View Full Version : Bursaspor - Beşiktaş [34. Hafta]
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2010, 12:31
http://www.yukleresim.com/images/50xya6wu7p7obthkjnla.jpg (http://www.yukleresim.com/)
El Barto
12.Mayıs.2010, 12:43
Bursasporluların zamanında küme düşmelerine sebep olduğumuz için Beşiktaş'a kinlenmelerinin ardından bu kezde şampiyonluktan ettiğimiz için kin duymalarına neden olacak heralde. :)
En kötü ihtimal berabere biter.
yaman76hakanFB
12.Mayıs.2010, 12:45
Maçın kesin favorisi Beşiktaş... Hem de en az iki farkla kazanacaktır... Bu kadar eminim...
Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş-TrabzonSpor... Bunların durumu ne olursa olsun; bunlar çıktıkları her maçın favorisidir... (Karşılıklı maçları hariç...Çünkü bunlar "şampiyon" kategorisinde ve apoletli takımlardır... Yani bu dört takımın kategorisi ağır sıklettir...)
Bir takım bazı nedenlerle minimumuyla oynamış; buna rağmen 3.lük yarışında...
Diğer takım maksimumuyla oynamış; lig 2.si...
Kimse bu 2.sıradaki takımın 4.sıradaki takımdan daha kaliteli, daha üst düzey bir kadroya sahip olduğunu iddia edemez... Ve büyük takımlar büyüklüklerini unutup onları çantada keklik görenlere gerçekte "kim" olduklarını böyle günlerde hatırlatırlar...
Beşiktaş bu maçın banko favorisidir... Değil mağlubiyet, beraberlikleri bile benim için şaşırtıcı olur...
bursa_mc
12.Mayıs.2010, 12:58
Beşiktaş'ı yenip Kadıköy'den güzel haberi bekleyeceğiz..İlk yarı öne geçip ikinci yarıda maçı rolantiye alıp kulakları İstanbul'a çeviririz..Fenerliler bu maçı düşünmesin kendi maçlarına baksın.
Bursasporluların zamanında küme düşmelerine sebep olduğumuz için Beşiktaş'a kinlenmelerinin ardından bu kezde şampiyonluktan ettiğimiz için kin duymalarına neden olacak heralde. :)
r.
Hakkıyla kazanana niye kin duyalım,düşman olalım.Yeter ki ortada mide bulandırıcı şeyler olmasın..Bu maçta öyle birşey olmayacak..
bursa_mc
12.Mayıs.2010, 14:09
Yine Cüneyt Çakır..
KanaKe
12.Mayıs.2010, 14:29
bursaspor sampiyonluk icin saldiracaktir.. tek farklada olsa kazanirlar.
CeNTeR_TR
12.Mayıs.2010, 15:27
Maçın atmosferi eminim çok iyi olacaktır.Bursa taraftarı şova yönelik bir sürü hazırlık yapmıştır.
Beşiktaş Bursayı Ligden düşürdü , Bursa Beşilktaşı Şampiyonlukdan etti.Sırada olmasını isteyeceğimiz bir durum Beşiktaş Bursayı Şampiyonlukdan etsin.
Ama ben bunu hiç istemiyorum.Biz şampiyon olalım fakat biz maçımızı kazanarak şampiyon olalım.Yarı Beşiktaş Yarı Fenerbahçeli olmaktansa tam manada Fenerbahçeli olalım kaybetsekde ;)
Her iki takımada başarılar iyi olan kazansın.
Fearless Coward
12.Mayıs.2010, 16:05
İki takımında kazanmaktan başka çaresi yok kim yener bilmiyorum favorim yok ama iyi top oynayan kazansın
izmer96
12.Mayıs.2010, 16:10
Bursasporlularin Besiktasdan daha fazla nefret etmelerine neden olucak macdir , Besiktas en kotu beraberlik alir hatta tahminimce rahat bir sekilde kazanir bu maci , Bursa bu kadar ''stresli'' Besiktas bu kadar rahatken Besiktas cikip geregini yapar ve maci alir diyorum
footballer33
12.Mayıs.2010, 16:20
Bursa çok stresli ve baskı altında çıkacak maça. Beşiktaş'ım ise 2 haftadır süren rahatlığını bu maçta da devam ettirecektir, ancak sakatlıklar yüzünden çıkacak eksik kadroyu da hesaba katarsak bence berabere biter bu maç.
Zekirdek
12.Mayıs.2010, 16:50
Bu maç Alt ve Beraberlik.
Çünkü iki takımda elinden geleninin hepsini yapacak.
Beşiktaş Galatasaray maçından gelebilecek iyi bir haberle UEFA'ya bir adım önde başlabilecektir.
BursaSpor ise şampiyonluk için FenerBahçe maçından gelecek haberi bekliyecektir.
Bu maçlarda aynı zamanlarda oynanacağı için Bursa - Beşiktaş maçını 0 ve Alt diyorum.
Alt dememin nedeni ise iki takımda temkinli başlıyacaktır ve ilk yarı 0 - 0 sonra erecektir.
Aynı Fener - Trabzon kupa maçındaki gibi ama o maçta düğümü çözen sıcaklığın oyuncuları yıprattmasıydı.
Bu maçta hava güzel olacağı için ve takımlar pür dikkat olacağı için ALT ve 0 seçenekleri.
Ayrıca BursaSpor oyuncuları bu stresi bir kaç oyuncu hariç kaldıramıyacaktır ve olası basit pas hatalarını bol izleyeceğiz.
Crocodile1963
12.Mayıs.2010, 17:50
Maça şimdiden stadyum kapasitesinin üç katı kadar bilet talebinde bulunulmuş. Bursaspor tarihinde ilk defa son haftaya şampiyon adayı olarak girdiği bir maçta rakibine puan kaybetmeyecektır.
Taraftarın kulağı Kadıköy'den gelen sonuçlarda olacaktır ancak maç içerisinde büyük bir coşku ve maç sonu ne olursa olsun büyük bir sevinç olacaktır.
Ertuğrul Sağlam'ın hafta içi söylediği gibi bu maçın sonunda şampiyon olamasakta şampiyon olmuşçasına stadyumda ve şehirde şampiyonluk kutlaması yapacağız.
Matteo Ferrari
12.Mayıs.2010, 19:40
Yine Beşiktaş taraftarının alınmayacağı maçtır. Maçın skoru ise Beşiktaş lehine olur.
indie
13.Mayıs.2010, 03:14
Beşiktaşta Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Sivok, Rıdvan Şimşek, Ekrem Dağ idmanlara bile çıkamıyor, Nobre, Tabata, Uğur İnceman, Bobo ve Tello sakatlıkları sebebiyle düz koşu yapıyorlar. Serdar Özkan ve Batuhan da zaten gitti sayılır. Galatasaray 3 puan aldığı takdirde (gerçi onların da çok sakatı var) zaten ligdeki yerimiz de kesinleşiyor. Herhalde şu durumdan sonra ne yenilirsek Fenerbahçe bunun altında bir şey arayabilir, ya da bu kısıtlı 11le o iddialı Bursaspora karşı galip gelirsek Bursasporun bir şey söylemeye hakkı olur.
Beşiktaş haftalardır hakemlerin gözetiminde rakiplerinden sahada dayak yiyor, bu sezon 8 oyuncumuzun bir yerleri kırılmış, umarım maçın sonucu ne olursa olsun, bir futbolcumuzu daha giderayak sakatlığa kurban vermeyiz.
Fernando Gago
13.Mayıs.2010, 11:37
Gollü beraberlik bekliyorum maçtan .
SAİT71
13.Mayıs.2010, 11:50
Berabere biter gibi geliyor ama belli olmaz yinede..
Universal
13.Mayıs.2010, 11:57
Beşiktaş 1-0 kazanacak, Beşiktaş son dakikada şampiyonluk yolunda olan bir takıma darbe vurarak sezonu kapatmak ister. UEFA'da bir tur önce başlama ihtimali olduğundan maça asılır. Ek olarak, Bursa bu maçta üstünde ki şampiyonluk baskısını kaldıramıyacak.
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 16:03
Bence kimse emin konuşmasın en nihayetinde bu bi oyundur yani.
anilton
13.Mayıs.2010, 17:14
Kimse Beşiktaş'ın umrunda değil.Şampiyonun kim olacağı Beşiktaş'ı ilgilendirmez.Beşiktaş rakip kim olursa olsun çıkar şerefiyle topunu oynar.Mağlup olur ya da galip gelir,bunda hiçbir zaman art niyet ve farklı amaçlar olmamıştır,olmayacaktırda...
Son zamanlarda bu gibi konularda çok spekülasyonlar oldu o açıdan yazayım dedim bu konudaki görüşümü...
Sakat ve eksik çok.Sivok ve Bobo oynayabilecek durumdalar...
--------------Hakan-------------
İ.Kaş----Toraman--Sivok----İsmail
---------------Necip-------------
------------Fink----Ernst--------
Nihat------------------------Tello
------------Bobo(Nobre)---------
Büyük ihtimalle böyle çıkarız maça...
Sonucu kestirmek güç ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...
Hakedenin iyi oynayanın kazanacağı,en önemlisi hakemin ya da futbol dışı faktörlerin konuşulmayacağı bir maç olsun...
yaman76hakanFB
13.Mayıs.2010, 18:45
Bursasporum kazanacak. 2-0 yada 2-1 alırız. Fenerbahçe ile Trabzonspor berabere kalır yada Fb kesin yenilir. O maçın favorisi Trabzonspordur. 96 intikamı var. Geçen sene ŞLden etti FB, trabzonsporu. Daha neler var neler. Ve bende o kadar eminim ki şampiyon olacağız.
Ne diyeyim ki... Sayılı gün çabuk geçer... Bekleyip göreceğiz...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 18:53
3.lük iddiamız sürdüğünden dolayı maça asılacağımızı ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum...
anilton
15.Mayıs.2010, 15:26
Antrenmana sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Rıdvan Şimşek, Tabata, İbrahim Kaş, Ekrem Dağ ile tedavi olan Ramazan Özcan, Bobo ve Serdar Özkan katılmadı.
Takımımız'ın Bursaspor maç kadrosunda 17 futbolcumuz yer alıyor:
"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Korcan Çelikay, İsmail Köybaşı, Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Necip Uysal, Uğur İnceman, Fink, Tello, Nobre, Nihat Kahveci, Cumali Bişi, Ali Kuçik, Atınç Nukan."
Bu kadrodan sonra sahaya şöyle bir 11 ile çıkarız muhtemelen;
---------------Hakan-------------
Fink-----Toraman---Sivok---İsmail
----------------Necip------------
------------Uğur----Ernst--------
--Nihat--------------------Tello--
----------------Nobre------------
ozaniel
15.Mayıs.2010, 17:03
Bursa saha avantajı nedeniyle bir adım önde. Şampiyonluk stresi yaşamazlarsa kazanabilirler.
Ayrıca hayatımda ilk kez bir Beşiktaş maçında Beşiktaş'ı tutmayacağım.
Crocodile1963
16.Mayıs.2010, 00:22
Yarınki maçta bir gözünüz de pankartlarda olsun derim. . .
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 01:54
Yeni stad yapımı için gönderme olacak herhalde. . .
Crocodile1963
16.Mayıs.2010, 15:02
Yok konu stadyumla ilgili değildi. 600 m2'lik "ışıklandırmalı" pankart bu sabah stadyumlarda yapılan provalarda yırtıldı. Yazık oldu verilen emeklere. . .
Ahmet Göktaş
16.Mayıs.2010, 15:06
3. iddamız devam ettiği için çok mücadele ederiz ve 0-2 kazanırız. Umarım kazanırız da mantıklı transfer yapabilmemiz için 15 gün daha süremiz uzar , aceleye getirilmez transferler.
Kim şampiyon olursa olsun , saldır Beşiktaş.
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 18:27
İvankov
Ali Tandoğan
Ömer Erdoğan
İbrahim Öztürk
Mustafa Keçeli
Bekir Ozan
İvan Ergic
Turgay
Battala
Ozan İpek
Sercan Yıldırım..
Beşiktaş kiraladığı adamlardan ne kadar çok korkuyo.. Zapo özel anlaşma gereği oynamayacakmış bu maçta. İlk maçta oynamamışmıydı bu adam..
KanaKe
16.Mayıs.2010, 18:29
oynadi hatta golde atti
GeNç KaRTaL
16.Mayıs.2010, 18:30
İvankov
Ali Tandoğan
Ömer Erdoğan
İbrahim Öztürk
Mustafa Keçeli
Bekir Ozan
İvan Ergic
Turgay
Battala
Ozan İpek
Sercan Yıldırım..
Beşiktaş kiraladığı adamlardan ne kadar çok korkuyo.. Zapo özel anlaşma gereği oynamayacakmış bu maçta. İlk maçta oynamamışmıydı bu adam..
Zapotocny' İstanbul'daki maçta oynamasını engelleyen maddeyi kaldırmazsanız gitmem demiş.
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 18:37
Zapo kendi istemiş oynamamayı. İki klüp konuşup anlaşmışlar.
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 19:07
Rüştü Reçber
İbrahim Toraman
Atınç Nukan
Tomas Sivok
İsmail Köybaşı
Necip uysal
Michael Fink
Fabian Ernst
Nihat Kahveci
Rodrigo Tello
Marcio " MERT " Nobre.
Böyle olacak sanırım kadro..
Zapo'nun 1 maçta oynama 1 maçta oynamama maddesi varmış. İlk maçta oynadığı için 2. maçta oynayamamış..
Fernando Gago
16.Mayıs.2010, 19:31
Fink sağ bek Toraman defansta oynayacakmış .
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 20:53
Bursa 1-0 öne geçti.
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 20:55
Gol Battalla.
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:05
2 oldu.Toraman kk.
nannar
16.Mayıs.2010, 21:07
Bursa 2. golü buldu iyi oldu :D inşallah skoru korurlar... BJK de fazla zorlamasın yaww :p
Deus Dominus
16.Mayıs.2010, 21:12
Kalbim duracak, ölecem heyecandan! :D
DenizlispoR
16.Mayıs.2010, 21:12
Bursa Gol Gol Gol Devrim Geliyor =).
Haydi 45 dakika daha :).
DenizlispoR
16.Mayıs.2010, 21:13
Kalbim duracak, ölecem heyecandan! :D
Farklı değilim bu arada Bursaspor'u ne kadar sevdiğimi fark ettim :zuhaha.
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:48
Bursaspor'a tebrikler son 23 dakika !
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:04
M.Denizli'nin konuşmalarından belliydi bu maçın galibi..Bursa şampiyon olacak gibi son 8 dakika kaldı heyecan dorukta..
nannar
16.Mayıs.2010, 22:14
bursa 2-1 bitti :D
Invincible
16.Mayıs.2010, 22:16
Tarıh yazdı bursaspor
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:17
Helal olsun Bursa be!!! acaba Timsah gelirmi :n: :n: resmen tarih yazdılar işte o sene bu seneymiş
BeeTLeJuiCe
16.Mayıs.2010, 22:18
Tebrikler Bursaspor, tebrikler yeni şampiyon...
RaSenGan
Helal olsun be Bursaspor.
Tebrikler Bursa tebrikler şampiyon.
C h A o S
Helal olsun be .Tarih yazıldı.
Ilhan
16.Mayıs.2010, 22:19
Şaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmpp pppppppppiiiiiiiiiyyyyyyyyyyooooooooooooooooooonnn nnnnnnnnnnnnnnn!!!!!
Bursa yıkılıyor arkadaşlar :)
BaGa TaRKaN
16.Mayıs.2010, 22:20
Yeşil Beyaz Aşkıyla Tebrikler Bursa
yunusgs
16.Mayıs.2010, 22:21
İşte Bursaspor bu!İşte o sene bu sene.Hak ettiler ve şampiyon oldular.Helali hoş olsun.Tebrik ederim.Seneye ŞL'de başarılar BURSA!
ToRoSKaPLaNı
16.Mayıs.2010, 22:21
allahına kurban Bursaspor.Helal olsun bee.Şükür anadoluya geldi kupa
ozaniel
16.Mayıs.2010, 22:23
Tebrikler Bursaspor. Tebrikler Ertuğrul Sağlam.
E.Cartman
16.Mayıs.2010, 22:27
TebrikLer Bursa, TebrikLer ErtuğruL SağLam heLaL oLsun size...
Deus Dominus
16.Mayıs.2010, 22:35
Sevinçten ne yaptığımı bilmiyorum, gözyaşlarım sel oldu aktı! Helal olsun be çocuklar! Sonuna kadar hak ettik bu şampiyonluğu!
RaSenGan
16.Mayıs.2010, 22:36
Canlı timsah getireceklermiş kutlama yerine :)
footballer33
16.Mayıs.2010, 22:40
En çok gençleri kazanma yolunda olduğumuza sevindiğim bir maçtı. Bursa'yı tebrik ediyorum şampiyonluğundan ötürü.
Aşk-ı Şehir
16.Mayıs.2010, 22:40
Helal olsun sizlere...
Addolorato
16.Mayıs.2010, 22:42
Helal olsun Bursaspor.. Devrim yaptılar devrim..
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 22:47
Bize maçı satar diyen arkadaşlar şimdi ne diyecek bize bakalım merak ediyorum.
DisCo
16.Mayıs.2010, 22:47
Tebrikler Bursaspor.
Hem bir ilki gerçekleştirdiler hemde iyi para kazandılar.
Sekopej
16.Mayıs.2010, 23:51
Maçı izlemedim, sadece golleri gördüm ve haftalardır Fenerbahçe'ye çamur atanlar, İbrahim Toraman'ın bugünkü performansına ne diyecekler?
Ben Toraman maç sattı demiyorum sizler gibi ama düşünün, böyle bir şey dense vereceğiniz tepki ne olur? Sadece bu tepkiyi düşünün ve sonra haftalardır şaibe diye söylenenlerin bir takımı ne kadar rahatsız edeceğini anlayın.
Bursaspor'u tebrik ederim, bir takım şampiyon olduysa bunu mutlaka haketmiştir. Son ana kadar yarıştığı Fenerbahçe'yi sahasında 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 yenebiliyorsa, mutlu sona ulaştığında da bu başarıyı haketmiştir elbette.
Bu gece Fenerbahçe şampiyon olsa sevinen 2 taraf olacaktı, Bursa kaybetse de kutlamalar yapacaktı, şimdi daha coşkulu kutlama yapıyorlar. Tebrikler, Trabzon gibi bir devrim gerçekleştirebilecekler mi acaba başarıları kalıcı olup, bekleyip göreceğiz, şimdi bunları düşünme değil, sevime zamanı.
C h A o S
17.Mayıs.2010, 00:09
Yeşil Beyaz Devrim BursaSpor.Helal olsun.
Ahmet Göktaş
17.Mayıs.2010, 00:15
Necip - İSmail .....
Siz inanılmazsınız koçlarım benim.
Matteo Ferrari
17.Mayıs.2010, 00:36
Arkadaşlar fanatik Beşiktaş'lı olmama rağmen az önce kendimi Heykel'de buldum. Ayrıca bugün Tayfur Hoca'yla konuşmuştum "Bizim için yenin." demiştim fakat sonuç hüsran.
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 00:42
Eğer bugün İbrahim Toraman'ın sebep olduğu gollere, Trabzon defansından birisi sebep olsaydı şu anda kimler neleri konuşurdu? Kaç kişi Fenerbahçe'yi tebrik ederdi? Cevap: Hiç... Tebrik edenler de ironiyle karışık birşeyler yazardı... Milyonlarca kişi o Trabzonsporlu defans oyuncusunu konuşur ve ne senaryolar üretirdi, ne senaryolar?.. İşte bu çifte standartı affedemiyorum...
Aydin
17.Mayıs.2010, 00:52
Eğer bugün İbrahim Toraman'ın sebep olduğu gollere, Trabzon defansından birisi sebep olsaydı şu anda kimler neleri konuşurdu? Kaç kişi Fenerbahçe'yi tebrik ederdi? Cevap: Hiç... Tebrik edenler de ironiyle karışık birşeyler yazardı... Milyonlarca kişi o Trabzonsporlu defans oyuncusunu konuşur ve ne senaryolar üretirdi, ne senaryolar?.. İşte bu çifte standartı affedemiyorum...
Katılıyorum. Haftalarca Fenerbahçe'nin attığı gollerdeki gariplikler, kaleci hataları konuşuldu, kalecilerin maçı sattığı konuşuldu (ama leo franco'nun yediği gol hiç konuşulmadı).
Fenerli arkadaşlar Beşiktaş'ın bu maçta gösterdiği performansı eleştiremezler. Çünkü zaten beklenti çok azdı. Motivasyon çok azdı. Şampiyonlar ligine kalma iddiası olsaydı Beşiktaş'ın böyle oynamazlardı. Kötü oynadıkları için onlar eleştirilmemeli ama İbrahim Toroman kalitesindeki bir oyuncunun yaptıkları da Iveca'nın, Murat Şahin'in yediği goller kadar garipti.
Alicanfmfan
17.Mayıs.2010, 02:05
Helal olsun Bursa'ya , devrim yaptılar ...
Ilhan
17.Mayıs.2010, 08:11
Maçı izlemedim, sadece golleri gördüm ve haftalardır Fenerbahçe'ye çamur atanlar, İbrahim Toraman'ın bugünkü performansına ne diyecekler?
Ben Toraman maç sattı demiyorum sizler gibi ama düşünün, böyle bir şey dense vereceğiniz tepki ne olur? Sadece bu tepkiyi düşünün ve sonra haftalardır şaibe diye söylenenlerin bir takımı ne kadar rahatsız edeceğini anlayın.
Bursaspor'u tebrik ederim, bir takım şampiyon olduysa bunu mutlaka haketmiştir. Son ana kadar yarıştığı Fenerbahçe'yi sahasında 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 yenebiliyorsa, mutlu sona ulaştığında da bu başarıyı haketmiştir elbette.
Bu gece Fenerbahçe şampiyon olsa sevinen 2 taraf olacaktı, Bursa kaybetse de kutlamalar yapacaktı, şimdi daha coşkulu kutlama yapıyorlar. Tebrikler, Trabzon gibi bir devrim gerçekleştirebilecekler mi acaba başarıları kalıcı olup, bekleyip göreceğiz, şimdi bunları düşünme değil, sevime zamanı.
Serkan, benim tanıdığım Fenerbahçeli arkadaşlarımın çoğu en az bir kez "Aziz Yıldırım maçı alır." geyiği yapmıştır. Onları böyle düşünmeye (şakası bile olsa) sevkeden bir şey varsa, böyle durumlarda bunun ortaya çıkması çok doğal.
Dün Bursaspor galibiyet için gerekeni yaptı. Gücünü dengeli kullandı. Ve şampiyon olmasını bildik. Tebrikler Bursaspor'umuz!
eXcitinG
17.Mayıs.2010, 10:32
Bir takım Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray`a karşı oynadığı 6 maçın 18 puanLık pastasının 13 puanını aLıyorsa Toramanmış, Beşiktaşın oynamamasıymış, omuş, bumuş konuşmaya gerek yok. AnaLarının aksütü kadar heLaL bir ŞampiyonLuk aLdıLar.
Maçtan önce kaptan Ömer Erdoğan iLe bir fuarda sohbet etme fırsatım oLdu. Turgay,İbrahim ve Kaptan katıLmıştı. Kaptan iLe epey geyik yaptık. Şampiyon oLacağız, Şampiyon oLacağız diye ısrarLa vurguLadık. Hatta yine aynı DenizLi faciası yaşayacak Fenerbahçe diye konuştuğumuzda epey keyifLenmişti, o arada da bir foto çektik. KonuştukLarımız gerçekLeşti.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/1433.jpg
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:20
Bir takım Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray`a karşı oynadığı 6 maçın 18 puanLık pastasının 13 puanını aLıyorsa Toramanmış, Beşiktaşın oynamamasıymış, omuş, bumuş konuşmaya gerek yok. AnaLarının aksütü kadar heLaL bir ŞampiyonLuk aLdıLar.
Amacım bir tartışma çıkarmak değil, Fenerbahçe bu maçlardan 12 puan çıkarmış, Fenerbahçe şampiyon olsa, Murat Şahinmiş, İvesa'ymış deyip, helal olsun Fenerbahçe'ye, analarının ak sütü gibi helal şampiyonluk kazandılar diyecek miydin?
Yoksa 33 hafta kirli, şaibeli olan lig 1 haftada temizlendi mi?
Benim tek derdim, kaleci hatalarıyla maç kazandığında Fenerbahçe, kalecileri ayarlayıp kazandı şeklinde imalı konuşanların, şimdi hem kaleci hem defansın hatasıyla maç hatta şampiyonluk kazandıklarında , siz bunları ayarladınız da kazandınız diye birisi ortaya çıksa, duyacakları rahatsızlık ve verecekleri tepkileri görüp, haftalardır Fenerbahçe'yi, Fenerbahçelileri nasıl rahatsız ettiklerini anlamaları.
Yoksa Bursaspor elbette haketti, haketti ki ligin en tepesinde. Üstelik, Beşiktaşlılar buna kızıyor, geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray erken yarıştan koptuğu için meydan Beşiktaş'a kaldı, o nedenle Beşiktaş şampiyon oldu yorumlarına karşın, bu sene yarıştan kopan yine 2 takım var ama son ana kadar mücadele ettikleri bir büyük daha var. Fenerbahçe köüt ya da daha erken yarıştan koptuğu için almadı Bursa şampiyonluğu, Fenerbahçe'den daha iyi olduğu için aldı, hakederek aldı.
Türk futbolu açısından da iyi ki böyle oldu, tersi olsa, doya doya şampiyonluk bile kutlayamayacaktık edilecek laflardan. Şimdi anlamıştır herhalde artık herkes futbolun saha içinde kazanıldığını, Aziz Yıldırım'ın lige, şaibe, leke bulaştıracak kadar gücü olup da, 12 senede sadece 4 şampiyonluk, hiç kupa alamama gibi bir durumu nasıl yapacağını?
eXcitinG
17.Mayıs.2010, 12:46
Amacım bir tartışma çıkarmak değil, Fenerbahçe bu maçlardan 12 puan çıkarmış, Fenerbahçe şampiyon olsa, Murat Şahinmiş, İvesa'ymış deyip, helal olsun Fenerbahçe'ye, analarının ak sütü gibi helal şampiyonluk kazandılar diyecek miydin?
Yoksa 33 hafta kirli, şaibeli olan lig 1 haftada temizlendi mi?
Benim tek derdim, kaleci hatalarıyla maç kazandığında Fenerbahçe, kalecileri ayarlayıp kazandı şeklinde imalı konuşanların, şimdi hem kaleci hem defansın hatasıyla maç hatta şampiyonluk kazandıklarında , siz bunları ayarladınız da kazandınız diye birisi ortaya çıksa, duyacakları rahatsızlık ve verecekleri tepkileri görüp, haftalardır Fenerbahçe'yi, Fenerbahçelileri nasıl rahatsız ettiklerini anlamaları.
Yoksa Bursaspor elbette haketti, haketti ki ligin en tepesinde. Üstelik, Beşiktaşlılar buna kızıyor, geçen sene Fenerbahçe ve Galatasaray erken yarıştan koptuğu için meydan Beşiktaş'a kaldı, o nedenle Beşiktaş şampiyon oldu yorumlarına karşın, bu sene yarıştan kopan yine 2 takım var ama son ana kadar mücadele ettikleri bir büyük daha var. Fenerbahçe köüt ya da daha erken yarıştan koptuğu için almadı Bursa şampiyonluğu, Fenerbahçe'den daha iyi olduğu için aldı, hakederek aldı.
Türk futbolu açısından da iyi ki böyle oldu, tersi olsa, doya doya şampiyonluk bile kutlayamayacaktık edilecek laflardan. Şimdi anlamıştır herhalde artık herkes futbolun saha içinde kazanıldığını, Aziz Yıldırım'ın lige, şaibe, leke bulaştıracak kadar gücü olup da, 12 senede sadece 4 şampiyonluk, hiç kupa alamama gibi bir durumu nasıl yapacağını?
Derdim tabi ki. Dikkat ettiysen ben bu şike muhabbetinde hiç bir zaman yorum yapmadım. Bana göre zaten öyLe birşeyde yoktu. Hatta İveşa nın muhabetti iLe iLgiLi iLginç bir anımda var. İveşa nın goL yediği maçtan sonra bir haLı saha maçı yaptık arkadaşLarLa. Orada bir tane Bursaspor taraftarı kaLeci vardı rakip kaLede. Maçtan önce satıLmışLık LafLarı döndü feLan bende ona dedim ki, aLakası yok. Her kaLecinin yiyebiLeceği bir goLdür o dedim. Hadi feLan yaptı. Maçta aynı şekiLde, daha da beter bir goL yedi. O da 195 boyunda bir eLeman. Düşün haLı sahada ki kaLe nin tepesi iLe kafası eşit nerede ise ve çaprazdan geLen bir aşırtmada aynı şekiLde goLü yiyince, doğru hakLıymışsın abi, oLabiLiyormuş dedi.
Fenerbahçe de Şampiyon oLsa 12 puan aLmışLar gerisi yaLan, aksütLeri kadar heLaL derdim.
En azından serkan sen bari yapma bunu. Az çok bizi tanıyorsun. Bu tarz söyLemLerde buLunmayacağımızı biLiyor oLman gerek.
Ben Bursaspor un ŞampiyonLuğuna biLe ta en başından beri oLurLarsa üzüLmem oLamazLarsada sevinmem diye tarafsız bir tepki iLe yakLaştım. OLduLar heLaL oLsun diyorum, GaLatasaray oLsa onLarada derdim, Fenerbahçe oLsa onLara da derdim.
En azından başkaLarı gibi Beşiktaş Şampiyon oLduğunda Fenerbahçe ve GaLatasaray kötüydü de ondan Beşiktaş Şampiyon oLdu gibi söyLemde buLunmam ;;)
Sezarın hakkı Sezaradır bizde.
El Barto
17.Mayıs.2010, 12:51
Vay yavrum Ömer Erdoğan yanında tırt kalmış karizmaya bak. :D
Bursa'ya da tebrikler. :p
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:58
Trabzonspor Divan Başkanı Ali Özbak’a Bursaspor’un şampiyonluğunu yorumlamasını istedim.
Tek cümle ile özetledi:
“Futbolda Anadolu devrimini gerçekleştiren “Başbey”i, 34 yıl sonra “Bey” ini belirledi.”
Değişik bir yorum olmuş bir yazının sonunda vardı.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 13:00
Sana karşı değil aslında abi, sen geçen sene rakipler kötü olduğu için şampiyon oldunuz diyenlere karşı hissettiklerinle zaten Fenerbahçe kalecileri ayarlayıp kazanıyor dediklerinde bizim hissettiklerimizi anlarsın.
Haftalardır bu beni çok rahatsız ediyordu, belki de bilinç altımda bu öyle etkiledi ki beni, düün trabzon direnip gol yemediğinde, maçta hata olmadığında, hatta Bursaspor hatalar sonucu golleri bulduğunda bende bir rahatlama oldu. Normalde kaybedilen bir şampiyonluğa daha çok üzülmem gerekirdi ama ben bugün rahatım, dün rahat uyudum.
Sana düşüncelerin için teşekkür ederim, bu olgunluğu gösteremeyip, rakibe çamur atanlarda birazcık utanma olduysa bile o da yeter bana. Utanmıyorlarsa, Toraman maçı sattı lafını okuduklarında ne hissederler, onu düşünüp, haftalardır ne hissettiğimizi anlasınlar.
Futbol hatalar oyunudur, kimse hata yapmasa, kimse maç kazanamaz. İbrahim daha önce kalesine gol atmadı mı? Attı. Ali Tandoğan böyle sert ortalar keserek savunmalara hata yaptırmadı mı? Yaptırdı. O zaman burada nasıl şaibe ararım ki ben? Tıpkı Murat'ın, Serkan'ın, İvesa'nın geçmişte defalarca yediği hatalı goller gibi golleri Fenerbahçe maçında yediklerinde hata aranmaması gerektiği gibi.
Bunu çok uzatıyorsun diyenler olabilir ama gerçekten beni çok rahatsız ediyordu o söylenenler. O nedenle bu kadar üzerinde duruyorum, belki utanırlar, utanmasalar da bizi anlarlar birazcık diye.
Yoksa şampiyon Bursaspor, Trabzon'un yıllardır uğraştığı ama giremediği Şampiyonlar Ligi'ne onlardan önce giriyorlar. Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ta yaptığı transferler ve avrupada aldığı sonuçlar pek iç açıcı olmasa da, Ertuğrul da bunlardan dersler çıkarmıştır, bunları düşünüp takımı hazırlayacaktır.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 13:04
Geçen sene biz eleme oynayacaktık ama Fener son hafta geldi Avni Aker'de yendi bizi belki bu durumlar olmaz dı biz şampiyonlar ligi elemesine gitseydik.O hoca gelmez di daha iyisi gelirdi ne bileyim başka adamlar alınırdı neyse olmuş olay üzerinde kalmaya gerek yok.
Ayrcı bu şike olayında bende çok bozuldum resmen bizide küçük düşürmek için elleri den geleni yaptılar.Fenerbahçeye de ağır ithamlarda bulundular.
deniz.91
17.Mayıs.2010, 16:11
Bursaspora helal olsun Türk futbolunda devrim yaptı diğer anadolu takımlarının önünüde açacaktır bu şampiyonluk.Trabzonsporuda tebrik ederim gerçekten çok büyük bir mücadele gösterdiler
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2010, 16:14
Bursaspor dün gece savunmamızın yapmış olduğu 2 tane hatayla bulduğu gollerle rahat bir galibiyet aldı ve Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesiyle şampiyonluğu aldı.Tebrik ediyorum Bursaspor'u ve Bursasporlu'ları.Sezon boyunca gösterdikleri performansla önemli bir başarıya imza attılar.
Matteo Ferrari
17.Mayıs.2010, 16:17
@eXcitinG
abi sen Beşiktaş'lı değil miydin?
eXcitinG
17.Mayıs.2010, 17:09
BeşiktaşLıyım. Ne oLdu ki ?
wolfson
17.Mayıs.2010, 17:22
BeşiktaşLıyım. Ne oLdu ki ?
Yav ben de dedim hayrettin abiye ne oluyo :D Hayrettin abi bırakırsa ben hariç :p herkes bırakabilir :D
eXcitinG
17.Mayıs.2010, 17:36
Bırakma yok. Biz BeşiktaşLıyız. Ama memLeketimizin takımı da başarı sağLıyorsa seviniriz tabi ki.
ForsakeN
18.Mayıs.2010, 00:09
Bursa'yı kutluyorum.Toraman'ın hataları çok göze batar olmuş. Ama inanmıyorum ben herhangi bir şike şaibe olayına
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 22:19
Bursaspor gerçekten çok büyük bir devrimi gerçekleştirdi,çok büyük bir başarıya imza attı...Helal Olsun.
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2010, 22:49
Tebrikler Bursaspor'a, ilk defa bir yenilgimizin ardından tur attım.