View Full Version : Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]
goosfraba
31.Mart.2010, 21:46
http://www.yukleresim.com/images/89ab24si63slpq11pgcf.bmp
Nedvedmania
31.Mart.2010, 23:59
Gol şovu bekliyorum. Derbide kaybedilen 3 puanın hırsı bu maçtan çıkacaktır.
Universal
01.Nisan.2010, 00:01
Sivasspor için kritik bir maç. Galatasaray için daha da zor bir maç. Artık Galatasaray'da moraller sıfır. Bu takımı etkileyecektir. Sivasspor'un kazanabileceğini düşünüyorum.
Sivasspor'un çok kötü bir defansı var.Gaziantep maçındaki gibi oynarlarsa tarihi fark olabilir.
Alicanfmfan
01.Nisan.2010, 00:46
Fenerbahçe macından sonrada Tribünde ki yerimizi yine alacagız takımımıza yine sonsuz destek verecegiz, arma aşkına pazartesi Sivas'ta yız Allah'ın izniyle , umarım kazanırız derbiden sonra akıllı oynayıp bu macta fark bekliyorum hakemin adil olmasını her iki tarafında canını yakmamasını diliyorum ...Jo'nun kızaga cekilmesini hatta 18'e alınmaması iyi olur dicem ama Baros cezalı ,
Allah yardımcımız olsun , şans yanımızda olsun , Sivas'tan inşAllah 3 puanla dönecegiz.
RasAnt
01.Nisan.2010, 17:24
Sivassporun yeni teknik direktörüyle yenilmeyeceğini düşünüyorum bir süpriz beklyorum bu maçtan
yunusgs
01.Nisan.2010, 17:36
Bu maçtan hiç umudum yok.Bu futboldan hiç umudum.Arda yok Baros yok Kewell yok daha ne olsun.Berabere biter gibime geliyor.
bugra 1905
01.Nisan.2010, 17:48
Fenerbahçe macından sonrada Tribünde ki yerimizi yine alacagız takımımıza yine sonsuz destek verecegiz, arma aşkına pazartesi Sivas'ta yız Allah'ın izniyle , umarım kazanırız derbiden sonra akıllı oynayıp bu macta fark bekliyorum hakemin adil olmasını her iki tarafında canını yakmamasını diliyorum ...Jo'nun kızaga cekilmesini hatta 18'e alınmaması iyi olur dicem ama Baros cezalı ,
Allah yardımcımız olsun , şans yanımızda olsun , Sivas'tan inşAllah 3 puanla dönecegiz.
Uçaklamı Geliyon Kara Yoluylamı:D
Mesut Bakkal İle Yeni Bir Başlangıç Yaptık Ve Antepten Puanla Döndük Bize Şuan İyi Oyun Değil Puan-Puanlar Lazım Bu Maçtan Bir Şekilde Puan Yada Puanlar Alacağını Düşünüyorum Sivasımın
LeqenDary
01.Nisan.2010, 18:07
Arda yok Baros yok Kewell yok
Olsa ne yazar,onları da görüyoruz ..Ruh yok takımda ruh, kimin nerede oynadığı belli olmayan takımdan ne beklersin ?
Fearless Coward
01.Nisan.2010, 18:32
Rijkaard 7.3=21 dedi o yüzden bu maçı muhakkak kazanmalıyız..Rijkaard,Elano'yu atak yönünde oynatsa gol atabilir aslında ama sanmıyorum her zaman ki yerinde oynayacaktır..Maçın üst biteceğini düşünüyorum..Skor tahminim ise 3-0 biz yeneriz golleride Keita 2 ve Dos Santos atar..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Nisan.2010, 19:38
Sivasspor düşme hattında ve evindeki her maçı kazanmak zorundalar...Bu yüzden bu maçtan Siivas'ın puan alabileceğini,yenilirse de tarihi fark filan değil 1-0,2-1 gibi skorlarla yenileceğini düşünüyorum.
izmer96
03.Nisan.2010, 13:08
Sivasspor yener diye oy veren 6 kisi kim cok merak ettim simdi :)
El Barto
03.Nisan.2010, 13:12
6 kişiyi bilmem ama 7. benim. :)
wolfson
03.Nisan.2010, 13:24
O 7 kişinin %90ı bjk ve fenerlilerdir saten :D Sivasın kazanması lazım da bizim de kazanmamız lazım. Moral sıfır ama arzu ve hırs son seviyede. Bu maçı kazanıcaz İnşallah.
bugra 1905
03.Nisan.2010, 13:32
Biride Benim Sivasspor Yener Diyenlerin Futbol Her Zaman Galatasarayın Kazandığı Bir Oyunmu Yoksa Yada Sivas Yener Demek Günahmı Yeni Hocamız Geldi Anteptende Puan Aldık Bu Maçtan Neden Almayalım
Sonuna Kadar Güveniyorum SİVASSPORuma İnşAllah Galibiyet Alacağız
TR.CaPTaiN
03.Nisan.2010, 13:41
Bundan önceki 2 senede ligimizde en iyi defans yapan takımlardan biri olarak gösterilen Sivasspor, bu sene ligin en kötü defansına sahip takım. Yediği 49 gol bunu gösteriyor.
Mesut Bakkal geçenlerde Ligtv'de eski Sivasspor'un sistemine döneceklerini söyledi. Yani ilk hedefi gol yememek olan, defansı sağlam tutan ve kontralarla, uzun toplarla gol kovalayan bir takım. Defansta eskisi gibi kalabalık olacaklar ama bireysel hataları da minimuma indirmeleri gerekiyor. Çünkü Sivasspor'da hangi defansif ikili oynarsa oynasın, hepsi her an enteresan bir hata yapma potansiyeline sahip oyuncular. Eskiden Bilica toparlıyordu, ben Yasin'in Bilica'yı aratmayacağını düşünüyordum ama Yasin de büyük hayal kırıklığı oldu Sivasspor için.
Galatasaray deplasmanlarda zorlanan bir takım. Eğer Galatasaray bu maçta erken bir golle öne geçemezse büyük ihtimalle puan kaybeder. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Sivas kaybeder, alt gruptaki rakipleri kazanırsa Sivas Banka Asya korkusunu en derinden yaşayacak. Eğer Galatasaray kaybederse şampiyonluk bir kenara ŞL için bile şansı çok azalacak.
Skor tahminim; 1-1
Revolution
03.Nisan.2010, 14:06
Ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor artık önümüzdeki maçları allah yardımcımız olsun..
uAburak89
03.Nisan.2010, 16:06
Sivasspor'un defans hattının kötü olmasını avantaja çevirip rahat bir galibiyet alacağımızı düşnüyorum.
Alicanfmfan
04.Nisan.2010, 22:17
Sivas'a organizasyon son anda iptal oldu , gittigimiz minibüs ün kaza geçrmiş, servisde yatacakmıs 5-6 gün son ana kadar yine ümit kesilmez ama büyük ihtimal Sivas'a gidemiyoruz Bursa'dan , ama oradaki abilerimiz kardeşlerimiz olduktan sonra pek bir önemi yok.
Universal
04.Nisan.2010, 23:17
Manisa ve Diyarbakır'ın puan kaybetmesi, Sivas için bu maçın önemini artırdı. Bununla birlikte zirve puan kazanınca ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesi Galatasaray için bu maçın önemini artırdı. Çok zevkli bir 90 dakika bizi bekliyor.
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 03:42
Cimbom 4-1 alir bu maci :)
3 haftadir puan alamadilar bundan kolay deplasman yok suanda
sananes
05.Nisan.2010, 12:59
mehmet yıldız oynarsa sivas'ın tekrar kahramanı olacak bu maçta diye düşünüyorum.inşallah sivas puan alacak ve gs'yi zirveden iyice uzaklaştıracak.
bugra 1905
05.Nisan.2010, 13:01
Sivas'a organizasyon son anda iptal oldu , gittigimiz minibüs ün kaza geçrmiş, servisde yatacakmıs 5-6 gün son ana kadar yine ümit kesilmez ama büyük ihtimal Sivas'a gidemiyoruz Bursa'dan , ama oradaki abilerimiz kardeşlerimiz olduktan sonra pek bir önemi yok.
Gelseydin Alican Kelle Kırdırırdım Sana:D:D Şaka Bir Yana Organizasyon İçin Üzüldüm:)
scar face
05.Nisan.2010, 13:17
Alican uçakla gitseydiniz :n:
Üzüldüm gidemediğinize Sivas yolculukları güzel olur...En azından öyle duydum abilerimden...
Sivas sevdiğim bir şehir ve takım 1 puan alacaklardır en azından bari su mac yürekten oynasalar...
nannar
05.Nisan.2010, 15:15
oyu Galatasaray'a verdik... skor tahminim 1-4
RaSenGan
05.Nisan.2010, 19:13
4 ön libero varmış sanırım :) Leo ilk 18'de yokmuş.İleride sadece Santos ve Keita varmış.Orta saha Barış,Ayhan,Topal,Sarp'tan oluşuyormuş..Eminim gol yemeyiz :) Ama gol de atamayız.
HooijDonk07
05.Nisan.2010, 19:22
0-0 bitcek gibi bi hiş var içimde hayırlısı Sivas'ın alması dileğiyle.
C h A o S
05.Nisan.2010, 19:23
Bu kadroyla nasıl gol atıcaz merakla beklemedeyim.
nannar
05.Nisan.2010, 19:35
Amanın bir sürü eksik var :( Elano,Arda,Jo,Hakan Balta... Pöfff....
Baros ilk 11 çıkmayabilir :) Keita'yı bağlarlarsa maç sıkıcı geçecek gibi duruyor... Ama Sivas savunmayı iyi yapamıyor yaw... 1 haftada değişirmiki yeni menajerler ? :D
Suicider
05.Nisan.2010, 19:36
mustafa sarp gol atar artık
Suicider
05.Nisan.2010, 19:38
Amanın bir sürü eksik var :( Elano,Arda,Jo,Hakan Balta... Pöfff....
Baros ilk 11 çıkmayabilir :) Keita'yı bağlarlarsa maç sıkıcı geçecek gibi duruyor... Ama Sivas savunmayı iyi yapamıyor yaw... 1 haftada değişirmiki yeni menajerler ? :D
Baros ve caner kart cezalısı jo da yedek çıktı bakalım artık..
nannar
05.Nisan.2010, 19:41
Doğru le Baros da geçen hafta yediydi sarıyı :D Caner'in olmayışına sevindim ama Hakan da yok...Orada kim oynarsa oynasın kötü oynayacagı kesin :(
Suicider
05.Nisan.2010, 19:45
Doğru le Baros da geçen hafta yediydi sarıyı :D Caner'in olmayışına sevindim ama Hakan da yok...Orada kim oynarsa oynasın kötü oynayacagı kesin :(
Balta ilk 11 de :)
Ben bir ilk 11 i koyayım bari
İŞTE İLK 11'LER...
SİVASSPOR
Akın
Abdurrahman
Sedat
Yasin
Hayrettin
Keita
Cihan
Musa
Kadir
Erman
Mehmet Yıldız
GALATASARAY
Aykut
Sabri
Servet
Neill
Hakan Balta
Ayhan
Barış
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
Dos Santos
Keita
IcedEarth
05.Nisan.2010, 19:51
Ayhan Barış Mehmet Mustafa birlikte :zuhaha
nannar
05.Nisan.2010, 19:53
Ayhan
Barış
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
:( Hangisi pas yapacak bunların yaww ?
yaman76hakanFB
05.Nisan.2010, 20:10
Eğer Bursa ve Fenerbahçe ikilisinden biri bile puan kaybetseydi Galatasaray bugün %99 ihtimal kazanırdı... Ama şu anda kesin bir şey söylemek gerçekçi olmaz... Çünkü oyuncuların nasıl bir ruh haliyle sahaya çıkacağını bilmiyoruz... Bu maç diğer maçlardan önce, mesela haftanın son değil de ilk maçı olsaydı yine "Galatasaray kazanır"ı çok rahat söyleyebilirdim... Ama şu durumda oyuncuların psikolojik durumu gerçekten çok belirleyici olacak... Favori yine Galatasaray ama her sürprize hazır olmalarını tavsiye ederim... Beraberlik dışında her sonuca açık bir maç...
Cengo
05.Nisan.2010, 20:11
Keita'ların savaşı :)
gs 1-0 önde
nannar
05.Nisan.2010, 20:42
barış attı :D güzel gol oldu
IcedEarth
05.Nisan.2010, 20:44
Ben bu Barış'ı seviyorum ya. İnsanlar neden hiç sevmiyor anlamıyorum, elimizdeki diğer oyuncularla kıyaslayınca banko oynamalı bence. Hatta orta saha Barış Topal birlikte oynayınca daha kuvvetli oluyor.
IcedEarth
05.Nisan.2010, 20:47
Aykut helal olsun. Ne diyelim, seneye yabancı istemiyoruz, Aykut gayet yeterli...
RaSenGan
05.Nisan.2010, 20:48
Yalnız şansa bala o top bacağına çarptı Aykut'un :)
Ayhan
Barış
Mehmet Topal
Mustafa Sarp
:( Hangisi pas yapacak bunların yaww ?
Golde payı olanlar :D
Sirius Black
05.Nisan.2010, 20:50
Hepsini geçtim, Aykut nasıl arkadaşlar şu ana kadar? Çünkü bizim için çok önemli bence o, as kaleci olabilecek yetenekte. :)
goosfraba
05.Nisan.2010, 20:51
Aykut helal olsun. Ne diyelim, seneye yabancı istemiyoruz, Aykut gayet yeterli...
ortada bir kaleci başarısı yok ki :D ayağına deydi, şanstan girmedi top.
nannar
05.Nisan.2010, 20:54
Yalnız şansa bala o top bacağına çarptı Aykut'un :)
Golde payı olanlar :D
şaka gibi :p
Hepsini geçtim, Aykut nasıl arkadaşlar şu ana kadar? Çünkü bizim için çok önemli bence o, as kaleci olabilecek yetenekte. :)
şu ana kadar normal...
ortada bir kaleci başarısı yok ki :D ayağına deydi, şanstan girmedi top.
ama leo franco olsa yere yatmadan adamın üstüne zıplar,golü yiyebilirdi :D
IcedEarth
05.Nisan.2010, 20:56
Başarı olması gerekmiyor, Aykut her halükarda Franco'ya basar, üstelik de Türk. Milli Takım'a bir kaleci daha olsa fena mı olurdu?
RaSenGan
05.Nisan.2010, 21:03
Aykut bana pek güven vermiyor kalede.O kaledeyken tereddüt içindeyim.İsterim onun kalemizi korumasını ama bence biraz daha iyi olmalı.
nannar
05.Nisan.2010, 21:05
durdukça iyileşir...Ben yabancı kontanjanının kalede harcanmamasından yanayım...şayet Servet'in suyu iyice ısınmış, seneye Neill'in yanına sağlam bir yabancı savunmacı alınabilir...
sananes
05.Nisan.2010, 21:06
aykut'un kaleyi koruması ve başarılı olması türk sporu içinde önemli umarım sürekli şans bulabilir ve hadi be sivas :D
KaPaLı
05.Nisan.2010, 21:14
Korner düzeni olsa Sivasspor'da Aykut'un farkı orda ortaya çıkardı.
Knightmare
05.Nisan.2010, 21:19
gördüğüm iki takımında net iki pozisyonu oldu. Aykut şanslı hakikaten birisini ayaklarıyla çıkardı, diğeri kucağına geldi. Ama Keita nasıl kaçırdı o golü, hatta golü geçtim aya gönderdi resmen topu :D okadar kötü vuruş beklemezdim. en fazla bi gol daha olsun :p kuponumu yatırmayın! alt verdim :D
DisCo
05.Nisan.2010, 21:21
Galatasaray maça iyi başladı. Öyle aman aman bunaltmıyoruz ama maçı istediğimiz şekilde götürüyoruz. Pozisyonlarımızda var. Maç güzel gidiyor. Tabi Sivasspor'lu oyuncuların sürekli maçı gerginleştirmeside hoş değil. Bu nedenle seyircide heyecana geliyor.
Bunlarla beraber ben bir oyuncunun itiraz etmesini anlarım, hafif yada ağır tartışmalı bir pozisyonda ortalığı germesini anlarım ama adamı çekip çekip üstüne iki elinle arkadan indirdikten sonra bu kadar net faul yaptıktan sonra gidip itiraz etmeyi anlamam. Dos Santos'a köşede yapılan faul ve yardımcı hakeme yapılan itiraz olacak iş değil.
Aykut'ta gol yemediği için iyi bir maç çıkarıyor diyebiliriz. Şans densede demek ki Franco hem şansız hemde kötü bir kaleci. :) Aykut'ta kötü olsun ama şansı var. Aykut'un genel yapısına gelince Semih gibi [nöbetçi golcü] sonradan kaleyi aldığında iyi işler çıkarıyor. Sezon başında kale senin derseniz Aykut'ta Franco'dan farklı işler yapmaz. Şampiyonlar ligi elemesini hatırlayalım.
Fearless Coward
05.Nisan.2010, 21:22
Aykut'un ne kadar kötü bir kaleci olduğunu biliyoruz ama Leo'dan iyidir o kesin. :D Ufuk'a yazık oluyor bence Aykut'ta gönderilsin şu takımdan ben hayatımda atlamaktan korkan kaleci görmedim bi Aykut işte..Antalya maçında gördük..
Knightmare
05.Nisan.2010, 21:27
tamam istediğiniz kadar gol atın, Rosenborg yatırmış kuponu...
hayır anlamıyorum 2-0 öndesin, 90.dakikada yine atmışlar 3olmuş, Iversen yaktı beni :p
sana katılıyorum Burak, önce çekiyor düşüremiyor, sonra iki eliyle tutuyor omuzlarından...neye itiraz ediyor anlamak mümkün değil. son dakikalarda Ayhan'la olan tartışmada sanırım şundan kaynaklandı. M.Topal yerde yatarken devam etti gs'li oyuncular oynamaya, Ayhan kendisine atılan pası tutamayınca sanki kendi bilerek bırakmış gibi yapıp Topal'ı gösterdi eliyle :) M.Yıldız'da kızdı ayağından kaçırdın da niye kendin atmış gibi yapıyorsun diyerek :)
nannar
05.Nisan.2010, 21:35
Köşedeki faul pozisyonundan önce sanırım ofsayttaydı bizim oyuncu da ondan dolayı yan hakeme saldırdı Sivas'ın oyuncusu..Hayrettin'in dil boğaza kaçmıştı ama normale döndü...Ama oyundan çıktı...
Knightmare
05.Nisan.2010, 21:49
eeey amca ne saydırıyor Rijkaard'a :D
nannar
05.Nisan.2010, 21:59
Forvetleri sürüyor Sivas valla peş peşe :n: Yalnız Aykut o ara pasında iyi çıktı kaleden... Bir de bu Sivas'taki Keita tam bir kasap :D Ayhan'a methiyeler düzmeye başladı taraftar :D
RaSenGan
05.Nisan.2010, 22:14
İçimden demiştim gol yiycez diye...Bu oyun burda biter.
Knightmare
amaan gol oldu 1-1 :D
nannar
Yine yedik son dakikalarda :(
Saha karıştı bir anda.Barış kırmızı kart gördü.
RaSenGan
05.Nisan.2010, 22:15
Olaylar çıkmış sahada.
nannar
05.Nisan.2010, 22:16
barış kırmızı gördü...haklı kart
yaman76hakanFB
05.Nisan.2010, 22:16
Bu maça "beraberlik" ihtimalini hiç yakıştıramıyordum... Çünkü galatasaraya kesinlikle yaramayacak bir sonuçtu...Gerçi maç henüz bitmedi ama sanırım yanılacağım. Bitse bitse böyle berabere biterdi; son dakika golüyle...
Universal
05.Nisan.2010, 22:19
Maçı izlemedim ama; çıkan sonuç şu son beş maç ve sadece 4 puan. Galatasaray artık şampiyonluğu kaybetmiştir. Bu saatten sonra şampiyonluk hayal gibi...
yunusgs
05.Nisan.2010, 22:20
4 tane aynı tip adamla maça başlamak Dünya'nın hiçbir yerinde görülmemiş bir olay,tebrikler Rijkaard.Tebrikler Aykut,bir kaleci bir topu asla bu şekilde elinden kaçıramaz.Tebrikler bütün takım,ne kadar güzel futbol oynuyorsunuz öyle.
nannar
05.Nisan.2010, 22:20
bitti bitti... :) Hade geçmiş olsun... son dakikalar yaklaştıkça geriye gömülüp skoru korumaya çalışmak yerine önde bassaydık alırdık maçı ama yine son anlarda golü yedik... Artık çok ama çok zora girdi Galatasaray için şampiyonluk...
sananes
05.Nisan.2010, 22:21
mehmet yıldız oynarsa sivas'ın tekrar kahramanı olacak bu maçta diye düşünüyorum.inşallah sivas puan alacak ve gs'yi zirveden iyice uzaklaştıracak.
öpüldün mehmet yıldız aslansın beee :)
RaSenGan
05.Nisan.2010, 22:21
4 tane aynı tip adamla maça başlamak Dünya'nın hiçbir yerinde görülmemiş bir olay,tebrikler Rijkaard.Tebrikler Aykut,bir kaleci bir topu asla bu şekilde elinden kaçıramaz.Tebrikler bütün takım,ne kadar güzel futbol oynuyorsunuz öyle.
Adama daha ne yapsın neler tuttu ?
nannar
05.Nisan.2010, 22:22
En iyisi oyunu açıp kendimi FM'e vurayım... :D Rijkaard bile kavgaya dalıyordu :n: sinirler gergin artık... kalan hafatalarda daha çok olaylar çıkar... daha bu lig bitmez erkenden merak etmeyin :)
nannar
05.Nisan.2010, 22:22
Aykut'un golde hatası yok... Top sert ve yerden sekerek geldi...
yunusgs
05.Nisan.2010, 22:23
Aygün,bir kaleci bir bütün halinde tamamlar 90 dakikayı.Neill top kaçırdı ama defans telafisini yaptı.Ama bir kaleci hata yaparsa bunun telafisi yapılamaz.O yüzden bir kaleci hata yapmamalı.
yaman76hakanFB
05.Nisan.2010, 22:23
Galatasaray'ın yediği golde topu sektirdi... Ya kornere doğru tokatlamalı, ya tutmalıydı... Ama böyle topları tutmaya çalışmak her zaman risktir... En iyisi yan çizgiye doğru tokatlamak... Kornere atmak yani...
yunusgs
05.Nisan.2010, 22:25
Galatasaray'ın yediği golde topu sektirdi... Ya kornere doğru tokatlamalı, ya tutmalıydı... Ama böyle topları tutmaya çalışmak her zaman risktir... En iyisi yan çizgiye doğru tokatlamak... Kornere atmak yani...
%100 katılıyorum.Madem tutamayacaksın,çel kornere be arkadaş.Bu kadar taraftara da kafayı yedirtme.
C h A o S
Belliydi şu golü yiyeceğimiz.Ben yıllardır böyle ruhsuz bir Galatasaray görmedim.Galatasaray sevgimden soğuttular yemin ediyorum.Bu kadar ruhsuz cansız bir futbol görmedim.Koskoca Galatasaray gol yememek için ikinci yarı kendi yarı sahasına kapanıyor.Yazık ne hallere düştük.
Knightmare
Barış'ın yaptığı iş değil, o salladığı tekme oyuncuya gelse ne olacak? bide kartı görmüş geri dönüyor tokat sallıyor, iyice karıştırdı ortalığı...
şuna katılıyorum. Galatasaray skoru korumak adına savunmaya çekilecek takım değil. Eğer önde basmaya çalışsaydı geriye yaslanmak yerine bu maçı alırdı, hatta üzerine goller atarak alabilirdi.
izmer96
bugun lig sonuncusu diyarbakir bile 1-0 ondeyken son 10 dakikada 10 kisi ceza sahasi icine kapanmazken bizde Jo ilerde kalan 10 kisi ceza sahasi icinde bekliyor yani gol atmalari gayet dogal , Allah sonumuzu hayretsin
Uchiha Itachi
05.Nisan.2010, 22:26
Barış'ın 5 maç ceza alması hatta futbol hayatının bitirilmesi lazım.Öyle bir hareketin bedeli bence budur.
yunusgs
05.Nisan.2010, 22:28
Barış'ın 5 maç ceza alması hatta futbol hayatının bitirilmesi lazım.Öyle bir hareketin bedeli bence budur.
Zaten bu,Barış'ın ilk vakası değil Yaşar abi.Hatırlarsan ligin ilk yarısında Diyarbakırspor maçında da kırmızı kart görmüştü!
Knightmare
05.Nisan.2010, 22:29
Ben bu Barış'ı seviyorum ya. İnsanlar neden hiç sevmiyor anlamıyorum, elimizdeki diğer oyuncularla kıyaslayınca banko oynamalı bence. Hatta orta saha Barış Topal birlikte oynayınca daha kuvvetli oluyor.
eskiden neden sevmezdiler bilmiyorum ama artık bu yüzden sevmeyecek kimse.
Futbol hayatının bitirilmesi saçma olmuş.
Bu sezon cezaların standardı belli değil. Ne verseler şaşırmam.
Bir daha üzerinde Galatasaray Arması bulunan bir forma, antrenman eşofmanı vs giymezse mutlu oluruz. Gediği günden beri ligimizin en çirkef oyuncu olmayı başardı.
Keita'nın çıkmaması lazımdı bir de. Rijkaard'ın oyuncu değişiklikleri biraz tuhaf oluyor gerçekten.
Melekovic
05.Nisan.2010, 22:29
Barış zaten psikolojisi bozuk bir oyuncu. Acaba oyunda mentalitesi şişik miydi bakmadım :p
Alman Milli takımı niye çağırmamış anladı herhalde,umarım bize ikinci ihtimal olarak sarıldığı için bizimkilerde çağırmaz :)
Böyle oyunculara güle güle demek lazım.GS'de olsa ne olur olmasa ne olur.
C h A o S
05.Nisan.2010, 22:30
Ya Barış zaten tam bir artist.Galatasaray forması yakışmıyor ona.5 pozisyondan 4 ünde kendini atıyor yere.Son dakkalarda beni değiştirin sakatlandım diyor sonra bi bakıyosun 20 metre deparla adamı kovalıyor.Olcak iş değil.
GodfatheR
05.Nisan.2010, 22:30
Şampiyonluk yarışına ilk havlu atan takım G.Saray oldu. Bakalım yarışta daha kimler havlu atacak ya da atacak mı? Tebrikler Sivas.
Sekopej
05.Nisan.2010, 22:33
Rijkaard geçen hafta orta sahayı boş görünce bu hafta 4 adamla doldurmak istedi sanırım ama yine planları tutmadı, Sivas ikinci devrenin büyük bölümünde hapsetti Galatasaray'ı sahasına, eğer gol atamasa Sivas, yazık olacaktı onlara.
Rijkaard'ı sezon başında da öne geçtiği maçlarda sürekli geriye oyuncu alıyor diye eleştiriyordum, bugün de muhtemelen Santos'u çıkarıp, Gökhan'ı oyuna alacaktı belki de, bunu gören oyuncu ileride basar mı topa? Psikolojikman çekilir geri. Arda golde sevinirken bile rahat hareket edemiyordu, geçen hafta oynamasa bu maçta belki yer alabilirdi.
Galatasaray havasını haftalar önce kaybetmişti, yine de her şey bitti diyemeyiz, 3 hafta önce Beşiktaş için her şey biterken, 2 hafta önce Fenerbahçe için her şey bitiyordu çünkü.
Barış ise beni çıkar dedi, baktı Rijkaard çıkarmıyor, ben kendim çıkayım dedi herhalde.:p
Hayrettin'e de geçmiş olsun, Sivasspor daha çok savunmaya önem verecektir Mesut Bakkal ile, ligde kalacaklar diye düşünüyorum.
Knightmare
05.Nisan.2010, 22:33
Beşiktaş'ın da var Sivas, D.Bakır, Manisa ile maçları :) benzer performanslar bekliyoruz :D
gerrrard
05.Nisan.2010, 22:34
barış'ın oynadığı maçlarda galatasaray'ı desteklemeyeceğim.
aykut'a hiç bir şekilde güvenilmeyeceğini bu maçın son dakikasında görmüştür umarım herkes. 1 olumlu dikişi bile olmadı maçta. ben aykut'tan çok o kalede ufuk'u görmek istiyorum. nerde rüştü'yü kesip v.valdes'i oynatan rijkaard, nerde şimdiki rijkaard...
sahada klasik bir sivasspor vardı yine. neill'a yumruklar,rijkaard'a saldırılar, mehmet topal'ın kırılmaya çalışılan bir burnu vardı. souleymanou keita adındaki futbolcunun (!) sahada ne yaptığına anlam veremedim. tüm keita'lar böyle heralde.
tarikko
05.Nisan.2010, 22:35
Tebrikler Sivas'a..Galatasaray'a da gecmis olsun.Şampiyonluk şansları bitti bana göre.Bundan sonra SL'yi kovalayacaklardir ama o da zor bence..Bakalım neler olacak..
Barış'a da sağlam bir ceza gelir umarım.Atıldı oyundan hala konuşuyor bişeyler.İnsan gidip özür diler yahu.Kadir ayağını çekmese neler olurdu kim bilir..
Sekopej
05.Nisan.2010, 22:52
Keita'yı ben de bu tür hareketleri nedeniyle sevmiyorum ama o pozisyonu sadece yukarıdan ve arkadan verdi Lig TV, yani o açıdan bakarak, kesin yorum yapıp Keita'yı suçlamak doğru olmaz.
Buna dikkat edip yorumlarımızı yaparsak iyi olur, Hayrettin'in o hali çok kötüydü ama dikkatli bakılırsa, düşerken kendini koruyamıyor, o nedenle de olmuş olabilir, kesin ithamlardan kaçınalım.
Keita'yı ben de bu tür hareketleri nedeniyle sevmiyorum ama o pozisyonu sadece yukarıdan ve arkadan verdi Lig TV, yani o açıdan bakarak, kesin yorum yapıp Keita'yı suçlamak doğru olmaz.
Buna dikkat edip yorumlarımızı yaparsak iyi olur, Hayrettin'in o hali çok kötüydü ama dikkatli bakılırsa, düşerken kendini koruyamıyor, o nedenle de olmuş olabilir, kesin ithamlardan kaçınalım.
nihayet birisi anladı beni.
RaSenGan
05.Nisan.2010, 22:57
Ayrıca şu da var.Sezonun ilk döneminde aynı olay Keita'ya oldu.O şeyin acısını,duygusunu bilir.Kasten rakibine yapmaz heralde.
DisCo
05.Nisan.2010, 22:59
Galatasaray şampiyonlukta havlu attı.
İkinci yarı tamamen Sivasspor'un hakimiyeti ile geçti. Haftalardır Galatasaray'ın bir hastalığından bahsediyordum. Ön libero olarak oynayan oyuncular defansın çok içine doğru giriyordu. Nitekim Fenerbahçe maçında atılan gole ve bugün golden önce atılan şuta baktığımızda şut çeken oyuncuların ne kadar rahat bırakıldığı görülebilir. Bununla beraber ortasaha olmadığı zaman karşıladığınız tüm toplar kalenize tehlike olarak gelir. Galatasaray önce yönetim devamında teknik direktör son darbe olarakta oyuncu hatalarından bir seneyi daha kaybetti. Benim üzüldüğüm nokta bu kadar kötü olan takım tutar Bursaspor'a aslan kesilir ve adamların önüne taş koyar.
Maç olaylarına gelirsek maça %100 etki eden hakem hataları olmadı. Ama Sivasspor'lu Keita'ya hakem gerçekten gereğinden fazla dayandı. Bununla beraber Barış Özbek'in yaptığı hareket devamında attığı tokat Galatasaray'da oynayan bir oyuncuya yakışmadı. Hem federasyon tarafından hemde Galatasaray yönetiminden ağır ceza alması gerekiyor. Keita olayına gelince şut atarsın ve rakibe çarpar. Oyuncu bayılırda Allah korusun ölürde. Bunların olmaması aslında şanstır. Şimdi ne diyeceğiz. Şut atmamı diyeceğiz. Gördüğümüz açı itibariyle ikisi koşuyor ve kötü düşmesi sonucu bilincini kaybediyor. Bunda Keita'nın suçu yok. Göremediğimiz o alanda bir dirsek varsa ayrı tabi.
IcedEarth
05.Nisan.2010, 23:03
Yalnız Hayrettin'in pozisyonunda Keita'nın dirseği gibi bir durum yok. Nizami şarjın dışına çıkmış sadece, eliyle de itmiş yani. Hayrettin sert düşmüş ve düşerken kendini koruyamamış, olan ondan olmuş gibi gördüm ben. O pozisyonda Sedat'ın yaptığı ayıp birşey, Keita ne olduğunu anlamaya çalışırken ona saldırması hoş bir hareket değil.
Bu arada Barış'a diyecek laf bulamıyorum, daha maç sırasında övdüm ama yaptığı o hareketin savunulacak hiçbir tarafı yok. O hareketten sonra neden ilk 11 oynamadığını açık etmiş oldu Barış. Ayıptır günahtır.
Bu arada Barış'a kırmızı çeken hakemin aynı kırmızıyı topu Barış'a kasten tekmeleyen arkadaşa da çekmesi gerekirdi. Tamam Barış pozisyonda %100 haksız, ama o Barış'a şut çeken arkadaş da oyundan atılmalıydı. Bir de neden Lucas Neill ve Frank Rijkaard'a saldırı oldu anlamıyorum.
Aykut'un ise canı sağolsun, hiç değilse çabalıyor, öteki gibi benim bile tutabileceğim topları tutamayıp sonra "lensimi unuttum" cart curt demiyor. İnşallah böyle 2. sınıf bir kaleci alacağımıza Aykut'a ve Ufuk'a güvenilir gelecek sene. Yabancı hakkı için ise bir ön libero şart. Mehmet Topal'ın eksiklerini tamamlayacak bir yabancı ön libero ile bu takım adam olacaktır.
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 23:16
Hatirlarsaniz Roy Keane de oyle bi tekme savurmustu bi futbolcuya ve oyuncunun kariyeri bitmisti.
Barisin o yaptigi haraket karsisindaki oyunucun kariyerini bitirebilirdi. Artik Barisi bu ligde gormek istemiyorum gitsin Arjantinde felan oynasin. Insan insana yapmaz, icimden etigim kufurun haddi hesabi yok ...
Keita ya bisey bile demicem!!!
CeNTeR_TR
05.Nisan.2010, 23:16
Tam olarak bilememişler ama yinede yakLaşmışLar sonuça ;)
Tebrikler Sivasspor!
Alicanfmfan
05.Nisan.2010, 23:18
Hatirlarsaniz Roy Keane de oyle bi tekme savurmustu bi futbolcuya ve oyuncunun kariyeri bitmisti.
Barisin o yaptigi haraket karsisindaki oyunucun kariyerini bitirebilirdi. Artik Barisi bu ligde gormek istemiyorum gitsin Arjantinde felan oynasin. Insan insana yapmaz, icimden etigim kufurun haddi hesabi yok ...
Sedat , Keita felan kalsın degil mi bu ligde , barıştan cok kolları ayakları calıstı bu adamların.
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 23:22
Sedat , Keita felan kalsın degil mi bu ligde , barıştan cok kolları ayakları calıstı bu adamların.
Butun futbolculara yorum getirmiyorum. En sinirlendigim seye yorum getiriom tosunum :)
Sana gore insan insana mac icerisinde oyle bi tekme savururmu ?
vuque
05.Nisan.2010, 23:22
Keita'dan Kastın G.S'li Keita İse Çok Haklısın.Bütün Sezon Boyunca Eli Kolu Rahat Duramadı Bi Türlü...
Alicanfmfan
05.Nisan.2010, 23:23
Savurmaz tamam da zaten atıldı Barış , ama Barış'tan daha cok gaddarca hareket yapıp kart bile görmeyen oyuncularda vardı .
Sana görede bu normal mi Tosunum
izmer96
05.Nisan.2010, 23:24
Tam olarak bilememişler ama yinede yakLaşmışLar sonuça ;)
Tebrikler Sivasspor!
iyi bari sevindirmisler seni en azindan sivassporlular ama lig bitmedi hala :)
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 23:27
Savurmaz tamam da zaten atıldı Barış , ama Barış'tan daha cok gaddarca hareket yapıp kart bile görmeyen oyuncularda vardı .
Sana görede bu normal mi Tosunum
:) Barisinkinden daha gaddarca haraket yapani gostersene :):)
Ben Luganoyu kotu bilirdim Barisi gorene dek
IcedEarth
05.Nisan.2010, 23:28
Egemen Korkmaz vardı bi 3 yıl önce Uğur'a yerdeyken yumruk atan ?
Fearless Coward
05.Nisan.2010, 23:29
Tebrikler Sivasspor..
Bırakın şu formayı artık hakedenler giysin kaç senedir ŞL'ye gidemiyoruz 2 sezondur en iyi kadrolardan birini kuruyoruz ama hiç 1 kupa bile alamıyoruz burda sadece t.d değil herkes suçludur..Şampiyonluk şansımız %10'a indi bu takım şampiyonluğa inansaydı bu maçı kazanırdı hiç bir engel olmazdı ne hakem ne bir şey..2000 yılındaki savaşcı ruhumuz bir daha geri dönmeyecek malesef.. :(
Melekovic
05.Nisan.2010, 23:29
Bu gidişle sezonun Fight Club 11'i de seçilecek ilerki senelerde futbolumuz böyle giderse :D
CeNTeR_TR
05.Nisan.2010, 23:30
iyi bari sevindirmisler seni en azindan sivassporlular ama lig bitmedi hala :)
Ligin bittiğini söyLemedim ki öyLe bi söyLeme yakın oLduğumuda düşünüyorum :)
Alicanfmfan
05.Nisan.2010, 23:32
Nanannanannanananana heyyooo Elanooo...
izmer96
05.Nisan.2010, 23:33
Benim en cok garibime giden sey su , Barisin yaptigi kesinlikle cok kotu bir hareket bunu savunmuyorum , 5-10 mac ceza almali kabulumdur , fakat her takimda boyle cirkef adamlar varken , isim vermiycem cunku tartisma uzar gider , ozellikle bu tip onemli bi macda 90 kusurde gol yiyip sampiyonluk sansini kaybettikten sonra olan bir hareket sonucunda , Bazi arkadaslarin sirf tahrik amacli gelip buraya AMAN BARIS , AMAN KEITA yazmalari kendinelerini tatmin etmekden baska birsey degildir tabi birde bizi kiskirtmak ,
ayrica Keita ile Hayrettinin pozisyonunda Keitanin kasitli yaptigi hic birsey yok , Hayrettin Keita ya takiliyor ve kendini koruyamayip yere dusuyor kotu bir sekilde ,
GS li arkadaslar tahriklere kapilmayin , eger kotu bir mesaj gorurseniz rapo edin ayni sekilde cevap vermeyin
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 23:33
Egemen Korkmaz vardı bi 3 yıl önce Uğur'a yerdeyken yumruk atan ?
Egemenle alakasi ne ? :)
Egemen ozaman hangi takimda forma giyiyordu? Trabzona geldikten sonra oyle bi haraketi varmi? Yaptiysa savundumu ?
Hemen savunma hemen savunma Barisin neyini savuncaniz.
Sivas ligde kalmak icin onemli bi puan aldi, Galatasaray 4 haftada 1 puan alarak son 4 haftanin en kotu takimi oldu sanirim
IcedEarth
05.Nisan.2010, 23:37
Egemenle alakasi ne ? :)
Egemen ozaman hangi takimda forma giyiyordu? Trabzona geldikten sonra oyle bi haraketi varmi? Yaptiysa savundumu ?
Hemen savunma hemen savunma Barisin neyini savuncaniz.
Sivas ligde kalmak icin onemli bi puan aldi, Galatasaray 4 haftada 1 puan alarak son 4 haftanin en kotu takimi oldu sanirim
Ben savunuyor muyum aç bak bakalım bu konudaki maç sonu yorumuma. Savunacak olsam bile savunabilir miyim diye kimseye soracak değilim ;)
Egemen'i örnek olarak gösterdim birçok örneği var ;)
Galatasaray en kötü takım oldu diyorsun, en çok darbeye bağlı sakatlık bizde olduğundan olmasın ;)
Alicanfmfan
05.Nisan.2010, 23:41
Bu arada , Jo ya ofsaytta yada alemde :)
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 23:42
Ben savunuyor muyum aç bak bakalım bu konudaki maç sonu yorumuma. Savunacak olsam bile savunabilir miyim diye kimseye soracak değilim ;)
Egemen'i örnek olarak gösterdim birçok örneği var ;)
Galatasaray en kötü takım oldu diyorsun, en çok darbeye bağlı sakatlık bizde olduğundan olmasın ;)
Is siddet olunca ilk Egemen geldi aklina demek olabilir normaldir :)
Genis kadroda sizde degilmi ?
izmer96
05.Nisan.2010, 23:46
Genis kadromuz var ozaman her turlu darbe ve sertlik yapabilir diyorsun rakipler , yoksa acik acik ''HANI EN GENIS KADRO SIZDEYDI NIYE AGLIYORSUNUZ'' diye dalgami geciyorsun ? ha yok sarkastik olup dalga geciyorsan tebrik ederim seni boyle anlari bekliyorsunuz zaten sene boyunca puan kaybetsekde ususseniz buraya diye
IcedEarth
05.Nisan.2010, 23:50
Geniş kadro bizde doğrudur. Ama 8 ofansif oyuncunun 6sının birden sakat veya cezalı olma ihtimalini bir hesapla istersen ;) Üstelik sadece 3 tanesi oynayacakken ...
yaman76hakanFB
05.Nisan.2010, 23:51
Eğer Bursa ve Fenerbahçe ikilisinden biri bile puan kaybetseydi Galatasaray bugün %99 ihtimal kazanırdı... Ama şu anda kesin bir şey söylemek gerçekçi olmaz... Çünkü oyuncuların nasıl bir ruh haliyle sahaya çıkacağını bilmiyoruz... Bu maç diğer maçlardan önce, mesela haftanın son değil de ilk maçı olsaydı yine "Galatasaray kazanır"ı çok rahat söyleyebilirdim... Ama şu durumda oyuncuların psikolojik durumu gerçekten çok belirleyici olacak... Favori yine Galatasaray ama her sürprize hazır olmalarını tavsiye ederim... Beraberlik dışında her sonuca açık bir maç...
Maçın başlamasına yarım saat kala yazdığım yorum... Oyumu Sivas kazanır diye vermiştim; bahsettiğim nedenlerden... Ama beraberlik ihtimalini hiç beklemiyordum... Zaten son dakika golü olmasa berabere bitmez; iki taraftan birisi kazanırdı... Galatasarayın bence en büyük dezavantajı maç önü yukarıda da yazdığım gibi haftanın son maçını oynamasıydı... Eğer Bursa veya Fenerbahçe puan kaybetseydi bu son maç oynama durumu ARTI bir avantaja dönüşecekti... Aksi olunca dezavantaj oldu ve psikolojikman oyuncuları bezginliğe itti...
Bordo61Mavi
05.Nisan.2010, 23:53
Genis kadromuz var ozaman her turlu darbe ve sertlik yapabilir diyorsun rakipler , yoksa acik acik ''HANI EN GENIS KADRO SIZDEYDI NIYE AGLIYORSUNUZ'' diye dalgami geciyorsun ? ha yok sarkastik olup dalga geciyorsan tebrik ederim seni boyle anlari bekliyorsunuz zaten sene boyunca puan kaybetsekde ususseniz buraya diye
Galatasaray 4 hatfadir puan kaybediyor git onceki konulara bak bakim dalga gecilmismi benim tarafimdan?
Butun bu sakatliklar her takimda olur, fazlasi sizi bulmusa bilemem saymiyorum Galatasarayda kimin sakat oldugunu. Ama harcanan paraya bakildiginda Galatasarayin 4 haftada 1 puan almasina anlam veremiyorum.
Fenerbahcede kanata oynatcak futbolcu kalmamisti sene basindan beri oynamiyan Deivid tekrar oynatilmaya baslandi. Defansta adam kalmadi devre arasi gitcek Onder takimda tekrar oynamaya basladi.
Sakatlik her takimin basina gelir yani
izmer96
06.Nisan.2010, 00:02
Bu gece macdan sonra Rijkaard cok guzel bir sey soyledi fakat bizim cevirmen biraz ingilizce ozurlu oldugu icin duzgun cevirmedi aynen sunu dedi Rijkaard
- We forgot to play football (futbol oynamayi unuttuk)
son 4-5 haftanin en guzel ozetide budur futbol oynamayi unuttuk resmen , maclari 1-0 a getiririz son 10 dakka kapaniriz gol yeriz
rakibe pozisyon vermeyiz kaleci hata yapar gol yeriz , defans hata yapar topu ikram eder gol yeriz ,
Son 4-5 hafta da basimiza gelicek futbol sansi anlaminda en kotu seyler geldi , takimda iyi oynamayinca top oynadamanda alinan 3 puanlardan hep yoksun kaldik ve is bu duruma kadar geldi , Bursadan 7 puan gerideyiz , artik sampiyonluk cok zor
ama isin ilginc yani Bursa ile evimizde oynuyoruz onlari yenicegimizden eminim , FB -BJK maci var , yanilmiyorsam Bursa - BJK maci var , daha lig bitmedi ,
Bu dakkadan sonra hic hosuma gitmesede hedefimiz 2. lik olmalidir S.Ligi icin , umarim yonetimde sabirli davranir ve Rijkaard la yollari ayirmayi falan dusunmez onumuzdeki sezon icin
TR.CaPTaiN
06.Nisan.2010, 00:07
Maçın son yarım saatini izledim. İzlediğim bölümde 3 pas üst üste yapamayan 2 takımın mücadelesi şeklinde geçti. Tamamen kendi yarısahasına kapanmış, gelen topu ileri yollayarak savunma yapmaya çalışan bir Galatasaray ve top şişirerek hücum yapmaya çalışan bir Sivasspor vardı. Sivasspor 2 net pozisyondan yararlanamadı ama oyun tamamen Galatasaray yarısahasındaydı ve nihayetinde bu baskı Aykut'tan seken topla birlikte 1 puanı getirmiş oldu.
Hayrettin'e büyük geçmiş olsun. Hastaneden durumu iyi haberi gelmesine rağmen o görüntüleri sonradan izlerken bile insan bir garip oluyor.
Barış'ın tekme attığı oyuncu galiba Kadir, O'na da geçmiş olsun; eğer o tekme sıyırmayıp gelmiş olsa çok uzun süreli bir sakatlıkla boğuşmak zorunda kalacaktı. Barış'ın bir de tokatı var. Verilecek kırmızı kart cezasına onun da eklenmesi gerekecektir.
Skor tahminim de tutmuş. :} Sivasspor adına 1 puan fena olmadı, Galatasaray adına alınamayan 2 puan kötü gidişatın son darbesi oldu.
uAburak89
06.Nisan.2010, 00:08
İkinci yarının ilk 5 dakikasında belliydi böyle olacağı, korktuğum başımıza geldi. İlk yarı fena değildik, ikinci yarı ise sahada futbol adına bir şey yapmadık. Galibiyeti hakeden bir oyun ortaya koyamadığımız için pek üzülmüyorum bu skora. Bu saatten sonra şampiyonluk için mucize lazım, sonumuz hayır olsun...
Barış'ın hareketine diyecek söz yok, yenilen golün sinirini rakipten çıkarmaya çalışarak saçmaladı, bedelini ödeyecektir. Keita'nın Hayrettin'e birşey yapacağını düşünmüyorum, net bir görüntü vermedi yayıncı kuruluş ama kasti olarak yapılacak şey değil...
Knightmare
06.Nisan.2010, 00:27
öyle ya da böyle görüyoruz artık sahada mücadele etmeden kazanılmıyor. Galatasaray'ın bunun üzerinde durması lazım. Mücadele isteği, hırsı nasıl aşılayabilirler ona bakmalılar. Zaten yetenek çoğunda var.
Keita'da bence çok sert hareketler yapan bir futbolcu bu inkar edilemez. Barış'ın cezası umarım yeterli olur. Maç hakkında yorum yapmaya ise gerek yok, Gs taraftarı destek oluyor ama haketmeyen bir takım var şu an oyunuyla. Helal olsun karşılıksız seven taraftara.
di canio
06.Nisan.2010, 02:15
Fenerbahçe taraftarı da destek oluyordu, ama haketmeyen bir oyun oynuyordu takım. Sonrasında herşey lehine değişti. Galatasaray için de değişebilir. Uzun zaman var daha ligin bitmesine. Üstündeki rakiplerin çok kritik, hatta birbirleriyle maçları var. Geçen sezon ki şampiyonluk mücadelesinde Beşiktaş'ın geriden gelip, aradan sıyrılıp şampiyon olması da unutulmamalı. 1-2 güzel galibiyet taşları yerine oturtabilir lig sonunu getirebilme açısından.
Fenerbahçe taraftarı da destek oluyordu, ama haketmeyen bir oyun oynuyordu takım. Sonrasında herşey lehine değişti. Galatasaray için de değişebilir. Uzun zaman var daha ligin bitmesine. Üstündeki rakiplerin çok kritik, hatta birbirleriyle maçları var. Geçen sezon ki şampiyonluk mücadelesinde Beşiktaş'ın geriden gelip, aradan sıyrılıp şampiyon olması da unutulmamalı. 1-2 güzel galibiyet taşları yerine oturtabilir lig sonunu getirebilme açısından.
Bu sene çok farklı ama, geçen seneki ile kıyas edilemez. Ayrıca bizim desteğimiz tam zamanında meyve verdi. Umarım takım iyi gider.
goosfraba
06.Nisan.2010, 05:25
adnan polat'ın bir açıklaması vardı. ligde kasap çok, yıldız futbolcu korunmalı diye. acaba yine aynı fikirde mi?
nerazzuri
06.Nisan.2010, 06:08
Aynı fikirdedir. uyarı verecektir bazı futbolcularına '' yıldızları koruyalım ! lütfen. '' diye.
BaFraLı
06.Nisan.2010, 07:10
Alican'ada yazık arkadaş.Her maç konusunda ceza nereye kadar.Hiç tahrik etmiyorlar zaten onu.Adamı tahrik ediyolar oda kötü kötü konuşuyor :).Neyse.
Futbolda kasaplıktan yana değilim kim olursa olsun ister Keita olsun ister Güize olsun ister Holosko olsun.Onlarda insan sonuçta adam bi sakatlansa gitti işte uzun vadeli sakatlanırsa kötü.O yüzden Sedat'mış,Yasin'miş,Yalçın'mış bunlar bana göre kasap tabirinde futbolcular.Hele dün Yasin Keita'yı ilk yarıda bi göçürdü dedim noluyo ya :D.Ondan sonrada maçı izlemedim zaten.Ama son dakikaya kadar gelipte gol de yememek lazımdı kötü oldu.Yapacak bişey yok.
KaPaLı
06.Nisan.2010, 09:49
Dün o kadar şey yazdınız şu ana kadar silinen mesajlarda dahil herşeyi okudum. Bazı arkadaşlar o kadar TARAFSIZ ( ! ) Pazar günü Saidou - Toledo - Shawky - Aydın - Serdar maç boyu tekme attılar. O maç için ben kırmızı kart beklediğimde faulleri verdi kartları verdi daha ne istiyosun demişlerdi. Ne değiştide dün akşam Sedat - Keita çirkef oldu. Hatta işin içine Lugano - Emre bile dahil oldu. A. Keita - Lugano arasında çirkeflik kıstası yapmak bile saçmadır. Lugano'nun yaptığı hırstan dolayı. Adamın kaybetme lüksü yok. Keita'nın yaptıkları ne için afedersiniz ?
Maç için diyecek birşey yok. Rijkaard diyoki taktiğimizi değiştirmek zorunda kaldık 4-4-1-1 döndük. Ortasaha 4'lüsü Mustafa Sarp - Mehmet Topal - Barış Özbek - Ayhan Akman 1 oyuncu Gio Onun önünde Keita. Böyle oyun düzeniyle naısl oynamayı düşünüyoki zaten. Şansa 1 gol atarım sonra bütün maç yatarımdı düşüncesi. Bunda başarı olmadı değil aslında başarılıda oldu ama işte sürekli kapanarak birşey yapamazsınız. Bu kadar kötü savunma yapan bir takım olamaz. Hep diyoruz ya pres ileriden başlamalı diye. Güçsüz Gio'yla nasıl pres yapacaksınızki. Keita'nın tek yaptığı kanattan içeriye girmek. Adam o kadar alışmışki sürekli kanada doğru gitti maçta. Servet - Hakan Balta o kadar güçsüzlerki bütün maç ordan geldi Sivasspor. İlk yarıda 1 tane Hakan'ın koluna çarpan top var, tartışmalı o karar.
Ben Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard çok kötü hoca demiştim. Hala daha bu görüşteyim. Hoca bu kadar hata yapamaz. Hadi ilk başlarda kadroyu tanımıyodu. Hala dahamı tanımıyo. Şimdi gelip Barcelona'yı yönetti Hollanda milli takımını yönetti Sparta Rotterdam'ı küme düşürdü gibi sözler sarf etmeyin hiç. Görünen köy kılavuz istemez. Bülent Korkmaz yapsaydı böyle hatalar ne olurdu acaba. Veya o mucize sezonda Cevat Güler aynı şeyleri yapsa. Cevap çok zor değil Sivasspor maçının sonrası soyunma odasında hemen kendisine istifa dilekçesi imzalatılır hadi sana güle güle denirdi. Yapsana Rijkaard'a Neeskens'e. Şimdi Galatasaray yol ayrımında. Yaa yola devam edecekler gelecek sezon Rijkaard'la Gio - Jo gibi '' FANTASTİK TRANSFERLER '' yapacaklar. Yada yeni bir sayfa açıp takımı tanıyan. Elindeki malzemeyi iyi kullanmasını bilen birini getirecekler.
Barış içinde 1-2 kelime edecektim ama çok ağır olacak söylersem. Yaptığı adamlık değil. Rakibi olan futbolcunun spor hayatını bitirecek hareketti o yaptığı.
El Barto
06.Nisan.2010, 10:08
Barış'ın yaptığı iş değil de adamın futbol hayatını bitirmek falan ayıp olur. Roy Keane örneği verilmiş Barış için ama bir de Pepe örneği var. :) Pepe bugün hala oynuyorsa Barış hayli hayli oynar. Ama gerçekten çok antipatik bir adam.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 17:55
Tebrik ederim Sivasspor'u,daha iyi oynayan onlardı ve son dakikada da olsa 1 puan almayı başardılar...
scar face
06.Nisan.2010, 20:41
Sivas'a tebrik.Barış a Lanet!
Universal
06.Nisan.2010, 20:47
Maç için diyecek birşey yok. Rijkaard diyoki taktiğimizi değiştirmek zorunda kaldık 4-4-1-1 döndük. Ortasaha 4'lüsü Mustafa Sarp - Mehmet Topal - Barış Özbek - Ayhan Akman 1 oyuncu Gio Onun önünde Keita. Böyle oyun düzeniyle naısl oynamayı düşünüyoki zaten. Şansa 1 gol atarım sonra bütün maç yatarımdı düşüncesi. Bunda başarı olmadı değil aslında başarılıda oldu ama işte sürekli kapanarak birşey yapamazsınız. Bu kadar kötü savunma yapan bir takım olamaz. Hep diyoruz ya pres ileriden başlamalı diye. Güçsüz Gio'yla nasıl pres yapacaksınızki. Keita'nın tek yaptığı kanattan içeriye girmek. Adam o kadar alışmışki sürekli kanada doğru gitti maçta. Servet - Hakan Balta o kadar güçsüzlerki bütün maç ordan geldi Sivasspor. İlk yarıda 1 tane Hakan'ın koluna çarpan top var, tartışmalı o karar.
Ben Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard çok kötü hoca demiştim. Hala daha bu görüşteyim. Hoca bu kadar hata yapamaz. Hadi ilk başlarda kadroyu tanımıyodu. Hala dahamı tanımıyo. Şimdi gelip Barcelona'yı yönetti Hollanda milli takımını yönetti Sparta Rotterdam'ı küme düşürdü gibi sözler sarf etmeyin hiç. Görünen köy kılavuz istemez. Bülent Korkmaz yapsaydı böyle hatalar ne olurdu acaba. Veya o mucize sezonda Cevat Güler aynı şeyleri yapsa. Cevap çok zor değil Sivasspor maçının sonrası soyunma odasında hemen kendisine istifa dilekçesi imzalatılır hadi sana güle güle denirdi. Yapsana Rijkaard'a Neeskens'e. Şimdi Galatasaray yol ayrımında. Yaa yola devam edecekler gelecek sezon Rijkaard'la Gio - Jo gibi '' FANTASTİK TRANSFERLER '' yapacaklar. Yada yeni bir sayfa açıp takımı tanıyan. Elindeki malzemeyi iyi kullanmasını bilen birini getirecekler.
Rijkaard için söylediklerinde haklısın. Sivasspor gibi, defansı bu kadar kalitesiz olan bir takıma karşı. Defansı düşünerek çıkıyorsan zaten kaybetmeye mahkumsun. Sonuç ortada, Rijkaard'ın Barcelona'da yaşadığı başarı sadece Barcelona'nın iyi kadroya sahip olmasından kaynaklanıyordur. Aynı kadroyu herhangibi birimize verseler, zaten Şampiyonlar Ligine çeyrek final oynatırız. Ligde ilk üçe sokarız.
Fearless Coward
06.Nisan.2010, 20:56
O zaman Guirdola'da başarılı bir teknik direktör değil.. :S Nereden nereye illa takım Barça diyemi başarısız bir teknik direktör oluyor..O sistemi Rijkaard öğretmedimi Barça'ya belki o sistem olmasaydı 6 kupa alamazlardı..Messi'yi o keşfetmedimi..Belki o olmasa Messi olmazdı.. :)
BaFraLı
06.Nisan.2010, 21:07
Rijkaard için söylediklerinde haklısın. Sivasspor gibi, defansı bu kadar kalitesiz olan bir takıma karşı. Defansı düşünerek çıkıyorsan zaten kaybetmeye mahkumsun. Sonuç ortada, Rijkaard'ın Barcelona'da yaşadığı başarı sadece Barcelona'nın iyi kadroya sahip olmasından kaynaklanıyordur. Aynı kadroyu herhangibi birimize verseler, zaten Şampiyonlar Ligine çeyrek final oynatırız. Ligde ilk üçe sokarız.
O zaman bende Guardiola'nın arkasından söylediklerimin hala arkasındayım :D Ben okadro bendede olsa başarılı olurum dedim herkes Rijkaard'ında elindeydi o kadro falan dediler ondan :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=75882
Universal
06.Nisan.2010, 21:15
O zaman Rijkaard'ın Barcelona dışında yakaladığı başarıları sayarsanız sevinirim. :)
Guardiola hakkında yorum yapamam, yarın bir gün Barcelona'dan ayrılıp, başka bir takım yönettiği zaman konuşurum.
Homer J.S
06.Nisan.2010, 21:56
Hop başarısız yapıldı Rijkaard şimdi de.
Neyse, söylemedi demeyin GS Bursaya maçı satar.
uAburak89
06.Nisan.2010, 22:03
İronisi bile hoş değil, yarın bir gün birisi ciddiye alır karşına çıkarır bunu. Demedi deme.
Rijkaard'a sallamak en kolayı, önce bir Rijkaard kadar olmak gerek. FM oynayarak olsaydı, Ferguson kim benim yanımda ?
Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da yaratacağı devrime inanıyorum, hemde sonuna kadar. Umarım yönetimin hocamızın arkasındayız lafı lafta kalmaz. Her sene hoca değişikliği sıktı artık, sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard bu takımın başında kalmalı.
vuque
06.Nisan.2010, 22:26
İronisi bile hoş değil, yarın bir gün birisi ciddiye alır karşına çıkarır bunu. Demedi deme.
Rijkaard'a sallamak en kolayı, önce bir Rijkaard kadar olmak gerek. FM oynayarak olsaydı, Ferguson kim benim yanımda ?
Frank Rijkaard'ın Galatasaray'da yaratacağı devrime inanıyorum, hemde sonuna kadar. Umarım yönetimin hocamızın arkasındayız lafı lafta kalmaz. Her sene hoca değişikliği sıktı artık, sezon sonu ne olursa olsun Rijkaard bu takımın başında kalmalı.
Ne Yani O Günlerde G.S Yarıştan Kopmuş Olursa Ve Şampiyonluk Yarışı Bursa-Fenerbahçe Arasında Olursa G.S Bursa'yı Yenip Fener'in Şampiyon Olmasına Yardımcı Olur Mu Sence?
Ben Nedense Böyle Bir Durumda 3 Puan'ı Alanın Bursa Olacağını Düşünüyorum...
uAburak89
06.Nisan.2010, 22:33
Önceki senelerde de aynı muhabbetler oldu, bir ara geyik dönüyordu Galatasaray Trabzonspor'a maçı satacak diye. Araştır bakalım o zaman ne olmuş, maçın skoru neymiş...
Bizene kimin şampiyon olduğundan, Galatasaray şampiyon olamıyorsa gerisi hikaye. Kim olursa olsun hiç farketmez. Bizim amacımız her maçı kazanmak.
Son cümlene gelince, inceden inceden daha oynanmayan maç için ithamlarda bulunuyorsun, doğmamış çocuğa kendi kafana göre don biçiyorsun...
Edit: Tabii ki maçlar 3 ihtimalli, Bursaspor Ali Sami Yen'den 3 puan ile dönebilir. Hakkıyla da kazanabilir, şansıyla da. Ama hiç bir şekilde maç satma durumu olmaz, olamaz. Bizim ne bir takımla kardeş muhabbetimiz var, ne başka bir şey. Kaldı ki tek hedef şampiyonluk değil dünkü maçtan sonra 2. olmakta da önemli çünkü Şampiyonlar Liginde oynama ihtimalimiz olacak. 4 senedir uzak kaldığımız lige geri dönmek istiyoruz artık, birkaç sene öncesine kadar en çok katılan takımlardan biriydik. Uzun lafın kısası içi rahat olsun herkesin... ;)
vuque
06.Nisan.2010, 22:40
Ben İnanmıyorum Böyle Birşey Olacağına...
Haa Olurda Beni Şaşırtırsınız Helal Olsun Derim Ne Diyeyim...
uAburak89
06.Nisan.2010, 22:44
İnanıp inanmamak sana kalmıştır, gerçek diye bir şey yok sonuçta, herkesin gerçeği kendine...
Ama bu tarz laflar ithama giriyor ve buna dayanak olarak gösterebilecek bir şeyin yok. Tarihte en ufak bir örneği yok bu maç satma durumun. Kaç yıllık tarihi olan bir kulüpten bahsediyorken bir kere daha düşünmek gerekir bence.
Diyebilsen zamanında yaptığınız gibi falan -ki diyemezsin çünkü öyle bir şey söz konusu olmadı, olamaz :)- eyvallah derim.
Neyse sıktı bu konu beni, sana tavsiyem Galatasaray - Bursaspor maçını kesin izle. Sahadaki futboldan anlarsın durumu.
Universal
06.Nisan.2010, 22:46
Yahu, bahsettiğiniz takımlar amatör kümede değil, TSL'de oynuyor. Kimse kimseye maç satmaz. Bunu önce bir bilelim.
Rijkaard eğer daha ilk sezonunda Nisan'ın ilk haftasında mücadele ettiği bütün branşlarda hiçbir iddiası kalmaması bana göre başarısızlıktır.
uAburak89
06.Nisan.2010, 22:52
Rijkaard'ın ilk sezonunda harikalar yaratmasını beklemek fazlasıyla iyimser bir durumdu zaten. Çünkü elindeki takım kadrosu denge ve yetenek açısından yeterli değildi. Rijkaard'ın dün maça çıkardığı orta saha 4lüsü bir mesaj olarak algılanabilir aslında.
Universal
06.Nisan.2010, 22:57
Zaten dünkü maçda puan kaybedilmesinin sebebi sadece o dörtlüdür. Bunun asıl nedeni sezonu erken açmaları, bu yüzden transfer yapamadılar. Ama bu sezonda eğer ilk üçe girilmesse gene erken açılacak ve iyi transferler yapılamıyacak.
uAburak89
06.Nisan.2010, 23:02
Kısmet, bir sezondan bir şey kaybedilmez. 13 sene şampiyonluk göremedi bu camia ve hala en çok şampiyon olan iki takımdan biri Galatasaray. Hem zaten henüz biten bir şey yok, 6 hafta daha var ve fikstürlere bakıldığında kağıt üzerinde çok da zor gözükmüyor. Tabii ki maçlar oynanmadan kazanılmaz, göreceğiz artık. İstikrar başarının gelebilmesi için son derece önemli bir etken. Tek endişem yönetimin başarısızlık halinde teknik heyet değişikliğine gitmeyi düşünmesi, umarım böyle bir hata yapmazlar.
Universal
06.Nisan.2010, 23:05
İstikrar dediğin iki üç sezon değildir umarım, istikrar Liverpool'un, Benitez'i kovmamasıdır. Sonuçta Rijkaard'a yıllardır bu kulüpde kalıp ligde hiçbirşey yapamıyabilir, aynı Benitez gibi.
Bu saatten sonra Galatasaray'ın şampiyon olması, zaten mucizevi bir olay olur. Tabii matematiksel olarak bir şansları var ama; önünde bulunan iki takım Ankaraspor ile maçları var. O yüzden o takımlar beş maç oynayacaklar. Belki Galatasaray'ın yarıştığı takım sayısı bir olsa bir şansı olabilirdi; ama üç takımı geçmesi lazım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 23:06
Ne maç satması Çağdaş yaa :/
gfbcagatay
06.Nisan.2010, 23:38
Hop başarısız yapıldı Rijkaard şimdi de.
Taraftar forumlarınızda bu kadar düşen var valla,satalımda FB şampiyon olmasın diyorlar :)
uAburak89
06.Nisan.2010, 23:42
Taraftar forumundan kastın ultrAslan'ın sitesi ise, sabahtan beri deniyorum ama site açılmıyor, dün ve öncesinde bahsettiğin tarzda mesajlar da yoktu. İlginç...
Fearless Coward
06.Nisan.2010, 23:43
Hiç kimse kendini kandırmasın zamanında kim kime maç satıyor görmüştükde böyle olaylar olmaz artık olursada gereken yapılır..Hem biz yarıştan daha kopmadıkki 7 puan dediğin ne ki gördük BJK nasıl şampiyon oldu..
Xipe Totec
06.Nisan.2010, 23:49
Şu şike soruşturması ortalığı kasıp kavururken maç satılacağını aklınız alıyor mu? Böyle bir şey olmasaydı bile GS bu tür oyunlara alet olacak bir takım mı? Taraftarlar her zaman bir şeyler söyler, ama şaka ama gerçek.. Sahaya çıkıp oynayan, kulübü yönetenler onlar mı? Geçiniz efendim geçiniz..
tarikko
06.Nisan.2010, 23:50
Mac satma durumu falan olurmu öyle şey yahu :) Sonucta GS'nin ŞL şansı devam ediyor ve o mactada 3 puanı kovalayacaklardir kendileri için..
gerrrard
07.Nisan.2010, 00:17
rijkaard'ı beğenmeyenler kimi istiyor acaba? mourinho falan tatmin eder sanırım.
izmer96
07.Nisan.2010, 00:19
Rijkaard'in oynattigi sistemde en onemli mevkii orta 3 ludur , bizim orta 3 lumuzde Topal , Sarp ve Elano bazende Baris bunlardan Elano haric hic biri top yapabilicek adam degiller tum sorunda burda ,simdi diyceksinizki neden transfer yapilmadi , hersey ilk sezondan olmuyor maalesef , sabir gerektiren isler bunlar onumuzdeki sezon Rijkaard istedigi transferler dengeli bir takim kurup gercek Rijkaard i gosterecekdir