmania
29.Mart.2010, 00:19
Lao Tse'nin bir sözü var.

"Bilenler konuşmuyor, konuşanlar bilmiyor" diye. Cuk oturdu.

O 2 maça sadece lazer yüzünden mi ceza verildi ? Gerçekten hangi maç olduğunu hatırlamadım. Eğer sadece lazer yüzündense oda yanlış karar.

Yahu öyle yorumlar yapıyorsunuz ki haklıyı savunduğumu bilmeme rağmen şüpheyle bakmaya başladım mesajlarıma :)

Yanlış bişeymi diyorum bilmeden ?

Rsa
29.Mart.2010, 00:20
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m13.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m14.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m15.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m18.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m19.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m20.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m21.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m27.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m28.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m29.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m17.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-03-28_m30.jpg

nannar
29.Mart.2010, 00:25
Yaww yazmayayım dedim ama içimde kalmasın :)

Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye :) Caner solda topu aldığı gibi kendisini Beckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar :) Hiç mi uyaran yok bilemedim...

Bu maça gelince kim hak etti derseniz, "hiçkimse " derim :) Fenerbahçe zaten adam markajıyla oynadı. Kaybetmeyelim de kazanmasak da olur mantıgıyla sahadaydılar ve istediklerini bizim kalecimizin de alım gününde olmasıyla aldılar :) Bu maç oldu bitti...

Şampiyonluk yarışına gelince ,ben fikstürleri ve aklımdan geçen puan kayıplarını yazayım da hesabı birlikte görelim :) tahminlerim şahsidir...

Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır :)

Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,

Beşiktaş : Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,

Galatasaray: Sivas dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur :)

Bu dediklerim tutar tutmaz bilemem :) Fakat bence şu anda en zor fikstür Fenerbahçe'de... En kolayı da Bursa'da... Bu akşamki mağlubiyetten sonra ilk 2'de bitirmek beni sevindirir açıkcası ;)

Nedvedmania
29.Mart.2010, 00:28
http://www.hizliupload.com/onizleme/23952724481_377493191546_27202111546_3797952_17363 _n.jpg ('http://www.hizliupload.com/viewer.php?id=23952724481_377493191546_27202111546 _3797952_17363_n.jpg')
.

nannar
29.Mart.2010, 00:30
Bursaspor: Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 , Antep içerde 3 , GS dışarda 0 , Kayseri içerde 1 , Ankara 3, BJK içerde 1 yani toplamda kalan 6 haftada 12 puan alarak 70'e ulaşır :)

Fenerbahçe : Kayseri (e ) 3 , Ankara 3 , BJK içerde 1 , Kasımpaşa dışarda 1 , Eskişehir içerde 3 , Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 1 yani toplamda 6 haftada 12 alarak 67 olur,

Beşiktaş : Ankaragücü dışarda 0 , Trabzon içerde 3 , FB dışarda 1 , Sivas içerde 3, Diyarbakır dışarda 3, Manisa içerde 3 , Bursa dışarda 1 yani 6 haftada 14 alarak 69 olur,

Galatasaray: Sivas dışarda 3 , Diyarbakır içerde 3 , Manisa dışarda 1 , Bursa içerde 3, İBB dışarda 1 , Antalya içerde 3 , Gençlerbirliği dışarda 1 yani 6 haftada 15 alır ve 68 olur :)

bunları not almak lazım bir kenara :n: bakalım hangi takımlar ters köşeye yatıracak bizi :D

vuque
29.Mart.2010, 00:40
Ofsayt Değil!!!
http://i41.tinypic.com/azfitz.jpg
Ofsayt!!!
http://i44.tinypic.com/15i11g8.jpg
Lütfen G.S'li Arkadaşlar Daha Fazla Hakemden Konuşmasınlar Komik Oluyor Çünkü...

Bekq
29.Mart.2010, 00:41
Ofsayt Değil!!!
http://i41.tinypic.com/azfitz.jpg
Ofsayt!!!
http://i44.tinypic.com/15i11g8.jpg
Lütfen G.S'li Arkadaşlar Daha Fazla Hakemden Konuşmasınlar Komik Oluyor Çünkü...
Bende bu resimleri arıyordum. Teşekkürler.

goosfraba
29.Mart.2010, 00:42
iyi kaleci maç kurtarır. leo maçı verdi. volkan 3 puanı aldı. keita'nın vurduğu topu çıkarttı. maçın dönüm noktasıydı.

ayrıca hakemleri konuşacaksak, her iki takıma verdiği hatalı kararları konuşalım. ama ne yazık ki hakemleri konuşmayı beceremiyoruz, bildiğimizi sanıyoruz. :)

nannar
29.Mart.2010, 00:45
Hakemler konusunda ben 3 hafta önce yazmıştım :) Hakemler ligi bitirdi diye... herhangi bir takım lehine ya da aleyhine değil, resmen her maçı katlediyorlar :DO yüzden artık alışık olmak lazım... :n: Cüneyt Çakır Penaltı çalmadı,evet doğru... Fakat yan hakem de Fenerbahçe'yi bitirdi :D

Bence Fenerliler de "hakem gs lehine kararlar verdi" demesin... çünkü hakemlerimiz adil! Her takıma eşit sayıda hata yapmaya gayret gösteriyorlar :n:

Aşk-ı Şehir
29.Mart.2010, 01:14
Ben dedim ben yaptım ben bildim demeye gerek yok. Bu millet komplo teorilerini bir kenara bırakmadan hakemlerden iyi performans beklemesin. Hakem iki taraf adınada hatalar yapmış. Ve 3 tanesi maçın gidişatını skorunu değiştirmeye yönelik. Zaten hakemler ve maçın ilk 10 dakikası olmasa medya için konuşulacak başka birşey yok. Volkan maçı çevirmiş Keita'nın şutunda. Muhteşem uçmuş ama yaptığı hareket olmamış. Sen bugüne bugün milli takım kalecisisin yaptığın harekete bak. Ayağın kaysa bişey olsa top kornere çıksa Galatasaray o kornerden golü atsa ne yapacaksın? Ya Alex'e şişe atan taraftara ne demeli? Yahu amacın ne? Madem o kadar iyi nişancısın git orduya katıl arkadaş. Tam en tehlikeli yere ense köküne atmış. Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum derbi izleriz süper maç olur dedik hayal kırıklığı oldu...

meddah
29.Mart.2010, 02:26
Sanırım yazmak için en iyi yer burası:

Arkadaşlar, lütfen avatarınızı şu aşağıdaki şeye dönüştürmeyin. Şimdilik sadece rica ediyorum:

http://img651.yfrog.com/img651/96/avatar856712gif.jpg

baristayfur
29.Mart.2010, 02:31
Galatasaray'da Caner,Mustafa,Mehmet Topal ve Barış dörtlüsü olduğu sürece bizim takım adam gibi atağa çıkamıyor . Orta alanda top kazanıyoruz,tam atağa çıkacağız,hooop hatalı pas,koşun geriye :) Caner solda topu aldığı gibi kendisiniBeckham sanarak 50 metrelik paslar deniyor . Açtığı hiçbir orta yerini tutmuyor.Yazık Jo ilerde sanki biyonik adam gibi her şişirilen topu indirme uğraşında. Elano orta alandaki iş bilmez arkadaşlarının aklına gelirse onlardan pas alıp adam gibi iş yapmaya çalışanlardan bir tanesi. Keita topu alınca nedense hiçbir GS'li ona yaklaşmıyor . Her aldığından adam koşsun gitsin diyorlar sanırım... Bunlar bu maça özel değil, Galatasaray'ın genel sorunları. Orta alanda Elano'nun yanına çift yönlü ve biraz da olsa pas atabilen bir adam lazım. Bir de dikkatimi birşey çekiyor, bizim iş bilmez,pas özürlüler ayaklarına top geldiğinde en yakınındakine atmak yerine 20-30 metrelik paslar deniyorlar :) Hiç mi uyaran yok bilemedim...

Aylardır söylediğim şeyleri söylediniz...

Bunları gördükçe ben sinir oluyorum. Anlık şeylerde değil bunlar.

Barış geldiğinden beri hiç bir şekilde geliştirmedi kendisini. ne pas vermesi ne mentalitesi...VS VS.

Elimden bişe gelmemeside ayrı bi konu ztn..ah elimde olsa herşey....

Bekq
29.Mart.2010, 02:41
Sanırım yazmak için en iyi yer burası:

Arkadaşlar, lütfen avatarınızı şu aşağıdaki şeye dönüştürmeyin. Şimdilik sadece rica ediyorum:

http://img651.yfrog.com/img651/96/avatar856712gif.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg651.yfrog.com%2 Fimg651%2F96%2Favatar856712gif.jpg)
Ortada birşey göremiyorum. Maç içinde yapılmış bir hareket. Kart gerektirecek bir hareket bile değil. İsterse eline alıp basketbol topu gibi oynar. Maçın içinde olan bir olay.

goosfraba
29.Mart.2010, 02:49
biz ortada birşey görüyoruz. o yüzden o avatarları kaldırdık, aynı kişiler bir daha eklerse cezalandırılacak ve kaldırılacak.

vuque
29.Mart.2010, 02:53
Kazandığımız Bir Maçın Arkasından O Maçla İlgili Bir Görüntüyü Neden Avatar Olarak Kullanamıyoruz Çok Merak Ediyorum?
Bilgilendirilirsem Sevinirim...

Bekq
29.Mart.2010, 02:54
biz ortada birşey görüyoruz. o yüzden o avatarları kaldırdık, aynı kişiler bir daha eklerse cezalandırılacak ve kaldırılacak.
Sizin gördüğünüz şeyi hakem niye göremedi hayret doğrusu. Sırf şu Galatasaray'lı yöneticiler yüzünden futbol alanında en ufak bir olayda ceza alıyoruz. Aynı şekilde Galatasaray'lı arkadaşlarda Fenerbahçe'li yöneticilerden ceza alıyor.

En iyi örnek ise Üst Yönetici yazısını sarı-kırmızı yapan bir yönetici bana uyarı veriyorsa bunda bir artniyet ararım.

Ha şuana kadarda uyarı almadım, alan arkadaşlar adına konuştum.

Saygılar.

goosfraba
29.Mart.2010, 02:58
futbolda kaleciler ceza alanı içerisinde her yeriyle topa müdahale edebilir. bu nizamidir. buna hakem de karışamaz. ancak burada o resmi alıp avatar olarak kullanmak, galatasaraylı üyeleri tahrik etme amacı gütmektir bir nevi. biz böyle yorumlayıp kaldırdık avatarları.

konu daha fazla dışına çıkmasın. daha fazla bilgi için destek merkezini kullanabilirsiniz.

saygılar bizden.

Melekovic
29.Mart.2010, 03:36
İyiki forumdan kimse gitmemiş maça,ne stadda ne maçta olay çıkmadı öyle dikkate alınacak,ama demek ki burdan insanlar gitseymiş kesin olay çıkarmış.Bu ne kindir yahu. Futbol maçı izleyip takım tutup bundan zevk mi alıyosunuz,yoksa tuttuğunuz takımı bahane edip birbirinize saldırıp durmaktan mı?

Önce bunu çözmek lazım.

Bordo61Mavi
29.Mart.2010, 04:20
Bana gore hakem falan konusmak gerek yok. Galatasaray 3 haftadir maglubiyet aliyor, bunlarin hepsinin sebebi hakemi ?

Bundan sonrasi icin, herkesin isi cok zor. En avantajli Bursa gibi gozuksede , bana gore en avantajli BJK

AMA ayrica bana gore Fenerbahce sampion olcak :)

di canio
29.Mart.2010, 04:49
O görüntünün avatar olarak kullanılmasına getirilen yasağı kınıyorum.

Maçla ilgili yazdığım iletide o hareketin hoş olmadığını yazmıştım. Ancak bu durum maç esnasında, stad içi için geçerli. Bu görüntüden tahrik olmak için epey çaba sarfedilmiştir sanırım.

nerazzuri
29.Mart.2010, 06:28
Burada bazı kısım kendi aralarında karar verip foruma direk etki ediyorlar, etik değil söylemek istedim.Taraftar olarak elbet galibiyet sonrası eğlenmemize bakacağız,avatarlarımıza koyacağız nedir mahsuru olan şey? Bir sevinç kısıtlandırılmalımıdır bumudur? Bizlerde buradayız,fikirlerimiz alınmalı. Ona göre hareket edilmeli.

Maça gelirsek; sıkıcı bir maç geçti diyebilirim. Fenerbahçe bir büyük takım gibi topun karşı takımda kalmasını istedi.Nitekim oldu,hatadan yararlanarak golü buldu ve maçı aldı.

Daum son 5 maçtır uyguladığı manteliteyi futbolculara çok iyi aşılamış. Selçuk maçtan sonraki açıklamasında dediki '' 5 maçtır gol yemiyoruz,sahaya çıkalım gol yemiyelim. Nasılsa gol atarız,biz bunu biliyoruz. '' Sezon sonuna kadarda bu mantıkla sahada olacağız. Futbolcular buna inanmış durumdalar.

Bana göre Daum çoktan istifasını verdi,sezon sonu bekleniyor. Tek hedef 1-0,sezon sonuna kadar. Ve şampiyonluk.

İddaa oynayanlar için; Fenerbahçe maçları artık alt bitecek. :)

Sheriff
29.Mart.2010, 07:55
Sizin gördüğünüz şeyi hakem niye göremedi hayret doğrusu. Sırf şu Galatasaray'lı yöneticiler yüzünden futbol alanında en ufak bir olayda ceza alıyoruz. Aynı şekilde Galatasaray'lı arkadaşlarda Fenerbahçe'li yöneticilerden ceza alıyor.

En iyi örnek ise Üst Yönetici yazısını sarı-kırmızı yapan bir yönetici bana uyarı veriyorsa bunda bir artniyet ararım.

Saygılar.

Bu nedemektir yahu. Yönetim o kişiye bir hak tanımış ve sarı kırmızı renklerde yapmış kullanıcı başlığını. Sarı kırmızı olmasımı art niyet aramana sebep. Böyle birşey düşünen varsa geçer destek merkezine konusunu açar, eleştirisini yapar ve tartışılır, mevcut konu içerisinde böyle bir konu tartışılamaz.

KaPaLı
29.Mart.2010, 09:37
Maçla ilgili herşeyi anlatan bir kare. Hani diyosunuz ya şans diye. Bu şans değil HIRS !

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs465.snc3/25542_375712159607_71468539607_3720265_6443144_n.j pg

Kendinden 20 cm uzun adamdan top almak için bütün gücünü kullanan Gökhan Gönül mücadelede başarılı oldu.

Uchiha Itachi
29.Mart.2010, 09:51
Volkan'ın hareketinin avatarlardan kaldırılması konusunda halen neden diyenler var.Şöyle ki Volkan o hareketi o anda gs taraftarlarını provoke etmek için yapmıştır.Yani bu şu demek, doğrudan tahrik amacı taşıyan bir pozisyon.Kendisine sorsanız oda inkar etmez zaten bunu.Bu forumda tahrik edici her türlü unsuru kaldırıyoruz zaten.Daha geçen gün Emre'nin milli forma altında stadda yaptığı ve hakemin ceza vermediği bir hareketi avatar yapan bir arkadaşında avatarı kaldırıldı.Yani bu bi standart takıma özel falan değil.

meddah
29.Mart.2010, 10:02
Soru: Volkan'ın Galatasaray maçında yaptığı terbiyesizliğin resmini avatar olarak kullanmamıza neden izin verilmiyor?
Cevap: Kendiniz söylediniz; terbiyesizce bir hareket olduğu için.

Soru: Ama olur mu canım; oyun kuralları içerisinde bir hareket. Hakem kart bile göstermedi, falan filan.
Cevap: Kıstas bu değil. Milli bir maçta Emre'nin basın tribününe yaptığı harekete de kart gösterilmemişti.

Soru: Tamam, izin vermiyorsunuz, anladık. Peki benim avatarımı, benim rızam olmadan salak salak sırıtan bir adam resmiyle ne hakla değiştiriyorsunuz.
Cevap: İlgili Volkan avatarını kullanmanızdaki sebebi anlıyoruz; rakip taraftarları ince görüyorsunuz. Biz de sizi böyle bir yaptırım uygulayarak ince görmeye çalıştık. Maksat empati gösterebilin.

Konu hakkında bunların dışında sorusu olan lütfen Turksportal Destek Merkezi (http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=157)'ni kullansın.

Not: Avatarları değiştiren benim. Galatasaraylı falan da değilim. Maçı izlemedim. Özetlerden Volkan'ın hareketini görünce güldüm hatta.

SAİT71
29.Mart.2010, 10:07
Öncelikle aslan futbolcularımızı tebrik ediyorum... Hakemin ilk dakikalardaki nizami pozisyonu ofsayt olarak kesmesi belkide daha rahat kazanacağımız bir maçı zora sokmuştur... Neyseki Leo nunda yardımıyla bulunan golle 3 puanı aldık... Hakkımızla söke söke aldık... renkdaşlarımı Tebrik ediyorum..

DisCo
29.Mart.2010, 10:34

Bu forumda 3 işin var. Ortamı germek, iftira atmak, benim sarı kırmızı rengimi kendine dert etmek.

Ben dün akşam hiçbir üyeye uyarı vermedim. İmzasını yada avatarını değiştirmedim. O nedenle bazı arkadaşların adına konuşurken önce yalan yanlış mı konuşuyorum bir değerlendirme yapıver. Olmayan şeyleri olmuş gibi göstererek kendince amaçlar içine girme. Hakkettiği için uyarı verecek olsam çekiniyormuyum :) Herkes bir sorsun kendine cevabını bulur.

Diğer bir nokta ise toplu intihar etseniz bile yönetici rengi sarı kırmızı kalacak. Hatta kızdırmayın toptan sarı kırmızı yaparım. :n:

Şimdi ise benden vazgeçinde futbolu konuşun, hakemi konuşun, taraftarı konuşun. Geri kalan herşey için destek merkezi...

Trabzonspor
29.Mart.2010, 11:48
O hareket gerçekten yanlış sen büyük bir kulüpte yıllarca oynayan ve Milli formayı giyen bir isim olarak bunları yapmmsı gerekenlerin başındasın.Ancak ne yazık ki Volkan bu tarz ikili tartışmalar taraftarla olan tartışmalara sık giren bir isim.Dostça başlamış ve öyle sona ermesi beklenen maaçta bunu yapmak çok ayıptır.

Avatar tartışmasındada bence yönetim haklı konumda.

Hakemin skora doğrudan etki ettiğini düşünmüyorum.Bana göre çok zevksiz bir maç oldu.Bir derbi böyle olmamlı.Geçen hafta Avni Aker'de ki maç müthişti buda aksine o kadar kötüydü bence.

Burak yok öle herkesi sarı-kırmızı yaparım ben Bordo-Maviii,Artist:D

DisCo
29.Mart.2010, 12:12
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, 90 dakika sonrası akıllarda ‘1 numaraların farkını’ ortaya koyan 2 pozisyon kaldı. İlki 70. dakikada Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçiren goldü. Selçuk Şahin’in 35 metreden kaleye gönderdiği topun şiddeti 51 kilometre olarak tesbit edildi. Ancak G.Saray’ın Arjantinli file bekçisi Leo Franco, neredeyse ‘tıngır mıngır’ gelen bu topu kalesine ‘buyur’ etti. Oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapatan Volkan Demirel ise, 90+1’de klasını konuşturdu. Genel olarak G.Saray forvetlerine pek pozisyon vermeyen F.Bahçe savunmasının unuttuğu Keita, ceza alanının 1 metre içinde topla buluştu. Fildişili yıldızın 17 metreden 107 kilometre hızla ağlara yönelen nefis şutunda, Volkan adeta uzayarak Fenerbahçe’yi kritik galibiyete taşıyan kurtarışı yaptı.

YAKTIN BİZİ FRANCO!
Derbiyi kaybeden Galatasaray’da başkan Adnan Polat ve yöneticiler oldukça öfkeli... Kaleci Leo Franco’nun yediği hatalı gol sonrası yanındakilere dönen Adnan Polat’ın sinirli bir şekilde yakındığı belirtildi. Galatasaray Başkanı’nın birlikte maçı izlediği Fenerbahçeli yönetici Ali Koç’a dert yandığı ve Leo Franco’yla ilgili, “Yaktı bizi” ifadesini kullandığı iddia edildi. Polat’ın Arjantinli kaleciyle ilgili olarak, “Böyle bir golü bu kadar profesyonel bir kaleci nasıl yer anlamıyorum. Bu hata yüzünden hem maçı kaybettik hem de şampiyonluk yolunda yara ldık” dediği belirtildi.

“ATTIKLARI İLK GOL OFSAYT DEĞİLMİŞ”
Maçtan sonra şeref tribününlerinden soyunma odasına doğru inen merdivenlerde yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan Adnan Polat’ın, mağlubiyet nedeniyle oldukça öfkeli olması dikkat çekti. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in, “Son dakikadaki pozisyon penaltıymış. Gözlemciler bile penaltı olduğunu görmüş” şeklindeki itirazlarına karşı çıkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Bırak Haldun, ne anlatıyorsun? O pozisyon neticeyi mi değiştirecek? Onların da ilk yarıda attığı gol ofsayt değilmiş” diyerek cevap verdi.

DisCo
29.Mart.2010, 12:12
Cimbom’da bir grup taraftar, Florya tesislerinde Sarı-Kırmızılı oyuncuları protesto etti. Öfkeli taraftarlar,
özelliklemaçta hatalı gol yiyen kaleci Franco’yu hedef aldı. Arjantinli’yi Ali Sami Yen’de yuhalarken, Florya’ya
gidenler de küfürlü bir şekilde Leo’ya ‘’Defol’’, Kaptan Arda’ya “Arda, SinemKobal için sinema kapat”, takımın tamamına da, “Renklere aşığız sizlere değil’’, ‘’En büyük taraftar futbolcular sahtekar’’ diye bağırdı.

RESİMLERİNİ YIRTTILAR

Taraftarlar, tesislerin karşısında bulunan reklam panolarındaki F.Bahçeli Lugano ve Jo’nun resimlerini yırttı. Sadece Neill lehine tezahürat yapılması dikkat çekti. Yumurta atmak isteyen bir grup ise otobüsün tesise arka kapıdan girmesiyle amacına ulaşamadı. Gösterilerin büyümesi üzerine aşırı tepki gösteren 2 taraftar tesislerin önünde bulunan güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. Olaylar sonrası futbolcuların Florya’dan ayrılırken, taraftarların bulunmadığı kapıları tercih ettiği görüldü. Galibiyetin sevincini araçlarıyla Florya’da tur atarak yaşayan bazı F.Bahçeli taraftarlar da protestoculardan nasiplerini alıp, G.Saraylılar’ın saldırısına uğradı. Sarı-kırmızılılar, 3 puanı kutlayan F.Bahçeliler’in arabalarını tekmeledi, yumruklar attı.

yaman76hakanFB
29.Mart.2010, 12:18
Galibiyeti konuşmak yerine... Bu sonucun ligin bundan sonraki durumuna nasıl etki edeceğini tartışmak yerine... İki takımın geleceğini sorgulamak yerine... Bundan birkaç hafta önce "Türkiye'de hakem-makem yok; kimse kendini kandırmasın.. gerekirse böyle kritik maçlara yabancı hakem çağıralım..En azından bu konu tartışmaya açılsın" demiş ve tepki görmüştüm... Bunların üzerinde durmak yerine... Fenerbahçeyi alkışlayarak bana Cuma günü yazdığım mesajı yediren ve bütün Galatasaraylılardan özür dileten o alkış sahnesini takdirle anmak yerine...

İşi gücü bıraktık ve Volkan'ın poposuna düğümlendik kaldık...

Bir çift sözüm de Volkan'a: Lütfen daha fazla antipatik olma... Bir futbol maçı için oranı buranı oynatmaya değmez... Koyu bir Fenerbahçe fan'ı olmama rağmen yaptığını yadırgıyorum... İki gün sonra saçma bir gol yersen bu hareketi karşına çıkarırlar...

gerrrard
29.Mart.2010, 13:12
gitmez olaydım şu maça keşke. çektiğim o kadar eziyetin sonucu çok üzdü beni. fakat mağlubiyetten daha çok ruhsuz Galatasaray taraftarı ve oyuncuları dikkatimi çekti. sanki sahada tiyatro oynanıyor, 20 dk çıt çıkmadı taraftardan.

taraftar beni çok üzdü. sami yen'in cehennemi falan kalmamış belliki.

Arbitre
29.Mart.2010, 13:19
Bende geçen haftalarda görmüştüm. 4-0 biz kazanıyorduk :D 2 golu baros atıyordu diğerkerini tam kestiremedim :D

rüyalar tersine çıkar derler:D:D

anilla
29.Mart.2010, 13:33
maçta fenerbahçe gayet iyi oynadı yani kazanmak için nasıl oynanılması gerekiyosa onu oynadı ha gio 5 metreden o golü atsa belki bunları konuşmuyor olcaktık ancak olmadı fenerbahce'yi ve leo franco'yu tebrik etmek lazım

Gelelim taraftara yazıklar olsun diyorum ki golden sonra 20 dakika boyunca sustular ve bize fenerbahçe marşlarını dinlettiler Ali sami yen'in cehennemi falan kalmamış yazık çok yazık ben maça gidemezken oraya gidip de oturan susanları gorunce içim acıdı

BaFraLı
29.Mart.2010, 13:36
hehe Volkan ne yaptı öyle popomla bile durdururum topları der gibi :D:D
http://i674.photobucket.com/albums/vv110/nefertum/volakn.jpg

Lincoln top sektiriyor diye tekme atıyodu Lincoln'e Şimdide kendisi dalga geçer gibi top duruduroyrdu.Fair play dışında şeyler bunlar.Bu değilde Volkan'la ikili pozisyona çıkan Keita ve Baros'a diklenmesine çok güldüm ya.Adamlar napıcak saf saf bakıcakmı sen topa çıkarken birde dikleniyor.Neyse tebrikler Fenerbahçe.Gene kazanamadık yapacak birşey yok.

DisCo
29.Mart.2010, 13:37
Taraftara suç bulmamak lazım.

Şok yaşadılar. Bu her stadta olan bir durumdur. Galatasaray her zaman Ali Samiyende saldıran bir anlayış izlemiştir. Bu anlayış ortada yokken birde yenen böyle bir gol taraftarıda çökertti.

MeMo
29.Mart.2010, 13:52
Taraftara suç bulmamak lazım.

Şok yaşadılar. Bu her stadta olan bir durumdur. Galatasaray her zaman Ali Samiyende saldıran bir anlayış izlemiştir. Bu anlayış ortada yokken birde yenen böyle bir gol taraftarıda çökertti.

Gol 2.yarı geldi.

DisCo
29.Mart.2010, 13:55
Gelelim taraftara yazıklar olsun diyorum ki golden sonra 20 dakika boyunca sustular ve bize fenerbahçe marşlarını dinlettiler Ali sami yen'in cehennemi falan kalmamış yazık çok yazık ben maça gidemezken oraya gidip de oturan susanları gorunce içim acıdı

90-20=70

45 üstü 2. yarı oluyor zaten.

Golden sonra Fenerbahçe seyircisi oley çekmeye başladı, küfürler etti, tezahürat yaptı. Maçın diğer anlarında seslerini duyurmaları pek mümkün değildi.

wolfson
29.Mart.2010, 14:18
Ya Fair Play fener maçlarında yalan :D Şükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i :D Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play :D Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar :D

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u. Ama fenerbahçe taraftarı takımı için doğru olanı yapıp ı maçta gerginliği sağlayıp takımının istekli olmasını sağladı. Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez :D

DenizlispoR
29.Mart.2010, 14:28
Ya Fair Play fener maçlarında yalan :D Şükrü Saraçoğlunda olsunda görün bakalım Fair Play'i :D Onlar sonsuz baskı kurar her türlü tahriği yapar bize ve hiç bir fenerli yönetici buna bi şey demez ama Maç Sami Yen de olunca hemen Fair Play :D Ve biz de bunu biraz yedik. BEn hiç bi şekilde bu maçların bu şekilde olmasını istemiyorum.Dün Galatasaray ilk yarıdaki derbide fenerin çıktığı gibi çıkıp arkasına taraftarı alsaydı inanın biz fark atardık. Kimse fenerin bizden iyi oynadığını söyleyemez. Eğer kazanmak istiyorsan gerekirse ceza alacaksın bu derbilerde.Şimdi herkes bana bi şeyler diyecek ama gelecek yıl Saraçoğlundaki derbiyi görünce umarım beni hatırlarlar :D

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u ! Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez :D
Baskı kurmayacaksa taraftara ne gerek var :confused:.

wolfson
29.Mart.2010, 14:37

Ne demek istediğini tam anlamadım. Fenerbahçe taraftarıyla mı ilgili yoksa ultrAslanla ilgili mi ?

Eğer Fenerbahçe taraftarı hakkında dediklerimle ilgiliyse ;
Onlar baskıyı kurarken her şeyi kullanıyor. Keitaya atılan pet şişeyi takımlarını ateşlemek iin çok iyi kullandılar bana göre ama dün biz onu yapamadık. Baskıyı fenerbahçe taraftarı marşlarından çon başka yaptıklarıyla kuruyor. Ve fenerbahçeli oyuncular da bunu çok iyi bilerek oyunu hele derbileri çok iyi oynuyorlar.

Bizle ilgiliyse;
Dün 20 dk boyunca fenerbahçeyi dinlettiler bize. Asıl destek olmaları gereken zaman oydu. Golden önce iyiydiler ama golden sonra fenerbahçeyi morallendirdiler. Cehennemde fenerabhçe marşı dinledik :D Daha iyi olabilirlerdi. Umarım ceza almam bu yorumdan dolayı ( :D ) gerekirse bazı oyuncuları tahrik edip oyunu sertleştirmeliydiler...

anilla
29.Mart.2010, 14:40

Eğer fenerbahçe taraftarı bu kadar istiyorsa (!) ilk önce Volkana tepki göstersinler. Biz Fair Playcilik oynadık dün ve bu bizim alehimize oldu. Taraftar sert olsaydı takım bundan etkilenirdi. Ayrıca oyuncuların da bunu bilmesi lazım çabuk unutmuşlar Saraçoğlundaki maçı. Orda Fair Play mi vardı? ÇAbuk unutmuşlar Baros'u ! Dün çok üzüldüm ama düşününce bizim yenilmemiz eğer aklımızı başımıza alırsak gelecek yıllardaki derbiler için artıya dönüşebilir ama onu anlayacak kişiler var mı Galatasarayda bilinmez :D

Etik olarak yanlış ama dediklerin gayet mantıklı kazanmak istiyorsan karşındakinin yaptığını yapacaksın!! Biz yapmadık ve kaybettik sağlık olsun seneye saraçoğlunda çok farklı şeylerle karşılaşmıcaz

Arbitre
29.Mart.2010, 14:41

KATILIYORUM

vuque
29.Mart.2010, 14:43
Onlar baskıyı kurarken her şeyi kullanıyor. Keitaya atılan pet şişeyi takımlarını ateşlemek iin çok iyi kullandılar bana göre ama dün biz onu yapamadık.
Bence Alex'in Kafasına Yağan Şeylerle Yapabildiniz... :mad:

DenizlispoR
29.Mart.2010, 14:43
Ne demek istediğini tam anlamadım. Fenerbahçe taraftarıyla mı ilgili yoksa ultrAslanla ilgili mi ?

Eğer Fenerbahçe taraftarı hakkında dediklerimle ilgiliyse ;
Onlar baskıyı kurarken her şeyi kullanıyor. Keitaya atılan pet şişeyi takımlarını ateşlemek iin çok iyi kullandılar bana göre ama dün biz onu yapamadık. Baskıyı fenerbahçe taraftarı marşlarından çon başka yaptıklarıyla kuruyor. Ve fenerbahçeli oyuncular da bunu çok iyi bilerek oyunu hele derbileri çok iyi oynuyorlar.

Bizle ilgiliyse;
Dün 20 dk boyunca fenerbahçeyi dinlettiler bize. Asıl destek olmaları gereken zaman oydu. Golden önce iyiydiler ama golden sonra fenerbahçeyi morallendirdiler. Cehennemde fenerabhçe marşı dinledik :D Daha iyi olabilirlerdi. Umarım ceza almam bu yorumdan dolayı ( :D ) gerekirse bazı oyuncuları tahrik edip oyunu sertleştirmeliydiler...
GS taraftarıda su attı hatta isabet etti takım niye baskılı oynamadı :confused:.

wolfson
29.Mart.2010, 14:47
GS taraftarıda su attı hatta isabet etti takım niye baskılı oynamadı :confused:.

Arkadaşım demek istediğim de bu :D Ya taraftar takımı canlandıracak ki bu oldukça zor oluyor. Ya da takım taraftarı maçın başından itibaren arkasına alıp oynayacak. Arkasına alıp oynamak derken marşlarla destek filan değil :D Derbiyse derbiye yakışır oynucaksın! Fenerbahçe 15 ila 30 dkları arası bizim yarı sahada top çevirdi. Bir adamımızda çıkıp emre gibi ernst gibi baskı yapmadı. Bi yapsaydık onları ne fener rahat olurdu ne de GAlatasaray bu akdar kötü olurdu.

wolfson
29.Mart.2010, 14:50
Bence Alex'in Kafasına Yağan Şeylerle Yapabildiniz... :mad:

Yorumunda bir şeyin altını çizdim :D Saraçoğlundaki maçı izlemişsindir ne küfürler edildi neler yapıldı. Daha maç başlamadan Cristian ortamı gerdi.Ben de bunu diyorum biz de bunu yapmalıyız. Ve bu fenere yapılmadı.Biz tek bir pet şişe attık :D MAçtan önce son 10 yılın maçlarını izledim. Galatasaray 2 maçın 1'inde kırmızı görmüş :D Ama fener görmemiş. Akıllı olup bizim onlara kırmızı göstertmemiz lazım bunu diyorum ben ;)

KaPaLı
29.Mart.2010, 14:53
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.

Sahaya bişeyler atmakla rakibi baskı altına almak arasında bir bağ kuramadım ben. Yunanistan'da veya İtalya'da sahaya sürekli bişey atmıyolar ama rakiplerini destekle müthiş baskı altına alıyolar. Dün akşam Galatasaray'da aynı şeyi yapabilirdi. Maç boyunca sustular. İlk yarının son 15 dakikası ve 2. yarının son 25. dakikasında hiç yoktu taraftar. Sen ilk yarıda sahaya madde attılar ( 2 şişe ) biz madde atamadık ( 1 şişe ) demeye getiriyosun lafı.

wolfson
29.Mart.2010, 14:59
Alakaya maydanoz gel bize bazı bazı.

Sahaya bişeyler atmakla rakibi baskı altına almak arasında bir bağ kuramadım ben. Yunanistan'da veya İtalya'da sahaya sürekli bişey atmıyolar ama rakiplerini destekle müthiş baskı altına alıyolar. Dün akşam Galatasaray'da aynı şeyi yapabilirdi. Maç boyunca sustular. İlk yarının son 15 dakikası ve 2. yarının son 25. dakikasında hiç yoktu taraftar. Sen ilk yarıda sahaya madde attılar ( 2 şişe ) biz madde atamadık ( 1 şişe ) demeye getiriyosun lafı.

:D Anlayamıyorum seni :D Benim ilk yarıdaki maçta fenerbahçe taraftarına tepkim yok! Takımları için en doğru olanı yaptılar onlar. Sonuçta derbiyi kazanıp bir kaç maş ceza aldılar. Biz maçı geremedik. Eğer Sami Yende maç gergin bu olsaydı bizim işimize yarardı.Takım daha baskılı ve istekli oynardı. Eğer maçın gergin olmamasında taraftarın etkisi yok diyorsan diyecek bi şeyim yok sana :D Umarım gelecek senede Saraçoğlundaki derbide bizim yapMAdıklarımız fenerbahçe taraftarı da yapmaz da bizim için iyi olur..