PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Kayserispor [ 28. Hafta ]

goosfraba
31.Mart.2010, 21:43
http://www.yukleresim.com/images/mfjnwavdyo2hot5nockp.bmp

Fernando Gago
31.Mart.2010, 21:49
Bu maçta Volkan cezalı mı ?

GodfatheR
31.Mart.2010, 21:51
Kazanalım ki derbi galibiyetinin bir anlamı olsun.

Crocodile1963
31.Mart.2010, 21:54
Fenerbahçe derbinin rehavetini üstünden atmayı becerebilirse maçı kazanabilir. Kayserispor sabırla bekleyen ve Makukula üzerine kurulu bir takım. Kayserispor ve Fenerbahçe birbirlerinin hata yapmalarını bekleyeceklerdir. . .

Homer J.S
31.Mart.2010, 22:09
Okuldaki kantinciyle iddaaya girdiğim için maçtan bir beraberlik bekliyorum. :n:

Fenerbahçe derbiyi kazandı ve ciddi bir havaya girdi, Kayseriye takılmazlar gibi geliyor ama umarım yanılırım.

gfbcagatay
31.Mart.2010, 22:26
Kazanmamız lazım,bu maçı kazanırsak yolumuz çok açık.

nerazzuri
31.Mart.2010, 22:31
Kazanırız. Fakat alt biter. İki takımda defansif oynuyor. Fenerbahçe'nin daha teknik ve yaratıcı olduğunu düşünürsek sonuç ortaya çıkıyor zaten.

killyou
31.Mart.2010, 22:36
Evet Volkan bu maçda cezalı.Gs maçında spiker oyle söylemişti. Kaledee Babacan umarım iyi işler yapar. Kazanmamız gereken bir maç.

RaSenGan
31.Mart.2010, 22:39
Makukula'yı durdurursa FB kazanır.

KaPaLı
31.Mart.2010, 22:43
Volkan Babacan'ın maçı olacak bu. Daum ona Aragones kadar bile güvenmedi. Kendini göstermek için oynayacaktır.

Universal
31.Mart.2010, 23:34
Fenerbahçe kazanırsa çok büyük bir avantaj yakalayacak. Bir sonra ki hafta maç oynamıyacağız o yüzden 6 puanlık bir maç bizim için. Büyük ihtimalle stadda ki yerimi alacağım.

Knightmare
31.Mart.2010, 23:36
Kayseri savunması toparlanmış, çok iyi direnmiştiler Trabzonspor maçında. Ama kendi sahlarında oynamanın verdiği bir rahatlıkta vardı.
Fenerbahçe karşısında pek şansları yok. Kazanan olursa Fenerbahçe olur, beraberlik ihtimali düşük. alt olur-1 olur :)

Universal
31.Mart.2010, 23:42
Bu maç 90 dakika değil, 360 dakika oynansın gene alt biter. Atan kazanır. :)

Sheriff
01.Nisan.2010, 00:06
Biz atarız kasanırız ozaman :p
Galatasaray maçından gelen moralle artık kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum..

Universal
01.Nisan.2010, 00:15
Selçuk, umarım Galatasaray'da ki golün etkisine girip, rakip kaleye şaçma sapan şutlar çekmez. :)

Alicanfmfan
01.Nisan.2010, 01:12
Selçuk, umarım Galatasaray'da ki golün etkisine girip, rakip kaleye şaçma sapan şutlar çekmez. :)

100 kere vursa 1 i girer oda bize denk geldi :)

Fenerbahçe'nin derbi macını izledik pozisyona giremediler son 3-4 haftadır cok zorlanıyorlar , Kayseri'de zaten Makukula'ya bakıyor bütün iş iki takımda öncelikle birbirlerine pozisyon vermemek isteyecektir , Kayseri'de fener'e ters gelen bir takım , umarım Kayserispor bu mactan puan kopartabilir

sananes
01.Nisan.2010, 12:02
sorunsuz bir maç olacaktır.babacan abuk bi gol yemesin biz atmadan yeter 2-0 yada 2-1 kazanırız

ForsakeN
01.Nisan.2010, 12:10
Bu maçı kazanmamız şart.Kazandığım taktirde Ankaraspor maçından dolayı büyük avabtaj elde edeceğiz. Eğer kazanamazsak şampiyonluk hayal gibi.

Puan kaybedeceğimizi düşünüyorum . Kayseri iyi savunma yapan bir ekip ve biz de gol atmakta zorluk çekiyoruz. İnşallah yanılırım.

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2010, 12:14
Puan kaybına tahammülün olmadığı son haftalara giriyoruz. 6 maçımız kaldı ve bu 6 maçtan da galibiyetle ayrılmalıyız.

Emre ve Bilica kart sınırında. Bu maçta sarı kart görmeleri durumunda 2 hafta sonraki Beşiktaş derbisinde oynayamayacaklar. Dolayısıyla bu iki oyuncu da çok dikkatli olmalı.

Biletlerin 22 liraya düşürülmesinden sonra tribünleri dolduran taraftarımız da derbi galibiyetinden sonra tamamen şampiyonluğa inanmaya başladı. ''Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.''

Fenerbahçe ideal dörtlüyle defansı sağlam tuttuğunda rakibine doğru düzgün pozisyon bile vermiyor. Bu maçta hücum hattında daha etkili bir Fenerbahçe ve farklı bir galibiyet bekliyorum. (4-0)

yaman76hakanFB
01.Nisan.2010, 13:12
Eğer Galatasaray galibiyetinin taraftarı geçici bir süre mutlu etmek dışında ve lig yarışı adına bir anlam ve önemi olacaksa, gelinen bu noktada EN AZ Galatasaray maçı kadar önemli... Bu maçta sadece galibiyet değil; sergilenecek iyi futbol da gelecek günler adına bir ışık, bir mesaj olacaktır... Kritik bir virajdayız; golü ikinci devreye bırakmamak gereken ve baştan pozisyonlar aranması icab eden bir karşılaşma...

Kazanacağız inşallah...

bjk4ever
01.Nisan.2010, 14:32
Volkan cezali degil ki???
Emre ve Bilica sadece sinirda bildigim kadariyla....

Universal
01.Nisan.2010, 17:19
Kale arkası biletler bitti, bu nedenle gidemiyorum. :( Eğer para bulursam Fenerium Üst'e gideceğim.

RasAnt
01.Nisan.2010, 17:23
bence stad dolarsa aldık bu maçı

Fearless Coward
01.Nisan.2010, 18:29
Kayserispor,TS galibiyeti ile moral buldu..Bu karşılaşmadan da puan ve ya puanlar ile ayrılabilirler..Makukula eğer sakat felan değilse çıkar maça ve golünü atar bence..FB'de GS maçından sonra artık şampiyonluğa inanmış durumda ve bu maçtanda 3 puan almak isteyecektir..Skor tahminim ise 1-1(Goller : Makukula - Guiza) yönünde..

Universal
01.Nisan.2010, 19:08
Volkan cezalı değil. Bu sezon sadece bir sarı kart görmüş.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=463760

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Nisan.2010, 19:25
2 takımda çok sağlam savunma yapan takımlar...Dolayısıyıla bu maç alt biter,skor tahminim ise 1-1

TR.CaPTaiN
01.Nisan.2010, 20:41
Derbi zaferi biletleri tüketti

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak zorlu maçın biletleri tükendi.

Kayserispor ile oynanacak maça büyük bir ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar Galatasaray derbisinin kazanılmasından sonra adeta biletlere hücum ederek, maçın oynayacağı güne üç kalmasına rağmen biletleri tamamını tüketti.

Öte yandan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 2010-2011 sezonu için geçerli olacak kombine kart satışları, öncelik eski hak sahiplerine verilmek üzere, 1 Nisan 2010 Perşembe günü başlıyor.

Hak sahipleri, stadyumdaki yerlerini yeni sezonda da almak için gerekli başvuruları,30 Nisan 2010 Cuma günü, saat 18.00'e kadar yapabilecekler. 2010-2011 sezonu Genel Satış ise 3 Mayıs 2010 Pazartesi günü başlayacak.

Sporx

Varonil
01.Nisan.2010, 21:50
Fenerbahçe için ortalama bir maç olacaktır.Emre ve Bilica'nın dikkatli olması gerekiyor.Kayserispor'un önce Fenerbahçe'yi durdurmak üzerine maça çıkacağını düşünüyorum.İlk yarı bir gol,maçın sonlarına doğru bir gol daha bulup maçı 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

ForsakeN
01.Nisan.2010, 22:21
Emre kart sınırındaysa oynatılmasın. Cezalı duruma düşme olasılığı çok yüksek.Hem de dinlendirilmiş olur 2-3 hafta

scar face
01.Nisan.2010, 23:34
Derbiden zaferle çıkan Fenerbahçeli oyuncular görevini yaptı.Kahraman Selçuk taraftardan tribünleri dordurmamızı istedi stad full çeker ve kazanırız...Bu maç çok çok kritik...

Knightmare
02.Nisan.2010, 01:21
şimdi sarı kart görse bu oyuncular ( :p) haftaya Ankaraspor maçı var :D hükmen kazanılacak, cezalarını çekmiş sayılsalar ya :D

barahir
02.Nisan.2010, 01:45
Allah'tan biletimi pazartesi gününden almıştım, baktım kale arkadalar bitmiş.) 12. Adam görevini yine yapacak :) Galibiyet %99

Universal
02.Nisan.2010, 16:16
Taraftar kartım var; ama olduğunu bir an unuttum. Bu yüzden biletsiz kaldım. Elinde fazla bileti olupda satmayı düşünen benimle iletişime geçebilir.

Emre kart sınırındaysa oynatılmasın. Cezalı duruma düşme olasılığı çok yüksek.Hem de dinlendirilmiş olur 2-3 hafta

Bilica veya Emre eğer sarı kart görürlerse, hemen bir faul daha yapıp ikinci sarı karttan oyun dışı kalabilirler. Böylece cezlarını Beşiktaş maçında değil, Manisaspor ile olan kupa maçında çekerler.

anil luque
02.Nisan.2010, 19:01
Son haftaların en formda ve en formsuz takımları karsı karsıya belkı =) Trabzon macını kazanmıs olsalar dahı Kayserı son haftalarda buyuk dusus ıcınde.. Dilerim toparlanmaları bu maça denk gelir =) Fenerbahçe saha ve seyirci avantajı ile bir adım önce ancak Kayseri yabana atılacak bir rakip değil hepimiz biliyoruz. Beraberlik sürpriz ve hiç fena olmaz =)

tarikko
04.Nisan.2010, 13:36
Sezonun en onemli maclarindan biri bizim icin.Kazanmak zorundayiz ve sahamizda takilmayacagimizi dusunuyorum.Rahat bir mac olmasa da kazanacagiz insallah..

yaman76hakanFB
04.Nisan.2010, 16:10
Taraftar kartım var; ama olduğunu bir an unuttum. Bu yüzden biletsiz kaldım. Elinde fazla bileti olupda satmayı düşünen benimle iletişime geçebilir.

Bilica veya Emre eğer sarı kart görürlerse, hemen bir faul daha yapıp ikinci sarı karttan oyun dışı kalabilirler. Böylece cezlarını Beşiktaş maçında değil, Manisaspor ile olan kupa maçında çekerler.

O faulü hemen yapmasınlar... Galibiyet garantiyse, son dakilkalar yaklaştığında yapsınlar... (Tabii ikisi birden değil..) Umarım kart filan görmezler ve böyle senaryolarn peşine takılmayız...

Sekopej
04.Nisan.2010, 16:42
Böyle durumlarda hem kırmızı kartın hem de 4 sarı karta ulaşıldığı için sarı kartın cezası çekiliyor diye biliyorum ben, kırmızı kart gördüğü için kupa maçında oynamaz, sarı kart cezası da kupaya etki etmediğinden ligde çeker, tabi kuralı tam bilmiyorum.

izmer96
04.Nisan.2010, 17:59
Cok garip bir mac , kim alir diye yorum yapamiyorum izleyip gorucez , ama herhalde pek pozisyon olmiyan bir mac olur diye dusunuyorum

Universal
04.Nisan.2010, 18:02
Böyle durumlarda hem kırmızı kartın hem de 4 sarı karta ulaşıldığı için sarı kartın cezası çekiliyor diye biliyorum ben, kırmızı kart gördüğü için kupa maçında oynamaz, sarı kart cezası da kupaya etki etmediğinden ligde çeker, tabi kuralı tam bilmiyorum.

İki sarı karttan kırmızı kart gören oyuncu sarı kart görmemiş olarak kabul ediliyor. Bende senin gibi biliyordum ama; antu'ya yazdıktan sonra TFF'den aldıkları bilgiler ile beni yalanlamışlardı.

nannar
04.Nisan.2010, 19:54
Allah Guiza sakatlandı herhalde! Gökhan Ünal girmesin yaww :D Guiza iyiydi...

Yalnız bu Guiza hiç ekmek yemiyor mu nedir? Her pozisyonda düşüyor ...

FB baskılı başladı ama şu dakikalarda maça denge geldi... FB atarsa kazanır... Kayseri atarsa maç baya zevkli olur :D

Rsa
04.Nisan.2010, 19:58
Gökhan Ünal, 1-0.

uAburak89
04.Nisan.2010, 20:01
Alex ofsayt gibi geldi bana.

nannar
04.Nisan.2010, 20:02
Alex ofsayt :) kabak gibi...

goosfraba
04.Nisan.2010, 20:03
evet alex ofsayttaydı.

nannar
04.Nisan.2010, 20:04
Ama her hafta diyorum :n: Bu sezon hakemler her takımın maçında çok ama çok kötü yönetim sergiliyorlar... Bu sezon Galatasaray da şampiyon olsa, Bursa da olsa,BJK de olsa, Fb de olsa hiçbiri hak ederek olmuş sayılmaz bence :) Mutlaka her takımın 3-5 tane hakem hatasıyla kazandığı maç var... Garip bir sezon oluyor... Eve lig TV aldım sözde ama bu kadar çok hakem hatası olacağını bilsem vallahi almazdım :) "Acaba bugün kim daha iyi oynar" diye değil, "acaba hakem kimi yakacak" diye maça bakar oldum yaww :D

Knightmare
Amca-teyze yine gelmiş maça :D bayılıyorum şu çifte :D

uAburak89
Kayserispor bu oyun anlayışı ile bu maçta gol atamaz. İhtimal vermiyorum. Fenerbahçe daha istekli taraf zaten...

nannar
04.Nisan.2010, 20:08
Bu Arıza ligimizin gol kralı olacakya,ona yanıyorum :) Ceza alanında vurdugu gol oluyor diye gol kralı olacak.Başka da birşeyi yok :) Adam topu ayagına aldıgında kendi çevresi etrafından dönene kadar 3 tane fb li bitiyor yanında :D

uAburak89
04.Nisan.2010, 20:10
Premier Lig maçı izliyormuş gibi hissediyormuş spikerler, görmesek inanacağız. :D

Bizim ligte herhangi bir maçında o seviyede olması için, çok zaman lazım...

RaSenGan
04.Nisan.2010, 20:17
Ofsayttan doğan golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı Fenerbahçe.Kayseri puan almak istiyorsa devre arası toparlanmalı.

nannar
04.Nisan.2010, 20:17
FB arzulu oynuyorya, ondan dedi onu :) Uzun zamandır (GS maçları hariç :n: ) bu kadar arzulu oynamıyordu FB... Ama 1 gol falan yerlerse anında moral olarak göçebilirler... 0-0 ken gol yeseler daha da hırslanırlar ama 1-0 dan 1-1 olursa bence işler baya zora girer moral olarak...

Knightmare
04.Nisan.2010, 20:18
Fenerbahçe maçın hakimi, ikinci yarı kontrollü oyununa devam eder, bir gol daha bulursa iyice rahatlar. Kayseri'nin gol atma ihtimali ancak Lugano sakatlanıp çıkmak zorunda kalırsa mümkün :p

The.Crow
04.Nisan.2010, 20:20
İlk yarı müthiş oynadı takımımız. Sürekli devam eden bir pres ilk 15 dakikada presle beraber hızlı oyun ve tek paslar .. Gayet güzel bir futbol var sahada bizim adımıza.. Takım gayet istekli özellikle pres müthiş ve sonuç veriyor top hep bizde kalıyor. Topa sahip olma % kaç merak ediyorum.. İkinci yarı bu oyun devam ederse rahat bir galibiyet gelir..

nannar
04.Nisan.2010, 20:37
2-0 oldu lugano...

goosfraba
04.Nisan.2010, 20:48
çok iyi bir maç oluyor.

Ahmet Göktaş
04.Nisan.2010, 20:49
Fair playe bak be 2 adam yerde kıvranıyor Fenerli oyuncular gol atma derdinde umursamıyor .

nannar
04.Nisan.2010, 20:49
Rezalete bak... Adamlar yerde yatıyor Alex efendi hala gol atacam diye uğraşıyor... Sonra kayserili oyuncu ayağıan topu alır almaz dışarı atacam diye topa vuruyor, top Fenerli oyuncudan dönüyor, diğer Fenerliler hala vuracaz diye topa saldırıyorlar... Ayıp bence...

The.Crow
04.Nisan.2010, 20:57
Bir gözüm Laptopta futbol maçında diğer gözüm Voleyb ol finalinde. Fenerbahçe'nin presi devam ediyor. Ayrıca Voleybol finalinde durum 2-2 oldu. final seti başlıyor. Futbolu ikinci plana atıcam bu dakikalarda artık.

goosfraba
04.Nisan.2010, 21:00
oyuncular o kadar inanmış ki, selçuk çok iyi bir performans sergiliyor.

Alicanfmfan
04.Nisan.2010, 21:18
İlk gol ofsayt , ikinci golde selcuk'un itlemisi tartısılır ,

C h A o S
04.Nisan.2010, 21:18
Bu arada Thuram'da maçı izlemiş.:) Tebrikler Fenerbahçe..

Universal
04.Nisan.2010, 21:21
Voleybol maçından fırsat bulup baktığım dakikalarda müthiş baskı kurduk. Futbolcular ilk kez bu kadar inanarak oynadılar. Daum, takımın şifresini çözmüş, iyi oyun değil, iyi mücadlee şampiyonluk getirir. Buda zaten son beş maçda gol yememizden belli oluyor. Bundan sonra artık Bursaspor'un kaybını bekleyeceğiz. Bundan sonra Fenerbahçe artık ligde kaybedeceğini düşünmüyorum.

Gökhan'ın attığı golde, Alex ofsayt pozisyonundaydı, hakem büyük bir hata yaptı.

Rsa
04.Nisan.2010, 21:22
Çok iyi oynadık ve kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.

The.Crow
04.Nisan.2010, 21:22
İlk gol ofsayt , ikinci golde selcuk'un itlemisi tartısılır ,

Selçuk'un itmesi tartışılır ama Selçuk iterken hemen yanında Mehmet Topuz'a sarılınması da tartışılır..

Knightmare
04.Nisan.2010, 21:24
iyi maç oldu, ikinci yarıda oyun temposu düştü ama son anlar yine heyecanlıydı :) tek tribün niye karıştı onu anlayamadım. Ne güzel karşılaşma oluyor, takımın 2 farklı önde, ne alıp veremediği var oradaki insanların anlayamıyorum...

Universal
04.Nisan.2010, 21:26
iyi maç oldu, ikinci yarıda oyun temposu düştü ama son anlar yine heyecanlıydı :) tek tribün niye karıştı onu anlayamadım. Ne güzel karşılaşma oluyor, takımın 2 farklı önde, ne alıp veremediği var oradaki insanların anlayamıyorum...

Bende analmıyorum, Lille maçında eğer kavga ettiğim kişinin çocuğu olmasaydı bende dalacaktım adama, önünde duruyorum ve boyum ondan çok uzun diye, bana demediği lafı bırakmadı. Kale arkasına gelen bazı tipler çok garip oluyor. O yüzden seneye Maraton Üst H Blok kombine alacam.

izmer96
04.Nisan.2010, 21:32
Dun Bursaspor macinda olmayan penalti ve ofsayt golu ile aldi maci Bursa , Bugun Fener keza %100 ofsayt pozisyonunda atti golu , kimse demesinki hakemler tarafli diye , hakemler okadar kotuki hermacda ayni hatalar ama nedense hep sampiyonluga oyniyan takimlarin maclarinda oluyor cogunlukla artik federasyonun tamamen ''Profesyonel'' hale getirmesi gerekiyor hakemligi , versinler mac basina hakemlere 10-15 bin dolar baska meslek yapmasin hakemler surekli kampda olsunlar duzeltsinler bu hatalari , boyle yurumez bu isler

Nedvedmania
04.Nisan.2010, 21:35
Saçma sapan bir lig oldu bu sene. Hakem hataları, Takım birleşmeleri , Sahaya adam girmeler, Taş atmalar ...

Türkcell Superlig Baştan başalsın :)

Neron_FB
04.Nisan.2010, 21:38
Fenerbahçe açısından çok güzel bi maç oldu. Hem iyi oyun hem galibiyet. Uzun süredir bu ikisini bir arada göremiyorduk. Hakettiğimizi düşünüyorum ilk gole rağmen :) İlk golde g.ünal topu güzel ittirdi kaleye, forvet oyuncularımızdan (guiza) öyle goller görmeyeli olmuş biraz :p

Cengo
04.Nisan.2010, 21:39
Rezalete bak... Adamlar yerde yatıyor Alex efendi hala gol atacam diye uğraşıyor... Sonra kayserili oyuncu ayağıan topu alır almaz dışarı atacam diye topa vuruyor, top Fenerli oyuncudan dönüyor, diğer Fenerliler hala vuracaz diye topa saldırıyorlar... Ayıp bence...

Futbolda taça atmak diye bir kural yok.İngiltere'de hakem oyunu durdurmadıktan sonra oyun devam eder, kimse taça atmaz.Atarsan tribünden tepki gelir.

Rezalet değil, yazdıklarınızı lütfen baştan okuyun.

GodfatheR
04.Nisan.2010, 21:39
1. dakikasından 90+3 üne kadar isteyen, ısıran, galibiyete inanan bizdik ve maçın hakkı neyse öyle bitti. Lugano'nun kafası muhteşemdi nereye vurdu öyle : ) Bu galibiyetle önümüzü daha açık görebiliyoruz artık.

Aşk-ı Şehir
04.Nisan.2010, 21:43
Futbolda taça atmak diye bir kural yok.İngiltere'de hakem oyunu durdurmadıktan sonra oyun devam eder, kimse taça atmaz.Atarsan tribünden tepki gelir.

Abi burası İngiltere değil ki. :)

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Şampiyonluğu kovalamaya devam ediyorlar...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 21:46
Tebrikler Fenerbahçe'ye,bu galibiyetle puanlarını 61 yaptılar (Ankaraspor maçını da sayarak...)

Cengo
04.Nisan.2010, 21:47
Abi burası İngiltere değil ki. :)

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Şampiyonluğu kovalamaya devam ediyorlar...

Ne farkeder ki? %90ı canı acısada acımasa da atıyor kendini yere, zaman geçirmek tek dertleri, maç soğusun, pozisyon kesilsin.

Hakem süs değil, FIFA bunu istiyor, eğer ciddi bir durum varsa hakem oyunu kesiyor zaten.Hakem oyunu kesmediyse maç devam eder, taça atmak hoş değil aslında.

tşk

Aşk-ı Şehir
04.Nisan.2010, 21:49
Ne farkeder ki? %90ı canı acısada acımasa da atıyor kendini yere, zaman geçirmek tek dertleri, maç soğusun, pozisyon kesilsin.

Hakem süs değil, FIFA bunu istiyor, eğer ciddi bir durum varsa hakem oyunu kesiyor zaten.Hakem oyunu kesmediyse maç devam eder, taça atmak hoş değil aslında.

tşk

Abi Türkiye'de bu işe yanlış başlandı böyle devam edecek başka çaresi yok. :)

Universal
04.Nisan.2010, 21:49
Bu maç İngiltere liginde ki tempo ile oynandı.(İzlediğim dakikalar için konuşuyorum) Fenerbahçe, bugün hak etti ve kazandı. Umarım Rıdvan Dilmen'in dediği gibi, gelecek sezon bu tarz savaşan takımı 34 maçın 25'de gösterirler.

KaPaLı
04.Nisan.2010, 21:55
Ne maç oldu arkadaş ya. Maçın tek adamı var Emre. Bir insan her yere koşarmı. Bütün maç pres yaptı faul aldı. Herşeyi yaptı. Kayserispor klasik oyun tarzında. Dk 75 falandı sanırım 8 faul Fenerbahçe yapmış 18 faul Kayserispor. Önüne gelene tekmeyi basıyolar. Son dakikalarda 1-2 defa artık oyuncular ayaklarını uzatamadı topa.

Ofsayt diyenler Makukula'ya çıkarıl( a )mayan 2. sarı kartı Saidou'nun %100'lük gol pozisyonu olacak pozisyonda attığı tekmeyi neden göremediler acaba. Haa pardon o zaman onların gözüne perde inidiyodu. Golden önce Selçuk itmesi var ( MIŞ ) ee Bilica 2 defa Lugano 1 defa yaka paça indirildii : ) Onlar gözükmüyo tabi Lig Tv yayınlamadı 2. defa.

Alicanfmfan
04.Nisan.2010, 21:56
İngiltere ligini örnek gösterirsen , kimse hakemin etrafını sarmıyor bugün bıraksa Lugano'yu hakemi öldürecekti...

DisCo
04.Nisan.2010, 21:58
Ofsayt diyenler Makukula'ya çıkarıl( a )mayan 2. sarı kartı Saidou'nun %100'lük gol pozisyonu olacak pozisyonda attığı tekmeyi neden göremediler acaba. Haa pardon o zaman onların gözüne perde inidiyodu. Golden önce Selçuk itmesi var ( MIŞ ) ee Bilica 2 defa Lugano 1 defa yaka paça indirildii : ) Onlar gözükmüyo tabi Lig Tv yayınlamadı 2. defa.

Bunları yazan sen niye ofsaytın doğruluğundan bahsetmiyorsun. Buda işin ilginç tarafı. Saydığın konularda da hakem faulleri verdi ve kartını gösterdi. Daha ne yapması gerekiyordu bunuda merak ediyorum.

Fenerbahçe çok iyi başladı maça. Maçı alacağı ilk 10 dakikadan seyirci atmosferinden belliydi. Yarın Galatasaray'da kazanırsa bu 3 takım arasında çok zevkli bir yarış izleyeceğiz.

Sekopej
04.Nisan.2010, 21:59
Böyle bir oyun oynuyorlar, onu da Şampiyonlar Ligi maçının olduğu gün oynuyorlar. Daha çok ŞL finalini izlesem de, bu maça döndüğümde diğerine dönmek zor geldi.

Haftalardır başarılı ve rakibe pozisyon vermeyen savunma anlayışına, hücumda daha zenginlik ve mücadele gücü daha üst düzeyde bir takım vardı. 6 maç oldu gol yemiyoruz, görülen o ki, gelecek haftalarda hücum anlamında da iyi şeyler görebiliriz.

Derbi şimdi çok önemli oldu, haftaya 3 puan garanti, diğer takımların alacağı sonuçla, derbi galibiyeti de gelirse, taraftarın haftalardır artarak devam eden desteğiyle, mutlu sona ulaşabiliriz.

Sizler inandıysanız, bizler de sizlere inandık diyorum futbolculara. Hoş bir pankart olmuş.:p

TR.CaPTaiN
04.Nisan.2010, 22:00
Maçın başından sonuna kadar oyunun tek hakimi Fenerbahçe'ydi. Pas, pres, iyi savunma, bol pozisyon herşey vardı. Coşkulu tribünler önünde oynadığımız maçta memnun olmadığım tek şey skor; çok rahat 5-6 yapabileceğimiz maçtı. Son tercihlerde daha dikkatli olmalıydık.

Kayserispor gibi bu ligin kalburüstü bir takımına Troisi'nin uzaktan şutu haricinde pozisyon vermedik. Her hafta tekrara düşüyormuşum gibi oluyor ama Lugano döndükten sonra savunmamız kale oldu. 6 maçtır gol yemiyoruz. Fenerbahçe bugün sahaya çıkarken pankartta yazdığı gibi inanmıştı. Her oyuncu üzerine düşeni yaptı. Bir pozisyonda rakip yarısahada 7-8 oyuncuyla baskı yaptık ve o pozisyonda tribünlerden büyük alkış aldı takım.

Maçın yıldızına gelecek olursak; Gökhan Gönül tekrar çıkışa geçmişti ve bu çıkışı devam ettiriyor. Emre yine hem geride hem ileride üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Mehmet Topuz istekli, arzuyuluydu. Selçuk yine bazı pozisyonlarda görevini yaptı. Gökhan Ünal çok temiz bir gol vuruşu yaptı. Alex etkili değildi, etkili olsaydı zaten büyük fark olurdu. Aslında takım iyi oynadığından yıldız seçmek de zor.

Kayserispor'un ayakta kalan en iyi oyuncusu Aydın'dı. Önemli pozisyonları engelledi.

Önümüzdeki hafta Ankaraspor maçından dolayı 3 puanı alıyoruz ve artık Bursa'nın puan kaybını bekleyeceğiz. Takımımıza tebrikler, inşallah sonunda kupaya ulaşacağız.

KaPaLı
04.Nisan.2010, 22:02
Bunları yazan sen niye ofsaytın doğruluğundan bahsetmiyorsun. Buda işin ilginç tarafı. Saydığın konularda da hakem faulleri verdi ve kartını gösterdi. Daha ne yapması gerekiyordu bunuda merak ediyorum

Ofsayt olması gerekirdi. Oldumu ? Ofsayt değil demediğim için anlamıştır herkes diye ummuştum.

Kartın rengi çok farkeder Burak. Dk 60'ta Makukula Dk78'de Saidou atılsa Kayseri takımı darmadağın olurdu. Aynı pozisyonda Mehmet Topuz sarı kart gördü ayrıca. Bunuda belirteyim.

Neron_FB
İngiltere ligi örneği gayet mantıklı, burası ingiltere değil belki ama onlar bizi değil biz onları örnek almaya çalışıyoruz :) ama örnekler bi yana ABOOO'nun dediği gibi hakem maçı kesmediği sürece oyunun durması oyunu ve oyunun zevkini sekteye uğratır. (kaleci istisnadır bana göre) Futbolcular profesyonel, kaçı gerçekten sakatlanıyor ki ve bu sakatlığın doğruluğunu rakip oyuncular nasıl anlayabilir ki.
Herşey bi yana fenerbahçe o pozisyonda oyun hızını yavaşlattı hakemden tepki beklediler gelmeyince devam ettiler. Belki de Fener lehine gelişecekti pozisyon oyunun hızı durmasaydı.

Knightmare
Lugona çok agresifti ilk yarıda hakikaten :) ama o olmasa Makukula çok tehlikeli olabilirdi Kayserispor adına...adım attırmadı maç boyunca, fırsatını bulup ileriye çıktı, gol bile attı :D hele bir kornerde Makukula ile güreşi vardı pek bi güldüm pozisyona, birbirlerine el-ense çekiyordular :D

Universal
04.Nisan.2010, 22:03
Bu arada artık derbi maçına ilk gün biletler biter. Yarın kartımın ödemesini yapayım, ilk çıktığı dakika biletimi almam gerek.

Matteo Ferrari
04.Nisan.2010, 22:04
Kayıtlara geçsin diye yazıyorum. Bu hafta itibariyle ligin kaderi değiştirilmiştir. Çalınan ve çalınmayan düdükler şampiyonluk yolunda çoğu hesabı birbirine katmıştır. Bende bu tarih itibariyle artık TSL için maç yorumlarıda bulunmayacağım.

Artık Beşiktaş'ımı uzaktan takip edeceğim.Sene sonuna kadar Roma ve Real Madrid beni idare ederler.

yaman76hakanFB
04.Nisan.2010, 22:05
Maçı izleyemedim... Voleybol maçına kilitlenmiştim... Molalarda ara ara döndüm Lig tv.ye sadece birkaç dakikalığına... yani maç geneli hakkında ne söylesem yalan olur... Ama yorumcular sezonun en güzel maçlarından birini çıkardığımızı söylüyor... Benimki de böyle bir şans... (Belki ben izleseydim takım beni yine fıtık edecek; bu kadar güzel oynamayacak... Belki ben izlemediğim için voleybol takımı şampiyonluğa ulaşacaktı... Toteme inanmam ama şu olanlara bak...)

Bu maçı kazanmak çok önemliydi... Ama inanın öyle üzgünüm ki şu anda...

DisCo
04.Nisan.2010, 22:11
İngiltere'nin iyi yönlerini almakta fayda var.Aynı pozisyonu Kayserispor yapsaydı vatan haini olurlardı. Birde pozisyonun gol olduğunu düşününce devamını tahmin edemiyorum. Kimsede İngiltere vs. demezdi.

İki oyuncu yerde yatarken bunu oynatan hakemde hata var. Teredüt edip topa basan sonra devam eden Gökhan'da da benim düşünceme göre hata var. Haklı kazanmak benim için önemli.

Gökhan maç sonu özür diledi ve güzel bir açıklama yaptı.

Universal
04.Nisan.2010, 22:13
Koskocaman bir maç oynanıyor, ilk kez bu sezon Fenrebahçe maçı izleyenler büyük bir zevk alıyor, gelin görün bir oyuncunun yerde yatması maç sonu yazışmalara sebebiyet veriyor.

yaman76hakanFB
04.Nisan.2010, 22:21
Emre Belezoğlu biraz önce FB Tv.ye öyle bir demeç verdi ki; "işte" dedim; "işte bize lazım olan futbolcu profili.." Şu anlamda konuştu:

-Bayan voleybol takımımızı tebrik ediyorum... Onlardan ve başarılı olarak yoluna devam eden diğer branşlardan özür diliyorum.. Çünkü onların başarıları bugüne kadar hep futbol takımının başarısızlığı nedeniyle gölgede kaldı... Bizim bu sebeple başarısız olmaya ve diğer branştaki arkadaşların başarılarını gölgede bırakmaya hakkımız yok..."

O kadar anlamlı ve herşeyi özetleyen bir bakış açısı ki... Teşekkürler Emre... Duygularıma tercüman oldun...

C h A o S
04.Nisan.2010, 22:30
Gökhan'ı tebrik ediyorum maç sonunda herkezden özür dilerim,bana yakışmayan hareketti dedi.

Aşk-ı Şehir
04.Nisan.2010, 22:31
Yanlız kimse bahsetmemiş Mehmet Topuz'a yapılan bir hareket var ilk dakikalarda ceza sahası içinde bence penaltı o pozisyon. Müdahele var ayağına. Fenerbahçe hakederek kazanmış. Lugano-Bilica ikilisi Makukula'yı durdurmuş. Cangele'nin 11'de başlamaması ve Mehmet Eren'in sol açık oynaması büyük taktiksel yanlışlıklar olmuş Kayserispor adına...

MeMo
04.Nisan.2010, 22:31
Gene mi hakemle kazandık?

nannar
04.Nisan.2010, 22:34

:) Kural demedim... Yerde adam yatarken gol atmaya çalışmak futbolun kurallarına aykırı değildir fakat futbolun genel ahlak kurallarına aykırıdır :) Disco'nun da dediği gibi eğer o pozisyonun aynısı Kayseri lehine olsa hele bir de gol falan olsaydı şu anda Aziz Yıldırım ortalıgı yıkıyor olurdu :)

Fb oynadıgı oyunla maçı hak etti fakat yine maça her hafta her maçta oldugu gibi hakemler damgasını vurdu :)

Bu sene TSL şampiyonu kim olursa olsun,zevksiz ve adaletsiz bir lig oluyor...

MeMo
04.Nisan.2010, 22:36
http://forum.antu.com/upload/r071814/634060147301590000.jpg

MeMo
04.Nisan.2010, 22:38
:) Kural demedim... Yerde adam yatarken gol atmaya çalışmak futbolun kurallarına aykırı değildir fakat futbolun genel ahlak kurallarına aykırıdır :) Disco'nun da dediği gibi eğer o pozisyonun aynısı Kayseri lehine olsa hele bir de gol falan olsaydı şu anda Aziz Yıldırım ortalıgı yıkıyor olurdu :)

Fb oynadıgı oyunla maçı hak etti fakat yine maça her hafta her maçta oldugu gibi hakemler damgasını vurdu :)

Bu sene TSL şampiyonu kim olursa olsun,zevksiz ve adaletsiz bir lig oluyor...

Abi daha önce gördün mü Aziz Yıldırım'ın böyle bir olayla ortalığı yıktığını benim bildiğim.4-5 maç hakem hataları üstüste gelince çıkıyor konuşuyor.

KaPaLı
04.Nisan.2010, 22:40
Yanlız kimse bahsetmemiş Mehmet Topuz'a yapılan bir hareket var ilk dakikalarda ceza sahası içinde bence penaltı o pozisyon. Müdahele var ayağına. Fenerbahçe hakederek kazanmış. Lugano-Bilica ikilisi Makukula'yı durdurmuş. Cangele'nin 11'de başlamaması ve Mehmet Eren'in sol açık oynaması büyük taktiksel yanlışlıklar olmuş Kayserispor adına...

Her ne kadar ben taraflı olsamda :) Orda penaltı yoktu Mustafa. Bende ilk başta penaltı dedim ama sonra tekrarını izleyince belli oluyo. Mehmet çime takıyo ayağını. Cangele uzun süredir sakattı o yüzden başlatmadı herhalde 11de.

Aşk-ı Şehir
04.Nisan.2010, 22:42
Her ne kadar ben taraflı olsamda :) Orda penaltı yoktu Mustafa. Bende ilk başta penaltı dedim ama sonra tekrarını izleyince belli oluyo. Mehmet çime takıyo ayağını. Cangele uzun süredir sakattı o yüzden başlatmadı herhalde 11de.

Valla bana öyle geldi. Ben hakem olsaydım verirdim penaltıyı.:) Tabi TV'den öyle gözüktüğünüde belirtelim...

Edit;

Şimdi tekrar gösterdiler pozisyonu kesin penaltı. Toledo'nun topla alakası yok direk ayağa müdahele var...

nannar
04.Nisan.2010, 22:51
:n: Yaww bakalım yarın hangi hakem hatalarını konuşacağız...düştüğümüz hale bak...her maçta hakem hatası :D

izmer96
04.Nisan.2010, 22:59
Ben hafta sonlari 10-11 tane mac izliyorum , hic sekmez , fazlasi olur azi olmaz , genelde La Liga dan 3 mac , Ingiltereden 3 mac , Almanya yada Italyadan o haftanin fiksturlerine gore 1 yada 2 mac izliyorum , 4 tane Turkiye Super Liginden mac izliyorum , bu izledigim ortalama 7-8 yabanci lig maclarinda son 2 haftadir ozellikle cok dikkatli baktim toplam yapilan maca etki edicek hata sayisi Turkcell Super Ligde oynana 2 mac da yapilan hata sayisindan cok daha az

Simdi bugun mesela Fener macinda ofsaysttan gol atti fener , ha Fener bu sekildemi kazandi maci ? tabikide hayir bu istekli oyunu ile daha ilk 5 dakkadan belli etti alicagi maci zaten o olmasa baska pozisyon olurdu ama yapilan hata buyuk ,

Keza dun Bursa macinda verilen penalti + duran toptaki ofsayt ki en kolay gormesi gereken pozisyondur bir yan hakem icin , oyuna etki eden 2 hareket , bunlar sadece dun ve bugun olan olaylar ,

Sonuc olarak lig genelinde yaydigimiz zaman hakemlerimiz avrupanin geri kalan liglerine kiyasla kesinlikle bu ligin '' MARKA DEGERI'' ni hakketmiyen , basiretsiz , cekingen , cok kolay etki altinda kalan , eyyamci insanlardir , bunu cozmenin bir tek yolu vardir buda ozel olarak en gec 17 yasindan itibaren basliyan bir akademi egitimi ile ozel hakemler yetistirilicek , mac basina 5- 10 bin dolar maas verilerek baska hic bir meslekle ugrasmamalarini saglanicak ve futbolcular gibi surekli antreman surekli kamp icinde olucak hakemler , yoksa bu sekilde bu ligin ne marka degeri artar , ne hakeden maci alir , nede biz hakemleri konusmakdan vazgeceriz

nannar
04.Nisan.2010, 23:04
Ben hafta sonlari 10-11 tane mac izliyorum , hic sekmez , fazlasi olur azi olmaz , genelde La Liga dan 3 mac , Ingiltereden 3 mac , Almanya yada Italyadan o haftanin fiksturlerine gore 1 yada 2 mac izliyorum , 4 tane Turkiye Super Liginden mac izliyorum , bu izledigim ortalama 7-8 yabanci lig maclarinda son 2 haftadir ozellikle cok dikkatli baktim toplam yapilan maca etki edicek hata sayisi Turkcell Super Ligde oynana 2 mac da yapilan hata sayisindan cok daha az

Simdi bugun mesela Fener macinda ofsaysttan gol atti fener , ha Fener bu sekildemi kazandi maci ? tabikide hayir bu istekli oyunu ile daha ilk 5 dakkadan belli etti alicagi maci zaten o olmasa baska pozisyon olurdu ama yapilan hata buyuk ,

Keza dun Bursa macinda verilen penalti + duran toptaki ofsayt ki en kolay gormesi gereken pozisyondur bir yan hakem icin , oyuna etki eden 2 hareket , bunlar sadece dun ve bugun olan olaylar ,

Sonuc olarak lig genelinde yaydigimiz zaman hakemlerimiz avrupanin geri kalan liglerine kiyasla kesinlikle bu ligin '' MARKA DEGERI'' ni hakketmiyen , basiretsiz , cekingen , cok kolay etki altinda kalan , eyyamci insanlardir , bunu cozmenin bir tek yolu vardir buda ozel olarak en gec 17 yasindan itibaren basliyan bir akademi egitimi ile ozel hakemler yetistirilicek , mac basina 5- 10 bin dolar maas verilerek baska hic bir meslekle ugrasmamalarini saglanicak ve futbolcular gibi surekli antreman surekli kamp icinde olucak hakemler , yoksa bu sekilde bu ligin ne marka degeri artar , ne hakeden maci alir , nede biz hakemleri konusmakdan vazgeceriz

Doktordan, Askerden, yöneticiden, herşeyden hakem oluyor...Meslek haline getirilmediği sürece de olacak :D Federasyon mu yapacak,spor bakanlığı mı yapacak orasını bilemem ama ben artık zevk almadan izliyorum maçları.Çünkü biliyorumki her maçta mutlaka skora etki eden 1-2 pozisyonda hata yapıyor hakemler... Eskiden biraz daha iyiydi ama son 2 yılda resmen rezalet :) En iyisi denenler bile eyyamcı oldu çıktı :) Es-es maçında elle atılan goller hala aklımda :n:

gfbcagatay
04.Nisan.2010, 23:12
Doktordan, Askerden, yöneticiden, herşeyden hakem oluyor...Meslek haline getirilmediği sürece de olacak :D Federasyon mu yapacak,spor bakanlığı mı yapacak orasını bilemem ama ben artık zevk almadan izliyorum maçları.Çünkü biliyorumki her maçta mutlaka skora etki eden 1-2 pozisyonda hata yapıyor hakemler... Eskiden biraz daha iyiydi ama son 2 yılda resmen rezalet :) En iyisi denenler bile eyyamcı oldu çıktı :) Es-es maçında elle atılan goller hala aklımda :n:

Verilen penaltı da penaltı değildi bir nevi hakem verdiği yanlış kararı ödedi.

izmer96
04.Nisan.2010, 23:20
Verilen penaltı da penaltı değildi bir nevi hakem verdiği yanlış kararı ödedi.

iyide boyle dusunuyorsan bu dahada kotu bir durum degilmi ? hakem verdigi yanlis karari bir baska yanlis kararla duzeltmeye calisiyor , sorunda burda zaten

Neron_FB
04.Nisan.2010, 23:22

maaşlarının artması gerekiyor bence :D

Knightmare
04.Nisan.2010, 23:36
süper ligte de aynı, 3.ligte de :) bugün Bandırma-Araklı maçına gittik arkadaşla, kanser olduk çıktık ömrümüzden 2-3 yılı yedi hakem...ve buna benzer birsürü şey, avantaja bırakıyor pozisyonu, gol atıyoruz iptal ediyo rakibe veriyo topu falan :p zaten faullere hiç kart çıkmadı neredeyse, 10 kart çıktı hepsi itiraza...
bir penaltı pozisyonu var Bandırma'nın, pozisyonu devam ettiriyor, tabii tribünlerden küfür tepki gelince 2 dakika geçmeden faul bile olup olmadığı tartışılacak bir pozisyonda rakip oyuncuya sarı kart çıkarıyor. Aklı sıra verdiği bir yanlış kararı başkasıyla düzeltmeye çalışıyor...
3.ligtekini bir derece anlıyoruz, kapasitesi o kadar o yüzden alt liglerde hakemlik yapıyor ama süper ligte de olması ve giderek artması can sıkıcı olmaya başladı.

Rsa
04.Nisan.2010, 23:45
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac8.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac9.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac12.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac13.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac14.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac15.jpg

Ahmet Göktaş
05.Nisan.2010, 00:42
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac10.jpg

Güiza cidden neden hep böyle ? :D

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2010, 00:52
Thuram'a göre maçın yıldızı..

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile yaptığı maçı izleyenler arasında yer alan Fransa'nın eski yıldızı Lilian Thuram, düşüncelerini dile getirdi..

Fenerbahçe'nin Kayserispor ile yaptığı maçı izleyenler arasında yer alan Fransa'nın eski yıldızı Lilian Thuram'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Maç yapmaya gelmiştim daha önce İstanbul'a.. Bu kez ailemle tatil için geldim. İyi bir oyundu. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Maçın en iyi oyuncusu Alex'ti"

Ajansspor

Neron_FB
05.Nisan.2010, 00:54
Thuram her maça gelse keşke uğurlu geldi :D

Alicanfmfan
05.Nisan.2010, 00:54
Adam bir daha gelmez zaten yine bizimkiler soru manyagı yapmıstır adamı.

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2010, 01:09
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-04-04_mac14.jpg

Sene başında Aziz Yıldırım'ın öpen takım tanımlamasının resmi işte bu karedir.

yaman76hakanFB
05.Nisan.2010, 01:39
Ayda yılda bir maçı kaçırdık... Voleybol finali sebebiyle... Onda da sene başından beri beklediğimiz "rakibini öpen takım" nihayet sahne almış...(YUKARIDAKİ RESİM HERŞEYİ ANLATIYOR...) Şans mı benimki yaa?

scar face
05.Nisan.2010, 02:19
Derbi sonrası yine Gsliler umutla konuya yüklenmişler tabi ama yine sonuç aynı :)
bu arada hakeme sığınmalarına sasırmadım herkes yapıyor bunu bi tek Kayseri nin umrunda değildi galiba onlar hiç bahsetmedi neyse biz yola devam edelim de konusan konussun :)

Harika bir atmosfer,müthiş bir mücadele ve gelen 3 puan...Yürüyoruz Şampiyonluğa...

nannar
05.Nisan.2010, 08:00
derbiden sonra yazdığım sıralamayı yine yazayım ben de siz yine yürüyün bakalım :) Sene sonunda ligin puan durumu tahminlerime göre

1-Bursaspor
2- BJK
3-GS
4-FB

:) Çoğu arkadaş, özellikle de Fenerbahçeli arkadaşlar haftalarca gülecekler bana D: Ama ligin sonları iyice yaklaştığında 4. sıraya düşünce umarım bu mesajı hatırlarlar... Tabiki tam tersi olup 1 ay sonra sonra BJK'yi, sonra arka arkaya Kasımpaşa,Eskişehir ve Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu da ilan edebilir fakat benim şahsi düşüncem sene sonunda ilk 2 Bursa ve BJK olacak :) En kritik 3 maç var, birisi Bursa-BJK, diğeri FB-BJK , diğeri de GS-Bursa

Bakalım neler olacak ;)

Tabi hakemlerin skora etki edecek hataları kimin maçında daha çok yapacağı da önemli... :n: İnşallah bizim maçlarda yapar :p Önceden hakem hatalarıyla maç aldığımızda üzülüyordum fakat bu sene umrumda bile değil... Nasıl olsa herkese çalışıyor hakemler... Bu senenin sonuna kadar bize çalışsınlar madem :n:

KaPaLı
05.Nisan.2010, 08:59
Hakem tek taraflı hata yapmış gibi konuşuyosunuz ya ona şaşıyorum ben. Yaa Kayseri takımı maç boyu tekme attı - itiraz etti kaç tane kart çıkarmadı. 1 ofsayt pozisyonu vardı keşke kaldırsaydıda sakız olmasaydı ağzınıza. Haa o gol olmasa oyun zorlaşırmıydı asla. Dün akşam birbirlerine asist yapmaya çalışmasalar maç 4-5 olurdu zaten. Yine atardı Fenerbahçe golunu.

2 hafta önce herkes Fenerbahçe'nin şansı bitti diyodu bugün baktığımızda Bursa - Fenerbahçe arasında puan farkı 2veya 3 galiba. En yakın Beşiktaş'a 2 Galatasaray'a 5 puan fark atmış. Galatasaray'ın 1 maçı eksik. Futbol bu her an herşey olabilir. Eğer Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanırsa Beşiktaş'ın umutlarını bitirir. Beşiktaş kazanırsa bu sefer yarışa onlarda dahil olur.

Knightmare
05.Nisan.2010, 12:03
http://i674.photobucket.com/albums/vv110/nefertum/fikstr.png

Kalan maçlara bakıldığında en kolayı Galatasaray'da gibi duruyor :) ama bugün dahil olmak üzere 3 takımla maç yapacak dipte bulunan, son kozlarını oynayan...keza Beşiktaş'ta öyle. Bana kalırsa en zoru Beşiktaş'ın. 3 zirve takımı, 3 dipteki tkaım var kalan karşılaşmalarda. Trabzonspor belirleyici olacak gibi geliyor bana derbilerden, Bursa ile oynanacak karşılaşmalardan çok. Eğer hakemler bu şekilde devam ederse hiç belli olmaz ne olacağı tabii :)

Sekopej
05.Nisan.2010, 12:20
Fenerbahçe'nin fikstürünü zor görenlere inanamıyorum ben de, Kasımpaşa ve Eskişehir tam bize göre oyun oynuyorlar. Fenerbahçe'ye katı savunma yapar, boş alan vermezsen gol atmakta zorlanıyor ama bu 2 takım geride çok boşluk bırakıyorlar, rakibin üzerine korkusuzca geliyorlar ve en önemlisi orta sıralarda yer almaları, maça illa ki puan almalıyız düşüncesiyle çıkmayacaklar.

Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını saymıyorum çünkü bu maçları zaten kazanamıyorsan, şampiyonluk istemeyeceksin, o maçlarda takım daha farklı hazırlanacaktır.

Korktuğum bir tek Ankaragücü deplasmanı, oradan da 1 puan alırız diye korkuyorum, kaybetmeyiz yine de, tabi Gökhan-Lugano-Bilica-Santos defans dörtlüsünün başına bir şey gelmezse. Beşiktaş maçından alınacak 3 puan, eğer Bursa kaybetmezse bizi 2. yapar, Bursa'nın puan kaybına göre de şampiyon olabiliriz.

TR.CaPTaiN
05.Nisan.2010, 12:36
Ben de Serkan gibi en tehlikeli maç olarak Ankaragücü deplasmanını görüyorum. Fenerbahçe büyük maçlara iyi konsantre olan bir takım. Bu nedenle, Beşiktaş ve Trabzonspor maçında bir kaza yaşayacağımızı sanmıyorum. Kasımpaşa maçında tek sıkıntı Kasımpaşa'nın kötü zemini olur. Kadıköy'deki Eskişehir maçını da şampiyonluk havasına girmiş bir takım kazanır. Ek olarak; bu fikstür avantajı veya dezavantajının abarttığımız kadar önemli olmadığını Fenerbahçe bu sene gösterdi. Fikstürün avantajlı denilen kısmında, zor denilen kısmından daha az puan topladık.

Dün gece Rıdvan Dilmen'i izleme fırsatı buldum. Lugano'nun golünü çok güzel anlattı. ''Korner esnasında Lugano ve Toledo eşleşiyor, Lugano yalancı 2-3 koşuyla Toledo'yu adeta uyutup, pazara yolluyor. Lugano topa kafayı vurduğunda Toledo ile arasında 5 metre var. Shawky'nin de Mehmet'e sarılması ve bu nedenle topla hiç alakası olmaması dolayısıyla Lugano için daha güzel kafa vurma imkanı doğdu ve Lugano da güzel bir gol attı.''

nannar
05.Nisan.2010, 12:46
Kasımpaşa maçını alır fener ;) Kasımpaşa çok açık oynuyor :) Ama Es-es maçı için aynı şeyi söyleyemem... Yaww çok karıştı lig :n: Akşam Sivas'ı yensek bari... O değil de mesela dipteki takımları yensek son hafatalarda düşmeleri kesinleşirse BJK ile maçları var ,onlara yarayacak :D Bursa'yı yensek Fener'e yarayacak :D Yenemezsek kendi şansımızı bitirecez :n: Aşağı tükürsen bıyık,yukarı tükürsen sakal :D Garip bir durum oldu :D Neyse hayırlısı bakalım ama kalite olarak olmasa da heyecan olarak zevkli bir lig olacak kalan haftalarda :n:

Trabzonspor
05.Nisan.2010, 12:50
Premier Lig maçı izliyormuş gibi hissediyormuş spikerler, görmesek inanacağız. :D

Bizim ligte herhangi bir maçında o seviyede olması için, çok zaman lazım...

Trabzonspor-Glatasaray maçı tamda o tarz bir maç olduydu.

Fenerbahçeye tebrikler.Takım o kadar eleştirildi ama şuan 2.sırada ve şampiyonluğa en yakın takım bence.

scar face
05.Nisan.2010, 18:53
derbiden sonra yazdığım sıralamayı yine yazayım ben de siz yine yürüyün bakalım :) Sene sonunda ligin puan durumu tahminlerime göre

1-Bursaspor
2- BJK
3-GS
4-FB

:) Çoğu arkadaş, özellikle de Fenerbahçeli arkadaşlar haftalarca gülecekler bana D: Ama ligin sonları iyice yaklaştığında 4. sıraya düşünce umarım bu mesajı hatırlarlar... Tabiki tam tersi olup 1 ay sonra sonra BJK'yi, sonra arka arkaya Kasımpaşa,Eskişehir ve Ankaragücü'nü yenerek şampiyonluğunu da ilan edebilir fakat benim şahsi düşüncem sene sonunda ilk 2 Bursa ve BJK olacak :) En kritik 3 maç var, birisi Bursa-BJK, diğeri FB-BJK , diğeri de GS-Bursa

Bakalım neler olacak ;)

Tabi hakemlerin skora etki edecek hataları kimin maçında daha çok yapacağı da önemli... :n: İnşallah bizim maçlarda yapar :p Önceden hakem hatalarıyla maç aldığımızda üzülüyordum fakat bu sene umrumda bile değil... Nasıl olsa herkese çalışıyor hakemler... Bu senenin sonuna kadar bize çalışsınlar madem :n:

Abi senin isteklerine göre sıralama olsa ohooo Fenerbahçe 4 değil 18 bile olur değil mi?Ankara bile geçer bizi..

İlerleyen haftalarda hep birlikte izleyip göreceğiz zaten sıralamaları,şampiyonluğu ve Türkiye Kupasını kazananı...

HooijDonk07
05.Nisan.2010, 19:23
Abi senin isteklerine göre sıralama olsa ohooo Fenerbahçe 4 değil 18 bile olur değil mi?Ankara bile geçer bizi..

İlerleyen haftalarda hep birlikte izleyip göreceğiz zaten sıralamaları,şampiyonluğu ve Türkiye Kupasını kazananı...

Yok ya adaş Amatör lig gözüküyor Fenere :)

nannar
05.Nisan.2010, 19:27

Yok ya adaş Amatör lig gözüküyor Fenere :)

Ben isteklerimi değil, tahminlerimi yazdım :) Bunun da sebebi geçen hafataya kadar Fenerbahçe'nin sahaya yansıtamadıgı takım ruhu ve mücadeleydi... Eğer Kayseri maçındaki arzulu oyunu oynarlarsa benim tahminlerimi ters çıkarıp şampiyon olurlar, yok eğer önceki hafatalara dönerlerse ben haklı çıkarım :) Bekleyelim ,görelim ;)

HooijDonk07
05.Nisan.2010, 19:29
Bir Galatasaraylı psikolojisi ;)

nannar
05.Nisan.2010, 19:32
Normaldir... Çünkü ben Galatasaray'lıyım :) Valla dün akşamı aradan çıkarırsanız hiçbir Fenerbahçeli de "Biz şampiyon olacak oyunu oynuyoruz, takım her maçı kazanabilir" diyemezdi :) Puan olarak da üstte olunca tabiki de artık daha rahat konuşuyorsunuz ama sezon sonunda puan durumu nasıl olur bilinmez... Bakarsınız 1 saat sonra başlayacak olan Sivas maçında sahadan boynu bükük ayrılıp biz yarıştan koparız... ;)

MeMo
05.Nisan.2010, 20:14
Ben isteklerimi değil, tahminlerimi yazdım :) Bunun da sebebi geçen hafataya kadar Fenerbahçe'nin sahaya yansıtamadıgı takım ruhu ve mücadeleydi... Eğer Kayseri maçındaki arzulu oyunu oynarlarsa benim tahminlerimi ters çıkarıp şampiyon olurlar, yok eğer önceki hafatalara dönerlerse ben haklı çıkarım :) Bekleyelim ,görelim ;)

Abi kaçırdığın bir nokta var o da konsantre olunca neler yapabildiğimiz.Şampiyonluk yolunda ruhsuzluk olucağını sanmıyorum..

Varonil
06.Nisan.2010, 16:59
Çok iyi mücadele ettik,iyi oynadık.Top Kayserili futbolcudayken pres yapan 3-4 futbolcu birden görmek çok iyiydi.Bu mücadeleyi kalan 5 maçımızda da sürdürmeliyiz.

Bu maçla birlikte şampiyonluk için gereken havayı yakaladığımızı düşünüyorum.Fenerbahçe kalan 5 maçını kazansın,Bursa'nın kaybedeceği 4 puan bizi şampiyon yapacak.Ha zaten Bursa kalan maçlarını kazanacaksa,varsın şampiyon olsun buna bir sözüm yok. ;)

CeNTeR_TR
06.Nisan.2010, 17:27
Ankaraspor'a kalan maçlarda oynama hakkını verirse Federasyon ligdeki puan durumu şöyle olur.

16. Sivas Denizli Diyarbakır çekişir
17. Fenerbahçe ; Tahmin canım olmayacak diye birşey yok
18. Ankaraspor ; Doğal olarak adamlar bize yetişemezler baya puan farkı var.

Belki tahminlerim komik gelebilir silinedebilir ama bizde ne komik tahminler gördük buralarda başka konularda ;)