Log in

View Full Version : Twente'nin gözü Galatasaray'da

vego
11.Mayıs.2010, 18:16
Hollanda'da şampiyonluğa ulaşan ve teknik direktörü Steve McLaren'ı Wolfsburg'a kaptıran Twente'nin teknik direktör arayışlarında ilk iki sırayı tanıdık isimler alıyor. Favori Rijkaard, plase Michael Skibbe...

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/rijtwe.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 12:01 TSİ 11 Mayıs. 2010 Salı
Hollanda'da ligi şampiyon olarak tamamlayan Twente gözünü Türkiye'ye dikti. Teknik direktör Steve McLaren'ın Wolfsburg'un başına geçmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Hollanda şampiyonunun listesinde başı iki tanıdık isim çekiyor.
Hollanda basınında yer alan haberlerde Twente'nin takımın başına Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ı getirmek istediği iddia edilirken Rijkaard'ın transfer edilememesi halinde Eski Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe ile masaya oturacakları ifade edildi.
Haberde, Twente Başkanı Joop Munsterman'ın ve yönetim kurulunun özellikle Frank Rijkaard üzerinde durduğu belirtilirken başkanın 2008 yılında Rijkaard'ı yine takımın başına getirmek istediği fakat anlaşma sağlanamadığına yer verildi.

GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 18:19
Ahmet Çakarın Telegolde konuşması aklıma geldi. Rijkaard bundan sonra üst düzey takım çalıştıramaz. Ülkesine döner diyordu. Twente örneğini de vermişti. Bakalım ne olacak. Ama ben Rijkaardın yerinde olsam Galatasaray yollarsa Milana gidebiliyorsa gitsin yoksa Rijkaard biter..

RaSenGan
11.Mayıs.2010, 18:23
Büyüklüğünü,kalitesini herkese gösterip öyle gidecektir G.Saray'dan.

titates1
12.Mayıs.2010, 18:26
gelmeden önce , geldiğinde fikrim aynıydı , giderken de aynı olur heralde vasat bir teknik adam olduğunu düşünüyorum

Revolution
12.Mayıs.2010, 19:37
Rijkaard'ın kendini ispatlamadan çekip gideceğini hiç sanmıyorum..

Alicanfmfan
12.Mayıs.2010, 21:49
Rijkaard kendisini zaten ispatlamıstı , Türkiye'ye geldi ve diger takımları tanımaya başladı Avrupa'da deplasmanda aldıgın 1 puan avantajken burada basın seni yerden yere vurur, seneye ligimizi tanımıs olarak girecek ve bu ligin altını üstüne getirecektir ben gelecek sezon 34 'te 30-31 felan bekliyorum.

SAİT71
13.Mayıs.2010, 09:51
Bence bir şeylerin kalıcı olmasını istiyorsan önce istikrar lazım... Bundan daha kariyerli bir teknik adamı getirsen ne yapabilir? Sürekli yeni hoca gelse ne çare. Bence bu sezonda şans tanınmalı..

Invincible
14.Mayıs.2010, 14:01
Bence kalması en hayırlısı felix magath getir yine ilk sene aynısı olacak

Bordo61Mavi
14.Mayıs.2010, 16:18
Twente gozunu baska yerlere diksin, boyle bi teknik adam ulkemizden giderse uzulurum gercekten. Seneye ligimizin dahada renkli olmasi icin kalmasi lazim Frankin

Hugo
14.Mayıs.2010, 16:41
Rijkaard da Skibbe de şampiyon yapamadı.. Cevat Güler'i alsın Twente.

izmer96
14.Mayıs.2010, 17:20
bir t. adam getiriyorsun , o adam sistemini kurmasi icin hem zaman gecmesi lazim hemde istedigi tip oyuncular olmasi lazim sen git kafana gore getirebildigin adamlari getir ondan sonrada basari bekle

Revolution
14.Mayıs.2010, 17:39
bir t. adam getiriyorsun , o adam sistemini kurmasi icin hem zaman gecmesi lazim hemde istedigi tip oyuncular olmasi lazim sen git kafana gore getirebildigin adamlari getir ondan sonrada basari bekle

Bu sene yapılan transferlerin -yerliler hariç- Rijkaard'ın isteği dışında yapıldığını hiç düşünmüyorum..

nannar
14.Mayıs.2010, 19:03
kesinlikle en az 3 yıl takımda kalması gerekli. yaww o kadar kolay asıp kesiyoruz ki :) Alex Ferguson mükemmel teknik adam değil mi? Bakın bakalım 17-18 senede kaç tane EPL, kaç tane ŞL , kaç tane diğer kupalardan kaldırmış ? Adam geldiği anda mükemmel işler beklemek haksızlıktır. Fatih Terim üzerinde baskı olmadan geldi ve aşı tutunca da 4 yıl üst üste şampiyonluğu + UEFA kupasını alınca Fatih Terim oldu! Sonra ? Sonrası yok! Fiorentina'da biraz kıpırdadı. Milan'da başaramadı. 2. Galatasaray macerası malum zaten. Sonra milli takımda da çok üst düzey şeyler yapmadı. Ha derseniz ki Avrupa 3. olduk. O zaman Dünya 3. sü yapan Şenol Güneş daha iyi teknik direktördür derim. Yani öyle çok basit değil bu işler. FM de takımı alıp 5 kere üst üste şampiyon yapmayla karıştırıyorsunuz sanırım. Gerçekte kolay olmuyor bu işler çünkü sizin istediğiniz tüm başarıları içerde isteyen en az 3-4 ( FB-BJK-TS ve son yıllarda diğer anadolu kulüpleri de ekleniyor) , dışarda 100'den fazla takım var. Herkes bu amaç için para döküyor.Herkes bu amaç için birşeyler yapıyor. Tabiki de birileri başarırken diğerleri başarmamış sayılıyor. 1. olan dışında herkesi başarısız ilan etmek mi lazım? Evet şampiyon olmamız gereken bir senede olamadık fakat kadroda kiralıkları da çıkınca Galatasaray'a yakışmıyor, işe yaramaz dediğimiz 5-6 oyuncu var. (Mustafa Sarp,Barış,Ayhan,Sabri , Servet ,Leo Franco, Emre Güngör ve hatta giden Mehmet Topal! ) Eee ne kaldı geriye ? Baros ve Kewel zaten son 3 aydır sakatlar. Elano formsuzdu. Arda sakatlanınca bitti ve öncesinde de zaten çok form tutamadı. Rijkaard'ın elinde mükemmel bir kadro vardı da, sezon sonuna akdar bu kadroyu kullanabildi de öyle mi yitirdi şampiyonluğu? yapmayın allah aşkına :) Galatasaray'da sezon boyunca fazla sakatlık yaşamayan ve vasatın üzerinde performans sergileyen Neill,Keita ve Hakan Balta'nın dışında kim var?

metaLwrath
14.Mayıs.2010, 19:26
gelmeden önce , geldiğinde fikrim aynıydı , giderken de aynı olur heralde vasat bir teknik adam olduğunu düşünüyorum

Gerets , Feldkamp , Skibbe , Bülent korkmaz gibi harcanacaktır bu güzelim ülkemde Rijkaard..Suç yine teknik adamda olacaktır..

Revolution
14.Mayıs.2010, 19:36
Gerets , Feldkamp , Skibbe , Bülent korkmaz gibi harcanacaktır bu güzelim ülkemde Rijkaard..Suç yine teknik adamda olacaktır..

Ne Gerets ne Feldkamp ne Skibbe ne de Bülent Korkmaz Rijkaard kadar başarılı bir teknik adam değil, yönetimin de Rijkaard'a güveni tam.. Ben tam aksine Rijkaard'da istikrar sağlayacağımızı düşünüyorum.

Fernando Gago
14.Mayıs.2010, 21:55
Galatasaray en az 1 sene daha devam etmeli Rijkaard'la