1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Twente'nin gözü Galatasaray'da

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Question Twente'nin gözü Galatasaray'da

Hollanda'da şampiyonluğa ulaşan ve teknik direktörü Steve McLaren'ı Wolfsburg'a kaptıran Twente'nin teknik direktör arayışlarında ilk iki sırayı tanıdık isimler alıyor. Favori Rijkaard, plase Michael Skibbe...

NTV Spor
    Güncelleme: 12:01 TSİ 11 Mayıs. 2010 Salı
    Hollanda'da ligi şampiyon olarak tamamlayan Twente gözünü Türkiye'ye dikti. Teknik direktör Steve McLaren'ın Wolfsburg'un başına geçmesinin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Hollanda şampiyonunun listesinde başı iki tanıdık isim çekiyor.
    Hollanda basınında yer alan haberlerde Twente'nin takımın başına Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ı getirmek istediği iddia edilirken Rijkaard'ın transfer edilememesi halinde Eski Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe ile masaya oturacakları ifade edildi.
    Haberde, Twente Başkanı Joop Munsterman'ın ve yönetim kurulunun özellikle Frank Rijkaard üzerinde durduğu belirtilirken başkanın 2008 yılında Rijkaard'ı yine takımın başına getirmek istediği fakat anlaşma sağlanamadığına yer verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ahmet Çakarın Telegolde konuşması aklıma geldi. Rijkaard bundan sonra üst düzey takım çalıştıramaz. Ülkesine döner diyordu. Twente örneğini de vermişti. Bakalım ne olacak. Ama ben Rijkaardın yerinde olsam Galatasaray yollarsa Milana gidebiliyorsa gitsin yoksa Rijkaard biter..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Büyüklüğünü,kalitesini herkese gösterip öyle gidecektir G.Saray'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gelmeden önce , geldiğinde fikrim aynıydı , giderken de aynı olur heralde vasat bir teknik adam olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'ın kendini ispatlamadan çekip gideceğini hiç sanmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rijkaard kendisini zaten ispatlamıstı , Türkiye'ye geldi ve diger takımları tanımaya başladı Avrupa'da deplasmanda aldıgın 1 puan avantajken burada basın seni yerden yere vurur, seneye ligimizi tanımıs olarak girecek ve bu ligin altını üstüne getirecektir ben gelecek sezon 34 'te 30-31 felan bekliyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bir şeylerin kalıcı olmasını istiyorsan önce istikrar lazım... Bundan daha kariyerli bir teknik adamı getirsen ne yapabilir? Sürekli yeni hoca gelse ne çare. Bence bu sezonda şans tanınmalı..

Bence kalması en hayırlısı felix magath getir yine ilk sene aynısı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Twente gozunu baska yerlere diksin, boyle bi teknik adam ulkemizden giderse uzulurum gercekten. Seneye ligimizin dahada renkli olmasi icin kalmasi lazim Frankin

Rijkaard da Skibbe de şampiyon yapamadı.. Cevat Güler'i alsın Twente.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bir t. adam getiriyorsun , o adam sistemini kurmasi icin hem zaman gecmesi lazim hemde istedigi tip oyuncular olmasi lazim sen git kafana gore getirebildigin adamlari getir ondan sonrada basari bekle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    bir t. adam getiriyorsun , o adam sistemini kurmasi icin hem zaman gecmesi lazim hemde istedigi tip oyuncular olmasi lazim sen git kafana gore getirebildigin adamlari getir ondan sonrada basari bekle
    Bu sene yapılan transferlerin -yerliler hariç- Rijkaard'ın isteği dışında yapıldığını hiç düşünmüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kesinlikle en az 3 yıl takımda kalması gerekli. yaww o kadar kolay asıp kesiyoruz ki Alex Ferguson mükemmel teknik adam değil mi? Bakın bakalım 17-18 senede kaç tane EPL, kaç tane ŞL , kaç tane diğer kupalardan kaldırmış ? Adam geldiği anda mükemmel işler beklemek haksızlıktır. Fatih Terim üzerinde baskı olmadan geldi ve aşı tutunca da 4 yıl üst üste şampiyonluğu + UEFA kupasını alınca Fatih Terim oldu! Sonra ? Sonrası yok! Fiorentina'da biraz kıpırdadı. Milan'da başaramadı. 2. Galatasaray macerası malum zaten. Sonra milli takımda da çok üst düzey şeyler yapmadı. Ha derseniz ki Avrupa 3. olduk. O zaman Dünya 3. sü yapan Şenol Güneş daha iyi teknik direktördür derim. Yani öyle çok basit değil bu işler. FM de takımı alıp 5 kere üst üste şampiyon yapmayla karıştırıyorsunuz sanırım. Gerçekte kolay olmuyor bu işler çünkü sizin istediğiniz tüm başarıları içerde isteyen en az 3-4 ( FB-BJK-TS ve son yıllarda diğer anadolu kulüpleri de ekleniyor) , dışarda 100'den fazla takım var. Herkes bu amaç için para döküyor.Herkes bu amaç için birşeyler yapıyor. Tabiki de birileri başarırken diğerleri başarmamış sayılıyor. 1. olan dışında herkesi başarısız ilan etmek mi lazım? Evet şampiyon olmamız gereken bir senede olamadık fakat kadroda kiralıkları da çıkınca Galatasaray'a yakışmıyor, işe yaramaz dediğimiz 5-6 oyuncu var. (Mustafa Sarp,Barış,Ayhan,Sabri , Servet ,Leo Franco, Emre Güngör ve hatta giden Mehmet Topal! ) Eee ne kaldı geriye ? Baros ve Kewel zaten son 3 aydır sakatlar. Elano formsuzdu. Arda sakatlanınca bitti ve öncesinde de zaten çok form tutamadı. Rijkaard'ın elinde mükemmel bir kadro vardı da, sezon sonuna akdar bu kadroyu kullanabildi de öyle mi yitirdi şampiyonluğu? yapmayın allah aşkına Galatasaray'da sezon boyunca fazla sakatlık yaşamayan ve vasatın üzerinde performans sergileyen Neill,Keita ve Hakan Balta'nın dışında kim var?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    gelmeden önce , geldiğinde fikrim aynıydı , giderken de aynı olur heralde vasat bir teknik adam olduğunu düşünüyorum
    Gerets , Feldkamp , Skibbe , Bülent korkmaz gibi harcanacaktır bu güzelim ülkemde Rijkaard..Suç yine teknik adamda olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    Gerets , Feldkamp , Skibbe , Bülent korkmaz gibi harcanacaktır bu güzelim ülkemde Rijkaard..Suç yine teknik adamda olacaktır..
    Ne Gerets ne Feldkamp ne Skibbe ne de Bülent Korkmaz Rijkaard kadar başarılı bir teknik adam değil, yönetimin de Rijkaard'a güveni tam.. Ben tam aksine Rijkaard'da istikrar sağlayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray en az 1 sene daha devam etmeli Rijkaard'la

Mesaj Yetkileri