View Full Version : Cristian Baroni: ''Başkanın elleri titriyordu''
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 19:32
http://www.transferhaberleri.com/wp-content/uploads/baroni.jpg
Cristian soyunma odasında yaşananları anlattı! Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, ülke basınına yaptığı açıklamalarda dün akşam yaşananları anlattı.
Cristian, "Maç sonunda şampiyonduk. Omuzlardaydık. Bir anda şampiyon olmadığımızı anladık. Kimse şampiyon olmadığımıza inanmak istemiyordu.''
Soyunma odasına gittik. Herkes şaşkın birbirine bakıyordu. Kimseden ses çıkmadı.
Başkan geldi. En çok o üzülmüştü. Konuşurken elleri titriyordu. Kalp krizi geçirecek diye korktum. Bir şeyler söyledi ama ben anlamadım. Tüm futbolcuların başı yere eğildi. Sanırım kulübümde büyük yenilikler olacak" dedi.
Tumspor.com
Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 19:39
O zaman cidden istifa ediyorum demiştir.
Ama bu cümle anlık sinirle çıkmış olabilir.
KanaKe
17.Mayıs.2010, 19:49
maci ligtv den izleyenler görmüstür baskan trabzonun golünden sonra kizardi yerinde zor duruyordu sonra ayaga kalkti biraz ayakta izledi alex'in son dakikada kalenin önünde kacirdigi golden sonra camlara vurdu sonra iceri girdi daha önce bu kadar sinirli görmemistim onu.
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 19:53
Eli titremiş... Bizim halimizi soran var mı? Daum'a imza attırırken, Guiza'ya arka çıkarken niye titrememişti eli?..
titates1
17.Mayıs.2010, 20:20
Kulübünü bu kadar seven bir başkan yoktur belki de , ben ilk zamanlar hiç istemezdim ama Fenerbahçe Spor Kulübündeki yükselişi ve kendisiyle iş yapan hasta beşiktaşlı ağabeylerimin bile , öve öve bitiremediği bir adam .
Flawless Victory
17.Mayıs.2010, 20:24
O zaman cidden istifa ediyorum demiştir.
Ama bu cümle anlık sinirle çıkmış olabilir.
Aziz Yıldırım'ın bırakacağı çok çok zayıf bir ihtimal.
BaGa TaRKaN
17.Mayıs.2010, 20:34
Bir Oyun İçinde Kalp Krizi Geçirmek Kendini Parçalamak Hiç de Bu Kadar Önemli Bir Şey Değil. Bu Kadar Fanatik Olmanında Ne Kendine Ne de Millete Bir Faydası Olur. Sadece Kendi Kuruntularını Zevklerini Avutmak İçindir O da Zaten Çok da Önemli Değil Çok da Tın...
RaSenGan
17.Mayıs.2010, 20:38
Taraftarın her maç bir yeri titriyor sinirden onun bir maç eli titrese nolur ?
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 20:43
Aziz Başkan da tribünden herhangi bir kişi gibi taraftardır. Doğal olarak dün akşam nasıl tüm Fenerbahçeliler büyük üzüntü duyduysa Aziz Başkan da duymuştur. Hatta daha fazlasını duymuştur, çünkü sonuçta en büyük yük onun üzerindeydi. Beni dün gece en çok üzen 3 görüntüden 1 tanesi Başkan'ın bir pozisyondan sonra bu da mı kaçtı tarzında camları yumruklamasıydı.
Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 20:45
Bir Oyun İçinde Kalp Krizi Geçirmek Kendini Parçalamak Hiç de Bu Kadar Önemli Bir Şey Değil. Bu Kadar Fanatik Olmanında Ne Kendine Ne de Millete Bir Faydası Olur. Sadece Kendi Kuruntularını Zevklerini Avutmak İçindir O da Zaten Çok da Önemli Değil Çok da Tın...
Bu dediğin taraftar için geçerli. Klasik bir söz vardır "Futbol gereksiz. Tuttuğun takım kupa kazanınca sanamı veriyorlar ne seviniyorsun bu kadar" :) Ama burdaki mesele Aziz yıldırım. Yani bir başkan. Gayet doğal kriz geçirmesi , elinin titremesi . Çünkü adamın mesleği bu. Ve Milyonların sevinmesi yada üzülmesi onun tek bir kararına bağlı.
BaGa TaRKaN
17.Mayıs.2010, 20:50
Başkanda Olsa Canını Hiçe Saymaya Hiçbir Açıklama Yapılamaz. Tamam Kızarsın Edersin Fırçanı Basarsın Ama İş Ölüm Durumuna Geldiğinde Bunun Hiçbir Önemi Yoktur...
Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 20:53
E heralde. Adamın kafasına silah doğrultulsa takımını değiştir yoksa vururum dense takımını değiştirir. Bizde Taraftar olarak Ölümüne seviyoruz diyoruz ama aslında kimse ölümüne sevmiyor :)
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 20:58
Taraftarın her maç bir yeri titriyor sinirden onun bir maç eli titrese nolur ?
Aygün... hatırlıyor musun? Futbol takımı ve Tanjeviç yüzünden kafamda saç kalmadı dediğimde "merak etme; iki kupayı alınca yeniden çıkar senin saçların" demiştin?
Kardeşim... Üç tüy kalmıştı ; eli titreyen adam sağolsun; sayesinde onları da döktük...
RaSenGan
17.Mayıs.2010, 21:17
Aygün... hatırlıyor musun? Futbol takımı ve Tanjeviç yüzünden kafamda saç kalmadı dediğimde "merak etme; iki kupayı alınca yeniden çıkar senin saçların" demiştin?
Kardeşim... Üç tüy kalmıştı ; eli titreyen adam sağolsun; sayesinde onları da döktük...
Evet abi hatırlıyorum :) Yalnız ben onu alamamanız için demiştim.Ben ne desem olmuyor neden bilmiyorum :) Pek inanmamıştım ama gerçekten oldu.Olan da senin güzelim saçlarına oldu (:
Universal
17.Mayıs.2010, 23:15
O değilde bu kadar adam susarken Baroni nasıl konuşuyor?
Yarın hepsi İstinye'de Masa'da en lüks arabaları ile hava atarlar. Aziz'de Sinan Engin ile yemek yer. Utanma olmadan sokağa çıkarlar.
Aydin
19.Mayıs.2010, 03:52
açıkçası ben şu zamana kadar istifa edip gündemi değiştirmediğine şaşıyorum. demek ki durum ciddi bu sefer.
goosfraba
19.Mayıs.2010, 04:14
yarın ki basın toplantısında nelerin olacağını anlayacağız hemen hemen :)
Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 09:04
yarın ki basın toplantısında nelerin olacağını anlayacağız hemen hemen :)
Ben neler söyleyeceğini tahmin ediyorum; bu bir komplodur, anonsu yapan kişiye diğer takımlardan birinin taraftarı 2-2 oldu demiştir falan filan. Aziz Yıldırım artık sorumluluğu üzerine almayı bilmeli. Futbolda başarısız olursan gidersin, bu kadar basit. Bu sabah galiba, bir yazı yayınlamışlar, taraftardan en ufak bir özür dileme olayı yok, "bizim bir suçumuz yok"a getirmişler lafı. Her şeyden önce ayıptır, o kadar insanı hayal kırıklığına uğratan anons yapan kişi senin bünyende çalışıyor, dolayısıyla sorumlusu sensin. Ben yapmadım o yaptı, inisiyatif kullandı, yönetimimizin bir suçu yok demek o kişiye haksızlık bence. Kaldı ki Fenerbahçe maçı kazansaydı bu anonsun da bir önemi kalmayacaktı, Fenerbahçe futbol takımı elinden geleni yaptığına göre, en büyük suçlu Daum'dur. Oyunu çevirecek hamleleri yapamadı. Bence o adamcağıza yükleneceğine Daum'a yüklensin. Hani Daum'u konuşan var mı iki gündür?
Universal
19.Mayıs.2010, 11:40
1)Deniz Baykal
2)Aziz Yıldırım
Gitmesi için sanırsam komplo düzenlemeri lazım. Yoksa zor... Birde bizde Kılıçdaroğlu yok ki. :(
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 11:51
Ben neler söyleyeceğini tahmin ediyorum; bu bir komplodur, anonsu yapan kişiye diğer takımlardan birinin taraftarı 2-2 oldu demiştir falan filan. Aziz Yıldırım artık sorumluluğu üzerine almayı bilmeli. Futbolda başarısız olursan gidersin, bu kadar basit. Bu sabah galiba, bir yazı yayınlamışlar, taraftardan en ufak bir özür dileme olayı yok, "bizim bir suçumuz yok"a getirmişler lafı. Her şeyden önce ayıptır, o kadar insanı hayal kırıklığına uğratan anons yapan kişi senin bünyende çalışıyor, dolayısıyla sorumlusu sensin. Ben yapmadım o yaptı, inisiyatif kullandı, yönetimimizin bir suçu yok demek o kişiye haksızlık bence. Kaldı ki Fenerbahçe maçı kazansaydı bu anonsun da bir önemi kalmayacaktı, Fenerbahçe futbol takımı elinden geleni yaptığına göre, en büyük suçlu Daum'dur. Oyunu çevirecek hamleleri yapamadı. Bence o adamcağıza yükleneceğine Daum'a yüklensin. Hani Daum'u konuşan var mı iki gündür?
Bu bir komplodur tarzında bir açıklama olmayacağına bahse girerim. Yönetimin anons konusunda yapabilecek birşeyi yok. Anons görevlisi görevini aşarak başka bir maçın skorunu yanlış şekilde aktarıyor. TFF yetkililerine sordum onlar da evet 2-2 dediler, ben de Fenerbahçeli olmam nedeniyle heyecanlandım ve anons ettim diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse onun da yapabilecek fazla birşeyi yok; amatörlük.
İki gündür Daum'u konuşan yok çünkü tüm gazeteler,kanallar Daum'u kovuldu kabul edip yeni isimleri yazıyor.
yaman76hakanFB
19.Mayıs.2010, 12:04
Unıversal arkadaşının feryadına sonuna kadar hak veriyorum... Fenerbahçe Cumhuriyeti diye bir espri vardı yıllar önce... Sürekli kargaşa, gürültü, muhalefet... Ama inanın o kaos bu suskunluktan çok daha iyiymiş... Adam muhalefet diye birşey bırakmadı... Malesef Fenerbahçede "Fenerbahçe için" muhalefet yapacak güçlü bir grup kalmadı... Ağamcılar-paşamcılar; "padişahım çok yaşa"cılar köşe başlarında... Düşünün ki; Haluk Ulusoy listesinden federasyon kuruluna giren birisi bu adama muhalefet etmeye kalkarsa, yani muhalefet Haluk Ulusoy'un ahbaplarına kaldıysa kongre üyeleri n'apsın? Bırakın Ulusoy listesinden Federasyonda başkan vekili görevi üstlenmeyi, samimi biçimde Ulusoy'un elini sıkanın Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim ben... Muhalefeti, taraftar gruplarını böyle kişiler ele geçirmeye kalkarsa kongre Aziz Yıldırım'ı seçmesinde ne yapsın?
-Sayın başkan; sana muhalefet ediyorlar?
-Kimmiş onlar?
-Biri Kıran, diğeri Saran...
-Etsinler, etsinler... Böyle muhalefete can kurban... Muhalefetin öncüleri onlar olduğu müddetçe benim sırtım yere gelmez...
Malesef kardeşlerim; divan kurulu, kongre o kadar susturuldu, sindirildi ve adeta "führer" havası estirildi ki; Fenerbahçemizde Fenerbahçe için muhalefet edecek güçlü bir kimse kalmadı... Tek umudum Ali Şen... O bu saatten sonra çizmelerini giyip aday filan olmaz; sadece sesini yükseltip bu adama "KO_VA_DİS" diye haykırması... Ko va dis: Nereye gidiyorsun? Hz.İsa'nın yanından kaçan havarilerine seslendiği gibi; romanlara konu olmuş meşhur Latince soruyu sorsun: NEREYE GİDİYORSUN? Malesef arkadaşlar; "bu cadde çıkmaz sokak..." Gerçek bir muhalefete o kadar ihtiyacımız var ki...
Fernando Gago
19.Mayıs.2010, 12:06
51 Yaşındaki Babamın TV başındaki o hallerini gördükten sonra , Bu başarısızlığın bir numaralı sorumluluğuna sahip olan Aziz Yıldırım'ın bu durumları az bile .
Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 12:25
Bu bir komplodur tarzında bir açıklama olmayacağına bahse girerim. Yönetimin anons konusunda yapabilecek birşeyi yok. Anons görevlisi görevini aşarak başka bir maçın skorunu yanlış şekilde aktarıyor. TFF yetkililerine sordum onlar da evet 2-2 dediler, ben de Fenerbahçeli olmam nedeniyle heyecanlandım ve anons ettim diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse onun da yapabilecek fazla birşeyi yok; amatörlük.
İki gündür Daum'u konuşan yok çünkü tüm gazeteler,kanallar Daum'u kovuldu kabul edip yeni isimleri yazıyor.
O zaman teknik adamların da suçu yok, sonuçta şutu çeken futbolcular.. Gol atamadıkları için niye Daum suçlu olsun değil mi? Bir olay kimin sorumluluğundaysa en başta o suçludur. Aziz Yıldırım'ın sorumluluğundaki anons işlerinde çıkan arızadan da Aziz Yıldırım sorumludur yani. Buna böyle bakmak lazım, yoksa hiçbir başkanın, klübün ekonomik gerekçeleri dışında görevi bırakmaması gerekir.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 12:30
İkisi farklı şeyler; futbolcunun görevi gol atmak ama o anons görevlisinin görevi başka takımın maçının sonucunu anons etmek değil. Bu yüzden takım iyi oynamadığında teknik direktör de suçludur ama bir anons görevlisinin yetkisi dışına çıkıp başka maçın sonucunu anons etmesi bireysel hatası, amatörlüğüdür.
Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 12:33
İkisi farklı şeyler; futbolcunun görevi gol atmak ama o anons görevlisinin görevi başka takımın maçının sonucunu anons etmek değil. Bu yüzden takım iyi oynamadığında teknik direktör de suçludur ama bir anons görevlisinin yetkisi dışına çıkıp başka maçın sonucunu anons etmesi bireysel hatası, amatörlüğüdür.
Gol kaçırmak, kalecinin gol yemesi de bireysel hata ama takım 3 puandan oluyor. Bütün olayların faturasının o adama çıkarılması yanlıştır. Yönetim de o kişiye sahip çıkmayarak fişini çekmiştir. Ben Galatasaraylıyım ve Adnan Polat dahi bunu yapsa aynı şeyi derim. Bu insanları harcamak kolay, zor olan sorumluluk benimdir diyebilmek.
Sekopej
19.Mayıs.2010, 12:37
Başkan olduğum için her yapılan kötü şeyn mesulu benim, burada bir suç varsa bunun sorumlusu da benim dedi şu anda Aziz Yıldırım.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 12:40
Mesele yetki dışına çıkılması. Bir oyuncunun oyunun içinde hata yapar ama bu hata o oyuncunun yetkisi dışına çıkmasından kaynaklanmaz. Futbol hatalar oyunudur ama anons, skorboard yönetimi gibi konularda hataları anlayışla karşılamak mümkün değil. Futbolu çekici yapan zaten birilerinin hata yapacak olması, kimse hata yapmasa tüm maçlar 0-0 biter. Futbolcularla, anons görevlisini kıyaslamak yanlış.
DisCo
19.Mayıs.2010, 12:41
Fenerbahçe'nin kaybetmesiyle şampiyon olamayanlar sevindi diyor. Bunun eleştirilmesinide anlamıyorum.
Galatasaray bu duruma düşse herkes dalgasını geçerdi. Galatasaray'lının yada başka taraftarın bunu yapması gayet doğaldır. Biz niye dalga geçiyoruz ezeli rakibimiz olduğu için bir Eskişehir'li bir Ankaragüclü bunu yapıyorsa bunuda düşünmesi gereken Fenerbahçe yönetimidir. Acaba biz takım olarak nerde hata yapıyoruz.
Sekopej
19.Mayıs.2010, 12:46
Fenerbahçe'nin kaybetmesiyle şampiyon olamayanlar sevindi diyor. Bunun eleştirilmesinide anlamıyorum.
Galatasaray bu duruma düşse herkes dalgasını geçerdi. Galatasaray'lının yada başka taraftarın bunu yapması gayet doğaldır. Biz niye dalga geçiyoruz ezeli rakibimiz olduğu için bir Eskişehir'li bir Ankaragüclü bunu yapıyorsa bunuda düşünmesi gereken Fenerbahçe yönetimidir. Acaba biz takım olarak nerde hata yapıyoruz.
Taraftar dalgasını geçer, ona bir şey denilemez ama bir kulüp başkanı çıkıp şampiyon olmasını istediği takımı açıklıyorsa, hadi samimi ifadelerle açıkladı diyelim, sonrasında da lig şaibeli diyorsa, burada çekememezlik olduğunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.
Bunu bir başkan söylüyorsa, diğer kulüplerin başkanları, yöneticileri hatta siyasiler, bir bakan bunu söylüyorsa, orası yanlıştır, bu şekilde ifadelerle birleşmek yanlıştır.
titates1
19.Mayıs.2010, 12:46
Denizli faciasından sonra siz şampiyon oldunuz dalga geçin zaten , yok parayla saadet olmaz falan deniliyor , sene başında milyonlarca eurolar akıttı futbolculara Gs yönetimi sonuç ne ? bizden kötü durumda , Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalmış , sonuna kadar mücadele ederek şampiyonluğu kaçırmış , ezeli rakiplerini bu yarışa sokmamış bile bunun neyiyle dalga geçiceksin ?
Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 12:48
Rüştü'ye çok ağır bir ithamda bulunuyor Aziz Yıldırım.
Bakalım nerde sonlancak bu Fenerbahçe düşmanlığının sonu.Herşeyi biz mi düşüneceğiz?Neyin ne olduğu belli.Hakemden bahsetmedin hayret...
Sekopej
19.Mayıs.2010, 12:49
Rüştü'ye çok ağır bir ithamda bulunuyor Aziz Yıldırım.
Gönderme yapıyor, kaleciler maç sattı diyen yöneticilere, lig şaibeli diyen Adnan Polat'a. Samimi düşünceleri değil, si böyle diyorsanız, bu ne anlamında diye düşünüyorum.
titates1
19.Mayıs.2010, 12:50
Şekip Mosturoğlu'nun açıklamaları mükemmel ! Gerçekten şaibeli , şikeli , kupayı ts'ye verip ligi almıştık , şimdi bir anda nasıl oldu temizlendi bu lig ? niye kimse konuşmuyor ?
Şekip Mosturoğlu'nun açıklamaları mükemmel ! Gerçekten şaibeli , şikeli , kupayı ts'ye verip ligi almıştık , şimdi bir anda nasıl oldu temizlendi bu lig ? niye kimse konuşmuyor ?
Konuşulmaz...Yönetim kendi işine bakmalı doğru ama bunlar unutulmamalı...
DisCo
19.Mayıs.2010, 13:07
Rüştü cevap veriyor. Ntvspor'da...
Sekopej
19.Mayıs.2010, 13:10
Lig şaibeli diyenlerin dedikleri yanına kar kalır, Aziz Yıldırım'ın gönderme yaptığı şey yüzünden tüm suç yine Aziz Yıldırım'a yıkılır, Aziz Yıldırım günah geçisi olur, herkes başlar adama saydırmaya, olay böyle devam eder, utanması gerekenler utanmaz.
Aydin
19.Mayıs.2010, 15:31
burası Türkiye Serkan. İtalya gibi değiliz ki, olaylar bittikten sonra da olay araştırılsın da takımlar küme düşürülsün.
kulüpler her zaman birbirini çekiştirirler. başkanların saçmaladıkları çok görülmüştür. ama bunlardan daha saçma bir olay var:
hak eden, hak ettiğini aldıktan sonra tartışlmaz bunlar. ama şöyle birşey var ki kime göre hak etti, neye göre hak etti? şimdi çıksın o devletin bakanı desin "şaibeli bir ligde Bursa'nın şampiyon olması içime sinmiyor" diye. diyebilir mi? diyemez. çünkü adam zaten rantını elde etti seçimler için. çamurunu da attı. hiç kimse de olayı araştırmadı zaten medyanın hangi güçler altında olduğunu biliyoruz. ve bu devletin bakanı sonradan çıkıp "sadece duyum almıştım" diyebilme gafletini de gösterebiliyor.
dediğim gibi Serkan. burası Türkiye.
Ilhan
20.Mayıs.2010, 13:26
Şans demek istiyorum. Evet şans. 37 şut göndermiş Fenerbahçe rakip kaleye. Kaç tane net pozisyonu var. Ama olmamış işte. Kötü oynasalar, bir nebze kızma hakkın olur. Ama kötü de oynamadı ki Fenerbahçe. Trabzonspor ile oynanan kupa maçı dışında son haftalarda çok güzel futbol oynadılar. Çoğunlukla Emre liderliğinde çok iş başardılar.
Şampiyonluk gitse de gitmese de takımda bir revizyona ihtiyaç vardı bence. Artık Alex yaşlandı, onun gidişini hafifletecek bir isim alınmalı. Güiza ile bu işin olmayacağı aşikarken sırf ödenen bonservis yüzünden takımda kalması normal değil. İşin dramatikliği, olayı duygusallığa dönüştürmemeli. Mantıklı kararlar alınmalıdır.
A.FaruK
20.Mayıs.2010, 13:47
Şampiyonluk gitse de gitmese de takımda bir revizyona ihtiyaç vardı bence. Artık Alex yaşlandı, onun gidişini hafifletecek bir isim alınmalı. Güiza ile bu işin olmayacağı aşikarken sırf ödenen bonservis yüzünden takımda kalması normal değil. İşin dramatikliği, olayı duygusallığa dönüştürmemeli. Mantıklı kararlar alınmalıdır.
Bence oyunculara ödenen paralar nedeniyle yollamamak çok aptalca bi hal aldı.Güizaya bilmem kaç milyon dolar vermişler o yüzden pirim yapsın diye oynatılıyomuş.Güiza bugün gitsin takımdan kar eder takım kar.Bu sezon Alex'e adına yakışır bir törenle gönderilebilir.Güiza dediğim gibi üstüne parada verilebilir yollansın yeterki.Yedekte para yiyecek yabancıya ihtiyaç yok deivid de gidebilir.Bunun yerine o arma için savaşacak Tuncay gibi Appiah gibi iki üç adam alınsın yeter.