Sivasspor
Galatasaray
Berabere
(/s)
Gol şovu bekliyorum. Derbide kaybedilen 3 puanın hırsı bu maçtan çıkacaktır.
Last edited by DisCo : 01.Nisan.2010 at 00:49 Reason: İmla hatası düzeltildi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sivasspor için kritik bir maç. Galatasaray için daha da zor bir maç. Artık Galatasaray'da moraller sıfır. Bu takımı etkileyecektir. Sivasspor'un kazanabileceğini düşünüyorum.
Sivasspor'un çok kötü bir defansı var.Gaziantep maçındaki gibi oynarlarsa tarihi fark olabilir.
Fenerbahçe macından sonrada Tribünde ki yerimizi yine alacagız takımımıza yine sonsuz destek verecegiz, arma aşkına pazartesi Sivas'ta yız Allah'ın izniyle , umarım kazanırız derbiden sonra akıllı oynayıp bu macta fark bekliyorum hakemin adil olmasını her iki tarafında canını yakmamasını diliyorum ...Jo'nun kızaga cekilmesini hatta 18'e alınmaması iyi olur dicem ama Baros cezalı ,
Allah yardımcımız olsun , şans yanımızda olsun , Sivas'tan inşAllah 3 puanla dönecegiz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivassporun yeni teknik direktörüyle yenilmeyeceğini düşünüyorum bir süpriz beklyorum bu maçtan
Bu maçtan hiç umudum yok.Bu futboldan hiç umudum.Arda yok Baros yok Kewell yok daha ne olsun.Berabere biter gibime geliyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rijkaard 7.3=21 dedi o yüzden bu maçı muhakkak kazanmalıyız..Rijkaard,Elano'yu atak yönünde oynatsa gol atabilir aslında ama sanmıyorum her zaman ki yerinde oynayacaktır..Maçın üst biteceğini düşünüyorum..Skor tahminim ise 3-0 biz yeneriz golleride Keita 2 ve Dos Santos atar..
Sivasspor düşme hattında ve evindeki her maçı kazanmak zorundalar...Bu yüzden bu maçtan Siivas'ın puan alabileceğini,yenilirse de tarihi fark filan değil 1-0,2-1 gibi skorlarla yenileceğini düşünüyorum.
Sivasspor yener diye oy veren 6 kisi kim cok merak ettim simdi![]()
6 kişiyi bilmem ama 7. benim.![]()
O 7 kişinin %90ı bjk ve fenerlilerdir satenSivasın kazanması lazım da bizim de kazanmamız lazım. Moral sıfır ama arzu ve hırs son seviyede. Bu maçı kazanıcaz İnşallah.
turksportal...
Bundan önceki 2 senede ligimizde en iyi defans yapan takımlardan biri olarak gösterilen Sivasspor, bu sene ligin en kötü defansına sahip takım. Yediği 49 gol bunu gösteriyor.
Mesut Bakkal geçenlerde Ligtv'de eski Sivasspor'un sistemine döneceklerini söyledi. Yani ilk hedefi gol yememek olan, defansı sağlam tutan ve kontralarla, uzun toplarla gol kovalayan bir takım. Defansta eskisi gibi kalabalık olacaklar ama bireysel hataları da minimuma indirmeleri gerekiyor. Çünkü Sivasspor'da hangi defansif ikili oynarsa oynasın, hepsi her an enteresan bir hata yapma potansiyeline sahip oyuncular. Eskiden Bilica toparlıyordu, ben Yasin'in Bilica'yı aratmayacağını düşünüyordum ama Yasin de büyük hayal kırıklığı oldu Sivasspor için.
Galatasaray deplasmanlarda zorlanan bir takım. Eğer Galatasaray bu maçta erken bir golle öne geçemezse büyük ihtimalle puan kaybeder. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Sivas kaybeder, alt gruptaki rakipleri kazanırsa Sivas Banka Asya korkusunu en derinden yaşayacak. Eğer Galatasaray kaybederse şampiyonluk bir kenara ŞL için bile şansı çok azalacak.
Skor tahminim; 1-1
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor artık önümüzdeki maçları allah yardımcımız olsun..
Sivasspor'un defans hattının kötü olmasını avantaja çevirip rahat bir galibiyet alacağımızı düşnüyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Manisa ve Diyarbakır'ın puan kaybetmesi, Sivas için bu maçın önemini artırdı. Bununla birlikte zirve puan kazanınca ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesi Galatasaray için bu maçın önemini artırdı. Çok zevkli bir 90 dakika bizi bekliyor.
Cimbom 4-1 alir bu maci
3 haftadir puan alamadilar bundan kolay deplasman yok suanda
mehmet yıldız oynarsa sivas'ın tekrar kahramanı olacak bu maçta diye düşünüyorum.inşallah sivas puan alacak ve gs'yi zirveden iyice uzaklaştıracak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Alican uçakla gitseydiniz![]()
Üzüldüm gidemediğinize Sivas yolculukları güzel olur...En azından öyle duydum abilerimden...
Sivas sevdiğim bir şehir ve takım 1 puan alacaklardır en azından bari su mac yürekten oynasalar...
oyu Galatasaray'a verdik... skor tahminim 1-4
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
4 ön libero varmış sanırımLeo ilk 18'de yokmuş.İleride sadece Santos ve Keita varmış.Orta saha Barış,Ayhan,Topal,Sarp'tan oluşuyormuş..Eminim gol yemeyiz
Ama gol de atamayız.
0-0 bitcek gibi bi hiş var içimde hayırlısı Sivas'ın alması dileğiyle.
Bu kadroyla nasıl gol atıcaz merakla beklemedeyim.
Amanın bir sürü eksik varElano,Arda,Jo,Hakan Balta... Pöfff....
Baros ilk 11 çıkmayabilirKeita'yı bağlarlarsa maç sıkıcı geçecek gibi duruyor... Ama Sivas savunmayı iyi yapamıyor yaw... 1 haftada değişirmiki yeni menajerler ?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
mustafa sarp gol atar artık