1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Necati Ateş: "Galatasaray ruhunu kaybetmiş"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Necati Ateş: "Galatasaray ruhunu kaybetmiş"

Takımıyla Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de 2-1 mağlup etmenin mutluluğunu yaşayan Necati Ateş, sarı kırmızılı ekibin ruhunu kaybetmiş gözüktüğünü ifade etti.

AA'nın haberine göre, Galatasaray galibiyeti sonrası eski takımı hakkında konuşan Antalyaspor'un golcüsü Necati Ateş, "Ben Galatasaray'da dursaydım mutlaka her şey daha farklı olurdu. Onlar öyle istedi, ben de kendi işime devam ettim" dedi.

Antalyaspor'da oynamaktan mutlu olduğunu vurgulayan Necati, "Galatasaray'ı ruhunu kaybetmiş gibi görüyorum. Benim zamanımda böyle kimse Ali Sami Yen'e gelip, rahat maç kazanamıyordu" diye konuştu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

ruhtan ziyade sezon bitti gözüyle bakıyorlardı sanırım. ama 3.sırayı da tehlikeye attılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sana yorum hakkını verenlerde kabahat zaten.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Burada da birçok Galatasaray taraftarı son maçta ruhsuz oynadıkları yönünde yorumlar yaptı. Galatasaray taraftarlarından farklı birşey söylememiş ki Necati.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Mayıs.2010 at 10:27
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Doğru söylemişte birazda Baros u aradık diyebilirm maçta tamam ruhsuzlar falan ama Baros oldumu kazanıyoruz yada en azından berabere kalıyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Adam haklı ben gs'liyim ama ben de aynısını düşünüyorum... Takımın kaptanı bile hırs yapmazsa kalanı ne yapsın! Jo bile Arda'dan daha istekliydi! şaka gibi sezonu bitirenler de kendileri , 3. lüğü kaybedip sezonu 1 hafta önce açıp tatillerini yarıda kesecek olan da kendileri...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bunu söylemek Necati'ye düşmez... Oldum olası rakip futbolcuların başka takımlar hakkında demeç vermesi bana antipatik gelir? "Tasası sana mı düştü; sana ne" derler adama...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende katılıyorum necati'ye gs ruhunu kaybetmiş malesef.ne kadar şampiyon olamasanda sen maçı kazanacaksın.sen gs'sin o kadar para boşuna harcanmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Necati doğru diyor. Takım oynamassa rakipte bulduğunu atar. Ne şampiyonlar ligi ne şampiyonluk. Gene bom boş bir sezon geçti.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Mayıs.2010 at 10:26

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Forma numarası yüzünden sorun çıkartan, çocuk gibi inat eden, saçma sapan açıklamalar yapıp huzuru bozan bir adamın Galatasaray ruhu hakkında konuşmaya hakkı yoktur. Umarım bir daha üzerine vazife olmayan konular hakkında demeçler vermez, yoksa biz ona gelecek sen özel pankartlarla çok güzel saldırırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Başka bir takımda futbol oynayan ve eski takımına karşı rakip olan bir futbolcunun yapmaması gereken bir açıklama bence. Size sorsalar dahi Galatasaray ruhunu kaybetmiş ben olsaydım daha farklı olurdu demek bana pek akıllıca bir demeç gibi gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar isterseniz konunun başlığını da Alican'ın mesajı saldırma amaçlı mı değil mi yapalım? Konuyla alakası olmayan,kişisel tartışmaya sevk edici yazılar silinmiştir.Devam ettirmeyin lütfen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Necati çok mantıklı konuştu Ne yani yalan mı söylüyor Bunun aksini kim iddia edebilir? Ayrıca büyük bir takımla anlaşabilirmiş Bu hafta içi görüşmeler başlıyormuş . İsim vermedi Necati ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sana yorum hakkını verenlerde kabahat zaten.
    Onlarda ruhunu kaybedenler işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bunu söylemek Necati'ye düşmez... Oldum olası rakip futbolcuların başka takımlar hakkında demeç vermesi bana antipatik gelir? "Tasası sana mı düştü; sana ne" derler adama...
    Nokta yorum ruhsuz oynadıgını bizde biliyoruz yani ama seni ne ilgilendiriyor.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Onlarda ruhunu kaybedenler işte.
    Evet....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demek ki Necati Fenerbahçe ile anlaştı ama taraftara şirin görünmek için böyle açıklamalara gerek yok, çıkarsın atarsın gollerini, taraftar zaten seni bağrına basar, iyi oynadıktan sonra.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yorum özgürlüğü diye birşey var değil mi? En doğal hakkıdır konuşması,istediği şeyleri söylemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Toplumun gözü önünde olan insanların söylediklerini biraz düşünüp, ölçüp, tartması gerekir. Bu işi iyi yapanlar geldikleri yerlerle bunun neticesini alırlar. Necati biraz daha zeki olabilse dün belki de hala Sami Yen'de Galatasaray'ın oyuncusu olacaktı.

Mesela avatarındaki Mourinho, çok zeki bir adam. Biraz kibirli belki ama tüm dünya onu kabul ediyor.

Mesela İbrahimoviç, ne dedi dün basın toplantısında gay misin diye soran muhabire, kız kardeşini al gel göstereyim... Bu adam için düşünülen şeyler de belli, son derece seviyesiz. Aslında adam demek bile doğru değil.

Tekrar döneyim Necatiye, aslında dönmek bile gereksiz neden mi ? Çünkü boş adam. Açıklamalarına, demeçlerine bakın şöyle bir geriye dönüp daha iyi anlarsınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Anlaşılan anlaşmış Fenerbahçe ile şimdiden antreman yapıyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birkaç sene önce takım içinde her türlü sorunu çıkaran iç isyanı başlatan ve bunun için 3 senedir kiraya vermek için yırtındığımız Necati, nasıl oluyor da "Galatasaray ruhunu kaybetmiş." deme hakkını kendinde buluyor aklım almıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Necati mi söylemiş bunu?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ı eleştirmek için hak nereden alınıyor arkadaşlar? Kimler eleştirebilir, kimler yorum yapabilir bu nasıl belirleniyor? Sizler nasıl nasıl yorum yapabiliyorsanız, nasıl eleştirip, övebiliyorsanız Necati de kendince doğru gördüklerini söyleyecektir. Övecektir, eleştirecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Galatasaray'ı eleştirmek için hak nereden alınıyor arkadaşlar? Kimler eleştirebilir, kimler yorum yapabilir bu nasıl belirleniyor? Sizler nasıl nasıl yorum yapabiliyorsanız, nasıl eleştirip, övebiliyorsanız Necati de kendince doğru gördüklerini söyleyecektir. Övecektir, eleştirecektir.
    Demek istediğim bu değildi Abi.. Necati gibi takımı içten karıştıran,her türlü sorunu çıkaran oyuncu gelip de o takımı eleştiremez yani bu hakkı gerçekten parayla da alamaz,şimdi Ceyhun çıkıp da Fenerbahçe'nin ruhuna laf etse siz ne dersiniz onun gibi birşey bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Başka bir takımda futbol oynayan ve eski takımına karşı rakip olan bir futbolcunun yapmaması gereken bir açıklama bence. Size sorsalar dahi Galatasaray ruhunu kaybetmiş ben olsaydım daha farklı olurdu demek bana pek akıllıca bir demeç gibi gelmiyor.
    Acaba kendisi için mi her şey farklı olurdu demek istedi diye düşündüm ben.Ben olsam Galatasaray bu durumda olmazdı diyebilecek kadar önemli bir futbolcu değil Necati.Kendisi de bunu biliyordur herhalde.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Demek istediğim bu değildi Abi.. Necati gibi takımı içten karıştıran,her türlü sorunu çıkaran oyuncu gelip de o takımı eleştiremez yani bu hakkı gerçekten parayla da alamaz,şimdi Ceyhun çıkıp da Fenerbahçe'nin ruhuna laf etse siz ne dersiniz onun gibi birşey bu..
    Eleştiremez yerine eleştirirse kendisiyle çelişir demek daha yerinde bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe alacak olsa bonservissiz 1 sene öne alırdı .. Bu adı geçen takımın Fenerbahçe olacağına pek ihtimal vermiyorum ama gelirse yararlı olur . Geçmişten gerekli dersleri çıkarmıştır bence

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Galatasaray'da yaşadığı takım içi sorunlarını çok iyi bilmiyorum. Ancak eski takımı hakkında yorum yapması normal bence. Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, ne bileyim Okan Buruk'un yorumlamasından farklı birşey değil bence Necati'nin yaptığı. Ceyhun veya Fenerbahçe'li olup olmaması da önemli değil herhangi bir oyuncu çıkıp böyle bir yorum yaparsa Fenerbahçe taraftarları içinde de yukarıda ki yorumlar gibi düşünenler olacaktır muhtemelen. Ama ben böyle düşünmem. Saike'nin de değindiği gibi, eleştiremez, eleştirmeye hakkı yok gibi ifadeler kullanmak yanlış bence.

Mesaj Yetkileri