Originally Posted by
Universal
Oynanacak üç maç bir takımın kaderini çizecek. Sonuçta; bu maçta kimse kulübünden güzel oyun değil, galibiyet bekliyor. Eğer bu galibiyetler bize Süper Ligi getirecekse herkes alkışlar. Aynısını her kulüp için geçerli. Kısa sürede büyük başarı için en ideal taktiktir.
Ben bir futbolsever olarak güzel futbol bekliyorum. Umurumda değil Konya'nın, Altay' ın veyahut da Adana' nın çıkması. Para veriyoruz, zamanımızı ayırıyoruz. Sonuç ne? Ziya Hoca' nın 8 kişiyle yaptığı savunma sonrası pozisyonsuz 2 maç. Adana maçında duran toplarla bu maçta da uzaktan bir şutla rakibi avladılar.
Karşıyaka çok mücadele etti. Önümüzde bariz taca çıkan top Fırat Aydınus tarafından görmezden gelindi. Karşıyakalılar' ın konsantrasyonu bozuldu, sonucunda gol geldi. Ardından itirazlar sonucu kartlar yağdı. Buna rağmen Kaf Kaf ısırmayı bırakmadı. Mücadelesini sonuna kadar yaptı. Özellikle Kıvanç bazı hatalı paslar yapsa da takımının lideriydi. Yazık oldu Kaf Kaf' a.
Umarım gençlere değer veren Altay takımı çıkar TSL' ye.
Bu arada ne olursa olsun takımını iyi motive eden. Eseri Sürekli sağbekle oynatarak havuza top indirmesini sağlayan Ziya Doğan' ı tebrik ediyorum.
Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Mayıs.2010 at 13:16
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]