PDA

View Full Version : Başın sagolsun trabzon şehri

jacke
01.Mayıs.2006, 15:10
Başın Sağolsun Trabzon Şehri...

Cumartesi akşamı oynanan çok önemli maçta bildiğiniz gibi Trabzonspor'u 2-3 yendik. Ancak maç sonrası kalp krizi geçiren genç bir Trabzonspor taraftarının ölmesi tüm Türkiye'yi olduğu gibi bizi de çok üzdü. Şu çok önemli bir gerçek ki; Hiçbir sportif başarı veya şampiyonluk insan hayatından değerli değildir. Bizler de zaman zaman takımımızın başarısı için yaptığımız haberlerde kantarın topuzunu kaçırıyoruz. Fakat hepimizin kafasına sanırım böyle anlarda dank ediyor ki; Futbol en nihayetinde bir oyun. Bu oyunun canlara mal olması, hele bu insanın 20 yaşında genç bir fidan olması kabul edilemez bir durum. Maç sonrası evinde televizyondaki özet görüntüleri seyrederken fenalaşarak ve ambulansla hastaneye götürülürken hayata gözlerini yuman 20 yaşında, Fatih Eğitim Fakültesi öğrencisi Selim Özkan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Trabzon halkına başsağlığı diliyoruz.

ANTU.COM'dan alıntıdır...

Ne güzel futbolun sadece bir oyun olduğunu bilebilmek..Ve en önemlisi fenerbahçenin taraftar sitesinin böle yazı yazması beni çok duygulandırdı.İnşallah küfür ve şiddet kalkar..yazıdanda anlaşıldığı gibi hiçbirşy hemde hçbrşy insan hayatından önemli olamaz..Bu dünya kimseye kalmicak.3 günlük hayat için kavgalar boş.oyun içinde oyun oynuor insan oğlu hayatta bir oyun...BAŞIN SAGOLSUN TRABZON HALKI

Neron_FB
01.Mayıs.2006, 16:28
Evet ben de bugün okudum haberi ve çok üzüldüm..Futbol hayatımızı bu kadar etkilememeli bence ama işte bizim istemimiz dışında gerçekleşiyor bazı şeyler...Başı sağolsun Selim Özkan'ın ailesinin ve tüm Trabzonluların...

ibo
01.Mayıs.2006, 17:33
allah rahmet eylesin. çok gençmiş 20 yaşında biri :(

Vieri
01.Mayıs.2006, 17:38
ne kadar üzücü bir şey Allah rahmet eylesin

Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 17:47
çok üzücü bir olay bir Trabzonlu olarak tüm trabzon halkının başı sağolsun

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 17:47
allah rahmet eylesin...

Selman Ozturk
01.Mayıs.2006, 17:53
Tüm Trabzonlular'ın ve tüm futbolseverlerin başı sağolsun. Selim Özkan'ın ailesine de Allah sabır versin.

Sekopej
01.Mayıs.2006, 18:02
umarım bundan sonra böyle ucuz ölümler olmaz. insan cidden kötü oluyor bunları duyunca.
tüm futbolseverlerin başı sağolsun....

Berkaiser
01.Mayıs.2006, 18:04
Allah rahmet eylesin.

ozzy
01.Mayıs.2006, 18:22
allah rahmet eylesin..

emirduman
01.Mayıs.2006, 18:32
Ailesine allah sabır versin....

Allah rahmet eylesin..

10_Osmanozc
01.Mayıs.2006, 19:43
Allah rahmet eylesin.
10 sene önce 2 tane kayıp vardı.10 sene sonra 1 kayıp.İnşallah böyle devam etmez.