PDA

View Full Version : PlayOff 2.maç | Karşıyaka-Konyaspor

ToRoSKaPLaNı
19.Mayıs.2010, 13:27
Tarih:20 mayıs Perşembe 20:00
Stad:Ali Sami Yen Stadyumu,İstanbul

Konyaspor bizi yenerek çok büyük bir avantaj elde etti.Karşıyaka-altay maçının berabere bitmesiyle avantajı iyice katlandı.1 beraberlik ve 1 galibiyet onlara yeter.Duruma göre sadece 1 galibiyet almasıda yetebilir.Rahat çıkacaktır maça.Karşıyakaysa mutlak bir galibiyet peşinde olacak.Karşıyakayı yakın görüyorum galibiyete.Beraberlik çıkma ihtimalide yüksek.Her iki takıma da başarılar

Sekopej
19.Mayıs.2010, 13:30
2. maçın Konya ile olması bir avantaj. Eğer Adana-Altay maçında Adana puan kaybederse, son maça asılmayacaktır iddiası kalmadığından. Konya maçı kazanılırsa büyük avantaj sağlanır, tabi diğer tarafta Adana yenerse, son maçlarda iddiası kalmayan Altay'ı yenmesi zor olmayacaktır Konya'nın. Karışık bir durum.

ToRoSKaPLaNı
19.Mayıs.2010, 13:41
Evet gerçekten karışık bir durum.Son maçlarda iddiası olmayan takım maçlara asılmayacak ve puanı daha yukarıda olan avantajlı olmuş olacak.Umarım federasyon playofflar lig usulü olmasının yanlış olduğunun farkına varır biran önce

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2010, 17:08
Umarım Karşıyaka kazanır...

El Barto
20.Mayıs.2010, 20:07
Az önce Mecidiyeköy'deydim. İnanılmaz sayıda Karşıyakalı taraftar vardı stad çevresinde. Sadece otobüslerle 5000 kişi gelmiş diyorlar. Bireysel gelişler hariç. :)

Universal
20.Mayıs.2010, 20:11
Konyaspor bu maçı kazanarak, bir üst lige çıkmayı kafada bitirebilir. Ziya Doğan mutlaka tecrübesini konuşturacaktır.

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 20:34
Ne şanslı takım şu Konya. 1 kere geldiler 1-0 oldu maç. Hakemede helal olsun.. Dışarıdan gelen topu devam ettirdi.

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 21:05
Konya böyle çıkacaksa hiç çıkmasın yahu. 1 tane İBB yeter bize. şu andaki Konya taktiği; 8 stoper 1 Ortasaha 1 forvet şeklinde.. Hoş Ziya Doğan'ın takımından ne beklenir.

ToRoSKaPLaNı
20.Mayıs.2010, 21:08
Playoff oynayan takımlar içinde en az süper ligi hakeden takım Konya ama şans onlardan yana bu hafta

Universal
20.Mayıs.2010, 22:06
Şampiyon olmaya az kaldı, Altay'dan gol haberi var. :) Bu sonuçlarla Konya Süper Lig'de. :)

tarikko
20.Mayıs.2010, 22:06
Karsiyaka yukleniyor ama gol gelmiyor bir turlu.Onemli pozisyonlar kacirdilar 2-3 tane.Ama buradan sonra kazanmalari cok zor maalesef..

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2010, 22:07
Altay yedi golu, boyle biterse maclar Konya cikar.

Universal
20.Mayıs.2010, 22:11
Az kaldı az dayan Konya'm ne kadar Ereğli'li olup Konyalıyız demesekde, gurur duyuyoruz. :) Ne de olsa Y.Ereğli amatör kümede.

Universal
20.Mayıs.2010, 22:12
Olamaz ya, Altay attı iş son maça kaldı. Üffff.....

tarikko
20.Mayıs.2010, 22:20
Ah be Kaf-Kaf Super Lig yine yarinlara kaldi :(

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 22:21
Fırat Aydınus bütün maç boyunca KSK'li oyuncuları soğuttu futboldan.. Yanlış hatırlamıyosam sırf itiraz ettiler diye 4 adama sarı kart gösterdi sadece ilk yarıda. Dışarıdan gelen topta gol yedi KSK. Kaç tane faul pozisyonu oldu ceza sahası çevresinde vermedi. 1 tane Penaltısını vermedi KSK'nin. Konya bütün hatlarıyla defans yaptı. Yazık gerçekten yazık. Oynamak isteyen takım çıkamadı Süper Lige.

RasAnt
21.Mayıs.2010, 00:01
Umarım Altayı süper ligde görürüz.Egeliyim ve artık ege takımlarının çoğalmasını istiyorum.Manisa,Buca ve Altay güzel olur

Alicanfmfan
21.Mayıs.2010, 00:14
Konya böyle çıkacaksa hiç çıkmasın yahu. 1 tane İBB yeter bize. şu andaki Konya taktiği; 8 stoper 1 Ortasaha 1 forvet şeklinde.. Hoş Ziya Doğan'ın takımından ne beklenir.

Aslında İso bu maçlarda böyle oyun tarzı her zaman işlemiştir , olumlu yönde , sonucta bi sezona bakmıyor bir maç kaderini belirliyor ondada göze hos gelsin diye acık oynayıp pozisyon vererek ve gol yiyere lige cıkmamak aptallık olsa gerek , bu oyun tarzı Konya'yı bence Süper Lige cıkardı.

Universal
21.Mayıs.2010, 00:26

Oynanacak üç maç bir takımın kaderini çizecek. Sonuçta; bu maçta kimse kulübünden güzel oyun değil, galibiyet bekliyor. Eğer bu galibiyetler bize Süper Ligi getirecekse herkes alkışlar. Aynısını her kulüp için geçerli. Kısa sürede büyük başarı için en ideal taktiktir.

Nedvedmania
21.Mayıs.2010, 00:48
Bir Sene daha bekleyeceğiz anlaşılan Karşıyakayı. Son maça gidecektim ama artık bir anlamı kalmadı.

Geçmiş Olsun.

Sekopej
21.Mayıs.2010, 09:51
Diyecek bir şey yok, bu sezon yükselme grubuna kalmak bile büyük başarıydı aslında, sezon ortasında hocasız bir dönem geçti, seneye ilk 2 olması lazım, elemeleri geçemiyor bir türlü Karşıyaka, kaç senedir hep buradan dönüyor.

EL-Hadji
21.Mayıs.2010, 09:55
Oynanacak üç maç bir takımın kaderini çizecek. Sonuçta; bu maçta kimse kulübünden güzel oyun değil, galibiyet bekliyor. Eğer bu galibiyetler bize Süper Ligi getirecekse herkes alkışlar. Aynısını her kulüp için geçerli. Kısa sürede büyük başarı için en ideal taktiktir.

Ben bir futbolsever olarak güzel futbol bekliyorum. Umurumda değil Konya'nın, Altay' ın veyahut da Adana' nın çıkması. Para veriyoruz, zamanımızı ayırıyoruz. Sonuç ne? Ziya Hoca' nın 8 kişiyle yaptığı savunma sonrası pozisyonsuz 2 maç. Adana maçında duran toplarla bu maçta da uzaktan bir şutla rakibi avladılar.

Karşıyaka çok mücadele etti. Önümüzde bariz taca çıkan top Fırat Aydınus tarafından görmezden gelindi. Karşıyakalılar' ın konsantrasyonu bozuldu, sonucunda gol geldi. Ardından itirazlar sonucu kartlar yağdı. Buna rağmen Kaf Kaf ısırmayı bırakmadı. Mücadelesini sonuna kadar yaptı. Özellikle Kıvanç bazı hatalı paslar yapsa da takımının lideriydi. Yazık oldu Kaf Kaf' a.

Umarım gençlere değer veren Altay takımı çıkar TSL' ye.

Bu arada ne olursa olsun takımını iyi motive eden. Eseri Sürekli sağbekle oynatarak havuza top indirmesini sağlayan Ziya Doğan' ı tebrik ediyorum.

KaPaLı
21.Mayıs.2010, 11:13
Özellikle Kıvanç bazı hatalı paslar yapsa da takımının lideriydi.

Ben Kıvanç'ı geçen seneden beri izliyorum. Gerek ligte gerekse Play - Offlarda izleme şansım oldu. Takımın hangi bölgesi eksikse hoca oraya çekiyo Kıvanç'ı. Uzaktan şutları çok etkili. Bilekleri yumuşak oyuncu. Mehmet Topuz'u görüyorum Kıvanç sahadayken. Mehmet'ten çalım atma anlamında daha iyi oyuncu hatta. Süper Lig takımları nasıl görmüyo böyle adamları hayret.