1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Transfer problemi

Default Transfer problemi

yahu ingilterede alt ligden bir takım aldım ama çoğu serbest oyuncu ve kiralamak istediğim oyuncu bana gelmek istemiyor anlamış değilim ingiltere 1.liginde oynayabilecek ve teredütsüz gelebilecek ucuz yada serbest veya kiralık kaliteli bildiğiniz oyuncular varsa yazın arkadaşlar çünkü deliricem ! =)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ben de nottm forest'i çalıştırdığımda gelebilecek en iyi serbest oyuncu viduka'ydı. o da başka takıma gitmişti, ayrı mesele. kendi yağınla kavrul derim. çok zevkli oluyor.

Default ...

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ben de nottm forest'i çalıştırdığımda gelebilecek en iyi serbest oyuncu viduka'ydı. o da başka takıma gitmişti, ayrı mesele. kendi yağınla kavrul derim. çok zevkli oluyor.
    dostum işin komik tarafı takımda yağ yokki kavurayım altyapıda bile oyuncu sayısı çok az ve üst ligde oynayacak düzeyleri yok =))

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Smolarek vardı bir aralar
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kariyer Hikayeleri bölümünden benzer seviyedeki takımlarla kariyer açanların yaptıkları transferlere bir bak bence. Ordan bazı fikirler edinebilir, gözden kaçırdığın oyuncular bulabilirsin.

Ben Leeds'i yönetirken Michael Ball, Henri Camara, Sol Campbell, Glauber, Danny Mills, Antoine Sibierski, Rudi Skacel, Jorge Soto, Ian Walker gibi isimleri almıştım bedavaya. John Fleck'i ise kiralamıştım. Ancak 10.1 yamasıydı, şimdi 10.3 yamasında hangileri hala boşta bakmadım. Bi tek Sol Campbell'in Arsenal'e döndüğünü biliyorum....

Özellikle M.Ball, H.Camara ve Glauber boştaysa kaçırma.

Kiralık olarak ise Arsenal'den Mark Randall, Chelsea'den N.Matic gibi isimleri kiralamıştım...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Smolarek vardı bir aralar
    Kavala takımında başlıyor o 10.3'te.

Lauren de sağ bek olarak işe yarar.
    Defansa Shilla süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    yahu ingilterede alt ligden bir takım aldım ama çoğu serbest oyuncu ve kiralamak istediğim oyuncu bana gelmek istemiyor anlamış değilim ingiltere 1.liginde oynayabilecek ve teredütsüz gelebilecek ucuz yada serbest veya kiralık kaliteli bildiğiniz oyuncular varsa yazın arkadaşlar çünkü deliricem ! =)
    FM 2006 oyna Şaka bi yana fm 2010 da free transfer sayısı az ve olanlar yeteneksiz yetenekli olanlarda gelmek istemiyor para varsa ilk sezon transfer yap yoksa sezon sonunu bekle 6 ay kala free kalacaklardan oyuncu al. ben gs de bile zor yapıyorum yani ne 2. ligi
    Aldığım freeler burdisso belletti ve diğer oyuncular başka bir yerde yazmıştım ca sı düşük pa sı yüksek genç yabancılar alarak 10 seneyi doldurmaya?! çalışçaz artık...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

ek olarak scout programı kullan sonra da shortliste kaydet. oyunu aç shortlisti yükle eleme kutusu var onu tıkla gelmek istemeyenleri ele diğerlerini al en kolayı bu.

bu arada arkadaşlar seçtiğim takım tranmere rovers bilginiz olsun seçiyim demeyin kafayı yersiniz =))

Ben Telford'A Senicanin'i almıştım.
    Mutlaka al derim

oyunculara teklif götürmeden önce öv iyice

Mesaj Yetkileri