PDA

View Full Version : T.İ.D Artık Çıkmayacak Mı ?

Revolution
02.Mayıs.2010, 00:03
Bir süre önce TİD adında online çıkardı her ay Cem Sultan'la filan da röportaj bile yapılmıştı renkli bir dergiydi. Sürekli takip etmezdim ama arada göz gezdiririm ve çok da güzel bir çalışmaydı yapanların emeği geçen herkesin bir kez daha ellerine emeğine sağlık. Acaba TİD artık çıkmayacak mı ?

Universal
02.Mayıs.2010, 00:23
Bu dergi ile ilgilenenler şuanda aktif değil. Sanırsam belli bir süre boyunca çıkmayacak.

HooijDonk07
02.Mayıs.2010, 11:04
Aslında bizde yardımcı olabiliriz.Mesela ben Antalyadayım gidip bir Antalyaspor'lu oyuncuyla röportaj yapabilirim.Çıkarsa da iyi olur inşAllah.

Homer J.S
02.Mayıs.2010, 14:48
Ben bildiğim kadarını aktarmak istiyorum buraya.

Aslında dergi çıkmaya devam edecekti ancak derginin büyük kısmıyla ilgilenenler Batuhan'ın dediği gibi şu anda burada değiller. Üstüne yeni siteye geçme ve diğer işler eklenince dergi ikinci, üçüncü plana atıldı..

İmkanlar tekrar doğduğunda dergi çıkacaktır.

Sekopej
02.Mayıs.2010, 15:07
Yeni siteye geçildikten sonra, daha interaktif şekilde, yeni şeyler olacak bu dergi konusunda.

El Barto
02.Mayıs.2010, 19:57
Yardımcı olurum diyen bir kaç kişi çıksa aslında yapılabilir ama işlerini aksatmayacak bir ekip olması gerekir. İlla yönetim kadrosunun çıkarmasını beklemeyebiliriz. :)

Zahmetli bir iş zamanında içinde bulunduğumdan biliyorum. Gönüllüler toplanıp ben şu konuda yazabilirim gibi fikirler belirtirlerse korsan bir dergi yayımlayabiliriz. :) Ya da dergiyi beklemeden makale halinde bir şeyler yazılırsa onlar derlenebilir.

Homer J.S
02.Mayıs.2010, 20:03
Güzel şeyler çıkacak sizden El Barto bey. :p

Revolution
02.Mayıs.2010, 23:17
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için umarım kısa zamanda yeni siteye geçilir diyelim o zaman :)

DisCo
03.Mayıs.2010, 12:03
Dergi içerik anlamında hiçbir zaman problem yaşamadı. Derginin sunulması konusunda sıkıntı vardı ve bunuda Tarık hallediyordu.

Ben o kadar dedim bak banada öğret diye ama yeterli zamanı bulamadık. :) Bu nedenle dergi çıkmamaya başladı. Sonra html olarak sunulacaktı ancak oda gerçekleşmedi.

Ilhan
03.Mayıs.2010, 12:03
Aslında yeni siteye geçmeden de çalışmalar yapılması gerekir ancak bunun için kadromuzu biraz genişletmemiz gerekiyor.

El Barto
03.Mayıs.2010, 12:09
Şöyle birşey yapılabilir aslında. Bir konu altında makale hazırlayıp dergide yayımlanmasını isteyen arkadaşların başvuruları alınır. Belli bir süre verilir yazılarını teslim etmek için. Yazıları yönetim içinde oluşturulan bir ekip değerlendirir. Yayımlanmasına karar verilenlerin yanına röportajlar ne bileyim yaptığımız gibi kariyer anlatımları taktik paylaşımları vs. eklenebilir. Online turnuvalar ile ilgili bir bölüm derlenebilir. Oyun incelemelerine yer verilir. Sistem bilgisi olan arkadaşlar bir ekran kartıdır vs.dir birşey tanıtır. Birde serbest kürsü gibi bir şey yapılıp spor dışında bir konu ile ilgili makaleler hazırlanablir. HTML olarak yapılabilir ya da pdf yapılıp issuu.com'da eski dergi gibi bir hal kazanabilir.

Öncü olacak bir kaç isim lazım. :)

BaFraLı
03.Mayıs.2010, 14:21
Bende yardım edebilirim. İlk dergi çıktığındada bir kaç makale yazmak istemiştim ama o zaman konu falan açılmamıştı direk belirlenmişti kimin ne yapacağı. Gerçekten bayadır çıkmıyor dergi. Çıkan sayılarda gerçekten iyiydi. Bende makale yazıp gönderebilirim Emre abinin dediği gibi.

Trabzonspor
03.Mayıs.2010, 14:26
bende bir taktiğimin hikayesini anlatırım sizin için:D

Jesus_FB
03.Mayıs.2010, 15:21
T.İ.D güzeldi valla yapsanıza yine :)

Universal
03.Mayıs.2010, 15:35

Bir yapanımız olsada okusak. :)

Vieri
03.Mayıs.2010, 15:49
esasta HTML kodlaması hazır. İçerik eklenecek sistem ve içeriklerin ana görsellerini hazırlayacak photoshop konusunda güzel poster hazırlayacak grafik lazım. Benim buna ayıracak zamanım yok malesef

Ilhan
03.Mayıs.2010, 16:12

He valla kardeşim adı Tarık olan yetenekli bir arkadaşımız vardı, çok yardım ediyordu ama şimdi yerinde yeller esiyor :D

Aydin
03.Mayıs.2010, 22:27
He valla kardeşim adı Tarık olan yetenekli bir arkadaşımız vardı, çok yardım ediyordu ama şimdi yerinde yeller esiyor :D

Bırak şimdi, adam değildi o.

SAİT71
04.Mayıs.2010, 12:55
İhtiyaç halinde yardımcı olabilirim.. Merakım ve çalışmalarım olan bir konu bu...

lexoqe
04.Mayıs.2010, 15:26
esasta HTML kodlaması hazır. İçerik eklenecek sistem ve içeriklerin ana görsellerini hazırlayacak photoshop konusunda güzel poster hazırlayacak grafik lazım. Benim buna ayıracak zamanım yok malesef

Eğer photoshop konusunda herhangi bir sıkıntı varsa yardım edebilirim bu konuda...Fotoğrafçıyım ve grafik işiyle ugraşıyorum...

Aydin
04.Mayıs.2010, 16:04
Yeni siteyle entegreli olarak dergi çıkacağından dolayı, şu an dergi çıkartmayı düşünmüyoruz arkadaşlar. Ama Mustafa abinin belirttiği konuda yetenekli arkadaşları aramıza katabiliriz. Bunu konuşmak içinse henüz erken.

Flawless Victory
04.Mayıs.2010, 16:16
Dergiler Flash tabanlı mı oluyordu, nasıldı eskiden? Anladığımız bir şeyse yardım edebiliriz.

Aydin
04.Mayıs.2010, 20:26
Flash formatındaydı.

http://dergi.turksportal.net/

Mirza
05.Mayıs.2010, 14:20
Photoshopla ilgili sıkıntılara yardım edebilirim. Organizasyonlara ara verdim, bol bol vaktim var :)

Ilhan
05.Mayıs.2010, 14:23
Hadi ya. Neden ara verdin kardeşim. :) Dıptıs dıptıs iyiydi :)

Mirza
05.Mayıs.2010, 14:25
Sayın Aydoğan, konuyu kirletmeyelim lütfen. :) Bu arada yılların acısını da çıkardığın yatağı değiştirdim krdeşim 4 kişilik aldım :D

Ilhan
05.Mayıs.2010, 14:27
Kardeşim o yatak benim kim bilir kaçıncı acımı çıkardı :D Sen kırmışsın yatağı sonra at İlhan'ın üstüne suçu :D Yatağı yenilediysen bir ara uğrayım Eskişehir'e zuhaha :D

Bunları da dergiye photoshop ile koy da biraz magazinel olsun :D

Mirza
05.Mayıs.2010, 14:30
kırık yatağın parçasını gönderecem sana hediyem olsun :D adresi ver ..
değişmez mi krdeşim beee.. 4kişilik aldım hem de :D

Aydin
05.Mayıs.2010, 14:31
Özkan'ın foruma geri döndüğü bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum.

Ilhan
05.Mayıs.2010, 14:33
Oha 4 kişi :D Tam bizlik :D 2 forvet iki defans :D kurarız kardeşim biz FM'de onunla :)

Ben belki pdf formatında bir iki makale falan yazarım, onları photoshoplarız senle.

Mirza
05.Mayıs.2010, 14:34
Edminim, çocuk getirmek için evlenmek evlenmek içinse bir eş lazım. Sen de hala eş bulma ışığını göremiyorum. :)
Sloganımız neydi ??
-- Merkez Tekel Alayına Gider :)

Mirza
05.Mayıs.2010, 14:36
Oha 4 kişi :D Tam bizlik :D 2 forvet iki defans :D kurarız kardeşim biz FM'de onunla :)

Ben belki pdf formatında bir iki makale falan yazarım, onları photoshoplarız senle.

tamam kardeşim hallederiz problem değil. :)
Event'lere afiş, video, tasarım yapa yapa bayağı bir ilerledik photoshop vb. gibi programlarda..

EndoplazmiK RetikuluM
05.Mayıs.2010, 21:07
kırık yatağın parçasını gönderecem sana hediyem olsun :D adresi ver ..
değişmez mi krdeşim beee.. 4kişilik aldım hem de :D

:zuhaha İyimisin kardeşim :)

Mirza
06.Mayıs.2010, 13:07
bomba gibiyim :) sen nasılsın yeğen.. (ramiz dayı)