Log in

View Full Version : Mirsad Türkcan Bırakıyor

Universal
03.Haziran.2010, 21:05
Mirsad Türkcan bir sezon daha oynayıp, basketbolu Fenerbahçe'de bırakacağını açıkladı.

BleedingMoon
03.Haziran.2010, 21:11
iddia ediyorum; gelmiş geçmiş en iyi türk basketbolcu. ötesi yok. bırakırsa en çok üzülenlerden biri ben olurum.

yaman76hakanFB
03.Haziran.2010, 21:15
Mirsad'ı tanımasak ciddiye alırız... Yıllardan beri böyle dikkat çekici beyanatlarla kendini gündeme sokar... Hele Avrupada oynadığı yıllar "şuraya gideceğim; şuraya gelebilirim; ülkeme döneceğim" filan gibi demeçlerinden gına gelirdi.

A.FaruK
03.Haziran.2010, 22:32
Mirsad'ı tanımasak ciddiye alırız... Yıllardan beri böyle dikkat çekici beyanatlarla kendini gündeme sokar... Hele Avrupada oynadığı yıllar "şuraya gideceğim; şuraya gelebilirim; ülkeme döneceğim" filan gibi demeçlerinden gına gelirdi.

Birde sene başında efes mevzusu vardı galiba yanlış hatırlamıyosam

yaman76hakanFB
03.Haziran.2010, 22:46
Birde sene başında efes mevzusu vardı galiba yanlış hatırlamıyosam

Faruk... Onu hiç hatırlatma... Ayrı bir facia... Muhtemelen sezon başı sakat olmasa, yahut "sakat listesine" alınmasaydı taraftardan da epey tepki görecekti. Neyse; bu şampiyonluk onu affettirsin artık... Şu güzel günlerde hiç hatırlamak istemiyorum.
Güzel şeyleri konuşmakta fayda var... Ama kariyeri boyunca bu tür hareketlerle transfer piyasasında karaborsa olmayı başardı.

Universal
03.Haziran.2010, 22:48
Faruk... Onu hiç hatırlatma... Ayrı bir facia... Muhtemelen sezon başı sakat olmasa, yahut "sakat listesine" alınmasaydı taraftardan da epey tepki görecekti. Neyse; bu şampiyonluk onu affettirsin artık... Şu güzel günlerde hiç hatırlamak istemiyorum.
Güzel şeyleri konuşmakta fayda var... Ama kariyeri boyunca bu tür hareketlerle transfer piyasasında karaborsa olmayı başardı.

Zaten bu final serisinde üstüne koyarak oynadı ve MVP'yi çok az oy ile kaptı.

A.FaruK
03.Haziran.2010, 22:55

Haklısın abi güzel şeylerden konuşalım bu başarının tadını çıkaralım.Acaba Mrsiç devam etcekmi bi bilgin varmı abi.

yaman76hakanFB
03.Haziran.2010, 23:07
Karşıyaka dedikodusu duydum forumlarda... Ama inadırıcı gelmedi. Güya Karşıyaka teklif götürmüş; Mrsiç ise "kontrat iki yıllık olursa öyle" demiş... Fenerbahçe'nin jübile teklifine de "daha bırakacak kadar yaşlı değilim" demiş... tabii bunlar geçen haftanın dedikodusu... Bugün ise başkan "seneye dört kupa istiyorum kaptan" demiş diye bir haber vardı. Bunu devam edeceğine dair bir işaret kabul ettik haliyle... Ama belli değil.

Kaptanın kendi kararıdır. kaç yaşına kadar oynamak istiyorsa bu takımda kalsın. Yani iki sene boyunca Griçek'e kenarda takım elbiseyle maç izlesin diye eşek yüküyle para verdik; Mrsiç'den mi esirgeyeceğiz?.. Onun kenarda oturması bile yeter. Gitmek ve daha çok süre almak isterse... O bizim yine kaptanımızdır. Abdi İpekçi'ye ayak bastığında en büyük alkış yine onun için kopacaktır.

KaPaLı
03.Haziran.2010, 23:11
Mirsad yeme bizi : ) Sen daha 2-3 sene üst düzey oynarsın. Harun Erdenay'da böyleydi. Bıraktım dedi sonra bastırınca tekrar geri döndü parkelere.

A.FaruK
03.Haziran.2010, 23:22
Karşıyaka dedikodusu duydum forumlarda... Ama inadırıcı gelmedi. Güya Karşıyaka teklif götürmüş; Mrsiç ise "kontrat iki yıllık olursa öyle" demiş... Fenerbahçe'nin jübile teklifine de "daha bırakacak kadar yaşlı değilim" demiş... tabii bunlar geçen haftanın dedikodusu... Bugün ise başkan "seneye dört kupa istiyorum kaptan" demiş diye bir haber vardı. Bunu devam edeceğine dair bir işaret kabul ettik haliyle... Ama belli değil.

Kaptanın kendi kararıdır. kaç yaşına kadar oynamak istiyorsa bu takımda kalsın. Yani iki sene boyunca Griçek'e kenarda takım elbiseyle maç izlesin diye eşek yüküyle para verdik; Mrsiç'den mi esirgeyeceğiz?.. Onun kenarda oturması bile yeter. Gitmek ve daha çok süre almak isterse... O bizim yine kaptanımızdır. Abdi İpekçi'ye ayak bastığında en büyük alkış yine onun için kopacaktır.

İnşallah abi yaa tek temennim gelecek yılda hatta kaç yıl daha oynayacaksa bu takımda kalsın.Dediğin gibi abi gricek kenarda oturduğu halde parayı götürdü.Mrsiç kenarda olsa bile onun ruhu yeter o ruhta parayla satılmaz.Katılıyorum sana Hakan Abi.

Revolution
04.Haziran.2010, 00:12
Bu adamın oyununa hırsına mücadelesine bayılıyorum.. Daha çok çok maçını izlemek isterim.. NBA'e giden ilk Türk basketbolcu, çok iyi oyuncu çok...