Bursaspor
Beraberlik
Beşiktaş
Bursasporluların zamanında küme düşmelerine sebep olduğumuz için Beşiktaş'a kinlenmelerinin ardından bu kezde şampiyonluktan ettiğimiz için kin duymalarına neden olacak heralde.
En kötü ihtimal berabere biter.
Maçın kesin favorisi Beşiktaş... Hem de en az iki farkla kazanacaktır... Bu kadar eminim...
Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş-TrabzonSpor... Bunların durumu ne olursa olsun; bunlar çıktıkları her maçın favorisidir... (Karşılıklı maçları hariç...Çünkü bunlar "şampiyon" kategorisinde ve apoletli takımlardır... Yani bu dört takımın kategorisi ağır sıklettir...)
Bir takım bazı nedenlerle minimumuyla oynamış; buna rağmen 3.lük yarışında...
Diğer takım maksimumuyla oynamış; lig 2.si...
Kimse bu 2.sıradaki takımın 4.sıradaki takımdan daha kaliteli, daha üst düzey bir kadroya sahip olduğunu iddia edemez... Ve büyük takımlar büyüklüklerini unutup onları çantada keklik görenlere gerçekte "kim" olduklarını böyle günlerde hatırlatırlar...
Beşiktaş bu maçın banko favorisidir... Değil mağlubiyet, beraberlikleri bile benim için şaşırtıcı olur...
Last edited by yaman76hakanFB : 12.Mayıs.2010 at 18:15
Beşiktaş'ı yenip Kadıköy'den güzel haberi bekleyeceğiz..İlk yarı öne geçip ikinci yarıda maçı rolantiye alıp kulakları İstanbul'a çeviririz..Fenerliler bu maçı düşünmesin kendi maçlarına baksın.
Hakkıyla kazanana niye kin duyalım,düşman olalım.Yeter ki ortada mide bulandırıcı şeyler olmasın..Bu maçta öyle birşey olmayacak..
Yine Cüneyt Çakır..
bursaspor sampiyonluk icin saldiracaktir.. tek farklada olsa kazanirlar.
Maçın atmosferi eminim çok iyi olacaktır.Bursa taraftarı şova yönelik bir sürü hazırlık yapmıştır.
Beşiktaş Bursayı Ligden düşürdü , Bursa Beşilktaşı Şampiyonlukdan etti.Sırada olmasını isteyeceğimiz bir durum Beşiktaş Bursayı Şampiyonlukdan etsin.
Ama ben bunu hiç istemiyorum.Biz şampiyon olalım fakat biz maçımızı kazanarak şampiyon olalım.Yarı Beşiktaş Yarı Fenerbahçeli olmaktansa tam manada Fenerbahçeli olalım kaybetsekde![]()
Her iki takımada başarılar iyi olan kazansın.
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mayıs.2010 at 20:56
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
İki takımında kazanmaktan başka çaresi yok kim yener bilmiyorum favorim yok ama iyi top oynayan kazansın
Bursasporlularin Besiktasdan daha fazla nefret etmelerine neden olucak macdir , Besiktas en kotu beraberlik alir hatta tahminimce rahat bir sekilde kazanir bu maci , Bursa bu kadar ''stresli'' Besiktas bu kadar rahatken Besiktas cikip geregini yapar ve maci alir diyorum
Bursa çok stresli ve baskı altında çıkacak maça. Beşiktaş'ım ise 2 haftadır süren rahatlığını bu maçta da devam ettirecektir, ancak sakatlıklar yüzünden çıkacak eksik kadroyu da hesaba katarsak bence berabere biter bu maç.
Bu maç Alt ve Beraberlik.
Çünkü iki takımda elinden geleninin hepsini yapacak.
Beşiktaş Galatasaray maçından gelebilecek iyi bir haberle UEFA'ya bir adım önde başlabilecektir.
BursaSpor ise şampiyonluk için FenerBahçe maçından gelecek haberi bekliyecektir.
Bu maçlarda aynı zamanlarda oynanacağı için Bursa - Beşiktaş maçını 0 ve Alt diyorum.
Alt dememin nedeni ise iki takımda temkinli başlıyacaktır ve ilk yarı 0 - 0 sonra erecektir.
Aynı Fener - Trabzon kupa maçındaki gibi ama o maçta düğümü çözen sıcaklığın oyuncuları yıprattmasıydı.
Bu maçta hava güzel olacağı için ve takımlar pür dikkat olacağı için ALT ve 0 seçenekleri.
Ayrıca BursaSpor oyuncuları bu stresi bir kaç oyuncu hariç kaldıramıyacaktır ve olası basit pas hatalarını bol izleyeceğiz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Mayıs.2010 at 20:58
Maça şimdiden stadyum kapasitesinin üç katı kadar bilet talebinde bulunulmuş. Bursaspor tarihinde ilk defa son haftaya şampiyon adayı olarak girdiği bir maçta rakibine puan kaybetmeyecektır.
Taraftarın kulağı Kadıköy'den gelen sonuçlarda olacaktır ancak maç içerisinde büyük bir coşku ve maç sonu ne olursa olsun büyük bir sevinç olacaktır.
Ertuğrul Sağlam'ın hafta içi söylediği gibi bu maçın sonunda şampiyon olamasakta şampiyon olmuşçasına stadyumda ve şehirde şampiyonluk kutlaması yapacağız.
Yine Beşiktaş taraftarının alınmayacağı maçtır. Maçın skoru ise Beşiktaş lehine olur.
Beşiktaşta Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Sivok, Rıdvan Şimşek, Ekrem Dağ idmanlara bile çıkamıyor, Nobre, Tabata, Uğur İnceman, Bobo ve Tello sakatlıkları sebebiyle düz koşu yapıyorlar. Serdar Özkan ve Batuhan da zaten gitti sayılır. Galatasaray 3 puan aldığı takdirde (gerçi onların da çok sakatı var) zaten ligdeki yerimiz de kesinleşiyor. Herhalde şu durumdan sonra ne yenilirsek Fenerbahçe bunun altında bir şey arayabilir, ya da bu kısıtlı 11le o iddialı Bursaspora karşı galip gelirsek Bursasporun bir şey söylemeye hakkı olur.
Beşiktaş haftalardır hakemlerin gözetiminde rakiplerinden sahada dayak yiyor, bu sezon 8 oyuncumuzun bir yerleri kırılmış, umarım maçın sonucu ne olursa olsun, bir futbolcumuzu daha giderayak sakatlığa kurban vermeyiz.
Gollü beraberlik bekliyorum maçtan .
Berabere biter gibi geliyor ama belli olmaz yinede..
Beşiktaş 1-0 kazanacak, Beşiktaş son dakikada şampiyonluk yolunda olan bir takıma darbe vurarak sezonu kapatmak ister. UEFA'da bir tur önce başlama ihtimali olduğundan maça asılır. Ek olarak, Bursa bu maçta üstünde ki şampiyonluk baskısını kaldıramıyacak.
Bence kimse emin konuşmasın en nihayetinde bu bi oyundur yani.
Kimse Beşiktaş'ın umrunda değil.Şampiyonun kim olacağı Beşiktaş'ı ilgilendirmez.Beşiktaş rakip kim olursa olsun çıkar şerefiyle topunu oynar.Mağlup olur ya da galip gelir,bunda hiçbir zaman art niyet ve farklı amaçlar olmamıştır,olmayacaktırda...
Son zamanlarda bu gibi konularda çok spekülasyonlar oldu o açıdan yazayım dedim bu konudaki görüşümü...
Sakat ve eksik çok.Sivok ve Bobo oynayabilecek durumdalar...
--------------Hakan-------------
İ.Kaş----Toraman--Sivok----İsmail
---------------Necip-------------
------------Fink----Ernst--------
Nihat------------------------Tello
------------Bobo(Nobre)---------
Büyük ihtimalle böyle çıkarız maça...
Sonucu kestirmek güç ben yenilmeyeceğimizi düşünüyorum...
Hakedenin iyi oynayanın kazanacağı,en önemlisi hakemin ya da futbol dışı faktörlerin konuşulmayacağı bir maç olsun...
3.lük iddiamız sürdüğünden dolayı maça asılacağımızı ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum...
Antrenmana sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Rıdvan Şimşek, Tabata, İbrahim Kaş, Ekrem Dağ ile tedavi olan Ramazan Özcan, Bobo ve Serdar Özkan katılmadı.
Takımımız'ın Bursaspor maç kadrosunda 17 futbolcumuz yer alıyor:
"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Korcan Çelikay, İsmail Köybaşı, Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Necip Uysal, Uğur İnceman, Fink, Tello, Nobre, Nihat Kahveci, Cumali Bişi, Ali Kuçik, Atınç Nukan."
Bu kadrodan sonra sahaya şöyle bir 11 ile çıkarız muhtemelen;
---------------Hakan-------------
Fink-----Toraman---Sivok---İsmail
----------------Necip------------
------------Uğur----Ernst--------
--Nihat--------------------Tello--
----------------Nobre------------
Bursa saha avantajı nedeniyle bir adım önde. Şampiyonluk stresi yaşamazlarsa kazanabilirler.
Ayrıca hayatımda ilk kez bir Beşiktaş maçında Beşiktaş'ı tutmayacağım.
Yarınki maçta bir gözünüz de pankartlarda olsun derim. . .
Yok konu stadyumla ilgili değildi. 600 m2'lik "ışıklandırmalı" pankart bu sabah stadyumlarda yapılan provalarda yırtıldı. Yazık oldu verilen emeklere. . .
3. iddamız devam ettiği için çok mücadele ederiz ve 0-2 kazanırız. Umarım kazanırız da mantıklı transfer yapabilmemiz için 15 gün daha süremiz uzar , aceleye getirilmez transferler.
Kim şampiyon olursa olsun , saldır Beşiktaş.
oynadi hatta golde atti