Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: T.İ.D Artık Çıkmayacak Mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default T.İ.D Artık Çıkmayacak Mı ?

Bir süre önce TİD adında online çıkardı her ay Cem Sultan'la filan da röportaj bile yapılmıştı renkli bir dergiydi. Sürekli takip etmezdim ama arada göz gezdiririm ve çok da güzel bir çalışmaydı yapanların emeği geçen herkesin bir kez daha ellerine emeğine sağlık. Acaba TİD artık çıkmayacak mı ?

Nesil
    2006

Bu dergi ile ilgilenenler şuanda aktif değil. Sanırsam belli bir süre boyunca çıkmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Aslında bizde yardımcı olabiliriz.Mesela ben Antalyadayım gidip bir Antalyaspor'lu oyuncuyla röportaj yapabilirim.Çıkarsa da iyi olur inşAllah.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben bildiğim kadarını aktarmak istiyorum buraya.

Aslında dergi çıkmaya devam edecekti ancak derginin büyük kısmıyla ilgilenenler Batuhan'ın dediği gibi şu anda burada değiller. Üstüne yeni siteye geçme ve diğer işler eklenince dergi ikinci, üçüncü plana atıldı..

İmkanlar tekrar doğduğunda dergi çıkacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni siteye geçildikten sonra, daha interaktif şekilde, yeni şeyler olacak bu dergi konusunda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yardımcı olurum diyen bir kaç kişi çıksa aslında yapılabilir ama işlerini aksatmayacak bir ekip olması gerekir. İlla yönetim kadrosunun çıkarmasını beklemeyebiliriz.

Zahmetli bir iş zamanında içinde bulunduğumdan biliyorum. Gönüllüler toplanıp ben şu konuda yazabilirim gibi fikirler belirtirlerse korsan bir dergi yayımlayabiliriz. Ya da dergiyi beklemeden makale halinde bir şeyler yazılırsa onlar derlenebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Güzel şeyler çıkacak sizden El Barto bey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için umarım kısa zamanda yeni siteye geçilir diyelim o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dergi içerik anlamında hiçbir zaman problem yaşamadı. Derginin sunulması konusunda sıkıntı vardı ve bunuda Tarık hallediyordu.

Ben o kadar dedim bak banada öğret diye ama yeterli zamanı bulamadık. Bu nedenle dergi çıkmamaya başladı. Sonra html olarak sunulacaktı ancak oda gerçekleşmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aslında yeni siteye geçmeden de çalışmalar yapılması gerekir ancak bunun için kadromuzu biraz genişletmemiz gerekiyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şöyle birşey yapılabilir aslında. Bir konu altında makale hazırlayıp dergide yayımlanmasını isteyen arkadaşların başvuruları alınır. Belli bir süre verilir yazılarını teslim etmek için. Yazıları yönetim içinde oluşturulan bir ekip değerlendirir. Yayımlanmasına karar verilenlerin yanına röportajlar ne bileyim yaptığımız gibi kariyer anlatımları taktik paylaşımları vs. eklenebilir. Online turnuvalar ile ilgili bir bölüm derlenebilir. Oyun incelemelerine yer verilir. Sistem bilgisi olan arkadaşlar bir ekran kartıdır vs.dir birşey tanıtır. Birde serbest kürsü gibi bir şey yapılıp spor dışında bir konu ile ilgili makaleler hazırlanablir. HTML olarak yapılabilir ya da pdf yapılıp issuu.com'da eski dergi gibi bir hal kazanabilir.

Öncü olacak bir kaç isim lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bende yardım edebilirim. İlk dergi çıktığındada bir kaç makale yazmak istemiştim ama o zaman konu falan açılmamıştı direk belirlenmişti kimin ne yapacağı. Gerçekten bayadır çıkmıyor dergi. Çıkan sayılarda gerçekten iyiydi. Bende makale yazıp gönderebilirim Emre abinin dediği gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bende bir taktiğimin hikayesini anlatırım sizin için

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    T.İ.D güzeldi valla yapsanıza yine
    Bir yapanımız olsada okusak.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

esasta HTML kodlaması hazır. İçerik eklenecek sistem ve içeriklerin ana görsellerini hazırlayacak photoshop konusunda güzel poster hazırlayacak grafik lazım. Benim buna ayıracak zamanım yok malesef
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    T.İ.D güzeldi valla yapsanıza yine
    He valla kardeşim adı Tarık olan yetenekli bir arkadaşımız vardı, çok yardım ediyordu ama şimdi yerinde yeller esiyor
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    He valla kardeşim adı Tarık olan yetenekli bir arkadaşımız vardı, çok yardım ediyordu ama şimdi yerinde yeller esiyor
    Bırak şimdi, adam değildi o.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İhtiyaç halinde yardımcı olabilirim.. Merakım ve çalışmalarım olan bir konu bu...

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    esasta HTML kodlaması hazır. İçerik eklenecek sistem ve içeriklerin ana görsellerini hazırlayacak photoshop konusunda güzel poster hazırlayacak grafik lazım. Benim buna ayıracak zamanım yok malesef
    Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Eğer photoshop konusunda herhangi bir sıkıntı varsa yardım edebilirim bu konuda...Fotoğrafçıyım ve grafik işiyle ugraşıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yeni siteyle entegreli olarak dergi çıkacağından dolayı, şu an dergi çıkartmayı düşünmüyoruz arkadaşlar. Ama Mustafa abinin belirttiği konuda yetenekli arkadaşları aramıza katabiliriz. Bunu konuşmak içinse henüz erken.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dergiler Flash tabanlı mı oluyordu, nasıldı eskiden? Anladığımız bir şeyse yardım edebiliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Flash formatındaydı.

http://dergi.turksportal.net/

Photoshopla ilgili sıkıntılara yardım edebilirim. Organizasyonlara ara verdim, bol bol vaktim var

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi ya. Neden ara verdin kardeşim. Dıptıs dıptıs iyiydi

Sayın Aydoğan, konuyu kirletmeyelim lütfen. Bu arada yılların acısını da çıkardığın yatağı değiştirdim krdeşim 4 kişilik aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeşim o yatak benim kim bilir kaçıncı acımı çıkardı Sen kırmışsın yatağı sonra at İlhan'ın üstüne suçu Yatağı yenilediysen bir ara uğrayım Eskişehir'e zuhaha

Bunları da dergiye photoshop ile koy da biraz magazinel olsun

kırık yatağın parçasını gönderecem sana hediyem olsun adresi ver ..
    değişmez mi krdeşim beee.. 4kişilik aldım hem de

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Özkan'ın foruma geri döndüğü bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oha 4 kişi Tam bizlik 2 forvet iki defans kurarız kardeşim biz FM'de onunla

Ben belki pdf formatında bir iki makale falan yazarım, onları photoshoplarız senle.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri