Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Cristian Baroni: ''Başkanın elleri titriyordu''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Cristian Baroni: ''Başkanın elleri titriyordu''

Cristian soyunma odasında yaşananları anlattı! Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, ülke basınına yaptığı açıklamalarda dün akşam yaşananları anlattı.
    Cristian, "Maç sonunda şampiyonduk. Omuzlardaydık. Bir anda şampiyon olmadığımızı anladık. Kimse şampiyon olmadığımıza inanmak istemiyordu.''

Soyunma odasına gittik. Herkes şaşkın birbirine bakıyordu. Kimseden ses çıkmadı.
    Başkan geldi. En çok o üzülmüştü. Konuşurken elleri titriyordu. Kalp krizi geçirecek diye korktum. Bir şeyler söyledi ama ben anlamadım. Tüm futbolcuların başı yere eğildi. Sanırım kulübümde büyük yenilikler olacak" dedi.

Tumspor.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O zaman cidden istifa ediyorum demiştir.

Ama bu cümle anlık sinirle çıkmış olabilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

maci ligtv den izleyenler görmüstür baskan trabzonun golünden sonra kizardi yerinde zor duruyordu sonra ayaga kalkti biraz ayakta izledi alex'in son dakikada kalenin önünde kacirdigi golden sonra camlara vurdu sonra iceri girdi daha önce bu kadar sinirli görmemistim onu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Eli titremiş... Bizim halimizi soran var mı? Daum'a imza attırırken, Guiza'ya arka çıkarken niye titrememişti eli?..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübünü bu kadar seven bir başkan yoktur belki de , ben ilk zamanlar hiç istemezdim ama Fenerbahçe Spor Kulübündeki yükselişi ve kendisiyle iş yapan hasta beşiktaşlı ağabeylerimin bile , öve öve bitiremediği bir adam .

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O zaman cidden istifa ediyorum demiştir.

Ama bu cümle anlık sinirle çıkmış olabilir.
    Aziz Yıldırım'ın bırakacağı çok çok zayıf bir ihtimal.

Bir Oyun İçinde Kalp Krizi Geçirmek Kendini Parçalamak Hiç de Bu Kadar Önemli Bir Şey Değil. Bu Kadar Fanatik Olmanında Ne Kendine Ne de Millete Bir Faydası Olur. Sadece Kendi Kuruntularını Zevklerini Avutmak İçindir O da Zaten Çok da Önemli Değil Çok da Tın...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Taraftarın her maç bir yeri titriyor sinirden onun bir maç eli titrese nolur ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Başkan da tribünden herhangi bir kişi gibi taraftardır. Doğal olarak dün akşam nasıl tüm Fenerbahçeliler büyük üzüntü duyduysa Aziz Başkan da duymuştur. Hatta daha fazlasını duymuştur, çünkü sonuçta en büyük yük onun üzerindeydi. Beni dün gece en çok üzen 3 görüntüden 1 tanesi Başkan'ın bir pozisyondan sonra bu da mı kaçtı tarzında camları yumruklamasıydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bir Oyun İçinde Kalp Krizi Geçirmek Kendini Parçalamak Hiç de Bu Kadar Önemli Bir Şey Değil. Bu Kadar Fanatik Olmanında Ne Kendine Ne de Millete Bir Faydası Olur. Sadece Kendi Kuruntularını Zevklerini Avutmak İçindir O da Zaten Çok da Önemli Değil Çok da Tın...
    Bu dediğin taraftar için geçerli. Klasik bir söz vardır "Futbol gereksiz. Tuttuğun takım kupa kazanınca sanamı veriyorlar ne seviniyorsun bu kadar" Ama burdaki mesele Aziz yıldırım. Yani bir başkan. Gayet doğal kriz geçirmesi , elinin titremesi . Çünkü adamın mesleği bu. Ve Milyonların sevinmesi yada üzülmesi onun tek bir kararına bağlı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Başkanda Olsa Canını Hiçe Saymaya Hiçbir Açıklama Yapılamaz. Tamam Kızarsın Edersin Fırçanı Basarsın Ama İş Ölüm Durumuna Geldiğinde Bunun Hiçbir Önemi Yoktur...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

E heralde. Adamın kafasına silah doğrultulsa takımını değiştir yoksa vururum dense takımını değiştirir. Bizde Taraftar olarak Ölümüne seviyoruz diyoruz ama aslında kimse ölümüne sevmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Taraftarın her maç bir yeri titriyor sinirden onun bir maç eli titrese nolur ?

Aygün... hatırlıyor musun? Futbol takımı ve Tanjeviç yüzünden kafamda saç kalmadı dediğimde "merak etme; iki kupayı alınca yeniden çıkar senin saçların" demiştin?

Kardeşim... Üç tüy kalmıştı ; eli titreyen adam sağolsun; sayesinde onları da döktük...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Aygün... hatırlıyor musun? Futbol takımı ve Tanjeviç yüzünden kafamda saç kalmadı dediğimde "merak etme; iki kupayı alınca yeniden çıkar senin saçların" demiştin?

Kardeşim... Üç tüy kalmıştı ; eli titreyen adam sağolsun; sayesinde onları da döktük...
    Evet abi hatırlıyorum Yalnız ben onu alamamanız için demiştim.Ben ne desem olmuyor neden bilmiyorum Pek inanmamıştım ama gerçekten oldu.Olan da senin güzelim saçlarına oldu (:

Nesil
    2006

O değilde bu kadar adam susarken Baroni nasıl konuşuyor?

Yarın hepsi İstinye'de Masa'da en lüks arabaları ile hava atarlar. Aziz'de Sinan Engin ile yemek yer. Utanma olmadan sokağa çıkarlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

açıkçası ben şu zamana kadar istifa edip gündemi değiştirmediğine şaşıyorum. demek ki durum ciddi bu sefer.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yarın ki basın toplantısında nelerin olacağını anlayacağız hemen hemen
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    yarın ki basın toplantısında nelerin olacağını anlayacağız hemen hemen
    Ben neler söyleyeceğini tahmin ediyorum; bu bir komplodur, anonsu yapan kişiye diğer takımlardan birinin taraftarı 2-2 oldu demiştir falan filan. Aziz Yıldırım artık sorumluluğu üzerine almayı bilmeli. Futbolda başarısız olursan gidersin, bu kadar basit. Bu sabah galiba, bir yazı yayınlamışlar, taraftardan en ufak bir özür dileme olayı yok, "bizim bir suçumuz yok"a getirmişler lafı. Her şeyden önce ayıptır, o kadar insanı hayal kırıklığına uğratan anons yapan kişi senin bünyende çalışıyor, dolayısıyla sorumlusu sensin. Ben yapmadım o yaptı, inisiyatif kullandı, yönetimimizin bir suçu yok demek o kişiye haksızlık bence. Kaldı ki Fenerbahçe maçı kazansaydı bu anonsun da bir önemi kalmayacaktı, Fenerbahçe futbol takımı elinden geleni yaptığına göre, en büyük suçlu Daum'dur. Oyunu çevirecek hamleleri yapamadı. Bence o adamcağıza yükleneceğine Daum'a yüklensin. Hani Daum'u konuşan var mı iki gündür?

Nesil
    2006

1)Deniz Baykal
    2)Aziz Yıldırım

Gitmesi için sanırsam komplo düzenlemeri lazım. Yoksa zor... Birde bizde Kılıçdaroğlu yok ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben neler söyleyeceğini tahmin ediyorum; bu bir komplodur, anonsu yapan kişiye diğer takımlardan birinin taraftarı 2-2 oldu demiştir falan filan. Aziz Yıldırım artık sorumluluğu üzerine almayı bilmeli. Futbolda başarısız olursan gidersin, bu kadar basit. Bu sabah galiba, bir yazı yayınlamışlar, taraftardan en ufak bir özür dileme olayı yok, "bizim bir suçumuz yok"a getirmişler lafı. Her şeyden önce ayıptır, o kadar insanı hayal kırıklığına uğratan anons yapan kişi senin bünyende çalışıyor, dolayısıyla sorumlusu sensin. Ben yapmadım o yaptı, inisiyatif kullandı, yönetimimizin bir suçu yok demek o kişiye haksızlık bence. Kaldı ki Fenerbahçe maçı kazansaydı bu anonsun da bir önemi kalmayacaktı, Fenerbahçe futbol takımı elinden geleni yaptığına göre, en büyük suçlu Daum'dur. Oyunu çevirecek hamleleri yapamadı. Bence o adamcağıza yükleneceğine Daum'a yüklensin. Hani Daum'u konuşan var mı iki gündür?
    Bu bir komplodur tarzında bir açıklama olmayacağına bahse girerim. Yönetimin anons konusunda yapabilecek birşeyi yok. Anons görevlisi görevini aşarak başka bir maçın skorunu yanlış şekilde aktarıyor. TFF yetkililerine sordum onlar da evet 2-2 dediler, ben de Fenerbahçeli olmam nedeniyle heyecanlandım ve anons ettim diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse onun da yapabilecek fazla birşeyi yok; amatörlük.

İki gündür Daum'u konuşan yok çünkü tüm gazeteler,kanallar Daum'u kovuldu kabul edip yeni isimleri yazıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Unıversal arkadaşının feryadına sonuna kadar hak veriyorum... Fenerbahçe Cumhuriyeti diye bir espri vardı yıllar önce... Sürekli kargaşa, gürültü, muhalefet... Ama inanın o kaos bu suskunluktan çok daha iyiymiş... Adam muhalefet diye birşey bırakmadı... Malesef Fenerbahçede "Fenerbahçe için" muhalefet yapacak güçlü bir grup kalmadı... Ağamcılar-paşamcılar; "padişahım çok yaşa"cılar köşe başlarında... Düşünün ki; Haluk Ulusoy listesinden federasyon kuruluna giren birisi bu adama muhalefet etmeye kalkarsa, yani muhalefet Haluk Ulusoy'un ahbaplarına kaldıysa kongre üyeleri n'apsın? Bırakın Ulusoy listesinden Federasyonda başkan vekili görevi üstlenmeyi, samimi biçimde Ulusoy'un elini sıkanın Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim ben... Muhalefeti, taraftar gruplarını böyle kişiler ele geçirmeye kalkarsa kongre Aziz Yıldırım'ı seçmesinde ne yapsın?

-Sayın başkan; sana muhalefet ediyorlar?

-Kimmiş onlar?

-Biri Kıran, diğeri Saran...

-Etsinler, etsinler... Böyle muhalefete can kurban... Muhalefetin öncüleri onlar olduğu müddetçe benim sırtım yere gelmez...

Malesef kardeşlerim; divan kurulu, kongre o kadar susturuldu, sindirildi ve adeta "führer" havası estirildi ki; Fenerbahçemizde Fenerbahçe için muhalefet edecek güçlü bir kimse kalmadı... Tek umudum Ali Şen... O bu saatten sonra çizmelerini giyip aday filan olmaz; sadece sesini yükseltip bu adama "KO_VA_DİS" diye haykırması... Ko va dis: Nereye gidiyorsun? Hz.İsa'nın yanından kaçan havarilerine seslendiği gibi; romanlara konu olmuş meşhur Latince soruyu sorsun: NEREYE GİDİYORSUN? Malesef arkadaşlar; "bu cadde çıkmaz sokak..." Gerçek bir muhalefete o kadar ihtiyacımız var ki...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

51 Yaşındaki Babamın TV başındaki o hallerini gördükten sonra , Bu başarısızlığın bir numaralı sorumluluğuna sahip olan Aziz Yıldırım'ın bu durumları az bile .

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu bir komplodur tarzında bir açıklama olmayacağına bahse girerim. Yönetimin anons konusunda yapabilecek birşeyi yok. Anons görevlisi görevini aşarak başka bir maçın skorunu yanlış şekilde aktarıyor. TFF yetkililerine sordum onlar da evet 2-2 dediler, ben de Fenerbahçeli olmam nedeniyle heyecanlandım ve anons ettim diyor. Eğer gerçekten dediği gibiyse onun da yapabilecek fazla birşeyi yok; amatörlük.

İki gündür Daum'u konuşan yok çünkü tüm gazeteler,kanallar Daum'u kovuldu kabul edip yeni isimleri yazıyor.
    O zaman teknik adamların da suçu yok, sonuçta şutu çeken futbolcular.. Gol atamadıkları için niye Daum suçlu olsun değil mi? Bir olay kimin sorumluluğundaysa en başta o suçludur. Aziz Yıldırım'ın sorumluluğundaki anons işlerinde çıkan arızadan da Aziz Yıldırım sorumludur yani. Buna böyle bakmak lazım, yoksa hiçbir başkanın, klübün ekonomik gerekçeleri dışında görevi bırakmaması gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İkisi farklı şeyler; futbolcunun görevi gol atmak ama o anons görevlisinin görevi başka takımın maçının sonucunu anons etmek değil. Bu yüzden takım iyi oynamadığında teknik direktör de suçludur ama bir anons görevlisinin yetkisi dışına çıkıp başka maçın sonucunu anons etmesi bireysel hatası, amatörlüğüdür.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    İkisi farklı şeyler; futbolcunun görevi gol atmak ama o anons görevlisinin görevi başka takımın maçının sonucunu anons etmek değil. Bu yüzden takım iyi oynamadığında teknik direktör de suçludur ama bir anons görevlisinin yetkisi dışına çıkıp başka maçın sonucunu anons etmesi bireysel hatası, amatörlüğüdür.
    Gol kaçırmak, kalecinin gol yemesi de bireysel hata ama takım 3 puandan oluyor. Bütün olayların faturasının o adama çıkarılması yanlıştır. Yönetim de o kişiye sahip çıkmayarak fişini çekmiştir. Ben Galatasaraylıyım ve Adnan Polat dahi bunu yapsa aynı şeyi derim. Bu insanları harcamak kolay, zor olan sorumluluk benimdir diyebilmek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başkan olduğum için her yapılan kötü şeyn mesulu benim, burada bir suç varsa bunun sorumlusu da benim dedi şu anda Aziz Yıldırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesele yetki dışına çıkılması. Bir oyuncunun oyunun içinde hata yapar ama bu hata o oyuncunun yetkisi dışına çıkmasından kaynaklanmaz. Futbol hatalar oyunudur ama anons, skorboard yönetimi gibi konularda hataları anlayışla karşılamak mümkün değil. Futbolu çekici yapan zaten birilerinin hata yapacak olması, kimse hata yapmasa tüm maçlar 0-0 biter. Futbolcularla, anons görevlisini kıyaslamak yanlış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin kaybetmesiyle şampiyon olamayanlar sevindi diyor. Bunun eleştirilmesinide anlamıyorum.

Galatasaray bu duruma düşse herkes dalgasını geçerdi. Galatasaray'lının yada başka taraftarın bunu yapması gayet doğaldır. Biz niye dalga geçiyoruz ezeli rakibimiz olduğu için bir Eskişehir'li bir Ankaragüclü bunu yapıyorsa bunuda düşünmesi gereken Fenerbahçe yönetimidir. Acaba biz takım olarak nerde hata yapıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'nin kaybetmesiyle şampiyon olamayanlar sevindi diyor. Bunun eleştirilmesinide anlamıyorum.

Galatasaray bu duruma düşse herkes dalgasını geçerdi. Galatasaray'lının yada başka taraftarın bunu yapması gayet doğaldır. Biz niye dalga geçiyoruz ezeli rakibimiz olduğu için bir Eskişehir'li bir Ankaragüclü bunu yapıyorsa bunuda düşünmesi gereken Fenerbahçe yönetimidir. Acaba biz takım olarak nerde hata yapıyoruz.
    Taraftar dalgasını geçer, ona bir şey denilemez ama bir kulüp başkanı çıkıp şampiyon olmasını istediği takımı açıklıyorsa, hadi samimi ifadelerle açıkladı diyelim, sonrasında da lig şaibeli diyorsa, burada çekememezlik olduğunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.

Bunu bir başkan söylüyorsa, diğer kulüplerin başkanları, yöneticileri hatta siyasiler, bir bakan bunu söylüyorsa, orası yanlıştır, bu şekilde ifadelerle birleşmek yanlıştır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Denizli faciasından sonra siz şampiyon oldunuz dalga geçin zaten , yok parayla saadet olmaz falan deniliyor , sene başında milyonlarca eurolar akıttı futbolculara Gs yönetimi sonuç ne ? bizden kötü durumda , Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalmış , sonuna kadar mücadele ederek şampiyonluğu kaçırmış , ezeli rakiplerini bu yarışa sokmamış bile bunun neyiyle dalga geçiceksin ?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri