View Full Version : Trabzonspor - Kasımpaşa [ 30. Hafta ]
GeNç KaRTaL
15.Nisan.2010, 12:59
http://i39.tinypic.com/2jg821y.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 18:36
Zor maç...Özellikle Geçen Haftaki Beşiktaş maçında birçok oyuncu sarı kart cezasına düştü diye hatırlıyorum...Bu durum ve Paşa'nın atak futbolu maçı sürprizede açık hale getiriyor,tahminim beraberlik ya da zor bir Trabzon galibiyeti...1-0,2-1 gibi.
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 05:26
Ligin belkide en rahat iki takimi. Trabzon avrupayi garantilemis, Kasimpasa ligde kalmis bol gollu olur insAllah.
Senol Gunes in kadrosunu cok merak ediyorum baya eksigimiz var cezali ve sakat
nekop
19.Nisan.2010, 16:28
Ligin belkide en rahat iki takimi. Trabzon avrupayi garantilemis, Kasimpasa ligde kalmis bol gollu olur insAllah.
Senol Gunes in kadrosunu cok merak ediyorum baya eksigimiz var cezali ve sakat
Artık şu Zafer'i 10 dakikalığınada olsa oynatsa artık..Adam sene başından beri koşu yapıyor.Gören Bolt'la yarışması için aldık sanacak.
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 20:46
UMUT arkadas bi kerede yanindakine pas ver korkma kesmezler seni ilk 11 den 4 yildir basimizin belasisin okadar futbolcu eskitin bunlarida eskitme.
KaPaLı
19.Nisan.2010, 20:50
Ben nedense beğeniyorum Umut'u maç başından beri. Kasımpaşa savunmasının hakkını yemeyin bence onlar çok bozuyolar umut'u.
BaFraLı
19.Nisan.2010, 20:51
Biz üst verdikya Şimdi Umut habier dışarı atıyordur :).
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 21:02
Engin sagbek oynuyor :) Trabzon saldirmaya devam ediyor
BaFraLı
19.Nisan.2010, 21:04
Maçı izleyemiyorumda üst olurmu acep ya :D.
KaPaLı
19.Nisan.2010, 21:05
Tolga Kasımpaşa çok kapanıyo. Trabzon bastırıyo ama Kayseri maçı gibi olacak gibi. Cenk - Şahin gibi adamlar ileride sürekli hareket halindeler.
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 21:10
Kayseri macinda bizimde pek etkili oldugumuz soylenemez en azindan kaleye fazla yuklenemedik. Bu macta attigimiz her ara topu pozisyon oluyor ama malesef forvet hatimizda UMUT var
UMUT varya umut seni elime gecirsem, bi kere pas ver ya. Hepmi Murat Sahin basarili, bencilik yapma ver topu Teofiloya gol olsun
BaFraLı
19.Nisan.2010, 21:14
İlk yarı bitti. İkinci yarı 3 gol olurmu zor gibime geliyor.Umut gene çok kaçırıyor sanırım.Daha doğrusu pas atmıyor öyle oluncada pozisyon heba oluyor.
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 21:19
Umutan yerli Appiah olur, valla bak verin Ziyanin eline ondan super on libero yapar
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 21:26
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/19/4683.jpg
Su gol olmasi lazimi ? Gol olmasi ne kadar zor bi pozisyon bundan bi kolayi daha var onun resmini bulamadim
nekop
19.Nisan.2010, 21:36
Biz üst verdikya Şimdi Umut habier dışarı atıyordur :).
Öyle bir mesaj atmışsın ki gören Umut her bulduğunu gol yapan bir oyuncu ama bu maçta şansızdı sanacak. :D Sen Umut'a güvenerek üst verdiysen şimdiden yırt at kuponu.. :D
BaFraLı
19.Nisan.2010, 21:38
Yok zaten çok kaçırıyoduda şimdi daha beter olmuştur anlamında yazdıydım :D
BaFraLı
19.Nisan.2010, 21:41
Gol geldi :D. Egemen attı.
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 21:43
Bu lig tv yorumculari tam $om agizli :D Ne zaman deseler bu gol atmadi diye adam cikiyor gol atiyor
Aynisini Kayseri macinda yaptilar Makukula gol atti :D
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 21:48
Pozisyona penalti verilse kimse bisey demezdi diyemezdi, Barisin yaptigina sari karta itiraz edilebilir kirmizi bekledim ben
Bi onceki pozisyona penatli vermedigi icin bana gore hakem buna kirmizi vermedi
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 22:18
umut topu ne kadar surdude atti :D
nekop
19.Nisan.2010, 22:22
Umut gelecek sezona kadar gol atmaz artık..1-2 maç daha atmasa Fenerbahçe maçında atardı diye hayallerim vardı.Şimdi öyle bir ihtimal kalmadı.
yunusgs
19.Nisan.2010, 22:22
Gerçekten Trabzonspor'un futbolunu çok beğeniyorum.Çok fazla sayıda pozisyona giriyorlar.Trabzonspor'un maçını izlemek bana zevk veriyor gerçekten.Özellikle Alanzinho'ya bayılıyorum.Keşke bizde böyle bir oyuncu olsa diyorum :D
Bu akşamki galibiyetten ötürü de Trabzonspor'u kutluyorum.
nekop
19.Nisan.2010, 22:31
Gerçekten Trabzonspor'un futbolunu çok beğeniyorum.Çok fazla sayıda pozisyona giriyorlar.Trabzonspor'un maçını izlemek bana zevk veriyor gerçekten.Özellikle Alanzinho'ya bayılıyorum.Keşke bizde böyle bir oyuncu olsa diyorum :D
Bu akşamki galibiyetten ötürü de Trabzonspor'u kutluyorum.
O futbolu zevkli hale getiren oyuncu Umut..O direk bulduğunu atsa biz geriye yaslanacağız ve maçın zevki kalmayacak.Herşeyi ona borçluyuz. :D
Bordo61Mavi
19.Nisan.2010, 22:36
Koparmamiz yerde koparmiyoruz maci. Cok daha erken bitebilirdi bu mac ama Umut Bulut az biraz bencil davrandi.
Attigi goldede korktum :D Bunuda kacirirsa ne olur diye
Senol Gunes golden sonra Teofiloyu cikardi, ve Ceyhunu aldi. Son 5 dk ya kadar kendimizi bulamadik.
Sonuc olarak 3 puan, rahat oldugumuz bi yerdeyiz ne yukari cikcaz ne assa inecez :)
KaPaLı
19.Nisan.2010, 23:24
Umut kaçırıyo falan ama bugünde izledim son Kayseri maçındada izledim bu adam pozisyona giriyo. Umut çok hareketli afedersiniz hayvan ciğeri var bu adamda. Yorulmak nedir bilmiyo. Murat olmasa bugün 2-3 tane atardı ama ya Murat'ın bacaklarına çarptı yada üstüne gitti top.
eXcitinG
19.Nisan.2010, 23:29
Umut un yanında Hakan Şükür gibi bitirici, tamamLayıcı, takip edici iyi bir forvet oLsa, ya da Bobo ve Umut buLut yan yana oynasa varya Ligin aLtını, üstüne getirirLer.
Trabzonspor
19.Nisan.2010, 23:55
Ya arkadaş daha ne kadar kaçırılabilirdi ki soruyorum ben bu Umut'a:D
Teo'ya verse adam hem golle tanışacak hemde kendine güveni gelecek ama nerde onda o oyun zekası.
Kazandık Vural'ı sevmem o yüzden keşke 4-5 atsaydık diyorum ama olmadı işte.
jarosik_61
20.Nisan.2010, 11:36
artık umuda kızmak istemiyorum çünkü haklıyım arkadaş bu adam golcü falan değil.önümüzdeki sezon iyi bir golcu almazlarsa şampiyonluğun yanından bile geçemeyiz malesef.
bir adam kendini 4 senede geliştiremezmi ya son 4 sezonda en çok gol atan 2 futbolcudan birisin ama milli takımda yoksun orda yoksun burda yoksun.topa vuramıyosun.çalım atamıyosun bari yanındaki adama pas verde morali yerine gelsin sende yücel attığın pasla ama nerdeee.
bu umutun yanına ibrahimoviçide verseniz.trezegeut de gelse fayda gelmez.umut anadolu takımlarının topcusu.
Alicanfmfan
20.Nisan.2010, 14:37
Bir forvet cok pozisyona giriyor ve cok kosuyo diye iyi bir forvet olmaz Umut'ta teknigin ve futbolda akıl dedigimiz terim'in 1 gr'mı yok , hiçbir Trabzonlu arkadasım Umut 40 metre top sürüp bom bos gitse bile ayaga kalkmıyor kacıracagını biliyor cünkü , Beşiktaş macında mesela sen sag ayagınla beceremiyorsun solunla vuruyorsun üstelik 4 saniye göstere göstere.
nekop
20.Nisan.2010, 15:08
Engin'in yaptığı hareket penaltı hakem bunu vermiyor ardından Alanzinho son adam tarafından durduruluyor geçse kaleciyle karşı karşıya kalacak ve bu pozisyonada penaltıyı vermediği için(bence) sadece sarı kart veriyor.Bir takım için hatalı karar verince karşılık olarak birde onların lehine bir karar vererek kendilerince adalet sağlıyorlar.