PDA

View Full Version : Yeteneklerini geliştirme

World Hollow o1
01.Temmuz.2010, 02:02
İyi geceler herkese.

İki üç arkadaşa danıştım ama pek bilgisi olan yok.

Aylık olarak Personelimle iletişim kuruyorum, her ay bana düşüşte veya yükselişte olabilecek oyuncularımın raporlarını veriyorlar.

Misal Ahmet adlı oyuncunun 3 ay içince bitiricilik özelliğinin yükseleceğini belirtiyor.
ben bu oyuncuya bunu nasıl başlattıra bilirim.

birde personel'im kendisi direk başlattırıyor ben sadece onay veriyorum.

benim istediğim bitiriciliği düşük olan oyuncuya bitirilik idmanı yaptırmak eğer bilen var ise paylaşılırsa memnun olurum.

HooijDonk07
01.Temmuz.2010, 02:13
Toplantılar oluyor arasıra takip et orada var bitiricilik antremanı filan yaptır diyor baş antrenör yada diğer koçlar yada etkileşimden bak istersen belki vardır.

World Hollow o1
01.Temmuz.2010, 02:22
Toplantılar oluyor arasıra takip et orada var bitiricilik antremanı filan yaptır diyor baş antrenör yada diğer koçlar yada etkileşimden bak istersen belki vardır.

birde personel'im kendisi direk başlattırıyor ben sadece onay veriyorum.bunu billiyorum benim istediğim şu ;

http://img706.imageshack.us/img706/8630/adsztbo.png

Bu özelliğini ben nasıl geliştire bileceğim bunu sormak istedim, ilk mesajım açıklayıcı olmamış..

HooijDonk07
01.Temmuz.2010, 02:29
Antreman programı kullanıyorsan seviyesini geliştir bi oyuncudan özel ders filan verdirmeyi filan dene belki katkısı olur.

Flawless Victory
01.Temmuz.2010, 02:29
6 aydan uzun bir sürede demiş, ucunu açık bırakmış, yani 20 yılda da olabilir, 6 ayda da. :D

ozaniel
01.Temmuz.2010, 03:50
Yanlış çeviri var, İngilizcesi 6 ay içinde geliştirdi diyor, sadece bilgilendirme yani.

A.FaruK
01.Temmuz.2010, 10:04
6 aydan uzun bir sürede demiş, ucunu açık bırakmış, yani 20 yılda da olabilir, 6 ayda da. :D
:D :D :D çok mantıklı yani :D

Addolorato
01.Temmuz.2010, 11:08
Yanlış çeviri var, İngilizcesi 6 ay içinde geliştirdi diyor, sadece bilgilendirme yani.

Evet yanlış çevirmişler sadece özelliklerini geliştiren oyuncuları sana haber veriyor.

sentugo
01.Temmuz.2010, 11:26

aynen gelişme görüldü demesi lazımdı..

Bitiriciliği geliştirmen için de o oyuncuya özel antreman programı yap. Şut atma ve top kontrolü, taktik yüksek olsun..En çok şut atma olucak.. Defansa gerek yok bir tık yapabilirsin.. Falan filan

mesela bende bitiriciğili 19 olan bir adam çıktı. Ama fiziksel özellikleri düşütük.. Ona şu anda şut atma bile çok az veriyorum... Ona sürekli strenght ve aerobic veriyorum ki biraz fizikselleri gelişsin...

El Barto
01.Temmuz.2010, 11:27
6 ay içinde bitiriciliğini geliştirecek diyen bir adam gelecekten haber veriyor demektir. O adamı Tanrı ilan edin tapın. :D

Arkadaşların dediği gibi çeviri hatasından kaynaklanıyor. Orijinalinde bitiriciliğini 6 ay içinde geliştirdi ya da düştü diye rapor onlar. :p

Fietra 10
01.Temmuz.2010, 12:01
Var mı bilmiyorum ama bu antreman konusunda bir rehber iyi olabilir..Bazı arkadaşlar bu konuda çok iyiler..

World Hollow o1
01.Temmuz.2010, 12:11
6 ay içinde bitiriciliğini geliştirecek diyen bir adam gelecekten haber veriyor demektir. O adamı Tanrı ilan edin tapın. :D

Arkadaşların dediği gibi çeviri hatasından kaynaklanıyor. Orijinalinde bitiriciliğini 6 ay içinde geliştirdi ya da düştü diye rapor onlar. :p

Haberlerde çıkıyor gelecek vaad eden diyor o zaman onlarda geleceği görüyor.

Bir meyveden bile aylar sonra verim alıyorsan. :)

El Barto
01.Temmuz.2010, 12:25
gelecek vaad etmekle, 6 ay içinde yeteneklerini geliştirecek arasında dağlar var ya neyse.

World Hollow o1
01.Temmuz.2010, 12:42
benim demek istediğim anlamak istememişsiniz ki siz.

Ben şahsi olarak oyuncuma bitiricilikdir hız hızlanma çalıştıracağımı soruyorum siz türkçe yamadan girmişsiniz geleceği görmeden bitirmişssin..

ForCimbom
01.Temmuz.2010, 12:50
benim demek istediğim anlamak istememişsiniz ki siz.

Ben şahsi olarak oyuncuma bitiricilikdir hız hızlanma çalıştıracağımı soruyorum siz türkçe yamadan girmişsiniz geleceği görmeden bitirmişssin..

Bitiriciliği geliştirmen için de o oyuncuya özel antreman programı yap. Şut atma ve top kontrolü, taktik yüksek olsun..En çok şut atma olucak.. Defansa gerek yok bir tık yapabilirsin.. Falan filan

mesela bende bitiriciğili 19 olan bir adam çıktı. Ama fiziksel özellikleri düşütük.. Ona şu anda şut atma bile çok az veriyorum... Ona sürekli strenght ve aerobic veriyorum ki biraz fizikselleri gelişsin...

...............

World Hollow o1
01.Temmuz.2010, 12:55

Yani bir nevi tek idman programı hazırlarsam, özel çalışma gibi olacak ve gelişim sağlayacak demi?

ToRoSKaPLaNı
01.Temmuz.2010, 23:30
Bence antrenman bir işe yarmıyor.:D Pa sı süper birini alıyorum.Birde Tugs trainingdi sanırım.Onu kullanıyorum ama oyuncuda bir nebze artış olmuyor.Sürekli maç yaptırmama rağmen.Ama 2. ligden bir takıma kiralık gönderiyorum.Antrenörleri ve antrenman tesisleri benimkinden daha kötü olan bir takıma gidiyor mesela.Gelince bir bakıyorum özellikleri epey yükselmiş.Çözemedim ben bu işi

lexoqe
02.Temmuz.2010, 03:00
Yaw Hikaye Bu Oyun...:D Fm Haklı Beyler. :D

Hugo
02.Temmuz.2010, 13:33
antrenman işe yaramaz mı yahu :D ben genç oyuncularıma özel programlar yapıyorum. her biri için ayrı. hangi özellikleri düşükse onlara ağırlık veriyorum. Çok da gelişme kaydettim. ama bunun yerine oyuncuyu oynatmak veya oynayabileceği bir takıma kiralamak daha çok işe yarar.
Oyuncu oynasın diye alt ligin dandik takımına da göndermeyin o zaman bir gelişme olmuyor.

sentugo
02.Temmuz.2010, 14:00
dediğimi yapın oluyor.. İsterseniz kanıtlayayım ??

Özel program her zaman iyi değildir :D Ama bu gibi durumlarda iyidir...

Oyuncunu kiraya yollamakta şöyle bir şey.. Maç deneyimi kazanıyor.. Böylesi daha iyi olabiliyor ama mesela o oyuncunu kadrondanki yıldız oyuncularında çalıştırırsan, bence aynı seviyede gelişir.. Bilmiyorum..

Zaten pa sı düşük oyuncu gelişmez.

ForCimbom
02.Temmuz.2010, 15:30
oyuncu her zaman gelişir. gelişme hızıdır önemli olan. gelişme hızı da, başta professionalism olmak üzere, determination, work rate vs. gibi özelliklere bağlı olarak değişir. tabi pa sı dolana kadar. aynı zamanda ona ilk 11 de şans vermeniz lazım. bi de tecrübeli biriyle çalışması da bir nebze hızlandırabilir gelişmesini.

ha bir de tabii ki koçların ve antrenman tesislerinin de önemi büyüktür. onlar ne kadar iyi derecede olursa gelişme de o kadar hızlanacaktır.

World Hollow o1
02.Temmuz.2010, 20:15
Bireysel olarak idman hazırladıgımda düşüşe geçiyor tabii profilinde olmuyor ama idman programında baktığımda düşüş olduğu görülüyor neden olabilir ki?