PDA

View Full Version : Transfer problemi

elapuesto
03.Haziran.2010, 21:30
yahu ingilterede alt ligden bir takım aldım ama çoğu serbest oyuncu ve kiralamak istediğim oyuncu bana gelmek istemiyor anlamış değilim ingiltere 1.liginde oynayabilecek ve teredütsüz gelebilecek ucuz yada serbest veya kiralık kaliteli bildiğiniz oyuncular varsa yazın arkadaşlar çünkü deliricem ! =)

BleedingMoon
03.Haziran.2010, 21:55
ben de nottm forest'i çalıştırdığımda gelebilecek en iyi serbest oyuncu viduka'ydı. o da başka takıma gitmişti, ayrı mesele. kendi yağınla kavrul derim. çok zevkli oluyor.

elapuesto
03.Haziran.2010, 22:01
ben de nottm forest'i çalıştırdığımda gelebilecek en iyi serbest oyuncu viduka'ydı. o da başka takıma gitmişti, ayrı mesele. kendi yağınla kavrul derim. çok zevkli oluyor.
dostum işin komik tarafı takımda yağ yokki kavurayım altyapıda bile oyuncu sayısı çok az ve üst ligde oynayacak düzeyleri yok =))

sentugo
03.Haziran.2010, 22:19
Smolarek vardı bir aralar :D

Walter Sakana
03.Haziran.2010, 23:14
Kariyer Hikayeleri bölümünden benzer seviyedeki takımlarla kariyer açanların yaptıkları transferlere bir bak bence. Ordan bazı fikirler edinebilir, gözden kaçırdığın oyuncular bulabilirsin.

Ben Leeds'i yönetirken Michael Ball, Henri Camara, Sol Campbell, Glauber, Danny Mills, Antoine Sibierski, Rudi Skacel, Jorge Soto, Ian Walker gibi isimleri almıştım bedavaya. John Fleck'i ise kiralamıştım. Ancak 10.1 yamasıydı, şimdi 10.3 yamasında hangileri hala boşta bakmadım. Bi tek Sol Campbell'in Arsenal'e döndüğünü biliyorum....

Özellikle M.Ball, H.Camara ve Glauber boştaysa kaçırma.

Kiralık olarak ise Arsenal'den Mark Randall, Chelsea'den N.Matic gibi isimleri kiralamıştım...

Hugo
04.Haziran.2010, 00:51
Smolarek vardı bir aralar :D

Kavala takımında başlıyor o 10.3'te.

Lauren de sağ bek olarak işe yarar.
Defansa Shilla süper olur.

mehmetd
04.Haziran.2010, 23:31
yahu ingilterede alt ligden bir takım aldım ama çoğu serbest oyuncu ve kiralamak istediğim oyuncu bana gelmek istemiyor anlamış değilim ingiltere 1.liginde oynayabilecek ve teredütsüz gelebilecek ucuz yada serbest veya kiralık kaliteli bildiğiniz oyuncular varsa yazın arkadaşlar çünkü deliricem ! =)
FM 2006 oyna:icon_lol: Şaka bi yana fm 2010 da free transfer sayısı az ve olanlar yeteneksiz yetenekli olanlarda gelmek istemiyor para varsa ilk sezon transfer yap yoksa sezon sonunu bekle 6 ay kala free kalacaklardan oyuncu al. ben gs de bile zor yapıyorum yani ne 2. ligi :icon_lol:
Aldığım freeler burdisso belletti ve diğer oyuncular başka bir yerde yazmıştım ca sı düşük pa sı yüksek genç yabancılar alarak 10 sene:icon_lol:yi doldurmaya?! çalışçaz artık...

mehmetd
04.Haziran.2010, 23:37
ek olarak scout programı kullan sonra da shortliste kaydet. oyunu aç shortlisti yükle eleme kutusu var onu tıkla gelmek istemeyenleri ele diğerlerini al en kolayı bu.

elapuesto
05.Haziran.2010, 00:31
bu arada arkadaşlar seçtiğim takım tranmere rovers bilginiz olsun seçiyim demeyin kafayı yersiniz =))

EndoplazmiK RetikuluM
28.Haziran.2010, 19:10
Ben Telford'A Senicanin'i almıştım.
Mutlaka al derim :)

muzoadux
29.Haziran.2010, 17:34
oyunculara teklif götürmeden önce öv iyice