Log in

View Full Version : Necati Ateş: "Galatasaray ruhunu kaybetmiş"

Börk
09.Mayıs.2010, 02:00
Takımıyla Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de 2-1 mağlup etmenin mutluluğunu yaşayan Necati Ateş, sarı kırmızılı ekibin ruhunu kaybetmiş gözüktüğünü ifade etti.

AA'nın haberine göre, Galatasaray galibiyeti sonrası eski takımı hakkında konuşan Antalyaspor'un golcüsü Necati Ateş, "Ben Galatasaray'da dursaydım mutlaka her şey daha farklı olurdu. Onlar öyle istedi, ben de kendi işime devam ettim" dedi.

Antalyaspor'da oynamaktan mutlu olduğunu vurgulayan Necati, "Galatasaray'ı ruhunu kaybetmiş gibi görüyorum. Benim zamanımda böyle kimse Ali Sami Yen'e gelip, rahat maç kazanamıyordu" diye konuştu.

Hugo
09.Mayıs.2010, 02:24
ruhtan ziyade sezon bitti gözüyle bakıyorlardı sanırım. ama 3.sırayı da tehlikeye attılar.

Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 03:25
Sana yorum hakkını verenlerde kabahat zaten.

di canio
09.Mayıs.2010, 03:54
Burada da birçok Galatasaray taraftarı son maçta ruhsuz oynadıkları yönünde yorumlar yaptı. Galatasaray taraftarlarından farklı birşey söylememiş ki Necati.

Suicider
09.Mayıs.2010, 04:01
Doğru söylemişte birazda Baros u aradık diyebilirm maçta tamam ruhsuzlar falan ama Baros oldumu kazanıyoruz yada en azından berabere kalıyoruz..

nannar
09.Mayıs.2010, 08:23
Adam haklı :) ben gs'liyim ama ben de aynısını düşünüyorum... Takımın kaptanı bile hırs yapmazsa kalanı ne yapsın! Jo bile Arda'dan daha istekliydi! şaka gibi :n: sezonu bitirenler de kendileri , 3. lüğü kaybedip sezonu 1 hafta önce açıp tatillerini yarıda kesecek olan da kendileri...

yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 08:37
Bunu söylemek Necati'ye düşmez... Oldum olası rakip futbolcuların başka takımlar hakkında demeç vermesi bana antipatik gelir? "Tasası sana mı düştü; sana ne" derler adama...

el.nino
09.Mayıs.2010, 08:55
bende katılıyorum necati'ye gs ruhunu kaybetmiş malesef.ne kadar şampiyon olamasanda sen maçı kazanacaksın.sen gs'sin o kadar para boşuna harcanmadı.

BaFraLı
09.Mayıs.2010, 10:04
Necati doğru diyor. Takım oynamassa rakipte bulduğunu atar. Ne şampiyonlar ligi ne şampiyonluk. Gene bom boş bir sezon geçti.

uAburak89
09.Mayıs.2010, 10:10
Forma numarası yüzünden sorun çıkartan, çocuk gibi inat eden, saçma sapan açıklamalar yapıp huzuru bozan bir adamın Galatasaray ruhu hakkında konuşmaya hakkı yoktur. Umarım bir daha üzerine vazife olmayan konular hakkında demeçler vermez, yoksa biz ona gelecek sen özel pankartlarla çok güzel saldırırız. :D

El Barto
09.Mayıs.2010, 10:16
Başka bir takımda futbol oynayan ve eski takımına karşı rakip olan bir futbolcunun yapmaması gereken bir açıklama bence. Size sorsalar dahi Galatasaray ruhunu kaybetmiş ben olsaydım daha farklı olurdu demek bana pek akıllıca bir demeç gibi gelmiyor.

GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2010, 10:28
Arkadaşlar isterseniz konunun başlığını da Alican'ın mesajı saldırma amaçlı mı değil mi yapalım? Konuyla alakası olmayan,kişisel tartışmaya sevk edici yazılar silinmiştir.Devam ettirmeyin lütfen.

Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 12:16
Necati çok mantıklı konuştu Ne yani yalan mı söylüyor Bunun aksini kim iddia edebilir? Ayrıca büyük bir takımla anlaşabilirmiş Bu hafta içi görüşmeler başlıyormuş . İsim vermedi Necati ..

World Hollow o1
09.Mayıs.2010, 12:20
Sana yorum hakkını verenlerde kabahat zaten.

Onlarda ruhunu kaybedenler işte. :)

Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 12:24
Bunu söylemek Necati'ye düşmez... Oldum olası rakip futbolcuların başka takımlar hakkında demeç vermesi bana antipatik gelir? "Tasası sana mı düştü; sana ne" derler adama...

Nokta yorum ruhsuz oynadıgını bizde biliyoruz yani ama seni ne ilgilendiriyor.

Onlarda ruhunu kaybedenler işte. :)

Evet....

Sekopej
09.Mayıs.2010, 12:26
Demek ki Necati Fenerbahçe ile anlaştı ama taraftara şirin görünmek için böyle açıklamalara gerek yok, çıkarsın atarsın gollerini, taraftar zaten seni bağrına basar, iyi oynadıktan sonra.

nerazzuri
09.Mayıs.2010, 12:47
Yorum özgürlüğü diye birşey var değil mi? En doğal hakkıdır konuşması,istediği şeyleri söylemesi.

uAburak89
09.Mayıs.2010, 13:00
Toplumun gözü önünde olan insanların söylediklerini biraz düşünüp, ölçüp, tartması gerekir. Bu işi iyi yapanlar geldikleri yerlerle bunun neticesini alırlar. Necati biraz daha zeki olabilse dün belki de hala Sami Yen'de Galatasaray'ın oyuncusu olacaktı.

Mesela avatarındaki Mourinho, çok zeki bir adam. Biraz kibirli belki ama tüm dünya onu kabul ediyor.

Mesela İbrahimoviç, ne dedi dün basın toplantısında gay misin diye soran muhabire, kız kardeşini al gel göstereyim... Bu adam için düşünülen şeyler de belli, son derece seviyesiz. Aslında adam demek bile doğru değil.

Tekrar döneyim Necatiye, aslında dönmek bile gereksiz neden mi ? Çünkü boş adam. Açıklamalarına, demeçlerine bakın şöyle bir geriye dönüp daha iyi anlarsınız.

nannar
09.Mayıs.2010, 13:05
Anlaşılan anlaşmış Fenerbahçe ile :D şimdiden antreman yapıyor :n:

Revolution
09.Mayıs.2010, 13:07
Birkaç sene önce takım içinde her türlü sorunu çıkaran iç isyanı başlatan ve bunun için 3 senedir kiraya vermek için yırtındığımız Necati, nasıl oluyor da "Galatasaray ruhunu kaybetmiş." deme hakkını kendinde buluyor aklım almıyor..

Xipe Totec
09.Mayıs.2010, 14:33
Necati mi söylemiş bunu? :n:

di canio
09.Mayıs.2010, 14:47
Galatasaray'ı eleştirmek için hak nereden alınıyor arkadaşlar? Kimler eleştirebilir, kimler yorum yapabilir bu nasıl belirleniyor? Sizler nasıl nasıl yorum yapabiliyorsanız, nasıl eleştirip, övebiliyorsanız Necati de kendince doğru gördüklerini söyleyecektir. Övecektir, eleştirecektir.

Revolution
09.Mayıs.2010, 18:25
Galatasaray'ı eleştirmek için hak nereden alınıyor arkadaşlar? Kimler eleştirebilir, kimler yorum yapabilir bu nasıl belirleniyor? Sizler nasıl nasıl yorum yapabiliyorsanız, nasıl eleştirip, övebiliyorsanız Necati de kendince doğru gördüklerini söyleyecektir. Övecektir, eleştirecektir.

Demek istediğim bu değildi Abi.. Necati gibi takımı içten karıştıran,her türlü sorunu çıkaran oyuncu gelip de o takımı eleştiremez yani bu hakkı gerçekten parayla da alamaz,şimdi Ceyhun çıkıp da Fenerbahçe'nin ruhuna laf etse siz ne dersiniz onun gibi birşey bu..

GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2010, 18:42
Başka bir takımda futbol oynayan ve eski takımına karşı rakip olan bir futbolcunun yapmaması gereken bir açıklama bence. Size sorsalar dahi Galatasaray ruhunu kaybetmiş ben olsaydım daha farklı olurdu demek bana pek akıllıca bir demeç gibi gelmiyor.

Acaba kendisi için mi her şey farklı olurdu demek istedi diye düşündüm ben.Ben olsam Galatasaray bu durumda olmazdı diyebilecek kadar önemli bir futbolcu değil Necati.Kendisi de bunu biliyordur herhalde.

Demek istediğim bu değildi Abi.. Necati gibi takımı içten karıştıran,her türlü sorunu çıkaran oyuncu gelip de o takımı eleştiremez yani bu hakkı gerçekten parayla da alamaz,şimdi Ceyhun çıkıp da Fenerbahçe'nin ruhuna laf etse siz ne dersiniz onun gibi birşey bu..

Eleştiremez yerine eleştirirse kendisiyle çelişir demek daha yerinde bence.

Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 19:17
Fenerbahçe alacak olsa bonservissiz 1 sene öne alırdı .. Bu adı geçen takımın Fenerbahçe olacağına pek ihtimal vermiyorum ama gelirse yararlı olur . Geçmişten gerekli dersleri çıkarmıştır bence

di canio
09.Mayıs.2010, 23:24

Galatasaray'da yaşadığı takım içi sorunlarını çok iyi bilmiyorum. Ancak eski takımı hakkında yorum yapması normal bence. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, ne bileyim Okan Buruk'un yorumlamasından farklı birşey değil bence Necati'nin yaptığı. Ceyhun veya Fenerbahçe'li olup olmaması da önemli değil herhangi bir oyuncu çıkıp böyle bir yorum yaparsa Fenerbahçe taraftarları içinde de yukarıda ki yorumlar gibi düşünenler olacaktır muhtemelen. Ama ben böyle düşünmem. Saike'nin de değindiği gibi, eleştiremez, eleştirmeye hakkı yok gibi ifadeler kullanmak yanlış bence.