Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç tahmini?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 28.89%
  • Galatasaray

24 53.33%
  • Berabere

8 17.78%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Sivasspor - Galatasaray [ 28. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gol şovu bekliyorum. Derbide kaybedilen 3 puanın hırsı bu maçtan çıkacaktır.
    Last edited by DisCo : 01.Nisan.2010 at 00:49 Reason: İmla hatası düzeltildi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Sivasspor için kritik bir maç. Galatasaray için daha da zor bir maç. Artık Galatasaray'da moraller sıfır. Bu takımı etkileyecektir. Sivasspor'un kazanabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sivasspor'un çok kötü bir defansı var.Gaziantep maçındaki gibi oynarlarsa tarihi fark olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe macından sonrada Tribünde ki yerimizi yine alacagız takımımıza yine sonsuz destek verecegiz, arma aşkına pazartesi Sivas'ta yız Allah'ın izniyle , umarım kazanırız derbiden sonra akıllı oynayıp bu macta fark bekliyorum hakemin adil olmasını her iki tarafında canını yakmamasını diliyorum ...Jo'nun kızaga cekilmesini hatta 18'e alınmaması iyi olur dicem ama Baros cezalı ,

Allah yardımcımız olsun , şans yanımızda olsun , Sivas'tan inşAllah 3 puanla dönecegiz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sivassporun yeni teknik direktörüyle yenilmeyeceğini düşünüyorum bir süpriz beklyorum bu maçtan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu maçtan hiç umudum yok.Bu futboldan hiç umudum.Arda yok Baros yok Kewell yok daha ne olsun.Berabere biter gibime geliyor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fenerbahçe macından sonrada Tribünde ki yerimizi yine alacagız takımımıza yine sonsuz destek verecegiz, arma aşkına pazartesi Sivas'ta yız Allah'ın izniyle , umarım kazanırız derbiden sonra akıllı oynayıp bu macta fark bekliyorum hakemin adil olmasını her iki tarafında canını yakmamasını diliyorum ...Jo'nun kızaga cekilmesini hatta 18'e alınmaması iyi olur dicem ama Baros cezalı ,

Allah yardımcımız olsun , şans yanımızda olsun , Sivas'tan inşAllah 3 puanla dönecegiz.
    Uçaklamı Geliyon Kara Yoluylamı
    Mesut Bakkal İle Yeni Bir Başlangıç Yaptık Ve Antepten Puanla Döndük Bize Şuan İyi Oyun Değil Puan-Puanlar Lazım Bu Maçtan Bir Şekilde Puan Yada Puanlar Alacağını Düşünüyorum Sivasımın

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Arda yok Baros yok Kewell yok
    Olsa ne yazar,onları da görüyoruz ..Ruh yok takımda ruh, kimin nerede oynadığı belli olmayan takımdan ne beklersin ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Rijkaard 7.3=21 dedi o yüzden bu maçı muhakkak kazanmalıyız..Rijkaard,Elano'yu atak yönünde oynatsa gol atabilir aslında ama sanmıyorum her zaman ki yerinde oynayacaktır..Maçın üst biteceğini düşünüyorum..Skor tahminim ise 3-0 biz yeneriz golleride Keita 2 ve Dos Santos atar..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sivasspor düşme hattında ve evindeki her maçı kazanmak zorundalar...Bu yüzden bu maçtan Siivas'ın puan alabileceğini,yenilirse de tarihi fark filan değil 1-0,2-1 gibi skorlarla yenileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sivasspor yener diye oy veren 6 kisi kim cok merak ettim simdi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

6 kişiyi bilmem ama 7. benim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

O 7 kişinin %90ı bjk ve fenerlilerdir saten Sivasın kazanması lazım da bizim de kazanmamız lazım. Moral sıfır ama arzu ve hırs son seviyede. Bu maçı kazanıcaz İnşallah.
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Sivasspor yener diye oy veren 6 kisi kim cok merak ettim simdi
    Biride Benim Sivasspor Yener Diyenlerin Futbol Her Zaman Galatasarayın Kazandığı Bir Oyunmu Yoksa Yada Sivas Yener Demek Günahmı Yeni Hocamız Geldi Anteptende Puan Aldık Bu Maçtan Neden Almayalım
    Sonuna Kadar Güveniyorum SİVASSPORuma İnşAllah Galibiyet Alacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bundan önceki 2 senede ligimizde en iyi defans yapan takımlardan biri olarak gösterilen Sivasspor, bu sene ligin en kötü defansına sahip takım. Yediği 49 gol bunu gösteriyor.

Mesut Bakkal geçenlerde Ligtv'de eski Sivasspor'un sistemine döneceklerini söyledi. Yani ilk hedefi gol yememek olan, defansı sağlam tutan ve kontralarla, uzun toplarla gol kovalayan bir takım. Defansta eskisi gibi kalabalık olacaklar ama bireysel hataları da minimuma indirmeleri gerekiyor. Çünkü Sivasspor'da hangi defansif ikili oynarsa oynasın, hepsi her an enteresan bir hata yapma potansiyeline sahip oyuncular. Eskiden Bilica toparlıyordu, ben Yasin'in Bilica'yı aratmayacağını düşünüyordum ama Yasin de büyük hayal kırıklığı oldu Sivasspor için.

Galatasaray deplasmanlarda zorlanan bir takım. Eğer Galatasaray bu maçta erken bir golle öne geçemezse büyük ihtimalle puan kaybeder. Her iki takım için de çok önemli bir maç. Sivas kaybeder, alt gruptaki rakipleri kazanırsa Sivas Banka Asya korkusunu en derinden yaşayacak. Eğer Galatasaray kaybederse şampiyonluk bir kenara ŞL için bile şansı çok azalacak.

Skor tahminim; 1-1
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor artık önümüzdeki maçları allah yardımcımız olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivasspor'un defans hattının kötü olmasını avantaja çevirip rahat bir galibiyet alacağımızı düşnüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivas'a organizasyon son anda iptal oldu , gittigimiz minibüs ün kaza geçrmiş, servisde yatacakmıs 5-6 gün son ana kadar yine ümit kesilmez ama büyük ihtimal Sivas'a gidemiyoruz Bursa'dan , ama oradaki abilerimiz kardeşlerimiz olduktan sonra pek bir önemi yok.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Manisa ve Diyarbakır'ın puan kaybetmesi, Sivas için bu maçın önemini artırdı. Bununla birlikte zirve puan kazanınca ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesi Galatasaray için bu maçın önemini artırdı. Çok zevkli bir 90 dakika bizi bekliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cimbom 4-1 alir bu maci

3 haftadir puan alamadilar bundan kolay deplasman yok suanda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

mehmet yıldız oynarsa sivas'ın tekrar kahramanı olacak bu maçta diye düşünüyorum.inşallah sivas puan alacak ve gs'yi zirveden iyice uzaklaştıracak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sivas'a organizasyon son anda iptal oldu , gittigimiz minibüs ün kaza geçrmiş, servisde yatacakmıs 5-6 gün son ana kadar yine ümit kesilmez ama büyük ihtimal Sivas'a gidemiyoruz Bursa'dan , ama oradaki abilerimiz kardeşlerimiz olduktan sonra pek bir önemi yok.
    Gelseydin Alican Kelle Kırdırırdım Sana Şaka Bir Yana Organizasyon İçin Üzüldüm

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alican uçakla gitseydiniz
    Üzüldüm gidemediğinize Sivas yolculukları güzel olur...En azından öyle duydum abilerimden...
    Sivas sevdiğim bir şehir ve takım 1 puan alacaklardır en azından bari su mac yürekten oynasalar...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oyu Galatasaray'a verdik... skor tahminim 1-4
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4 ön libero varmış sanırım Leo ilk 18'de yokmuş.İleride sadece Santos ve Keita varmış.Orta saha Barış,Ayhan,Topal,Sarp'tan oluşuyormuş..Eminim gol yemeyiz Ama gol de atamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

0-0 bitcek gibi bi hiş var içimde hayırlısı Sivas'ın alması dileğiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadroyla nasıl gol atıcaz merakla beklemedeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Amanın bir sürü eksik var Elano,Arda,Jo,Hakan Balta... Pöfff....

Baros ilk 11 çıkmayabilir Keita'yı bağlarlarsa maç sıkıcı geçecek gibi duruyor... Ama Sivas savunmayı iyi yapamıyor yaw... 1 haftada değişirmiki yeni menajerler ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

mustafa sarp gol atar artık

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri