View Full Version : Fenerbahçe - Trabzonspor [34. Hafta]
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2010, 12:32
http://www.yukleresim.com/images/hyxt2ybu7h4bggc5wecy.jpg (http://www.yukleresim.com/)
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 12:33
Türkiye Kupası'ndaki performansı bekliyorum Trabzonspor'dan.Bu kupayı da Fenerbahçe'nin elinden alırlarsa ebedi düşmanları olurlar :)
Trabzonspor
12.Mayıs.2010, 12:40
Biz elimizden geleni yapacağız tabi ama Türkiye kupası ile bu bir olamaz.Kupa'yı isteyen kupa uğruna maça kadar 2 lig maçını kaybeden aşırı motive olan bizdik Fenerbahçe her ne kadar kupayı istese de aklının bir köşesinde Ankara maçı vardı.Bu maç ise bizim herşeyimizin bell,i olduğu Fenerbahçenin kazandığında şampiyon olacağı maç.Biz kupamızı aldık,ligde 5.sıra garanti oyuncuların tek amacı Fenerbahçe'yi şampiyonluktan edip veya yenip geri gelmek ama buna ne kadar konsantre olurlar o süpheli.Belki biz yeneriz Bjk de Bursayı yener şampiyon yine Fener olur.
Bordo61Mavi
12.Mayıs.2010, 12:42
Fenerbahce bizi hep yeniyor boyle maclarda. Ligin ilk macinda biz oynadik onlar kazandi, gecen sene ligin son macinda sahamizda 2-1 yendiler hemde TD leri Aregones ken.
Simdi Yeniliriz dicem Bursali arkadaslardan tepki gelir diye demiyorum :D Cok hassaslar bu konuda bi adamin agzina bakiyor zaten 11 kisinin sahada yenilmesi.
Gecen haftada belirtim, iddia da boyle oynicam zaten. Bu mac berabere, Bjk de Bursayi yenecek ve sampion Fenerbahce olcak
Senol Gunes bu ligin son macini iyi degerlendirsin benim icin yeter. Eksikleri gormesi lazim kimin gidip kimin kalacagi belli olmasi lazim
El Barto
12.Mayıs.2010, 12:44
Fenerbahçe bu maçı da A.Gücü maçı gibi zorlanmadan kazancaktır.
Belki erken ama şimdiden şampiyonluk için tebrikler. :)
bursa_mc
12.Mayıs.2010, 13:06
Trabzonspor'un puan alacağı umuduyla sonucu bekleyeceğiz.Umarım TS bu maça iyi konsantre olur ve Fenerbahçe'den puan alır..
yaman76hakanFB
12.Mayıs.2010, 13:27
Trabzonsporlu futbolcular sahaya çıkacaklar ve ellerinden geleni yapacak, kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklardır... Ama günlerdir kupa sarhoşluğu yaşayan, kutlamadan kutlamaya koşan bir ekip bu maça ne kadar motive olur? Diğer yandan şampiyonluğa aç ve kendini kaptırmış bir taraftar ve onların yayacağı sinerji...
Yani Trabzon'un bu şartlarda direnmesi çok zor... Eğer ufak bir iddiaları olsaydı temkinli konuşurdum... Ama kazanacağımıza eminim... İnşallah... zaten Beşiktaş'ta Bursa'yı Bursa'da yeneceği için herşey daha kolay ve stressiz olacak...
Zekirdek
12.Mayıs.2010, 14:01
Skor 3 - 2.
Fener 2 - 0 öne geçecek sonra Trabzon 2 - 1 yapacak sonra Fener 3 - 1 yapacak Dakika 80 - 90 arası Trabzon 2. golünü bulacak.
Buraya yazdım. :D
CeNTeR_TR
12.Mayıs.2010, 14:11
Yine her kafadan bir sesin cikacagi bir mac.
Trabzondan su satin alindi falan diyen bir suru bos muhabbet cikacak bunlara aldirmamak en iyisi.
96 da biz nasil sampiyonlugu Trabzonun elinden aldiysak Trabzonda aynisini bize yapabilir.
Ama 52 bin kisinin onunde maci kaybedecegimizi dusunmuyorum.Sampiyonluk icin saldir Fenerbahce^m.
Fener gol gol gol sampiyonluk geliyor !!
Fener gol gol gol sampiyonluk geliyor !!
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2010, 14:25
Bu maçı kupa finaliyle kıyaslayanlar büyük hataya düşerler. Türkiye kupası ligin belli bir bölümünden sonra Trabzonspor'un en büyük hedefi haline gelmişti ve Trabzonspor kupa finalinde bu hırsı, isteği sahaya yansıtarak kupayı kaldırdı. Fenerbahçe de o kupayı almak istiyordu fakat Trabzonspor gibi %100 konsantre olamazdı çünkü Fenerbahçe'nin en büyük hedefi TSL şampiyonluğuydu ve dolayısıyla akıllar kupa finali ile Ankaragücü maçı arasında paylaşılınca sahada isteksiz bir Fenerbahçe görmüştük. Pazar günkü maçta roller tam tersine dönecek ve bu sefer hedefine ulaşmak isteyen Fenerbahçe ile herhangi bir iddiası kalmamış Trabzonspor karşılaşacak. Bu maçta sadece Trabzonspor'un yerlileri Fenerbahçe ile aradaki rekabetten dolayı yabancılara oranla daha istekli olabilir; bunun haricinde yabancılar tamamen tatil havasında olacaktır. Bu da anormal değil. Kaldı ki Trabzonspor bu maçta canını dişine taksa bile Fenerbahçe'nin isteği karşısında başarılı olabileceğini sanmıyorum. Mübalağa ile; bu maçta Fenerbahçe'nin karşısına Real Madrid bile gelse favori Fenerbahçe'dir.
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 15:33
bu maçta Fenerbahçe'nin karşısına Real Madrid bile gelse favori Fenerbahçe'dir.
İyi uçmuşsun abicim (:
CeNTeR_TR
12.Mayıs.2010, 15:53
İyi uçmuşsun abicim (:
Aygüncüm bak benim yazdıklarımda a e gibi ufak ayrıntılara dikkat ediyorsun fakat buradaki koacaman yazıya dikkat etmiyorsun :) Bak ne demiş Kaptan ;
Mübalağa ile; bu maçta Fenerbahçe'nin karşısına Real Madrid bile gelse favori Fenerbahçe'dir.
Fearless Coward
12.Mayıs.2010, 16:00
Sadece senin a e gibi ufak ayrıntıların değil benim ve diğerlerinin ufak ayrıntılarınada dikkat ediyor çakal yav o ama Kaptan'ın yazdığı kocaman yazıyı görememiş işte ilahi Aygün :n: :n: Maça gelirsek Sadri başkan "Maça çıkıp mağlup olup geleceğiz.." dedi.. :( Umarım doğru değildir ama sanmıyorum espri yapıyordur :n: :n: adam gibi zevkli bir maç izleriz inş...Bence Fenerbahçe kazanır ve şampiyon olur..
El Barto
12.Mayıs.2010, 16:07
Bu maç anketi haketmiyor mu? :p
GeorgeWeah
12.Mayıs.2010, 16:31
Valla tek hedef şampiyonluk. Fakat bu maçta sürpriz olması zor gözüküyor. Çünkü Denizli faciasında deplasmanda oynamıştık. O taraftar karşısında maçı kaybedersek zaten bilemiyorum neler olacağını.
nekop
12.Mayıs.2010, 16:50
Ligdeki durumumuz kesinleşti, kupayı aldık takımda en ufak bir stres yok..Fenerbahçe ise bizim aksimize oldukça stresli.İlk yarıyı gol yemeden kapatırsak 2. yarıda Fenerbahçe'nin vereceği açıklarla golü bulup maçı kazanabiliriz.Tabi işin içine Umut faktörü girince maksimum pozisyon bulur ve kaçırırız.
Maçı kazanmayı ve Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum.Umarım 2 isteğimde gerçekleşir.
Crocodile1963
12.Mayıs.2010, 17:24
Bu maçta Fenerbahçe'nin karşısına Real Madrid bile gelse favori Fenerbahçe'dir.
O zaman ne diyoruz Denizlispor büyüktür Real Madrid :)
Şaka bir yana Fenerbahçe çıkar yener gelir. . .
Varonil
12.Mayıs.2010, 17:25
Avantaj bizde,herşey kendi elimizde.Kazanacağız ve şampiyon olacağız.Urfa'daki maç gibi olmaz asla.Pazar akşamı gerçekten müthiş bir atmosfer olacak statta.Trabzon'da olsaydı maç çok zor geçeceğini söyleyebilirdim ama Kadıköy'de olduğu için kazanacağımızdan eminim.
Yarın sabah erkenden bilet almaya gideceğim.İstanbul/Bahçeşehir'de oturuyorum.En yakın Biletix Beylikdüzü Carrefour ve Capacity AVM'de var.Hangisinde daha fazla yoğunluk olur,hangisine gitsem daha kolay bilet alırım bilemiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Sekopej
12.Mayıs.2010, 18:13
Denizli faciası 40 yılda bir olur, üstelik rakibimiz Denizli gibi mutlak puan alması gereken yoksa küme düşme ihtimali olan bir takım değil. Denizli'nin o maça hazırlanmasıyla, Trabzon'un bu maça hazırlanması aynı olmayacaktır.
Maç deplasmanda olsa bir ihtimal derdim ama işi buraya kadar getirmiş bir Fenerbahçe, kendi seyircisi önünde şampiyonluğa ulaşacaktır.
Maçtan önce muhtemelen bu sezon 3. şampiyonluğu getiren bayan basketbol takımı taraftarın önüne çıkıp, taraftarı coşturacak, bu oyunculara da etki edecektir.
Bu maçta 4. şampiyonluğu alıp, büyük sevinci yaşamak için Efes maçını beklemeye başlayacağım.
yaman76hakanFB
12.Mayıs.2010, 18:17
Denizli faciası 40 yılda bir olur, üstelik rakibimiz Denizli gibi mutlak puan alması gereken yoksa küme düşme ihtimali olan bir takım değil. Denizli'nin o maça hazırlanmasıyla, Trabzon'un bu maça hazırlanması aynı olmayacaktır.
Maç deplasmanda olsa bir ihtimal derdim ama işi buraya kadar getirmiş bir Fenerbahçe, kendi seyircisi önünde şampiyonluğa ulaşacaktır.
Maçtan önce muhtemelen bu sezon 3. şampiyonluğu getiren bayan basketbol takımı taraftarın önüne çıkıp, taraftarı coşturacak, bu oyunculara da etki edecektir.
Bu maçta 4. şampiyonluğu alıp, büyük sevinci yaşamak için Efes maçını beklemeye başlayacağım.
Malesef yabancılarımız o coşku ve atmosferi tadamayacak... Özellikle Taurasi ve Taylor'un orada olmasını isterdim ama WNBA sezonu 15 Mayıs'ta başlıyor... Muhtemelen bugün yola çıkarlar...
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2010, 23:26
O zaman ne diyoruz Denizlispor büyüktür Real Madrid :)
Şaka bir yana Fenerbahçe çıkar yener gelir. . .
Denizlispor maçı normal şartlar altında oynanmadı. Tribünlerin sahaya müdahalesini hepimiz hatırlıyoruz; tekrar o günlere dönmeye gerek yok. Bu maç Kadıköy'de; Eskişehir maçındaki arzuya ve elde sadece bu hedefin kalmasına güveniyorum. Real Madrid meselesini abartıyla söylediğimi zaten söyledim ama bu takımda o ışık var. Geçmiş senelerde motivasyon üst düzeyde olduğunda bu takımın Kadıköy'de neler yapabileceğini gördük.
Şampiyonluk geldiği takdirde maddi, manevi açıdan camia nefes alacaktır. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılımla 10 m € üzerinde bir para kasaya giriyor; buna da ek olarak Bursaspor'a önelemede ciddi bir rakip gelirse ve Bursaspor elenirse bu paranın üzerine 6-7 m € daha ekleniyor. Paradan daha da önemlisi Aziz Başkan'ın verdiği 3 senelik sözden sonra 1/1 yapılmış olunacak ve önümüzdeki seneye de ayrı motivasyonla hazırlanılacak.
Edit: Kupa konusu da önemli. 2 kupa yaptırılıp 1 tanesi Kadıköy'e diğeri de Bursa'ya yollanmalı. Kim kazanırsa maçtan sonra orjinal kupasıyla sevinmeli.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 10:56
Bir yazarın Fener maçı için yazısının başlığı.'Trabzonspor büyüktür ve asildir. İsmini "çirkin ağızlarda" tartışmaya açmayacak kadar büyüktür."...
Universal
13.Mayıs.2010, 11:00
Böyle bir rezalet olamaz. Biletix gişelerinde yumruk yumruğa kavga... Birde internet sitesi çöktü. 193 bin kişinin bilet alma hakkı var ve sadece 18bin bilet satılıyor...
Universal
13.Mayıs.2010, 11:01
Bu arada maçı kim kazanır bilemem; ama Fenerbahçe şampiyon olur. :) Bu maç sonu kupayı kaldırırz, kupayı kaldırdıktan sonra bu maçın skoru hiç önemli değil. :)
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 11:04
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in Basın Toplantısı
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in Basına Yaptığı Açıklamalar
http://www.bordomavi.net/images/haber/senol89.jpg
Genel değerlendirmelerde bulunan Güneş, gündeme yönelik soruları da yanıtladı.
“Geleceğe bakmamız gerektiğini hep söyledim” diyerek söze başlayan Güneş, sabah kalktığında geriye dönme ihtiyacı hissettiğini belirterek, “Belki anıları tazelemek istedim. Bulutların mevsimin getirisiyle fazla olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Deniz kenarında ve köyde büyüyen biri olarak çocukluğumuzda mutluluklarımız daha fazlaydı. Ne iş yapıyorsak yapalım, birlikte yaptığımızı hissettirebilirsek daha mutlu olacağımızı düşünüyorum. Ülkemiz için de bunu söyleyebiliriz. Hep olumsuz tarafından bakıyoruz. Futbolun birleştirici tarafına bakmakta fayda var. Bulutların dağıldığı günleri göreceğiz. Değişkenliklerimiz var. Ama iş hayatı hep değişiyor. Kupa alınınca her şeyin sütliman olduğunu söyleyemeyiz. Ancak heyecan ve mutlulukla kutladık. Bu sabah bu duygularla uyandım. Öncelikle bunu paylaşmak istedim” dedi.
Değerlendirmelerine birliktelik mesajlarıyla devam eden Güneş şunları söyledi:
“Geriye baktığımızda futbolun basit ancak ticari, sosyal ve hayatımızın her parçasına girdiğini görüyoruz. Bunun yansımaları da oluyor. Barışa, sevgiye, dostluğa ve fair-playa ihtiyacı olan bir olgu futbol. Herkesin bir arada olabildiği bir spor dalı futbol. Hep kazanılmaz. Ama kazanmaya yönelik oynanır. Kazanmak önemlidir. Ne yaparsanız yapın, hedefin gerisine düştüğünüzde mutlu olamazsınız. Burada insan değeri ortaya çıkıyor. Kazanma değerlerini ortaya koyup isteği geri getirebilmek önemli.
Sıfırdan başlamıştık ve kupaya ulaştık. Mutluyuz. Ancak ligde hedefimize ulaşamadık bu nedenle mutlu değiliz. Başkanımız, yönetimimiz, personelimiz, bürokratlarımız, taraftarımız, medya… Herkesin katkısı olmuştur. Trabzonspor’un büyümesi için elinden geleni yapmıştır herkes. Bu nedenle teşekkür ediyorum.
Daha güzel futbol oynamamız gerektiğini biliyoruz. Saha için ve dışı sorumluluklarımız arttı. Sembolümüz ve gururumuz olan taraftarımızın maça fair-play içinde gelmelerini istiyoruz. Urfa’da sadece bir kupa maçı oynanmadı. Doğu’da oynandı. Maçtan önceki güzel görüntüler vardı. Kazanmak için Urfa’ya gelen her iki taraftarın da dostluk içinde olması müthişti. Bu daha çok işlenmeliydi. Satırlar, kavgalar olsaydı günlerce işlenirdi.
Trabzonspor’un birleşmeye ihtiyacı var. Bütün camianın kısır çekişmelerden kurtulmasını arzuluyoruz. Hangi birimi koyarsanız koyun görüş farkının olmasını doğal karşılıyoruz ancak kavgaların ortadan kalkmasını istiyoruz. Bunu tek başıma yapamam. Ancak desteklerim.
Trabzonspor’un dünya kulübü olmasını istiyoruz. Trabzonspor’un kökleri burada ancak açılımı çok büyük. Dünyaya açılabilecek bir kent Trabzon. Kültürde, sanatta olduğu gibi sporda da dünyaya açılacak kapasitesi var bu küçük kentin.
Trabzonspor’un da Türkiye’nin de karakterinde başarı vardır ve bunu hayata geçirebilmelidir. Sanayimiz olmadığı için, turizm ve sportif anlamda büyümeliyiz. Eğitimi verebilirsiniz ancak uygulama alanında tesis, stadyum yoksa, alanlar azsa büyüyemezsiniz. Yolların yapılması gelecekle ilgili yatırımları, doğu ve batının ilişkisini arttıracaktır.
Futbol güzeli ortaya koymaktır. İstanbul’da da bunu yapmak istiyoruz. Bunun dışındaki gelişmelere katılmıyoruz. Urfa’daki görüntüyü İstanbul’da da görmek istiyoruz. Çeşitli spekülasyonlar yapılıyor ancak bunların dışındayız biz. Oyuncumuza konuşma izni vermedik bu nedenle. Fenerbahçe maçıyla ilgili bütün açıklamaları takımım adına ben yapacağım. Son lig maçında kaliteli futbolla gücümüzü göstermek istiyoruz. Kazanırsak sevinir, kaybedersek rakibimizi tebrik eder, üzülürüz. Fenerbahçe’ye ve Bursaspor’a verdikleri mücadeleden dolayı saygı duyuyorum. Bir yılın emeği bir maçla heba olmaz. Fenerbahçe’yle ebedi bir dostluk, ezeli bir rekabetimiz var. Daha çok Fenerbahçe ile çekiştiğimiz için rekabetin fazla olduğunu söyleyebilirim.
Nasıl bir kadro ile çıkacağımızı bilmiyorum. Sakatlarımız var, kafaları dağınık olanlarımız var. Biz mükemmel futbolumuzla alkışlanmak istiyoruz. Şükrü Saraçoğlu’nun değişik bir atmosferi var. Onlar bizi bu atmosferle etkilerken, biz de mükemmel futbolumuzla onları etkilemek istiyoruz. Üç puan dışında baskı olmayacaktır. Sadece futbol oynamayı düşünen bir takım olarak neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz.”
Teknik Direktör Şenol Güneş değerlendirmelerinin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı…
Başkanın açıklamaları sizin performansınızı etkiler mi? Kupa’yı kaybetseydiniz planlarınızda bir değişiklik olacak mıydı?
Başkanımız çalışmasıyla, heyecanıyla, yeteneğiyle başarılı. Benim onunla ilgili yorum yapmam saygısızlık olur. Ben kendi işimi yapıyorum. Bana karışmıyorlar. Diğer söylemler bizim dışımızda gelişiyor. Yanlış veya doğru olduğu kararını da veremem. Ben hedeflerimi zaten söyledim. Kupa’yı kaybetseydik bilmiyorum ne olacaktı. Bunu size sormayı planlıyordum. O gözle bakmaya çalışıyorum. Farklı gözler neler görür diye merak ediyorum. Benim adıma iş anlamında hiçbir değişiklik yok, kaybetseydik de olmayacaktı. Kazanmak ya da kaybetmek ayrıdır, iş yapmak ayrıdır. Maçın sonucu hedef değildir. Alınan sonuçlardan etkilenme olacaktır tabi ki. Ama aldığımız kararlarla ilgili sapmalar olmayacaktır. Ekonomiyle ilgili değişiklikler olabilir. Bugün oynadığınız her maç 300 bin TL’lik bir gelir demek. Ligi 6. Sırada bitirseydik iki trilyon kaybımız olacaktı. Oyunculara da bunu söylüyorum. Para istemek için gayret göstermeniz gerek. İstemek kolay, almak zordur. Yazılar da bu yönde yazılmalı. Yoksa bize bir katkısı olmuyor.
1996 yılından bu yana 14 yıl geçti. Ancak o maçın yarattığı tartışmalar henüz bitmedi. Yaşam tesadüflerle dolu. Fenerbahçe’nin şampiyonluğu Trabzonspor’a bağlı. Siz de o günlerde çok tartışılmıştınız. Bugünkü maç 1996’nın rövanşı kabul edilebilir mi? Ben hep söylüyorum, siz ısrarla soruyorsunuz. Değişime ayak uydurmak gerek. Değişmek için başkalarının değişmesini beklemeyelim. Başkalarının değiştiğinin farkında bile olamazsınız kendiniz değişmezseniz. 1996’dan bu yana aynı soru soruluyor. Urfa’da oynanan maç geride kaldı. Şimdi yine Fenerbahçe ile oynayacağız. O da geride kalacak. Cem Papila’nın yönettiği maç da geride kalmıştı. Şampiyonluğu kaybetmiştik. Kulübü nasıl büyütürüz, oyuncu üretimimizi, transferi, ekonomiyi nasıl genişletiriz bunu düşünmemiz gerek. 14 sene mi oldu? Geçmişin bana hiçbir karı yok. Bugünü yaşıyoruz, yarını planlıyoruz. Evde resimlere bakırız anlatırız, çok hikayemiz var ancak inanın çok işimiz var. Şimdi hikaye zamanı değil.
Bir hafta sonra transfer konuşulacak. 12 yabancımız var. Katkıları konusunda görüşler var. Siz eksikleri gayet iyi biliyorsunuz. Yabancılar konusunda kararlarınız var mı? Kaç transfer yapılmalı?
4-5 Günümüz kaldı. Fenerbahçe maçını beklemek gerek. Şimdi konuşmak doğru değil. Yararı da yok. Kararlarım var. Zaman içinde değişmedi. Transfer konusunda en çok 4, en az 2 nokta transfer düşünüyoruz. İki acil transfere ihtiyaç var. Diğerleri daha sonra olabilir. Transferi sadece yaz ayında değil hayat boyu yapmalıyız. Bu ticari bir olay. Hem yarışacaksınız, hem üretim yapacaksınız. Bugün yaptığımız şey belki 10 sene sonra ortaya çıkacak. Transfer yaparsınız 50 milyon dolar verip şampiyon da olabilirsiniz. Ne olacak sonra. Hiç. Yabancı oyuncu kısıtlamasındaki bugünkü sistem yanlış. 6+2 değil sahada 6 yerli olmalı gerisi yabancı serbestliği olmalı. Ama sahada 6 yerli olmalı. Kadronda istediğin kadar bulundur yabancı oyuncu. Yoksa zarar ediyoruz. Mecbur göndermek zorunda kalıyoruz.
Denizli maçının ardından sinirlendiniz. Performansta olumsuzluklar aşılamıyor. Motivasyon kaybı sizin uyarılarınıza rağmen giderilemiyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?
Bu sinirlilik durumu oyuncuları yok etme anlamında değil. Söylemlerim yazanlar tarafından kaydırılabiliyor veya yanlış anlaşılabiliyor. Eskişehirspor maçında kötüydük. Ankaragücü maçında bir yarı kötüydük. Denizlispor maçında ise bizim futbolumuzun altında oynadılar. O nedenle kızdım. Mutlu takım daha iyi oynamalıydı. Mazeretleri var ama haklı değiller. Futbolcu sahneye çıktığı zaman en iyisini vermeli. Uyarılarımız faydalı oluyor, değişiyorlar. Bütün oyuncularımız iyi niyetli. Giden Zafer ve Ömer de dahil. Uygulamada hatalar var. Bu hatalar takıma zarar vermeye başladığında gönderiyoruz. Bütün değerler kullanıldığında sonuca yansıyor. Oyuncunun durumu 40-60 olmalı ama bizde yüzde 80’dir. Yüzde 20’ye indiği de oldu ama benim dönemimde değil. Kayserispor maçında kaybettik, sinirlendim mi? Hayır. Eleştirilerinizi yaparken beni oyuncuyla karşı karşıya getirmeyin. Bu hatayı yapmayın. Urfa’da otelin önündeki Balıklıgöl’ü göremedim. Vaktimiz olmuyor. Sürekli çalışıyoruz. Hep onu söyledim. Doğuyla bütünleştik ama batıya gidemiyoruz. Güneş doğudan doğduğu için doğuyu seviyorum.
Dünya Kupası’nı izleyecek misiniz? Kimi şanslı görüyorsunuz. Kupayı aldıktan sonra yerel basında, yönetim kurulunda bazı isimler hakkında rahatsızlıklar olduğu yazıldı. Bu sizi ne kadar etkiler?
Dünya kupasını yerinde izleyemeyeceğim. Umarım Güney Kore başarılı olur. Yöneticiler arasındaki rahatsızlığı bilmiyorum. Öyle bir şey var mı yok mu onu da bilmiyorum. Başta onu söyledim. Birliktelik olmalı. Her ortamda birliktelik olmalı. Basın arasında da olmalı. Her başkan değerlidir. Yaptığı yanlışta zarar görmüş olabiliriz ancak kendine göre doğruluğu vardır. Sonuç olarak Trabzonspor büyümeli. Hayrettin Bey (Hacısalihoğlu), bu kulübün Erol Taş’ı oldu. Bizim de kahrımızı çeken O. Fotoğrafta yoktu belki ama O’nun resmi bizdik. Bu işe göğüs gerenler düzlüğe çıkıldığında bir anda yıkılabilirler. Değerlerimizi harcamayalım. Mahmut Aksu’nun da fotoğrafta olmadığı yazıldı. Fotoğraf zaten sıkıntıyı çeken kişinindir. Ama yine de resimde olmadıkları için üzüldüm.
Umut çok eleştiriliyor. Hakan Şükür de çok eleştiriliyordu ama zirve yaptı. Umut’un eksiği nedir size göre?
Eksiği var mı var. Yararı var mı var. Aldığımız oyuncu Umut’u geçerse oynar. Geçemezse oynayamaz. Giden oyuncularla daha fazla konuştum. Bunun gizlisi yok, kaçırdığı goller kendisine yakışmadı. Antep maçında beğenmedim Umut’u. İyi oynamadığı için değil, az koştuğu için. Birini eleştirirken ona saldırı yapmayacağız. Hakan Şükür için de çok eleştiriler yapıldı. Milli Takım’da tek forvet oynattık, “Tek oynar mı?” dediler. Sonra ikiliye döndük, “İkili oynatılır mı?” dendi. İnsanlar çocuğunu sever. Ben Umut’u ya da bir başka oyuncumu dışlayamam. Onlar bizim evlatlarımız. Bunun aksini söylerse biri veya bu yönde eleştiriler gelirse doğru olmaz.
Teofilo hakkında ne düşünüyorsunuz?
Teofilo oyun tekniği olarak iyi ama gol atamıyor. Kendisine de bunu söyledim. Doğru koşular yapıyor, doğru alışverişler yapıyor ama eksikleri var. Daha iyi olduğunda O oynayacaktır. Yanılmak istemeyiz ama yanılabiliriz de. Her takımda bu oluyor. Kayıp bir yıl bu sezon onun için. Kendisi de biliyor bunu.
Urfa’daki stadı gördük. Siyasi gücümüz var. Urfa futbol şehri değil. Futbol kenti Trabzon’a nasıl stadyum yaptıracağız?
Gücümüzü gösteri için değil iş üretmek için kullanmamız gerek. Stat için geçmiş hükümetler de söz vermiştir. Bugün yapılması için yöntemimizi daha etkileyici kullanmamız gerek. Siyasette şu ya da bu parti var diyemeyiz. Onlar da bizim kadar istiyorlar. En yetkilisine de söyledim. Haksızlık yaparak söylemedim. Erzurum’a ya da Kayseri’ye yapmayın bize yapın demedik. Siz yapmazsanız görürsünüz de demedik. Stadyum istiyoruz dedik. Urfa’ya 18 yılda yapıldı. Burada başlanmadı. Bir eksiklik var. Bir an evvel nasıl yapabiliriz bunu konuşuyoruz. Herkese haykırıyoruz. Buraya yapılamaz deyip bizi inandırırsalar susarız.
Transferde hangi bölgeler eksik. Şuraya ya da buraya transfer yapacağız diyebilir misiniz?
Doğu ve Batı Karadeniz bölgelerine yapacağız. Yok bölge söyleyemeyiz. Aceleciliğinizi anlıyorum ama olmaz. Gitti – kaldı diyemeyiz. Sadece benimle ilgili bir şey değil bu. Benim kararımdır ama oyuncuyla yönetim arasındaki görüşmeler sonucu olur. Aceleyle bazı konuşmalar yapmak ve bunu benim söylemem doğru olmaz.
Bütün oyuncular benim oyuncum dediniz. Zafer Yelen’in idman programını siz mi belirlediniz. Barış Memiş’e fırsat vermiyorsunuz? Sizin için yapılan en büyük eleştiri şu. Transferde net olarak fikir beyan etmiyorsunuz. Transfer edilecek oyuncular altında sizin imzanız olan oyuncular mıdır?
Bunu çok açık söyledim ama yine açıklayalım. Benim transfer yapacak param yok. Bunu yönetim yapar. Benim kimseden çekinmediğimi yakınlarım bilir. Ben kararlarımı net veririm ama belki bunu bilmeyebilirsiniz. Kişisel bir şey varsa cevap vermek istemiyorum. Barış’a gelince. Takımın en az çalışanıydı. Son bir aydır çalışıyor. Song’un çalışma isteği 10 ise Barış’ınki 1’di. Barış’ı niye oynatmıyorsunuz diyerek ona sahip çıkamazsınız. Bırakın bize kendinize de zarar verirsiniz. Zafer yetenekli bir oyuncu. Konuştuk, üzüldüm. Kadroya giremeyen her oyuncuya üzülüyorum. Ama yapacak bir şey yok. Bilgi alırsanız daha sağlıklı olur. Ben geldiğimde sakattı Zafer. Altı aydır koşuyormuş. Barış ve Zafer’i oynasınlar diye kiralık vermek istedim. “Onlar değil de şu oynasın” derseniz gelin işimi siz yapın derim. Benim işime saygı duymak zorundasınız. Zafer konusunda durum ekonomik boyutlara taşınınca gitmek zorunda kaldı. Oynamak mı istiyorsun yoksa ekonomiyi mi düşünüyorsun dedik. Kararsızdı. Kafası karışıktı. O yönde tercih kullandı. Zafer’in ekonomik konusu vardı. Yönetimle anlaşarak gidebilir. Hala benim oyuncum ama idmanları ayrı yapıyor. Benle ilgisi kalmadı. Onu anlatıyorum. Bu tek başına olan bir olay değil.
Teofilo’ya yeterli şans verdiniz mi? Alacağınız oyuncularınızın kaçı yabancı olacak?
Avrupa’yı görmemişti. Ailesi ve kendisi iyi insan. Kendisiyle ilgili sorunları vardı. Sonra ailesiyle ilgili sorunları oldu. Beklentileri vardı. Bu onda rahatsızlık başlattı. Kendisine zarar vermeye başladı. Zorluyoruz olmayınca yollarımızı ayırıyoruz. Bu konuda ekonomik kayıpları da düşünüyoruz. En az zararla takıma yarar getirecek hale getirmek istiyoruz olayı. Bazen ucuza aldığınız iyi çıkıyor, bazen pahalıya aldığınız kötü çıkıyor. İki yabancı alacağız. Diğerlerini bilmiyoruz.
Altyapıyla ilgili çalışmalar ne durumda?
Altyapıyla ilgili zorluklar var. Hocalarıyla toplantılar yapıyoruz. Karadenizspor Bank Asya Ligi’ne çıkarsa planlar değişebilir. O ligde bizden bir kulüp olursa daha iyi olur. Ben altyapı konusunda yetkili görünüyorum ama birini alıp diğerini göreve getirince orada hata yapabilirim. Altyapı ve Karadenizspor’la ilgili çalışmalar var ama şuanda onu açamayız.
SAİT71
13.Mayıs.2010, 11:17
Bence zorlu bir maç olacak hatta bana öyle geliyor ki ya 1-0 öne geçip maç 1-1 olacak ve son anda kazanacağız yada art arda 2 farklı öne geçip son anda 1 gol yeyip kazanacağız, ama illa kazanacağız...
Universal
13.Mayıs.2010, 11:27
Yok abi yok, biletix çöktü, 1 saattir deniyorum Telekom'da bitmiş. Umarım Migros'dan buluruz.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 11:31
Maç ilk yarıdaki TS-GS maçı gibi 4-3 felan olsa süper zevkli bir maç izleriz.
Fernando Gago
13.Mayıs.2010, 11:36
Güzel bir maç olacak atmosferiyle heyecanıyla .. Bu maçı ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum Ki bana göre Bursa Beşiktaş'ı yenemeyecek .. Yani her türlü Pazar günü kupayı Kadıköy'e getiririz ..
Şimdiye kadar bunun aksini düşünmedim Düşünmek de istemiyorum :)
Universal
13.Mayıs.2010, 11:54
Bilet kuyruğundan resimler...
http://forum.antu.com/upload/r029180/634093452966250000.jpg
http://forum.antu.com/upload/r029180/634093454075312500.jpg
http://forum.antu.com/upload/r029180/634093453720000000.jpg
http://forum.antu.com/upload/r029180/634093452966250000.jpg
Bir maç günü anca bu kadar dolu olur.
Varonil
13.Mayıs.2010, 15:38
Sabah erkenden gittim,elim boş döndüm.Kale arkaları bitmiş.Mecbur sezonun en güzel maçını TV karşısından seyredeceğim,seneye artık :)
nannar
13.Mayıs.2010, 17:48
iki takıma da başarılar... yaw bu fenerbahçe başlıklarında ya fazla yazmayayım ya da yazarsam bile daha dikkatli davranayım bari. boş yere normalde msn'de falan konuştuğum arkadaşları kırıyorum. fanatik olunca maç öncesi ve maç sonrası geriliyoruz. burda da yansıtıyoruz işte... :) neyse , dediğim gibi pek fazla yazmadan okuyalım ya da az ,öz ve kimseye dokunmayan yazılar yazmaya çalışalım . yine de dokunursa karışmam ama :n:
iki takıma da başarılar... Gönlümüz Trabzonspor'dan yana, hak eden kazansın... maç günü eve yetişsem bari...il dışında olacağım.
barahir
13.Mayıs.2010, 18:27
Bi şeyi çok istemeyeceksin onu anladım ben...
Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2010, 18:32
Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum ancak Fenerbahçe burdan bırakmaz şampiyonluğu Fenerbahçe kazanır..
Universal
13.Mayıs.2010, 18:49
Ben maç günü stada 10 metre uzaklıkta bir yerde seyredeceğim. Orada da şansa son masayı rezarvosyon yaptırdık. Kazanırsak istimaket B.Caddesi...
Bi şeyi çok istemeyeceksin onu anladım ben...
Aynen.
Universal
13.Mayıs.2010, 18:52
Bir saat içinde bu fiyatta ki biletler tükendi. Kale arkası her zaman biterdi, buna Fenerium'da eklendi. Karaborsa 250 TL'den başlıyor kale arkası için.
http://i39.tinypic.com/33f5o9u.png
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 19:14
Fenerbahçe artık burdan bırakmaz şampiyonluğu,yenerler Trabzon'u...
di canio
13.Mayıs.2010, 23:14
Bir saat içinde bu fiyatta ki biletler tükendi. Kale arkası her zaman biterdi, buna Fenerium'da eklendi. Karaborsa 250 TL'den başlıyor kale arkası için.
Bugün sabahtan beri kuyrukta bekledim. Sıra gelene kadar tükendi biletler. İnternetten de bir arkadaş sürekli bakıyordu, girememiş sayfaya hiç. Alamadık bilet.
DisCo
15.Mayıs.2010, 13:12
Fenerbahçe Kulübü, yaptığı bir açıklamayla Trabzonspor karşılaşması biletlerinin iptal edildidiğini duyurdu.
http://im.htspor.com/2010/05/15/515279_detay.jpg?1273916655
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=19699
Yapılan tüm uyarılara rağmen, kimlik ibrazı olmadan ve kişilerin kendileri tarafından satın alınmayan biletler olduğu kulübümüzce tespit edilmiştir.
Kendilerine ait olmayan kongre üyesi sicil numarası ile ve geçerli bir kimlik ibraz edilmeden satın alınan bu biletlerin tamamı iptal edilmiştir. Bu biletler ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'muzda Pazar akşamı Trabzonspor'a karşı oynanacak 34. Hafta mücadelesine girmek mümkün olamayacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Universal
15.Mayıs.2010, 14:40
Bu gün genel satıştan bilet aldım. Ama kendim için değil, arkadaşa verecem. :)
Trabzonspor
15.Mayıs.2010, 17:35
Teo ve Gabriç yok kadroda Şenol hoca almamış.Yine Umut'u izleyip saç baş yolacaz.
tarikko
15.Mayıs.2010, 18:22
Artik zafer macina geldik.90 dakika sonunda sampiyon olacagimiza yurekten inaniyorum.Insallah olacagiz..Trabzonspor guclu bir ekip ama bu macta biz daha cok istekli ve hirsli taraf olacagiz..O muthis taraftarin onunde sampiyonluk Pazar aksami bizim olacak insallah..
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 01:18
Tek isteğim, yenilelim. Denizli tramvası olsun.
herkesin aklı başına bir gelsin,hatalar çıksın ortaya.
Ahmet Göktaş
16.Mayıs.2010, 15:16
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1685397&postcount=65
Haftalar önce de söylediğim gibi , Fenerbahçe bence artık şampiyondur. Çünkü bu maçı öyle bir atmosferde , istese bile mağlup olamaz Fenerbahçe.
Hayırlı olsun Fenerbahçeye , hak ederek şampiyon oldular bana göre . Tebrik ederim şimdiden Fenerbahçeyi.
yaman76hakanFB
16.Mayıs.2010, 15:19
Sayılı gün çabuk geçer derler... Sayılı günü bilmem ama sayılı saatler sabahtan beri geçmek bilmiyor... Pikniğe götürdüm çocukları, gazete aldım üç tane, karıştırıyorum... Olmuyor... Eve geldim... kanalları dolaşıyorum; iyice sabırsızlanıyorum... Şu saat... Şu saat... Gerildim iyice...
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 15:23
Artık sözlerin kifayetsiz kalacağı dakikalar ve saat 19.00 olduğunda daha konuşmamak en iyisi.
Koca bir sezon son 90 dakikaya sığacak.O atmosferde şampiyonluk kazanmak en güzel duygu.Fakat olası bir ters durumda ( Allah Korusun ) kadroda yer alan futbolcular yönetimde yer alan yöneticiler ptesi sabahı görevlerini bıraksınlar ve gitsinler.Bu kadar yaklaşmışken bu kadar üstümüze oynayan insnalar varken herkese verilecek tek bir cevap olmalı o da Şampiyonluk !
yaman76hakanFB
16.Mayıs.2010, 15:39
Golü 2.yarıya bırakmamak en iyisi... Ama olur da ilk yarı bulamazsak; taraftar asla sabırsızlanmamalı... 65-70 gibi dakikalara kadar baskıyı en üst seviyeye çıkarmalı, sabırla hücum etmeli, topun bizde kalmasını sağlamalıyız... Asla panik halinde ve sabırsızca işler yapmadan...
2005 yılındaki şampiyonu belirleyecek Galatasaray maçını hatırlayın... Beraberlik halinde Galatasaray şampiyon... Ligin bitimine bir hafta kalmış... Maç ikinci yarının ortasına kadar 0-0... Derken Selçuk sağdan bir orta yaptı ve Nobre nefis bir kafa vuruşuyla Mondragon'u avladı... Burada önemli olan rakibe açık vermemek... İşin özü: Sabır, sabır... Ama Denizli faciasından sonra takımı sabırın önemine inandırsan taraftarı nasıl inandıracaksın? Daha ilk dakikadan "ahlar-puhlar" başlamasın lütfen...
Maç 0-0 devam ettiği müddetçe 90.dakikada bile olsa atacağımız bir golle biz Şampiyonuz... En azından ilk 70 dakika kimse oh-puh etmesin...
Olur da bir gol yedik... Ki son yıllardaki Trabzon maçlarını hep geriden gelerek kazandığımızı unutmayalım... Panik yok... Panik yok...
Ben maçın genel gidişatıyla ilgili olabilecek en kötü senaryoyu çizdim ama daha ilk yarı bir gol bulup momentumu tamamen ele geçireceğimize inanıyorum... Zaten Beşiktaş'ın Bursa'yı yeneceğine inandığım için oradan gelecek bir haber de -Beşiktaşın golü- hem Trabzon'u rahatlatacak, hem de bizim trübünleri... Ve inşallah herşey şenlik havasında geçecek...
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 18:23
Emre Belözoğlu ve Andre Santos oynamayacak maçta..
GeorgeWeah
16.Mayıs.2010, 18:39
Eğer Emre oynamazsa bu maçta çok zorlanırız. İnşallah iğne ile falan yetişir maça..
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 18:41
Midesinde sorun varmış..
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Diego Lugano
Fabio Bilica
Vederson
Selçuk
Baroni
Mehmet Topuz
Alex
Özer Hurmaci
Daniel Guiza.
yaman76hakanFB
16.Mayıs.2010, 18:45
Takım aracı Samandıra'dan zor çıktı... Konvoy trafiği tıkadı... Polis yolu açmak için çok uğraştı... Bir ara takım maça yetişemeyecek diye korktum... Neyse ki; 7-8 dakika sonra stada ulaşacaklar...
Birazdan bizde soluğu sokakta alacağız... Şehir meydanında (Tophane çay bahçesinde olacağız...) Şu maç öncesi yayınlarını bırakıp çıkamadım henüz...
Tek isteğim, yenilelim. Denizli tramvası olsun.
herkesin aklı başına bir gelsin,hatalar çıksın ortaya.
ironi mi yapıyorsun?
yaman76hakanFB
16.Mayıs.2010, 19:07
Oh... Nihayet takım arabası stada ulaştı... bende birazdan çıkıyorum... gece 00:00 gibi görüşmek üzere arkadaşlar...
RaSenGan
16.Mayıs.2010, 19:07
ironi mi yapıyorsun?
Hayır ciddi ciddi söylüyor o :)
eGowiCh
16.Mayıs.2010, 19:31
PAF takımla bile çıksak bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bu atmosferde maç kazanılmayacaksa hiç kazanılamaz.
FENER GOL GOL GOL, ŞAMPİYONLUK GELİYOR!
Fernando Gago
16.Mayıs.2010, 19:35
Mükemmel bir kareografi izleyeceğiz bi aksilik olmazsa :)
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 19:39
ironi mi yapıyorsun?
hayır gayet ciddiyim.
rezervasyonumu yaptırdım,birazdan çıkacağım maçı izleyeceğim bakalım neler olacak.
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 19:40
Yavaş yavaş maçı izlemek için çıkalım.. Hadi başarılar.. 22:00'da umarım şampiyonluk kupası Sarı - Lacivert olur..
goosfraba
16.Mayıs.2010, 19:44
emre sahada ısınıyor.
goosfraba
16.Mayıs.2010, 20:34
link isteme muhabbeti yasak arkadaşlar. bunu başka platformlarda halledebilirsiniz. msn yahoo skype gibi.
goosfraba
gol bu arada.
CeNTeR_TR
Daniel Güiza !!!!!
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 20:44
Burak şut orta gol !
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 20:52
Bursa'dan gol haberi gelse Fener 2x bastırmaya başlayacak ve muhtemelen goller bulacaktır.
nannar
16.Mayıs.2010, 20:54
yaww valla içimden bildiğim tüm duaları saydıracağım şimdi lig tv'ye. digitürkweb'e sakın üye falan olmayın. maç falan izlenmiyor. netten bedavaya buldugum sitelerden daha kolay izliyordum....
nannar
16.Mayıs.2010, 20:56
ah ulan böyle haftada olur mu yaaa!!! :( keşke gideymişim dışarıya
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:03
Çok panik halinde oyuncularımız.Maç 90 dakika sonuçta sabretmek lazım.Taraftarında maç sonuna kadar destek olması lazım.
Haydi Fenerbahçe'M
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:08
İlk yarı 1-1 ile sonuçlandı.
Güiza'nın golüne Burak karşılık verdi.Hareketliydik fakat sonradan çok saçmaladık.Aziz Başkan'ın devre arasında soyunma odasına inmesi lazım.
uAburak89
16.Mayıs.2010, 21:12
Sonradan oyuna girecek olan Gökhan Ünal'ın golüyle şampiyon Fenerbahçe olacak bence, Bursaspor'un kazanıyor olması da güzel 3. lük garanti oldu.
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2010, 21:14
Maçın kırılma anı olabilecek pozisyonlarda şans yanımızda değildi. İkinci yarının başında kesinlikle bir gol bulmalıyız, aksi takdirde Trabzonspor oyun disiplininden kopan takımlara büyük sorun çıkarabilecek bir takım.
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 21:16
İşler bu maça kaldı.
Trabzonu destekliyorum ama Fener ikinci yarıda çok çok daha yakın bence galibiyete.
eGowiCh
16.Mayıs.2010, 21:17
M.Topuz devre biterken az daha atıyordu ama Onur son anda çıkardı. Onur kritik toplar kurtardı, üstelik bir top da direkten döndü. İkinci yarıya da ilk yarıdaki gibi başlayıp art arda 2 gol bulursak şampiyonluğu koparırız. Bir gol bulursak yine gol yeme durumu var, riskli olur, 45-60 dakikaları arası müthiş bir baskı ile 2 gol bulup farkı 2'ye çıkarmamız lazım. İçimden öyle geçiyor, umarım 2. yarı şans yanımızda olur.
nannar
16.Mayıs.2010, 21:19
TR.Captain'in de dediği gibi Trabzon anında fatura keser Fb oyun disiplininden koparak saldırırsa... Bakalım 2. yarıda neler olacak. İki takıma da başarılar. Gönlüm Trabzon'dan yana...
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 21:22
Gs'li olduğumdan değil ya bir Anadolu takımı şampiyon olunca devrim olur ha üper bişi olur diye Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyorum. İnşl.'da olurlar. Fenerbahçe 45 ile 60 arası 1 gol bulursa şampiyon olur.
goosfraba
16.Mayıs.2010, 21:23
şu katliam muhabbetini bırakıp maçı konuşalım.
remzi1242
16.Mayıs.2010, 21:26
2. yarı başladı
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 21:29
Arkadaşlar lütfen daha fazla uzatmayalım, maçı konuşalım.
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:32
Semih Semih gir artık oyuna !
remzi1242
16.Mayıs.2010, 21:34
Maçın kırılma anı olabilecek pozisyonlarda şans yanımızda değildi. İkinci yarının başında kesinlikle bir gol bulmalıyız, aksi takdirde Trabzonspor oyun disiplininden kopan takımlara büyük sorun çıkarabilecek bir takım.
dediğin kısmen gerçekleşiyor
fener saldırıyor
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 21:36
36 dakika kaldı, uzun bir süreç. Fenerbahçe gol atsa bile karşılık bulabilir diye düşünüyorum.
Heyecan iyice artıyor.
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:37
Burak çıktı Ceyhun girdi.
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 21:40
NTVSpor iyice kasmaya başladı, millet çok yükleniyor herhalde.
remzi1242
16.Mayıs.2010, 21:41
her top alexe fener çok panik duurma geçti
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:41
Artık bi değişiklik zamanı Sir Daum !
Şu maçı kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım.
nannar
16.Mayıs.2010, 21:44
yalnız şu dakikaya kadar hakemleri de tebrik etmek lazım. en ince ofsaytları bile yakaladılar... inşallah 90 dakikayı böyle tamamlarlar...
Homer J.S
Maçı izleyen varsa nasıl gittiğinden biraz bahsedebilir mi?
goosfraba
deivid ve cristian giriyor.
selçuk ve özer çıkıyor.
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:46
Yuh Daum Yuh sana ! Sanki 1-0 öndesin rakip zorda az yaptığı değişikliklere bak ya !
Gitti Şampiyonluk Tebrikler Bursa.
RaSenGan
Babam kafayı yedi sinirden Güiza kaçırmış sanırım.
Zekirdek
Bızım kral yıne kaçırdı bomboşta. :D
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 21:47
25 dakika falan kaldı, Trabzon dayanabilecek mi bakalım.
remzi1242
16.Mayıs.2010, 21:48
alexin sakatlığı var çıkabilir diyorlar
maçı radyodan dinliyorum fener saldırıyor
sir şenol güneş burakı çıkardı orta sahayı güçlendirmek için ceyhunu aldı
RaSenGan
16.Mayıs.2010, 21:49
Şampiyonluk giderse Güiza da gider.
remzi1242
16.Mayıs.2010, 21:49
Bızım kral yıne kaçırdı bomboşta. :D
spiker diyorki
lokum gibi orta geldi guiza kale yerine auta yolladı :D
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 21:50
spiker diyorki
lokum gibi orta geldi guiza kale yerine auta yolladı :D
Evet.
Bende radyodan dınlıyorum. :)
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 21:51
Trabzonspor full savunmaya dayanmıyordur inşl. !
nannar
16.Mayıs.2010, 21:51
Trabzon çok yaslandı. yiyecek gibi...bir de hücumu hiç düşünmüyorlar...
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:52
Trabzon çok yaslandı. yiyecek gibi.
İnşAllah İnşAllah !
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 21:53
Az da bir vakit kaldı, valla çok heyecanlandım. :n:
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 21:53
Yapma Baronı'ya.
Bu arada Alanzıno çıkıyor Murat Tosun ırıyor.
Yaslanıyorlar bakalım ne olacak.
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 21:54
Kalbim güm güm atıyor. Anadolu'dan şampiyon çıkacakmı bakalım.
CeNTeR_TR
Semih'i al oyuna Sir Daum !
remzi1242
ben maç yüzünden ders çalışamıyorum gsliyim :D
nannar
16.Mayıs.2010, 21:56
orta sahanın direncini baya arttırdı şenol hoca.... Ceyhun Gürselam,Murat Tosun, Selçun inan hep savunma yönü güçlü bunların. Colman da iyi. Bir tek Engin Baytar kaldı hücuma dönük :D Umut tek başına pek birşey yapamaz. maç ya 1-1 bitecek ya da FB atacak gibi ama bakalım
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 21:57
Ben Bursaspor'un Şampiyonluk konusunu hazırladım!
ozaniel
16.Mayıs.2010, 21:58
Ceyhun Gürselam,Murat Tosun, Selçun inan hep savunma yönü güçlü bunların.
Murat Tosun forvet. :D
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 21:59
Ben boyle ışın dırekten çıktı ya.
Ama korner bakalım ayırlısı.
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 22:00
Dayan Trabzınspor'da Anadolu'dan şampiyon görelim.
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 22:01
Sanırım atacak Fenerbahçe.
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 22:02
Dakıka 86 veya 90+3'te Fener ol atacak bu kışıde ya Alex.
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:02
Ne heyecanlı geçiyor yahu maç artık son 9 dakika FB bu atmosferdede kazanamıyorsa bi daha ne zaman kazanacak yav..
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 22:03
Bu arada ökan Ünal ırdı aydı be ökan Manısa'ya 90+7'de attın şımdı de oster kendını.
CeNTeR_TR
16.Mayıs.2010, 22:05
Haydi be Fenerbahçe'm 1 gol !
BaGa TaRKaN
16.Mayıs.2010, 22:06
Devrim Yaşanacak mı Hakikaten Çok Merak Ediyorum.
Gönlümüz ve Tüm Dualarımız Bursaspor İçin Çarpıyor.
Bursa Gol Gol Gol Devrim Geliyor.
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:06
Burak şanssızlığını eski takımına karşı kırmış ona şaşırdım :n: :n: FB beni niye yolladı diye dersmi verdi acaba :n: :n: herkes maça kilitlenmiş izlenmiyor bir şey internetten :D :D son 4 dakika kaldı
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 22:07
Ya az kaldı az. Türkiye'de devrim olacak. Hadi Trabzon gol yeme ya. Varya hadi ya
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 22:08
2 - 1 oldu Beşıktaş maçı.
1 tane daa atarlarsa tadından yenmez.
Bızım yapamadığımızı yapsalar uzel olur.
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:08
2 oyuncu değişikliği hakları daha var o oyuncu değişikliklerini yapar Şenol hoca zaman geçittirir böylece :D şampiyonda Bursa olur!! :D
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 22:09
2 oyuncu değişikliği hakları daha var o oyuncu değişikliklerini yapar Şenol hoca zaman geçittirir böylece :D şampiyonda Bursa olur!! :D
1 tane var 2 tane değıştırdı.
ökan nasıl kaçırdı ya.
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:09
Son 1 dakika kaldı...Kaç dakka uzatma verilecek acaba
BaGa TaRKaN
16.Mayıs.2010, 22:10
Dayanın Karadeniz Kaplanları Dayanın...
CeNTeR_TR
Onur'a bak sen yahu.
Fearless Coward
Heyecan yapmayın yav benide kalpten götüreceniz :n: :n: açtım camları bağırıyom :n: :n: FB'lilerde suskun :D
CeNTeR_TR
4 dk daha uzatma var.
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 22:11
Bılıca penaltı noktasından kaçırdı.
Döndu dolaştıu penaltı noktası lanetı kendıne döndu.
BaFraLı
İçim delindi içim. Ya hadi ya. Türkiye'de devrim olsun artık.
CeNTeR_TR
kaçan gole bak :/
nannar
son 3 dk ! Dayan Trabzon!!!!
uAburak89
16.Mayıs.2010, 22:12
Şampiyonluğu falan bilmem de, Onur Kıvrak Türkiye'nin 1 numarasıdır arkadaş...
BaFraLı
Ya varya yemin ediyorum Galatasaraylıyım diye değil anadoludan şampiyon çıkacak hadi ya hadiii .
Fearless Coward
her şey hazır Beraberliği bekliyoruz :n: :n:
remzi1242
16.Mayıs.2010, 22:13
bursa şampiyon gibi gibi
fenerli taraftarlar çıldırdı
eng1n
16.Mayıs.2010, 22:14
Şampiyonluk gitti Daum gitti Güiza gitti
nannar
16.Mayıs.2010, 22:15
hadi bakalım bitti... Tebrikler Trabzon, Tebrikler Bursa!!!
Fenerbahçe'li arkadaşlara geçmiş olsun...Güzel maçlar oldu bugün. biz de 2-1 yenilmişiz :D
RaSenGan
Hahaha :D Fb şampiyon zannediyorlar :n:
BaFraLı
Her Yerim Titriyor
Fearless Coward
Helal be Bursa harbidende İşte O Sene Bu Seneymiş..
BaFraLı
Sonunda Be Sonunda Anadoludan şampiyon çıktı
IcedEarth
16.Mayıs.2010, 22:16
Fenerbahçe şampiyon olmadan şampiyonluk kutladı stadında :D Bursaspor'u tebrik ederim, beni yanılttılar..
Homer J.S
16.Mayıs.2010, 22:16
Bitti maç ve Bursa şampiyon.
uAburak89
16.Mayıs.2010, 22:17
Kadıköy'de şu anda sevinenler Bursa şampiyonluğunu öğrenince ne yapar çok merak ediyorum, fena bir durum.
C h A o S
16.Mayıs.2010, 22:17
Aslansın BUrsa !
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 22:18
Harbi ya stada giren taraftarlar neye seviniyor.
eng1n
16.Mayıs.2010, 22:18
pozisyonu olmadan gol buldu trabzon bi tek pozisyon murat tosunun sonlarda çektiği şut
Aydin
16.Mayıs.2010, 22:19
Hakkaten fena bir durum o stadda sevinenler için. Bu baskıyı kendileri yarattılar aslında. Baroni şampiyon olmadan şampiyon olmuşlar gibi açıklamalar yapıp, rakipleriyle dalga geçti.
Ne diyelim. Müthiş bir finiş yaşattılar bize. Teşekkürler Fenerbahçe ve Şampyion Bursaspor.
Fearless Coward
40 yılda 1 kere olmazmış demekki bu facia..Kadıköydede Onur estirdi TS,FB'yi 2 kupadanda etti sadece 2 maçta..Helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum
BeeTLeJuiCe
Yürekten inanarak oynayan oyuncularımızı tebrik ediyorum, olmayınca olmuyor, sağlık olsun...
nannar
stada girenler şaka gibi :n: Adamları kim kandırdıysa...
Ama bence Fenerbahçe elinden geleni yaptı
Oghuse
16.Mayıs.2010, 22:20
Biri uyandıracak diye korkuyorum sonunda 5. Büyük geldi helal olsun Bursa helal olsun Onur..Cidden Bursaya şampiyonluk getiren kaleci oldu trabzonspor iyi direndi heyecan dolu bir maçtı.
goosfraba
16.Mayıs.2010, 22:20
Harbi ya stada giren taraftarlar neye seviniyor.
neye sevindiğini söyleyeyim.
kendini bilmeyen biri, beşiktaş'ın gol attığını söyleyince taraftar sevindi, futbolcuların da maçı bırakmasını sağladı.
bu kadar açık.
Addolorato
16.Mayıs.2010, 22:21
Helal olsun be Bursaspor Helal olsun be Onur büyüksünüz çocuklar. Fenerbahçe çok çok iyi oynadı ama olmayınca olmuyor.
Fearless Coward
16.Mayıs.2010, 22:22
Evet FB TV'de de öyle dediler 2-2 diye :n: :n: saçmalamışlar yahu
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2010, 22:23
Oyuncularımız elinden geleni yaptı; dile kolay Trabzonspor gibi ülkenin iyi futbol oynayan takımlarından birine karşı doğru düzgün pozisyon vermeden 40 şut çektik; hemde karavana değil. Direklerden dönenler, çizgiden çıkarılanlar, son dokunuşu yapamadan eriyen pozisyonlar. Şaka gibi bir maç oldu. Yapacak birşey yok. İki takıma da tebrikler.
vuque
16.Mayıs.2010, 22:25
Sahaya Girenler Neyi Kutluyor Diyen Arkadaşlara Cevap Vereyim Şampiyonluğa Oynayan,Bunun İçin Herşeyi Yapan Takımlarının Oyuncularını Kutluyorlar...
Fenerbahçe'nin Büyüklüğü Kupa Büyüklüğü Değildir...
O Forma İçin Verilen Mücadele Bazı Şampiyonluklardan Daha Değerlidir Bizim İçin...
Bunu Herkes Anlayamaz...
O Sebeple Neye Seviniyor Bu Sazanlar Diyebilirsiniz Ancak Göremediğiniz Şeyleri Değiştirmez Bu...
Bursa'yı Ayrıca Tebrik Etmek İstiyorum Şampiyonlar Arasına Adlarını Yazdırdıkları İçin.Gerçekten İnanıp Pes Etmedikleri İçin...
17'ye Karşı 1 Mücadele Edilen Bir Ligde FENERBAHÇE'M Yine Elinden Geleni Yaptı...
Ben Takımımla Gurur Duyuyorum...
Ve Kendi Takımlarının Şampiyon Olmasından Çok Fener'in Şampiyon Olamamasına Sevinenlere Diyorum ki
Bizler Var Oldukça Sizler Çıldıracaksınız!!!
sananes
16.Mayıs.2010, 22:26
oynanan güzel futbola tebrikler...sıra sende aziz başkan 3te 3 diyodun ilk seneden patladın umarım istifa edersin yenilenme en tepeden başlar
nannar
16.Mayıs.2010, 22:27
Ben de acayip bir sinir boşalması oldu yaww :n: Valla Fenerbahçe taraftarnın yerinde olmak istemezdim şu an çünkü kendilerini çok hazırlamışlardı. Biz en azından umudu erken kestik kupadan :D o yüzden rahattık....
Guiza'yı tebrik ederim :) Bakalım sezon sonu neler olacak. İyi bari 18. şampiyonluğu alıp bizim önümüze geçemedi FB.
Tebrikler Bursa, Tebrikler Trabzon, iki maçı yöneten hakemlere de tebrikler. Diğer maçın hakemini görmedik gerçi ama FB maçında yunus Yıldırım ve yan hakemler gerçekten iyi maç yönetti...
uAburak89
Sahaya Girenler Neyi Kutluyor Diyen Arkadaşlara Cevap Vereyim Şampiyonluğa Oynayan,Bunun İçin Herşeyi Yapan Takımlarının Oyuncularını Kutluyorlar...
Bunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun ?
Addolorato
O Forma İçin Verilen Mücadele Bazı Şampiyonluklardan Daha Değerlidir Bizim İçin...
Bunu Herkes Anlayamaz...
O Sebeple Neye Seviniyor Bu Sazanlar Diyebilirsiniz Ancak Göremediğiniz Şeyleri Değiştirmez Bu...
Bursa'yı Ayrıca Tebrik Etmek İstiyorum Şampiyonlar Arasına Adlarını Yazdırdıkları İçin.Gerçekten İnanıp Pes Etmedikleri İçin...
17'ye Karşı 1 Mücadele Edilen Bir Ligde FENERBAHÇE'M Yine Elinden Geleni Yaptı...
Ve Kendi Takımlarının Şampiyon Olmasından Çok Fener'in Şampiyon Olamamasına Sevinenlere Diyorum ki
Böyle diyerek ancak kendini avutursun gayet belliydi 2-2 olduğunu zannetikleri için sevindikleri. Bu arada evet çıldırıyoruz ama sevinçten ;)
vuque
16.Mayıs.2010, 22:29
Kendi Takımlarının Başaramadığı Şeyler Üzerinden Sevinenlere Cevap Vermeyeceğim...
Yazımda Yazacağımı Yazdım...
Tartışma Ortamı Çıkarmaya Uğraşmayın :)
Lucas Neill
Sampiyonu tebrik ediyorum helal olsun .Fbli arkadaslarda sevindi ama anlayamadim neden oldugunu
nannar
Bunu Herkes Anlayamaz...
Eğer o sahaya girenler bu cümle yüzünden girdilerse ben de futbol izlemeyi bırakayım :n:
ayrıca her büyük takım taraftarı ve camiası kendisi şampiyon olamıyorsa rakiplerin de şampiyonluğa ulaşamamasını ister.Bunda anormal bir durum yok.
GamaBuNta
16.Mayıs.2010, 22:32
Helal olsun Trabzona.2 kupadan da etti fenerbahçeyi.Fenerbahçeliler hiç diğer takım taraftarlarının sevinmesine bahane bulmasın.Kendi evinde bu maçıda kazanamıyorsan biz napalım.:0::0:
Trabzonspor
Bugün gördükki Egemen giray gibi adamları milli takıma almayanlar herhalde yanlıs yaptıklarını anlamıslardır.Serkan Balcı ne kadar oynadıgını gosterdı
Biz şampiyonu belirledik buna sevindim bizi kolay kolma görenler şimdi oursun ağlasın.Seneye çok daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.Onur senin her yerinden öpüyorum:D:D
vuque
Eğer o sahaya girenler bu cümle yüzünden girdilerse ben de futbol izlemeyi bırakayım :n:
ayrıca her büyük takım taraftarı ve camiası kendisi şampiyon olamıyorsa rakiplerin de şampiyonluğa ulaşamamasını ister.Bunda anormal bir durum yok.
Bazıları Yanlış Haber Yüzünden Girmiş Olabilir Ancak Bursa'nın Maçı Kazandığını Öğrendikten Sonra Bile Oyuncuları Kutlayan,Bağırlarına Basan Taraftarlarıda Görmezden Gelemezsiniz...
Bir Sepette ki Elmaların Hepsi Bir Değil Tabii ki Ama Fenerbahçe'de Değişen Birşeyler Var(İyi Yönde).
Rüştü'yü Döven Taraftar'dan Takımının Şampiyonluk Mücadelesini Takdir Eden Taraftara Doğru Bir Değişim (::)
Flawless Victory
16.Mayıs.2010, 22:33
Beyler aman yorum yazarken dikkatli olalım. Özellikle bu gün şampiyonluğa oynamayan takımların taraftarları...
Bu gerçekten bir milat. İnanılmaz sevindim Bursa'ya. Fenerbahçe de haketti ama ben Fener'in bu gün ki maçını 2000'deki Ali Sami Yen'deki GS-FB maçına benzetiyorum. Abi girmeyince girmiyor, o top köşeli oluyor böyle anlarda. :) Alex bile kaçırıyorsa.. Guiza'yı 80. dakikaya kadar tutan Daum Bursaspor'a şampiyonluğu hediye etmiştir. Daum yolcu bence.
RaSenGan
16.Mayıs.2010, 22:33
Fenerbahçe çok gol kaçırdı.Güiza saç baş yoldurdu.Bu maç için cidden yazık oldu ama yukarıdaki de Bursaspor kazansın istedi ve öyle oldu.
The.Crow
16.Mayıs.2010, 22:34
Gayet güzel bir futbol oyadık. Trabzon pozisyonsuz puan aldı. Hem onlara tebrikler hem de Şampiyon Bursaspor'a.
Tek açıklama Bursaspor'un şampiyonluğu için dua edenler daha fazlaydı. Allah da dualarını kabul etti.
Tebrikler Bursaspor.
Flawless Victory
16.Mayıs.2010, 22:34
Kadıköy'de oturuyorum. Şu anda büyük sessizlik var burda. Hatta bizim sokaktan şampiyon Bursa diye tezahürat yaparak geçen bir grup bile oldu. Muhtemelen Bursalı değildir onlar. :)
Lucas Neill
16.Mayıs.2010, 22:36
Aziz yildirim istifa edebilir.
uAburak89
16.Mayıs.2010, 22:37
Stad dışında olaylar varmış galiba.
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 22:38
O değilde Şenol hoca kalitesini gösterdi.İlk yarı büyülk maç kazanamadık ama 2.yarı bir tane dahi büyük maç kaybetmedik.Ben zaten hocanın bu tür başarı gösterdiğinden.
Bu sezon Fenerbahçeyi 2 kupadanda eledik ezeli rakiplik böyle olur işte.
ForCimbom
16.Mayıs.2010, 22:38
Bazıları Yanlış Haber Yüzünden Girmiş Olabilir Ancak Bursa'nın Maçı Kazandığını Öğrendikten Sonra Bile Oyuncuları Kutlayan,Bağırlarına Basan Taraftarlarıda Görmezden Gelemezsiniz...
Bir Sepette ki Elmaların Hepsi Bir Değil Tabii ki Ama Fenerbahçe'de Değişen Birşeyler Var(İyi Yönde).
Rüştü'yü Döven Taraftar'dan Takımının Şampiyonluk Mücadelesini Takdir Eden Taraftara Doğru Bir Değişim (::)
bu bahsettiğin mantalitedki taraftarlar aynı zamanda şuanda kadıköy de cam çerçeve bırakmayanlar mı yoksa benim gözlerde mi bi problem var?....
dua edin de o sahadakiler öğrenmesin şampiyon olunmadığını... yoksa futbolculara yazık olur....
DisCo
16.Mayıs.2010, 22:40
Kaleci Onur'a helal olsun. Kurtardıkça kurtardı buda yetmezmiş gibi bir saniye bile oyunu geciktirmedi. Vallahi helal olsun.
Bilica hücum yapacağına geriye döndü. Volkan oyun kurmadı. Vederson sıçradı hopladı. Hepsi giden şampiyonluktan sonra oyuncuları kutlama değildi. Birisi ortaya 2-2'yi attı ama Fenerbahçe'ye zarar verdi.
Fenerbahçe kötü oynamadı hatta farklı maçı kazanmayı hakketti ama milyonların duası kaleye adete duvar çekti.
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2010, 22:40
O değilde Şenol hoca kalitesini gösterdi.İlk yarı büyülk maç kazanamadık ama 2.yarı bir tane dahi büyük maç kaybetmedik.Ben zaten hocanın bu tür başarı gösterdiğinden.
Bu sezon Fenerbahçeyi 2 kupadanda eledik ezeli rakiplik böyle olur işte.
Devre arası yazacaktım, maç sonunda genel yorumda belirtirim diye düşünmüştüm ama bu moralsizlikle genel yoruma falan gerek yok. Sen Şenol Güneş diyince aklıma geldi; Egemen hakemle tartışıp duruyordu Şenol Güneş Egemen'e sus, konuşma hakemle dedi. Fenerbahçe'nin yediği golde 4 tane oyuncumuz hakemle tartışırken Trabzonspor hızlı bir şekilde kullandı ve golü buldu.
nannar
16.Mayıs.2010, 22:41
Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyon olacağız demişti. İstifa etmeli mi orasını bilemem ama Süper ligde böyle peşin peşin konuşmamak gerektiğini anlamıştır sanırım. Yalnız Trabzon'u gerçekten tebrik etmek lazım. Hem kupada hem de lig de aslanlar gibi oynadı.
Bu maçların ayrı bir önemi vardı Şenol Hoca ve Trabzon camiası açısından. Yıllar önce Trabzon son maçta 1-0 öne geçtiği maçta yenilerek Fenerbahçe'ye vermişti şampiyonluğu. 1 şampiyonluk alacağı vardı o seneden. Kendisi alamadı belki ama bir nevi intikamını almış oldu.
Fenerbahçe'liler için büyük hayal kırıklığı oldu son 2 haftada 2 kupa yitirmek ama sonuçta kupayı alan Trabzon, Şampiyon olan da Bursa :D yani ezeli rakibiniz olan Galatasaray ve Beşiktaş da başarısız oldu...
GeorgeWeah
16.Mayıs.2010, 22:44
Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyon olacağız demişti. İstifa etmeli mi orasını bilemem ama Süper ligde böyle peşin peşin konuşmamak gerektiğini anlamıştır sanırım. Yalnız Trabzon'u gerçekten tebrik etmek lazım. Hem kupada hem de lig de aslanlar gibi oynadı.
Bu maçların ayrı bir önemi vardı Şenol Hoca ve Trabzon camiası açısından. Yıllar önce Trabzon son çata 1-0 öne geçtiği maçta yenilerek Fenerbahçe'ye vermişti şampiyonluğu. 1 şampiyonluk alacağı vardı o seneden. Kendisi alamadı belki ama bir nevi intikamını almış oldu.
Fenerbahçe'liler için büyük hayal kırıklığı oldu son 2 haftada 2 kupa yitirmek ama sonuçta kupayı alan Trabzon, Şampiyon olan da Bursa :D yani ezeli rakibiniz olan Galatasaray ve Beşiktaş da başarısız oldu...
Hasan abi geçen hafta böyle denmiyordu. Hani biz ligi şike ile almıştık. Şampiyon olunmayınca bütün söylenenler unutuldu. Valla helal olsun Bursaya, Galatasraya, Beşiktaşa, Trabzona ve tüm anadolu kulüplerine....
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 22:44
Trabzonspor maçı satar diyorlardı biz kimse gibi küçük takım değiliz biz Trabzonspor'uz kimseye ama hiçkimseye maç satmayız.
Onur diyorum başka birşey demiyorum.
Ayrıca yine söylüyorum Egemen,Giray ve Serkan neden milli takıma alınmaz bu adamlar böyle oynarken.
nannar
16.Mayıs.2010, 22:47
Hasan abi geçen hafta böyle denmiyordu. Hani biz ligi şike ile almıştık. Şampiyon olunmayınca bütün söylenenler unutuldu. Valla helal olsun Bursaya, Galatasraya, Beşiktaşa, Trabzona ve tüm anadolu kulüplerine....
Önceki haftalarda yazdığım şeylerin hala arkasındayım. hakem hatalarıyla ilgili yorum yazdım. Fb şikeyle aldı demedim :) Hakem hataları Fb lehine daha fazla oldu dedim.Bunu da kasıtlı yaptılar demedim. Maçın sinirini çıkarmaya çalışmayalım lütfen.Bu maçın ilk 45 dakikasının ardından direk yazdığım şey yine aynıydı. Hakemler son 20 dk baskıdan hata yapabilirler dedim. Ama allah'tan yapmadılar. Fb bastırdı, Trabzon kapandı. maç 1-1 bitti. bu kadar basit...
goosfraba
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=86967
şu konu altından tebriklerinizi yazabilirsiniz.
uAburak89
2-2 anonsunu yapan kişi hangi akla hizmet böyle bir şey yaptı, yazık ya stadın dışında çok kötü olaylar var.
nannar
16.Mayıs.2010, 22:49
Neyse Fener'li arkadaşların gergin olduğundan dolayı ve ısrarala forumu okumaya niyetli olduklarından ben çıkayım da dolayı 1 rakip taraftarı azalsın. :D
Oynanan iyi futbol ve baskılı oyundan dolayı Fenerbahçe'yi,
Skordan ve ortaya koydukları mücadeleden dolayı Trabzonspor'u,
Kazanmış oldukları şampiyonluktan dolayı Bursaspor'u tebrik ederim.
Herkese iyi geceler...
GeNç KaRTaL
16.Mayıs.2010, 23:38
Arkadaşlar maç konularını tekrar açıyoruz;ancak lütfen maç ile ilgili düşüncelerinizi paylaşın.Bursaspor'un şampiyonluğunu kutlamak için başlığımız mevcut.
Ayrıca Fenerbahçeli olmayan arkadaşlar,karşılarındaki arkadaşlarını düşünerek yorum yaparlarsa sevinirim.Biraz empati kurmalarını tavsiye ediyorum.Sinirli olan Fenerbahçeli arkadaşlar da gelip burada sinirlerini boşaltmasalar onlar için iyi olur.Sonra çok pişman olacakları hareketler yapabilirler şu sinirli halleriyle.
Herkes dikkatli olsun lütfen.İpin ucunu kaçıran arkadaşlara gereken yapılır şimdiden uyarayım.
Universal
16.Mayıs.2010, 23:43
Aziz Yıldırım istifa, bu maçın tek özeti budur. 40 küsür şut çekip, son dakika şut atacağına çalım atan oyuncuları getirdiği için...
izmer96
16.Mayıs.2010, 23:44
bu arada aynen bir Football Manager maci gibi istatistikler olusu FB nin en az 6-7 clear cut chances i var trabzon tek pozisyona girip korner atmadan maci berabere bitirdi boyle olmasi FB li taraftarlar icin dahada uzucu olsa gerek
Sekopej
16.Mayıs.2010, 23:46
Olmayınca olmuyor, uzun yıllardır Fenerbahçe maçlarını izlerim, kaçırdığım maç sayısı 3-5 tanedir en fazla, bu kadar baskı kurulduğu, bu kadar çok şut çekildiği, bu kadar çok pozisyona girildiği bir maç daha görmemiştim.
Bu oyuna 3 puan ve şampiyonluk yakışırdı ama olmadı. 40 şut çeken bir takım izledik bugün, 40 şut, Trabzon'un da 3 şutu var. Ne yapalım, sağlık olsun, bugün şans yanımızda değildi, futbolcuların o emeği boşa gitmiş oldu.
Tabi bir de haftalardır lg temiz değil, Fenerbahçe kaleci hatalarıyla kazanıyor, lig şaibeli diye hem burada hem de medyada konuşanlar acaba şu anda utanıyorlar mı? Trabzonspor kupayı aldı, ligi verecek diye düşünenler acaba şu anda utanıyorlar mı?
Geçen hafta şaibeli olan lig, bu hafta tertemiz mi oldu? Ama yine de 17'ye karşı 1 olmak da ayrı bir gurur, bu gece kaybedilen şampiyonluk Fenerbahçe'nin çok büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ne demiş İslam Çupi, Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne şampiyonluk büyüklüğüdür, O'nun büyüklüğü başkadır, tarif edilemez. Bu bir teselli değil, haftalardır yazılanlara, söylenenlere ve bu gece yaşananlara baktığımda, beni Fenerbahçe'ye daha çok bağlayan sözdür.
Sezonun anaelizi için bir konu açılır herhalde, orada şampiyonluğun kaybedilmesine neden olan şeyleri yazarız, bu konuda buna girmek istemiyorum. Oyuncuları da tebrik ediyorum, inanmışlardı, kazanmak için ellerinden geleni yaptılar, olmadı.
Ayrıca son kullanılacak duran top öncesi, Bursa maçı 2-2 oldu anonsu yapan kişi de mutlaka bulunmalı, böyle rezalet olmaz, Fenerbahçe topu ceza sahasına dolduracağına Volkan'a döndü, sorumlu mutlaka bulunup, cezalandırılmalı.
uAburak89
16.Mayıs.2010, 23:48
Burak Yılmaz'ın golünü şimdi izleme fırsatı buldum, öyle bir golü nasıl atmış çok şaşırdım. Herkesten beklerdim ama ondan asla.
Universal
16.Mayıs.2010, 23:48
Aziz'in Deniz Baykal'dan farkı yoktur şu dakikadan sonra. Ha eşini aldatıp bu tarz bi kasedin çıkmış ha iki defa aynı sonu yaşatmışsın.
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2010, 23:50
- Maçın sonlarına doğru Şampiyon Fenerbahçe diye anons yapan kişinin an itibariyle kulüple ilişiğinin kesilmiş olması gerekir.
- Aziz Yıldırım istifa etmek gibi ve Daum'u kovmak gibi bir hata yapmamalı. Fenerabahçe şampiyon olamıyorsa ve Avrupa'da da önemli bir iş yapamadıysa o sezon başarısızdır. Fakat; Aziz Yıldırım'ın istifası 2. büyük şoka neden olur. -istifa edeceğini düşünmüyorum- Daum zaman zaman hatalar yapsa da ben onda da büyük suç olduğunu düşünmüyorum. Lige fırtına gibi girdik, arada bir bocalama dönemi yaşadık, tekrardan dirildik ama finali iyi yapamadık.
- Fenerbahçe oyuncuları bugün ortaya koyduları oyunla bu kupayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Olmayınca olmuyor, maçı izleyenler gördü. Nerdeyse tamamen 90 dakika Trabzon'un sahasında oynanan bir maç beraberlikle sonuçlandı. Belki de futbolun bir taraf için acı olsa da, çekici olmasının, milyonları peşinden koşturmasının nedeni budur.
- Ne olursa olsun o stat yakılmamalıydı, o stat Fenerbahçe taraftarının evidir, yönetimin, taraftarın alın teridir; yazıklar olsun o stadı yakanlara.
- Fenerbahçe camiası doğal olarak sarsıldı ama yıkılmadan önümüzdeki sezon çalışmalarına başlanılmalı ve gerekli mevkilere gerekli oyuncular alınmalı.
Universal
16.Mayıs.2010, 23:52
Kaptan ne diyorsun iki defa bize aynı sonu yaşatan adam Fenerbahçe düşmanıdır. 15 yılda 3 şampiyonluk kazandıran adamın neresi başarıdır. Bursa'da ne stad var ne tesis iş bunlarla değil, yürekle oyuncuyla oluyor. Topuz'u aldıkta ne oldu şut çekeceğine gitti çalım attı. Bütün takım satılsın.
izmer96
16.Mayıs.2010, 23:53
Simdi Lig TV de gordumde mac sonunda saha ici ve disi savas alanina donmus , insanlarin bu kadar sinirlenmesinin buyuk bir nedenide once 10 dakka sampiyon olduklarina inandirilip sonra cocuk kandiriyormus gibi yanlis anons yapildi denmesidir , bu kadar buyuk camia nin sampiyonluk macinda olucak en buyuk fiyaskodur herhalde
goosfraba
16.Mayıs.2010, 23:55
batuhan sen fenerbahçe'yi sadece futbol takımından ibaret olduğunu sanıyorsun sanırım. tamam şuan sinirli, gergin falan olabilirsin ama 1 hafta sonra bu yazdıklarını okuyunca güleceksin.
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2010, 23:55
Batuhan sadece şu kadarını sorayım. Samimi olalım birbirimize karşı; bizler, siz formanın hakkını verin yeter demedik mi ? Bu oyuncular bugün formanının hakkını verdi mi ? Bana göre sonuna kadar verdi. Fenerbahçe ZTK finalindeki gibi oynasaydı tamam derdim X'i yollayın, Y'yi postalayın vs. Ama bugün sahada formasının hakkını sonuna kadar veren bir Fenerbahçe vardı.
Simdi Lig TV de gordumde mac sonunda saha ici ve disi savas alanina donmus , insanlarin bu kadar sinirlenmesinin buyuk bir nedenide once 10 dakka sampiyon olduklarina inandirilip sonra cocuk kandiriyormus gibi yanlis anons yapildi denmesidir , bu kadar buyuk camia nin sampiyonluk macinda olucak en buyuk fiyaskodur herhalde
Etkisi büyüktü maalesef. O anons skandaldı.
Sekopej
16.Mayıs.2010, 23:56
Burak Yılmaz'ın golünü şimdi izleme fırsatı buldum, öyle bir golü nasıl atmış çok şaşırdım. Herkesten beklerdim ama ondan asla.
Güiza, geçen sene konfederasyon kupasında böyle bir gol atmıştı, demek ki böyle gol atabilmek için yeteneksiz olmak gerekiyor.:p
Aziz'in Deniz Baykal'dan farkı yoktur şu dakikadan sonra. Ha eşini aldatıp bu tarz bi kasedin çıkmış ha iki defa aynı sonu yaşatmışsın.
En korktuğum şey, futbolda yaşanan başarısızlığın, tüm branşları etkileyecek olmasıydı. Bize 3 şampiyonluk yaşatan, avrupa ikinciliği yaşatan, seneye belki de çifte avrupa şampiyonluğu yaşatacak olanlar da bu yöneticiler. Fenerbahçe bugün elinden geleni yaptı, Aziz Yıldırım bırakmamalı.
- Maçın sonlarına doğru Şampiyon Fenerbahçe diye anons yapan kişinin an itibariyle kulüple ilişiğinin kesilmiş olması gerekir.
- Aziz Yıldırım istifa etmek gibi ve Daum'u kovmak gibi bir hata yapmamalı. Fenerabahçe şampiyon olamıyorsa ve Avrupa'da da önemli bir iş yapamadıysa o sezon başarısızdır. Fakat; Aziz Yıldırım'ın istifası 2. büyük şoka neden olur. -istifa edeceğini düşünmüyorum- Daum zaman zaman hatalar yapsa da ben onda da büyük suç olduğunu düşünmüyorum. Lige fırtına gibi girdik, arada bir bocalama dönemi yaşadık, tekrardan dirildik ama finali iyi yapamadık.
- Fenerbahçe oyuncuları bugün ortaya koyduları oyunla bu kupayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Olmayınca olmuyor, maçı izleyenler gördü. Nerdeyse tamamen 90 dakika Trabzon'un sahasında oynanan bir maç beraberlikle sonuçlandı. Belki de futbolun bir taraf için acı olsa da, çekici olmasının, milyonları peşinden koşturmasının nedeni budur.
- Fenerbahçe camiası doğal olarak sarsıldı ama yıkılmadan önümüzdeki sezon çalışmalarına başlanılmalı ve gerekli mevkilere gerekli oyuncular alınmalı.
Katılıyorum, Aziz Yıldırım'ın da istifa edeceğini sanmıyorum ama Daum konusunda emin değilim. Daum gönderilip Aykut ile devam edilse de fena olmaz.:p
Aziz Yıldırım gündemi değiştirmek istiyorsa, yarın bu kulübe yakışmayan yabancıları gönderip, bu takıma sınıf atlatacak yıldız oyuncuları getirmeli yoksa yeni sezonda üzerinde çok baskı olur.
A.FaruK
17.Mayıs.2010, 00:00
Yaa varya artık bu güizadan kar yapmak için sürekli oynata oynata ömürümüz yediler.Bedava sat gitsin yaa kar edersin kar
sananes
17.Mayıs.2010, 00:01
çıkan olaylar belki yine çıkabilirdi ama yanlış anonsunda çok büyük etkisi var bence kim nasıl öyle bir anons yapmış olabilir neden! ve aziz yıldırım bırakmalıdır sebebi bence 2 tanedir 2010 yılına kadar avrupada bir kupa diyordu 2000li yılların başında birincisi bu ikinciside 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüdür.fenerbahçe başkanı verdiği sözleri tutamıyosa bırakmalıdır bu kadar basit
RaSenGan
17.Mayıs.2010, 00:01
Fenerbahçe çok gol kaçırmış.Onur kalede devleşmiş.Savunma duvar gibiymiş resmen.Burak'ın golü çok güzelmiş.O 2-2 olayı trajikomik oluyor.Burda izlerken gülüyor insan fakat orada bulunmayı kimse istemezdi.Sevinçten ağlarken üzüntüden ağlıyorsunuz.Oradakiler için çok kötü bir durum gerçekten.Ama onlar için de bi yandan iyi oldu.Birkaç dakikalığına da olsa şampiyonluk sevinci yaşadılar.Tebrik ediyorum iki takımı da.Trabzonspor savunması ve kalesi iyi işler çıkarmış.O anonsu yapanı bulmasınlar bu gece çok kötü şeyler gelebilir o adamın başına.
Universal
17.Mayıs.2010, 00:05
Alıtnı yapacaktımda genel yazı olacak...
Voleybol'da başarı kimin? Mehmet Ali Aydınlar...
Bayan baskette, paramız var aldık bir kaç iyi basketçi şampiyon olduk.
Erkek baksette, Tanjeviç'i kovamadık...
Futbol'da bu sezon oynadığmıız hangi oyun iyi idi? İki üç maçla şampiyon olamadık. Bu iş bu kadar. Kimse yok stad yaptırdı, yok tesis yaptır. Yok şu kadar para kazandırdı anlatmasın. Bursa'nın parası mı var? Stadı mı var? Helal olsun. Gidin Daum'u getirin, şuan NTV'de konuşan Rıdvan'ın yerine...
Bu takıma derhal başına M.Ali Aydınlar gelmeli, teknik adamda Rıdvan olmalı... Bu takımın beş kuruş daha parası yok sokağa atılacak. Umarım kimse kombine almaz seneye...
C h A o S
17.Mayıs.2010, 00:07
Şu Guiza Galatasaray'lı olmama rağmen beni bile çıldırttı:DBu nasıl bir forvet yahu.Hele o bomboş durumda vurduğu kafa topu tam komedi...
O anonsu yapan,gollerden sonra anons yapan kişi mi?bunu merak ettim...
Universal
17.Mayıs.2010, 00:18
http://www.antu.com/images2007/upload/uploadgiris/%5Bawxmaoh%5Dskandal.jpg
Ahmet Göktaş
17.Mayıs.2010, 00:21
Aynı şey FBTV'dede oldu , amçı anlatan spiker ve yorumcu ağlamaklı bir ses ile Bursada maç 2-2 oldu doğrumu aman allahım diye bağırdılar , ama 2-1 oldugunu öğrenince şok oldular. Yani güvenilir birisi 2-2 oldu demişki hem stadda hem fbtvde 2-2 oldugu sanıldı.
nekop
17.Mayıs.2010, 00:39
Bugün sahada 2-3 oyuncumuz dışındaki oyuncularımız pek varlık gösteremedi.Hucumda hiç etkili olamadık.Burak hayatı boyunca benzerini atamayacağı bir gol atmasa büyük ihtimalle sahadan yenik ayrılacaktık.Bu sezon onlarca pozisyona girip puan kaybettiğimiz birçok maç vardı bu maçtada aynı durum bizim lehimize oldu.Haftalardır maçı satacağımıza dair saçmasapan birçok görüş vardı bu akşamki skor sayesinde böyle ufak hesaplar peşinde koşan bir kulüp olmadığımızı tekrar göstermiş olduk umarım gelecekte bu tür söylemlerle kulübümüzün büyüklüğünü zedelemeye çalışmazlar.
Onur'a ayrı bir parantez açmak istiyorum.Türk futbolu ve Trabzonspor'um gerçekten çok iyi bir kaleci kazanıyor.Bugünde her maç olduğu gibi çok başarılıydı terinin son damlasına kadar mücadele etti.Umarım bu formun sürekli artarak devam eder..
sananes
17.Mayıs.2010, 00:41
fenerbahçe'li olmak yenilgi ve zaferde tek başına olmaktır.tebrikler trabzonspor
Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 00:44
Trabzonspor maçı satar diyorlardı biz kimse gibi küçük takım değiliz biz Trabzonspor'uz kimseye ama hiçkimseye maç satmayız.
Onur diyorum başka birşey demiyorum.
Ayrıca yine söylüyorum Egemen,Giray ve Serkan neden milli takıma alınmaz bu adamlar böyle oynarken.
Evet benimde çevremdekiler TS maçı satar diyorlardı. Önce bende hemen "Satar" dedim ama futbolcularin , TD nin karakterlerine baktığımızda TS de maç satıcak adam yok. Sonuna kadar mücadeler eder diye düşündüm öyle oldu.
Tebrikler TS Tebrikler Bursa !
Fenerbahçe Yine Erken Kutlama Yüzünden Yerin Dibine girdi. Bir kere daha gördük ki son düdüğe kadar kimse şampiyon ilan edilemez.
Şimdi Rahat Rahat Ağla Baroni !
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_765014498.jpg (www.resimupload.com/ds765014498_28955_403285658368_777068368_3979858_4 184658_n.html)
Staddaki Fenerlilerin durumu çok kötü olmuş. Futbolcularda etkilenip kalecilerine kadar döndüler. Etkilenmemek elde değil tabiki ama o anonsu yapan kişi bulunmalı.
Aydin
17.Mayıs.2010, 00:45
Kanalturk muhabiri Devrim Zengi, anonsu yapan kişinin adının "hakkı" olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye yakın olan arkadaşların bilgisi var mı acaba bu gol anonsularını yapan kişinin adı da mı hakkı'ydı? başka birisi mikrofonu kapıp bu anonsu yapmış olabilir.
Not olarak ekleyeyim, geçen hafta baroni'nin resimlerinin konmasına izin verdik. rakiplere böyle dokundurmalar yapılması güzel birşey olduğundan. şimdi rakip takım taraftarları o resimler konunca da vereceğiniz tepkilere dikkat etmenizi öneriyorum.
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 00:46
Evet benimde çevremdekiler TS maçı satar diyorlardı. Önce bende hemen "Satar" dedim ama futbolcularin , TD nin karakterlerine baktığımızda TS de maç satıcak adam yok. Sonuna kadar mücadeler eder diye düşündüm öyle oldu.
Tebrikler TS Tebrikler Bursa !
Şimdi ağlıyabilirsin Baroni
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_765014498.jpg (www.resimupload.com/ds765014498_28955_403285658368_777068368_3979858_4 184658_n.html)
Gelecegi gören adam Baroni :D
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 00:46
Takım olarak sezon bizim için tamamen son bulmuşken böyle bir maç çıkaracağımızı hiç beklemiyordum.Benm düşüncem oyuncuların tamamen tatili düşünen bir yapıda en az2-0lık bir skor olur düşüncesindeyken hatta Burak Yılmaz'a saydırdığım bir anda o golü atması beni tamamen şaşırttı.
Onur her pozisyonda golde dah,l yapması gerekeni ve hatta dahada iyisini yaptı ve ne kadar kaliteli adam olduğunu herkese bir kez daha kanıtladı.
Egemen,her ne kadar agrasif de herşeyı yerinde yaptı ha hataları olmuştur ama kendi şehrinin takımı için savaştı kalitesini gösterdi
Giray her yerde o vardı savunmada hep müdahale etti.Oda seneye bu takımın ası olacağının sinyakini verdi.
Serkan,ona ne denir bilemem sezonun 2.yarısı süperdi.maç içinde çok kez sert toplara maruz kaldı ama başarılıydı.
Ayrıca o anausu yapan harbiden skanldala imza attı yazık emeklere.
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 00:48
http://img155.imageshack.us/img155/5753/31056144999325110812715.jpg (http://img155.imageshack.us/i/31056144999325110812715.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Sasirmislar iyice amblemler falan.
Neron_FB
17.Mayıs.2010, 00:49
tam karıştırmış fbtv :D
Universal
17.Mayıs.2010, 00:52
Kanalturk muhabiri Devrim Zengi, anonsu yapan kişinin adının "hakkı" olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye yakın olan arkadaşların bilgisi var mı acaba bu gol anonsularını yapan kişinin adı da mı hakkı'ydı? başka birisi mikrofonu kapıp bu anonsu yapmış olabilir.
Not olarak ekleyeyim, geçen hafta baroni'nin resimlerinin konmasına izin verdik. rakiplere böyle dokundurmalar yapılması güzel birşey olduğundan. şimdi rakip takım taraftarları o resimler konunca da vereceğiniz tepkilere dikkat etmenizi öneriyorum.
Bilmiyorum ama; o stadda gol olduktan sonra anons yapan kişi istifa etti geçtiğimiz günlerde. Ama bir kaç maç daha görevde kalacaktı. Eğer onun altından çıktı ise, geçmiş olsun o kişiye tanınan bir DJ çünkü.
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 00:52
Normalde Hakkı'ydı ama 2-3 hafta önce yerine başka bir kişi alındı diye biliyorum. Hatta Hakkı, Alex gol attığında de souza derken kendinden geçerdi, Eskişehir maçında anonsu yapan kişi farklıydı. Muhtemelen bu maçta anonsu yapan kişi yeni alınandı.
Since-1907
17.Mayıs.2010, 00:53
Evet Hakkı Akkaya diye biliyorum ben.
remzi1242
17.Mayıs.2010, 00:53
aziz yıldırım aman istifa etmesin 2008 de gs şampiyon oldu istifa etti
medyayı onla meşgul etti
şampiyonluğuumuzu gölgeledi
şimdi bursa şampiyon olmuş anadoludan bir şampiyon çıkmış istifa edipte ama gölgelemesin bursanın şampiyonluğunu
Flawless Victory
17.Mayıs.2010, 00:56
Alex'in son dakikada kaçırdığı golde Emre'yi gösterdi kamera da Emre'nin yüzü kıpkırmızı olmuştu, hasta gibiydi. Ya da artık nefesi tükenmiş.
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 00:58
Volkan Demirel'i tebrik etmeyi unuttum... Hani Guiza kaçırıyor kaçırıyor; sonra bir gol atıyor ya... Volkan tam tersi... Kurtarıyor; kurtarıyor... Bir gol yiyor; bizi şampiyonluktan ediyor... Bir yiyip pir yiyen kaleci... Övünebilirsin kendinle... Önce 2008; Nonda... Şimdi Burak... Aferin sana Volkan; aferin... 10 maç mı ne gol yememiş... Bu maçta bu golü yedikten sonra...
remzi1242
17.Mayıs.2010, 00:58
facede fener fan sayfasında gördüm
anansu yapan birisi selçuk şahin diyor :D
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 01:00
[img=http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/264.jpg] (http://urlal.com/dqqf)
Bu foto olabilir Selcuk 2-2 diyor :D
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/264.jpg
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 01:01
Övünün durun bakalım şimdi o muhteşem hocanız Daum ile, o muhteşem başkanınız ile. :)
Teker teker hataları buraya yazmaya hiiiç mi hiç gerek yok.
Şu söz maçı öyle bir anlatıyor ki, aynen kardeşime aktardım maç sırasında;
'' Dakika 82 ve hala Guiza oyunda ''
Övünebilirsiniz o muhteşem Daum efendi ile.
ForsakeN
17.Mayıs.2010, 01:11
Daum gitsin , gerisi kalsın. Guiza bile...
Ahmet Göktaş
17.Mayıs.2010, 01:13
Bence Daum Türkiyenin en iyi teknik direktörlerinin belkide başında gelir. Taktik zekası olarak bence çok iyi bir hoca, o yüzden kalmalıdır bence.
RaSenGan
17.Mayıs.2010, 01:16
Bence Daum Türkiyenin en iyi teknik direktörlerinin belkide başında gelir. Taktik zekası olarak bence çok iyi bir hoca, o yüzden kalmalıdır bence.
Saç baş yolduran Güiza'yı sahada tutmak nasıl bir taktiksel zekanın ürünüdür Ahmet :)
Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 01:16
Staddaki yangını şimdi gördüm. Cidden fena yanmış koltuklar. Her bölümde yangın var.
İzlemek isteyen :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1184330&id=1073810696#!/video/video.php?v=111106532266073
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 01:19
Staddaki yangını şimdi gördüm. Cidden fena yanmış koltuklar. Her bölümde yangın var.
İzlemek isteyen :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1184330&id=1073810696#!/video/video.php?v=111106532266073
30.haftada yakicaz dediler yaktilar.
barahir
17.Mayıs.2010, 01:25
söylenecek çok fazla söz yok.. bu olay başıma ilk geldiğinde ağldım hüngür hüngür ancak bu sefer içimden gelmedi ağlamak.. Çünki adamlar bizi enayi yerine koyyolar.. Nasıl olsa bu taraftar seneye de formasını kombinesini alacak onlara göre..
Ama artık olmaz, papaz pilavı 1 kere yedi bir daha yemez.. Dua etsinler o stadı söndürebildiler.. Ancak içimizdekileri söndüremezler.. Bu yüzden az şerefi varsa o başımızdakilerin yarın istifalarını verirler..
Ahmet Göktaş
17.Mayıs.2010, 01:29
Saç baş yolduran Güiza'yı sahada tutmak nasıl bir taktiksel zekanın ürünüdür Ahmet :)
Golü atan Güiza idi sanırım ama. Yani forsatçı golcü oldugu için oyunda tutmuştur.
nekop
17.Mayıs.2010, 01:34
Volkan Demirel'i tebrik etmeyi unuttum... Hani Guiza kaçırıyor kaçırıyor; sonra bir gol atıyor ya... Volkan tam tersi... Kurtarıyor; kurtarıyor... Bir gol yiyor; bizi şampiyonluktan ediyor... Bir yiyip pir yiyen kaleci... Övünebilirsin kendinle... Önce 2008; Nonda... Şimdi Burak... Aferin sana Volkan; aferin... 10 maç mı ne gol yememiş... Bu maçta bu golü yedikten sonra...
Ben Volkan'ın o golde çok fazla hatası olduğunu düşünmüyorum.Oradan o şekilde bir gol 10 yılda bir atılırdı oda bugüne denk geldi.Volkan yerine herhangi bir kalecinin orada olması durumu degiştirmezdi bence..
KanaKe
17.Mayıs.2010, 01:45
yapilan anons tamamen planlanmis birseydi bence.. taraftari oyalayip futbolculari sahadan cikardilar.. bu kadar basit.
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 01:46
http://img322.yukle.tc/images/776531780_1484706077337_1224433043_31386091_284478 2_n.jpg (http://www.yukle.tc)
Anonsu yapan adamin yaptirdiklari :D
eGowiCh
17.Mayıs.2010, 02:07
Denizlispor maçından sonra bu maç çok kötü koydu. Denizli'de yaşanan travmanın aynısını, hatta daha da şiddetlisini yaşadık. Bunu bize yaşatanlara yazıklar olsun. Ben maçı evimde izledim ama stadyumda, Kadıköy'de, Bağdat Caddesi'nde sabahtan akşama kadar kendilerini şampiyonluk için hazırlamış olan, her türlü maddi ve manevi desteği kulübüne yapmış olan, nefeslerini tüketen binlerce Fenerbahçe taraftarına acıdım. Asıl onlara üzüldüm, onların travması çok daha ağır olmuştur, ben bile evde maçı izlerken neler yaşadım, onları düşünemiyorum.
Çok şey söylenebilir bunla ilgili ama bu travmayı bize ikinci kez yaşatan teknik direktör Daum'un derhal kovulması lazım. Takımın başında son 10 haftadır Aziz Yıldırım bulunmasa, buralara kadar bile gelemeyecektik, haftalar öncesinden havlu atacaktık. Aziz Yıldırım'ın bireysel çabasıyla son haftaya kadar taşıdık şansımızı, az daha şampiyon olacaktık.
Futbolcuların bugünkü çabası harikaydı, tek kelime edilemez. Ama bu çabaya bakıyoruz, bir de Türkiye Kupası final maçındaki çabaya bakıyoruz. Aradaki fark için "dağlar kadar" demek bile az kalır. Ligde puan kaybedilen Kasımpaşa, Bursaspor, Manisaspor, Diyarbakırspor, Gaziantepspor, İBB gibi maçlardaki futbola ve mücadele bakıyoruz, bu maça bakıyoruz, son 10 haftaya bakıyoruz. Arada inanılmaz uçurumlar var. Bu uçurumlar R.Madrid'de, Barcelona'da, Inter'de, Chelsea'de var mı? Bunun sorumlusu da Daum'dur. Başka birisi değil.
Aziz Başkan'ın katkısı maksimumken, Daum'un katkısı minimumsa söylenecek pek bir şey yok demektir.
Başkan devam edecek mi etmeyecek mi bilmiyorum ama kendisinin yerinde olsam istifa ederdim. Yani ben o olsam, bu acıyı 2 kez yaşamaya dayanamaz, sadece taraftar olurdum, her şeyi bırakırdım. Çünkü bu kafayla sağlıklı düşünmesi çok zor, sağlıklı karar vermesi çok zor. Ali Koç veya M.Ali Aydınlar gibi isimler devam edip Aziz Başkan "Onursal Başkan" olabilir.
Varonil
17.Mayıs.2010, 02:08
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/597.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Maçı statta seyrettim.Şu an sağlıklı düşünemiyorum,başım çok kötü ağrıyor..Üstte yazanlar şu an için diyeceklerimdir..Hafta içinde bir sezon analizi adı altında bir başlık açılırsa da niye sorusu altına fikirlerimi söylerim.
KanaKe
17.Mayıs.2010, 02:13
daum'un da artik biraz yüzü varsa istifa eder birdahada türkiyede takim calistirmaz.. 2. kez son haftada sampiyonlugu verdi.. diyecek söz yok.. güiza sahada resmen dökülüyor kenarda semih gibi topu iyi takip eden topu ayaginda iyi tutabilen faul alabilen bir oyuncu varken formsuz gökhan ünali oyuna aliyor.. alex sahada dökülüyor onu oyundan almiyor emre'yi aliyor..
barahir
17.Mayıs.2010, 02:21
Yazmayacaktım ama içimde kaldı..
Bu anonsta kesinlikle bir hile, bir art niyet var.. Bilmiyorum ama burnuma çok pis kokular geliyor.. Bu anons olayı Bursa'nın şampiyonluğunu gölgelemek gibi bi niyeti olanların oyunu gibi geliyor bana, tıpkı 3 yıl önce olduğu gibi.. Umarım Aziz bey ve ekibi aklıma gelenleri yapacak kadar küçülmemişlerdir..
KanaKe
17.Mayıs.2010, 02:24
Yazmayacaktım ama içimde kaldı..
Bu anonsta kesinlikle bir hile, bir art niyet var.. Bilmiyorum ama burnuma çok pis kokular geliyor.. Bu anons olayı Bursa'nın şampiyonluğunu gölgelemek gibi bi niyeti olanların oyunu gibi geliyor bana, tıpkı 3 yıl önce olduğu gibi.. Umarım Aziz bey ve ekibi aklıma gelenleri yapacak kadar küçülmemişlerdir..
yukarida kendi fikrimi belirtmistim takimi sahadan cikarmak icin taraftari oyalamak adina yapilmis bir anonstur diye nitekim az önce okuduguma göre daum anonsu duyar duymaz takimi sahadan cikarmis..
eGowiCh
17.Mayıs.2010, 02:24
Güiza'ya kabahat bulmamak lazım. Fatura ona kesilmemeli. Semih'i küstüren, Lugano-Bilica ikilisi bir arada oynamadıktan sonra yenilen gollere ve savunma zaaflarına çözüm üretemeyen, şampiyonluk maçında dahi çift forvete geçemeyen, takımda disiplini sağlayamayan, kaybedilen puanlarda hiçbir müdahale yapamayan ve takımın mücadele etmesi için bir şeyler yapamayan bir Daum var.
Pellegrini var mesela, R.Madrid'in hocası. Onu ben eleştiremem, çünkü rekor bir puan topluyor La Liga'da, rekor gol seviyesine çıkarıyor takımı ama yapacak bir şeyi yok, rakibi geçen sezon 6 kupa alan, dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen bir rakip. Pellegrini daha ne yapabilir ki? Daum'a bakıyorsun, ligin açık ara en iyi kadrosu, taraftarı, camiası, her şey lehine, Bursaspor'a şampiyonluğu veriyorsun, hem de son maçı kazanamıyorsun kendi evinde. Kupa maçında hiçbir varlık gösteremiyorsun, UEFA Kupası'nda Lille gibi vasat bir takımı eleyemiyorsun, evinde yenemiyorsun.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 03:01
Alex'in karısı düşük yapmamıştır umarım.:p Alex son anlarda golü kaçırdığında çok fenaydı durumu.
O pozisyon gol olsa şimdi bambaşka şeyler konuşuluyor olacaktı, oynanan oyun aynı ama konuşulanlar çok çok farklı olacaktı. Şimdi 2006'da yaşanan o kaos yaşanmamalı, belirsizlik olmamalı. O dönemde istifaydı, geri döndü derken çok zaman kaybetmiştik, hatta 4 yabancı son transfer gününde gelmişti. Gerçi Zico istifa deniyordu sezon başında, sezon sonunda o bizi şampiyon yapmıştı o sene.
Taraftarın yeniden heyecanlanması lazım, bunu da Daum'u kovup, Rıdvan'ı Aykut'un görevine, Aykut'u da takımın başına getirerek ve çok bekletmeden yıldız transferi açıklayarak yapabilirler.
Artık bizde bağışıklık yaptı sanırım, pek rahatsızlık vermedi bugün bana. 3.sünü görmek nasip olmasın.:D Bu takımdan 4 yabancı gönderilip 5 yabancı alınmalı, şampiyon olsak da bunun olmasını istiyordum, şimdi kesinlikle böyle bir değişim olacak, sadece hoca değişikliği de bu olumsuz havayı dağıtamaz.
Bordo61Mavi
17.Mayıs.2010, 03:05
Sadece numaralarin yeri degisti Anadolunun sampion goren takimlarinda
61 oldu 16
Ali Tandoganada cok tessekur ettik, soyledikleri cok iyi sozler ortami yumusatir bu iki anadolu kulubu arasinda, ne kadar Bursanin baskani ve devlet icinde olan bakanl bize laf atsada o gercegi konusmus.
Çok fazla kaçırdık... ne söylesek az. Anons olayı tam skandaldı. Anons yapıldı son 3-4 dakika kala top çevirmeye başladı takım. Bu ne mantıktır anlamadım yazıklar olsun diyebiliyorum sadece.
Aydin
17.Mayıs.2010, 04:18
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybettiği maçın son dakikalarında Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 tamamlandığı yönünde yanlış anons yapan ve Sarı-Lacivertli futbolcularla taraftarlarr şampiyonluk havasına sokarak krize neden olan görevli Hakan Bingül maçtan sonra gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Bingül’ün sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Kaynak : DHA
goosfraba
17.Mayıs.2010, 04:33
çeksin cezasını.
yaptığı anons bakın nelere sebebiyet vermiş,
yapılan 2-2 anonsundan sonra taraftarlar sahaya iniyor ve tekrar anons yapılıyor, bursa şampiyon diye. bu sefer de bazı taraftarlar terkettiği tribüne geri dönmeye çalışırken karşılarında polisi bulmuşlar. polisler de ver Allah ver, nerelerine gelirse artık. babasının yanında dayak yiyen çocukları mı ararsın, kadınlara ve çocuklara saldıran polisi mi, yerde yatan ''insana'' vuran polisi mi, ne ararsan var. bunu kendim uydurmuyorum. stada giden arkadaşlarım anlatıyor.
yazıklar olsun demekten başka birşey de kalmıyor. giden şampiyonluğa mı yanarsın yoksa bu anonsa ve nelere sebep olduğuna mı yanarsın.
ancak bunları yapanların yanına kalmaz. bu ülkede sadece devletin adaleti yok. Allah gördü bu olanları.
barahir
17.Mayıs.2010, 05:02
Polisler hakkında söylencek çok şey var ama ..
Fenerbahçe'nin yaptığı gülünmeyecek gibi değil.Oyuncular,saha inen taraftarlar aşağıda sevinirken tribündeki taraftarlar susmaya başladı.Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak eden Bursaspor gönülden tebrik ediyorum.Ayrıca bir tebrik daha,beni forma giymekten kurtardığı için.
Geçen hafta yazmıştım Tarikko arkadaşım söylediğinde.Aman haftaya burada üzülerek gelmeyin diye.Eralp'in dediğini de hatırlıyorum.
Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyonluk demişti;10 günde 2 kupa kaybedildi : )
Ilhan
17.Mayıs.2010, 08:22
İşte futbolcu olmak böyle bir şey. İyiler unutulur, kötüler hatırlanır.
uAburak89
17.Mayıs.2010, 08:58
GAZETE HABERTURK
Trabzonspor maçının son bölümünde yaşanan anons rezaleti gündemin ilk sırasına otururken, yönetim de skandalın sorumlusu ilan edildi.
Tribünlerden ‘Yönetim istifa’ sloganları yükselirken Aziz Yıldırım’ın anons sorumlusu Hakan Bingöl’ü tekme tokat dövdüğü iddia edildi. Olayların başlamasına neden olarak gösterilen Bingöl de, polis tarafından gözaltına alındı.
A.FaruK
17.Mayıs.2010, 09:13
http://www.1907unifeb.org/serbest/amblemkoreo2.jpg
nannar
17.Mayıs.2010, 09:32
Fenerbahçe'nin büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir" İslam Çupi
Sanırım bu cümleyi dün önce kupa aldık diye hurra stada dalıp sonradan alamadığını anlayınca stadını yakan Fenerbahçe'liler bilmiyorlar :)
SAİT71
17.Mayıs.2010, 09:44
Üzüldüm...
Biz Fenerbahçe'yi kupa için, şampiyonluk için sevmedik.. Sanırım o stadı tutuşturanlar anons nedeniyle hayal kırıklığına uğradılar... O anons olmasa bunların olacağını sanmıyordum... Bu futbolla şampiyonluk kaybetmek üzüntü verici...
17 takımında şampiyonluğunu kutlarım... Ben sadece Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna üzülüyorum.. Başkalarının başarısına sevinmiyorum...
Aziz Yıldırım'a çamur atma haddini kendinde bulanları esefle kınıyorum... Ve başkanımızın sonuna kadar kalmasını, ölene dek devam etmesini istiyorum... ŞAmpiyonluklar her zaman kazanılır ama Aziz Yıldırım gibi bir başkan her zaman kazanılmıyor..
Bursaspor haketti, devrim niteliğinde bir şampiyonluk.. Gönüldn tebrik ediyorum ve Ş.L.'nde yürekten başarılar diliyorum...
nannar
17.Mayıs.2010, 09:55
yazdığım mesajı editledim çünkü Fenerbahçe'li arkadaşlar bozulurlar yazdıklarıma... neyse, tekrar geçmiş oldun...
jarosik_61
17.Mayıs.2010, 10:54
Öncelikle bursasporu ve bursasporluları tebrik ediyorum.analarının ak sütü gibi helal bu şampiyonluk.hak ettiler.feneri.beşiktaşı,galatasarayı yenerek aldılar bu şampiyonluğu:)
ben kupa maçından sonra 5 mayısın rövanşı daha alınmadı dedim.feneri şampiyonluktan edersek alırız dedim ve dediğim şey gerçekleşti.5 mayıs 1996 yılında daleveralarla şampiyon olan fener şimdi o sene çektiğimizi şimdi çekiyo.ilahi adalet yerini buldu.
trabzonspor maç satar diyenler dün kaleci onur kıvrak ın kaleciliğini gördükten sonra anlamışlardır trabzonsporun maç satmayacağını .diğer anadolu takımlarıyla karıştırmayın sakın..
inanın trabzonda sevinçle karşılandı bursanın şampiyonluğu.hak ettiler gerçektençtekrar tebrikler.önümüzdeki yıl ANADOLU DERBİSİ VAR SÜPER KUPADA harika olcak.tekrar tebrikler bursa
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 10:58
Onursuzlara Onur'lu Yanıtımızdır, Tokadımızdır!
Gamze BAL: "Karşıya geçeceğiz şimdi Bursa…
Tut bakayım elimden…"
http://www.bordomavi.net/images/haber/0hgbal.jpg
Hani anlaşılmıştı?
Hani yatacaktı Trabzon Fener’e?
Hani Bursa’nın şampiyonluğu gelmezdi işimize?
Hani Ankaragücü’nü geçtikten sonrası önemli değildi onlar için?
Hani kellesini kesecekti birileri Fenerbahçe Trabzon’a puan teslim ederse?
Hani satacaktı Trabzon maçı Fener’e?
ONURSUZLAR!
Ne oldu şimdi? Ayıldınız mı? Geldiniz mi kendinize?
Bir ihtiyacınız var mı? Çay, kahve?
Trabzonspor bir kere daha büyüdü gözümde… Trabzonspor yine kocaman oldu.
O kadar Onur’luydu ki! O kadar Onur’lu!
Çok sert bir tokat indi bu gece birilerine…
Maç oynanmadan Fenerbahçe’yi şampiyon yapan, “Trabzon maçı verir” iftiralarını atan basına…
İstanbul üçlüsünün Fener dışında kalan takımlarının, “Trabzon maçı verir” iftiralarını atan taraftarlarına…
Ankaragücü maçı sonrası mühim değil diye düşünen, maç içinde oyuncusuyla, maç sırasında çaldığı şarkılarla çamurluklarının zirvesine vuran, şampiyonluğu kaybettiğinde kazanmayı hiç hak etmediğini bir kere daha gösteren Fenerbahçelilere…
Trabzonspor’u anlamayan, anlayamayan Bursalılara…
Trabzonspor’u, Anadolu’dan çıkacak ikinci bir şampiyon ile “küçülecek” sananlara…
Çok sert bir tokat indi bu gece…
“Onların büyüklüğünü kabul edip, onlara benzemeye çalıştığında kaybetmişsindir aslında…”
…diyordu bir kitapta aşağı yukarı…
Ne zaman ki Trabzonspor “4 büyükten biriyiz” demeye başladı, o zaman kaybetmeye başladık sanırım…
Ne zaman ki büyüklüğümüz, karşısında durduğumuz üçlünün yanına iliştirilmeye çalışıldı, o zaman başladı zayıflıklar sanki…
Ne zaman ki Anadolulu olduğunu sadece savunma mekanizması olarak kullanmaya başlayan taraftarlar türedi, o zaman başladı yenilgiler hani…
Ne zaman ki Anadolu’dan başka şampiyon çıkmasın “4. Büyük biziz” diyenler çıkar korkusunu yaşadık, o zaman çürümeye başladı içimiz yavaş yavaş…
Neyse ki…
Neyse ki içimizdeki büyük Trabzonspor, çekip çıkardı bizi buradan yine…
Biz onlar değiliz uyanın!
Biz 4’ten biri değiliz, hiç olmadık uyanın!
Trabzonspor İstanbul’un karşısındadır, sözde değil özde!
Trabzonspor öyle büyüdü uyanın!
Trabzonspor Anadolu olduğu için Trabzonspor oldu!
Anadolu, Trabzonspor olduğu için Anadolu olabildi!
Uyanın!
Bursaspor şampiyon!
Hak ederek şampiyon!
Trabzonspor’umun tokadıyla, güzel asistiyle şampiyon…
Bu akşam, Anadolu şampiyon!
İyi ki şampiyon!
duyduğum korna seslerinin o üçlüye ait olmadığını bilmek gönlümü ferahlatıyor...
Bu akşam Trabzonspor’a bir kere daha tutunduğumu söylememe gerek yok herhalde daha fazla…
Ezikliğimden değil. Şampiyon olamasak da şampiyon yaparız ulen'den de değil. Aman Fener’den intikam aldık diye de değil sadece ( etkisi var canım o kadar değil )
Trabzonspor kendini kaybetmediği için… Beni utandırmadığı için… Yüreğimi burkmadığı için… İçimde istemediğim ama ara ara beliren korkunç şüpheyi silip götürdüğü için… Sanırım bu yüzden, aslında beni utandırdığı için bir yandan da… Anadolu’nun bir kere daha önünü açtığı için…
Trabzonspor, Trabzonspor olabildiği için…
Hala bursa'nın şampiyonluğunu içine sindiremeyen, "küçük diyecekler, minnacık diyecekler" bize diye tereddütte olanımız varsa, haydi yine bizi dinlemeyin, Bursalılara kulak verin, onların oyuncularını dinleyin... Madem ki bizim dediğimiz önemli değil, belki onlara inanırsınız...
Süper kupa maçına gelirsek…
Özür dileriz… O kadar da değil…
Kupa bizim…
Karşıya geçeceğiz şimdi Bursa…
Tut bakayım elimden…
Gamze BAL
Yazı hoşuma gitti eklemek istedim.
Crocodile1963
17.Mayıs.2010, 11:01
Anadolunun onurlu insanlarına selam olsun !
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 11:04
Bu arada yazmayı unuttum... Daha doğrusu dün gece malum sebeplerden sırası gelmedi...
Trabzonspor'u tebrik ediyorum... Ne bir kerecik oyunu soğutmak için uğraştılar, ne dakikalarca yerde yatıp süreye oynamak istediler... Ne ortamı gerdiler, ne de provakatif davranış içine girdiler... Çıktılar ve aslanlar gibi oyunlarını oynadılar... sadece ve sadece futbol oynamaya çalıştılar... Oynadıkları oyundan keyif almak için sahadaydılar... Extra bir motivasyonla oynamadılar... her zaman ne oynuyorlarsa öyle oynadılar... Ne fenerbahçeli taraftarlara ne de futbolculara en ufak bir saygızsızlık yapmadılar... Her birini can-ı gönülden tebrik ediyorum... Oyunlarını oynadılar ve işlerini yaptılar diye Trabzonspor'a gücenecek, kırılacak değilim... Bu ülkenin dört büyüğünden biri olduğunu bir kere daha gösterdi... Bütün Trabzonlu arkadaşlarıma önümüzdeki sezon adına şimdiden başarılar diliyorum...
GeorgeWeah
17.Mayıs.2010, 11:06
Bazı şeyler söylemek istiyorum. Dünkü gerginlik üstümde olmasa da acayip bir baş ağrısı ve çökmüşlük var. Tekrardan bu konuları söylemek ne kadar doğrudur bilmiyorum. Fakat geçen hafta Aziz Yıldırımı çok büyütüyorsunuz dediğimde herkes karşı çıkıyordu. Peki 2-2 haberini verenler ve oyuncularımızı oyundan soğutanlar, Toramanın muhteşem performansıyla kendi kalesine gol atmasına ne diyecekler? Ligde oyunların kime oynandığı belli olmuştur. Bundan sonra şöyle bir sonuç ortaya çıkmıştır. Fenerbahce Türkiyede tek başına kalmıştır. 17ye 1 denilen şey gerçekleşmiştir. Bundan sonra Avrupa da dahil benim için sadece Fenerbahce vardır. Ne kadar milliyetçi olsam da diğer takımların tavırları beni bu düşünceye itti. Takımda gerekli revizyonlar yapılacaktır. Aslında olay çok kolay.
1-Fenerbahcede Genel Kurul yapılsın. Yeni başkan Mehmet Ali aydınlar olsun.
2-Daum gitsin, Aykut Kocaman yeni hoca olsun.
3-Futbolcular arasında da gerekli temizlikler yapılsın. Alex de gidebilir. Ama kötü olduğu için değil. Artık Alexe göre oynamaktan, Alexli sistemle oynamaktan yorulduk. Mümkünse Brezilyalı da kalmasın takımda..
Son olarak da Bursasporu tebrik ederim. Mütevazi kadrolarıyla, kısıtlı bütçeleriyle şampiyon oldular...
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 11:07
Turgay Demir- Çevremdeki Trabzonlu dostlarım Sadri Şener’in sözlerinden utanıyor, yüzleri kızarıyor. “Süper Kupa’da Fener’le oynarız”, “Yenilip geleceğiz”, “Filanca futbolcuyu biz alamadık acaba sen alır mısın?..” Bunları bir amatör kulübün başkanı söyleyebilir de koca Trabzon’un başkanı nasıl söylüyor, inanamıyorum. Sadri Şener, Aziz Yıldırım’ın uydusu gibi. Kesinlikle ve kesinlikle söylüyorum, bu saatten sonra Trabzon başkanlığına hiç yakışmıyor. Şener olsa olsa Fener’e asbaşkan olur. Ondan rica ediyorum, hiç değilse sussun, Karadeniz insanını daha fazla utandırmasın. Çünkü çevremdeki gerçek Trabzonlular, tek kelimeyle, isyan halindeler. Ayıp ediyor, çok ayıp ediyor. Bundan sonra söyleyeceği hiçbir şey de bunu düzeltemez (Medyayla kafa buldum, şaka yaptım diye de sıyrılamaz). Şener büyük kulüp başkanı olamayacağını cümle aleme kanıtlamıştır. Federasyonun “Fener’e yeniliriz” diyen Sadri Şener, “Bursa şampiyon olsun istiyorum” diyen Adnan Polat ve spekülasyon yapan Ankaragücü yöneticileriyle ilgili mutlaka bir yaptırım uygulaması gerekir. Bildiğim kadarıyla, uygulayacaklar da.. Bir kulüp başkanı açık açık şakayla bile olsa, takımına yenilmesi için mesaj verir mi! Unutulmasın ki lafın aslı şakayla söylenir ve her şakada da gerçek payı vardır. Koca başkanın söylediği sözlere bakın, ne günlere kaldık görün. Trabzonlu futbolcu şimdi nasıl oynayacak Saracoğlu’nda? Başkan “yeniliriz gideriz” derse futbolcu oynayabilir mi? Trabzon, Fener’den puan alsın kellemi keserim. Göreceksiniz, iddaa bile bu maçı tek maç oynatmayacak.
Turgay Demir
http://www.maraton.com.tr/haberler/1...balayinda.html (http://www.maraton.com.tr/haberler/104196/trabzonspor-hala-balayinda.html)
Biliyorum böyle insanları kaale almaya bile değmez. Ama buna ve bunların zihniyetindeki insanlara da kapak olsun demeden geçemeyeceğim !Böyle adamlar bizi birşeylere karşı soğutuyor işte.
Aşk-ı Şehir
17.Mayıs.2010, 11:13
Onursuzlara Onur'lu Yanıtımızdır, Tokadımızdır!
Gamze BAL: "Karşıya geçeceğiz şimdi Bursa…
Tut bakayım elimden…"
http://www.bordomavi.net/images/haber/0hgbal.jpg
Hani anlaşılmıştı?
Hani yatacaktı Trabzon Fener’e?
Hani Bursa’nın şampiyonluğu gelmezdi işimize?
Hani Ankaragücü’nü geçtikten sonrası önemli değildi onlar için?
Hani kellesini kesecekti birileri Fenerbahçe Trabzon’a puan teslim ederse?
Hani satacaktı Trabzon maçı Fener’e?
ONURSUZLAR!
Ne oldu şimdi? Ayıldınız mı? Geldiniz mi kendinize?
Bir ihtiyacınız var mı? Çay, kahve?
Trabzonspor bir kere daha büyüdü gözümde… Trabzonspor yine kocaman oldu.
O kadar Onur’luydu ki! O kadar Onur’lu!
Çok sert bir tokat indi bu gece birilerine…
Maç oynanmadan Fenerbahçe’yi şampiyon yapan, “Trabzon maçı verir” iftiralarını atan basına…
İstanbul üçlüsünün Fener dışında kalan takımlarının, “Trabzon maçı verir” iftiralarını atan taraftarlarına…
Ankaragücü maçı sonrası mühim değil diye düşünen, maç içinde oyuncusuyla, maç sırasında çaldığı şarkılarla çamurluklarının zirvesine vuran, şampiyonluğu kaybettiğinde kazanmayı hiç hak etmediğini bir kere daha gösteren Fenerbahçelilere…
Trabzonspor’u anlamayan, anlayamayan Bursalılara…
Trabzonspor’u, Anadolu’dan çıkacak ikinci bir şampiyon ile “küçülecek” sananlara…
Çok sert bir tokat indi bu gece…
“Onların büyüklüğünü kabul edip, onlara benzemeye çalıştığında kaybetmişsindir aslında…”
…diyordu bir kitapta aşağı yukarı…
Ne zaman ki Trabzonspor “4 büyükten biriyiz” demeye başladı, o zaman kaybetmeye başladık sanırım…
Ne zaman ki büyüklüğümüz, karşısında durduğumuz üçlünün yanına iliştirilmeye çalışıldı, o zaman başladı zayıflıklar sanki…
Ne zaman ki Anadolulu olduğunu sadece savunma mekanizması olarak kullanmaya başlayan taraftarlar türedi, o zaman başladı yenilgiler hani…
Ne zaman ki Anadolu’dan başka şampiyon çıkmasın “4. Büyük biziz” diyenler çıkar korkusunu yaşadık, o zaman çürümeye başladı içimiz yavaş yavaş…
Neyse ki…
Neyse ki içimizdeki büyük Trabzonspor, çekip çıkardı bizi buradan yine…
Biz onlar değiliz uyanın!
Biz 4’ten biri değiliz, hiç olmadık uyanın!
Trabzonspor İstanbul’un karşısındadır, sözde değil özde!
Trabzonspor öyle büyüdü uyanın!
Trabzonspor Anadolu olduğu için Trabzonspor oldu!
Anadolu, Trabzonspor olduğu için Anadolu olabildi!
Uyanın!
Bursaspor şampiyon!
Hak ederek şampiyon!
Trabzonspor’umun tokadıyla, güzel asistiyle şampiyon…
Bu akşam, Anadolu şampiyon!
İyi ki şampiyon!
duyduğum korna seslerinin o üçlüye ait olmadığını bilmek gönlümü ferahlatıyor...
Bu akşam Trabzonspor’a bir kere daha tutunduğumu söylememe gerek yok herhalde daha fazla…
Ezikliğimden değil. Şampiyon olamasak da şampiyon yaparız ulen'den de değil. Aman Fener’den intikam aldık diye de değil sadece ( etkisi var canım o kadar değil )
Trabzonspor kendini kaybetmediği için… Beni utandırmadığı için… Yüreğimi burkmadığı için… İçimde istemediğim ama ara ara beliren korkunç şüpheyi silip götürdüğü için… Sanırım bu yüzden, aslında beni utandırdığı için bir yandan da… Anadolu’nun bir kere daha önünü açtığı için…
Trabzonspor, Trabzonspor olabildiği için…
Hala bursa'nın şampiyonluğunu içine sindiremeyen, "küçük diyecekler, minnacık diyecekler" bize diye tereddütte olanımız varsa, haydi yine bizi dinlemeyin, Bursalılara kulak verin, onların oyuncularını dinleyin... Madem ki bizim dediğimiz önemli değil, belki onlara inanırsınız...
Süper kupa maçına gelirsek…
Özür dileriz… O kadar da değil…
Kupa bizim…
Karşıya geçeceğiz şimdi Bursa…
Tut bakayım elimden…
Gamze BAL
Yazı hoşuma gitti eklemek istedim.
Güzel yazı ancak;
Anadoluda baş kaldırıyı başlatan ilk biz olduk. Bu kadar güzel bir yazı içinde bu konunun atlanması olmamış. Tamam şampiyon olamadık belki ama bir zihniyet kazandırdık. Bazen zihniyet kazandırmak kupa kazanmaktan iyidir. Kupa kazanmak 1 yıla mahsus birşeydir ancak zihniyet seneler kazandırır. :) (ne konuştum be:D)
SAİT71
17.Mayıs.2010, 11:20
Öyle bir hale geldi ki, Sanki İstanbul Yunanistan'ın.. :) Niye bu kadar dışlanıyor İStanbul yahu, Sonuçta Anadolu yakasıda var bu şehrin.. 3 İstanbul takımı sayesinde Anadolu kulüplerinin yayın gelirleride arttı, Bence İStanbul takımları olmasa Lig Tv o kadar parayıda vermez.. İstanbul takımlarıda gerekli bu lige... :)
Fernando Gago
17.Mayıs.2010, 11:23
Böyle bir maçtan 3 puan alamadık ya söylenecek söz yok .. Zaten şimdi konuşma değil icraat zamanı . Aziz Yıldırım adam gibi ya istifa etsin ya da istifa söylentileri ile vakit kaybetmeyerek gerekli icraatları yapsın . Öncelikle Daum Güiza ikilisinden kurtulup ardından Brezilya Çetesi çökertilmedikte bu takımdan hiçbir şey olmaz . Artık icraat istiyoruz Dünkü skandal geceyi bize yaşatanlara yazıklar olsun .
GeorgeWeah
17.Mayıs.2010, 11:25
Turgay Demir- Çevremdeki Trabzonlu dostlarım Sadri Şener’in sözlerinden utanıyor, yüzleri kızarıyor. “Süper Kupa’da Fener’le oynarız”, “Yenilip geleceğiz”, “Filanca futbolcuyu biz alamadık acaba sen alır mısın?..” Bunları bir amatör kulübün başkanı söyleyebilir de koca Trabzon’un başkanı nasıl söylüyor, inanamıyorum. Sadri Şener, Aziz Yıldırım’ın uydusu gibi. Kesinlikle ve kesinlikle söylüyorum, bu saatten sonra Trabzon başkanlığına hiç yakışmıyor. Şener olsa olsa Fener’e asbaşkan olur. Ondan rica ediyorum, hiç değilse sussun, Karadeniz insanını daha fazla utandırmasın. Çünkü çevremdeki gerçek Trabzonlular, tek kelimeyle, isyan halindeler. Ayıp ediyor, çok ayıp ediyor. Bundan sonra söyleyeceği hiçbir şey de bunu düzeltemez (Medyayla kafa buldum, şaka yaptım diye de sıyrılamaz). Şener büyük kulüp başkanı olamayacağını cümle aleme kanıtlamıştır. Federasyonun “Fener’e yeniliriz” diyen Sadri Şener, “Bursa şampiyon olsun istiyorum” diyen Adnan Polat ve spekülasyon yapan Ankaragücü yöneticileriyle ilgili mutlaka bir yaptırım uygulaması gerekir. Bildiğim kadarıyla, uygulayacaklar da.. Bir kulüp başkanı açık açık şakayla bile olsa, takımına yenilmesi için mesaj verir mi! Unutulmasın ki lafın aslı şakayla söylenir ve her şakada da gerçek payı vardır. Koca başkanın söylediği sözlere bakın, ne günlere kaldık görün. Trabzonlu futbolcu şimdi nasıl oynayacak Saracoğlu’nda? Başkan “yeniliriz gideriz” derse futbolcu oynayabilir mi? Trabzon, Fener’den puan alsın kellemi keserim. Göreceksiniz, iddaa bile bu maçı tek maç oynatmayacak.
Turgay Demir
http://www.maraton.com.tr/haberler/1...balayinda.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.maraton.com.tr %2Fhaberler%2F104196%2Ftrabzonspor-hala-balayinda.html)
Biliyorum böyle insanları kaale almaya bile değmez. Ama buna ve bunların zihniyetindeki insanlara da kapak olsun demeden geçemeyeceğim !Böyle adamlar bizi birşeylere karşı soğutuyor işte.
Helal olsun Trabzona. Şampiyonluğu çok kötü bir şekilde kaybettik ama herkes gördü ligde kolayca şike yapılamayacağını..
Öyle bir hale geldi ki, Sanki İstanbul Yunanistan'ın.. :) Niye bu kadar dışlanıyor İStanbul yahu, Sonuçta Anadolu yakasıda var bu şehrin.. 3 İstanbul takımı sayesinde Anadolu kulüplerinin yayın gelirleride arttı, Bence İStanbul takımları olmasa Lig Tv o kadar parayıda vermez.. İstanbul takımlarıda gerekli bu lige... :)
Aslında seneye ligtv çok şey kaybedecek. Çünkü Fenerbahce taraftarları ligtv almayacak gibime geliyor. Bakalım Fenerbahcesiz lig nasıl olacak?
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 11:26
http://img1.loadtr.com/k-580569-cd.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.loadtr.com%2F5 80569-cd.htm)
Şuraya bakarmısınız adam saha içine ne yapıyor sonrada geri oynamalar başlıyor.
Fernando Gago
17.Mayıs.2010, 11:27
http://img1.loadtr.com/k-580569-cd.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.loadtr.com%2F5 80569-cd.htm)
1 dakika kaybettik böyle sanırım . Ama dünkü maç 1 saatte uzasa da olmazdı O top çizgiyi geçmezdi Bu çok açık . O kadar pozisyon kaçtı ki insanın gol olacağına inanası gelmiyor
Since-1907
17.Mayıs.2010, 11:31
Sahada anons yapılıyor maç 2-2 diye . Selçuğun bilgi alıp onu aktaracak hali yok heralde.Selçukta anonsa göre o hareketi yapıyor çok normal bişey.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 11:33
Sahada anons yapılıyor maç 2-2 diye . Selçuğun bilgi alıp onu aktaracak hali yok heralde.Selçukta anonsa göre o hareketi yapıyor çok normal bişey.
Ben selçuk suçludur demedim ki.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 11:34
evet, ben bir süre sonra kahkaha atmaya başladım kaçan pozisyonlar karşısında.
Since-1907
17.Mayıs.2010, 11:37
Ben selçuk suçludur demedim ki.
Mesajından onu çıkardım ben kusura bakma o zaman..
Universal
17.Mayıs.2010, 11:37
Bu olaylar Bursa'nın şampiyonluğunu gölgeledi. Fanatik gazetesi aldım. 20 sayfaın 15 sayfası Fenerbahçe 2 sayfa Bursa. Anlaşılan Trabzon'un şampiyonluğnu kabul etmeyen İstanbul medyası Bursa'nın da kabul etmeyecek.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 11:42
Ne zaman edecekler ki Batuhan.Onlar biliyor ki Bursa şampiyonluğula veya Trabzonspor şampiyonluğuyla birşey kazanamayacaklar.3 istanbul takımı şampiyon olduğunda daha çok gelir sağlayacaklarını bildikleri için onlarda tabi ki 3 takımdan biri olsun isterler.
bursa_mc
17.Mayıs.2010, 11:46
Trabzonspor'u futbolculara helal olsun Allah razı olsun hepsinden..:)
Ilhan
17.Mayıs.2010, 11:53
1 dakika kaybettik böyle sanırım . Ama dünkü maç 1 saatte uzasa da olmazdı O top çizgiyi geçmezdi Bu çok açık . O kadar pozisyon kaçtı ki insanın gol olacağına inanası gelmiyor
Bir Beşiktaşlı olarak diyorum: Ne belli? Belki de Selçuk o hareketi yapmasaydı son serbest vuruştan gol gelecekti. Belki de kendi kendini yaktı Fenerbahçe.
SAİT71
17.Mayıs.2010, 11:56
Kısmet işi... Demek ki Bursaspor'un kısmetiymiş.. Olacakla öleceğin önüne zaten hiç bir kimse geçemez.. Gerçek olan şuki; Gelecek senenin planlaması hemen yapılıp bu kaostan bir an önce çıkmamız..
Fernando Gago
17.Mayıs.2010, 11:56
Bir Beşiktaşlı olarak diyorum: Ne belli? Belki de Selçuk o hareketi yapmasaydı son serbest vuruştan gol gelecekti. Belki de kendi kendini yaktı Fenerbahçe.
Belki de olmayacaktı . Yani burdan yola çıkılarak yorum yapmak göreceli . He 1 dakika futbol için kısa bir süre değil . Ancak genel atmosfer ve genel maç görüntüsünden yola çıkıp söylüyorum . Olmayınca olmuyor işte .
Ilhan
17.Mayıs.2010, 12:05
Belki de olmayacaktı . Yani burdan yola çıkılarak yorum yapmak göreceli . He 1 dakika futbol için kısa bir süre değil . Ancak genel atmosfer ve genel maç görüntüsünden yola çıkıp söylüyorum . Olmayınca olmuyor işte .
Ben Fenerbahçelilere kızıyorum. O kadar yönetici mevcut orada. Aşağıda herhangi bir futbolcunun elinde maç skorunu takip edebileceği bir cihaz yok mu da 2-2'yi duyunca hemen galeyana geldiler?
Hiç mi yönetici yok önünde ekran açık olan. Gidip kızamıyor mu, değiştirtemiyor mu anonsu?
Ayıptır yahu. O kadar Fenerbahçeli kanıyor ve buna yedek kulübesindeki futbolcu da dahil. Bu kadar insanı kandırmaya kimsenin hakkı yok.
Neron_FB
17.Mayıs.2010, 12:05
Selçuk niye 2-2 yaptı onun sebebi öğrenilsin de öyle suçlayalım bence. Ya böyle heyecanlı maçlarda bunun olması kadar normal bişi yok. İşin bana enteresan gelen yanı, bursa 4 hafta önce garantileseydi şampiyonluğu yani fener de havlu atsaydı eğer GS BJK gibi, o zaman bursa daha az mı şampiyon olacaktı. Son maçta şampiyonluk kaçırmak 3-4 hafta önce kaçırmaktan daha mı kötü, otomatikman 12.liğe mi düştük. :) Bursasporun şampiyonluğuna seviniyorum, ama diğer takım taraftarlarının facebook tarzı sitelerde burda yasak olan şekilde sevinmelerine gülüyorum :)
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:07
Dakikalar geçmedi, sadece son duran top, orta sahadan kullanılacaktı. Kaleye 40 şut çekip, rakibe 3 şut çektirdiğin bir maçta, 15 korner kullanıup rakibe hiç korner şansı vermediğin maçta, uzatmaları da sayarsak 95 dakika 2. golü atamadıysan, son 50 saniyede duran toptan da atamazdın.
Eğer o anons yapılmasa, belki de taraftar takımı alkışlayıp uğurlayacaktı. (Kendini kupa kazanında, şampiyon kazanınca Fenerbahçeli, kazanamayınca hepsinin canı cehenneme diyenler hariç) Çünkü dün akşam, takım kendi kapasitesine göre herşeyi yaptı, bazı pozisyonlarda şut çekmeyi ilk tercih yapmadılar ama bu stres altında da onları da düşünmek lazım, tutarsa sorun yok, ya kaçarsa, gelecek tepkileri de düşünüp, en garanti yolu bulmaya çalıştılar.
O anonsun yalan olduğu ortaya çıkınca, yaşanan hayal kırılığı daha beter üzdü taraftarı ve bu durum ortaya çıktı. Yoksa bu kadar olay olmazdı, tepki gösteren bir çoğunluk olurdu elbette ama bu takımı alkışlarla uğurlayanlar da olurdu mutlaka.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:10
Selçuk niye 2-2 yaptı onun sebebi öğrenilsin de öyle suçlayalım bence. Ya böyle heyecanlı maçlarda bunun olması kadar normal bişi yok. İşin bana enteresan gelen yanı, bursa 4 hafta önce garantileseydi şampiyonluğu yani fener de havlu atsaydı eğer GS BJK gibi, o zaman bursa daha az mı şampiyon olacaktı. Son maçta şampiyonluk kaçırmak 3-4 hafta önce kaçırmaktan daha mı kötü, otomatikman 12.liğe mi düştük. :) Bursasporun şampiyonluğuna seviniyorum, ama diğer takım taraftarlarının facebook tarzı sitelerde burda yasak olan şekilde sevinmelerine gülüyorum :)
Mühim olan onların 10 puan geride olmalarının getirdiği üzüntü değil ki onlar için, Fenerbahçe'nin ligi 2., onların önünde bitirmesinden rahatsızlık duyacaklarına, seviniyorlar. Buradan anlıyoruz ki, değişmeyen bir gerçek, Fenerbahçe'nin bir şeylerde başarısız olması, bu insanları kendi takımlarının başarılı olmasından daha çok sevindiriyor. İşte bu birlikte hareket edilen Fenerbahçe düşmanlığı sebebiyle daha çok seviyorum Fenerbahçe'yi.:)
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:14
korner kullandık yahu Yattara girdkten sonra hiç demeyin:D
Neron_FB
17.Mayıs.2010, 12:14
Mühim olan onların 10 puan geride olmalarının getirdiği üzüntü değil ki onlar için, Fenerbahçe'nin ligi 2., onların önünde bitirmesinden rahatsızlık duyacaklarına, seviniyorlar. Buradan anlıyoruz ki, değişmeyen bir gerçek, Fenerbahçe'nin bir şeylerde başarısız olması, bu insanları kendi takımlarının başarılı olmasından daha çok sevindiriyor. İşte bu birlikte hareket edilen Fenerbahçe düşmanlığı sebebiyle daha çok seviyorum Fenerbahçe'yi.:)
Zaten dediğin gibi yanlış anons olayı olmasaydı alkışlarla uğurlanrdı bu takım bundan da adım gibi eminim.. her neyse. Gereken yerlere yapılacak transferlerle şampiyonlar liginde yeniden başarılı olmak şuanki hedefimiz..Hangi TD ile hangi başkan ile olacağı önemli değil.
handsomeb
17.Mayıs.2010, 12:21
BURSASPOR'a yürekten tebrikler bütün sezon boyunca varını yoğunu ortaya koyarak mücadele ettiler.Hakeden kazandı bence..BURSASPOR'un mücadelesi takdire şayandır ama bu tablo Aziz Yıldırım ve iş bilen!!!!! yöneticilerinin eseridir!!!
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 12:26
Turgay Demir
http://www.maraton.com.tr/haberler/1...balayinda.html (http://www.maraton.com.tr/haberler/104196/trabzonspor-hala-balayinda.html)
Mustafa, bu bir ortam hazırlamaydı. Fenerbahçe kendi sahasında büyük ihtimalle kazanır, en iyisi biz yazımızı peşin peşin yazalım da maçtan sonra da yazımızı çıkarır al işte biz yazmıştık; Trabzon'un Fenerbahçe'ye oynamayacağını diyeceklerdi. Sadri Şener'in ironiyle yenilip geleceğiz demesini Trabzon maçı satmış şekline büründürenler vardı. Lig temiz değil diyenler ne diyecek ? Sezon boyunca saçma sapan goller yemiş olan Ivesa, Serkan Kırıntılı, Murat Şahin gibi kalecilerin Fenerbahçe maçında yaptıkları hataları Fenerbahçe şikeci diye ortaya sunanlar ne diyecek ? 10 hafta boyunca çatır çatır topunu oynamış takıma atmadıkları çamur kalmadı. İşin garip tarafı bu iş üzerinden rant elde etmek isteyen bakanlara kadar uzadı. Bir spor yorumcusu ortaya birşey attı; bunu meslektaşları, rakiplerin teknik direktörleri, futbolcuları, başkanları sahiplendi. Koskoca bir ülkenin bakanı Fenerbahçe üzerinden siyaset yaptı; olacak iş değil. Çamur attılar, Bursa'nın şampiyonluğuyla tutmadı, Fenerbahçe şampiyon olsaydı çamur tutmasa bile izi kalacaktı, en azından hedef o idi.
Şimdi bu yazar çıkıp özür dileyecek mi ? Hiç sanmıyorum.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:33
Bu söylemleri yazan kim özür dilemiş ki bu yazar dilesin.Bu yazılar hem Fenerbahçe'yi hemde Trabzonspor'u üzmüş yaralamıştır bence kimse kimsenin emeğine saygısızlık edemez ama ne yazık ki bazıları kendi çıkarları için en emek ne de karşı takıma saygı duyar.Bu tarz insanların halk gözünde değeri olmasınıda ben şaşırıyorum eminim bu adam 7-8 ay sonra yine aynı ithamlara devam eder.
Universal
17.Mayıs.2010, 12:35
Emre maç sonrasında bayıldı
Karşılaşmaya hasta hasta çıkan Emre Belözoğlu, maç sonrası saha içinde yaşanan izdiham sırasında baygınlık geçirdi.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1706/10611706.jpg
Güvenlik güçleri tarafından kucaklanarak soyunma odasına götürülen milli oyuncu, uzun süre kendine gelmekte zorlandı. Aşırı efor nedeniyle vücudu zayıf düşen Emre, kulüp doktooorlarının uzun uğraşları sonrası ayağa kalktı. Bu arada maç bitiminde Saracoğlu Stadı’nda birçok taraftar gözyaşlarını tutamadı.
Bu arada Bursaspor'u canı gönülden tebrik ediyorum.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 12:38
Zaten bir Emre bir Lugano diğerleri yalan bana göre.
KaRaBükLü KraL
17.Mayıs.2010, 12:39
Bazı şeyler söylemek istiyorum. Dünkü gerginlik üstümde olmasa da acayip bir baş ağrısı ve çökmüşlük var. Tekrardan bu konuları söylemek ne kadar doğrudur bilmiyorum. Fakat geçen hafta Aziz Yıldırımı çok büyütüyorsunuz dediğimde herkes karşı çıkıyordu. Peki 2-2 haberini verenler ve oyuncularımızı oyundan soğutanlar, Toramanın muhteşem performansıyla kendi kalesine gol atmasına ne diyecekler? Ligde oyunların kime oynandığı belli olmuştur. Bundan sonra şöyle bir sonuç ortaya çıkmıştır. Fenerbahce Türkiyede tek başına kalmıştır. 17ye 1 denilen şey gerçekleşmiştir. Bundan sonra Avrupa da dahil benim için sadece Fenerbahce vardır. Ne kadar milliyetçi olsam da diğer takımların tavırları beni bu düşünceye itti. Takımda gerekli revizyonlar yapılacaktır. Aslında olay çok kolay.
1-Fenerbahcede Genel Kurul yapılsın. Yeni başkan Mehmet Ali aydınlar olsun.
2-Daum gitsin, Aykut Kocaman yeni hoca olsun.
3-Futbolcular arasında da gerekli temizlikler yapılsın. Alex de gidebilir. Ama kötü olduğu için değil. Artık Alexe göre oynamaktan, Alexli sistemle oynamaktan yorulduk. Mümkünse Brezilyalı da kalmasın takımda..
Son olarak da Bursasporu tebrik ederim. Mütevazi kadrolarıyla, kısıtlı bütçeleriyle şampiyon oldular...
Adaş sen yapma bari adam kendi kalesine gol attı diye illa Bursa'yı şampiyon mu yapacak Fenerbahçe 1 gol atsa İ.Toraman kendi kalesine gol attı diye konuşulacakmıydı
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 12:39
Zaten bir Emre bir Lugano diğerleri yalan bana göre.
Gökhan Gönül'ün de hakkını yemeyelim... Dün sahada varını yoğunu ortaya koydu...
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:40
Emre gibi bu formayı sahiplenen 5 oyuncun olsun, zaten kolay kolay maç kaybetmezsin bu ligde.
Bir de Gökhan var Serkan, dün çok iyiydi O da. Orta yapma konusunda kendini biraz daha geliştirirse, kusursuz bir bek olacaktır.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:45
Serkan artık savunmanın sağında değişmez isim olur sanırım ama seninde dediğin gibi orta açma olayının üzerinde durmalı.Milli takımda Gökhan ve Serkan o bölgede olmalı ama ikiside yok hazırlık kampında.Madem Avrupa kupası elemesi için kadro kurmak için hazırlık yapıyoruz ama bu adamalr yok.Hadi Gökhan sakat Serkan da yok.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:49
Gökhan'ın zaten haftalardır sakat sakat gösterdiği bu performans ayakta alkışlanmalı. Özer ve Gökhan'ı da gösterdikleri özveriden dolayı kutluyorum.
Gökhan'ın aslında son tercihinde karar alırken daha hızlı ve en doğruyu bulması gerekiyor. Dün çok iyi rakiplerini çekip, orta yapılacak yerde şut atması ya da doğru adamı görememesi gibi sıkıntıları var. Bunu geliştiri ve senede 8-10 asist sahibi ne zaman olur, o zaman artık tartışılmaz bir oyuncu haline gelir. Tabi gelecek ortaları gol yapacak forvet lazım, kale boşken kafayı neredeyse taça vuracak forvetlerle olmaz.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:54
Orda inanamadım ya oda kaçar mı lan dedim he :D
Guiza neden sahadaydı 90 dakika anlayan var mı=)
KaRaBükLü KraL
17.Mayıs.2010, 13:02
Galiba gol attığı için tuttu ama yine mantıksız çünkü adam attıktan sonra 3-4 pozisyon kaçırdı galiba:)
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 13:04
Erencim ben bu soruyu kaç aydır soruyorum. Daum'un aklında neler var gerçekten merak ediyorum ben :)
Bu arada Gönül'ü nasıl unuttum şaştım, Emre,Lugano,Gökhan Gönül.
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 13:05
Elbette Fenerbahçe'yi şampiyon olmak için sevmedik... Şampiyonluğu kaybettik diye Fenerbahçeliliğimiz azalacak, eksilecek değil... Dün saat 21:45'ten önce ne kadar Fenerbahçeliysek bugün yine o kadar Fenerbahçeliyiz...
Ama sevgi sorumluluk ister... Mesele Fenerbahçe sevgisinin azlığı çokluğu değil... Ortada yanlış giden ve saçma birşeyler varsa Fenerbahçeyi sevenler sonuna kadar bunu eleştirecek... Kör sevgi bence sevgi değildir... Kuru kuru eleştiri ne kadar düşünce haysiyeti açısından bir kıymet ifade etmezse, kör sadakatte o kadar yaralayıcıdır...
Birileri bir zaman büyük işler yapmış olabilir... Ama aynı kişi gün gelip saçmaladığında bir zaman yaptığı büyük işler, son yaptıklarının saçma olduğu gerçeğini değiştirmez...
Dünya kuruldu kurulalı böyledir... Büyümek ve büyük sıfatını haketmek için iyi birşeyler yapman lazım... Bunlar çoğaldıkça büyüklüğün tartışılmaz olur... İşte bu noktada önderlerin güçle imtihanı başlar... Dünyayı kan ve gözyaşına boğan ve büyük felaketlere yol açan hadiselerin merkezinde her zaman bu "güçle imtihan" dediğimiz şey vardır... Ne yazzık ki; çok az kişi geçebilir bu sınavı... Çoğunun başı döner ve büyüklüğün uçurumundan aşağı savrulur; malesef onu büyük yapan eseri de heba olur bu süreçte... İşte tarih o esere ağlar; ama o esere öncülük eden lider kendini "yarı-tanrı" sandığı ve artık etrafına, kendisine değer verenlere ve "dost acı söyler" diyenlere kulaklarını tıkadığı, onları adamdan saymaz olduğu ve "aklıma eseni yaparım; kayıtsız şartsız itaat istiyorum; ey kullarım, hünkarınıza şüpheyle mi bakarsınız yoksa" dediği için UÇURUMDAN YUVARLANMAYI çoktan haketmiştir...
Ne yazık... Olan onu büyük yapan esere olmuştur... kendisine değil; çünkü tevazuunu yitirdiği için çarpılmayı haketmiştir...
-Hünkarım!..
-Ne var lala?
-Yeniçeriler kazan kaldırdı; "kelle isterük" diye başladılar; yağma yapıyorlar...
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 13:07
Bende bu Umut neden 90 dakika sahada diye sordum Guiza yine gol attı Umutun olumlu hareketi bile yoktu.Bazen hocalar birşeylerde çok ısrar ediyor ama çözemedim bizim bilmediğimiz birşey biliyorlar sanırım :D
yazdığım mesajı editledim çünkü Fenerbahçe'li arkadaşlar bozulurlar yazdıklarıma... neyse, tekrar geçmiş oldun...
Galiba gol attığı için tuttu ama yine mantıksız çünkü adam attıktan sonra 3-4 pozisyon kaçırdı galiba:)
kaç 3*4 tane :D veremediği boş paslar, çekemediği şutlar, alamadığı kafa topları, kale yerine başka yerlere vurdukları... tam ziyan
Erencim ben bu soruyu kaç aydır soruyorum. Daum'un aklında neler var gerçekten merak ediyorum ben :)
Bu arada Gönül'ü nasıl unuttum şaştım, Emre,Lugano,Gökhan Gönül.
Emre Lugano Gökhan'a gerçekten büyük tebrikler unuttuğumuz var mı başka?
Bende bu Umut neden 90 dakika sahada diye sordum Guiza yine gol attı Umutun olumlu hareketi bile yoktu.Bazen hocalar birşeylerde çok ısrar ediyor ama çözemedim bizim bilmediğimiz birşey biliyorlar sanırım :D
Umut'u çıkarsa yerine başkasını alsa o atmosferde yine bir işe yaramazdı bence.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 13:10
Aslında yazacak çok şey var ama forumu takip edenlere uzun uzun yazırlar okutmak istemiyorum, bu forumun tarzı değil böyle yazılar.:)
Hani Aziz Yıldırım takımı kuruyor, Daum kukla, hiç katkısı yok deniyor ya, Güiza yüzünden kaçan puanları Aziz yıldırım 1 çırpıda sayıyorsa ve takımın taktiği üzerinde etkiliyse neden Güiza haftalardır sürekli ilk 11'de ve sürekli kaçırmaya devam ediyor?
Daum'un inadı, kafayı taktığında nasıl Hooijdonk'u, nasıl Anelka'yı harcadığını gördük. Seneye eğer Alex ile beraber ikisi de kalırsa, Alex'i nasıl harcayacağını da görürüz diye düşünüyorum.
Gökhan maça girdi, 5 dakikada 3 pozisyona girdi, Onur'un kurtardığı bir şutu vardı, Güiza'nın oralardan vurduğu şutları da gördük, yavaş yavaş top kaleciye geliyordu. Hadi Semih'in tarzı farklı, o şekilde oynamayacaksın, Güiza ile benze özelliklere sahip ve fizik gücü daha iyi olan Gökhan'ı neden ilk 11'de oynatmıyorsun ki haftalardır?
Burada da iş dönüp, Güiza oynatılsın, goller atsın ki Dünya Kupası'na çağrılsın, orada da grubun son maçında şans bulur gol atarsa 2-3 milyon daha değeri artar, satarken iyi olur düşüncesine geliyor. Bunu kim ister, yöneticiler.
Başa dönüyoruz, yöneticiler Güiza bize puanları kaybettiriyorlar derken hala Güiza oynasın isteğinde bulunurlar mı? Böyle bir kısır döndü, dönüp duruyor ve durmayan bir şey daha Güiza'nın golleri kaçırması.
Ha dün gol attı, üstelik de zor bir gol attı, kale boş olsa eminim oradan vurduğu top girmezdi içeri, nasıl bir oyuncudur 2 senede çözemedim ben.
BaFraLı
17.Mayıs.2010, 13:11
En çokta üzüldüğüm stadın yakılmasıydı. Türkiye'deki en iyi stadlardan birisi Saraçoğlu. Yangın çıkması gerçekten kötüydü. Dışarda olan olaylarda bi an aklıma Hakkari falan geldi. Aynı ordada böyle oluyordu ama kötü şeyler bunlar. Anadolu'dan şampiyon çıktı sonunda vay be.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 13:46
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1193405255656
Şuraya bakın bunlar inasan mı ya adamalar kırık koltukları yangına atıyor bunlar nasıl insan nasıl taraftar biri açıklasın ya ağzımı bozduruyorlar bana ya.
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2010, 13:57
Maçın özetini seyrettim.Fenerbahçe'li oyuncular kazanmak için ellerinden geleni yapmışlar gerçekten.Trabzonspor'da Onur kalesinde devleşmiş.Savunma oyuncularının kritik müdahaleleri var.Direkten dönen toplar var.Olmayınca olmuyor denilecek cinsten bir maç olmuş.
Ligin son bölümünde Fenerbahçe golü bulup bunu korumayı çok iyi başarıyordu.Bu maçta kaçan goller gibi ilginç bir gol yediler.Konu içerisinde dile getirilmiş.Trabzonsporlu oyuncular Fenerbahçeliler hakemle konuşurken başlatıyorlar oyunu.Bir anlık konsantre eksikliği var orada.Çok iyi konsantre olup rakiplerine gol şansı vermiyorlardı.Gerçi bu golde konsantre eksikliği bir nebze etkili.Burak ilginç bir vuruş yaptı orada.Bilerek mi öyle vurdu,sanmıyorum.Nitekim uzun süredir gol yemeyen Fenerabahçe,Bursa'nın da öne geçmesiyle can havliyle saldırdı,ancak istediklerini alamadılar.
Son haftada şampiyonluğu kaybetmek çok kötü bir durum mutlaka.3 sene önce yine bu üzüntüyü yaşamışlardı.Bir daha böyle bir durum ile karşılaştıklarında işleri daha zorlaşacak.2 kere son hafta da kaybetmiş olmanın baskısı ekstra bir yük olarak binebilir ilerleyen zamanlarda böyle son haftaya kalan şampiyonluk ilk durumda.
Trabzonspor ise Şenol Güneş ile ligin sonuna damgasını vurdu adeta.96 senesinde kaybettikleri şampiyonluğum rövanşını ağır bir şekilde aldılar.Onur gibi çok iyi bir kaleciye sahipler.Bu milli takımımız için de güzel bir durum.
Bir de Trabzonspor'un golünde hakem düdüğü çalmadan başlıyor sanki Trabzonsporlular.Daha önce de başka bir maçta bunun tartışması yaşanmıştı sanki.Hatırlayamadım nasıl olması gerektiğini.Şu dakikadan sonra sanmıyorum bir şeyleri değiştireceğini.Belki ben yanlış görmüş de olabilirim.Merak ettim sadece.
anilton
17.Mayıs.2010, 13:59
F.Bahçe bir maçı kazanmak için ne yapılması gerekiyorsa hepsini fazlasıyla yaptı.Ama olmayınca olmuyor işte.Hem şanssızlıklar hem beceriksizlikler hemde Trabzon'un "Onur'lu" mücadelesi şampiyonluğu F.Bahçe'nin elinden aldı...
Tebrikler F.Bahçe ve Trabzonspor...
Bu arada geçen hafta Cristian'ın rakiplere atıfta bulunarak yaptığı gol sevinci ve dünki üzüntüsü ile lugatımıza yeni bir atasözü eklendi;
Ağlama komşuna,gelir başına...
http://resim.haber1903.com/icerik/fb_komedya_5.jpg
Not:Kimse tahrik mahrik demesin,hafta boyuncu Cristian'ın bu resmi avatarlarda dolaştı...
Aydin
17.Mayıs.2010, 13:59
Serkan bari sen yapma bu muhabbetleri. Fenerbahçe'nin sevilmemesi, Fener'in çok büyük takım olmasından kaynaklanmıyor ki. 90'lardan önce böyle birşey yoktu. Ben kendi adıma konuşayım Fenerbahçe'yi sevmemem, ömer çavuşoğlu, Ali Şen ve aziz yıldırım'dan kaynaklanıyor. daha 8-9 yaşındaydım herhalde, ömer çavuşoğlu'nun barcelona maçımızdan önce galatasaray bayrağını yırttığını hatırlarım. leeds maçında arkadaşlarımın leeds'i tutmalarını. vs. bunlar gibi bir çok örneği siz de verebilirsiniz, "adnan polat 20.45" vs. de diyebilirsiniz. kısır döngü bir tartışma olur bu.
Ama fenerbahçe'nin antipatik olması "meyve veren kulüp" olmasından dolayından değil. fenerbahçe'nin başarısını istemeyenler için son haftalarda fenerlilerin yaptığı muhabbet "elin bilmem neresiyle gerdeğe giriyorlar" muhabbetiydi. ee o zaman niye beşiktaş gol atınca deliler gibi sevindiler? bu ve bunun benzeri yaşanan olaylar, dün komediyi geçti ve traji-komik olaylara dönüştü. fenerbahçeli bir arkadaşım formasını verdi bana yakmam için.
ve sanki öyle bir konuşuluyor ki, aynı durum galatasaraylıların başına gelse, lig fenerbahçeli arkadaşların hiç umrunda olmayacaklarmış gibi, galatasaray'ın şampiyon olmalarına kayıtsız kalacaklarmış gibi sözler söylemesi de bana komik ve samimiyetsiz geliyor. ezeli rakip taraftarları elbette birbirinin başarısızlığını isteyeceklerdir. aziz yıldırım "tesadüf" dediğinde başarılarımıza bu bir galatasaraylıya göre eziklik gözükürken, fenerbahçeliye samimi bir açıklama gözükür. adnan polat'ın geçen hafta söylediği "fb'nin şampiyon olmasını istemiyoruz" açıklaması da aynı şekilde fb'liler tarafından eziklik olarak gözükse de bize göre samimi bir açıklamaydı.
hitler ve mussolini de sevilmiyordu ona bakarsanız, tüm dünya nefret ediyordu. o yüzden olayı sadece fenerbahçe'ye indirgeyerek "17 takım ve diğeri" muhabbeti yapmak bana anlamsız geliyor. sevilmemek, büyüklük anlamına gelmiyor. galatasaray'ın 3. olup, fener'in 1. olduğu zaman üzülürdüm, galatasaray'ın iki maçta da fener'e yenilmesine üzülmüyorum zaten alıştığımız birşey. ama bu olaya "fenerbahçe, galatasaray'ın önünde ligi bitirdi" gibilerinden bakıp üzülmemiz imkansız. yaşananlar buna izin vermez.
goosfraba
17.Mayıs.2010, 14:01
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1193405255656 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 F%23%21%2Fvideo%2Fvideo.php%3Fv%3D1193405255656)
Şuraya bakın bunlar inasan mı ya adamalar kırık koltukları yangına atıyor bunlar nasıl insan nasıl taraftar biri açıklasın ya ağzımı bozduruyorlar bana ya.
sakin...
asıl bu taraftarı bu hale sokanlardan sorulmalı hesaplar. tek tek. taraftarın hiçbir suçu yok, ölümüne sevmekten başka. dün o travmada yapılan herşey normaldir bana göre. içinde bulunmadığınız için anormal gelebilir.
Zekirdek
17.Mayıs.2010, 14:04
Trıbunun yakılması yanlıştı fakat TrabzonSpor'u bızı enelledığı ıçın BursaSpor'uda şampıyon olduğu ıçın tebrık etmelıyız.
Ama Daum'a da şu söylenmelıdır.
Bır nane ıkıkez yenmez.