View Full Version : Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]
GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2010, 21:05
http://i40.tinypic.com/24cy3pw.jpg
The.Crow
06.Mayıs.2010, 21:24
Haftalar öncesinde Ankaragücü maçından puan kaybederiz diye düşünüyordum. ( Beşiktaş maçı öncesinde ). Ancak ne zaman ki Ankaragücü yönetimi o açıklamaları yaptı o tarihten beri bu maçtan en ufak şüphem yok. Fenerbahçe kazanacaktır. Ve son hafta şampiyonu belirler.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 21:25
Hala Ankaragücü'nün puan alacağı düşüncesindeyim...Fakat Vittek'in sakatlığı onları kötü etkileyebilir.
Sekopej
06.Mayıs.2010, 21:28
Üzülerek söylüyorum ki, Fenerbahçe'nin sevindiği, diğer herkesin üzüldüğü bir maç olacaktır diye düşünüyorum. Seyir zevki çok iyi olmaacaktır muhtemelen ve 1-0'lık bir skor, bitme ihtimali en yüksek skor.
yaman76hakanFB
06.Mayıs.2010, 21:35
Sanıldığı kadar zor olmadan kazanacağımıza inanıyorum... En az iki farklı bir galibiyet bekliyorum...
Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 21:37
Bu maçta 1-0 havası var kim kazanır bilemem ama iki takımda az gol atıyor az gol yiyor..(TS maçını saymıyorum :D )
Since-1907
06.Mayıs.2010, 21:40
Bana göre şampiyonluk maçıdır.Kazanırsak çok büyük ihtimalle şampiyonuz çünkü iş Trabzonspor maçına kalırsa saha ve seyirci avantajıyla öyle ya da böyle istediğimiz skoru alırız diye düşünüyorum.Başarılar Fenerbahçem..
El Barto
06.Mayıs.2010, 22:08
Fenerbahçe bu maçta takılmaz diye düşünüyorum. Özellikle kupa finalinin ardından Fenerbahçe ne yapıp edip bu maçı kazanacaktır. Düşünülenin aksine Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünüyorum.
Saldır Ankara.Pardon havaya girdim ortamı görünce...
barahir
06.Mayıs.2010, 23:11
Bence rahat bi maç olcak, özellikle de kupa maçından sonra...
GodfatheR
06.Mayıs.2010, 23:13
17 ye karşı 1 çıkıcaz ve çok rahat kazanıcaz. Kadıköydeki kutlama hazırlıklarına başlıcaz.
GodfatheR
06.Mayıs.2010, 23:18
Az önce Mertcan'ın attığı mesaj neden silindi acaba? Kaç gündür hakarete varan dalgalara seslenmeyen yöneticiler buna mı kızdı? Site yöneticisi bile F.Bahçe'ye resmen hakaret ederken bir şey yok, ama Mertcan'ın attığı mesaj siliniyor ki, ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok. Sanırım yanlış yerdeyiz burası TSI değil, gs&bjk taraftar forumları. Haa öyleyse bizde ona göre konuşalım !
CeNTeR_TR
06.Mayıs.2010, 23:18
Renk ayrımını iyi yapmak lazım renkdaş takımların maçı aman üstüne kimse yanlış forma giymesin ;)
Zor maç fakat kazanan taraf olmak zorundayız.
Universal
06.Mayıs.2010, 23:21
Ankaralı arkadaşlar kızmasın, Fenerbahçe fark atacak. Bu kadar iddialıyım. :)
Kupada elendikten sonra, Fenerbahçe önünde tek hedef kaldı. Bu eleniş oyuncuları mutlaka hırslandırır, kaldı ki Ankaragücü yönetiminde ki bir kişinin yaptığı o açıklamalardan sonra daha da oyuncuların ateşli çıkacağını düşünüyorum. Rahat ve farklı bir galibiyet bekliyorum.
goosfraba
06.Mayıs.2010, 23:30
Az önce Mertcan'ın attığı mesaj neden silindi acaba? Kaç gündür hakarete varan dalgalara seslenmeyen yöneticiler buna mı kızdı? Site yöneticisi bile F.Bahçe'ye resmen hakaret ederken bir şey yok, ama Mertcan'ın attığı mesaj siliniyor ki, ne küfür ne hakaret hiç bir şey yok. Sanırım yanlış yerdeyiz burası TSI değil, gs&bjk taraftar forumları. Haa öyleyse bizde ona göre konuşalım !
bilgilendirmek amacıyla yazıyorum niyetim konu dışına çıkmak değil.
mesajı ben sildim. kurallar bunu gerektiriyordu.
bir mesajın silinmesi için, o mesajda sadece tahrik, argo, küfür ve benzeri unsurları barındırması yetmez.
boş mesajlara yer vermiyoruz.
TR.CaPTaiN
07.Mayıs.2010, 00:29
Öncelikle rakibi değerlendirmek gerekirse; Ankaragücü ikinci devre evindeki 8 maçta 5 beraberlik 3 galibiyet almış. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan Ankara'da gol dahi yememiş ve bu 3 maçtan 7 puanla ayrılmış. Ankaragücü'nün Trabzonspor maçını izleme fırsatı buldum. Her ne kadar o maçta karşılarında iddiasız bir takım olsa da oyun önemliydi. Ortasahada Rajnoch ve Hürriyet defansif anlamda sağlamlar, ek olarak Rajnoch oyunu da iyi yönlendirebiliyor. Kanatlarda Rothen ve Mehmet Çakır'ı sık sık topla buluşturuyorlar. Ortadan Sapara, sağ bekten Geremi sol bekten Broggi desteğe gelince önemli pozisyonlar yakalayabiliyorlar. Forvette Vittek gibi önemli bir ismin oynayamayacak olması bizim açımızdan avantaj. Eğer İlhan oynarsa Lugano ve Bilica çıtkırıldım bir yapısı olan İlhan'ı tamamen oyundan düşürürler.
Ankaragücü'ne karşı geriye düşülen maçı çevirmek çok zor olabilir. Çünkü hem sert savunma yapabilen, iyi alan daraltabilen hem de ayağa iyi pas yapabilen bir takım kimliğine kavuşuyorlar yavaş yavaş. Dolayısıyla bizim bu maçta ne yapıp edip ilk golü bulmamız lazım.
Türkiye Kupasının kaybedilmesinin ardından bu maçın önemi daha da arttı. Çünkü bu maçta puan kaybedilmesi halinde ipler tamamen elimizden gidecek. Bu maç kazanıldığı takdirde hem kupa maçı tamamen Fenerbahçe camiasının zihninden silinecek hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj büyük bir adımla geçilmiş olacak.
Klasik kadromuzu bekliyorum. Umarım Andre Santos bu maça yetişir. Çünkü sıkışan oyunu açmak için önemli bir oyuncu. Rakipler sol açığa önlem alabilir fakat arkadan gelen sol beki karşı takımın defansif yönü zayıf sağ açık oyuncusu karşılamak zorunda olduğundan yetenekli, hücum gücü yüksek bekler başarılı olabilir. Santos ligin 2. devresinden itibaren fizik olarak sağlam bir görüntü çiziyor ve hücumda da önemli katkılar sağlıyor.
Bu maçı alalım Kadıköy'de şampiyonluk turu atalım.
Alicanfmfan
07.Mayıs.2010, 00:46
, İnşAllah 3 puanı alacaklar ...Vittek'in olmaması kötü oldu ama yinede en azından 1 puan cıkartabilirler ki çıkartacaklar İnşAllah.
Anadolu İçin Saldır Ankaragücü....
tarikko
07.Mayıs.2010, 00:53
İnşallah bu macı kazasız belası atlatıp son hafta şampiyonluk turunu Kadıkoy'de atmaya hazırlanacağız.Futbolcular artık tek hedef olan lig icin en iyi mücadelelerini göstereceklerdir.2-0 skor tahminim..
Allah yardımcımız olsun..Bizim için Saldır Kanarya !
Suicider
07.Mayıs.2010, 02:02
Fener alır maçı ts maçınıda alır şampiyon olur :)
fener alır. 3-4 gollü bir maç olur uzun zaman sonra.
yaman76hakanFB
07.Mayıs.2010, 08:42
Biraz önce NtvSpor'da dinledim...
Hürriyet Gazetesinden Atilla Türker'in haberi:
"ANKARAGÜCÜLÜ FUTBOLCULAR PARALARINI ALAMADIKLARI GEREKÇESİYLE DÜN ANTREMANA ÇIKMAMIŞLAR..."
izmer96
07.Mayıs.2010, 08:57
Evet bende okudum ustteki haberi , bu tip olaylar bazen takimi ya 2 kati motive ediyor yada tam tersi oluyor arasi oldugunu hic gormedim , hafta sonundaki mac dahada ilginc bir hale gelmis oldu bu sekilde
A.FaruK
07.Mayıs.2010, 09:24
Hangi sezondu hatırlamıyorum ama Denizlisporda bi ara böyle bi durum olmuştu da sonra Yusuf takımı çalıştırıp maça çıkmıştılar sonrada galip gelmişlerdi.Hafızam beni yanıltmıyosa böyle bişe hatırlıyorum :) :)
anilton
07.Mayıs.2010, 19:03
F.Bahçe alır ve şampiyonluk yolunda büyük bir engeli geride bırakmış olur...
Varonil
07.Mayıs.2010, 20:48
Malesef Fenerbahçeli olmayanların üzüleceği bir maç olacak.
Ankaragücü oyunu iyi kontrol eden bir takım.Devre arasında gittikleri yapılanmayla iyi bir takım kimliğine büründüler.Seneye şu anki iskelet kadro korunup eksik yerlere önemli takviyeler yaparlarsa iyi işler yapacaklardır.
Maça gelirsek,ilk golü atan taraf olmalıyız mutlaka.Zor bir maç olacak çünkü.Oyunun ilerleyen bölümlerde takımda yorgunluk görebiliriz.Ama konsantre olursak kazanacağımızı düşünmüyorum.
Bu maçı kazanmamız durumunda %99.9 Şampiyon oluruz diye düşünüyorum,bekliyorum.Herkesin Fenerbahçe'nin puan kaybını beklediği,umut ettiği maçta kazanıp şampiyonluk için geri sayıma geçmek gerçekten çok güzel olacak.
BeeTLeJuiCe
07.Mayıs.2010, 21:13
Fenerbahçe tarafına biletler hemen bittiği için giremeyeceğim, A.Gücü tarafında A.Gücü formamla izlerim maçı artık :D
Bordo61Mavi
08.Mayıs.2010, 05:36
Fenerbahce'nin bana gore sampionluk maci budur, bu mactan 3 puan son mactan 1 puan alip Sampion olcaklar.
Sirius Black
08.Mayıs.2010, 15:22
Bu maçta Fenerbahçe puan kaybetmezse %90 şampiyon. :) Ankaragücü futbolcularının son durumunu da göz önünde bulundurursak, Fenerbahçe ya bu engeli geçer ya da belki Ankaragüçlü futbolcular bir şekilde beraberlik koparır.
izmer96
08.Mayıs.2010, 15:31
Bence cok zor bir mac olucakdir Fenerbahce icin , en onemlisi kaybettikleri Turkiye Kupasinin hemen ardindan gostericekleri reaksiyon etken olucakdir bu macin skorunda , puan kaybetmeleri durumunda Bursaspor un eline vericekleri icin avantaji cokda stresli olucaklarini dusunuyorum ve bu macin 1-1 biticegini tahmin ediyorum
CeNTeR_TR
08.Mayıs.2010, 16:12
Söylentiler söylentiler..Her gece bir karanlığın üstüne gölge çöker ama sabah aydınlık gelince gölgede def olup gider...
Gölge olamayacaksınız def olup gideceksiniz ;)
Saldır Fenerbahçe'm saldır Şampiyonluk için saldır !
tarikko
08.Mayıs.2010, 20:13
Turkcell Süper Ligi’nin 33. Haftası’nda deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemizin Ankara’ya götürdüğü 19 kişilik maç kadrosu şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Deniz Barış, Bilica, Lugano, Gökhan Gönül, Vederson, Bekir, Cristian, Emre, Selçuk, Deivid, Özer, Mehmet Topuz, Alex, Güiza, Gökhan Ünal, Semih.
Universal
09.Mayıs.2010, 00:33
Yıllar önce Fenerbahçe sahaya Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz pankartı ile çıkmıştı. Artık mücadele bu noktaya geldi. Fenerbahçe her geçen gün bu maça daha fazla hırslandırıldı. Kupanın kaybedilmeside ekmeğine yağ sürmek değil bal sürmek oldu. Fenerbahçe mutlaka kazanacaktır. Çok rahat bir maç geçirerek.
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 01:00
Santos kadroya alınmamış, kötü oldu bizim için.
Bu tip maçlara tam kadro gitmek daha iyi olur bence, takım için birlik beraberlik falan filan.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 01:12
Santos kadroya alınmamış, kötü oldu bizim için.
Bu tip maçlara tam kadro gitmek daha iyi olur bence, takım için birlik beraberlik falan filan.
Santos kadroda yok ama kafilede yer almış galiba.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 01:18
Yıllar önce Fenerbahçe sahaya Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz pankartı ile çıkmıştı. Artık mücadele bu noktaya geldi. Fenerbahçe her geçen gün bu maça daha fazla hırslandırıldı. Kupanın kaybedilmeside ekmeğine yağ sürmek değil bal sürmek oldu. Fenerbahçe mutlaka kazanacaktır. Çok rahat bir maç geçirerek.
Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
sentugo
09.Mayıs.2010, 09:57
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs357.snc3/29453_389014521909_249823561909_4585378_3900412_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=4585378&op=1&view=all&subj=419632288242&aid=-1&auser=0&oid=419632288242&id=249823561909)
Melih Gökçek, Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programında "Fenerbahçe Yönetimi oyuncumuz Ariel Broggi'e ilk 15 dakika içersinde kırmızı kart görmesi veya kötü oynaması için 200bin € Para teklif etmiştir" dedi.
uAburak89
09.Mayıs.2010, 10:22
Telegol programının ilgi çekmek için yaptığı oyunlardan biridir, gerçek olacağını sanmıyorum.
BaFraLı
09.Mayıs.2010, 10:27
Sabah gazetenin birinde de şike haberleri başladı yazıyordu :D
TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2010, 11:20
Fenerbahçe yönetimi diye birşey demedi. İngilizce konuşan bir kişi dedi. Mahkemeye dava açılır, o telefonu açan kişi bulunur; Melih Gökçek'in mahkemeden önce Serhat Ulueren'e başvurduğuna eminim. Ama bu iddia böyle kapanmamalı. Melih Gökçek mahkemeye başvurduktan sonra çıkan sonucu da herkese açıklamalı. Böyle önemli bir maç öncesi ortaya bir iddia atıp maçtan sonra geçmişteki iddiasının hiçbir önemi yokmuş gibi davranmamalı.
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 11:20
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs357.snc3/29453_389014521909_249823561909_4585378_3900412_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=4585378&op=1&view=all&subj=419632288242&aid=-1&auser=0&oid=419632288242&id=249823561909)
Melih Gökçek, Kanaltürk'te yayınlanan "Telegol" programında "Fenerbahçe Yönetimi oyuncumuz Ariel Broggi'e ilk 15 dakika içersinde kırmızı kart görmesi veya kötü oynaması için 200bin € Para teklif etmiştir" dedi.
Olsa olsa Gökçek istemiştir o parayı, hani ortaya iddia atılırda bu kadar atılmaz..
Universal
09.Mayıs.2010, 11:37
Mesut Yılmaz'a sandıkta görüşeceğiz pankartı asılmış akebinde ki seçimde Mesut Yılmaz kaybetmişti. Bu tarz bir pankartı bu maçta da bekliyorum. :)
Hep bu soruyu sormuşumdur kendime. Neden bizim takımımız yenilince iyi oynuyor. Mesela 6-0 lık Gs maçında yanlış hatırlamıyorsam Avrupada kaybetmiştik. Şimdi Trabzon maçı bizi kamçıladı. Son 2 haftayı muhteşem futbolla kazanacağız. Fakat Türkiye Kupası da bizim olsa ne olurdu? Şampiyon olursak sevineceğim ama içimde buruk bir sevinç olacak. Takımdaki aksaklıklar görünmeyecek. Daum takımın başında kalacak. Yedek kulübesindeki Türk oyuncularımız oturmaktan çürüyecek. Fakat şampiyon olursak 1-2 yıldız isim gelecek ve Avrupa hedefi konacak. Yine hüsran olacak. Ben artık Fenerbahcemizin ileriyi düşünmesini istiyorum. İnşallah sene sonunda hayırlısı olur..
Her yenilgi o kulübü biraz daha hırslandırır bir maç sonrası için. Hele iyi bir kadron var ise.
Bu şuna benziyor.
Bu sezon çok fazla farklı sonuçlar gördük.
Aston, Chelsea'dan 7 gol yedi bir sonra ki maçta 2 gol bile çıkmadı.
Wigan, Tottenham önünde dağıldı, bir sonra ki maçında sanırsam gol olmadı.
Almanya'da İspanya'da buna benzer sonuçlar hep alındı.
Fenerbahçe'de ki futbolcular kaliteli bunları kendileride biliyor. O yüzden bu mağlubiyetler, başkanların yaptığı bir iki konuşma, taraftarın gösterdiği destek, bunlara sebep oluyor.
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 11:59
Ankarasporu küme düşüren, Ankaragücü'nü oğluna "oyuncak" olarak hediye eden ve nihayet hakkındaki iddiaların diz boyu olduğu bir adam... Vah zavallı ülkem vah... Hakkın, adaletin, vicdanın tellallığı kimlere kalmış... Kurtları kuzulara sözcü seçmişler... Makyavel; Makyavel; kemiklerin sızlasın e mi?
Sekopej
09.Mayıs.2010, 12:08
Herkes iddia ediyor, ben de İ.Melik Gökçek kendi adamlarından birine arattırıp, kendi kendine şike teklif etmiş desem olur herhalde. Çamur at izi kalsın, bir başkan çıkar lig şaibeli der, diğeri çıkar böyle saçma sapan konuşur. Yahu biliyorsan birşeyler, şaibe olduğu duyumları geldisye yap resmi başvurunu, anlat tüm bildiklerini. Şimdiden mağlubiyete kılıfı hazırlayıp, maç sonunda da kaybedince, bakın demiştik vs vs diye konuşarak başarıya çamr atacakları kesin.
Bilmiyorlar ki bu gelişmeleri oyuncular duyduğunda daha da hırlsanıyorlar, bizim emeğimizi nasıl hiçe sayarlar diye daha da motive oluyorlar maçlara. Bu saçma açıklamanın da mutlaka etkisi olacaktır.
Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 12:10
Midem bulandı , nasıl bir iştir bu
vuque
09.Mayıs.2010, 12:16
Herkes iddia ediyor, ben de İ.Melik Gökçek kendi adamlarından birine arattırıp, kendi kendine şike teklif etmiş desem olur herhalde. Çamur at izi kalsın, bir başkan çıkar lig şaibeli der, diğeri çıkar böyle saçma sapan konuşur. Yahu biliyorsan birşeyler, şaibe olduğu duyumları geldisye yap resmi başvurunu, anlt tüm bildiklerini. Şimdiden malubiyete kılıfı hazırlayıp, maç sonunda da kaybedince, bakın demiştik vs vs diye konuşarak başarıya çamr atacakları kesin.
Bilmiyorlar ki bu gelişmeleri oyuncular duyduğunda daha da hırlsanıyorlar, bizim emeğimizi nasıl hiçe sayarlar diye daha da motive oluyorlar maçlara. Bu saçma açıklamanın da mutlaka etkisi olacaktır.
Aynen Katılıyorum...
Mesela Bende Desem Alicanfmfan Çamur Atmak İçin Aramıştır Veya G.S'li Yöneticiler Aramıştır Desem Nasıl Birşey Olacaksa Diğer Şeylerde Onun Gibi Oluyor...
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 12:18
Maçta A.Gücülü oyunculardan biri kırmızı görürse siz o zaman görün yarın TV ve Gazeteleri...
Varonil
09.Mayıs.2010, 14:39
Olası bir Fenerbahçe galibiyeti ve şampiyonluğu şikeli ve şaibeli olarak lanse etmeye çalışıyorlar,amaçları bu.Bizim bunlara izin vermememiz lazım.
Çıkacağız,bütün mücadelemizi ortaya koyup sahadan 3 puanla ayrılıp herkesi susturacağız,başka çaresi yok. :)
di canio
09.Mayıs.2010, 14:55
Yahu nasıl bir Fenerbahçe'ymiş, nasıl bir Aziz Yıldırım'mış ki federasyonu, hakemleri kendi lehinde kullanması yetmiyormuş gibi Ankaragücü oyuncusuna sen kırmızı kart gör veya kötü oyna diyecek. Hayal gücü ne kadar gelişmiş insanlar var ülkemizde.
Gerekli yerlere başvuru yapmaz tabii ki adam. Amacı bir soruşturma yapılması değil ki. Amacı Fenerbahçe'yi ve olası şampiyonluğu karalamak. Bu işler o kadar kolay ki. İsteyen çıkıp istediği kişileri şikeyle suçlayabiliyor, lig şaibeli diyebiliyor. Ama bunlara bir yaptırım uygulanmıyor maalesef. Böyle olunca da her sene ligimiz şampiyon olamayan 'büyük' takımlarımızca şaibeli ilan ediliyor.
Deus Dominus
09.Mayıs.2010, 14:55
Bu ülkede ne zaman futbolu konuşacağız çok merak ediyorum.
KanaKe
09.Mayıs.2010, 14:59
bunlar yeni seyler degil 30 yildir var türkiyede.. alistik artik..
El Barto
09.Mayıs.2010, 15:03
Çok şükür akıllı kimseleriz hepimiz değil mi? Şimdi Broggi ne kadar önemli bir oyuncudur? Maçın kaderini değiştirecek bir adam mıdır? O atılırsa Fenerbahçe kesin kazanacak mıdır maçı? O atılmazsa Fenerbahçe maçı kazanamayacak mıdır?
Koskaca Fenerbahçe ve yönetiminden bahsediyoruz yahu. Böyle ayak işlerine girerler mi? Gireceklerse bile neden Broggi? Kaleciyi bğlarsın hiç olmazsa öyle goller yer ki kesin kazanırsın.
Biraz akıllı olun yahu sayın Gökçek.
di canio
09.Mayıs.2010, 15:05
Ayrıca Melih Gökçek kim ki? Broggi nasıl oyuncusu oluyor. Ne kadar saçma iş varsa bizim ülkemizde oluyor.
Haber bağlantısı: Ankaraspor ne alaka? (http://www.internethaber.com/gokcek-ahlaksiz-teklifi-dogruladi--250435h.htm?interstitial=true)
KanaKe
09.Mayıs.2010, 15:09
Çok şükür akıllı kimseleriz hepimiz değil mi? Şimdi Broggi ne kadar önemli bir oyuncudur? Maçın kaderini değiştirecek bir adam mıdır? O atılırsa Fenerbahçe kesin kazanacak mıdır maçı? O atılmazsa Fenerbahçe maçı kazanamayacak mıdır?
Koskaca Fenerbahçe ve yönetiminden bahsediyoruz yahu. Böyle ayak işlerine girerler mi? Gireceklerse bile neden Broggi? Kaleciyi bğlarsın hiç olmazsa öyle goller yer ki kesin kazanırsın.
Biraz akıllı olun yahu sayın Gökçek.
hersene son haftalarda bu tür söylentiler cikiyor ben aldirmiyorum acikcasi.. eger ispati varsa savciliga basvursun..
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 15:56
Bu maçı Fenerbahçe % 99 değil % 100 kazanır. Mevcut psikolojik durumları göz önüne alırsak Fenerbahçe'nin maçta puan kaybetmesi ancak 1 veya daha fazla kişi eksik oynamasıyla mümkün olabilir. 11'e 11 Ankaragücü'ne şans tanımıyorum. Hatta rahat bir skor da alabilir Fener.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 16:02
Ya kardeşim ortalığı karıştırmak için 1 numarasınız. Dün Telegolde İspanyadan bi herif aramış dendi. Hemen Fenerbahçe Kulübü şike yaptı deniyor. Her şampiyonluğumuzda şike var. Zaten Şampiyonlar Liginde de Platinin sayesinde çeyrek finale çıktık. Aziz Yıldırımın her yerde elinin olması ne kadar inandırıcı. Tamam gücü olabilir ama bu demekki Türkiyeyi Aziz Yıldırım yönetiyor. Ama şuna inanın Fenerbahce taraftarı da bıktı artık bu haberlerden. Her seferinde şampiyonluğumuza gölge düşüyor. Denizliye kaybettiğimiz seneki şampiyonluk araştırılmıyor bizim her sene şampiyonluğa oynadığımız zaman şike haberleri çıkartılıyor. Ulusoy zamanında Fenerbahce aleyhine kararlar da kimsenin sesi çıkmıyordu. 27 hafta penaltı verilmedi. İçinde kaç tane penaltı vardı. Lütfen bu işleri bırakalım. Medya da ortalığı germesin artık. Lütfen....
izmer96
09.Mayıs.2010, 16:29
Macin oynanacagi gun yapilmamais gereken bir aciklama , gercekten varsa boyle bir durum evraklarla ispatlar federasyona muracaat edersin ama macin oynanacagi gun boyle mide bulandirici aciklama yapilmaz , insanlari tonbet altinda birakmak , bir klubun butun sezon harcadigi emek bu kadar kolay harcanamaz diye dusunuyorum bir GS taraftari olarak , ben eger kendi takimin bugun sampiyonlum macina cikiyor olsaydi ve boyle bir sey duysaydim midem bulanirdi ve acaba derdim ama yukardada dedigim gibi evraklarla kanitlanmadigi surece kimsenin bu kadar kolay ve basit aciklamalar yapmaya hakki yokdur
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 16:35
Macin oynanacagi gun yapilmamais gereken bir aciklama , gercekten varsa boyle bir durum evraklarla ispatlar federasyona muracaat edersin ama macin oynanacagi gun boyle mide bulandirici aciklama yapilmaz , insanlari tonbet altinda birakmak , bir klubun butun sezon harcadigi emek bu kadar kolay harcanamaz diye dusunuyorum bir GS taraftari olarak , ben eger kendi takimin bugun sampiyonlum macina cikiyor olsaydi ve boyle bir sey duysaydim midem bulanirdi ve acaba derdim ama yukardada dedigim gibi evraklarla kanitlanmadigi surece kimsenin bu kadar kolay ve basit aciklamalar yapmaya hakki yokdur
Doğru diyorsun abi. Mesela bugün hangi sonuç çıksa medya bir sürü haber yapacak. Dediğin gibi Ankaragücü bunu federasyona, emniyete ve telefon şirketine taşısa arayanın numarası bulunur. Kişinin kimle alakası olduğu belli olur. Zaten öyle bir durum olursa da gerekli yaptırımlar uygulanır. İnşallah akşam gergin bir maç olmaz hakedenin kazanacağı bir müsabaka olur..
di canio
09.Mayıs.2010, 16:43
Böyle bir durum varsa bunu neden Melih Gökçek açıklar? Ankaragücü'nün yöneticileri ne iş yapar? Ankaragücü savcılığa suç duyurusunda bulundu mu? Eğer bulunduysa adli bir olayın medyada ulu orta dillendirilmesi yanlış değil mi? Bulunmadıysa eğer böyle bir durumu basın yoluyla açıklamasında ki amaç nedir?
Sorular, sorular..
Neron_FB
09.Mayıs.2010, 17:11
Melih Gökçek kendine yakışan bi haber yaratmış helal olsun ona !!!
Bugün Fener kazanırsa %80 şampiyon olur. Ama ben 3 puana çok fazla inanmıyorum. berabere bitecek gibi geliyor bana. Umarm yanılırım.
Crocodile1963
09.Mayıs.2010, 17:43
Normal şartlarda evinde Galatasaray'ı 3-0 yenen, Trabzonspor karşısında galip gelen, Bjk ile berabere kalan takım Fenerbahçe'ye yenilmez. Ancak son iki haftadır gerek yöneticiler gerekse medyanın tutumu maçı başka boyutlara çıkardı.
Yok efendim Ankaragücü, Bursa için oynayacakmış, yok Bursa'dan 5000 kişi Ankara'ya çıkartma yapacakmış vs... Unutulmasın ki geçen sene Ankaragücü küme düşme hattında iken Bursaspor'a 2-0 yenildi. Bu sene Bursaspor şampiyonluğa oynarken 0-0 berabere kaldı o zaman o zaman kardeşlik yok muydu ! Unutulmasın ki bu, puan kardeşliği değildir. İki takım taraftarının tribün kardeşliğidir. Bugün Ankaragücü yenilirse dostluk bozulacak mı tabi ki, hayır. Bu arada Bursa'dan mütferit gelenlerden başka otobüs organizasyonu da falan olmadı buda bilinsin.
Serkan'a yapılan şike teklifi son derece ahlaksız, mide bulandırıcı bir tekliftir. Bu teklifin ayyuka çıkması İvesa'nın ve Murat Şahin'i de bir bakıma "acaba"lara sevk etmiştir.
Hafta boyunca maça dair pek birşey konuşulmadı o yüzden maç ile ilgili inşallah maça etki edecek büyük hatalar gerçekleşmez diyorum.
"Şampiyonluk senin elinden olsun kardeşim !"
Sekopej
09.Mayıs.2010, 17:46
Serkan'a kim ne teklifi yapmış yahu, her oyuncu için ayrı ayrı mı çalışıyor Aziz Yıldırım?
Ulan madem bu kadar güçlüsün, 27 senedir alamadığımız şu kupayı senelerdir neden finalde kaybedip duruyoruz, son 11 senede ayarlayamadı mı 1 kaleci hakem ya da oyuncu da alamadık şu kupayı be, sen neymişsin Aziz Yıldırım be...
Serkan'a kim ne teklifi yapmış yahu, her oyuncu için ayrı ayrı mı çalışıyor Aziz Yıldırım?
Ulan madem bu kadar güçlüsün, 27 senedir alamadığımız şu kupayı senelerdir neden finalde kaybedip duruyoruz, son 11 senede ayarlayamadı mı 1 kaleci hakem ya da oyuncu da alamadık şu kupayı be, sen neymişsin Aziz Yıldırım be...
2 hafta önceden hakem ayarlıyoruz,derbi maçında hakemi ayartıyoruz bir kupayı alamıyoruz inanılır gibi değil...
nannar
09.Mayıs.2010, 17:48
normalde hiç olay yaşanmamış olsa ankaragücü puan alır derdim çükü fb tansiyonu yükselmeyen maçlarda küçük takımlara puan kaybediyor.Ama ne zamanki tansiyon yükseldi fenerbahçeli oyuncular büyük takımda olduklarının farkına vararak oynuyor ve maçı alıyorlar. bu akşamda sanki fb rahat rahat maçı alacak gibime geliyor ama gönlüm ankaragücü'nün puan almasından yana... iki takıma da başarılar ;)
Crocodile1963
09.Mayıs.2010, 18:01
Ankaragücü amigosu Fatih de Serdar Kırıntılı’ya kötü oynaması ve gol yemesi karşılığında 100 bin dolar önerildiğini söylemiş. Bu iddia benim de kulağıma geldi. Ancak bu konuda yorum yapamayacağım” diye konuştu.
Kaynak : Habertürk
Kaynak : Habertürk
Doğrudur o zaman.
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 18:05
Bize düşen... Kim ne dersin desin; kulaklarımızı tıkayıp işimize bakmak... Sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız; Ankaragücünü inşallah eze eze yeneceğiz... Kim ne derse desin; ki şahsen umrumda değil... Hatta bu kadar gürültü ve tantanaya rağmen kazanmak daha keyifli oluyor... Biz kazanalım ve vicdanımız Allah huzurunda rahat olsun da, isteyen istediğini düşünsün...
İ.Melih'e gelince... Fenerbahçe taraftarı "yeri gelince" gereğini yapar diye tahmin ediyorum... Tarih kitapları unutur; Fenerbahçe taraftarı unutmaz...
Haaaa... Oldu ki, sahaya konfetiler yağdı, maç defalarca durdu, oyun kilitlendi ve türlü cinliklerle bir beraberlik çıkardılar...(İ.Melih bu işin üstüne niye bu kadar düşüyor; onu ayrıca merak ediyorum... Onu tanıyanlar der ki, sinekten yağ çıkarır... Menfaati yoksa ölüyor olsan yaralı parmağına merhem çalmaz...) Yani olmaz işler oldu ve biz Ankaragücü'ne takıldık... Kimse heveslenmesin; biz yine şampiyonuz... Bursaspor Beşiktaştan daha iyi bir takım değil ve Beşiktaş haftaya onları Bursa'da yenecektir... Kimse koskoca Beşiktaş'ı çantada keklik görmesin... Sen yıllarca Beşiktaş'a küfret, Çarşı'yı bas; sonra onu çantada keklik belle... Demedi demeyin; biz bugün Ankaragücü'nü yensek te, yenilsek te; haftaya Beşiktaş Bursa'yı Bursa'da yenecektir...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:09
Fenerbahçe kafilesi stada gelirken Bursaspor-Ankaragücü TARAFTARLARININ işbirliği ile stad dışında olaylar çıkmış... Güvenlik güçleri ile holiganlar arasında çıkan olaylar nedeniyle havaya sıkılan biber gazlarından Fenerbahçe kafilesi de etkilenmiş...
Dışarıda Türk polisini taşlayanlar şimdi "şehitler ölmez" diye bağırıyor...
eGowiCh
09.Mayıs.2010, 19:18
Denizli faciasından sonra bir kez daha aynı hataya düşülmeyeceğini düşünüyorum. Futbolcular sezonu koca bir sıfırla kapatmak yerine sene başında ilk hedef olarak konulan lig şampiyonluğu ile kapatmak için sahada deyim yerindeyse "ölümüne" oynayacaklardır. Güvenimiz tam, inancımız tam.
Sekopej
09.Mayıs.2010, 19:32
Şimdi İ.Melih Gökçek bilerek gaz bombası sıktırdı takıma desek nasıl olur acaba? Böyle rezalet mi olur yahu, otobüsten nasıl iniyorlardı.
Eminim tüm bu yaşananlar, söylenenler daha da hırslandıracak oyuncuları, beraberlik alabiliriz diye korktuğum tek maç buydu haftalar öncesinden ama şu anda galibiyetten %100 eminim.
Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 19:34
Biber Gazı mı :S Olacak şey değil ya .. Uzun zamandır bu kadar hırsla kazanmayı istemiyordum Fenerbahçe'nin kim olduğunu gereken insanlar görecek inş.
barahir
09.Mayıs.2010, 19:44
Hani Bizans Oyunları diyor ya bazı taraflar, işte bizans oyunun aslı budur.. Şizofreni hastası bir adam çıkıyor, A,B,C planlarını bozduk şimdi de D planlarını bozuyoruz diyor, peşine de böyle şeyler..
Ben de diyorum ki şimdi "Plan yapmayun plan..!"
tarikko
09.Mayıs.2010, 19:52
Melih Gokcek gibi futboldan bir gram anlamayan bir adamin laflarini takmamak gerekiyor aslinda..
Yarin bizim yoneticiler basin toplantisi duzenleyeceklermis gokcek'in aciklamalariyla ilgili..Umarim gereken cevabi verirler..
Maca gelince: Bu maci alacagiz baska yolu yok !!!
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 19:54
Şok Şok Şok !!!
Aziz Yıldırım Ankaragücün'ün 18 kişilik kadrosundaki herkese 1 tane villa sözü vermiş..
Kaynak ; www.bukelemun.org
Trabzonspor
09.Mayıs.2010, 20:31
Herkese villa mı :DAdam şampiyon olmaz daha karlı çıkar öyle olsa:D
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 20:33
Herkese villa mı :DAdam şampiyon olmaz daha karlı çıkar öyle olsa:D
Hemşo daha ne yapacan baksana her kafadan bi ses :D :D :D bi asparagas'da biz salladık :D
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 20:37
Dk 16 ilk tartışma başladı. Luganonun dudağı patladı.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 20:38
Bunu da Fenerbahce yaptı. İlhana dirsek at diye emir vermiş....
BaFraLı
09.Mayıs.2010, 20:39
Hep Lugano mu patlatıcak :D:D.( şakasına dedim hemen içinizden sövmeyin :/ :)
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 20:39
Bunu da Fenerbahce yaptı. İlhana dirsek at diye emir vermiş....
Ümit bunlar olacak olayın anlaşılmaması lazım :)
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 20:41
Olay gerçekçi olsun diye böyle yapıyorlar :D
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 20:43
1-0 Fener önde.
goosfraba
gol oldu. 1-0 mehmet topuz.
CeNTeR_TR
Mehmet Topuz, Ankaragücü ; 0 Fenerbahçe ; 1
BaFraLı
Gergin olan maç bitmiştir artık. Tebrikler Fenerbahçe :D
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 20:52
Ankaranın golü ofsayt diye sayılmadı ve ümit özat itirazdan dolayı tribüne gönderildi.
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 20:54
Ümit Özat tribüne yollandı.
Universal
09.Mayıs.2010, 20:54
Bundan bir kaç saat önce öğrendim, Fenerbahçe bu maçı kazanırsa şampiyon. :) O kadar kesin durumumuz. :)
RaSenGan
09.Mayıs.2010, 20:55
Ofsayt mıydı peki ?
Ne yazık ki ofsayttı :)
goosfraba
09.Mayıs.2010, 20:55
http://i44.tinypic.com/c2p8x.jpg
İyi, Allahtan ofsaytmış.
Resim için teşekkürler.
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 20:58
Bundan bir kaç saat önce öğrendim, Fenerbahçe bu maçı kazanırsa şampiyon. :) O kadar kesin durumumuz. :)
Hadi bakalım inşAllah :)
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 21:07
İlk yarı Fenerbahçemiz'in 0-1 üstünlüğü ile geçti.2.yarı bir gol daha bulup rahatlamalıyız.
nannar
09.Mayıs.2010, 21:11
Aman diyim bu Wederson Galatasaray'ımıza falan gelmiş olmasın :) Bir tane Caner'e tahammül edemiyoruz, ikincisine gerek yok :)
Eğer Mehmet Çakır bu kadar basiretsiz bir oyuncuysa Bank Asya ekiplerinde zor oynardı :) İlk yarı resmen sahada gezindi. Ankaragücü kesinlikle göstermesi gereken performansından çok uzak. bunu ister yükselen tansiyondan ötürü strese bağlayın, ister ligin sonu yaklaştığı için rehavete , ister Aziz Yıldırım'la ilgili rüşvet iddaalarına... Ortada bir gerçek var, o da Ankaragücü başta Bursaspor camiası olmak üzere tüm Anti-FB taraftarın beklediği hırsı ve oyunu sahay yansıtamadı ilk 45 dakika... 2. yarıda bakalım neler olacak :)
Universal
09.Mayıs.2010, 21:12
Ankaragücü kendisi için onyamıyor ki, bütün Türkiye o takımın üstünde baskı kurdu olan oldu. Fenerbahçe 2. golü atsın, tarihi fark olur bu maçta.
nannar
09.Mayıs.2010, 21:14
Ankaragücü kendisi için onyamıyor ki, bütün Türkiye o takımın üstünde baskı kurdu olan oldu. Fenerbahçe 2. golü atsın, tarihi fark olur bu maçta.
;) olabilir... Ben maçtan önce de yazdım, normal şartlarda Ankaragücü daha dirençli oynardı ama olayın bu hale gelmesinden dolayı oluşan baskı ve Fenerbahçe'li oyuncuların daha da hırslanmış olmaları Ankaragücü'ne değil Fenerbahçe'ye yarar :)
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 21:14
Elveda Ümit Özat...
Seni hiç sevmedim; ama hep saygı duydum... İşini iyi yapan, centilmen bir profesyonel olarak tanıdım... "Büyük kaptan" diye omuzlara alındın...
İşte bugün ölen Ümit o "büyük kaptan"dır... Haklı olmadığın bir konuda bu eyyamcılığı yapmayacaktın... Sen Fenerbahçe kaptanıyken bile böyle hırçınlık yapmaz, takımını müdafaa etmek için kontrolden çıkmazdın... Bu nefretinin ardında yatan nedir Ümit?
Neyse; sen artık benim için manen öldün... Sadece benim değil milyonlarca Fenerbahçe taraftarı için artık Ümit Özat hüvel-baki'dir... Manevi anlamda... Eskiden Fenerbahçe'de kaptanlık yapan, omuzlarda taşınan bir Ümit varmış... Allah rahmet eylesin...
Universal
09.Mayıs.2010, 21:17
http://i43.tinypic.com/keg0sh.jpg
Universal
09.Mayıs.2010, 21:17
Bundan yıllar önce Ümit Özat'ı Kadıköy'den uğurlarken onu ayakta ağlayarak alkışlamıştım, herşey yalanmış.
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:19
Digiweb sizde de kesiliyor mu arada ?
tarikko
09.Mayıs.2010, 21:19
Yaziklar olsun sana Umit Ozat..Yaziklar olsun..Fenerbahce taraftari icin Umit Ozat bitmistir..
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 21:21
Özer fena koşmuş :D :D bakalım 2. yarı neler olacak..FB bu saatten sonra maçı vermez bence 2-0 yapıp rahatlamaları lazım..
nannar
09.Mayıs.2010, 21:22
sorma!!! tüm lig tv çalışanlarına hayır duası okudum ilk yarıda :D
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:24
Hala kesilip duruyor. Dualarına ben de katılıyorum.
Universal
Alex çıktı Baroni girdi. Olaya bak. Klasik Daum.
yaman76hakanFB
Alexi oyundan almış... Özer sahada... Alex yok... Christian onun yerine giriyor... Emre Alexin bölgesinde olur herhalde...
Daum... Daum... Umarım bu kararın maç sonu tartışılmaz... Umarım...
izmer96
09.Mayıs.2010, 21:25
Bendede 2 kere kesildi ilk yarida , ayda 29 dolar para oduyorum bu kadar rezillik olamaz
nannar
Emre öne çıkarak oynayacak ve bence daha iyi oynar :D
The.Crow
Haydaaaaa değişikliğe bak. Bu Daum profesör :) Haftaya mı saklıyor Alex'i.
Gol Güiza..
Adam hep garip maçlarda gol attı. Kupada bursa maçı mesela. Kezman da böyleydi. :D
nannar
bizde daha çok kesildi remzi :D TR de 5-6 olmuştur en az :n:
CeNTeR_TR
Gollllllllll Güiza !!!!!!!!!!!
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 21:26
Gol attı FB Emre golün asistini yaptı işte Daum işini biliyor yahu kızmayın :D
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 21:26
Bu gol Daum'u kurtarır... Bu değişiklik 2-0 değişikliğidir... 1-0'da öyle değişiklik yapılmaz...
Universal
09.Mayıs.2010, 21:27
Şampiyonluk Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooor. :)
Daniel Güzia....
Fark bekliyorum fark.
The.Crow
Haydaaaaa değişikliğe bak. Bu Daum profesör :) Haftaya mı saklıyor Alex'i.
Harbi prof. çıktı adam. 2-0 oldu. Bu arada gol sevince gene gitti digiweb.:icon_twisted:
nannar
Allah belasını versin bu lig tv ekibinin... yine kesildi yayın... seneye de arar da bulurlar online alıcıyı... 1 lira bile vermem... bu arada fb 0-2 yaptı... artık gelecek hafta kadıköy'de şampiyonluğu alır sanırım. şimdiden tebrikler
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 21:28
Şu boykot haberleri doğru galiba A.Gücü'nü ilk defa böyle görüyorum..
Matteo Ferrari
Milli takımımızın 10-15 yıl kaleci sorunu çözülmüştür. Serkan Kırıntılı
Homer J.S
Ve benim için bundan sonra şampiyondur Fenerbahçe..
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:29
Allah belasını versin bu lig tv ekibinin... yine kesildi yayın... seneye de arar da bulurlar online alıcıyı... 1 lira bile vermem...
Ben de mozilla'da sorun var diyorum Explorer açıyorum o kesiliyor geri mozillaya. Meğer genelmiş. Seneye giriş paketinden açtırcam Ligtv'yi. TV'den izlerim. Bu ne böyle rezalet zırt pırt gidiyor.
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 21:29
Ah be Aziz Başkan :)
C h A o S
09.Mayıs.2010, 21:30
Maçı izlemediğimden soruyorum Ümit Özat ne yaptı?
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:31
Ofsaytten gol attı ankara. Ümit görmedi tabi ama yinede itiraz etti baya. Hakemde gönderdi tribüne.
Bu arada maçta sürekli tartışma çıkıyor. Toplu kavgaya dönüşebilir her an.
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 21:32
Gol sayılmadı ofsayttı yoğun itiraz etti.
Bu arada Seyircimizin sesinin daha fazla çıkması güzel ! Gecekondu Ve Texaslıların arasından çıkıyorsa daha'da güzel.
Homer J.S
09.Mayıs.2010, 21:32
NTVSPOR'daki gol yorumuna bakın..
Guiza ağlıyor yazıyor.. Yoksa gerçekten ağladı mı ?
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:34
Guiza 1 gol daha atarsa seneye kalır takımda :D
nannar
09.Mayıs.2010, 21:34
o zaman inşallah atar diyelim :n:
Universal
09.Mayıs.2010, 21:35
Bursa atkısı ile maç izliyor. Artık Fenerbahçe'liler için Ümit Özat bitmiştir.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 21:35
Ah Fenerbahcem Trabzon macında da bu isteğiniz hırsınız olsaydı. Buruk sevinç olacak diyordum. Ama şampiyon olalım gerisi unutulacak galiba. Seneye bomba transferler gelecek inşallah :) Daumu da eleştiririm ama yaptığı değişiklik orta sahaya direnç kazandırmak içindi...
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:36
Hadi ya. Ben orayı kaçırdım. Harbi ayıp etmiş.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 21:36
Ümit Özat değilmiş yahu o adam :)
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:37
Alex ne yapmış yahu :D Oyundan alındıkdan sonra gidip takım elbisesini giyip yedek klübesine oturdu :n:
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:38
Alex tiril tiril olmuş :))
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:39
Hani bu atmaya kart. Adam pozisyondan sonra gülüyor bile. Yaptığının farkında tüh kandıramadım hesabı nerde kart ?
uAburak89
09.Mayıs.2010, 21:43
O fotodaki Ümit Özat mı ya, bana farklı geldi baya. :S
eng1n
09.Mayıs.2010, 21:44
aman allahım wederson yılın pasını attı :n: bu arada o fotodaki ümit özat değil galiba ya :D
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 21:44
Ümit Özat değil o. Ben gördüm tribünde atkı falan yok üstünde. Boşu boşuna adamın günahını aldım.
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:45
O fotodaki Ümit Özat mı ya, bana farklı geldi baya. :S
Banada farklı geldi ama o görüntünün başı ve devamıda vardır sanırım. Bu fotoda net gözükmüyor.
Universal
09.Mayıs.2010, 21:46
Bana Ümit Özat geldi, eğer değilse kardeşidir. Çok benziyor.
CeNTeR_TR
Gollll Christian !
GeorgeWeah
Cristian Baroniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 21:50
Ankaragücü resmen dağıldı. Oyun disiplininden koptu. Bu saatten sonra 5-6 olabilir..
CeNTeR_TR
Kim ağlıyor ben onu çözemedim :S
eng1n
valla takımda kaç maç sonra bilemiyorum ama baya oldu 3 gol attı
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:51
Fener tribününde kavga çıktı.
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:52
Olmadı A.Gücü yönetimi. Uğraştınız ama olmadı. Maç başladığından beri soracam ama sormadım maç bitsin dedim.
Bu Broghi için böyle bir duyum vardı peki neden ilk 11'de başladı. Ne söylerseniz söyleyin böyle bir duyum alınmışsa o oyuncu oynatılır mı ?
İlk sayfada konu açılınca yazmıştım... 1 ay önce bu maçtan korkuyordum ancak yönetim böyle tarz yapmaya çalışınca bitti işleri. ok rahat galibiyet.
NOT : Daum dahi mi :D
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 21:54
Süper Lig'in dahisi Daum işte adam nerede ne yapacağını çok iyi biliyor aldı Baroni'yi attı golünü :D
nannar
09.Mayıs.2010, 21:55
Olmadı A.Gücü yönetimi. Uğraştınız ama olmadı. Maç başladığından beri soracam ama sormadım maç bitsin dedim.
Bu Broghi için böyle bir duyum vardı peki neden ilk 11'de başladı. Ne söylerseniz söyleyin böyle bir duyum alınmışsa o oyuncu oynatılır mı ?
İlk sayfada konu açılınca yazmıştım... 1 ay önce bu maçtan korkuyordum ancak yönetim böyle tarz yapmaya çalışınca bitti işleri. ok rahat galibiyet.
NOT : Daum dahi mi :D
yaww ankaragücü resmen durduk yere maçı gerdi...normal halleriyle çıksalar daha çok ümidim olurdu... bu maçın böyle biteceği maç öncesinde belli olmuştu zaten. parayla pulla,oyuncu almayla alakası yok. gereksiz yere tansiyonu yükseltti Ankaragücü tarafı. aklı sıra bursa'ya yaranacaktı ama daha da zararı oldu
The.Crow
09.Mayıs.2010, 21:57
Volkan gol orucunu bozuyordu ancak Bilica izin vermedi :)
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 21:58
Bana Ümit Özat geldi, eğer değilse kardeşidir. Çok benziyor.
Değilmiş. Ümitin üstü beyaz ve tek başına ayakta duruyor.
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 22:00
Yengeç gibi bir şey olabilir mesaj yollamışlardır Bursa'ya bence.. :D
GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2010, 22:01
Arkadaşlar ne yapmıyoruz? Ortamı germiyoruz.Lütfen sakin bir şekilde yorumlarınızı paylaşın.
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 22:01
Bekire yabancı madde yağıyor. Ve ankaragücü taraftarı "Oh Oh" diyor.
The.Crow
09.Mayıs.2010, 22:02
Melih Gökçek'i futbola sokarsanız böyle olur... 6 sene Ankarada yaşamış biri olarak neler yapabileceğini tahmin edebiliyorum. Gerdiler maçı adam ölecek maçta. Siyasetçinin ne işi var futbolda. Her yerden para kırdınız bir de futbolu mu parselleyeceksiniz.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 22:03
Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir. Tüm Fenerbahceli kardeşlerime hayırlı olsun diyorum..
eng1n
09.Mayıs.2010, 22:03
Fenerin kimi satın aldığını buldum fener güizayı satın almış çok belli gol attı yav daha ne olsun kaç villa verdi acaba :n:
Universal
09.Mayıs.2010, 22:04
Evet resimde ki adam Ümit Özat değilmiş. Resmi sildim.
Ama ben o ofsayttan sonraki davranışı yüzünden bile tavırlıyım kendisine.
El Barto
09.Mayıs.2010, 22:05
Kolay bir maç olacağı aşikardı. 3 olmuş. :)
el.nino
Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir. Tüm Fenerbahceli kardeşlerime hayırlı olsun diyorum..
olursanız hayırlı olur inş.
GeorgeWeah
Fenerin kimi satın aldığını buldum fener güizayı satın almış çok belli gol attı yav daha ne olsun kaç villa verdi acaba :n:
Bu ifadeleri kullanmayın bence. Maçın başında hırslıydı Ankaragücü. 3. golden sonra da bastırdı. Bu oynanan bütün oyunlar bizim şampiyonluğumuzu çalmak içinmiş. Ama başaramadılar....
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 22:07
Anadolu'dan şampiyon çıkmaz derlerdi doğru diyorlar şampiyon %75 FB..BJK'de zaten 3.'lük şansı olduğundan Bursa'ya karşı istekli oynayacaklardır kısacası Bursa ligi 2. bitirir..FB'nin şampiyonluğu şimdiden h.olsun cümleten..
The.Crow
09.Mayıs.2010, 22:08
Evet artık şampiyonluğu inşallah Kadıköy'deki büyük taraftarımız getirecektir..
The.Crow
09.Mayıs.2010, 22:08
Gol orucu lig için geçerli zaten.Trabzondan önce Manisa2da gol atmıştı kupada.
Universal
09.Mayıs.2010, 22:13
Çok rahat oynayacağımızı söylemiştim. Maç başında ilk golü biz atarak rahat oynadık ve belkide şampiyonluğu Ankara'da kazandık. Helal olsun. :)
El Barto
09.Mayıs.2010, 22:14
Son haftada Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ süreceğiz bizde. :p
Tebrikler Fenerbahçe'ye. Bu saatten sonra şampiyon Fenerbahçe olacak gibi.
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 22:14
Kalbinde Sarı Lacivert sevgiyi yaşatıp gönül veren herkese bu 3 puan hayırlı uğurlu olsun.İnşAllah sonraki hafta 3 puan daha alarak Türkiyeyi Yakarız !
Tüm provakasyonlara rağmen TebrikLer Fenerbahçe'm
uAburak89
09.Mayıs.2010, 22:16
Kalbinde Sarı Lacivert sevgiyi yaşatıp gönül veren herkese bu 3 puan hayırlı uğurlu olsun.İnşAllah sonraki hafta 3 puan daha alarak Türkiyeyi Yakarız !
Ne istiyon la güzelim ülkeden, yakıp ne yapıcan? :D
Tebrikler Fenerbahçe ve Fenerbahçeli arkadaşlar, olası şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun. :)
CeNTeR_TR
09.Mayıs.2010, 22:17
Ne istiyon la güzelim ülkeden, yakıp ne yapıcan? :D
Tebrikler Fenerbahçe ve Fenerbahçeli arkadaşlar, olası şampiyonluğunuz şimdiden hayırlı olsun. :)
Bilakis Antalyaya gelecem sizin dükkan'ın önünü yakacam :D Belki arada sanada sıçrar Ateş :D
izmer96
09.Mayıs.2010, 22:17
Fenerbahceli arkadaslari tebrik ederim artik Fenerbahce Sampiyo. diyebiliriz ''N'' de onumuzdeki hafta evinde gelir , cok zorlanacagini sandigim Ankara deplasmaninda nispeten rahat bir sekilde galip ayrildi , bu kadar ortam geren Melih Gokcek'de mac sirasinda torunu ile oynuyordu , Turkiye'de futbol nezaman adam gibi adamlar tarafindan yonetilmeye baslanilicak merak ediyorum
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 22:19
Artık alınan galibiyete ve muhtemel bir şampiyonluğa odaklanalım. Eğer bir provokasyon varsa bu cümlelerle buna alet oluyoruz. Bırakın, futbol konuşalım. Şurada biri de kalkıp teknik bir yorum yapsa dişimi kıracağım. Çoğu zaman okumaya üşeniyorum, yöneticilik vasfı sebebiyle bakıyorum.
Bu arada Fenerbahçe'nin çok rahat bir galibiyet alacağını söylemiştim, perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ankaragücü'lü futbolcularda motivasyon falan kalmadı. Belki para kazanacaklar ama Ankaragücü ve futbolcuları kazanabilecekleri bir prestijden oldular. Ama bu devirde her şey para. Trabzonspor'u farklı bir şekilde yeneceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Trabzon kupadan sonra motive olamaz bu maça zaten. Şampiyonluğunu tebrik ederim Fener'in.
Bu arada şu devrik yazdığım cümlelerden kurtulmam lazım, alışkanlık gibi oldu.
Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 22:20
Çok rahat ve farklı bir skorla bitirdik işi .. Budur !
uAburak89
09.Mayıs.2010, 22:20
Bilakis Antalyaya gelecem sizin dükkan'ın önünü yakacam :D Belki arada sanada sıçrar Ateş :D
Ateş bizim işimize gelir malum işimiz fırıncılık, ekmek yapayım sana. :D
Futbola siyasi isimlerin karışması saçma zaten, bu kadar gereksiz olaya hiç gerek yoktu.
goosfraba
09.Mayıs.2010, 22:21
Allah aşkına şu tür konulara mesajım niye silindi diye bir post atmayın ne olur. Vardır ki bir sebebi silinmiştir. Yani bunu anlatabilmek için mesaj yetmiyor, sitenin üstüne hoparlör koyup ses sistemi mi ayarlamak lazım?
Lütfen...
Addolorato
09.Mayıs.2010, 22:23
Benim bildiğim Trabzonspor Fenerbahçe maçında ölümüne oynar.. Fenerbahçe'yi tebrik ederim güzel oynadılar maçı kazandılar..
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 22:25
Alex ateşi yükseldiği için maça devam edememiş.
Universal
0x3.ganhamos bem e agora faltam 90 min.sadece 90dk.ben sakat degil,ben 39 ates.
Alex'in twitter'ından.
tarikko
DDİLİMDE ŞARKILARIN GÜNDÜZ GECE DELİ GİBİ AŞIĞIZ FENERBAHÇE BU DÜNYAYI YAKARIZ SENİN İÇİN ŞAMPİYONLUK GELİNCE !!!
Artik sampiyonluk cok yakin.Son macta tribunde takimimiza sonsuz destek verip sampiyon olacagiz insallah..
Helal olsun herkese..Taraftara,futbolculara,teknik ekibe..
Bu arada mac sonu takimin taraftarla butunlesmesi harikaydi.Herkese nasip olmaz boyle taraftar..
tarikko
09.Mayıs.2010, 22:27
Alex'in twitter'ından.
Alex'in twitter'inin linkini verebilirmisin ?
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 22:28
Alex'in twitter'ından.
Adama bak maç biter bitmez açmış laptopu twitter e girmiş :D
Aydin
09.Mayıs.2010, 22:28
Kupa maçında fener gol gol gol, 30 sene oluyor yazmıştım ama şimdi de fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor diyebilirim. Tebrikler.
World Hollow o1
09.Mayıs.2010, 22:29
Küçük insanlar konuşur, büyük insanlarda konuşulur..
Teşekkürler Fenerbahçe, güzel bir galibiyetti 3-1 veya 2-0 diye geçiyordu içimden ama olmadı olsun yanıldık, yeterki böyle skorlarla yanıltsın..
Tribündeki küfürler ve sahaya atılan kaya parçaları:p olmasaydı gerçekden çok güzel tribün olacaktı ama kendini bilmezler çok futbol sever olarak gözüküp orada yerini alanlar..
Fener Gol gol gol
Şampiyonluk geliyorr.!!
Fener Gol gol gol
Şampiyonluk geliyorr.!!
El Barto
09.Mayıs.2010, 22:29
Telefondan yazmıştır Cihan. :D
tarikko
09.Mayıs.2010, 22:30
Telefondan yazmistir.. :)
Universal
09.Mayıs.2010, 22:30
Alex'in twitter'inin linkini verebilirmisin ?
http://twitter.com/Alex10combr
Iphone, Blackbery, Nokia E serisi denilen teknolojiler var. :)
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 22:31
Telefondan yazmıştır Cihan. :D
O zaman
Adama bak maç biter bitmez açmış telefonu twitter e girmiş :D
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 22:33
@alex10combr, via mobile web (=
Kazım'a twitter yasaklayan takım Alex'e birşey dememiş heralde. Esat Dergi soruşturuyordu gerçekliğini.
tarikko
http://twitter.com/Alex10combr (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAlex 10combr)
Tesekkurler :)
El Barto
Neyse telefonu hiç kapatmıyordur zaten diyerek konuyu uzatmıyorum Cihan. :n:
Yalnız A.Gücü teknik direktörü'nün basın toplantısını izledim. Adamın umurunda değil yahu 3 tane yemişler. Adam aldığım paraya bakarım havasında resmen.
GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2010, 22:34
Ortada bir haksızlık,ayırmacılık,ayrımcılık varsa hakkımı korumak için hepsi.Eğer benim mesajımın silinmesi bir sebepleyse aynı mesajın silinmemesinin sebebi de olmalı.Sonra da anlamıyor,salak,geri zekalı oluyoruz.Anlamıyoruz çünkü hoparlör lazım bize.
Bu tür durumlarda raporlama sistemini,özel mesaj sistemini veya destek merkezini kullanmanızı kaç kere söylemişizdir.Buna rağmen bu sitede yıllarca takılan,hatta zamanında yöneticilik yapmış üyeler bile hala buna uymamakta inat ediyorlar.Hiç mi kimse görmüyor bu uyarıları,sanmıyorum.Herkes bildiğini okuyor.Bizimde dilimizde tüy bitti artık yapmayın diye diye.Vurgulanmak istenen bu.Mesajınızı normalde silmem gerekiyor ama belki üyeler artık bu tutumlarından vazgeçerler umuduyla silmiyorum.Lütfen bu mesaja da bu konu altında cevap verip uzatmayın.
ThersoN
09.Mayıs.2010, 22:36
TEbrikler...
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 22:36
Fenerbahçe şampiyon olacaksa haketmiştir ancak ben Bursa'ya üzüldüm doğrusu. Henüz 1 maç var ama Ertuğrul Sağlam çok efendi bir insan. Seneye inşallah avrupaya gider. Türkiye'de onu bile harcarlar.
Varonil
09.Mayıs.2010, 22:40
Fenerbahçe'nin adına yakışacak bir disiplinle oynayarak kazandık,tebrikler Fenerbahçe'm.Artık geri sayıma geçtik,kaldı bir maç. Ankaragücü seyircisine de yaptıklarını hiç yakıştıramadım,umarım Ankaragücü hakettiği cezayı alır.
Universal
09.Mayıs.2010, 22:42
Neyse telefonu hiç kapatmıyordur zaten diyerek konuyu uzatmıyorum Cihan. :n:
Yalnız A.Gücü teknik direktörü'nün basın toplantısını izledim. Adamın umurunda değil yahu 3 tane yemişler. Adam aldığım paraya bakarım havasında resmen.
Sezon sonunda gidecek yönünde haberler var. Ondan dolayı rahat olabilir.
Melih Gökçek maç biter bitmez, stadyumdan ayrılmış.
Sekopej
09.Mayıs.2010, 22:44
Ankaragücü'ne en net pozisyonu 3-0'dan sonra verdi Fenerbahçe. Zaten kalite olarak 2 takım tartışılmaz, gereksiz işler yapan Ankaragücü tarafı da Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü.
Alex ilk devre zaten etkisizdi, hastalığı da olunca çıkması iyi oldu, gerçi gol hemen geldiği için olumlu yansıdı bu değişiklik.
Diyecek bir şey yok, haftalardır sakat sakat oynayan Özer ve Gökhan ve disiplinden kopladan, maç 3-0'ken bile gol yememe serisine devam etmek için topun önüne atlayan, mücadele eden bir takım. Size şampiyonluk yakışıyor, 10 haftadır gol yemiyorsunuz, her hafta böyle diye diye finale geldik, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 22:48
Bu arada Fenerbahçe seyircisi stada çok geç girmiş, maçın 10-15. dakikası gibi dışarıda hala Fenerbahçeli seyirci vardı. Alt tarafı 1064 kişi nasıl bu kadar yavaş içeri sokuldu anlamadım.
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 22:49
Kadıköy'de haftaya uyutmayacaklar bizi. :)
titates1
09.Mayıs.2010, 22:50
Gelecek hafta çok heyecanlı olucak dört sağlam takım kapışıcak gerçekten zevkli oldu =)
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 23:25
Alex'in takım elbiseyle gelişi süperdi taşlanmaması ilginç :n: :n: Bekir'e üzüldüm resmen göz göre göre adamı öldüreceklerdi yani önünde olsa Bekir parçalarlar o derece acımasız taraftarlar..
TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2010, 23:47
Aziz başkan'ın Diyarbakırspor maçındaki olaylardan sonra söylediği çok güzel bir söz vardı; Diyarbakır bizim rakibimiz değil ki, bize karşı duyulan bu kin, öfke niye ? Diyarbakır'ın Fenerbahçe maçında puan kaybetmesi anormal değildir, kendi ayarındaki takımlara puan verirlerse sinirlenmeleri normaldir tarzında birşeyler demişti. Aziz Yıldırım'ın o günkü açıklaması bugün için de geçerliydi. Ankaragücü oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğa koşan büyük bir takımı engelleyerek tarihe geçmek isteyebilirler, normaldir fakat 12-13 bin seyirci ortalamasıyla oynayan takım 4 bin kişiyle antremana desteğe giderse, yöneticileri 2 hafta öncesinden ortamı germek için binbir türlü yola başvurursa, başka takım yönetim ve taraftarları da Ankaragücü'ne ayrı bir yük yüklerse ortaya işte böyle bir Fenerbahçe ve Ankaragücü çıkar.
Maça fena başlamadık, korner golü ilaç gibi geldi ve rakibi uyutarak ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarının başında gelen diğer korner golü Ankaragücü'nün direncini iyice kırdı. Cristian'ın muhteşem golüyle de noktayı koyduk. Bu goldeki önemli nokta yerde bir oyuncu görünce topu direkt dışarı atmamak gerektiğidir. Ciddi sakatlıklarda zaten hakem oyunu durdurur, bunun haricinde oyun devam etmeli. Premier Lig örneği gibi.
Maçın son bölümlerine kadar Ankaragücü'ne de pozisyon vermedik, 3-0'dan sonra rehavetten kaynaklanan verilen pozisyonlar da normaldir. Kazanma ve gol yememe serisine devam ediyoruz.
Ümit Özat buz gibi ofsayt olan pozisyona uzunca itiraz etti ve tribüne gönderilirken de hakemlerin 7 sülalesini andı. Ümit Özat villa davasından sonra yanına bunu da ekledi ve Fenerbahçe camiasında kendini seven az kişiyi de kendisine düşman ilan etti denilebilir.
Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmamız çok büyük sürpriz olur. Korktuğum önemli bir deplasmandan çok rahat ayrıldık. Takımımıza tebrikler.
Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor...
KaPaLı
10.Mayıs.2010, 00:08
Ankaragücü oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğa koşan büyük bir takımı engelleyerek tarihe geçmek isteyebilirler, normaldir fakat 12-13 bin seyirci ortalamasıyla oynayan takım 4 bin kişiyle antremana desteğe giderse, yöneticileri 2 hafta öncesinden ortamı germek için binbir türlü yola başvurursa, başka takım yönetim ve taraftarları da Ankaragücü'ne ayrı bir yük yüklerse ortaya işte böyle bir Fenerbahçe ve Ankaragücü çıkar.
Bu yorumu Gecekondu forumunada koydum. Yılın yorumu bu herhalde. Tebrikler Kaptan.
Şu konuda 1 tane mesaj yazmadım. Nedeni çok açık. Yöneticilerin yaptıkları gereksiz açıklamalardı. Daha buraya konmayan ne haberler vardı. İlhan ve Bilal'in köstebek olduğunu iddia eden haberler tartışıldı. İ.Gökçek'in açıklamaları falan derken maç iyice gerildi.
Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı. Sonuna kadar hakettiler maçı. Bu maçı bana bırakın diyen Ümit Özat kusura bakmasın takımı böyle yönetecekse amatör takım vermezler ona. Zaten bugünden sonra benim için bitmiştir Ümit Özat. Artık iş son maça kaldı.
Yanlız Beşiktaş son maçta Bursa'yı yenerse bidaha hayatta yan yana gelmez bu 2 takım :n:
Alicanfmfan
10.Mayıs.2010, 00:13
Ümit Özat büyük kaptandı , şimdi ters düşünceler olusmus :)
Konusalacak birşey degil , fener şampiyonlugu artık bırakmaz Ankaragücü'nde ruh felan yoktu Melih Gökçek yine kişiligini göstermis oldu ortamı gerip birşey yokmus gibi stadı terkederek..
Universal
10.Mayıs.2010, 00:16
Ümit Özat, Fenerbahçe'den alacağım var dedi, eğer öyle ise ayıp etmişiz.
barahir
10.Mayıs.2010, 00:17
Ümit Özat, Fenerbahçe'den alacağım var dedi, eğer öyle ise ayıp etmişiz.
Sanmıyorum batu.. Biliyosun Fenerde kimsenin alacağı kalmaz.. Bu konuya özellikle dikkat ediyolar..
Alicanfmfan
10.Mayıs.2010, 00:18
Kimse yanlıs anlamasın ortamı germek için söylemiyorum ama Serkan Kırıntılı gerçekten acayip goller yemiş yani bide ayagından kacırmıstı topu , valla yine vurgulayarak söyliyerim art niyet degilde yedigi goller bana cok garip geldi yahu.
Sekopej
10.Mayıs.2010, 00:20
Serkan zaten çok iyi bir kaleci değil ki, dönüp bu sezon yediği, son 2-3 sezonda yediği goller bakın, zaten çoğu acayip. İyi bir kaleci olsa, vasatın üstünde bir kaleci olsa, oralarda dolaşmaz zaten.
Ümit Özat çok iyi ayrılmıştı takımdan ama sonrasında yaptığı bazı açıklamalarla benim gözümden düşmüştü, bugün de iyice abarttı. Eden, bulurmuş, başka bir şey demeye gerek yok.
Universal
10.Mayıs.2010, 00:22
Ümit Özat gelecekte iyi bir teknik adam olursa bu takımda görev alması gerektiği zaman nasıl kabul edecek? Ben onu merak ediyorum.
Oğuz ve Aykut'ta problem yaşayarak ayrıldı. Bir gün olsun ağzını açmadılar. Biri Fenerbahçe'de görev aldı. Diğeri görevini yapıyor.
Lim10
10.Mayıs.2010, 00:25
Maçı radyodan dinlemeye çalıştım.Cristian'ın golünü merak ediyorum, spiker öve öve bitiremedi:p
Maçtan önce ne M.Gökçek'in ortaya attığı asılsız iddiaları nede diğer çamur at izi kalsın taktiklerini hiç önemsemedim açıkcası.Bunlar maalesef Türkiye'nin klasikleri.Heleki şampiyonluğa giden takım Fenerbahçe ise...
Son 90 dakika artık.İnşallah Trabzon maçından da alnımızın akıyla çıkar, şampiyonluk ipini göğüsleriz.Son maçta Trabzon'un rahat ve umursamaz bi şekilde oynayacağını düşünmüyorum.Malum 96 yılından sonra bize karşı özel bi sempatileri var:)Ankaragücü maçından daha zorlu geçeceğini düşünüyorum.1-0 olsun bizim olsun.
TR.CaPTaiN
10.Mayıs.2010, 00:42
Samet buyur, Cristian'ın golü;
http://www.youtube.com/watch?v=K9PXJaz1bD8
eGowiCh
10.Mayıs.2010, 02:18
Tebrikler, söylenecek çok fazla söz var ama söylenmesi gerekenler söylenmiş, fazla söylenecek bir şey kalmamış.
Farklı şeyler ilave etmek istiyorum.
Bugün Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki en önemli maçındaki gollerini sezon boyunca tartışılan 3 futbolcunun atması da oldukça ilginçti.
M.Topuz, sezon başı olaylı bir şekilde geldi ve yüksek bir bedelle transfer edildi, akabinde sezon başında gösterdiği vasat performans dolayısıyla eleştiri odağı oldu, hep fiyatıyla birlikte eleştirildi. Son haftalarda performansı harikaydı, bana göre çok formdaydı ve yapılan seride katkısı çok büyük. Bu formunu bir de golle süslendirmesi, hem de böylesine kritik bir golle, sevindirici oldu. Ligdeki ilk golünü en kritik maçta attı, çalışmalarının karşılığını aldı.
Güiza, geldiği günden beri eleştiri odağı, bahsetmeye gerek yok. Yine en kritik haftada en kritik gollerden birini attı, önemli bir payı oldu.
Cristian ise, özellikle Selçuk'un yükselen formundan sonra eleştirilerin odağı oldu, gitmesi gündeme geldi, haftalar sonra forma giyip çok klas bir gol atması da yine ilginç oldu.
Ayrıca, Ümit Özat'a ayrı bir parantez açmak gerekir. Ümit Özat, bugün bir Fenerbahçeli olarak beni çok sinirlendirdi ve bence o çok övülen (!) karakterini ortaya koydu. Neden? Ne yaptı bu Ümit Özat? Şöyle ki:
* Ümit Özat, Fenerbahçe'de 6 sezon forma giydi ve yanılmıyorsam 5 sezon takım kaptanlığı yaptı. Fenerbahçe gibi 100 yılı aşkın bir kulübün takım kaptanlığını yaptı, hem de çok uzun bir süre.
* Fenerbahçe'nin 100. yılındaki şampiyonlukta, şampiyonluk kupasını Ümit Özat ile Tuncay Şanlı kaldırdı. Bu bence çok büyük bir onurdur, bundan seneler sonra 100. yıl şampiyonluğundan bahsedildiğinde veya görüntüler izlendiğinde 100. yılında şampiyon olan takımın kaptanı Ümit Özat ve kupayı kaldıran Ümit Özat.
* 100. yılın son maçında Fenerbahçe Ankaragücü ile karşılaşmıştı, maç Kadıköy'deydi. Maçta Kaptan Ümit Özat, Fenerbahçe taraftarının yoğun sevgi seliyle "ağlayarak" uğurlanmıştı o gün. Binlerce taraftar Ümit Özat'ı ayakta alkışlıyor, ona sevgilerini ve saygılarını gösteriyor, büyük onur veren bir davranışta bulunuyorlardı. Kaptan ise bu durum karşısında gözyaşlarını tutamıyordu.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/05/27/00195188.jpg
Şimdi bütün bunlardan sonra, Ümit Özat'tan ne yapması beklenirdi? Efendiliğini koruması, güzel demeçler vermesi, kendisine yakışanı yapması beklenirdi. O gün orada ağlayan Ümit Özat'ın duyguları bize bunları gösteriyor, ama o ne yaptı? (Aykut Kocaman da Bülent Uygun da Fenerbahçeli, onlar da Fenerbahçe'ye hizmet etmiş ve belli yer edinmiş futbolcular, teknik direktörlük yaptı ikisi de, yeri geldi Fenerbahçe'yi de yendi yönettiği takımlar, kimse onlara ağzını açıp tek kötü laf etti mi? Onlar, Fenerbahçe taraftarını ve camiasını sinirlendirecek hareketlerde, terbiyesizliklerde bulundular mı? Ben hatırlamıyorum, eğer yaptıysa onlar da Ümit Özat'ın bugün yaptıklarına benzer şeyler, söyleyin.)
* Hiçbir maçta yapmadığı bir şeyi yaptı, takımı motive etmek için sahanın ortasına geldi ve tüm takımı (yedekler dahil) sahada maç başlamadan motive etti. (Sanki Fenerbahçe ile şampiyonluk maçına çıkıyorlarmış gibi.)
* Sürekli kenardan daha önce yapmadığı hareketleri yaptı, hakeme haksız bir şekilde söylendi, aşırı tepki koydu.
* Maç sonrası çıkıp "Ben Fenerbahçe'den hala şampiyonluk primlerimi alamadım." dedi, belki de tüm bu hareketlerinin tek sebebi buydu.
Kısacası, Ümit Özat, hayatta sadece parayı düşündüğünü, iki yüzlü davrandığını gösterdi. Primlerini almadığı iddiasının da doğru olduğuna inanmıyorum. Villa olayı da patlak vermişti daha önce, bilen biliyor, orada da Ümit'in yaptıkları hiç doğru değildi. O'nun için tek gerçek var, o da para, başka bir şeyi düşünmüyor ve para uğruna her şeyi yapabilir. Para hırsı yüzünden yukarıda yazdığım, herkese nasip olmayan şeyleri yaşamış bir futbolcu böylesine çirkin şeyler yapabiliyor, o yaşadığı onur verici ve unutulmaz şeyleri unutup, onları silip para hırsına bürünebiliyor. Ne denilebilir ki daha başka, ne olduğunu gösteriyor, başka bir şey değil.
Cengo
10.Mayıs.2010, 07:54
Ağız okudum tv gösterirken, tribünden ağıza alınmayacak küfürler etti, kusura bakmayın arkadaşlar.Egemen çok iyi yakalamışsın, Ümit Özat'ı sildim, bitti artık.
KanaKe
10.Mayıs.2010, 10:59
sadece tribünde degil hakemede agiza alinmayacak küfürler etti sahayi terkederken hemde 4. hakemin yaninda... ceza verilmesi lazim ümit özat'a.
yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 11:05
Ümitçiğim... Alacağın varsa bugün mü söylenir kardeşim... Yönetim vermiyor; bize sööööyleee... Bir bağış kampanyası filan başlatırdık... Ama son anda sööölenmezki böööle şeeler... Cuma'dan filan haberimiz olsa bişeler yapardık haniii...
yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 12:07
Maç bitiminde sıcağı sıcağına yorumlarımı yazma şansım olmadı... Maç bitti; hemen ardından basketbolda Avrupanın en büyüğünü belli edecek EUROLEAGUE FİNALİ başladı... Zaten bu maçı bir arkadaş grubuyla kafeteryada izleyecektik; ama euroleague finaline yetişemem diye evde kalmayı ve evde izlemeyi tercih ettim... İyi de oldu... Bu maçtan önce Chelsea maçını izleme şansımız oldu... Bu maç bitti; euroleague finali... O final bitti; hemen Boston-Clevand arasında oynanan NBA maçına geçiş yaptık... Yani dolu dolu bir akşamdı... Her maç birbirinden keyifliydi...
Maçın analizine gelince... Daha günler öncesinden bu sayfalarda yazdık; en az iki fark bekliyor ve sanılanın aksine rahat bir galibiyet olacağını düşünüyorduk... Bizi yanıltmadığı için futbol takımımıza teşekkür ediyoruz...
Grip olduğu söyleniyor; teferruatını bilmiyorum, ama bir şekilde skor 1-0 iken Alex'in sahada tutulması gerekirdi... Umarım gerçeken ciddi bir griptendir... Yani taktiksel bir çılgınlık değildir... Ama hemen 2.yarının başında bulduğumuz gol bu değişikliği "yerinde bir değişikliğe" dönüştürdü... Çünkü iki farka ulaştıktan sonra mantığın kabul edeceği bir hamle...
Bilica kendini affettirmek istercesine hırslı, istekli ve yerinde hamlelere imza attı... Lugano bir pozisyon hariç hep uyanıktı... Volkan kritik bir top sektirdi ama şansımızdan offsayttı... Mehmet Topuz çok çabalıyor, çırpınıyordu; kritik bir golle emeğini taçlandırdı... Guiza... Ancak böyle bir gol atabilirdi... Yine kaleyi tutturamadı... Semih ve Gökhan Ünal bu maçta kullanılabilirdi; özellikle 1-0'dan sonra Gökhan Ünal için, Alex çıktıktan sonra ise ileride top tutma ve pas dağıtma anlamında Semih kullanılabiirdi... Ama ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK ve yüreğimiz ağzına gelmeden bu kadar rahat kazanmak...
Maç öncesi spekülasyonlara gelince... Nitzsche'nin "Zerdüşt"ü cevaplasın:
"BİZİ ÖLDÜRMEYEN ZEHİR GÜÇLENDİRİR..."
http://www.antu.com/FotoGaleri/Ankaragucu_-_Fenerbahce_TSL_33.Hafta/antu_09_05_2010_47.jpg
Çok manidar...
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 12:44
Bazı düşünceler kafaya girdikten sonra insanda şampiyonluk umudu kalmıyor.
İki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.Demek ki Fenerbahçe öyle olsa böyle de olsa maçını kazanıyor ve şampiyon olacak.Şampiyon olacak Fenerbahçe'ye tebrikler..
World Hollow o1
10.Mayıs.2010, 12:55
ki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.
Olurda bu kadarı Mert Fenerbahçe hiç mücadele etmedi zaten koca sezon boyunca.
Boşa dememişler adı çıkcağına canı çıksın daha iyi 2 üç kendini bilmez çıkıyor konuşuyor, sonra Fenerbahçe öyle böyle geçin bunları..
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 12:58
Olurda bu kadarı Mert Fenerbahçe hiç mücadele etmedi zaten koca sezon boyunca.
Boşa dememişler adı çıkcağına canı çıksın daha iyi 2 üç kendini bilmez çıkıyor konuşuyor, sonra Fenerbahçe öyle böyle geçin bunları..
Fenerbahçe dünkü maçta iyi mi oynadı?Ayrıca herkesin yorumu kendinedir,kendini bilmez gibi laflar bence doğru değil.Senin düşüncen farklı olabilir saygı duyarım ama seninde aynı şekilde davranmanı isterdim.
goosfraba
10.Mayıs.2010, 13:03
belgeniz varsa koyun konuşalım. olayı fenerbahçe şike yaptıya getiriyorsunuz. koyun madem ispatınız varsa konuşalım. ama böyle çamur at izi kalsın tarzı şeyler de olmuyor.
World Hollow o1
10.Mayıs.2010, 13:04
Benim kendini bilmezden kastım maçtan günler önce çıkan ve maçın günü Şike iddaalarını ortaya atanlar.
Sonra Fenerbahçe galib gelince illa Fener bu maçı masada almıştır oluyor, oyuncuların hiç emeği yok özverisi yok..
Fenerbahçe o zeminde çok iyi oynadı maçın zaten son 10 dk hariç Fenerbahçe kendi istediği şekilde götürdü maçı daha nasıl hak ederek kazanacak anlamadım doğrusu..
Kendi orta sahasında 10 pas yaptı ilk yarının sonlarına doğru daha ne yapsın Fenerbahçe?
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 13:07
Ben Fenerbahçe şike yaptı yada yapmadı demiyorum,sadece rakibin hata yapması zoruma gidiyor.Ayrıca Türkiye'de yapılan şikeler ispatlanamıyor onun için ispatlayın demesi çok kolay bir söylem..Neyse başarılar Fenerbahçe'ye..
World Hollow o1
10.Mayıs.2010, 13:09
Futbol zaten hata oyunudur, hatayı yapan kaybeder..;)
İlla art niyet arıcaksan orasını bilemem.
El Barto
10.Mayıs.2010, 13:09
Bu işleri biraz Ahmet Çakar körüklüyor. Kasımpaşa maçında Murat'ın yediği gol %100 hatalı, Eskişehir maçında İvesa'nın yedikleri, dünde Serkan'ın yedikleri hatalı diyor.
Bir kaleci hatalı gol yer ama 3 maç üstüste bir takıma şampiyonluğu getirecek 3 kaleci hatası yapılıyorsa benim aklıma başka şeyler geliyor falan filan.
Şampiyonluk yarışı içerisinde olan takımların bunları düşünmeye hakkı var ama sadece bu bir hissiyattır diyerek savunuluyorsa olmaz. Eee şikeninde belgesi olmaz. Kaleci hatasıdır deyip geçeceksin.
goosfraba
10.Mayıs.2010, 13:10
ben zaten ''şike yaptı diyorsunuz'' demiyorum, ''şike yaptı demeye getiriyorsunuz'' diyorum.
İki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.Demek ki Fenerbahçe öyle olsa böyle de olsa maçını kazanıyor ve şampiyon olacak
kaldı ki böyle bir yorumdan ben bunu anlarım.
yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 13:12
Üç golün nasıl olduğu belli... Mehmet Topuz uçarak müthiş bir kafa vurdu; Lugano bir vücut feyki verip savunmayı düşürdü; gol oldu... Bu 1.goldü...
İkinci gol yine kornerden oldu... Guiza zor bir vuruş yaptı, gol oldu...
Üçüncü golde harika bir şut golle neticelendi...
yani gollerin nasıl olduğu ortada... neyi merak ettiklerini anlamadım... tv.ler üç golün nasıl olduğunu sık sık gösteriyor...
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 13:15
ben zaten ''şike yapıyor diyorsunuz'' demiyorum, ''şike yaptı demeye getiriyorsunuz'' diyorum.
kaldı ki böyle bir yorumdan ben bunu anlarım.
Anlayışına hayranım..
Bazı takımlar kötü oynayıpta maç kazanabiliyor.Buda heralde bir takımın büyüklüğünü gösteriyordur.Bunu ters olarak anladın sanıryorum yada muhalefet yapıyorsun???
CeNTeR_TR
10.Mayıs.2010, 13:20
Bazı düşünceler kafaya girdikten sonra insanda şampiyonluk umudu kalmıyor.
İki takımda mücadele gösteremezken 3 tane gol nasıl oldu anlamadım.Demek ki Fenerbahçe öyle olsa böyle de olsa maçını kazanıyor ve şampiyon olacak.Şampiyon olacak Fenerbahçe'ye tebrikler..
Şampiyonluk yarışında şuan Bursaspor'un yerinde Galatasaray veya Beşiktaş olsaydı eminimki bunları yazmayacaktın.Ama yarışda bizle siz olduğunuz için bunları kafanda kurman gayet doğal o yüzden fazla birşeyler yazma hakkı doğmuyor bize.
El Barto
10.Mayıs.2010, 13:21
Üç golün nasıl olduğu belli... Mehmet Topuz uçarak müthiş bir kafa vurdu; Lugano bir vücut feyki verip savunmayı düşürdü; gol oldu... Bu 1.goldü...
İkinci gol yine kornerden oldu... Guiza zor bir vuruş yaptı, gol oldu...
Üçüncü golde harika bir şut golle neticelendi...
yani gollerin nasıl olduğu ortada... neyi merak ettiklerini anlamadım... tv.ler üç golün nasıl olduğunu sık sık gösteriyor...
İlk golde Serkan o topa çıksa da alamazdı çıkmak istedi alamayacağını anlayınca geri dönmeye çalışırken dağıldı gol geldi.
İkinci gol tam felaket zaten. :) Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.
Üçüncü gol Serkan yerde yatan Guiza'ya bakıyordu. Kendisi de telefonla Telegol'e bağlanarak söyledi. Baroni dışarı atacak diye düşünüyordum dedi. Baroni bir dürttü, iki dürttü, vuracağını anladım o arada da vurdu uzak kaldım topa gol oldu dedi.
Bunları yazıyorum ama bunlar demek değilki Serkan bilerek yedi bu golleri. Ya Serkan çok kötü bir kaleci bir maçta bu kadar çok hata yapıp takımına gol yediriyor ya da Serkan bu maçı kaldıramadı. Bence 2. seçenek oldu. Serkan dağılmış bir haldeydi bu maçta. Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.
Kısacası A.Gücü yapılan açıklamalar vs. ile kendi kendini yaktı bu maçta.
goosfraba
10.Mayıs.2010, 13:24
Anlayışına hayranım..
Bazı takımlar kötü oynayıpta maç kazanabiliyor.Buda heralde bir takımın büyüklüğünü gösteriyordur.Bunu ters olarak anladın sanıryorum yada muhalefet yapıyorsun???
anlatmak istediğini yanlış bir cümle kurarak anlatmışsın. bu yüzden sorun benden kaynaklanmıyor.
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 13:25
anlatmak istediğini yanlış bir cümle kurarak anlatmışsın. bu yüzden sorun benden kaynaklanmıyor.
Herkes anlamak istediği gibi anlar.
Sekopej
10.Mayıs.2010, 13:26
Sercan Galatasaray maçında o gol kaçırdı, demek ki Aziz Yıldırım O2nu da ayarlamış, gol attırmamış, bu sayede şampiyonluk geliyor.
Ağzı olan konuşuyor, buna zaten kimse karışamaz ama Serkan kimdir yahu, vasat bir kaleci, açın bakın eski maçlarına, 40 tane böyle gol yemiştir. Murat Şahin çok iyi bir kaleci olsa, 6 ay takımsız dolaşır mıydı?
Böyle konuşurken o sahada mücadele eden, ter akıtan oyuncuların hakkını yiyorsunuz, hadi konuşmak kolay, inancınız varsa, öbür tarafta karşınıza gelip, hakkını aradığında ne diyeceksiniz?
Fenerbahçe dün rakibe pozisyon dahi vermeden maçı kazandı, aynı şekilde Eskişehir maçında da rakip pozisyona giremedi, o çok övülen Kasımpaşa 2 pas üst üste yapamadı Fenerbahçe maçında. Yok ama bunlar görülmez, Fenerbahçe kötü oynadı denir.
Neyse alıştık Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın çekememezlik yapıp, attığı çamurlara, şimdi Bursalılar da onalara katıldı, hep beraber saldırın, değişen bir şey olmayacak, haftaya hepiniz Trabzonlu da olsanız, Fenerbahçe kazanacak, ha oturup umut edin, bekleyin, belki Onur hata yapar.
Hatta eminim, siz şampiyon olmaktan çok, Onur hatalı gol yesin, Fenerbahçe şampiyon olsun da laf söyleyelimi de beklersiniz, o daha çok keyif verir çünkü.:)
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 13:29
=Sekopej;1717334
Neyse alıştık Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın çekememezlik yapıp, attığı çamurlara, şimdi Bursalılar da onalara katıldı, hep beraber saldırın, değişen bir şey olmayacak, haftaya hepiniz Trabzonlu da olsanız, Fenerbahçe kazanacak, ha oturup umut edin, bekleyin, belki Onur hata yapar.
Hiç şüphem yok..
Sekopej
10.Mayıs.2010, 13:33
Hiç şüphem yok..
Devamını da alıntılasaydın keşke, takımının şampiyon olmasından çok, Fenerbahçe şampiyon olsun, maçta hata olsun onu konuşalım istersiniz siz. Hatta aynı şekilde, Bursa şampiyon olsun diyen Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar da Fenerbahçe şampiyon olsun, şaibeyle, şikeyle oldular diye konuşalım isterler.
Ama isteyen istediği kadar konuşsun, şampiyonluğun verdiği keyif, mutluluk, haz, bunu konuşulanlar değiştiremez, o keyifi yaşamaya da 6 gün kaldı.:)
Since-1907
10.Mayıs.2010, 13:37
Serkan abininde dediği gibi biz alıştık zaten 8 de 8 yaparken tüm maçları ya kaleci hataları ya da hakem hatalarıyla kazandık.Leo Francoya gol yemesi için para verdik.Galatasaraylı futbolculara oynamaması için ayrı para verdik.Beşiktaş maçında Bobo penaltıyı kaçırsın diye para verdik.Ivesa gol yesin diye para verdik.Çok para harcadık çokk..
Maalesef bu böyle ama Ankaragücüne bir puan kaptırsak hiç bişe konuşulmayacak sabahlara kadar burada Fenerbahçe ile dalga geçilecek.Fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor felan yazılacak kazanınca da işte çamur atılacak. Neyse bir hafta kaldı Trabzon maçınıda yenip şampiyonluğumuzu kutlarız Allah'ın izniyle..
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 13:37
Devamını da alıntılasaydın keşke, takımının şampiyon olmasından çok, Fenerbahçe şampiyon olsun, maçta hata olsun onu konuşalım istersiniz siz. Hatta aynı şekilde, Bursa şampiyon olsun diyen Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar da Fenerbahçe şampiyon olsun, şaibeyle, şikeyle oldular diye konuşalım isterler.
Ama isteyen istediği kadar konuşsun, şampiyonluğun verdiği keyif, mutluluk, haz, bunu konuşulanlar değiştiremez, o keyifi yaşamaya da 6 gün kaldı.:)
Fener nede olsa kazanacakmış ya devamını yazmaya gerek yok.Diğer takımların koca sezon verilen mücadele boşunaydı demeki hadi bu mutluluğu yaşayın..
KaPaLı
10.Mayıs.2010, 13:40
Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.
Fatih'in kulağına gelmiş Serkan'a teklif etmişler dedi. Bu Fatih hangi Fatih çok merak ediyorum ben. Ankaragücü tribünlerinde benim bildiğim 4 tane Fatih var Reis olan. 1 tanesi Sol Kapalıdan 2 tanesi Gecekondudan galiba. Diğeride Kovboy Fatih Tunalı'nın reisi. Arası Gökçeklerle çok iyi.
Herşeyide geçtim Broggi için İspanya'dan arandı dedi. Sonra Türk Telekom'a başvurup yazılı olarak dökümünü alcaz dedi. İngilizce konuşmuşlar dedi. Bildiğim kadarıyla Broggi çok fazla İngilizce bilmiyo. Denizli Belediye maçında konuşmaya çalışmıştım çok anlamıyo. Herşeyi geçtim mademki Telekom'dan döküm istiyosun Sayın Gökçek. Adamın evini arayacak ve ev adresi isteyecek. Çok çelişkili şeyler söyledi. Ve mademki böyle bir arama var. Niye Broggi ? Rothen - Sapara - Rajnoch gibi spesifik adamlar değilde Broggi.. Çok basit çünkü Broggi sene sonu gidecek takımdan. Dava açılsa bile Broggi şikayetçi olmayacak, Mahkeme için Türkiye'ye gidip gelmemek açısından.
Baroni'nin şu hareketi boşu boşuna yapmadığını bir daha gördük yorumlara bakıcak olursak.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs327.snc3/28955_403285658368_777068368_3979858_4184658_n.jpg
Sekopej
10.Mayıs.2010, 13:58
Fener nede olsa kazanacakmış ya devamını yazmaya gerek yok.Diğer takımların koca sezon verilen mücadele boşunaydı demeki hadi bu mutluluğu yaşayın..
Kimsenin verdiği emek boşuna değil, Bursa'ya sezon başında ligi 2. bitireceksin deselerseve seve kabul ederdi, zaten Bursa'yı şampiyonluk havasına sokan da 2-0'dan 3-2 maçı kaybeden Fenerbahçe oldu, o maçtan sonra Bursa ciddi ciddi şampiyonluğu düşenmeye başladı.
Gösterdiği emek ise takdir edilecel cinsten, ligi uzay takımı denilen Galatasaray'ın ve son çifte kupalı Beşiktaş'ın önünde bitirmek gerçekten kolay iş değil Bursa için ve bunu başardılar. Şampiyonlar Ligi'nde eleme oynayacaklar, hiç bir mücadele boşuna değildi.
Ama siz Fenerbahçe'Nin mücadelesini görmezden geliyorsunuz, Burs bu mücadeleyi son haftaya kadar taşıdığı için mutlu olmak yerine, Fenerbahçe'ye çamur atarak mutlu olma yolunu seçiyorsunuz.
Bu takım 10 maçtır gol yemiyor, hadi kalecileri öyle ya da böyle satın aldı Fenerbahçe ve hatalı goller yemesini sağladı, gol yememesini nasıl açıklayacaksın? Forvetleri de mi satın aldı?
Baroni'nin şu hareketi boşu boşuna yapmadığını bir daha gördük yorumlara bakıcak olursak.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs327.snc3/28955_403285658368_777068368_3979858_4184658_n.jpg
Bu tam oturdu aslında, oyuncular bile durumun komikliğini görüyorlar, bu konuşmalar, söylentiler daha çok motive eder diyordum, ediyormuş da zaten gördüğümüze göre.
yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 14:01
İlk golde Serkan o topa çıksa da alamazdı çıkmak istedi alamayacağını anlayınca geri dönmeye çalışırken dağıldı gol geldi.
İkinci gol tam felaket zaten. :) Serkan o topu çıkıp rahatlıkla alabilirken ileri doğru bir hamle yapınca top arkasına düştü Guiza'da kafayı zaten kaleye doğru vuramadı Serkan içeri tokatladı.
Üçüncü gol Serkan yerde yatan Guiza'ya bakıyordu. Kendisi de telefonla Telegol'e bağlanarak söyledi. Baroni dışarı atacak diye düşünüyordum dedi. Baroni bir dürttü, iki dürttü, vuracağını anladım o arada da vurdu uzak kaldım topa gol oldu dedi.
Bunları yazıyorum ama bunlar demek değilki Serkan bilerek yedi bu golleri. Ya Serkan çok kötü bir kaleci bir maçta bu kadar çok hata yapıp takımına gol yediriyor ya da Serkan bu maçı kaldıramadı. Bence 2. seçenek oldu. Serkan dağılmış bir haldeydi bu maçta. Zaten maçtan önce Amigo Fatih diye biri maçı versin diye para teklif etmiş falan filan.
Kısacası A.Gücü yapılan açıklamalar vs. ile kendi kendini yaktı bu maçta.
Doğru söylüyorsun... Guiza'nın golü kaleye isabet etseydi gol olmazdı zaten... O ancak böyle bir gol atabilirdi... Serkan'ın hatası Guiza'nın kaleyi isabet ettireceğini düşünmesi ve buna göre hamle yapmasıydı... Guiza boş kaleye atamıyor, o sıkışık halde ve karambolde nasıl kaleyi tuttursun ki...:D
Bu goller içinde tartışılacak bir gol varsa niye Baroni o topu dışarı atmadı ve şut çekti... Kendi takım arkadaşı yerdeyken... Sorgulanacak bir gol varsa budur...
Serkan'ın bu kadar gürültüden sonra elinin ayağına dolaşacağı belliydi... Hatta az kalsın bir topu ayağının altından kaçırıyordu... Sanırım skor 0-0'dı... Bereket golle neticelenmedi... Seyreyle gümbürtüyü durumu yaşanırdı...
GeorgeWeah
10.Mayıs.2010, 14:42
Ya kardeşim yeter artık. Her sene şampiyonluğa giderken aynı şeyler. Biz şampiyonluk potasında değilken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi herkes konuşuyor. 18 lig şampiyonluğumuz da şike ile. Bu sene kazandığımız Galatsaray derbisinde mücadele etmedik. Adnan Polatla masaya oturduk. Demirören ile anlaştık. Boboya penaltı kacırttırdık. Artık ayıp yahu. Aziz Başkanın bu kadar gücü vardı da 28 yıldır neden Türkiye Kupası alamıyoruz? Denizlide kaçan şampiyonlukta oynanan oyunları görmediniz mi? Siz bizi sevmiyorsunuz ama biz inadına her sene şampiyon olmaya devam edeceğiz. Bizden nefret ediyorsunuz. Bu şike olayları gerekli yerlere başvurulsun. Desinler ki Fenerbahce şike yaptı. Maçları satın aldı. Ben de bir Fenerbahceli olarak diyeceğim ki yazıklar olsun Fenerbahceye.. Bu kadar da Aziz Yıldırımı karalamayın. Aziz Başkan size göre Türkiyeyi yönetiyor. Beşiktaşlı ve Galatsaraylı arkadaslara soruyorum? Adnan Polat ve Yıldırım Demirören Aziz Yıldırıma boyun eğecek bir kişilik mi? Sizin deyiminizle Fenerbahcenin ne kadar eşi dostu varsa Adnan Polatın ve Yıldırım Demirörenin de o kadar eşi dostu vardır. Ayrıca 2 senedir şampiyon da olamıyoruz. Lige ambargo vursak bari...
Bunları bir yana bırakırsak Türkiye Kupasında Fenerbahceyi en cok ben eleştirdim. Şampiyon olsak bile buruk bir sevinç olacağını söyledim. Fakat medyanın yaptığı haberleri ve bu yorumları görünce lig şampiyonluğunu çok istiyorum.
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor!!!!!
BaGa TaRKaN
10.Mayıs.2010, 14:42
Maçta Güzel Görüntüler Vardı Taşkınlıkların Yaşandığı Anlarda Bile Tribünden Güzellikler Çok Fazlaydı Ankaragücü Hayal Kırıklığı Yarattı Ama Yinede İzlediğim İçin Şanslıydım. Gerçekten Çok Güzel Atmosfer Vardı Maçta. Gönlüm İsterdiki Hezimet Yaşamadan Çıkalım Dedim Ama Malesef Farklı Yenildik. Yinede Mücadele İçinde Geçen Bir Futbol Oynandı. Ankaradaki Yabancılar Sezonu Kapatmış Tatil Olsada Gitsek Modunda Bir Hava Gördüm. Biraz Gevşemiş Bir Takım Vardı Sahada.
izmer96
10.Mayıs.2010, 14:44
isteyenin istedigini soyleme hakki vardir saygi cercevesinde , ayni sekilde dusunebilirde hatta istedigini dusunmek soylemekden cok daha kolaydir ki kimsenin bilmesine gerek yok dusunduklerini eminim bir cogumuz (benim gibi GS taraftarlari) acaba demistir icinden dunku macdan sonra ama bunu belge olmadan insanlari zan altina birakacak birsekilde alelade soylemek olmaz ! bir takimin 33 hafta harcadigi emegi 1 macda calmak hic olmaz ,
ayrica su gercegide unutmamak gerek insanlar konusabilirler istedigini suursuzca soyliyebilirler ama bundan 1-2 yil sonra kimse bu soylenilen sacmaliklari hatirlamiycak sadece FB'nin BursaSpor ile son haftaya kadar kapistigini ve sampiyon oldugunu hatirlayacak ( FB sampiyonlugu alirsa)
Bunlari soylemek belki bana dusmez bir GS taraftari olarak ama empati yapipda ayni olaylar kendi takimima yapilsa 32 hafta sonunda 1 macda butun sezona sike diyerekden cope atildigini gorsem cok zoruma giderdi o yuzden bunlari yazma geregi duydum bence FB li arkadaslar gonullerini rahat tutsunlar sampiyon olucak takimda onumuzdeki hafta doyasiya kutlasin sampiyonlugunu
yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 14:52
isteyenin istedigini soyleme hakki vardir saygi cercevesinde , ayni sekilde dusunebilirde hatta istedigini dusunmek soylemekden cok daha kolaydir ki kimsenin bilmesine gerek yok dusunduklerini eminim bir cogumuz (benim gibi GS taraftarlari) acaba demistir icinden dunku macdan sonra ama bunu belge olmadan insanlari zan altina birakacak birsekilde alelade soylemek olmaz ! bir takimin 33 hafta harcadigi emegi 1 macda calmak hic olmaz ,
ayrica su gercegide unutmamak gerek insanlar konusabilirler istedigini suursuzca soyliyebilirler ama bundan 1-2 yil sonra kimse bu soylenilen sacmaliklari hatirlamiycak sadece FB'nin BursaSpor ile son haftaya kadar kapistigini ve sampiyon oldugunu hatirlayacak ( FB sampiyonlugu alirsa)
Bunlari soylemek belki bana dusmez bir GS taraftari olarak ama empati yapipda ayni olaylar kendi takimima yapilsa 32 hafta sonunda 1 macda butun sezona sike diyerekden cope atildigini gorsem cok zoruma giderdi o yuzden bunlari yazma geregi duydum bence FB li arkadaslar gonullerini rahat tutsunlar sampiyon olucak takimda onumuzdeki hafta doyasiya kutlasin sampiyonlugunu
İnceliğin ve samimi ifadelerin için çok teşekkür ederim...
DenizlispoR
10.Mayıs.2010, 14:54
Çok üzücü Memo ağlıyoruz Baroni neettin laaa :n: ;;).
GeorgeWeah
10.Mayıs.2010, 14:58
Çok üzücü Memo ağlıyoruz Baroni neettin laaa :n: ;;).
Ozzy öyle deme. Bunu rakip traftar için söylemiyorum. Ortamı germe niyetinde değilim. Medya puan kaybetmemizi çok istiyordu. O kadar oyunlara girdiler ama galibiyetimizi engelleyemediler.
Sekopej
10.Mayıs.2010, 15:02
Zaman zaman aynı fikirde olmadığımız konuları tartışsak da, ters düşsek de böyle bir yorum beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim gerçekten.
Empati kurmak, o kadar konuşuluyor ki, Bursa, GS maçında o kadar pozisyona girdi, birini gol yapmış olsa, Fenerbahçe de maçlarını aynı şekilde kazanmış olsa ve son haftaya Bursa önde girmiş olsa, Fenerbahçe'nin aynı sonuçları almış olmasına rağmen, bu şeyler konuşulur muydu?
DenizlispoR
10.Mayıs.2010, 15:05
Ozzy öyle deme. Bunu rakip traftar için söylemiyorum. Ortamı germe niyetinde değilim. Medya puan kaybetmemizi çok istiyordu. O kadar oyunlara girdiler ama galibiyetimizi engelleyemediler.
Anadolu takımı taraftarlarının %90'ıda Bursa'nın şampiyon olması için Fenerin puan kaybetmesini istiyordu.Yakışıyor mu şimdi :confused:.
GeorgeWeah
10.Mayıs.2010, 15:11
Anadolu takımı taraftarlarının %90'ıda Bursa'nın şampiyon olması için Fenerin puan kaybetmesini istiyordu.Yakışıyor mu şimdi :confused:.
Siz istiyordunuz ama kora kor mücadele olup Ankaragücünün bizi yenmesini istiyordunuz. Medyanın amacı farklı ortamı gerip bizim motivasyonumuzu engelleyip olaylı bir maç olmasını sağlamaktı. Aradaki fark bu..
BaGa TaRKaN
10.Mayıs.2010, 15:17
İsteyenin Bir Yüzü Kara Vermeyenin İki Yüzü...:D
Ne Diyelim Başka Diyecek Tek Söz Bursa Avucunun İçinden Kaçan Puanlara Üzülsün. Üstüne Bir Bardakta Soğuk Su İçsin. Geçmiş Olsun Demesi Bizden.
Son Hafta Zannetmiyorumki Beşiktaş Karşısında Kazanacağını. Son Maçlarda Ters Gelen Bir Takıma Bilenerek Çıkacağımızı ve O Maçı Bursaya Yedirmeyeceğimizi Rahatlıkla Söyleyebilirim. O Maça Ne Pahasına Olursa Olsun 2 Sezondur Bize Kök Söktüren Takımı Yenmemiz Farz Çünkü...
yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 15:17
Ben futbolla çok yakından ilgilenen aktif, katılımcı taraftarlarının çoğunun Bursa'nın şampiyon olmasını istediğime inanmıyorum... Futbolu öylesine, haberlerde rastladıkça kıyısından köşesinden takip eden halkın geneli "bir kere de Bursa olsun kardeşim; yetti artık İstanbul takımları" diyor... Ama işin içindeki taraftar aynısını genelde istemez...
Yani ben Fenerbahçe taraftarı dışındaki 17 takımın el birliği ile Bursa'ya dua ettiğine inanmıyorum...
-Trabzonspor: Benim bu takımı destekleyen arkadaşlarımın yıllardır en büyük övüncü "Anadolunun tek şampiyonu" olmalarıydı... Şimdi kim inanır ki, Trabzon halkı bu en büyük övüncünün, yani tek olma onurunun elinden alınması için kendi eliyle Bursa'yı desteklesin... Kendi eliyle kendine ortak çıkmasını istesin...
-Antalya: Antalya trübünlerinde hala "ayağa kalkmayan Bursalı olsun" diye bağrılır... Yani Fenerbahçenin şampiyonluğu onlara dokunmaz ama Bursa'nın şampiyon olmasını zerre kadar istemezler... (Kardeş Kocaeli aynı şekilde...)
-Beşiktaş: tarihleri boyunca ne Galatasaraydan, ne Fenerbahçe'den işitmedikleri küfürü Bursa trübünlerinde duydular... Ne şikecilikleri kaldı, ne başka şeyleri... Öyle ama öyle ağır hakaretlere maruz kaldılar ki... Bursa deplasmanına gidemediler... Bir Ankaragücü maçında Çarşıyı basıp esnafa saldırdılar... Şimdi bu beşiktaş taraftarı niye Bursa'yı desteklesin? Ki zaten hafta sonu futbolcular da sahaya çıkıp Bursayı Bursa'da yeneceklerdir... Buna adım gibi inanıyorum...
Anadolunun diğer kentlerine gelince... Niye kendileri dışında 5.bir büyük çıkmasını istesinler... Niye Kayseri -misal olsun diye söylüyorum- Bursanın kendisinden daha imtiyazlı ve itibarlı bir konuma geçmesini istesin...
Ben Adnan Polat'ın bile gerçekten Bursa'nın şampiyonluğunu istediğine inanmıyorum... Bir Galatasaray başkanı olarak "Fenerbahçenin şampiyonluğunu isterim" demesi mümkün değildi... Hepsi o...
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 16:33
10 Hafta once Fenerbahcenin sampion olacagini soylemistim :)
Bursasporin son hafta yenilecegi dusuncesindeyim, Fenerbahce bizi evde herzaman yenmistir ama ben beraberlik bekliyorum.
KaF KeF
10.Mayıs.2010, 16:34
eğer bir maçta art niyet arıyorsanız çok uzağa gitmenize gerek yok sadece 2 hafta önce oynanan Bursaspor-Kayserispor maçına bakmanız lazım.Süleymanu'nun yediği gol,shawky'nin yaptığı penaltı, ilk yarı bitmeden 2 oyuncu değişikliği ve maç sonu Tolunay Kafkas'ın açıklamaları.Yani kimse öküz altında buzağı aramasın.
Bu maçın bu raddeye gelmesinin sebebi Ankaragücü yönetimidir.Yaptığı açıklamalar,şike iddaaları vs ortamı geren de onlar maçtan sonra hakemi eleştirip hakkımız yendi diyen de onlar.Kendi düşen ağlamaz.
Fenerbahçe takımı da yine her zamanki ciddiyeti ile oynayıp,pozisyon vermeden ve 10 maçtır olduğu gibi gol yemeden kazandı.Söylenecek fazla şey yok.Haftaya kadıköyde şampiyonluk turu atmış olacağız Allah'ın izniyle kim nederse desin..
goosfraba
10.Mayıs.2010, 16:38
10 Hafta once Fenerbahcenin sampion olacagini soylemistim :h:
bu mesajı hatırlıyorum ibrahim :) doğrusunu söylemek gerekirse okuduğumda gülüp geçmiştim :D
Universal
10.Mayıs.2010, 17:46
Kanıtı olan arkadaşlar lütfen savcılığa gitsin. Ankara başkanınıda savcılığa davet ediyorum. Kanıtı olan savcılığa gider, eğer gitmiyorsa boş konuşuyordur. Fenerbahçe'nin zaferlerine gölge düşürüyorlar.
barahir
10.Mayıs.2010, 17:48
Kanıtı olan arkadaşlar lütfen savcılığa gitsin. Ankara başkanınıda savcılığa davet ediyorum. Kanıtı olan savcılığa gider, eğer gitmiyorsa boş konuşuyordur. Fenerbahçe'nin zaferlerine gölge düşürüyorlar.
Eğer savcılığa gitmiyorsa, Fenerbahçe yönetiminin savcılığa gitmesi lazımdır bu kişiler için.. Çamur at izi kalsın, nereye kadar?
Crocodile1963
10.Mayıs.2010, 18:03
Merak etmeyin, savcılığa başvuru yapıldı.
Gümçed Genel Başkanı Adnan Önürmen,Fenerbahçe-Ankaragücü maçını Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na taşıdı.
Ankara Başsavcılığı'na verilen suç duyurusunda şu ifadeler kullanıldı;
ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
Ankaragücü - Fenerbahçe futbol karşılaşması hakkında suç teşkil eden, spor ahlakı ve etiğine uymayan çok sayıda iddia ortaya atılmıştır. Ankaraspor Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Kanaltürk televizyonu canlı yayınına telefonla bağlanarak bir yabancı Ankargücü futbolcusunun cep telefonundan aranarak kötü oynaması ve kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin avro tutarında şike teklif edildiğini açıklamıştır.
Ayrıca Ankaragücü kalesini Serkan Kırıntılı yine Kanaltürk televizyonu canlı yayınında Ankaragücü Fenerbahçe karşılaşması öncesinde kendi aracıyla İzmit’e arkadaş ziyaretine gittiğini oradan da İstanbul Bağdat Caddesine gittiği yönündeki iddiaları teyit etmiştir. Bağdat Caddesinde çok sayıda güvenlik kamerası bulunduğu için Kırıntılı’nın burada kimlerle görüştüğü tespit edilebilir. Uzman bilirkişiler, görüşülen şahısların kim olduğunu belirleyebilir.
Kırıntılı hakkındaki diğer bir iddia da Ankaragücü Amigosu Fatih’in aranarak Kırıntılı’ya verilmek üzere 100 milyar teklif ettiğidir. Söz konusu ‘Amigo Fatih’ ve Ankaragücü yöneticilerinin ifadesiyle bu olay da aydınlanabilir.
Dilekçem de yer alan basına da geniş şekilde yansıyan iddiaların araştırılmasını, telefon görüşmelerinin incelenmesini, ilgili kişilerin ifadelerini başvurularak hukuku derin şekilde zedeleyen şike iddialarıyla ilgili gereken yargı sürecinin başlatılmasını saygılarımla arz ederim.
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Genel Başkanı
Adnan Önürmen
Öte yandan Önürmen,spor kültürdür.Spor kulüpleri ahlak okullarıdır.Spor kulüplerinde ahlaksızlık girmişse temiz futbol beklenemez.Futbolu bencil,kirli çıkarları uğruna kullananlar hesap vermelidirler dedi.Bu konuda sessiz kalınmaması ve suç duyurularının devam etmesinin önemini tüm kamuoyuna sunarız dedi.
Bursasporum.com
anilton
10.Mayıs.2010, 18:06
F.Bahçe'nin maçı bir şekilde alacağını biliyordum.Maçtan önceki yorurumda bu şekildeydi.Çünkü Ankaragücü takım olabilmiş değil.Bireysel olarak çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen bunu bir türlü sahaya yansıtamıyor.Çünkü toplama bir takım.Seneye belki birşeyler yapabilirler...
Bunun yanında forvet hattında takımın en etkili iki isminin sakat olması en büyük dezavantajıydı.İ.Parlak Lugano ve Bilica'nın kucağında ezildi,eridi gitti.F.Bahçe'nin iyi savunmasında buna eklenince Ankaragücü'nün gol atması imkansızlaştı...
F.Bahçe'nin de iyi futbol oynadığı söylenemez.Sadece şampiyonluk yarışının getirisi olarak aşırı derece konsantre ve istekliler.Ama bu genellikle böyledir.Son haftalarda iyi ve ya kötü bir şekilde sadece maç kazanılmaya çalışılır.F.Bahçe bunu son 3-4 haftadır kalecilerinde yardımıyla yapıyor.Kalecilerin yardımıyla derken farklı birşey kastetmiyorum.Sadece kaleci hataları ve F.Bahçe'nin şansı olarak değerlendiriyorum bunu ben...
Öyle yada böyle şampiyonluk yolunda çok çok önemli bir engeli daha geçti F.Bahçe...
Tebrikler F.Bahçe...
Universal
10.Mayıs.2010, 18:08
Savcılığa gitti iste ne güzel, hukuk önünde temiz çıkacağız.
Kardeş kardeşe böyle yapar mı :)
titates1
10.Mayıs.2010, 20:31
Murat Şahin'i zamanında kahraman ilan edenler sonra şikeci ilan ettiler , ve bu maçtan sonra sürekli dönen şike muhabbetlerinden sonra kaleci olsam büyük ihtimal serkanın ve iveşanın yediği golleri yerdim inşallah daha çok konuşurlar büyük ihtimal onur da hata yapıcaktır onlar hata yaptıkça biz de kazanıcaz , daha çok konuşsun herkes , şike , para , teşvik gelin üstümüze ona para vermiş olabilir falan diye Serkan resmen 0 konsantrasyon oynadı maçta başkanı , medyası falanı filanı yüzünden adam biliyor ki tek bir hata yapsa iveşayla murat şahine yapılanlar kendisine yapılacak ondan o kadar tedirgindi ki belki de kurtarabileceği gol veya goller olucaktı normal şartlarda ama kurtaramadı ... ben şampiyon olduk demek istemiyorum , bursanın kazanmasını da isterdim biz olamayacak durumda olsaydık , ancak takımım şampiyonluk mücadelesinde ve bu muhabbetlerin üstüne kesinlikle gitsin istemiyorum şampiyonluk ...
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 20:40
bu mesajı hatırlıyorum ibrahim :) doğrusunu söylemek gerekirse okuduğumda gülüp geçmiştim :D
Fenerbahce elbet ligin basindaki formunu yakalicakti, sakatliklar duzelmeye baslayincada benim dedigim oldu Fenerbahce teker teker galibiyetleri aldi ve suan SAMPI...... diyebiliriz :)
KaPaLı
10.Mayıs.2010, 21:30
Maçta tribünler çok karışmış.. GFB maçın başında Gecekondu burada dimdik ayakta diye bağırınca, Gecekondu onlara karşılık olarak GFB diye bağırmış. Bursalı arkadaşlar bundan çok alınmış. Maç içerisinde Anti-X tribünü diye bilinen Maraton sürekli olarak Gökçeklere tezahürat yapınca bu sefer Gecekondu onlara karşılık vermiş. Zaten bir bütünlük yoktu ikisi arasında ama bu tribünler bir daha birleşmeyecek gibi duruyo.
En bombasıda maçın sonunda yaşandı. Sokak grubu Trabzonspor diye bağırınca GFB tarafı " 5 Lira verelim Fener diye bağırın " şeklinde tezahürata girdiler. Birde maçtan önce havuz yapmışlar dernekte burda bir olay yaşanmış ama 2 türlü anlatıyo anlatanlar.
1-Sefa 6000 TL para vermiş bilet parası için
2-Ali İmdat bunu kabul etmemiş.
Herkes ayrı birşey söylüyo. Galatasaray maçında Sol Kapalı ve Sokak kavga ederken Gecekondu, Ultraslan derneğinde oturuyomuş. O yüzdende satılmış diyolar Gecekondu için. Ama asıl satılanların nerde olduğunu herkes biliyo. Gecekondu tribüne girmek için ayakkabının içine bile bakıyolar. Dün Maraton'u gördük. Adamların atmadığı şey kalmadı orda.
Alicanfmfan
10.Mayıs.2010, 22:03
Dün Ankaragücü taraftarı kendi futbolcularına aleyhlerine tezahürat yaptılar ve onlarda biliyorlar Melih Gökçek'in nasıl biri oldugunu , ''Maçı kaça sattınız '' vs tezahüratları yapıldı ...
Alicanfmfan
10.Mayıs.2010, 22:04
Maçta tribünler çok karışmış.. GFB maçın başında Gecekondu burada dimdik ayakta diye bağırınca, Gecekondu onlara karşılık olarak GFB diye bağırmış. Bursalı arkadaşlar bundan çok alınmış. Maç içerisinde Anti-X tribünü diye bilinen Maraton sürekli olarak Gökçeklere tezahürat yapınca bu sefer Gecekondu onlara karşılık vermiş. Zaten bir bütünlük yoktu ikisi arasında ama bu tribünler bir daha birleşmeyecek gibi duruyo.
En bombasıda maçın sonunda yaşandı. Sokak grubu Trabzonspor diye bağırınca GFB tarafı " 5 Lira verelim Fener diye bağırın " şeklinde tezahürata girdiler. Birde maçtan önce havuz yapmışlar dernekte burda bir olay yaşanmış ama 2 türlü anlatıyo anlatanlar.
1-Sefa 6000 TL para vermiş bilet parası için
2-Ali İmdat bunu kabul etmemiş.
Herkes ayrı birşey söylüyo. Galatasaray maçında Sol Kapalı ve Sokak kavga ederken Gecekondu, Ultraslan derneğinde oturuyomuş. O yüzdende satılmış diyolar Gecekondu için. Ama asıl satılanların nerde olduğunu herkes biliyo. Gecekondu tribüne girmek için ayakkabının içine bile bakıyolar. Dün Maraton'u gördük. Adamların atmadığı şey kalmadı orda.
Son altını çizdigim yerde Türk Futbolunun ne hale geldigi anlasılıyor kavga etmeyen taraftar taraftardan sayılmıyor öyle bir anlatmıssınki zaten hani biz kavga ederken onlar neden ordaydı..eger onlar ordaysada helal olsun en güzellerini yapmıslar.
KaPaLı
10.Mayıs.2010, 22:12
Dün Ankaragücü taraftarı kendi futbolcularına aleyhlerine tezahürat yaptılar ve onlarda biliyorlar Melih Gökçek'in nasıl biri oldugunu , ''Maçı kaça sattınız '' vs tezahüratları yapıldı ...
Ne zaman yapmışlar ve hangi tribün yapmış söylermisin ? Anti-X böyle bir tezahürat yapmadı. Aksine El Salla Gökçek El Salla çektiler. Gecekondu, Maratona saldırdı bütün maç. Sol Kapalı Bursa diye bağırdı. Son anlarda Sokak Trabzon diye bağırmaya başladı. GFB ona cevap verdi zaten. Ne ara olmuş bu olay ?
Son altını çizdigim yerde Türk Futbolunun ne hale geldigi anlasılıyor kavga etmeyen taraftar taraftardan sayılmıyor öyle bir anlatmıssınki zaten hani biz kavga ederken onlar neden ordaydı..eger onlar ordaysada helal olsun en güzellerini yapmıslar.
Alican kendindemisin sen ? Nasıl bir algılama yapın var merak ediyorum. Benim yazdığımdan bunu çıkaracak tek insan sensin. Bidaha oku bakalım hatta 1 kez yetmez 5-6 defa oku. Ben Gecekondu tarafındayım. "satılmış diyolar Gecekondu için. Ama asıl satılanların nerde olduğunu herkes biliyo. " Ne anlam çıkarıyosun çok merak ediyorum.
Alicanfmfan
11.Mayıs.2010, 01:12
Hayır ben kavga olayını dedim yani kavga ederken gecekondu neredeydi felan dedin ya ondan.
Valla bi intnernet sitesinde okumustum haberi kendi futbolcuları alehyine tezahürat attılar.başlıklı..
SAİT71
11.Mayıs.2010, 12:47
Rahat kazanacağımızı yazmıştım ama silinmiş galiba mesaj.. Neyseki umduğum gibi stres altında kolay bir galibiyet kazandık... M.Topuz,Lugano çok beğendim ikisinide...
Bu maçtan önce ortaya atılan iddialar çok çirkindi. Bunu ispat etmeyip sadece sallama ile birilerini zan altında bırakmak ve bunun neticesinde de maç kazanmayı hayal etmek ters tepti.. Ben buraya yazmıştım kolay kazanacağımızı düşündüğüm bir maç diye.. Çünkü bu stresli maçı bizim oyuncularımız daha iyi kaldırabilir ve daha sakin oynayabilirlerdi.. Böylede oldu.. Şike vb. ile ilgili ne belgeler varsa savcılığa yetkili mercilere şuç duyurusunda bulunulmalı. Eğer ispat edilirse bizde gerekli mesajı başkana veririz. Bizim başkanı bırakın, En kötü taraftarın bile bi teneke parçası için FENERBAHÇE adını şike ile kirletmek isteyeceği düşüncesini aklına, beynine getireceğine %0.1 ihtimal vermiyorum ki bu işler bu kadar basitmi maçın hakemini ayarlayıp, ligi satın almak ortada delil olmadan bir camiayı kirletmeye kalkıyorsun... Neyse Son haftaki maçımıza odaklandık...
Bursaspor her ihtimaldede en kötü ön eleme oynayacak CL için.. iyi transferlerle bence katılabilir.. Katılamasada A.L'nde yoluna devam eder... Önemli olan şuanki değil gelecek yıllar içinde bu sıraları korumanın planlarını yapmak.. Her Anadolu takımını böyle yüksek mertebelerde görmek isteriz..
Aziz Yıldırım'ı ve takımımızı kutluyorum..
KanaKe
11.Mayıs.2010, 12:57
Bu arada Cristian o golü attiya seneyede takimda yeri garanti :) ön libero transferini unutun..